The7 WordPress Theme Review 2024: Beste Thema? Mijn Ervaringen!

Samenvatting: The7 is een populair, maar toch betaalbaar wordpress thema. De prijs van dit thema bedraagt namelijk maar $39 dollar en is daarmee veel goedkoper dan bijvoorbeeld Avada & BeTheme. Toch levert het The7 theme niet in op de functionaliteiten. Zo is The7 volledig responsive, beschikt het over erg goede demo websites, is hij compatibel met Elemenotor en daarnaast is het The7 theme ook nog snel en zoekmachine vriendelijk. Het The7 WordPress theme is daarom een erg goed thema voor het bouwen van jouw nieuwe website of webshop!

Ben jij al overtuigd? Via de gele knop kun jij de demo’s van The7 en de actuele prijs bekijken. Nog niet overtuigd? Dan raad ik je zeker aan deze The7 WordPress Theme Review te lezen!

Gebruiksvriendelijkheid

4.5/5

Klantenservice

4.6/5

Snelheid

4.4/5

Prijs

4.8/5
Inhoudsopgave

Wat is het The7 Theme precies?

Het The7 Theme is een multifunctioneel  wordpress thema dat op 11 september 2013 op de markt is gebracht door Dream-Theme. Dream-Theme is een ontwikkelingsbedrijf voor wordpress gerelateerde tools. Alle developers die hier werken zijn erg ervaren en weten precies wat ze doen. Zo hebben ze bij Dream-Theme verschillende erg goede wordpress thema’s op de markt gebracht, maar het The7 theme was toch veruit het populairste product.

Voordat ze begonnen met de ontwikkeling van het The7 theme waren ze al langer actief in deze markt. Hierdoor wisten ze precies wat de mensen zochten en wat een website nodig heeft om succesvol te worden. Nadat ze dit allemaal genoteerd hadden zijn ze begonnen aan de ontwikkeling van het thema. Je kon direct zien dat het The7 theme echt goed in elkaar zat, want binnen 6 maanden had het thema al meer dan 8.155 licenties verkocht!

Nu we inmiddels 7 jaar verder zijn is het thema nog steeds razend populair. Het heeft in de afgelopen jaren gigantisch veel updates ontvanger. Waardoor het bouwen makkelijker is geworden, het thema nog sneller is geworden en het thema nu nog beter is geoptimaliseerd voor Google. Met dit thema kun je dus echt goed gevonden worden in Google. Ook de statistieken laten zien dat dit thema nakomt wat ze beloven. Het The7 theme heeft namelijk meer dan 198.462 gebruikers en het scoort 4.75 van de 5 sterren op basis van 7.694 reviews. 

Een mooie bijkomstigheid is dat Dream-Theme beschikt over en Power Elite Author label op ThemeForest. Dit label krijg je als auteur op ThemeForest wanneer je meer dan $2 miljoen dollar omzet hebt gehaald. Ook geeft dit label een goede indicatie op de betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid van dit thema. We kunnen dus wel concluderen dat dit thema echt één van de beste keuzes is die jij kunt maken!

Waarom zou jij het The7 theme moeten gebruiken?

Zoals we net al noemden hebben ze bij Dream-Theme veel tijd gestopt in het onderzoeken van mogelijkheden. Zo moest het The7 theme sowieso erg snel, volledig responsive en zoekmachine vriendelijk zijn. Dit waren de belangrijkste eisen, want dit heeft de meeste invloed op het succes van een website. Daarnaast kwamen er uit het onderzoek nog een aantal andere features en functionaliteiten die een echte meerwaarde bieden aan het The7 theme. Daarom gaan wij nu kijken naar de functionaliteiten die dit thema echt bijzonder maken!

Volledige integratie met Elementor

Naast dat het thema responsive, snel en zoekmachine vriendelijk moest zijn moest hij ook compatibel zijn met een page builder. Ze merkten bij Dream-Theme namelijk dat er heel veel mensen een website wouden maken of nodig hadden, maar dat het simpelweg te technisch was. Het enige wat deze mensen konden doen is een website laten bouwen, maar dat vaak gigantisch veel geld. Daarom besloten ze Elementor te koppelen aan het The7 Theme.

Door Elementor te koppelen aan het The7 theme is het mogelijk geworden om zonder kennis van code een volledige website te bouwen. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door het drag & drop en live editing systeem. Zo zorgt het drag & drop systeem ervoor dat jij een website kunt bouwen door elementen uit het menu te slepen en te plaatsen op jouw website. Naast het drag & drop systeem beschikt Elementor ook over het live editing systeem. Zoals de naam al zegt zorgt dit systeem ervoor dat jij jouw website live kunt editen. Dit betekent dat je niet elke keer jouw website hoeft op te slaan om de wijzigingen te kunnen bekijken. Je kunt nu namelijk direct de wijzigingen zien tijdens het editen. Door de combinatie van deze systemen werk je niet alleen sneller, maar ook veel efficiënter.  

Een erg mooie bijkomstigheid is dat Elementor niet zomaar een page builder is, maar dat het een van de beste wordpress page builders is van dit moment. Je kunt hierdoor direct jouw website gaan bouwen met de beste tools!

The7-theme-elementor

Keuze uit meer dan 50+ The7 demo websites

Een van de reden waarom jij het The7 wordpress theme moet gebruiken zijn de demo websites. Het The7 theme is namelijk een multifunctioneel wordpress thema en dat betekent dat je er alle soorten websites mee kunt bouwen. Zo beschikt het thema op het over meer dan 50 demo websites die gebruikt kunnen worden voor alle soorten websites en ondernemingen.

Op het moment heeft het The7 theme demo websites voor webshops, makelaarsblogs, fotografie, portfolio’s, online marketing agencies, bouwbedrijven, advocaten, personal trainers, software ontwikkelaars, restaurants, dokters, reizen, hosting en blijf zo maar door gaan. Echt voor elke soort onderneming is er wel een passende demo website te vinden.

Een groot voordeel van de demo websites is dat je ze met één druk op de knop kunt importeren naar jouw website. Zodra jij de juiste demo hebt gevonden en deze hebt geïmporteerd heb jij hier de volledige controle over. Je kunt er vanaf dit moment mee doen wat je zelf wilt. Mocht je bepaalde dingen willen aanpassen dan kan dit met de WPBakery of Elementor page builder. Naast edit mogelijkheden via page builders heeft de standaard customizer van het The7 theme ook al een groot aantal opties. Ook deze kun je gebruiken voor het bouwen en bewerken van jouw website.

The7-theme-demo's

Meer dan 1000 theme opties en 250 page opties

Veel wordpress thema’s zijn erg basis en hebben weinig mogelijkheden. Dit zorgt bij veel mensen voor frustraties, want je kunt vaak niet doen wat jij in de gedachten had. Je moet hierdoor in de lijntjes van het thema blijven en dat kan erg lastig zijn.

Bij The7 hebben ze hier de perfecte oplossing voor bedacht. Dit thema beschikt namelijk over meer dan 1000 theme opties en 250 page opties. Al deze opties zorgen ervoor dat jij precies kunt maken wat jij in gedachten had. Zo zijn er verschillende design opties voor headers, footers, menu’s, blogs, portfolio’s, contactformulieren, pop-ups, dynamische content en blijf zo maar door gaan. Samen met het Salient theme is The7 een van de weinige thema’s die zoveel mogelijkheden ondersteund. Dit betekent dat je er met dit thema verzekerd van bent dat je precies kunt bouwen wat jij in gedachten had.

The7-theme-options

Perfecte laadtijd en geschikt voor SEO

We weten inmiddels allemaal hoe belangrijk het is dat een wordpress thema snel en zoekmachine vriendelijk is, maar toch maken mensen nog steeds de fout om te kiezen voor een gratis wordpress thema. Aan de ene kant snap ik het, want het is goedkoper. Maar dit gaat je op termijn zoveel geld kosten, want je gaat tegen gigantisch veel problemen aanlopen. Wij hebben regelmatig gezien dat mensen gebruik maken van gratis wordpress thema’s en dat binnen 1,5 maand hun website offline was.

Met een betaald wordpress thema als het The7 theme zit je al stukken beter. Het thema is niet alleen stukken veiliger, maar je krijgt ook toegang tot een thema dat goed geoptimaliseerd is voor Google en dat een goede laadtijd heeft. Het is daardoor met het The7 theme stukken makkelijker om gevonden te worden in google dan wanneer je gebruik maakt van een gratis wordpress thema. 

De laadtijd van een website heeft daarnaast een grote invloed op de positie die jij krijgt in Google. Het is daarom zonde dat je hier al gelijk verliest van jouw concurrenten. Sterker nog dit is een van de makkelijkste punten wij jij winst kunt maken. Volgens Google is de gemiddelde laadtijd van een website namelijk 3,6 seconden en dat is erg traag. Wanneer jij gebruik maakt van het The7 theme is een laadtijd van minder dan 2,0 seconden zeker mogelijk. Voor een van onze klanten hebben wij gebruikt gemaakt van dit thema en die website heeft een laadtijd van 1,9 seconden gehaald. Door gebruik te maken van het The7 theme ben je een stap dichter bij het succes van jouw website!

Elementor-website-snelheid

The7 is geschikt voor het bouwen van webshops

Naast dat het The7 theme ideaal is voor het bouwen van websites is het ook uitermate geschikt voor het bouwen van webshops. The7 beschikt namelijk over erg goede en krachtige koppelingen met WooCommerce waardoor het bouwen van een website een fluitje van een cent wordt. 

WooCommerce is op dit moment het grootste webshop systeem voor wordpress webshops. Het voordeel van WooCommerce is dat het erg makkelijk in gebruik is en dat het volledig gratis is. In de WooCommerce plugin beheer jij de achterkant van jouw webshop. Dus je voert hier de producten in, bepaald de prijzen, bepaald betaalmogelijkheden, je hebt hier de controle over de voorraad en je kunt kortingscodes aanmaken mocht je die nodig hebben. Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk, maar dit zijn de belangrijkste functionaliteiten voor een webshop.

De voorkant(het design) van de webshop maak je met The7. Je kunt dit helemaal vanaf scratch doen via bijvoorbeeld Elementor of WPBakery, maar je kunt ook gebruik maken van de demo webshops. Het The7 theme beschikt namelijk over een aantal demo websites die het bouwen en beheren van een webshop erg makkelijk maken. Mocht je gebruik maken van een demo website, maar toch nog wat aanpassingen willen doen? Dan kan ook dit via de page builders. Persoonlijk vinden wij het The7 wordpress theme een van de beste wordpress thema’s voor webshops.

The7-WooCommerce

Mogelijkheden voor white labeling

Ben je een wat meer gevorderde wordpress gebruiker en bouw je website voor anderen? Dan is white labeling een erg goede toevoeging aan het The7 theme. White labeling maakt het namelijk mogelijk om de gehele wordpress website naar bijvoorbeeld de huisstijl van jouw bedrijf te maken. Hierdoor herken je wordpress niet meer terwijl de website hier wel gewoon mee gemaakt is. Ben je opzoek naar een wordpress thema dat deze functie ondersteund? Dan is het goed om dit even te controleren veel thema’s ondersteunen white labeling namelijk niet. Het The7 theme, Avada, BeTheme, TheGem, Astra en OceanWP ondersteunen het white labeling in ieder geval wel. Let dan wel op de licentie die je kiest. Hier zitten namelijk nog wel eens verschillen in!

Met het white labelen van een wordpress website kun je onder andere de inlog pagina aanpassen. Standaard is deze pagina namelijk wit met het wordpress logo een een invoerveld. Door white labeling toe te passen kun je bijvoorbeeld een ander logo plaatsen of de achtergrond aanpassen. Naast het aanpassen van de inlogpagina kun je ook het volledige dashboard aanpassen. Ook dit is een erg handige toevoeging, maar is voor beginners niet per se nodig. Ben jij een gevorderde wordpress gebruiker en bouw jij website voor klanten of ben jij dit van plan? Dan is het white labeling van het The7 theme niet te missen!

Gratis toegang tot 6 premium plug-ins(t.W.V $125)

Een erg unieke toevoeging aan het The7 wordpress theme is dat je toegang krijgt tot 6 premium wordpress plugins! Zo krijg je toegang tot WPBakery Builder, WPBakery addons, The7 elements, Slider revolution, GoPricing en ConvertPlus. Al deze plugins hebben samen een waarde van maar liefst $125 dollar.

Veel van deze plugins zijn erg handig, omdat ze daadwerkelijk meer functionaliteiten aan jouw website toevoegen. Zo is WPBakery een page builder, Slider Revolutions een plugin voor het toevoegen van sliders aan jouw website, GoPricing voor het toevoegen van prijstabellen aan jouw website en ConvertPlus een plugin voor het toevoegen van pop-ups aan jouw website. We kunnen dus wel stellen dat deze plugins zeker de moeite waard zijn en jouw website echt naar het volgende niveau tillen.

Hoe kan dit dan? Het The7 theme kost $39 dollar en je krijgt er voor $125 dollar gratis plugins bij? Ja dat klopt! De reden hierachter is eigenlijk erg simpel. Dream-Theme heeft bij al deze plugins een abonnement waardoor ze de plugins voor vast bedrag op zoveel websites mogen gebruiken als ze zelf willen. Dit betekent dat ze deze plugins zonder extra kosten aan iedere The7 theme gebruiker kunnen geven. Hierdoor krijgt jouw thema meer waarde terwijl je niet meer hoeft te betalen.

The7-theme-review

The7 WordPress Theme Review: Wat vinden andere gebruikers van dit thema?

Een belangrijk onderdeel van deze The7 WordPress Theme Review vind ik de ervaringen van andere gebruikers. Inmiddels heb ik namelijk veel feiten over het thema besproken en mijn ervaringen laten horen, maar ze zijn maar vanaf een kant. Aangezien ik jou voor de volle 100% wil helpen bij het vinden van het Beste WordPress Thema voor jouw website wil ik ook de ervaringen van andere gebruikers bespreken. 

Een mooi voordeel van het The7 theme is dat dit thema op het moment meer dan 210.600 gebruikers heeft! Dit betekent dus dat er genoeg ervaringen zijn te vinden met dit thema, want zoveel gebruikers krijg je als thema niet zomaar. 

In vergelijking met veel andere WordPress thema’s op ThemeForest wordt het The7 theme echt heel goed beoordeeld. Zo scoort het thema 4.75 van de 5 sterren op basis van 7845 reviews! Dit bijna even goed als de duurdere thema’s Avada, BeTheme, Enfold en Salient.

The7-wordpress-theme-ervaringen

The7 WordPress Theme Review: Hoe wordt de klantenservice beoordeeld?

Een erg belangrijk onderdeel van deze The7 theme review is de klantenservice. Vooral bij website software producten is dit erg belangrijk, want hier loop je nog wel eens vast. Wij hebben dit zelf ervaren bij verschillende wordpress thema’s en die beschikken niet over een klantenservice. Je komt dan op het punt dat je zelf een oplossing moet zoeken, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen. Om dit probleem te voorkomen is het belangrijk dat het thema beschikt over een goede klantenservice.

De klantenservice van het The7 theme is een erg goede klantenservice. Wij kunnen je garanderen dat hij zeker tot de top behoort van alle wordpress thema’s op themeforest. De klantenservice beschikt namelijk over een documentatie. Dit is een kennisbank waar 95% van alle problemen wordt opgelost. Als je hier niet het juiste antwoord kunt vinden heb je nog een ticketsysteem. Hier kun je elke dag terecht met je vragen en je krijgt altijd binnen 24 uur antwoord!

Omdat het The7 theme zo populair is is er ook erg veel informatie op youtube te vinden. Dit is erg fijn, want dit is de snelste en makkelijkste manier om een antwoord op jouw vraag te krijgen. Heb je het antwoord gevonden dan kun je precies nadoen wat ze in de video doen om het probleem op te lossen. Dit is daarom altijd de eerste stap die wij nemen als wij een probleem hebben.

The7-support

The7 Theme Review: Wat kost het thema?

Naast de klantenservice van het thema is ook de prijs natuurlijk een belangrijk onderdeel van deze The7 review. Het is daarom logisch dat wij ook deze gaan bespreken.

De prijs van het The7 theme is erg goed. Het thema kost op dit moment namelijk $39 dollar. Dit is een erg goed bedrag wanneer we kijken naar alle functionaliteiten en tools die je erbij geleverd krijgt. Voor de prijs van dit thema krijg je uiteraard toegang tot het thema, maar ook tot de demo websites, 6 premium plugins(t.w.v $125), gigantisch veel opties, 6 maanden toegang tot de erg goede support afdeling en de toekomstige updates. Je bent er met dit thema dus van verzekerd dat jij de komende jaren zonder problemen met dit thema kunt werken!

In vergelijking met andere thema’s is dit thema echt goed geprijsd, want thema’s als GeneratePress, Divi van Elegant Themes, Neve, Enfold, Beaver Builder en Phoenix zijn vele malen duurder. Het The7 theme is dus echt een enorm interessante optie voor iedere website!

The7-theme-kopen

The7 theme review Conclusie: Is dit thema zijn geld waard?

Aangekomen aan het eind van deze The7 Review is het tijd voor een conclusie, want is dit thema nou echt zo goed en is het zijn prijs waard? 

Ja, wij vinden dit thema zeker zijn prijs waard! Het The7 theme zit vol met handige functionaliteiten, is volledig compatibel met Elementor en WPBakery waardoor je zonder kennis van code een website kunt bouwen, het thema is zoekmachine vriendelijk, je krijgt gratis toegang tot 6 premium plugins met een waarde van $125 dollar en niet te vergeten de erg goede demo websites. 

Als we gaan kijken naar de prijs kwaliteit verhouding van dit thema weten wij zeker dan je geen beter wordpress thema gaat vinden. Het The7 theme biedt echt alles wat je nodig hebt en is in dit geval dus echt de beste keuze!

Tim-Gerrits

Tim Gerrits

Mijn naam is Tim Gerrits en ik heb een passie voor het bouwen van websites en webshops. Via deze blog help ik jou met het bouwen van jouw eigen website, webshop of online cursus. Daarnaast review ik ook WordPress thema’s, page builders en hostingpartijen zodat jij direct met de juiste tools van start kunt gaan!

The7 theme alternatieven

Ook interessant

The7-theme
4.6/5

Voor $39 dollar