Fotografie website maken | 2023 handleiding & de beste templates

Fotografie-website-maken
Inhoudsopgave

Wanneer je je bezig houdt met fotografie, bouw je na verloop van tijd een hele collectie prachtige foto’s op. Of het nu je uiteindelijke doel is om je zakelijk als fotograaf te ontwikkelen, of om je foto’s eindelijk aan de hele wereld te laten zien, het maken van een fotografie website zorgt ervoor dat jouw werk door de wereld gezien wordt.

In dit artikel gaan we in op alles wat bij het opzetten van jouw eigen fotografie website komt kijken, van de verschillende platforms waar je gebruik van kunt maken tot de beschikbare templates en, niet te vergeten, de kosten die bij het maken van een fotografie website komen kijken. Daarnaast geven we je ook nog een aantal tips mee en verwijzen we je naar een handleiding, zodat je binnen no time een prachtige fotografie website hebt opgezet!

Waarom zelf een fotografie website maken?

Als fotograaf kun je verschillende redenen hebben om een fotografie website te maken, maar het begint er bijna altijd bij dat je wilt dat jouw werk gezien wordt. Je doet al die moeite niet voor niets, en die prachtige beelden mogen dan ook gezien worden! Het kan natuurlijk zijn dat je ook professioneel met fotografie bezig bent. In dat geval is het natuurlijk helemaal belangrijk dat mensen ergens terecht kunnen om je portfolio website te bekijken.

Een belangrijke reden om de website zelf op te zetten en niet te laten bouwen, is het feit dat dat tegenwoordig relatief makkelijk en laagdrempelig kan. Door zelf een website op te zetten houd je controle over een heleboel factoren en ken je je website door en door. Zo voeg je snel je nieuwste serie toe en hoef je niet steeds met een webdesigner om tafel als je nieuw werk gemaakt hebt. Een website is op die manier bereikbaar voor zowel amateurs als professionals.

Hoe kun jij zelf jouw eigen (WordPress) fotografie website maken?

Hosting, WordPress en website templates. Een eigen website opzetten is minder moeilijk dan het misschien in eerste instantie lijkt, maar er zijn wel een aantal belangrijke stappen die je moet nemen. Om een website te maken is het, voordat je begint, natuurlijk ook belangrijk om content te hebben. Als fotograaf heb je waarschijnlijk materiaal genoeg, maar het is een goed begin om door je bestanden heen te gaan en een selectie te maken van de foto’s of series die je op jouw fotografie website wilt gaan zetten.

Heb je dat voor elkaar? Dan is het tijd om te beginnen met het maken van jouw eigen website. We nemen je hieronder mee in alle stappen die daarvoor nodig zijn!

1. Hosting en domeinnaam aanschaffen

Voordat je kunt beginnen met het maken van jouw eigen fotografie website moet je eerst zorgen voor een domeinnaam en hosting, die jij met jouw website wilt gaan gebruiken. Hosting wil zeggen dat je een domeinnaam huurt, waar je website op terecht komt. Domeinnamen beginnen altijd met www. en eindigen met extensies als .com, .nl, .info of .edu.

Een domeinnaam huur je meestal per jaar, en de prijs hangt af van de populariteit van het gewenste domein en de extensie die erachter staat. Een website als www.photography.com zal dus veel duurder zijn dan een domeinnaam waarin je eigen naam of bedrijfsnaam verwerkt is. Extensies als .edu of .org zijn daarnaast ook vaak goedkoper hoewel .edu vaak voor het onderwijs gebruikt wordt en .org vaak door organisaties aangevraagd wordt. Kies je domeinnaam dus met beleid!

Je kunt op internet op allerlei plekken terecht voor het aanschaffen van een domeinnaam met hosting. Helaas zijn lang niet al deze partijen even goed. Daarom raad ik je aan om voor SiteGround, Hostinger of Cloud86 te kiezen. Je kunt bij interesse ook mijn blog met beste hosting providers eens doorlezen.

Cloud86-website-ssl-maken

2. Een website maker kiezen

Nu je een domeinnaam hebt geregistreerd en een hostingpakket hebt aangeschaft, wordt het tijd om een website maker te kiezen, waarmee je de website gaat maken die mensen op jouw domeinnaam zullen gaan zien. Ook hier heb je voldoende keuze: met programma’s als WordPress, Wix en Phoenix maak je relatief snel een website die er professioneel uitziet en die je eenvoudig zelf kunt onderhouden.

Hoewel met al deze programma’s na enige oefening een keurige website te maken is, raden wij WordPress aan. WordPress biedt een groot aantal templates en is na enige oefening super eenvoudig in gebruik. Je vindt voor dit programma zowel gratis templates als betaalde opties, waarbij Youtube filmpjes en eventuele extra service je helpen om snel tot een professioneel resultaat te komen. In deze blog leg ik jou stap voor stap uit hoe jij met met WordPress jouw eigen fotografie website kunt maken.

3. Een fotografie website template of thema kiezen

Zoals we hierboven al aangeven is één van de redenen dat we WordPress aanbevelen het feit dat er voor dit programma zoveel mooie templates te vinden zijn. Een template kun je zien als de huisstijl van je website; het is een stuk code dat ervoor zorgt dat de juiste kleuren en opmaak gebruikt worden, de foto’s op de juiste plek komen te staan en waar lettertypes en koppen gedefinieerd worden. Een hoop gedoe als je zelf aan de slag gaat, maar met een template zo geregeld!

Je kunt op internet uitgebreid op jacht naar een website template dat helemaal bij jou en je fotografische werk past. Echter zit je dan met het probleem dat veel thema’s niet snel en zoekmachine vriendelijk zijn.

Ik heb daarom een aantal WordPress thema’s en templates op een rijtje gezet waarmee jij, zonder technische kennis, zelf jouw eigen fotografie website kunt gaan maken. Zo zijn bijvoorbeeld het Astra theme, Elementor Pro en Divi erg goede thema’s voor een fotografie website.

Je vindt hier duizenden templates, dus de kans is groot dat je er een tegenkomt die aan al je wensen voldoet. Begint het je te duizelen bij het zien van al deze thema’s? Kijk verderop in het artikel even naar een aantal mooie thema’s die zeker de moeite waard zijn!

Divi-wordpress

4. Handige plug-ins installeren op jouw fotografie website

Wanneer je jouw WordPress thema op jouw website hebt geïnstalleerd en misschien ook je content al online hebt staan, is het tijd om te kijken naar de functionaliteit van je website. In een WordPress thema wordt vaak aandacht besteed aan een aantal plug-ins die je kunnen helpen om van je website en succes te maken. Deze plugins zal ik hieronder even bespreken.

  • WPForms: Met WPForms maak je snel en eenvoudig formulieren op je website. WPForms dankt zijn populariteit aan het feit dat het de ‘drag and drop’- methode gebruikt. Je maakt snel een formulier op maat, zonder daarvoor code te hoeven schrijven. Met de gratis versie maak je bijvoorbeeld snel een contactformulier, terwijl je bij de betaalde versie ook toegang krijgt tot statistieken, betalingen, berichten en enquetes.
  • Yoast SEO: Yoast SEO zorgt voor Search Engine Optimisation, wat zoveel wil zeggen als dat dit programma ervoor zorgt dat jouw website beter vindbaar wordt in zoekmachines als Google. Wel zo handig als je wilt dat mensen je werk te zien krijgen
  • Akismet: Akismet is een plug-in die ervoor zorgt dat je geen last meer hebt van spam comments. Als je weleens een website hebt gehad, ken je de berichten in je mailbox over binnengekomen comments wel. Vaak zijn die niet afkomstig van een schare fans, maar van spambots die op internet spam reacties plaatsen. Met Akismet heb je hier in principe geen last meer van.

Tips bij het kiezen van een fotografie (WordPress) website template?

Je bent al een eind op weg met het maken van je nieuwe foto website. Als het goed is heb je een domeinnaam en weet wat de belangrijkste plugins zijn. De kans is groot dat je ook al even naar WordPress thema’s gekeken hebt, en nog niet zo goed weet waar je moet beginnen. Daar willen we nu daarom wat dieper op ingaan.

De fotografie template die je kiest bepaalt namelijk voor een groot gedeelte hoe mensen je website gaan ervaren. Een website met felle, frisse kleuren en een kenmerkend lettertype heeft een totaal andere ‘look & feel’ dan een website met kalme kleuren en een ingetogen font. Daarnaast zijn niet alle WordPress thema’s technisch met elkaar te vergelijken. We zetten alle factoren hieronder voor je op een rijtje.

Kies een snel fotografie website template

Er is niets zo vervelend als een website die er eindeloos over doet om te laden. Een goede fotografie website bevat jouw beste foto’s in een hoge kwaliteit, waardoor de website sowieso al iets meer tijd nodig heeft om op een beeldscherm te verschijnen. Het laatste wat je wilt is een traag template dat bijdraagt aan de wachttijd.

Om de snelheid van je website te testen zijn er online verschillende diensten te vinden, zoals de Pingdom Website Speed tester, Webage Test of GT Metrix. Hier voer je snel en makkelijk het adres van je website in. De speed tester laat je vervolgens weten hoe snel je website is. Als je hier meer over wilt weten kun jij mijn website snelheid testen blog eens lezen.

Wanneer je website aan de trage kant is, zijn er gelukkig wel manieren om hem sneller te maken. Zo is het belangrijk om belangrijke wijzigingen tegen eerdere snelheidstesten aan te houden, om te zien of die nieuwe functionaliteit je website niet enorm traag heeft gemaakt. Je kunt je website zowel met het toevoegen of verwijderen van plug-ins optimaliseren als aan de buitenkant van WordPress werken. Je lost in zo’n geval een tekstje op een foto op door die er in een bewerkingsprogramma op te zetten. Op die manier hoeft WordPress minder te rekenen en is je website sneller geladen. Je kunt ook mijn website sneller maken handleiding eens lezen!

Fotografie-website-maken-snelheid

Het fotografie template moet aansluiten bij jouw wensen

Een WordPress website snel houden begint ook met een goede eerste keuze. Wanneer je een website begint te maken, is het slim om nu alvast na te denken over de functionaliteiten die je misschien later nodig gaat hebben. Denk je in de nabije toekomst bijvoorbeeld prints van je foto’s te gaan verkopen? Kijk dan nu al naar een thema met een winkelfunctie, zodat je die later niet met een plug-in hoeft toe te voegen.

Bedenk ook dat het wat tijd kost voordat je je WordPress thema goed kent. Dingen later toevoegen kan redelijk ingewikkeld zijn als ze niet al in het thema zitten, en je website over zetten naar een nieuw thema kan je best wat tijdsinvestering kosten. Het is dus een goed idee om extra aandacht aan de keuze van je thema te besteden.

Het fotografie template moet veilig zijn

Een mooie, goedwerkende website kan tot een hoop frustratie leiden als deze niet veilig is. Een veilige website is een website waar mensen van buitenaf niet zomaar binnen komen. Om je website veilig te maken is het belangrijk om gebruik te maken van goede hosting. Daarnaast draagt een SSL certificaat bij aan de veiligheid van je website en is het de moeite waard om te zorgen voor een betrouwbaar WordPress thema.

Een website met een SSL certificaat is te herkennen aan het slotje dat je naast de adresbalk ziet als je de website bezoekt. In het kort wil dit certificaat zeggen dat de verbinding veilig is en er geen mensen met bezoekers mee kunnen kijken. Een SSL certificaat is vaak eenvoudig bij hosting services aan te vragen. Bij de hosting providers die ik eerder al noemde krijg je dit certificaat zelfs gratis!

Het fotografie WordPress template moet een goede klantenservice hebben

Tenzij je erg van puzzelen houdt, is het slim om te kiezen voor een fotografie (WordPress) template met een goede klantenservice. Templates kunnen te maken krijgen met updates van computersystemen waardoor ook de code van de template aangepast moet worden. Daarnaast kun je zelf van alles tegenkomen waar je niet teveel tijd aan kwijt wilt zijn.

De klantenservice van een thema kan je helpen bij aanpassingen die je niet zelf voor elkaar krijgt, eventuele problemen met je website en overige, snelle support bij dingen die je tegenkomt. Bij sommige templates kan de klantenservice zelfs je hele website voor je klaar zetten.

Hieronder zal ik een aantal fotografie websites bespreken die allemaal aan deze eisen voldoen.

Fotografie-website-maken-klantenservice

Beste fotografie website templates in 2023: Dit zijn de 5 beste thema’s

Een goede fotografie website moet aan een flink aantal eisen voldoen. Zo is het bijvoorbeeld super belangrijk dat het template snel is, want een fotografie bevat vaak grote bestanden. Omdat deze enige tijd nodig hebben om te laden wil je dit met het kiezen van het juiste website template zo veel mogelijk beperken. Daarnaast is de snelheid van een website ook een ranking factor die mede bepaald hoe goed jouw fotografie website gevonden gaat worden in Google. Verder wil je natuurlijk ook dat jouw fotografie website er professioneel uitziet en dat bezoekers makkelijk door jouw website kunnen navigeren.

Het kiezen van het beste fotografie website template kan erg lastig zijn. De keuze is namelijk zo groot en elke template is weer net even anders. Hierdoor is het vooral als beginner lastig in te schatten welk thema zij het beste kunnen gebruiken. Hieronder heb ik daarom voor jou de 13 beste fotografie website templates van dit jaar op een rijtje gezet. Voor al deze thema’s geldt dat ze snel, zoekmachine vriendelijk en volledig naar wens te maken zonder dat daar enige technische kennis voor nodig is. Laten we de templates daarom maar snel gaan bespreken en vergelijken.

1. Divi

Divi-wordpress

Wij kunnen ons voorstellen dat je niet had verwacht dat Divi van Elegant Themes het beste wordpress thema is voor een fotografie website is, maar toch is dit een erg interessant thema. Het Divi wordpress theme is multifunctioneel wat betekent dat je er alle soorten websites mee kunt maken. Op het moment is dit thema echt veruit het meest populair. 

Divi kent een aantal belangrijke voordelen. Zo hebben ze een eigen page builder die op het moment de beste page builder op de markt is. Door gebruik te maken van de Divi page builder kun je binnen een mum van tijd en zonder kennis van code een erg mooie website bouwen. Daarnaast is het thema erg snel en 100% zoekmachine vriendelijk. Het heeft hiermee alles wat jij nodig hebt om een succesvolle website te starten. Om het nog makkelijker te maken heeft Divi een bibliotheek met meer dan 110 websites en 880 templates die jij met één druk op de knop kunt importeren. In deze bibliotheek staan ook een aantal goede templates voor jouw fotografie website!

Wil jij er zeker van zijn dat je de komende jaren veilig kunt blijven werken en daadwerkelijk resultaten met jouw website gaat halen? Dan is Divi een echte aanrader voor jou!

2. Elementor Pro

Elementor-Pro-WordPress-Page-Builder-Review

Ben jij op zoek naar een website maker waarmee jij zonder enige technische kennis zelf jouw eigen fotografie website mee kunt maken? Dan kan naast Divi ook Elementor Pro een erg interessante keuze zijn. 

Elementor Pro heeft op dit moment meer dan 6.000.000 gebruikers en dat zegt al flink wat. Door het drag & drop systeem waar deze page builder over beschikt kun jij super eenvoudig zelf jouw eigen website volledig naar wens maken. Wil je in de toekomst uitbreiden of functionaliteiten toevoegen? Dan is dit met Elementor Pro ook erg makkelijk.

Bij aanschaf van Elementor krijg je ook nog toegang tot een flinke bibliotheek aan website templates & blokken. Al deze elementen of templates kun jij met één druk op de knop naar jouw website importeren. Via Elementor kun jij ook deze weer helemaal naar wens maken.

3. Astra

Astra-wordpress-theme

Een ander WordPress thema dat erg geschikt is om jouw eigen fotografie website mee te maken is het Astra WordPress Theme. Het voordeel van dit thema is dat het volledig is ontwikkeld voor het behalen van prestaties. Dit betekent dat het thema super snel is en maximaal geoptimaliseerd is op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Om goed gevonden te worden is het Astra daarom een erg goede keuze.

Wat het Astra theme ook erg geschikt maakt is dat het thema volledig compatibel is met verschillende page builders. Het voordeel hiervan is dat jij zonder enige technische kennis zelf jouw eigen website of webshop kunt bouwen.

Om het helemaal af te maken krijg je ook nog eens toegang tot een flinke bibliotheek aan website templates. Deze templates vind ik persoonlijk erg goed. Ze zien er namelijk erg professioneel uit en kunnen gebruikt worden voor het maken van alle soorten websites. Alle templates zijn met één druk op de knop te importeren en vervolgens volledig naar jouw wens te maken.

4. Avada

Avada-fotografie

Ook het Avada wordpress theme is een erg goede optie voor het maken van een fotografie website. Avada heeft op het moment meer dan 607.000 gebruikers en scoort 4.76 van de 5 sterren op basis van 23.364 reviews. Net als Divi is dit een multifunctioneel wordpress thema waarmee je echt alle kanten op kunt gaan. 

Avada heeft standaard 67+ demo websites die je gratis en snel kunt importeren wanneer je met dit thema gaat werken. Hier zitten goede templates tussen voor het bouwen van een fotografie website. Deze templates zijn vervolgens volledig te customizen via Avada hun eigen page builder. Voor deze page builder heb je geen kennis van code nodig wat er voor zorgt dat iedereen een website kan maken met dit Thema.

Het Avada wordpress theme is een erg goede optie voor elke wordpress gebruiker. Wil je echt alle vrijheid dan is Divi een betere optie, maar Avada heeft zeker genoeg opties voor het bouwen van een fotografie website!

5. BeTheme

beste-wordpress-thema-voor-fotografie

Het BeTheme is een echte concurrent voor de bovenstaande thema’s. Dit thema is net als Avada te koop op ThemeForest en heeft meer dan 200.300 gebruikers. Het thema scoort gemiddeld 4.82 van de 5 sterren op basis van 5.958 reviews! Ook is het BeTheme een elite auteur wat betekent dat ze een erg betrouwbare partij zijn.

Een van de reden waarom het BeTheme zo populair is zijn de demo websites. Dit thema is namelijk multifunctioneel en bevat meer dan 500 demo websites. Al deze demo websites zijn gebouwd met pagebuilder dus jij kunt ze ook bewerken via deze page builders. Een groot voordeel van het BeTheme is dat je niet alleen gebruik kunt maken van hun eigen page builder, maar ook van Elementor of WPBakery. Het BeTheme bevat een aantal erg goede demo websites voor het bouwen van een fotografie website. Daarnaast is het thema snel, zoekmachine vriendelijk, veilig en wordt het regelmatig geupdate.

Wij raden je zeker aan om het BeTheme mee te nemen in jouw zoektocht naar het beste wordpress theme voor een fotografie website.

Wat kost het maken van een eigen fotografie (WordPress) website?

Nu jij inmiddels precies weet hoe jij zelf jouw eigen fotografie website kunt maken is er nog een belangrijke vraag waar je waarschijnlijk antwoord op wilt hebben. Want wat kost het maken van een eigen fotografie (WordPress) website nu eigenlijk?

De kosten van het maken van een website hangen van een aantal factoren af. Zoals we eerder aangegeven hebben kan een domeinnaam voor een paar euro per jaar gehuurd worden, maar kan een populaire domeinnaam ook flink in de papieren lopen. Hetzelfde geldt voor WordPress thema’s, die soms helemaal gratis zijn, maar soms ook een paar tientjes kosten. Over het algemeen is het zo dat je hier krijgt waar je voor betaald. De betaalde thema’s hebben vaak een betere klantenservice, zijn veiliger en vaak ook veel makkelijker in gebruik.

Daarnaast kan het zijn dat je graag wat dingen uit handen geeft, waardoor je externe partijen moet betalen voor hun inspanningen. Je kunt dus voor een paar tientjes klaar zijn, maar je kunt ook gemakkelijk een paar honderd euro uitgeven.

Fotografie-website-maken-kosten

Is het ook mogelijk om gratis een eigen fotografie website te maken?

Absoluut! Of in ieder geval, bijna. Voor een domeinnaam zul je altijd een minimaal bedrag uit moeten geven, maar WordPress thema’s kun je ook gratis vinden. Maar zoals we hierboven al aangegeven hebben, is een goed thema absoluut zijn geld waard. Denk aan extra mogelijkheden, die je niet via een plug in hoeft te installeren, een snellere website, betere graphics en een makkelijker te onderhouden website. Een goed WordPress thema, dat je na verloop van tijd ken als je broekzak is zijn geld meer dan waard.

Tips voor een goede fotografie website

Als jij al wat onderzoek hebt gedaan op Google zul je ongetwijfeld gezien hebben dat er veel concurrentie is. Het is daarom belangrijk dat jij je met jouw fotografie website onderscheidt van jouw concurrenten. Hierdoor krijgen jouw bezoekers een professioneel en betrouwbaar gevoel op jouw website waardoor zij in het vervolg ook sneller naar jouw website zullen gaan en hier een aanvraag zullen doen. Hieronder zal ik een aantal tips delen die jou kunnen helpen om zelf een succesvolle fotografie website te bouwen.

  • Kies de juiste kleuren: Het eerste wat verstandig is om te controleren zijn de kleuren van het website template dat jij wilt gebruiken. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze uit lichte en donkere templates. Welke jij het beste kunt gebruiken is natuurlijk afhankelijk van jouw smaak, maar ook van wat het beste aansluit bij de soort fotografie die jij doet.
  • Deel jouw portfolio: Je zult het waarschijnlijk al wel weten, maar als je een fotografie website hebt wil je natuurlijk jouw werk laten zien. Dit laat goed jouw ervaring en kwaliteiten zien, maar is ook erg handig voor jouw bezoekers en eventuele klanten. Klanten willen namelijk altijd het werk hebben gezien voordat zij een aankoop doen.
  • Gebruik niet te grote afbeeldingen: Afbeeldingen zijn vaak enorm groot en nemen daardoor veel ruimte in. Dit betekent dat ze elke keer opnieuw geladen moeten worden wanneer iemand jouw website bezoekt. Optimaliseer de afbeeldingen daarom altijd zo dat ze een stuk lichter zijn, maar nog wel een mooie kwaliteit hebben.
  • Deel ervaringen: De laatste tip die ik benoemd wil hebben zijn de ervaringen van andere klanten. Klanten willen altijd weten wat de ervaringen van andere klanten zijn. Het is daarom erg verstandig om deze op jouw website te delen.

Conclusie: Hoe kun jij een website maken voor fotografen?

Een website voor fotografie maken is zoals je hebt gelezen dus zeker een klusje waar je met enige inspanning zelf aan kunt beginnen. Het opzetten van de website kost wat tijd, maar op het moment dat je je WordPress thema een beetje begrijpt en de eerste content online hebt staan, kun je je website zelf eenvoudig onderhouden en up to date houden.

Zoals we uitlegden begin je dus met het kiezen van een domeinnaam. Wanneer je de juiste naam gevonden hebt, registreer je de domeinnaam en ga je nadenken over hoe de website die je daar wilt laten zien eruit moet komen te zien. Je kiest op dat moment voor het ideale WordPress thema en linkt deze aan je domeinnaam. Als mensen nu naar jouw website adres gaan, zien ze de website zoals jij die binnen het WordPress thema gemaakt hebt.

Mocht je er toch niet helemaal uitkomen? Geen probleem! In het handige e-book dat je hier kunt downloaden vind je een gedetailleerd stappenplan voor het maken van jouw eigen website.

Fotografie website maken - Veelgestelde vragen

Hoe kun jij jouw eigen fotografie website maken? Je kunt zelf eenvoudig en zonder technische kennis zelf jouw eigen fotografie website maken. In deze handleiding leg ik jou stap voor stap uit hoe je dit kunt doen en waar je op moet letten.

Kun je een gratis fotografie website maken zonder reclame? Ja, je kunt een fotografie website maken zonder dat er reclame op jouw website staat. In deze handleiding leg ik jou uit hoe jij dit kunt doen.

Wat kost het maken van een fotografie website? Hoeveel het maken van een eigen fotografie website kost is afhankelijk van de software en hosting die jij gaat gebruiken. Zo is het maken van een fotografie website al mogelijk vanaf €50, maar dit kan oplopen tot enkele honderden euro’s.

Kun je gratis een eigen fotografie website maken? Ja, het is mogelijk om gratis een eigen fotografie website te maken. Je krijgt in dit geval alleen geen snelle hosting, geen eigen domeinnaam, er is vaak geen klantenservice en je kunt vaak niet super eenvoudig aanpassingen aan jouw website maken.

Wat is het beste thema voor het maken van een fotografie website? Er zijn erg veel fotografie templates & thema’s, maar ze zijn lang niet allemaal even goed. De beste thema’s op dit moment zijn Divi, Photography, Novo en Astra. In deze blog lees je daar meer over.

Tim-Gerrits

Tim Gerrits

Mijn naam is Tim Gerrits en ik heb een passie voor het bouwen van websites en webshops. Via deze blog help ik jou met het bouwen van jouw eigen website, webshop of online cursus. Daarnaast review ik ook WordPress thema’s, page builders en hostingpartijen zodat jij direct met de juiste tools van start kunt gaan!

Ook interessant

Divi-logo
4.9/5

Binnen 2 uur eenvoudig jouw eigen droom website maken?

Ben je op zoek naar een methode om zonder technische kennis je eigen WordPress website te maken? In deze WordPress handleiding leg ik je stap voor stap uit hoe je dit kunt doen!

Via deze handleiding kun je tot 55% korting krijgen op webhosting!

Handleiding-website-maken-ebook