BeTheme WordPress Review 2024: Beste WordPress Thema? Mijn Ervaringen!

Samenvatting: Het BeTheme is een super populair WordPress thema op ThemeForest. Dat het BeTheme WordPress Theme zo populair is komt onder andere doordat het thema erg snel is en je geen technische kennis nodig hebt om het thema te gebruiken, doordat het compatibel is met verschillende page builders. Verder is het thema ook volledig zoekmachine vriendelijk en krijg je toegang tot een erg grote bibliotheek aan BeTheme demo websites en templates die jij met een druk op de knop kunt importeren. Via de page builder kun jij deze vervolgens volledig naar eigen wens maken. Voor de meeste websites is het BeTheme daarom echt de beste keuze!

Ben jij al overtuigd? Via de gele knop kun jij de demo’s en de actuele prijs van het BeTheme bekijken. Nog niet overtuigd? Dan kan ik je zeker aanraden om deze BeTheme WordPress Review te lezen, want hierin deel ik ook mijn ervaringen met het BeTheme!

Gebruiksvriendelijkheid

4.8/5

Klantenservice

4.8/5

Snelheid

4.7/5

Prijs

4.9/5
Inhoudsopgave

Ben jij opzoek naar een WordPress thema dat je volledig op maat kunt maken, snel, zoekmachine vriendelijk en ook nog betaalbaar is? Dan is het BeTheme WordPress thema voor jou een hele interessante optie.

Het BeTheme is een multifunctioneel WordPress thema wat in de top 5 beste WordPress thema’s van ThemeForest staat. Dat dit thema in de top 5 staat is niet erg raar, want er zijn meer dan 259.000 mensen die dit thema gebruiken en je hebt voor het gebruik van dit thema geen kennis van code nodig.

Wil jij nou weten wat het BeTheme is, waarom jij dit thema zou moeten gebruiken, wat dit thema zo bijzonder maakt en wat het thema kost? Dan raden wij jou zeker aan om verder te lezen!

Wat is het BeTheme?

BeTheme is een multifunctioneel WordPress thema dat te koop is op ThemeForest. Dit thema is naast Avada het meest gebruikte WordPress thema, omdat het voor alle typen websites gebruikt kan worden. Zo kun je het BeTheme gebruiken voor kleine websites bedrijfswebsites, freelancers, bloggers en ga zo nog maar even door.

Het BeTheme WordPress thema is erg flexibel, veelzijdig en volledig naar eigen wens samen te stellen. Mede door de 569+ demo websites is het mogelijk om binnen 60 minuten jouw nieuwe website al live te hebben staan.

BeTheme is enorm gemakkelijk en zelfs voor beginners een erg interessant WordPress thema. Het BeTheme werkt namelijk met hun eigen page builder. Een page builder zorgt ervoor dat je zonder kennis van code een website kunt bouwen. Dit is mogelijk door het geïntegreerde drag & drop systeem dat het BeTheme bevat. Met dit systeem hoef je alleen de elementen die jij op jouw website wilt hebben staan naar de juiste plek te slepen.

De gratis meegeleverde page builders van ThemeForest WordPress thema’s zijn vaak niet erg uitgebreid. Daarom zullen veel mensen liever met een wat bekendere page builder willen werken als Elementor Pro. Omdat ze bij BeTheme gemerkt hebben dat dit een erg goede en veelgebruikte page builder is hebben ze besloten om demo websites te ontwikkelen die volledig compatibel zijn met Elementor.

Bij BeTheme weten ze als geen ander dat het hebben van een website belangrijker is dat alleen het design. Daarom hebben ze erg veel tijd gestopt in het ontwikkelen van schone, snelle en zoekmachine vriendelijke WordPress thema’s. Wanneer we kijken naar de resultaten die dit thema haalt ten opzichte van andere WordPress thema’s hebben ze dit erg goed gedaan. Later in deze Betheme review zal ik hier dieper op ingaan.

BeTheme WordPress review: Waarom zou jij het Betheme WordPress thema moeten gebruiken?

Het kiezen van een WordPress thema is een erg lastige klus, omdat het de ondergrond van jouw website vormt. Maak je hier een verkeerde keuze dan kan dit enorme effecten op jouw website gaan hebben. Ik heb namelijk vaak meegemaakt dat websites van het een op het andere moment uit elkaar vielen, omdat ze gebouwd waren met een slecht thema.

Ik zal nu daarom precies gaan behandelen wat het BeTheme WordPress thema zo bijzonder maakt en waarom jij dit thema voor jou nieuwe website of webshop zal moeten gaan gebruiken.

Volledig responsive

Als allereerste is het goed om te weten dat het Betheme WordPress thema 100% responsive is. Dit wil zeggen dat de website meeschaalt op basis van de grootte van het scherm. Dit is in deze tijd niet alleen meer handig, maar echt een must! Steeds meer mensen gebruiken namelijk hun mobiel om te internetten. Wanneer jouw website niet responsive is ziet hij er op mobiele apparaten vaak erg slecht uit. Ook is de informatie vaak niet goed leesbaar en werkt het allemaal erg sloom.

Door gebruik te maken van een responsive WordPress thema los je al deze problemen in een keer op. Het mooie hiervan is dat je er zelf niks aan hoeft te doen. Dit doet het thema namelijk automatisch. Wel heb je mogelijkheid om bepaalde opties aan te passen als jij er anders over denkt dan het BeTheme zelf. Wanneer jij meer bezoekers wilt krijgen en de conversie van jouw website wilt verhogen dan is dit de eerste stap die je moet nemen!

Volledig naar eigen wens te maken

Bij veel WordPress thema’s krijg je niet de vrijheid die je nodig hebt. Zo zien wij regelmatig websites voorbij komen waarbij headers en footers niet aangepast kunnen worden. Wat ons dan met name opvalt is de copyright tekst in de footer van de website. Hier staan namelijk standaard Dit thema is gemaakt met: BeTheme. Dit is niet echt een ramp, maar wanneer je serieus klanten wilt gaan krijgen komt dit niet professioneel over.

Wat je ook zult zien is dat je zelf een idee hebt voor het bouwen van de website, maar dat het WordPress thema deze keuzes niet ondersteund. Je zit hierdoor vast en kunt niet jouw eigen ideeën uitwerken.

BeTheme heeft dit niet! Je krijgt bij BeTheme namelijk alle vrijheid en kunt letterlijk, maar dan ook echt letterlijk elk onderdeel van de website aanpassen. Nog een bijkomstig voordeel is dat je hier geen kennis van code voor nodig hebt. Je werkt namelijk met de page builder van het BeTheme zelf. Mocht jouw demo website Elementor ondersteunen dan kun je ook kiezen om met deze page builder te gaan werken. Elementor Pro kopen kan dan een erg verstandige keuze zijn!

Ondanks alle mogelijkheden waar je toegang tot krijgt wanneer je met het BeTheme gaat werken, blijft het een erg simpel en beginners vriendelijk WordPress thema. Dit is daarom ook een van de reden waarom het thema ook zo gigantisch populair is!

BeTheme-wordpress

Keuze uit de 650+ BeTheme demo websites

Ik noemde het eerder in deze BeTheme review al even kort, maar wanneer je met het BeTheme gaat werken krijg je toegang tot maar liefst 650 demo websites. Al deze demo websites zijn door het BeTheme zelf gemaakt en voldoen aan hun strict gestelde eisen. Zo moet de demo website snel, zoekmachine vriendelijk, responsive en klantvriendelijk zijn.

Echt voor elk soort bedrijf heeft het BeTheme wel demo websites klaar staan. Zo hebben ze demo websites voor freelancers, kleine bedrijven, makelaars, fotografen, sportscholen, portfolio’s, bloggers, restaurants, vakanties, WooCommerce webshops en ga zo nog maar even door. Wij weten zeker dat er voor iedereen wel een geschikte demo tussen zit!

Wat ik altijd aanraad is om voor het kopen van een WordPress thema te kijken naar de specificaties van het thema. Hier hebben we het aan het begin van deze BeTheme review ook al over gehad. Dus dat is voor dit thema niet erg relevant meer, maar het is wel goed om te kijken naar de demo websites. Het is namelijk wel zo makkelijk en fijn als je hier direct een demo website vindt die jij kunt gebruiken.

BeTheme-demo

BeTheme is volledig compatibel met verschillende page builders

Wanneer je gaat werken heb je 0,0% kennis van code nodig. Je zult namelijk veel gebruik gaan maken van page builders. Dit zijn systemen waarmee je zonder kennis van code volledige websites kunt maken. Alle page builders maken gebruik van een drag & drop systeem wat erg snel en prettig werkt. Zo’n systeem bestaat uit een menu vol met elementen(tekst, knoppen, afbeeldingen, video’s en cta’s). Uit dit menu kun je vervolgens alle elementen naar jouw website slepen die jij wilt gebruiken.

Na het plaatsen van de door jouw gekozen element opent er een nieuw nieuw menu waar je het element naar jouw smaak kunt maken. Denk hierbij aan het aanpassen van kleuren, lettertypes, bewegingseffecten en schaduwen. Dit hele proces kun je uitvoeren zonder ook maar één regel code te schrijven. Echt super voor beginners, maar ook zeker de ervaren programmeurs zullen hier fan van zijn.

Standaard werkt het BeTheme met WPBakery. Dit is een van de meest bekende page builders en wordt gebruikt bij veelal alle WordPress thema’s van ThemeForest. WPBakery is een erg populaire en beginners vriendelijke WordPress page builder. Wanneer je gaat werken met het BeTheme krijg je gratis toegang tot de Pro variant van die normaal $64 dollar kost. Hierdoor wordt het BeTheme nog eens extra interessant.

Mocht je al ervaring hebben met Elementor? Dan heeft BeTheme hier ook goede koppelingen mee. Je hebt de keuze uit meer dan 30+ verschillende elementen om jouw website te bouwen. Ook krijg je met Elementor volledige vrijheid om alles aan te passen.

Op het moment ondersteund het BeTheme nog geen andere page builders als Divi, Beaver Builder, Visual Composer, Elementor Pro, Thrive Architect en Themify. Ik verwacht dat dit in de toekomst nog wel gaat komen, omdat dit op dit moment de beste WordPress page builders zijn!

Snel & zoekmachine vriendelijk

We weten allemaal hoe belangrijk het is om bezoekers op jouw website te krijgen en deze vervolgens klant te maken. Om hier de beste resultaten uit de halen zijn de laadtijd van jouw website en zoekmachine vriendelijkheid van een website erg belangrijk.

De laadtijd van een website heeft een grote invloed op de positie die jij gaat krijgen in Google. Aangezien de laadtijd een van de makkelijkste factoren is om te verbeteren is het zonde om hier gelijk te verliezen van je concurrenten. Je zult anders namelijk op moeilijkere fronten moeten gaan compenseren wat veel tijd en geld gaat kosten.

Naast de laadtijd van een website is ook de zoekmachine vriendelijkheid erg belangrijk. Je wilt namelijk dat Google jouw website makkelijk kan lezen waardoor ze van jouw website gaan houden. Dit gaat ervoor zorgen dat Google jouw website vaker gaat lezen en betere posities geeft in Google.

BeTheme heeft veel tijd gestopt in het ontwikkelen van een thema dat aan al deze eisen voldoet. Op dit moment kunnen we zeggen dat ze dat zeker is gelukt! De WordPress thema’s zijn namelijk erg schoon wat betekent dat er weinig tot geen dubbele code in het thema staat. Ook worden functionaliteiten die je niet gebruikt uitgeschakeld hierdoor. Dit zorgt ervoor dat alle code van deze elementen ook uit het thema wordt gehaald. Het resultaat hiervan is een lichtere, sneller en meer zoekmachine vriendelijke website.

Gratis toegang tot $118 dollar aan wordpress plugins

Wanneer je gaat werken met het BeTheme WordPress thema krijg je niet alleen toegang tot het thema en de 650+ demo websites. Je krijgt namelijk ook toegang tot drie plugins die samen een waarde hebben van $118 dollar.

De eerste plugin waar je toegang tot krijgt is WPBakery. Dit is de page builder die erg populair is voor het customizen van WordPress thema’s. De prijs van deze page builders is normaal gesproken $64 dollar, maar wanneer je het BeTheme koopt krijg je er gratis toegang tot.

Ten tweede krijg je toegang tot Slider Revolution Pro plugin. Dit is een van de meest bekende en gebruikte plugins voor het maken van sliders. Sliders zijn erg populair en worden veel gebruikt op hoofdpagina’s van bedrijven. Je kunt een slider eigenlijk vergelijken met een diavoorstelling. Om de zoveel seconden verandert de slider van dia. Hierdoor kun je meer informatie kwijt, maar daarnaast ziet het er ook erg goed uit. De Slider Revolution Pro plugin kost normaal $29 dollar.

Als laatste krijg je nog toegang tot Layer Slider. Deze plugin is ook bedoeld voor het maken van sliders, maar je kunt er ook pop ups mee maken. Pop Ups zijn meldingen die uit het niets opkomen in het scherm. Deze zijn erg handig voor het verhogen van de conversie van een website, maar ook voor het geven van belangrijke informatie aan de bezoekers. De prijs van deze plugin is normaal $25 dollar, maar wanneer je het BeTheme gebruikt is ook deze plugin gratis voor jou!

BeTheme-plugins

BeTheme heeft goede koppelingen met belangrijke wordpress plugins

Zoals je net waarschijnlijk hebt gelezen krijg je gratis toegang tot drie belangrijke WordPress plugins wanneer je besluit om het BeTheme te gaan kopen. Dit wil niet zeggen dat de andere plugins niet werken. Ze hebben namelijk ook erg goede koppelingen met een groot assortiment aan plugins. ik zal de belangrijkste even kort doornemen.

Ten eerste heeft BeTheme een goede koppeling met bbPress. Dit is een WordPress plugin die je aan jouw WordPress website kunt toevoegen om een forum te plaatsen. Deze plugin is erg handig wanneer je op jouw website wilt communiceren met bezoekers.

Ten tweede heeft BeTheme een uitstekende koppeling met Contact Form 7. Dit een een plugin die erg veel wordt gebruikt voor het toevoegen van formulieren aan een website. Denk hierbij aan een contactformulier, opt-in formulier of garantieformulier.

Het BeTheme heeft ook een erg goede koppeling met MailChimp. Dit is een e-mailmarketing platform waarmee je e-mailmarketing kunt toepassen op jouw website. E-mailmarketing is voor iedere ondernemer of website eigenaar belangrijk, omdat je hiermee bezoekers kunt vasthouden en ze vervolgens kunt benaderen via de mail. Vaak wordt er gezegd “The money is in the list”. Dit wil zeggen dat het je het echte geld gaat verdienen met de mensen uit je e-maillijst.

Als laatste heeft BeTheme goede koppelingen met snelheid optimalisatie plugins als W3 Total cache, vertalings plugins als WPML, WooCommerce en plugins voor het verbeteren van de vindbaarheid van jouw website in Google. Op elk gebied kun je dus het maximale uit jouw website halen.

BeTheme-koppelingen

Portfolio & Blog designs bewerken met BeTheme

Om bezoekers te krijgen op jouw website is het belangrijk dat jij jouw doelgroep weet te bereiken. Dit kun je doen door te adverteren, maar dit kan veel geld kosten. Daarom kiezen veel mensen ervoor om te gaan bloggen. Op deze manier kun jij jouw doelgroep bereiken en krijg je meer bezoekers waarvan de kans groot is dat ze een klant worden.

Wanneer je gaat bloggen is het belangrijk dat je dit consistent doet, zodat Google ziet dat je geen eendagsvlieg bent en ze jou echt zien als “merk”. Het nadeel van bloggen is dat er vaak gigantisch veel blogs moeten komen en dat je voor elke pagina opnieuw het design moet maken.

Met het BeTheme is dit niet meer het geval. Je kunt namelijk eenmalig een template maken en deze volledig inrichten naar jouw smaak. Na het bouwen van deze website templates kun je instellen dat deze template gebruikt moet worden voor alle nieuwe blogs. Op deze manier bespaar je enorm veel tijd en kun je productiever werken.

Ook is het handig dat het BeTheme verschillende opties biedt om je blog en portfolio te laten zien. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de grid layout te gebruiken, maar er zijn ook andere keuzes zoals de Mansory blog style, Photo en Time. Op de afbeelding hieronder kun je zien wat ik hiermee precies bedoelen.

ThemeForest-BeTheme

Levenslang updates

Dit een belangrijke reden die van grote invloed is op de kwaliteit van jouw website. Bij veel thema’s betaal je namelijk een vaste prijs per jaar. Voor dit geld kun je gebruik maken van het thema en krijg je toegang tot de updates. Besluit jij na het eerste jaar jouw abonnement stop te zetten dan blijven alle functionaliteiten die jij gebruik vaak werken. Je ontvangt alleen geen updates meer waardoor je website snel gaat achterlopen, gebreken gaat kennen en veel slomer wordt.

Bij BeTheme hebben ze het anders gedaan. Je betaald hier namelijk een eenmalig bedrag en ontvangt altijd alle updates. Dit betekent dat niet per jaar moet betalen om nieuwe updates te ontvangen. Dit is een groot voordeel van het BeTheme, want je hebt veel meer zekerheid. Doordat je voor BeTheme een eenmalig bedrag betaald is het vaak ook nog veel goedkoper dan een ander WordPress thema. Astra, OceanWP en GeneratePress zijn WordPress thema’s waar je per jaar €50 euro voor betaald en zijn daarmee stukken duurder dan het BeTheme WordPress thema.

BeTheme-SEO-Updates

BeTheme WordPress review: Zijn er ook nadelen?

Hierboven heb ik inmiddels al erg veel verteld over het BeTheme WordPress thema. Zo weet jij wat het is, wat de voordelen zijn ten opzichte van andere thema’s en wat de voordelen van BeTheme zijn voor het maken van een website of webshop. Echter zijn er natuurlijk ook nog nadelen. Een bedrijf kan het namelijk nooit voor iedereen even goed doen.

In dit onderdeel van deze BeTheme WordPress theme review wil ik daarom dieper ingaan op de nadelen van BeTheme. Door hieronder alle nadelen met jou te bespreken hoop ik jou zo goed mogelijk te kunnen helpen bij het vinden van het beste WordPress thema voor jouw nieuwe website of webshop!

Erg veel mogelijkheden

Dat een thema erg veel mogelijkheden heeft is natuurlijk erg fijn, want hierdoor is het thema ook voor iedereen geschikt. Doordat het BeTheme over zoveel mogelijkheden en functionaliteiten beschikt kun je er echt alle soorten websites mee maken, maar het wordt daarbij ook een beetje onoverzichtelijk. Vooral als beginner is het daarom echt wel even zoeken naar de juiste instellingen, maar als je het eenmaal een beetje kent is dit geen enkel probleem meer.

BeTheme Review: Geschikt voor Webshops?

Voor sommigen is een “standaard” WordPress thema niet genoeg. Zij hebben namelijk een webshop nodig. Dan is het goed om te weten dat je ook hiervoor terecht kunt bij BeTheme. Zij hebben namelijk goede koppelingen met WooCommerce wat het beste webshop systeem is voor WordPress van dit moment.

Zo krijg je de mogelijk om jouw hele website naar eigen smaak te maken, productpagina’s te maken, filters toe te voegen als prijs, categorie en datum om het navigeren makkelijker te maken voor jouw bezoekers.

De achterkant van de webshop bouw je met WooCommerce. Dit is het beste webshop systeem voor webshops die op WordPress draaien. Je hebt hierin volledige controle en hebt geen kennis van code nodig. Je kunt hier producten toevoegen, prijzen wijzigen, aanbiedingen en kortingscodes aanmaken en ga zo nog maar even door. Ook heb je met het BeTheme de volledige controle om het betaalproces naar jouw wensen in te stellen. Zo kun je zelf bepalen hoe alles eruit ziet, via welke betaalmethodes er betaald kan worden en wat de verzendkosten zijn. BeTheme kan hiermee een ideale samenwerking bieden samen met WooCommerce.

Betheme-WordPress-woocommerce

BeTheme Review: Hoe is de klantenservice?

Wanneer je het BeTheme heb gekocht krijg je standaard 6 maanden support van de MuffinGroup. De MuffinGroup is de maker en eigenaar van het BeTheme. De klantenservice hiervan is erg goed. Zo reageren in vergelijking met andere WordPress thema’s erg snel en doen ze er alles aan om jou te helpen, hoe lang dat dan ook duurt. Mocht je langer dan 6 maanden support willen hebben dan kan dat, maar daar moet je wel extra voor betalen.

Persoonlijk denken wij dat het verlengen van de support niet nodig, omdat het BeTheme WordPress thema zo populair is. Dit betekent dat het thema erg veel wordt gebruikt en dat er gigantisch veel informatie over te vinden is op het internet. Vooral youtube is hier erg interessant voor. Er zijn namelijk altijd wel video’s te vinden van mensen die hetzelfde probleem hebben gehad en dit hebben opgelost.

Een groot voordeel hiervan is dat je vaak sneller antwoord vindt op jouw vragen en dat niet alleen hoort wat je moet doen, maar het ook ziet. Hierdoor weet je precies wat je moet gaan doen en waar je deze wijzigingen kunt aanbrengen.

BeTheme WordPress Review: Wat vinden anderen van dit thema?

Het BeTheme WordPress thema is met meer dan 259.000 gebruikers een van de beste WordPress thema’s op ThemeForest. Dit betekent dat er veel reviews en ervaringen te vinden zijn over dit thema. Laten we daar maar eens even naar gaan kijken.

Het BeTheme scoort 4.82 van de 5 sterren op basis van 6.382 reviews. Deze beoordeling is gebaseerd op het design, de flexibiliteit, de aanpassingsmogelijkheden en toekomstbestendigheid. We kunnen dus wel stellen dat dit thema voor velen de beste optie zal zijn. Op de afbeelding hieronder kun je een aantal ervaringen zien van BeTheme gebruikers.

BeTheme-review-ervaringen

BeTheme Kopen? Wat kost het?

De prijs van een WordPress thema is ook niet helemaal onbelangrijk, want hij moet namelijk wel in vergelijking staan met die van zijn concurrenten.

Bij BeTheme zit dit wel goed je betaald namelijk eenmalig $59 dollar. Voor dit geld krijg je één licentie wat betekent dat je er een website mee kunt bouwen. Wil je hetzelfde thema voor een andere website nogmaals gebruiken dan dien je het WordPress thema nogmaals te kopen.

Voor dit geld krijg je niet alleen toegang tot het thema zelf, maar ook tot alle 569 demo websites, 6 maanden klantondersteuning en support en levenslange recht op alle updates. Naast deze extra’s zijn ook de $118 dollar aan gratis WordPress plugins niet te vergeten. Hier krijg jij als BeTheme gebruiker namelijk ook gratis toegang tot.

De prijs van BeTheme is erg concurrerend met andere WordPress thema’s van ThemeForest. Je zult uiteraard goedkopere vinden, maar het is goed om te kijken naar de specificaties want hier zul je grote verschillen gaan vinden. Ook zijn er WordPress thema’s als Astra, OceanWP en GeneratePress bij deze WordPress thema’s betaal je dezelfde prijs als voor het BeTheme, maar dan per jaar.

Voor de meeste mensen zal het BeTheme daarom de beste optie zijn! Je betaald hier namelijk maar eenmalig een bedrag van $59 dollar en krijgt toegang tot alle updates!

BeTheme-WordPress-kopen

BeTheme Review Conclusie: Is dit thema geschikt voor jouw website?

Nu we zijn aangekomen aan het einde van deze BeTheme WordPress review is het tijd voor een conclusie, want is het BeTheme nu het beste WordPress thema voor jouw website of webshop?

Persoonlijk ben ik een erg groot fan van het BeTheme, want het thema is supersnel en erg makkelijk in gebruik. Hierdoor kun jij zonder enige technische kennis een website maken waarmee jij goed gevonden kunt gaan worden in Google, meer bezoekers kunt krijgen en uiteindelijk ook meer inkomsten kunt gaan genereren.

Samenvattend is het BeTheme dan ook een echte aanrader wanneer jij zoekt naar een goed WordPress thema voor jouw website of webshop.

BeTheme WordPress Review - Veelgestelde vragen

Is BeTheme een goed WordPress thema?

Ja, het BeTheme is een uitstekend WordPress thema wanneer jij een professionele website of webshop wilt maken. Het thema is snel, zoekmachine vriendelijk en wordt standaard geleverd met meer dan 650 demo websites die jij kunt gebruiken.

Is het BeTheme snel?

Ja, het BeTheem is snel, maar niet zo snel als WordPress thema’s als Astra of GeneratePress. Wel is het BeTheme makkelijk in gebruik en heeft het meer mogelijkheden.

Wat kost het BeTheme?

Op dit moment kost het BeTheme $59 dollar. Hiervoor krijg jij toegang tot het WordPress thema, alle demo websites en templates en niet te vergeten levenslange updates. Standaard krijg jij 6 maanden toegang tot de klantenservice, maar deze kun je eventueel uitbreiden naar 12 maanden.
Tim-Gerrits

Tim Gerrits

Mijn naam is Tim Gerrits en ik heb een passie voor het bouwen van websites en webshops. Via deze blog help ik jou met het bouwen van jouw eigen website, webshop of online cursus. Daarnaast review ik ook WordPress thema’s, page builders en hostingpartijen zodat jij direct met de juiste tools van start kunt gaan!

Betheme alternatieven

Ook interessant

BeTheme-logo
4.8/5