Over ons

Wil jij meer over ons komen te weten? Op deze pagina deel ik mijn verhaal en vertel ik wat het doel Nolimit webdesign is.

Start vandaag nog

“Anyone can succeed when everything is going right, but few can rise above when things go wrong.”

Tim-Gerrits.jpg

Over mij,
Tim Gerrits

Mijn naam is Tim Gerrits en ik ben 20 jaar oud. Op dit moment ben ik student applicatie- en mediaontwikkelaar op het Aventus in Apeldoorn, maar dat is niet precies wat ik mezelf in de toekomst zie doen.

Daarom heb ik in Oktober 2019 Nolimit webdesign opgericht. Ik begon hiermee door websites en webshops te bouwen die goed geoptimaliseerd waren voor zoekmachines zodat jij online maximale groei kunt behalen met jouw onderneming.

Het viel mij op dat veel mensen opzoek zijn/waren naar een nieuwe website of webshop, maar dat ze deze liever zelf wouden maken. Dit is namelijk stukken goedkoper en je kunt hem precies maken zoals jij dat wilt. 

Daarom heb ik vanaf Februari 2020 vooral de focus gelegd op het geven van de juiste informatie, tips en handleidingen zodat jij zelf het maximale uit jouw onderneming kunt halen online.

Tim Gerrits
Eigenaar, Nolimit webdesign
Het begin

Wie zijn wij

"The beginning is the most important part of the work."

Zoals je hierboven al hebt gelezen is het begin vaak het lastigst, maar ook direct het belangrijkste. Wil jij een website of webshop bouwen? Of jouw beter vindbaar worden in Google? Begin dan gewoon!

Ondanks dat ik 2 jaar geleden nog niks wist van websites, webshops en online marketing ben ik toch gewoon begonnen. In het eerste jaar heb ik erg veel fouten gemaakt die mij veel tijd en geld hebben gekost, maar toch ben ik blij dat ik ben begonnen en ben blijven doorgaan. Dit laat ook goed de krachten zien van consistentie, want als ik kijk hoe ik ben begonnen en waar ik op dit moment sta ben ik echt super tevreden! Door je te blijven verdiepen in een bepaald onderwerp en fouten te maken leer je gigantisch veel waardoor jij steeds meer resultaten zult gaan behalen. Wees daarom niet bang dat het aan het begin allemaal niet goed gaat en blijf gewoon consistent aan jouw doel werken. Als jij dit doet kan ik je garanderen dat het bij jou ook helemaal goed gaat komen! Heb je vragen? Of heb je ergens hulp bij nodig? Twijfel dan niet om contact met mij op te nemen.

De juiste informatie

Toegang tot de juiste informatie om het maximale uit jouw onderneming te halen.

Heb je een vraag?

Als je een vraag hebt kun je deze altijd stellen en zal ik hier zo snel mogelijk op reageren.

Handleidingen

Volg jij liever een handleiding? Op de homepagina kun je de actuele handleidingen bekijken.