Over ons

Wil je meer weten over Nolimit Webdesign, wat het doel van deze website is en wie de persoon achter Nolimit Webdesign is? Lees snel verder en kom alles te weten over het bedrijf Nolimit Webdesign!

Over Nolimit Webdesign

Ben je van plan om zelf een website of webshop te bouwen? Dan kom je er al snel achter dat hier meer bij komt kijken dan je in eerste instantie had gedacht. Denk bijvoorbeeld aan het registreren van een domeinnaam, het aanschaffen van een hostingpakket, het installeren en juist instellen van een CMS, het bepalen en doorvoeren van een huisstijl en ga zo maar door.

Nolimit Webdesign wil hier verandering in brengen door alle benodigde informatie op één plek toegankelijk te maken, en dat is deze website. Op nolimitwebdesign.nl vind je dan ook alle informatie die je nodig hebt om zelf een eigen website of webshop te kunnen maken. Je vindt onder andere:

  • Reviews van hosting bedrijven & website software programma’s
  • Vergelijkingen tussen verschillende producten en diensten
  • Handleidingen en stappenplannen voor belangrijke processen
  • Artikelen en blogs waarin essentiële tips worden gedeeld
  • De laatste ontwikkelingen in de markt
 

Nolimit Webdesign is pas tevreden als jij dat ook bent! Om die reden is het voor Nolimit Webdesign erg belangrijk dat alle informatie op de website zo compleet en toegankelijk mogelijk is, zodat je hier als lezer(zelfs als totale beginner) direct mee aan de slag kunt!

Nolimit-webdesign-icon

5.200+ mensen geholpen

In de afgelopen 7 jaar heb ik meer dan 5.200 mensen geholpen!

7+ jaar ervaring

Met meer dan 7 jaar ervaring weet ik precies hoe je een goede website bouwt!

Beoordeeld met 4,8/5

Klanten beoordelen Nolimit Webdesign met gemiddeld 4,8 van de 5 sterren!

Tim-Gerrits

Over Tim Gerrits

Nu je precies weet wat nolimitwebdesign.nl voor website is, wil je misschien ook weten wie de persoon achter Nolimit Webdesign is? Ik zal me daarom even voorstellen!

Mijn naam is Tim Gerrits, ik ben 23 jaar en sinds 2017 ben ik al actief bezig met het bouwen van websites en webshops. Dit begon tijdens mijn opleiding tot applicatie- en mediaontwikkelaar waar ik leerde programmeren in talen als HTML, CSS, PHP en JavaScript.

Hoewel dit een leuke en leerzame tijd was, viel mij op dat je helemaal niet hoeft te kunnen programmeren om zelf een eigen website of webshop te bouwen. Door de snelle ontwikkelingen van de afgelopen jaren is het namelijk mogelijk geworden om zonder enige technische kennis zelf een eigen website of webshop te maken.

Helaas waren veel mensen hier alleen nog niet van op de hoogte. In februari 2020 ben ik daarom nolimitwebdesign.nl begonnen, zodat ik het maken van een website of webshop voor iedereen toegankelijk kon maken.

In juni 2021 heb ik ook het onderdeel webhosting toegevoegd op Nolimitwebdesign.nl. Ik merkte namelijk dat er veel vraag was naar dit onderwerp, maar dat er eigenlijk weinig toegankelijke en betrouwbare informatie was te vinden op Google. Op de website vind je nu dan ook vergelijkingen van hosting providers en reviews, zodat je gemakkelijk een geschikte hosting provider kunt kiezen!

Naast dat ik sinds 2020 eigenaar ben van Nolimit Webdesign, werk ik ook nog parttime als online marketeer bij een online marketingbureau. Hier ben ik sinds juni 2021 werkzaam als SEO specialist waar ik mij bezig houd met het vindbaar maken van websites en webshops in Google.

Met mijn kennis en ervaring heb ik in de afgelopen jaren dan ook al meer dan 5.200 mensen geholpen bij het vinden van een hosting provider, het maken van een eigen website of webshop en het vindbaar maken van hun website in de zoekresultaten van Google!

Tim Gerrits

Eigenaar, Nolimit Webdesign

Dit zeggen anderen

De resultaten spreken voor zich...

Dit zijn de ervaringen van anderen met Nolimit Webdesign!

Eigen producten en diensten

Naast dat ik vanuit Nolimit Webdesign een hele hoop gratis kennis en informatie deel, heb ik ook mijn eigen producten. Het gaat in dit geval vooral om handleidingen waarmee ik je stap voor stap kan begeleiden om bepaalde processen te doorlopen:

  • Uitgebreide WordPress handleiding: dit is een handleiding van meer dan 100 pagina’s waarin ik je stap voor stap meeneem door het volledige proces om zelf, zonder technische kennis, je eigen website te maken met WordPress.
  • Handleiding WordPress website beveiligen: dit is een handleiding van meer dan 60 pagina’s waarin ik je stap voor stap meeneem door het volledige proces om je WordPress website beter te beveiligen. Meer dan 45% van de websites is namelijk slecht tot niet beveiligd.
  • Online WordPress cursus: dit is een video cursus waarin ik je in meer dan 50 video’s stap voor stap meeneem door het volledige proces om zelf je eigen WordPress website te maken. Daarbij krijg je toegang tot het ledenforum waardoor je met vragen en problemen altijd bij mij terecht kunt!
 

Wil je dat ik je persoonlijk help bij het maken, verbeteren, beveiligen, onderhouden of versnellen van je WordPress website? Dan kan dat natuurlijk ook! Je kunt hiervoor het beste even contact met mij opnemen via de contactpagina.

Gratis-WordPress-handleiding-mockup-tablet
CO2-neutraal

CO2 neutraal sinds 2022

Zoals je misschien al wel weet zijn klimaatveranderingen over de hele wereld al lange tijd een groot probleem. Nadat ik hier zelf onderzoek naar heb gedaan bleek dat ook websites hier een grote bijdrage aan leveren. Uit onderzoek blijkt namelijk dat het internet voor ongeveer 4% verantwoordelijk is voor de totale uitstoot van broeikasgassen.

Aangezien ook Nolimit Webdesign hier aan bijdraagt, heb ik uitgezocht wat ik kon doen om met Nolimit Webdesign CO2 neutraal te worden. Zoals je waarschijnlijk al wel weet staat elke website op een server die energie verbruikt. Hierdoor kan ik op basis van het aantal websitebezoekers berekenen hoeveel mijn website uitstoot en die hoeveelheid kan ik vervolgens compenseren.

Met trots kan ik daarom zeggen dat Nolimit Webdesign sinds 2022 volledig CO2 neutraal is. Dit wil zeggen dat ik alle CO2 die de website verbruikt neutraliseer door bij te dragen aan de bouw van nieuwe energiebronnen, diverse CO2-reducerende projecten en door de aankoop van gecertificeerde CO2-compensaties.