Over ons

Wil jij meer weten over Nolimit webdesign en wat het doel van dit platform is? Op deze over ons pagina kom jij alles te weten over het bedrijf Nolimit Webdesign!

Over Nolimit webdesign

Ben jij van plan om jouw eigen website of webshop te bouwen, dan kom je er al snel achter dat hier meer bij komt kijken dan je in eerste instantie dacht. Denk bijvoorbeeld aan webhosting, maar ook aan beveiliging, gebruiksvriendelijkheid en zoekmachinevriendelijkheid en de algehele uitstraling die je met jouw bedrijf wilt hebben.

Nolimitwebdesign.nl wil daar verandering in brengen door alle benodigde informatie toegankelijk te maken via één platform en dat is deze website. Op deze website vind je bijvoorbeeld de volgende informatie die jij kunt gebruiken voor jouw website of webshop:

  • Reviews van hosting bedrijven & website software programma’s
  • Vergelijkingen tussen verschillende producten
  • Handleidingen
  • Artikelen en blogs vol tips over bijvoorbeeld SEO
  • En vergeet de laatste ontwikkelingen in de markt niet
 

Bij Nolimitwebdesign.nl zijn we pas tevreden als jij ook tevreden bent en daarom is het voor ons erg belangrijk om alle informatie zo toegankelijk mogelijk te maken, zodat jij aan de slag kunt met het maken van je eigen website, webshop of online cursus. 

Vanuit mijn gratis WordPress handleiding kreeg ik steeds vaker de vraag of ik niet ook videocursus kon maken, zodat mensen mij precies na konden doen. Een pdf handleiding volgen voor het maken van een eigen website werd namelijk als lastig ervaren. Uiteraard heb ik dit opgepakt en daarom heb ik begin 2023 mijn eigen online WordPress cursus gelanceerd. Alles met het doel om jou zo goed mogelijk te helpen!

Nolimit-webdesign-icon
Tim-Gerrits

Over Tim Gerrits

Nu je precies weet wat Nolimitwebdesign.nl is, wil je misschien ook weten wie er achter deze website zit? Ik zal me daarom even voorstellen.

Mijn naam is Tim Gerrits en ik ben 22 jaar. In februari 2020 ben ik deze website begonnen, omdat ik merkte dat er veel vraag was naar websites en webshops. Daarom ben ik mij gaan verdiepen in het maken van websites en webshops. In de maanden daarna heb ik een aantal opdrachten uitgevoerd, maar deze werkzaamheden sloten toch niet volledig aan bij mijn wensen. Daarnaast kostte het naast mijn opleiding eigenlijk ook te veel tijd. In december 2020 heb ik Nolimitwebdesign.nl omgebouwd tot een platform waar je alles kunt vinden op het gebied van het maken van websites, webshop en online cursus.

In juni 2021 heb ik ook hosting toegevoegd als onderdeel op Nolimitwebdesign.nl. Ik merkte namelijk dat er veel vraag was naar dit onderwerp en dat er eigenlijk weinig toegankelijke en betrouwbare informatie was te vinden op Google. Doordat Nolimit webdesign nu ook uitgebreid ingaat op hosting is Nolimitwebdesign.nl een van de grootste platformen waar jij alle informatie kunt vinden om zelf jouw eigen website, webshop of online cursus te maken zonder dat daar ook maar enige technische kennis bij nodig hebt.. 

Inmiddels heb ik mijn opleiding Applicatie- en Mediaontwikkelaar afgerond en werk ik parttime als online marketeer. Dit vakgebied spreekt mij erg aan en speelt een erg grote rol bij het succes van een website, webshop en online cursus. Alle kennis die ik op het gebied van zoekmachine optimalisatie opdoe, test ik zelf uitgebreid. Vervolgens wordt al deze informatie op dit platform gedeeld, zodat jij ook toegang krijgt tot deze informatie om het maximale uit jouw website of webshop te halen!

Tim Gerrits

Eigenaar, Nolimit webdesign

CO2 neutraal sinds 2022

Klimaatveranderingen zijn over de hele wereld al lange tijd een groot probleem. Nadat ik wat onderzoek had gedaan bleek dat ook websites hier een grote bijdrage aan leveren. Daarom ben ik mij hierin gaan verdiepen en heb ik uitgezocht hoe ik met Nolimit Webdesign CO2 neutraal kon worden.

Zoals je misschien wel weet staat elke website op een server die energie verbruikt. Op basis van het aantal websitebezoekers kan ik mijn website CO2 neutraal maken en dat heb ik dan ook gedaan. Hiermee draag ik ook mijn steentje bij om te werken aan een gezonder klimaat.

Met trots kan ik daarom zeggen dat Nolimit webdesign sinds 2022 CO2 neutraal is. Dit wil zeggen dat ik alle CO2 die de website verbruikt neutraliseer door bij te dragen aan de bouw van nieuwe energiebronnen, diverse CO2-reducerende projecten en door de aankoop van gecertificeerde CO2-compensaties.

CO2-neutraal

Handleidingen

Website maken

Wil je zelf een eigen website maken of jouw huidige website verbeteren? Ik leg je uit hoe je dit zonder technische kennis kunt doen!

Online cursus maken

Zelf een eigen online cursus/training maken? In deze handleiding leg ik je uit hoe je dit zonder technische kennis kunt doen!

Webshop maken

Wil je zelf een eigen webshop maken of jouw huidige webshop verbeteren? Ik leg je uit hoe je dit zonder technische kennis kunt doen!