Aanbieding verloopt over:

Uur
Minuten
Seconden

Dé meest complete online WordPress cursus

Je eigen droom website maken? Leer WordPress binnen no-time!

4.7/5
WordPress-cursus-training-online

50+

Lessen in de cursus 📚

3,189+

Mensen geholpen 🙌

4,7/5

Gemiddelde beoordeling 🏆

Laptop-telefoon-WordPress-cursus

Maak het makkelijk voor jezelf

Waarom een online WordPress cursus volgen?

Het maken van een eigen WordPress website lijkt een fluitje van een cent, maar de realiteit is helaas anders. Voor de meeste mensen geldt namelijk dat het maken van een eigen WordPress website de nodige tijd kost en frustraties oplevert.

Herken je jezelf in een van de volgende uitspraken?

  1. Ik ben niet technisch, dus een website maken kan ik niet.
  2. Ik wil iets toevoegen aan mijn site, maar ik heb geen idee hoe.
  3. Ik wil mijn thema aanpassen, maar ik loop vast.
  4. Ik ben bang voor hoge kosten als ik een professional moet inhuren.
  5. Ik weet niet welke plugins veilig en betrouwbaar zijn.

Je bent niet de enige! Deze vragen zijn namelijk volkomen normaal als je nog geen of weinig ervaring hebt met WordPress en alle mogelijkheden binnen het systeem.

Je kunt natuurlijk proberen alles zelf te leren, maar waarom zou je tijd en geld verspillen als het ook veel sneller en efficiënter kan?

Met mijn online WordPress cursus neem ik je in meer dan 50 stap-voor-stap video’s mee door het volledige proces om zelf jouw eigen droom website te maken met WordPress. En loop je ergens tegenaan? Geen zorgen, op het exclusieve ledenforum sta ik klaar om je direct weer de juiste richting op te helpen!

Mis deze unieke kans niet! 🚀

Van hobbyist tot WordPress expert

Ontmoet de expert achter deze online WordPress cursus

Mijn naam is Tim Gerrits, en sinds 2017 ben ik intensief bezig met het maken van websites en webshops. Ik startte met het bouwen van websites in programmeertalen als HTML, CSS, JavaScript en PHP. Echter ontdekte ik al snel de mogelijkheden van WordPress, en wist ik dat dit hét platform was waar ik me op wilde focussen.

In de loop der jaren heb ik meer dan 250 websites en webshops gebouwd. Hoewel de meeste projecten voor klanten waren, heb ik ook enkele websites voor mezelf ontwikkeld die een extra inkomen genereren via het internet.

Dit brengt ons dan ook direct bij het andere punt, want het maken van een eigen website is een, maar gevonden worden in Google is iets totaal anders. Daarom heb ik mij gespecialiseerd in SEO en ben ik gaan werken bij een online marketingbureau. Hier heb ik de fijne kneepjes uit het vak geleerd om grote hoeveelheden bezoekers vanuit Google naar websites en webshops te krijgen.

Al deze kennis en ervaring heb ik gebundeld in deze unieke WordPress cursus, zodat je van A tot Z leert hoe je zelf jouw eigen succesvolle website kunt opzetten.

Benieuwd naar het bewijs? In de afgelopen 3 jaar heb ik al meer dan 3,189 mensen geholpen met het bouwen van hun eigen droom website!

Ben jij de volgende? 🏆

Tim-Gerrits

Dit is wat cursisten zeggen

De resultaten spreken voor zich...

Dit zijn de ervaringen van anderen met de online WordPress cursus!

De pakketten

Welk pakket past bij jou?

Basis

197,-

Uitgebreid

297,-

347,-

✓ Betaal in 3 termijnen van 110,-

Compleet

597,-

Dit is wat je gaat leren

Waar krijg je toegang tot?

Ben je benieuwd naar wat je precies gaat leren in deze online WordPress cursus en waar je toegang tot krijgt met deze online WordPress cursus? Ik zet het hieronder allemaal voor je op een rijtje!

Meer dan 50 stap-voor-stap videolessen

Meer dan 50+ videolessen in de online WordPress cursus

Een eigen WordPress website maken klikt eenvoudig, maar het gaat veel verder dan alleen WordPress installeren en wat teksten en afbeeldingen toevoegen. Voordat je überhaupt kunt beginnen, heb je namelijk een domeinnaam met hostingpakket nodig. Veel mensen lopen hier al vast of maken fouten, omdat ze geen idee hebben waar ze op moeten letten.

Helaas is dat nog niet alles! Het is namelijk ook van cruciaal belang om te weten wie je doelgroep is en hoe je jouw doelgroep op de beste manier kunt bereiken. Kortom, er zijn talloze zaken die je moet meenemen bij het bouwen van je eigen droom website.

Wil je een vliegende start maken en veelgemaakte beginnersfouten vermijden? Dan is deze online WordPress cursus precies wat je nodig hebt! In meer dan 50 video’s neem ik je mee door het volledige proces om zelf jouw eigen website te kunnen maken met WordPress. Dit begint bij het kiezen van een domeinnaam en hosting tot het live zetten van jouw website en alles daartussen in. Echt alles komt aan bod!

Na het volgen van de online WordPress cursus kun je met vertrouwen zeggen dat je weet hoe WordPress werkt en is het je gelukt om zelf jouw eigen droom website te maken!

WordPress-cursus-forum-imac-iphone
Telefoon-laptop-WordPress-forum

Persoonlijke ondersteuning van mij

Je ontvangt 24/7 ondersteuning van mij via het ledenforum

Ga je aan de slag met het maken van je eigen WordPress website? Dat is makkelijker gezegd dan gedaan! Veel mensen lopen namelijk al snel vast, omdat ze niet weten waar ze moeten beginnen.

Weet je wat het resultaat is? Het ervaren van erg veel frustraties, omdat alles erg veel tijd kost en je eigenlijk geen idee hebt of wat je doet wel goed is.

Met deze online WordPress cursus bespaar je deze frustraties, want je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden! Kies je voor het “uitgebreid” of “compleet” pakket dan krijg je namelijk levenslang toegang tot het exclusieve ledenforum. Hier kun je 24/7 terecht met al je vragen en problemen! Ik zal je vervolgens persoonlijk verder helpen!

Maar dat is nog niet alles! Het exclusieve leden forum biedt je namelijk ook de mogelijkheid om in contact te komen met andere cursisten. Zo leer je niet alleen van mij, maar ook van je medecursisten en andersom natuurlijk!

Het maximale uit jouw website halen met Elementor

Je leert werken met Elementor in de Elementor cursus module

Binnen WordPress zijn er een hele hoop manieren om je eigen droom website te maken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een speciaal ontwikkeld WordPress thema, maar dit beperkt je creatieve vrijheid aanzienlijk.

Wil je een website maken die volledig aansluit bij jouw wensen? Dan heb je een meer flexibele oplossing nodig! In deze online WordPress cursus maak ik daarom gebruik van Elementor.

Elementor is een drag & drop editor waarmee je zonder technische kennis jouw eigen droom website kunt opbouwen en inrichten. Dit doe je door de elementen en widgets die je wilt gebruiken, simpelweg vanuit het menu naar je website te slepen. Doordat Elementor je de volledige vrijheid geeft maken op dit moment al meer dan 10 miljoen mensen gebruik van deze editor!

Maar er is meer! In de WordPress cursus leer ik je namelijk niet alleen hoe je een website bouwt met Elementor, maar ook hoe je jouw website in de toekomst kunt aanpassen, uitbreiden en optimaliseren. Met deze WordPress cursus krijg je eigenlijk dus ook toegang tot een volledige Elementor cursus!

Cursus-Elementor
WordPress-cursus-training-online

Meest gekozen

Uitgebreid pakket

297,-

347,-

✓ Betaal in 3 termijnen van 116,-

Krijg gratis bezoekers uit Google

Je leert hoe je gratis bezoekers uit Google op jouw website krijgt

Een website is veel meer dan alleen een digitaal visitekaartje! Het is namelijk een instrument om een specifiek doel te bereiken. Of je nu nieuwe klanten wilt aantrekken, producten wilt verkopen of mensen wilt informeren, één ding is zeker: zonder bezoekers behaal je het doel nooit!

In deze online WordPress cursus leer je hoe je jouw WordPress website kunt optimaliseren om beter zichtbaar te zijn in Google om zo meer bezoekers naar jouw website te krijgen. Denk aan het vinden van de juiste zoekwoorden en tips voor het inrichten van SEO vriendelijke pagina’s. En nee, het installeren van alleen Yoast SEO is niet voldoende!

Wil je een website die echt werkt? Start dan nu met de online WordPress cursus en ontdek hoe je een website kunt maken die niet alleen mooi is, maar ook functioneel en effectief is!

Cursus-SEO-training
Cursus-meetbaarheid-instellen

Volg de activiteiten van je bezoekers

Je leert hoe je de meetbaarheid van je website moet instellen

Na het optimaliseren van je WordPress website voor Google, wil je natuurlijk ook de vruchten plukken van al het harde werk. Zo wil je weten of Google je pagina’s heeft geïndexeerd, of er technische problemen zijn, op welke zoektermen je website wordt gevonden, hoeveel bezoekers je website ontvangt en nog veel meer.

Helaas biedt WordPress zelf geen accurate methodes of tools die dit soort data kunnen meten en verzamelen. Gelukkig zijn er wel externe programma’s die dit wel kunnen! In deze module van de WordPress cursus ga ik je dan ook laten zien welke programma’s dit zijn en hoe je deze programma’s AVG-proof kunt koppelen aan je WordPress website.

Maar daar blijft het niet bij! Ik ga je namelijk ook laten zien wat deze tools allemaal kunnen en hoe je deze tools effectief kunt gebruiken om waardevolle inzichten te verkrijgen. Door deze inzichten weet je precies hoe het op dit moment gaat en wat je kunt doen om jouw website nog verder te verbeteren.

De grote onthulling: Je website live zetten

Je leert wat je moet controleren voordat je een website live zet

Heb je alle modules van de online WordPress cursus afgerond? Dan ben je wellicht geneigd te denken dat je klaar bent om je website live te zetten, maar helaas is dat nog niet helemaal het geval. Er zijn namelijk nog enkele belangrijke dingen die je moet controleren!

Voordat je jouw website live zet wil je bijvoorbeeld zeker weten dat alle pagina’s aanwezig zijn en dat er geen pagina’s meer op concept staan. Ook wil je nogmaals testen of alle formulieren werken en wil je controleren of er geen verwijzingen meer staan naar oude pagina’s. Als laatste is het nog belangrijk om te controleren of WordPress helemaal juist staat ingesteld. Samenvattend, er is nog erg veel te doen en te controleren voordat je je website echt live kunt zetten.

In deze module van de online WordPress cursus neem ik je stapsgewijs mee door deze checklist. Zodra we alles hebben gecontroleerd en alles in orde is, laat ik je zien hoe je jouw WordPress website op een veilige en betrouwbare manier live kunt zetten.

Checklilst-website-live-zetten
Cursus-WordPress-website-onderhouden

Zo blijft je website altijd up-to-date

Je leert hoe je een website goed en veilig kunt onderhouden

Staat jouw WordPress website eenmaal live? Dan begint het echte werk pas! Je moet je WordPress website namelijk gaan beheren en regelmatig onderhouden. Dit is erg belangrijk, want dagelijks komen er nieuwe updates uit voor WordPress zelf, maar ook voor de thema’s en plugins die je gebruikt.

Deze updates zijn niet alleen bedoeld om kleine bugs te verhelpen; ze bevatten vaak ook essentiële beveiligingsupdates. Het negeren van deze updates kan grote risico’s met zich meebrengen. Zo neemt de kans dat jouw WordPress website wordt gehackt aanzienlijk toe wanneer je jouw website niet up-to-date houdt. Dit is vooral zorgwekkend als je via jouw website persoonsgegevens verwerkt, wat al het geval is wanneer je een eenvoudig contactformulier hebt.

In deze module van de online WordPress cursus leer je hoe je jouw WordPress website op een veilige en efficiënte manier kunt onderhouden. Ik laat je niet alleen zien hoe je handmatig backups maakt, maar ook hoe je dit proces kunt automatiseren voor extra zekerheid. Daarnaast deel ik ook nog een aantal exclusieve tips!

Exclusief voor het uitgebreid en compleet pakket

Je krijgt elke week het belangrijke WordPress en SEO nieuws van mij

Wanneer je jouw droom website hebt gemaakt is het erg belangrijk om zelf up to date te blijven. De wereld van WordPress en SEO verandert namelijk snel en daar wil je op inspelen om een betere website te krijgen en meer bezoekers te ontvangen.

Kies je voor het “uitgebreid” of “compleet” pakket van de online WordPress cursus? Dan ontvang je elke week een exclusieve nieuwsupdate via het ledenforum. In deze wekelijkse nieuwsupdate deel ik het belangrijkste nieuws van de afgelopen week. Dit kunnen cruciale aanpassingen zijn in het algoritme van Google, fouten in populaire plugins of thema’s, grote beveiligingsproblemen of andere relevante nieuwtjes die belangrijk zijn voor jouw website.

Deze nieuwsupdates zijn niet alleen informatief, maar ook direct toepasbaar. Ik voorzie je namelijk van concrete tips en adviezen die je meteen kunt implementeren op je eigen website. En loop je ergens tegenaan? Dan sta ik voor je klaar op het forum om je verder te helpen!”

Online-WordPress-cursus-wekelijkse-update
1-op-1-wordpress-hulp

Een uur intensieve coaching van mij

Meepakker: exclusieve 1 op 1 ondersteuning

Wil je net dat beetje extra uit de online WordPress cursus halen? Kies dan voor deze meepakker, waarmee je 1 uur exclusieve 1-op-1 ondersteuning van mij krijgt!

Tijdens dit uur kun je met al je brandende vragen bij mij terecht. Of je nu hulp nodig hebt bij het uitdenken van een specifiek idee, het oplossen van bepaalde problemen, of het optimaliseren van je reeds live gegane website; ik sta voor je klaar! Ik zal je concrete aanwijzingen en tips geven waarmee je direct aan de slag kunt.

Deze meepakker is de ideale manier om je leerproces te versnellen en sneller vooruitgang te boeken bij het realiseren van je eigen droom website. Je kunt deze meepakker eenvoudig toevoegen op de betaalpagina van de online WordPress cursus. Na je aankoop plannen we samen een moment voor jouw persoonlijke sessie. Dit kan zowel op korte als op de wat langere termijn!

Gratis adviesgesprek

Weten of de WordPress cursus ook wat voor jou is?

Zoek je een WordPress cursus om zelf je eigen website te maken, maar twijfel je of deze cursus exact aansluit bij je wensen en behoeften? Of ben je nog aan het twijfelen over welk pakket het beste bij je past? Of wil je misschien gewoon even sparren over de beste aanpak voor jouw WordPress website?

Plan dan nu tijdelijk gratis en geheel vrijblijvend een adviesgesprek in van 30 minuten via mijn agenda! Tijdens dit gesprek gaan we samen kijken hoe ik je het beste kan ondersteunen bij het realiseren van jouw eigen WordPress website.

Heb je een algemene vraag die niet direct gerelateerd is aan de WordPress cursus? In dat geval kun je beter een e-mail sturen naar info@nolimitwebdesign.nl.

Veelgestelde vragen

Nee, voor deze WordPress cursus heb je helemaal geen technische kennis nodig. In de WordPress cursus ga ik je namelijk een methode leren waarmee je zonder technische kennis jouw eigen website kunt maken!

Nee, dit is niet noodzakelijk. In hoofdstuk 3 van de WordPress cursus laat ik je namelijk zien hoe je een goede domeinnaam kiest en waar je op moet letten bij het kiezen van een hostingpakket. Vervolgens laat ik je zien hoe je jouw domeinnaam kunt koppelen aan je hostingpakket en hoe je daarna WordPress kunt installeren.

Of je ondersteuning ontvangt bij de WordPress cursus is afhankelijk van het pakket dat je hebt gekozen. Kies je voor het “Basis” pakket? Dan ontvang je helaas geen ondersteuning. Kies je voor het “Uitgebreid” of “Compleet” pakket? Dan ontvang je levenslang toegang tot het ledenforum, zodat je altijd bij mij terechtkunt bij vragen of problemen.

Dit is afhankelijk van wat je op dit moment allemaal al hebt. Wanneer je op dit moment nog geen domeinnaam en hostingpakket hebt zullen deze kosten er in ieder geval nog bij op komen. Gelukkig kun je op deze kosten besparen, want via de WordPress cursus ontvang je tot 55% korting op webhosting!

Verder kun je eventueel nog gebruikmaken van een premium WordPress thema, maar dat is niet verplicht. Kies je voor het “Uitgebreid” of “Compleet” pakket? Dan ontvang je gratis toegang tot het Astra Pro WordPress thema(t.w.w. $59 dollar).

Op dit moment bestaat de WordPress cursus uit 50 lessen en heeft de cursus een tijdsindicatie van 8 tot 15 uur.

Ja, na het volgen van de WordPress cursus kun je ook professionele websites maken voor klanten. In deze online cursus leer ik je namelijk stap voor stap hoe je een eigen website kunt maken. Deze methode kun je vervolgens ook gebruiken om websites te maken voor anderen.

De WordPress cursus bestaat uit verschillende soorten video’s:

  • Uitlegvideo’s: Dit zijn video’s waarin ik bepaalde zaken uitleg. Denk aan informatie over WordPress, het kiezen van een doelgroep en de optimalisaties voor SEO.
  • Instructievideo’s: Dit zijn video’s waarin ik je stap voor stap vertel hoe je bepaalde zaken kunt uitvoeren. De WordPress cursus bestaat voor het grootste deel uit dit type video’s.

Ja, na het aanschaffen van de WordPress cursus ontvang je binnen enkele minuten een mailtje om een account aan te maken in de leeromgeving. Zodra dit is gelukt, kun je direct beginnen met het volgen van de cursus. Je kunt dus binnen 5 minuten al beginnen aan de cursus!

Tot wanneer je de cursus precies kunt volgen is afhankelijk van het pakket dat je hebt gekozen. Hieronder zal ik je per pakket vertellen hoe lang je toegang hebt tot de video’s:

  • Basispakket: 6 maanden toegang tot de leeromgeving
  • Uitgebreid pakket: Je krijgt levenslang toegang tot al het materiaal en updates.
  • Compleet pakket: Je krijgt levenslang toegang tot al het materiaal en updates.

Op dit moment kun je betalen via iDEAL, Bancontact, PayPal en CreditCard. 

Ja, het is mogelijk om in termijnen te betalen. Wel geldt dit op dit moment alleen voor het “Uitgebreid” pakket. De andere pakketten kunnen niet in termijnen worden betaald.

Ja, nadat je de betaling hebt voldoen krijg je in een aparte mail een factuur opgestuurd. Dit kan tot maximaal 5 werkdagen duren.

Ja, ook wanneer je niet in Nederland woont kun je de WordPress cursus kopen en volgen. Natuurlijk is het wel handig om Nederlands te kunnen, want de cursus is volledig Nederlandstalig. 

Heb je na het lezen van deze pagina nog vragen? Stuur dan gerust een mailtje naar info@nolimitwebdesign.nl of plan een gratis adviesgesprek in.

De pakketten

Welk pakket past bij jou?

Basis

197,-

Uitgebreid

297,-

347,-

✓ Betaal in 3 termijnen van 110,-

Compleet

597,-

14-dagen-garantie

Aankoop garantie

Je hebt een 14 dagen niet goed geld terug garantie

Start je met de online WordPress cursus en ben je binnen twee weken niet helemaal tevreden? Geen zorgen, je kunt dan altijd gebruik maken van de 14-daagse ‘niet goed, geld terug’-garantie. Lees de algemene voorwaarden voor meer details.