Aanbieding verloopt over:

Uur
Minuten
Seconden

Online WordPress Cursus: Jouw eigen website maken!

Online-cursus-WordPress

50+

Lessen in de cursus

750+

Mensen geholpen

250+

websites gemaakt

Online-WordPress-Training

Waarom een WordPress cursus volgen?

Het maken van een eigen website klinkt zo makkelijk, maar in de meeste gevallen blijkt het toch net even wat anders te liggen. Het maken van een eerste website kost namelijk veel tijd en brengt ook de nodige frustraties met zich mee. Je weet namelijk nog niet hoe alles werkt, wat er allemaal mogelijk is en waar je voor bepaalde functionaliteiten of instellingen moet zijn.

Uiteraard kun je dit allemaal zelf uitzoeken, maar dan gaat het je een hoop tijd en frustraties kosten. Het volgen van een online WordPress cursus biedt in dit geval de oplossing.

In deze online WordPress cursus doorloop ik, samen met jou, stap voor stap het proces om zelf een eigen WordPress website te maken met Elementor!

Wie geeft deze Online WordPress cursus?

Mijn naam is Tim Gerrits en sinds 2015 maak ik al websites. Dit begon met programmeertalen als HTML, CSS en JavaScript, maar al snel kwam ik in aanraking met WordPress en dat trok direct mijn aandacht.

Sinds 2017 ben ik actief bezig met WordPress en heb ik grote aantallen websites en webshops gemaakt. Hieronder vallen ook een aantal websites en webshops waarmee ik een extra inkomen genereer via het internet.

Naast dat ik websites en webshop bouw werk ik ook nog als online marketeer. Hier ben ik voornamelijk bezig met SEO, oftewel zoekmachine optimalisatie. Wat dit inhoud is dat ik websites optimaliseer om beter gevonden te worden in Google, meer bezoekers te krijgen en uiteindelijk natuurlijk ook meer klanten en omzet te genereren.

Tot nu toe gaat dit super goed, want in de afgelopen 3 jaar heb ik al meer dan 750 mensen kunnen helpen bij het maken van hun eigen droom website!

Tim-Gerrits

De resultaten spreken voor zich...

Dit zijn de ervaringen van anderen met de WordPress cursus!

Online-cursus-WordPress

Online WordPress Cursus

Ontvang direct toegang tot de Online WordPress Cursus!
297
197,- Excl. btw
 • Je hebt geen technische kennis nodig
 • Je leert hoe je WordPress kunt installeren & instellen
 • Je leert werken met Elementor (Pro)
 • Je leert hoe je jouw website vindbaar kunt maken in Google
 • Je leert hoe je jouw website kunt onderhouden
 • Je ontvangt gratis toegang tot Astra Pro(t.w.v. $59)
Populair

Een WordPress Elementor cursus

Het maken van een website met WordPress kan op erg veel verschillende manieren, maar meer dan 7.000.000 mensen kiezen ervoor om gebruik te maken van Elementor. 

In deze online WordPress cursus ga ik je daarom laten zien wat Elementor is, hoe je Elementor kunt gebruiken en hoe je met behulp van Elementor (Pro) zonder enige technische kennis jouw eigen website kunt maken. Ook laat ik je zien hoe jij jouw website in de toekomst kunt aanpassen met Elementor. Je krijgt eigenlijk dus toegang tot een volledige Elementor WordPress cursus!

Cursus-Elementor
Cursus-SEO-training

Een WordPress SEO training

Een website is meer dan alleen een simpel visitekaartje. Je wilt namelijk ook daadwerkelijk bezoekers op jouw website krijgen. Deze bezoekers kun je gratis uit Google halen, maar daarvoor moet je jouw website wel optimaliseren voor deze zoekmachines.

In deze module van de WordPress cursus leg ik je daarom, stap voor stap, uit hoe jij jouw website kunt optimaliseren om gevonden te worden in Google. Ook vertel ik je welke plugins je het beste kunt gebruiken en deel ik een aantal belangrijke tips die kunnen zorgen voor nog betere posities in Google!

Meten is weten

Het instellen van de meetbaarheid van jouw website is super belangrijk. Je kunt hierdoor namelijk precies zien of jouw website al in Google staat, op welke zoektermen je scoort, hoeveel bezoekers je krijgt, welke pagina’s jouw bezoekers bekijken en ga zo maar door!

In deze module van de WordPress cursus vertel ik je hier alles over en laat ik je, stap voor stap, zien hoe je Google Analytics en Google Search Console kunt in

Cursus-meetbaarheid-instellen
Checklilst-website-live-zetten

Een website live zetten checklist

Staat jouw website helemaal klaar? Dan is het eerst nog belangrijk om een laatste check te doen, want je wilt jouw website natuurlijk alleen live zetten als echt alles tot in de details goed geregeld is. 

Helaas ontbreekt dit bij veel websites toch nog en gaan nieuwe websites live met de nodige problemen. In dit hoofdstuk van deze WordPress cursus laat ik je daarom stap voor stap zien wat jij moet controleren voordat jij jouw website live kunt zetten. Ook laat ik je daarna precies zien hoe jij jouw website nu het beste live kunt zetten!

Een WordPress onderhoud training

Als jouw website eenmaal live staat moet deze natuurlijk ook regelmatig onderhouden worden. Denk in dit geval bijvoorbeeld aan updates van plugins, thema’s en niet te vergeten WordPress zelf. 

In deze module van de online cursus WordPress laat ik je zien waarom het onderhouden van jouw website belangrijk is en hoe je dit op een veilige manier eenvoudig zelf kunt doen!

Cursus-WordPress-website-onderhouden

Veelgestelde vragen

Nee, voor deze WordPress cursus heb je helemaal geen technische kennis nodig. In deze cursus ga ik je namelijk een methode laten zien waarmee jij zonder technische kennis jouw eigen website kunt maken met Elementor!

Nee, dit is niet noodzakelijk. In hoofdstuk 3 van de cursus ga ik hier namelijk dieper op in en laat ik zien hoe je een goede domeinnaam kiest, waar je op moet letten bij het kiezen van een hosting pakket en laat ik je, stap voor stap, zien hoe dit vervolgens allemaal werkt.

Ja, wanneer je de cursus hebt gekocht krijg je toegang tot het forum waar je 24/7 met jouw vragen of problemen terecht kunt. Andere leden of ik kunnen jou vervolgens helpen om dit probleem op te lossen!

Dit is afhankelijk van wat je allemaal al hebt. Als je nog geen domeinnaam en hosting pakket hebt zullen deze kosten er nog wel bij komen. Eventueel kun je ook nog een premium WordPress thema gebruiken, maar dat is niet verplicht.

 • Kosten voor hosting: Ongeveer €50 euro
 • Kosten voor een premium WordPress thema: Ongeveer €50 euro

De cursus bestaat uit 51 lessen en heeft een tijdsindicatie van 8 tot 15 uur. 

Na het kopen van de cursus blijf je altijd toegang houden tot de cursus en nieuwe toevoegingen of updates.

Ja, in deze cursus leer ik jou stap voor stap hoe jij een eigen website kunt maken. Deze methode kun jij vervolgens ook toepassingen om websites te maken voor anderen.

De WordPress cursus bestaat uit verschillende soorten video’s:

 • Uitlegvideo’s: Dit zijn video’s waarin ik bepaalde zaken uitleg. Denk aan informatie over WordPress, het kiezen van een doelgroep en de optimalisaties voor SEO.
 • Instructievideo’s: Dit zijn video’s waarin ik je stap voor stap vertel hoe je bepaalde zaken kunt uitvoeren. De WordPress cursus bestaat voor het grootste deel uit dit type video’s.

Ja, na het aanschaffen van de WordPress cursus ontvang jij binnen enkele minuten een mailtje waarmee jij inloggegevens kunt aanmaken voor de cursus. Vervolgens kun je direct beginnen met het volgen van de cursus!

Na het kopen van de WordPress cursus blijf je altijd toegang houden tot de cursus, nieuwe video’s of updates. Je kunt de cursus dus op alle gemak volgen.

Op dit moment kun je betalen via iDEAL, Bancontact, PayPal, Apple Pay en CreditCard. 

Nee, op dit moment is het niet mogelijk om in termijnen te betalen.

Ja, nadat je de betaling hebt voldoen krijg je in een aparte mail een factuur opgestuurd. Dit kan tot maximaal 5 werkdagen duren.

Ja, ook wanneer je niet in Nederland woont kun je deze cursus kopen en volgen. Natuurlijk is het wel handig om Nederlands te kunnen, want de cursus is volledig Nederlandstalig. 

Heb je na het lezen van deze pagina nog vragen? Stuur dan gerust een mailtje naar info@nolimitwebdesign.nl en ik kom er bij je op terug.

Online-cursus-WordPress

Online WordPress Cursus

Ontvang direct toegang tot de Online WordPress Cursus!
297
197,- Excl. btw
 • Je hebt geen technische kennis nodig
 • Je leert hoe je WordPress kunt installeren & instellen
 • Je leert werken met Elementor (Pro)
 • Je leert hoe je jouw website vindbaar kunt maken in Google
 • Je leert hoe je jouw website kunt onderhouden
 • Je ontvangt gratis toegang tot Astra Pro(t.w.v. $59)
Populair
14-dagen-garantie

Starten met de gratis WordPress handleidng?

Ga jij deze kans echt laten liggen? Je kunt deze handleiding om binnen 2 uur jouw eigen droom website te maken nu tijdelijk gratis downloaden!

Handleiding-website-maken-ebook