Elementor Pro Kopen | Dit kost Elementor in 2024 (KORTING!)

Samenvatting: Wil jij Elementor Pro kopen om zelf, zonder technische kennis, jouw eigen WordPress website of webshop te maken? Dan heb je een erg goede keuze gemaakt, want Elementor Pro is met meer dan 5.000.000 gebruikers de populairste WordPress page builder van dit moment. Dit komt onder andere doordat je geen technische kennis nodig hebt, je toegang krijgt tot meer dan 300 Elementor templates. Verder beschikt Elementor ook nog over een popup builder en formulieren builder waar je uiteraard ook geen technische kennis voor nodig hebt. Elementor Pro kopen is dan ook een erg slimme zet wanneer jij zelf jouw eigen WordPress website of webshop wilt gaan maken.

Ben jij al onder de indruk van Elementor Pro? Via de oranje knop kun jij tijdelijk tot wel 50% korting krijgen op Elementor Pro. Ben jij nog niet helemaal overtuigd? Dan kan ik je zeker aanraden om deze Elementor Pro kopen blog te lezen waar ik onder andere in ga op de Elementor Pro kosten.

Elementor-pro-logo

Wees snel, verloopt bijna!

Gebruiksvriendelijkheid

4.9/5

Klantenservice

4.8/5

Snelheid

4.9/5

Prijs

4.8/5
Inhoudsopgave

Waarom moet jij Elementor Pro kopen?

Zoals je waarschijnlijk al weet is Elementor Pro al enkele jaren een van de meest gebruikte page builders voor WordPress. Op dit moment heeft Elementor Pro zelfs meer dan 5 miljoen actieve installaties! Dit zijn prestaties die andere page builders Elementor niet nadoen.

Twijfel jij nog een beetje om Elementor Pro te kopen? Dan ben je hier op de juiste plek. Hieronder zal ik namelijk dieper ingaan op de functionaliteiten van Elementor en hoe Elementor nu precies werkt.

Drag & Drop systeem

Een heel groot voordeel van Elementor is het drag and drop systeem. In het Nederlands betekent dit slepen en neerzetten en zo werkt het ook in Elementor. Zo kun je uit de elementen balk aan de linkerkant bijvoorbeeld een kop, stuk tekst, afbeelding, video of formulier pakken die je vervolgens naar jou website kunt slepen. Het element wordt geplaatst en het enige wat je nog moet/kunt doen is de kleur en de tekst van het door jou geselecteerde element aanpassen.

Een van de reden waarom Elementor zo populair is komt door het drag & drop systeem. Door gebruik te maken van dit systeem kun je namelijk zonder kennis van code een hele mooie zoekmachine vriendelijke WordPress website maken. Ook staat Elementor los van het thema. Het voordeel hiervan is dat je Elementor Pro kunt gebruiken met vrijwel alle WordPress thema’s.

Nu is alleen de vraag waarom je Elementor Pro moet kopen, als de gratis versie van Elementor over hetzelfde drag & drop systeem beschikt. Nou de gratis versie van Elementor is erg beperkt. Je kunt hier de simpele dingen mee zoals het plaatsen van tekst, een video, een foto of een icoon. Echter houdt het daar ook op Wil jij een (contact)formulier, slider prijstabel of inlogsysteem aan jouw website toevoegen? Dan is dit met de gratis versie van Elementor niet mogelijk.

Alles onder één dak in Elementor Pro

Wanneer je werkt met de gratis versie van Elementor zal je merken dat je veel aparte plugins nodig hebt. Denk hierbij aan plug-ins voor het maken van pop ups, sliders, social media buttons en formulieren. Al deze extra’s plug-ins voegen code aan je website toe, waardoor je website onnodig veel code gaat bevatten en traag wordt. Voor jou is dit misschien geen probleem, maar je bezoekers worden hier niet blij van en Google al helemaal niet.

Daarom heb je met Elementor Pro alles onder één dak. Dit betekent dat alle code van dezelfde maker af komt en dat code niet dubbel voorkomt in jouw website. Hierdoor kan je code beter samenwerken en worden bepaalde stukken code niet uitgesloten door extra plug-ins. Het resultaat hiervan is dat je website een stuk sneller en gebruiksvriendelijker is, maar ook Google zal je website beter gaan beoordelen.

Zelf heb ik eerst gebruik gemaakt van Elementor in combinatie met een gratis thema. Om deze website volledig naar wens te krijgen had ik 32 plug-ins op mijn website staan. Wat je hierbij vaak ziet is dat de code uit de ene plug-in ook terugkomt in de andere plug-in. Omdat alle code geladen wordt voordat je website geopend wordt gaat hier veel tijd inzitten. Daarom ben ik overgestapt op Elementor Pro en sindsdien gebruik ik nog maar 7 plug-ins op mijn website! De laadtijd van mijn website is hierdoor van 5,2 naar 0,7 seconden gegaan.

Elementor-drag&drop

Geen overbodige code

Hoewel dit een beetje samen gaat met het bovenstaande voordeel geldt dit voor net een ander onderdeel. Wanneer je namelijk besluit om met een gratis WordPress thema te gaan werken, bevat dit thema vaak enorm veel functionaliteiten. Die je bijna nooit zult gebruiken, maar elke keer als iemand je website bezoekt moet deze code wel geladen worden.

Daarom worden bij Elementor Pro alleen de onderdelen en functionaliteiten geladen die je ook daadwerkelijk gebruikt. Ook bij WordPress thema’s als het Astra WordPress theme, Neve theme, OceanWP en GeneratePress kun je functionaliteiten uitzetten die je niet gebruikt, maar hierbij zit geen page builder dus moet je alsnog een Elementor hierbij aanschaffen.

Elementor Pro Kopen: Hoe is de snelheid van deze page builder?

De snelheid van een website is super belangrijk, want het speelt een grote rol in hoe goed jouw website gevonden gaat worden in Google. Naast dat een snelle website belangrijk is voor Google vinden ook je bezoekers dit erg belangrijk. Uit verschillende onderzoeken van Google blijkt namelijk dat bezoekers verwachten dat een website binnen 2 seconden is geladen.

Kiezen voor een gratis WordPress thema is dan ook zeker geen slimme keuze. Deze gratis thema’s zitten technisch een stuk minder in elkaar en zijn daardoor minder snel, minder gebruiksvriendelijk en extra gevoelig voor hackers. Het resultaat hiervan is dat Google geen fan is van je website en hem dus ook niet goed zal beoordelen.

Doordat Elementor Pro ervoor zorgt dat jouw code altijd schoon is, is je website veel sneller en kun je meer bezoekers genereren vanuit Google. Wat erg belangrijk is wanneer je bijvoorbeeld bezig bent met Affiliate Marketing.

Veiling-website-maken-snelheid

Elementor Pro Kopen: Keuze uit meer dan 300 templates

Bij de gratis variant van Elementor krijg je al toegang tot een heel aantal verschillende Elementor templates die je met één klik op de knop kunt importeren. Deze website templates zijn alleen gemaakt volgens de opties die je hebt met de gratis versie van Elementor. Zoals je al kunt raden zijn deze templates dus echt super simpel en lijkt het meer op een ingekleurd word document dan een webpagina. Ik kan mij daarom goed voorstellen dat jij wilt kiezen voor de Elementor Pro templates.

Zodra je Elementor Pro hebt gekocht krijg je toegang tot alle premium functies, maar ook tot de premium templates. Al deze templates bevatten elementen die de gratis templates niet bevatten. Hierdoor is je website veel schoner, netter en oogt de website professioneler. Het voordeel van deze templates is dat je hem altijd kunt veranderen en de volledige vrijheid hebt om het thema aan te passen.

Wanneer je besluit om een thema te kopen is dit vaak al veel duurder dan Elementor Pro zelf. Vervolgens moet je ook nog Elementor Pro kopen om je website naar wens te maken. Het is dus vele malen slimmer om Elementor Pro te kopen en vervolgens gebruik te maken van de honderden templates waar jij direct toegang tot krijgt.

Elementor-website-templates

Goede koppeling met WooCommerce

Wil jij online producten gaan verkopen? Dan kun je helaas niet uit de voeten met de gratis versie van Elementor. Om online producten te kunnen verkopen moet je namelijk een WordPress webshop maken. Zoals je misschien al kunt raden heb je hier een WordPress webshop builder voor nodig en die zit niet in de gratis versie van Elementor. Wanneer jij een webshop wilt maken is het dus noodzakelijk om Elementor Pro te kopen.

Het maken van een eigen webshop met Elementor Pro is echt super simpel. Je kunt namelijk ook hiervoor gebruik maken van een groot aantal verschillende templates. Het fijne hiervan is dat je bijvoorbeeld een template kant maken voor een categorie of productpagina. Vervolgens kun jij instellen dat deze pagina gebruikt moet worden voor alle categorieën. Op basis van de instellingen weet Elementor Pro vervolgens zelf welke producten waar moeten komen te staan. Het voordeel hiervan is dat je een eventuele aanpassing alleen in het template hoeft te maken en niet op elke pagina apart.

Wat ook goed werkt op webshops zijn de pop-ups. Dit zijn onderdelen die zo ineens op je scherm komen. Je kunt deze bijvoorbeeld gebruiken voor aanbiedingen, het aanmelden op de nieuwsbrief of bijvoorbeeld gerelateerde producten laten zien. Ook voor het maken van deze pop-ups kun je gebruik maken van een flink aantal templates. Natuurlijk is het ook mogelijk om helemaal zelf een popup te ontwikkelen.

Heb je de Pop-up af dan kun je vervolgens instellen wanneer je wilt dat deze verschijnt. Zo kun je ervoor kiezen om de popup te laten zien wanneer een bezoekers de onderkant van de pagina bereikt, wanneer je bezoeker ergens op klikt, wanneer je bezoeker een bepaalde tijd geen actie heeft uitgevoerd of wanneer je bezoeker de pagina wil gaan verlaten. Ook is het mogelijk om timer toe te voegen aan de popup waardoor je de bezoeker een extra trigger geeft om deze actie nu uit te voeren. Uit onderzoek is gebleken dat dit een erg conversie verhogende tactiek is!

Elementor-pro-woocommerce-kopen

Bespaart veel tijd met een Elementor website

Door Elementor Pro te kopen kun jij erg veel tijd besparen met het maken van jouw website. Het maken van een Elementor website is namelijk super eenvoudig en kan ook super snel gaan wanneer jij gebruik maakt van een van de vele Elementor templates.

Zoals je eerder in deze Elementor Pro kopen blog hebt gelezen kun je met Elementor gebruik maken van het drag & drop systeem. Daarbij komt ook nog eens het live editing systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat jij live kunt zien hoe de aanpassingen eruit komen te zien. Het voordeel hiervan is dat wijzigingen nog niet direct zichtbaar zijn voor jouw bezoekers.

Ook is het goed om te weten dat wanneer je een website maakt met Elementor deze direct 100% responsive is. Dit betekent dat jouw website meeschaalt op de grootte van het scherm. In deze tijd is dat erg belangrijk, omdat heel veel mensen het meeste googlen via hun telefoon. Wanneer je werkt met Elementor Pro kun je al binnen 2 uur je website live hebben staan!

Zoekmachine vriendelijk

Wanneer je een website gaat bouwen is deze vaak niet alleen maar bedoeld als visitekaartje, maar heeft je website ook een doel. Voor veel mensen is dit het genereren van verkopen of het krijgen van nieuwe klanten. Het is ook om met je website als doel te hebben informatie te geven. Voor al deze manieren is het belangrijk dat Google je website waardeert. Hoewel dit ook afhankelijk is van je eigen werk blijft het voor het grootste deel toch echt afhankelijk van het thema dat je gebruikt en de hosting provider die hebt gekozen.

Omdat Elementor jou wil helpen om het beste uit je website te halen hebben ze veel tijd gestopt in het zoekmachine vriendelijk maken van programma. Ze doen dit onder andere door schone code te gebruiken en alleen de functies die je zelf gebruikt te laten laden, maar ook de snelheid die Elementor meegeeft is boven verwachting goed.

Veel mensen gaan op dit punt de fout in. Ze denken namelijk dat het kiezen van een thema geen invloed heeft op de vindbaarheid van hun website. Hierdoor zullen ze nooit het maximale uit hun website kunnen halen en lopen ze ongekend veel klanten en verkopen mis. Het thema van je website kun je eigenlijk zien als een fundering van een huis. Is de fundering slecht? Dan is er een grote kans dat je huis hieronder gaat lijden of zelfs instort. Op deze manier werkt het ook voor een website. Ik raad je daarom echt aan om veel tijd te stoppen in het zoeken van een thema of om aan de slag te gaan met Elementor Pro. Dan hoef je niet bang te zijn voor deze problemen.

Verschillende toevoegingen om conversie te verhogen

Natuurlijk wil je geld verdienen en/of mensen helpen met jouw website. Het is daarom goed om gebruik te maken van conversie verhogende middelen. Dit zijn middelen die mensen kunnen beïnvloeden om nu over te gaan tot actie.

Het verhogen van het aantal conversies op jouw website of webshop kun je onder andere doen door gebruik te maken van de prijstabellen, formulieren, call to actions, timers, tellers en review elementen. Ook het gebruik van popups kan bijdragen aan een veel hogere hoeveelheid conversies. Ik kan je daarom ook zeker aanraden om gebruik te maken van de Elementor popup builder.

Video afspelen over Elementor-popup

Wat zijn mijn ervaringen met Elementor Pro

Inmiddels maak ik zelf bijna twee jaar gebruik van Elementor. Dit begon met de gratis variant waarmee ik destijds mijn eigen website heb gemaakt. Hiervoor had ik totaal geen kennis van het bouwen van een website en ik wist net WordPress was. Nadat ik mijn hostingpakket en domein had vastgelegd heb ik WordPress geïnstalleerd en de plug-in elementor gedownload. Toen begon het!

Ik weet nog goed hoe ik de eerste pagina met Elementor heb gemaakt. Het moest namelijk een homepagina worden waarover ik informatie over mijzelf plaatste. Omdat ik zelf nog niet echt de kennis had heb ik veel verschillende templates van Elementor geprobeerd waar ik vervolgens zelf weer veel aan heb aangepast. Ik vond het erg leuk om hiermee bezig te zijn en merkte al snel dat ik er beter in werd. Toen kwam het moment dat ik het besluit had genomen om Elementor Pro te kopen.

Het eerste wat ik hiermee heb gedaan is natuurlijk een website opgezet, maar niet eens voor mezelf. Ik had namelijk een opdracht gekregen om een website te bouwen voor een real estate bedrijf en dit ging me goed af. Ik keek op internet naar hoe andere websites uit deze niche eruit zien en probeerde deze onderdelen na te maken. Natuurlijk zag het ene onderdeel er beter uit dan het andere onderdeel, maar ik leerde veel. Na drie dagen had ik zo goed als alle functies van Elementor Pro gebruikt en was de website klaar voor aflevering. De klant was er erg blij mee en ik had alle kosten voor Elementor Pro weer terug verdiend.

Wat mij hierna direct opviel is dat het inderdaad echt extreem makkelijk is om een website te bouwen met Elementor Pro. Zelfs als je geen kennis van code hebt kun je een mooie, snelle en zoekmachine vriendelijke website bouwen. Wil je het toch niet helemaal zelf doen? Dan kun je gebruik maken van de honderden templates die Elementor voor jou heeft gemaakt.

Inmiddels zijn we bijna twee jaar verder en maak ik nog steeds gebruik van Elementor. Ik heb een aantal klanten gehad die niet vooruit kwamen met hun website, terwijl ze wel wisten hoe ze gevonden konden worden in Google. Hieruit haalde ik een paar opdrachtjes om nieuwe websites te gaan maken en we konden al snel het resultaat zien. De website scoort nu namelijk vele malen beter in Google en er komen wekelijks meer bezoekers op af.

Wat dit betekent is dat Elementor naar mijn mening echt een van de beste WordPress thema’s/page builders is. Het werkt zo makkelijk en tegelijk wordt er rekening gehouden met de achterkant van jouw website om zo goed mogelijk te presteren met jouw website op het internet. Persoonlijk raad ik je daarom echt aan om Elementor Pro te gebruiken! Je loopt helemaal geen gevaar, want Elementor werkt met een 30 dagen niet goed geld terug garantie.

Elementor Pro Kopen: Wat zijn de ervaringen van andere gebruikers?

Nu jij precies weet wat mijn ervaringen met Elementor zijn heb je al een goed beeld gekregen. Echter heb je aan het begin van deze blog gelezen dat Elementor meer dan 5.000.000 gebruikers heeft. Dit betekent dat er ook meer dan genoeg Elementor ervaringen van andere gebruikers zijn te vinden. In dit onderdeel van deze Elementor Pro kopen blog wil ik daarom dieper ingaan op de Elementor Pro ervaringen van andere gebruikers.

Voor het vinden van ervaringen van andere gebruikers kijk ik zelf altijd op grote platformen als Trustpilot. Voor het schrijven van deze blog heb ik dat daarom ook gedaan. Zoals je op de afbeelding hieronder kunt zien wordt Elementor hier beoordeeld met gemiddeld 4,0 van de 5 sterren op basis van ruim 370 reviews. Op basis hiervan kunnen we dus wel stellen dat Elementor echt een goede website maker is waarmee je zonder technische kennis jouw eigen website of webshop kunt maken.

Heb jij hulp nodig bij het maken van jouw Elementor website? Op mijn website heb ik ook een Elementor handleiding geschreven met PDF die jij gratis kunt downloaden!

Elementor-kopen-ervaringen

Elementor Pro Kopen: Hoe is de Klantenservice?

Voordat je besluit om Elementor Pro te kopen is het natuurlijk belangrijk dat je met vragen bij hun terecht kunt. Daarom hebben wij onderzoek gedaan naar de support van Elementor.

Er zijn verschillende manieren om via Elementor aan informatie te komen. Zo kun je gebruik maken van hun kennisbank vol met artikel over onderdelen van Elementor, maar je kunt gebruik maken van de meest gestelde vragen. Hier zijn bijna alle vragen die je kunt bedenken wel gesteld. Als laatst kun je nog gebruik maken van de video tutorials die Elementor heeft samengesteld. Een groot voordeel is dat er naast de bovenstaande mogelijkheden ook enorm veel informatie te vinden valt op Youtube. Die jij makkelijk en snel kunt raadplegen.

Heeft Elementor dan geen persoonlijke support? Jazeker wel, wanneer je een Elementor Pro licentie hebt gekocht kun je gebruik maken van de Pro Support van Elementor. Het is logisch dat je alleen toegang krijg tot deze vorm van support als je een betalende klant bent. Als Elementor ervoor had gekozen om ook de mensen die de gratis versie gebruiken toegang te geven tot de persoonlijke support. Was het snel een rommeltje geworden en kan Elementor niet al hun tijd en moeite stoppen in het helpen van de betalende klanten. Deze oplossing van Elementor is dus wel zo netjes en volkomen begrijpelijk. Met de Pro support kun je 24/7 contact opnemen met de klantenservice om antwoord op jouw vragen te krijgen.

Elementor Pro Kopen: Welke licentie heb jij nodig?

Ben jij na het lezen van deze blog van plan om Elementor Pro te kopen? Dan heb je een erg goede keuze gemaakt! Ik kan mij alleen nog wel voorstellen dat je niet precies weet welk pakket jij nu het beste kunt aanschaffen. Wanneer jij Elementor Pro koopt heb je namelijk de keuze uit 5 verschillende pakketten die allemaal net weer even anders zijn.

Hieronder wil ik daarom alle vijf de pakketten even bespreken, zodat jij weet uit welke pakketten je kunt kiezen. Ook zal ik je vertellen wat de verschillen zijn en welk pakket het beste aansluit bij jouw situatie.

1. Elementor Pro Personal pakket kopen

Het eerste en goedkoopste pakket is het Elementor Pro personal pakket. Dit pakket kost $49 dollar per jaar en je kunt de licentie gebruiken op één website. Wanneer je dit pakket kiest krijg je toegang tot alle pro functies, templates en elementen.

Het Elementor Pro personal pakket is erg interessant voor zelfstandig ondernemers die zelf een Elementor website willen maken voor hun eigen onderneming. Ook is dit pakket geschikt voor mensen die websites maken als hobby hebben of een Affiliate Marketing website willen maken.

2. Elementor Pro Plus pakket kopen

Het tweede pakket waaruit jij kunt kiezen is het Elementor Pro plus pakket. Dit pakket kost $99 dollar per jaar. Het verschil tussen dit pakket en het personal pakket is dat je met dit pakket 3 websites kunt maken in plaats van een website. Verder krijg je ook met deze licentie toegang tot alle pro functies, templates en elementen.

Het Elementor Pro plus pakket is interessant voor de mensen die meerdere websites willen bouwen of naast hun website kennis willen maken met Elementor Pro.

3. Elementor Pro Expert pakket kopen

Het laatste individuele pakket van Elementor is het Elementor Pro expert pakket. Dit pakket kost $199 dollar per jaar en geeft je de mogelijkheid om tot 25 websites te maken. Je ontvangt een licentie die je vervolgens op 25 verschillende WordPress installaties kunt gebruiken. Voor veel mensen zal dit pakket de meest ideale keuze zijn, omdat je altijd een extra licentie achter de hand hebt en daarbij krijg je ook nog het meeste waar voor je geld.

Dit pakket is interessant voor webbouwers die Elementor Pro willen gebruiken voor het bouwen van website’s voor hun klanten. Ik maak zelf inmiddels al ruim 2,5 jaar gebruik van het Elementor Pro expert pakket en daar ben ik erg tevreden over.

4. Elementor Pro Studio pakket

Op 9 maart 2022 heeft Elementor twee nieuwe licenties uitgebracht. De eerste licentie is het Elementor Studio pakket. Het Elementor Pro studio pakket is ideaal voor de kleinere webbouwer of online marketeer die bijvoorbeeld websites bouwt/beheert voor klanten. Met deze licentie kun je namelijk tot 100 websites maken. Verder ontvang je met het Pro Studio pakket ook toegang tot de Pro support wat gebruik maakt van de live chat. Hierdoor kun jij veel sneller en makkelijker contact opnemen met de klantenservice. De kosten voor de Elementor Pro Studio licentie bedragen $499 dollar per jaar.

5. Elementor Pro Agency pakket

Als laatste kun je ook nog kiezen voor het Elementor Pro Agency pakket. Deze is in principe volledig hetzelfde als het Studio pakket, maar dan kun je nog meer websites en webshops bouwen. Bij het Studio pakket zit hier namelijk een limiet op van 100 websites, maar bij het Agency pakket staat dit limiet op 1000 websites. Het aanschaffen van het Agency pakket is daarmee een veel interessante optie dan het Studio pakket. de kosten voor het Elementor Pro Agency pakket bedragen $999 dollar per jaar.
Kosten-elementor-pro

Elementor Pro Kopen? Renewal Korting

Zoals je bij veel andere tools misschien al wel is hebt ontdekt is er een renewal korting. Standaard staat je Elementor Pro licentie op “Doorlopen”. Wat betekent dat de kosten elk jaar van je rekening worden afgeschreven. Natuurlijk is dit lekker makkelijk, maar je mist dan wel de korting. Wanneer je namelijk het abonnement stop zet krijg je de mogelijkheid om het abonnement te verlengen met 25% korting. Dit kan leuk wat geld schelen en is dus zeker de moeite waard!

Houdt er rekening mee dat je deze korting pas kunt gebruiken voor het tweede jaar. Het eerste jaar heb je namelijk al direct bij aanschaf betaald.

Hoe activeer je jouw Elementor Pro licentie

Het activeren van de door jouw gekochte Elementor Pro licentie is erg makkelijk. Ik zal je precies uitleggen hoe dit werkt.

In het bestelproces van Elementor Pro maak je direct een account aan. Na het bestelling kun je inloggen op dit account en beland je op het dashboard. Hier kun je vervolgens klikken op de groene knop “Download Plugin”. Er wordt vervolgens een .zip bestandje gedownload. Wanneer je vervolgens inlogt op je WordPress website en klikt op plug-in toevoegen kun je een bestand uploaden. Het is de bedoeling dat je hier het .zip bestand upload die je net hebt gedownload. Het enige wat je nu nog moet doen is het volgen van de stappen op het scherm om deze licentie te bevestigen.

Elementor-pro-kopen-kosten

Kan ik mijn Elementor Pro abonnement nog aanpassen?

Heb jij het Elementor personal pakket gekocht, omdat je in eerste instantie dacht dat je maar een website wilde maken, maar blijkt nu toch dat je er meerdere wilt maken? Dan kun je natuurlijk een nieuwe Elementor Pro personal licentie halen, maar dat is veel duurder dan het aanschaffen van een duurder Elementor pakket.

Om jouw licentie aan te passen kun je in het dashboard van jouw Elementor account klikken op de roze knop “Upgrade Account”. Je kunt hier vervolgens eenvoudig je pakket upgraden naar een duurder pakket. Het is ook mogelijk om hier te downloaden naar een goedkoper pakket.

Conclusie: Moet jij Elementor Pro kopen?

Nu we zijn aangekomen aan het einde van deze Elementor Pro kopen blog is het tijd voor een conclusie, want is Elementor nu de beste website maker voor jou?

Ja, ik kan je zeker aanraden om Elementor Pro te kopen. Het biedt namelijk zoveel meer mogelijkheden dan de gratis versie van Elementor. Daarbij kun je ook echt een snelle en professionele website maken zonder dat je daar enige technische kennis voor nodig hebt.

Samenvattend kan ik Elementor Pro dus zeker aanraden wanneer jij zelf een eigen website of webshop wilt maken. Zeker nu je tijdelijk 50% korting krijgt op Elementor is het een erg goede aankoop.

Elementor kopen - Veelgestelde vragen

Is Elementor gratis?

Ja, Elementor is in basis een gratis WordPress plugin waarmee jij zonder technische kennis jouw eigen WordPress website kunt maken. Helaas is de gratis versie wel een stuk minder uitgebreid dan Elementor Pro. Zo kun je geen formulieren maken, kun je geen webshop maken en krijg je toegang tot veel minder en minder professionele templates.

Hoe duur is Elementor?

Wat Elementor kost is afhankelijk van het pakket dat jij kiest. Zo kun je op dit moment kiezen uit de volgende pakketten:

  • Elementor free: Gratis versie van Elementor
  • Elementor personal: $49 dollar per jaar
  • Elementor plus: $99 dollar per jaar
  • Elementor expert: $199 dollar per jaar
  • Elementor studio: $499 dollar per jaar
  • Elementor agency: $999 dollar per jaar

Kun je Elementor Pro kopen zonder creditcard?

Ja, je kunt Elementor Pro kopen zonder creditcard. Je hebt hier alleen wel een PayPal account voor nodig. Aan PayPal kun je vervolgens je rekening koppelen waardoor het mogelijk is om Elementor zonder creditcard te kopen.

Waarom Elementor Pro gebruiken?

Het maken van een website of webshop kan al snel erg technisch worden. Elementor is een website maker die speciaal is ontwikkeld is om het maken van een website of webshop voor iedereen toegankelijk te maken. Dit is dan ook de reden dat Elementor inmiddels meer dan 5.000.000 gebruikers heeft.
Tim-Gerrits

Tim Gerrits

Mijn naam is Tim Gerrits en ik heb een passie voor het bouwen van websites en webshops. Via deze blog help ik jou met het bouwen van jouw eigen website, webshop of online cursus. Daarnaast review ik ook WordPress thema’s, page builders en hostingpartijen zodat jij direct met de juiste tools van start kunt gaan!

Elementor alternatieven

Ook interessant

Elementor-pro-logo
4.9/5