Affiliate Marketing Revolutie Review: Ontvang tijdelijk 50% k

Samenvatting: De Affiliate Marketing Revolutie is de beste affiliate marketing cursus van Nederland en België met inmiddels al meer dan 8.800 leden. In deze cursus leer je stap voor stap hoe je een website opbouwt en hier vervolgens affiliate marketing op kunt toepassen. En ja het is mogelijk om meer dan €10.000 per maand te verdienen!

Al overtuigd? Via de gele knop kun je gebruik maken van de tijdelijke actie. Je krijgt maar liefst 84% product korting! Nog niet overtuigd? Dan raad ik je zeker aan deze Affiliate Marketing Revolutie Review te lezen!

affiliate-marketing-revolutie

Tijdelijk van €297 voor €47

Prijs

5/5

De cursus heeft een erg goede prijs. Op dit moment kost hij namelijk maar €47,-

Gebruiksvriendelijk

4.5/5

Je hebt geen technische kennis nodig om deze cursus te kunnen volgen of om hiermee geld te verdienen

Support

5/5

De support kan via de mail, maar er is ook een forum. Dit forum bestaat uit meer dan 8.800 leden. Hier wordt je goed geholpen!

Wat is de Affiliate Marketing Revolutie

Voordat je start met de affiliate marketing revolutie is het natuurlijk wel zo handig om te weten wat het het is. De affiliate marketing revolutie is een nederlandstalige online video training, waarin stap voor stap wordt uitgelegd wat affiliate marketing is en hoe jij je eigen affiliate business kunt opzetten. De cursus bestaat uit 15 modules. Ondere elke module zitten weer een aantal filmpjes waarin jacko jou stap voor stap uitleggen wat je moet doen. Het grote voordeel van de affiliate marketing revolutie is dat je er geen technische kennis voor nodig hebt. Iedereen kan met deze cursus dus online geld gaan verdienen. Ik raad je wel aan om eerst alle video’s te bekijken voordat je begint met het opzetten van je eigen website. 

Een ander groot voordeel van deze cursus is dat je toegang krijgt tot het forum. Loop je dus ergens tegen aan, dan kun je een bericht plaatsen. Op het moment heeft het forum 8400+ leden. Je hebt dus snel een reactie op jouw vragen.

Wie is Jacko Meijaard?

Voordat je begint aan een cursus wil je natuurlijk weten of het een betrouwbare cursus is. In dit geval kan je ik je goed nieuw geven. Jacko Meijaard is namelijk 100% echt en betrouwbaar. Jacko Meijaard is al meer dan 10 jaar actief in de wereld van affiliate marketing. Hij is in bezit van 10tallen affiliate websites waarop hij zelf producten promoot. In 2014 heeft Jacko zijn eigen product op de markt gebracht. Namelijk de internet succes gids, hieronder valt de affiliate marketing revolutie en de 10K club. 

Op het moment verdient Jacko meer dan €10.000+ per maand. Laten we even eerlijk zijn, dit wil iedereen natuurlijk. Het grote voordeel van de affiliate marketing revolutie is dat het jou hier ook daadwerkelijk wordt geleerd.

Interview met Jacko Meijaard

Vind je het nog steeds een beetje riskant en spannend. Dan kun je ook dit interview is lezen. Jacko is namelijk op 12 maart 2018 geïnterviewd door het ad. In dit artikel vertelt hij over waar hij vandaan komt, hoe hij zelf is begonnen met affiliate marketing en hoe een week er voor hem uit kan zien. Jacko werkt namelijk maar 4 uur per dag.

De affiliate marketing podcast van Jacko Meijaard

Jacko heeft ook een eigen podcast. In deze podcasts behandeld jacko heel veel verschillende onderwerpen. Je kunt de podcast volgen op z’n soundcloud.

Jacko Meijaard is ook actief op youtube

Om een goed beeld van Jacko te krijgen als persoon raad ik je aan om zijn youtube kanaal eens te bekijken. Op het youtube kanaal van Jacko kun je zijn hele affiliate marketing proces volgen. Jacko zijn eerste youtube video is geplaatst op 6 september 2013. In deze video legt hij uit hoe je WordPress kunt installeren via DirectAdmin. Ook via youtube kun je makkelijk met Jacko in contact komen.

Is de Affiliate Marketing Revolutie Betrouwbaar?

Is de Affiliate Marketing Revolutie betrouwbaar is een vraag die we regelmatig tegen komen. Natuurlijk is dit een dood normale vraag. Op het moment dat ik deze cursus tegenkwam heb ik ook erg getwijfeld. Hoe kan iemand nou €10.000+ per maand verdienen en al zijn kennis delen voor slechts €47 euro? Je krijgt hierdoor al een slecht gevoel over de cursus en de persoon die hierachter zit, maar is dat wel zo?

Uit mijn eigen ervaring kan ik vertellen dat de cursus echt heel waardevol is je ook daadwerkelijk veel geld kunt verdienen met Affiliate Marketing. Zelf heb ik in de afgelopen jaren al aardig wat online marketing kennis opgedaan door de uitvoer van verschillende projecten. Ik kan je vast zeggen dat wanneer je geen online marketing kennis hebt dat geen enkel probleem is! Jacko besteed namelijk uitgebreid aandacht aan hoe jij jouw website zichtbaar kunt maken in Google. Zo verteld die hoe je de juiste zoektermen, waar je deze in je tekst moet plaatsen, hoe vaak je deze moet plaatsen, hoe je kunt zien op welke positie je nu staat en wat je kunt doen om nog hoger in Google te komen en dus meer geld te verdienen.

Ik kan je daarom 100% garanderen dat de Affiliate Marketing Revolutie betrouwbaar is. En wanneer je met deze cursus aan de slag gaat er een moment komt dat jij geld gaat verdienen met het internet! Maar nu zitten we nog wel met de volgende vraag: “Waarom is de Affiliate Marketing Revolutie zo goedkoop?”

Waarom is de Affiliate Marketing Revolutie zo goedkoop?

Doordat de training zelf zo goedkoop is hebben veel mensen het gevoel dat Jacko en de Affiliate Marketing Revolutie niet betrouwbaar zijn, maar dat is niet waar. Ik zal je daarom precies vertellen waarom de Affiliate Marketing Revolutie zo goedkoop is.

De eerste reden waarom Jacko de Affiliate Marketing Revolutie zo goedkoop heeft gehouden is, omdat hij mensen wil helpen bij het opbouwen van een passief inkomen. Veel mensen zijn deze tijd namelijk niet tevreden over hun werk en vinden dat ze meer moeten verdienen. Jacko kan deze mensen vervolgens helpen met het opbouwen van een passief inkomen. Voor een deel doet Jacko het voor deze mensen, maar er is ook een andere reden.

De Affiliate Marketing Revolutie is een stap voor stap videotraining waarin je leert hoe jij jouw eigen succesvolle affiliate business kunt opzetten. Hiervoor heb je onder andere een webhosting nodig, een wordpress thema, affiliate netwerken en in sommige gevallen een e-mailmarketingprogramma. Hoeveel Jacko ontvangt voor deze verkopen zullen we hieronder even voor je uitwerken

  • Domeinnaam & Webhosting = €50 euro commissie voor Jacko
  • WordPress thema dat Jacko aanraadt = €100+ euro commissie voor Jacko
  • Aanmelden bij Paypro en/of Daisycon(Affiliate Netwerk) = Kleine commissie van zo’n €5 euro voor Jacko
  • E-mailmarketingprogramma =  €50 euro voor Jacko

Wanneer iedereen al deze producten zou aanschaffen zal Jacko hier zo’n €252 euro mee verdienen(inclusief cursus zelf). Natuurlijk koopt niet iedereen deze producten, want sommige hebben al een webhosting, maken al gebruiken van een ander wordpress thema of zijn al aangemeld bij een Affiliate Netwerk. Het meer en deel van de mensen koopt wel de domeinnaam & webhosting via de training en sommige ook nog het wordpress thema, maar het e-mailmarketingprogramma heb je zeker aan het begin nog niet nodig. 

Is het erg dat Jacko op deze manier extra geld verdiend? Nee, want doordat hij deze commissies verdiend kunnen de kosten voor de training laag blijven. Dit betekent dat jij goedkoop de training kunt volgen en vervolgens de normale kosten betaald voor een webhosting. Als het zo hoort komt het er eigenlijk op neer dat de partijen waarvan Jacko de promoot meebetalen aan jouw cursus! 

Wil jij ook gebruik maken van deze extreem bijzondere prijs? Via NLW(Nolimit Webdesign) hebben we een speciale korting kunnen regelen. Via de onderstaande knop ga je naar de speciale kortingspagina!

Wat zijn de voor- en nadelen van de Affiliate Marketing Revolutie

Waarom moet jij beginnen met de Affiliate Marketing Revolutie

Er is eigenlijk geen reden om niet met de affiliate marketing revolutie te beginnen. Wil je meer geld verdienen, heb je tijd over, wil je uit de 9 to 5 mentaliteit of wil je voor jezelf beginnen. De affiliate marketing revolutie is de perfecte oplossing.

Het nadeel van affiliate marketing is dat je er niet direct geld mee gaat verdienen. Het heeft namelijk tijd nodig om je website op te zetten en vindbaar te worden in google. Wil je echt geld verdienen met affiliate marketing en werk je elke dag aan je business. Dan ga je steeds meer vrije tijd krijgen en een goed gevulde bankpas of portemonnee. 

affiliate-marketing-revolutie

Wat leer je in de Affiliate Marketing Revolutie

In de affiliate marketing wordt jou stap voor stap uitgelegd hoe jij (veel)geld kunt verdienen op het internet. Het grote voordeel hiervan is dat jouw website 24/7 online is. Dit betekent dat je de hele tijd geld kunt verdienen, zelfs als je slaapt! Hieronder nemen ik je mee door de cursus en vertel ik je waar de onderwerpen je bij helpen.

Affiliate-marketing-revolutie-kopen

Inspiratie en Motivatie

Voordat je begint met de affiliate marketing kun je ervoor kiezen om de module “Inspiratie en Motivatie” te bekijken. In deze vertelt Jacko al een aantal geheimen waarom veel mensen het niet lukt om geld te verdienen op het internet. Ook geeft hij hier waarom het jou wel gaat lukken!

De start

In de tweede module wordt jou uitgelegd wat affiliate marketing eigenlijk is, welke producten je kunt promoten, welke affiliate netwerken er zijn, hoe je een domeinnaam koopt en hoe je dit domein vervolgens koppelt aan je webhosting. In deze cursus wordt Marketheme gebruikt. Dit is een programma’s gemaakt door Jacko zelf dat het extreem makkelijk maakt om een website te bouwen, echter kost dit €67.- per maand. Wel zit bij deze prijs de hosting in. Marketheme is niet verplicht. Jacko heeft namelijk een aantal aparte modules gemaakt waar wordt uitgelegd hoe je deze stappen kunt doorlopen als je geen gebruik maakt van marketheme. Ik raad je aan om in dit geval gebruik te maken van elementor in combinatie met Astra  en voor de hosting te kiezen tussen vimexx. Elementor is in de basis namelijk gratis, wil je meer opties dan betaal je eenmalig €49.- euro.

Je website inrichten

In deze module ontdek je hoe je een logo toevoegt aan je website, hoe je nieuwe pagina’s aanmaakt, hoe je het menu moet instellen en op welke manier je het best je pagina’s kunt inrichten. Ook wordt je in deze module uitgelegd hoe je aantrekkelijke titels schrijft voor je pagina’s of blogs. Een aantrekkelijke titel zorgt namelijk voor meer kliks en uiteindelijk meer verkopen! Ook meld je je in de deze module aan bij verschillende affiliate netwerken. Een affiliate netwerk is een netwerk waar alle producten staan die je kunt promoten. Ik raad je aan om je in ieder geval aan te melden bij Daisycon. Dit netwerk is namelijk gratis en erg bekend in Nederland.

Hoog scoren in Google

Nu je website zo goed als af is kun je beginnen aan de derde module “Hoog scoren in Google”. Hoog scoren in google is belangrijk aangezien dit meer bezoekers gaat opleveren. Als je namelijk geen bezoekers krijgt kun je ook onmogelijk geld gaan verdienen. Jacko legt je uit hoe je gratis je posities binnen google kunt verbeteren. Hoe hoger je scoort binnen des te meer geld je gaat verdienen!

Website live zetten

In deze module van de affiliate marketing revolutie legt Jacko jou uit hoe je je website live kunt zetten. Dit is de kortste module, maar zeker een van de belangrijkste. Sla je deze stap namelijk over, dan kun je het vergeten om online geld te gaan verdienen. Als je website niet live is kan niemand hem bezoeken en dus gaat je geen geld verdienen. Hier begint je reis naar je eerste commissie!

Meten is weten

Nu jouw website live is en dus zichtbaar is voor bezoekers, wil je natuurlijk wel weten hoeveel bezoekers je krijgt, waar ze vandaan komen, of je website problemen heeft en wat je kunt verbeteren. Dit kun je doen met Google Analytics en Google Search Console.

Deze programma’s zorgen er voor dat jouw website nog beter kan gaan presteren in google. In deze module legt Jacko jou daarom uit hoe je dit goed installeert.

Puntjes op de i

Wanneer je website live staat zullen er altijd nog dingetjes zijn die anders hadden gemoeten of beter zo hadden gekund. Deze puntjes kunnen tijdrovend zijn, al helemaal als het om het design gaat dit is namelijk erg persoonlijk.

In deze module van de affiliate marketing revolutie legt Jacko daarom uit hoe je een goede Call to Action(CTA) knop maakt, categorieën toevoegt, breadcrumbs toevoegt en nog veel meer.

Afronding

In de laatste module van de affiliate marketing revolutie wordt jou uitgelegd hoe je nieuwe berichten kunt toevoegen, want content is het belangrijkste bij affiliate marketing. Ook kun je hier je gratis Clarity Call aanvragen. Deze Clarity Call kan jou helpen, want je krijgt 1-op-1 coaching met Jacko.

De 10K club van Jacko Meijaard

Ben je begonnen met de Affiliate Marketing Revolutie en verdien je al geld? Of zou je graag een coach willen die jou helpt bij het behalen van een inkomen van €10.000 euro per maand? Dan is de 10K club ideaal voor jou!

De 10K club is namelijk een persoonlijk internet marketing coaching programma opgezet door Jacko Meijaard zelf. Hij is dit persoonlijke coaching traject gestart, omdat hij heeft gemerkt dat er veel vraag was naar persoonlijke coaching. Veel mensen vinden het namelijk fijn als er iemand is die met ze mee denkt, zodat ze zeker weten dat wat ze doen goed is.

Gemiddeld halen mensen die met de Affiliate Marketing Revolutie beginnen binnen zo’n 2-3 maanden hun eerste commissie. Het komt regelmatig voor dat ze na een half jaar genoeg verdienen om minder te werken of om zelfs helemaal te stoppen met werken. Het is puur afhankelijk van de inzet die jij toont. Jacko helpt jou namelijk wel, maar jij blijft de persoon die het vervolgens moet doen.

Om lid te worden van de 10K club moet je eerst de Affiliate Marketing Revolutie gevolgd hebben. Vervolgens krijg je de mogelijkheid om een ‘Clarity Call’ in te plannen. Dit gesprek heb je met één van Jacko’s zijn coaches en duurt zo’n 30-60 minuten. In dit gesprek gaan jullie samen kijken naar waar je nu staat, waar je naartoe wilt, of jij en Jacko een match zijn en waar Jacko jou precies bij kan helpen. Aan het einde van het gesprek krijg je een aanbod om de 10K club te joinen. Uiteraard krijg je de tijd om hier over na te denken!

Wat vinden anderen van de Affiliate Marketing Revolutie

Zoals ik hierboven ook al heb aangegeven bestaat het forum op het moment uit 7500+ actieve affiliate marketeers. Dit betekent dus dat er al veel mensen succes hebben bereikt. Je kunt deze succes volgen onder het kopje “Succes Lounge” op het internet succes gids forum. Ik zal hieronder een aantal reviews plaatsen die geplaatst zijn door leden van de affiliate marketing revolutie.

“Jacko Meijaard komt niet alleen betrouwbaar over, maar zijn methode werkt ook echt! Er komen veel onderwerpen aan bod waar je op het internet niet snel informatie over vind. De €47.- euro die ik hier eenmalig voor hebt betaald heeft mijn complete leven veranderd. Ook is het forum een grote toevoegingen waar je altijd terecht kunt met je vragen.”

“Jacko Meijaard is de eerste die 100% open en eerlijk is over het affiliate marketing wereldje. Ben je namelijk niet bekend in dit wereldje dan kan het overkomen als nep en onbetrouw. Dit gevoel had ik ook totdat ik zelf de affiliate marketing revolutie heb aangeschaft. Door de 30 dagen niet goed geld terug garantie loop je geen enkel gevaar. Je kunt met de affiliate marketing revolutie daadwerkelijk je dromen waar maken!”

“Nadat ik lang heb getwijfeld toch maar besloten om de affiliate marketing revolutie te kopen. Ik was klaar met slecht betaalde 9 tot 5 baan. Daarom ben ik naast mijn baan begonnen met de affiliate marketing revolutie. Inmiddels zijn we 2 jaar en 4 maanden verder en kan ik je zeggen dat ik weg ben bij mijn oude baan en nu volledig bezig ben met mijn eigen affiliate marketing business. Deze cursus heeft mij zoveel nieuwe inzichten en motivatie gebracht!”

online-geld-verdienen-student

Affiliate Marketing Revolutie klantsuccessen

Omdat Jacko steeds meer successen voorbij zag komen in de community kwam hij met het idee om klantsuccessen te delen. Simpel gezegd zijn dit mensen die ooit zijn begonnen met de Affiliate Marketing Revolutie en nu hele mooie successen behalen met hun business. In deze successen worden je vragen gesteld als hoelang heb je getwijfeld om de Affiliate Marketing Revolutie te kopen, Hoelang heeft het geduurd voordat je website live ging, na hoeveel weken had je je eerste commissie, hoeveel verkopen haal je nu gemiddeld per maand en welke tips heb je voor de beginners van de Affiliate Marketing Revolutie. Hieruit kwam hele mooie verhalen uit die later ook gepubliceerd zijn.

Zo heb jij bijvoorbeeld Jan. Jan begon eind 2016 met de Affiliate Marketing Revolutie en op het moment dat deze klantsucces is gemaakt(januari-2018) verdiend jan zo’n 100 verkopen per maand. En het voordeel hiervan is dat deze verkopen enorm hard stijgen. Natuurlijk is het afhankelijk van de commissie die je ontvangt per verkoop, maar met 100 producten zit je hier heel erg goed als je net één jaar bezig bent.

Ook is er een klantsucces van Janniek. Janniek had al sinds zijn 13e het doel om ooit ondernemer te worden. In juli 2017 is hij hier ook daadwerkelijk aan gaan werken door te beginnen met de Affiliate Marketing Revolutie. Inmiddels is Janniek full time internet ondernemer geworden.

Je ziet dus dat je echt geld kunt verdienen met Affiliate Marketing en dat het echt niet zo moeilijk is. Het belangrijkste is gewoon dat je begint en door blijft gaan. Er zullen ongetwijfeld problemen langs komen op je weg naar succes, maar als jij deze overwint ga jij ook het internet voor je kunnen laten werken.

Het Internet Succes Gids forum

Wanneer je de affiliate marketing revolutie koopt krijg je ook direct toegang tot het forum. Dit is misschien wel het meest waardevolle naast de videotraining. Wanneer je vastloopt in de training kun je direct je vraag stellen op het forum. Je hebt hier gegarandeerd antwoord binnen 2 uur! 

Het forum is niet alleen voor vragen maar je kunt ook je successen delen, meepraten over geldzaken, tools & software, offline meetups organiseren, maar ook op een totaal ander gebied kun jij op dit forum terecht. Dit kan onder de categorie “Off-Topic”.

internet-succes-gids-forum

Mailtjes, Mailtjes en nog eens Mailtjes!!!

Nu jouw website live is en je dus regelmatig nieuwe artikelen plaatst zul je merken dat er mailtjes gaan binnenkomen. Dit zijn de welbekende mailtjes waar iedereen op zit te wachten. Namelijk het mailtje “Gefeliciteerd! Je hebt een nieuwe commissie verdiend!”. Elke keer dat er via jouw link een product verkocht wordt krijg jij dit mailtje. Natuurlijk kun je uitzetten dat je deze mailtjes niet wil ontvangen, maar dit werkt natuurlijk wel erg motiverend. Zolang jij gemotiveerd door blijft gaan aan jouw website zul je ook elke dag, week en maand meer gaan verdienen!

Wat kost de Affiliate marketing Revolutie?(ACTIE)

Wanneer je gebruikt van de groene knop hieronder krijg jij direct toegang tot de affiliate marketing revolutie, voor maar €47.- euro. Voor dit geld krijg jij toegang tot de complete videotraining en het grootste meest waardevolle affiliate marketing forum van Nederland en België.

affiliate-marketing-revolutie-korting

30 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Een groot voordeel van de affiliate marketing revolutie is dat je 30 dagen garantie krijgt. Ben je binnen 30 dagen om wat voor reden dan ook niet tevreden met je aankoop, dan kun je nog je geld terug vragen door contact op te nemen met Jacko.

Nu is het aan jou!

Je hebt in dit artikel vast wel gemerkt dat ik erg enthousiast ben over de Affiliate Marketing Revolutie. Zelf ben ik namelijk al enige tijd onderzoek aan het doen naar wat de beste methode is om online geld te verdienen. Na veel onderzoek gedaan te hebben kan ik je vertellen dat dit echt een top cursus is. Als je daadwerkelijk online geld wil gaan verdienen of stoppen met je huidige baan is dit de perfecte kans. Je kunt je via de onderstaande groene aanmelden voor maar  €47.- euro! Dit betekent dat je 80% korting krijgt. Met deze cursus is het mogelijk om je hele leven te veranderen en duizenden euro’s per maand te verdienen!

Tim-Gerrits

Tim Gerrits

Mijn naam is Tim Gerrits en ik heb een passie voor het bouwen van websites. Daarnaast heb ik de afgelopen jaren veel kennis opgedaan over WordPress thema’s, WordPress page builders, SEO, WordPress hosting en alles wat hierbij komt kijken. Via deze blog help ik jou bij het vinden van het beste materiaal voor jouw website!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp

Reacties & Ervaringen

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Affiliate Marketing Revolutie

€47
9.5

Motiverend

8.0/10

Gebruiksvriendelijk

9.5/10

Betrouwbaar

10.0/10

Geschikt voor iedereen

10.0/10

Prijs

10.0/10

Pluspunten

  • Geschikt voor iedereen
  • Erg goedkoop
  • Super waardevolle community
  • Duidelijke & stap voor stap videotraining

Minpunten

  • Je verdiend niet direct geld

Speciaal Voor Jou:
Tijdelijk 50% Korting!

affiliate-marketing-revolutie