Affiliate Marketing Revolutie Review 2024: Mijn Ervaringen met Jacko Meijaard!

Samenvatting: De Affiliate Marketing Revolutie is met meer dan 10.000 leden de beste en grootste Affiliate Marketing cursus van zowel Nederland en België. De cursus is gemaakt door Jacko Meijaard, die inmiddels zelf tienduizenden euro’s per maand verdiend met Affiliate Marketing. In de Affiliate Marketing Revolutie legt hij jou stap voor stap uit wat Affiliate marketing is, hoe jij zelf een affiliate marketing website kunt maken en hoe jij daar vervolgens geld mee kunt gaan verdienen door middel van Affiliate marketing. Het linkt misschien wat lastig, maar ik kan je garanderen dat dit ook mogelijk is wanneer je nog nooit eerder een website hebt gemaakt!

Wil jij direct beginnen? Dan kun je via de gele knop de Affiliate Marketing Revolutie tijdelijk kopen met 84% korting! Heb jij nog twijfels? Dan kan ik je zeker aanraden om deze Affiliate Marketing Revolutie Review  te lezen, want in deze review deel ik namelijk ook mijn Affiliate Marketing Revolutie ervaringen en vertel ik of Affiliate marketing betrouwbaar is!

affiliate-marketing-revolutie

Van €297 voor €47

Gebruiksvriendelijkheid

5/5

Klantenservice

4.7/5

Snelheid

4.7/5

Prijs

4.9/5
Inhoudsopgave

Wat is de Affiliate Marketing Revolutie?

Gigantisch veel mensen zoeken maandelijks in Google naar de Affiliate Marketing Revolutie en daar is een goede reden voor, want in deze cursus leer jij stap voor stap hoe jij zelf een passief inkomen kunt genereren via jouw website. In deze Affiliate Marketing Revolutie Review vertel ik jou daar alles over, maar vooraf wil ik je toch al wat over het online geld verdienen en affiliate marketing verteld hebben.

Online geld verdienen kan op dit moment op erg veel verschillende manieren, waaronder affiliate marketing. Op dit moment is affiliate marketing in nederland nog vrij onbekend en dat is goed tekenen, want dat betekent minder concurrentie en dus meer inkomsten! Het verdienmodel van Affiliate Marketing is eigenlijk vrij simpel. Jij hebt namelijk een website waar je content op plaatst over producten en/of diensten. Deze producten beschikken allemaal over een affiliate programma waar jij je gratis voor kunt aanmelden. Vervolgens wordt er in dit affiliate programma een link aangemaakt die speciaal voor jou is en waar het systeem aan kan zien dat de bezoeker via jouw website komt. Als de bezoeker op jouw website komt, op de link klikt en vervolgens het product koopt krijg jij een commissie. Hoeveel dit is hangt af van het product, maar ik kan je garanderen dat je hier echt veel mee kunt verdienen. Kijk bijvoorbeeld eens op de afbeelding hieronder. Hier staat het stappenplan van een affiliate website.

Je kunt zelf van start gaan met affiliate marketing, maar dit gaat je veel tijd en energie kosten. Jij zult hier namelijk nog weinig vanaf weten en moet daarom alles zelf gaan uitzoeken. Veel mensen kiezen hiervoor en stoppen binnen 3 maanden, omdat het niet werkt. Maar dat is natuurlijk bullshit. Affiliate marketing werkt wel degelijk, maar het is wel belangrijk dat je goed op een rijtje hebt staan wat je moet doen. 

De Affiliate Marketing Revolutie is hier de perfecte oplossing voor. Dit is namelijk een nederlandstalige online video training, waarin jij stap voor stap leert hoe jij een succesvolle affiliate marketing website kunt opbouwen. De cursus bestaat op dit moment uit 15 modules(63 video’s) die jou stap voor stap meenemen door het gehele proces. Later in deze Affiliate Marketing Revolutie review ga ik dieper op deze modules in en vertel ik je wat je precies gaat leren, lees dus zeker verder!

Wie is Jacko Meijaard en is hij betrouwbaar?

Inmiddels weet je wat affiliate marketing is en wat de affiliate marketing revolutie is, maar wie zit er achter deze cursus en is hij betrouwbaar?

De Affiliate Marketing Revolutie is opgericht door Jacko Meijaard en is kan je garanderen dat hij en zijn cursus zeker te vertrouwen zijn. Jacko Meijaard is inmiddels al meer dan 10 jaar internetondernemer op het gebied van affiliate marketing. Hij volgde een opleiding, maar merkte al snel dat dit niks voor hem was. Daarom besloot hij te beginnen met Affiliate marketing, maar dat vonden zijn vrienden en familie maar raar. Zei vonden het namelijk maar een raar verdienmodel en waren er van overtuigd dat je hier niet van kon leven.

De eerste maanden waren zwaar, want Jacko Meijaard wist op dit moment nog weinig over affiliate marketing. Ook voor hem was dit namelijk totaal nieuw, maar hij bleef doorgaan. En met succes, want zijn website bleef groeien, meer bezoekers krijgen en de inkomsten namen maandelijks ook flink toe. In de loop der jaren is Jacko Meijaard steeds meer gaan opschalen en uitbreiden waardoor hij op dit soms zelfs maanden heeft waar hij meer dan €30.000 euro verdiend!

Inmiddels is Jacko Meijaard al meer dan 10 jaar bezig met Affiliate Marketing en weet hij precies wat er wel en niet werkt. In deze jaren heeft hij tegen veel problemen aangelopen die hij had kunnen voorkomen als hij een coach had gehad en daarom heeft hij besloten de Affiliate Marketing Revolutie op te richten. Zoals ik net ook al zei ga jij in deze cursus leren hoe jij zelf ook een succesvolle affiliate website kunt opbouwen en dit vervolgens volledig kunt uitbesteden en opschalen.

Twijfels bij de betrouwbaarheid van Jacko Meijaard?

Twijfel jij nog over de betrouwbaarheid van Jacko Meijaard en zijn affiliate marketing revolutie? Dan heb ik een aantal goede informatiebronnen die hier verandering in moeten kunnen brengen. Jacko Meijaard is namelijk een erg betrouwbare persoon om mee samen te werken.

Het begint al bij de foto’s die Jacko deelt. Wat mij persoonlijk is opgevallen is dat er veel mensen zijn met een eigen cursus die geen persoonlijke informatie of afbeeldingen dingen. Dit hoeft natuurlijk geen slecht teken te zijn, maar ik vind Jacko dan toch wel veel betrouwbaarder overkomen.

Daarnaast is Jacko Meijaard op 12 maart 2018 geïnterviewd door het AD. In dit artikel vertelt hij over waar hij vandaan komt, waarom hij is begonnen met affiliate marketing, hoe hij is begonnen met affiliate marketing en hoe een normale werkweek er voor hem uitziet. Een werkweek voor Jacko Meijaard is toch wel erg speciaal, want hij werkt namelijk maar 4 uur!

Naast dit artikel in het AD heeft Jacko Meijaard ook een eigen podcast. Hierin bespreekt hij erg veel handige informatie. Zo gaat het over persoonlijke ontwikkeling, falen, starten met affiliate marketing, opschalen, uitbesteden, tips en nog veel meer. Elke week upload hij één podcast waar jij zeker wat aan zult hebben. Deze is in ieder geval te beluisteren op Soundcloud en Spotify. Als laatste is Jacko meijaard ook nog actief op Youtube en sinds de laatste maanden ook erg veel op Instagram.

Affiliate Marketing Revolutie Review: Is deze cursus betrouwbaar?

Eigenlijk heb ik hier eerder in deze Affiliate Marketing Revolutie review al antwoord opgegeven, maar toch wil ik het nog even over hebben. Ik kan mij namelijk goed voorstellen dat jij hierover twijfelt. Er zijn namelijk zoveel cursussen te krijgen op internet die ervoor zorgen dat jij geld gaat verdienen, maar kan dit wel?

Zelf vind ik dit ook een lastig onderwerp, want er is gewoon heel veel troep te vinden op het internet. Er zijn veel mensen die ergens geld mee verdienen op het internet en vervolgens een cursus online gooien. Dit is eigenlijk geen probleem, maar ze moeten dan wel duidelijk, eerlijk en betrouwbaar zijn. Vaak ontbreekt het bij deze cursus dan ook op deze punten. De websites zijn simpel, geen informatie over de eigenaar, geen behaalde resultaten en vaak betaal je de hoofdprijs.

Toen ik zo’n 1,5 jaar geleden begon met affiliate marketing liep ik tegen precies hetzelfde probleem aan. Er was namelijk veel keuze, maar er dat ook gigantisch veel scam tussen. Daarom ben ik zelf dieper onderzoek gaan doen en kwam ik uiteindelijk uit bij de affiliate marketing revolutie. Hier kwam ik namelijk op een nette website, ik kon informatie en resultaten vinden van de eigenaar(Jacko Meijaard) en op het forum was nog veel meer informatie te vinden van andere mensen die al met deze curus aan de slag waren gegaan. Op basis van deze gegevens kon ik daarom vaststellen dat Jacko Meijaard en de Affiliate Marketing Revolutie zeker wel betrouwbaar zijn!

Affiliate Marketing Revolutie Review: Waarom is de cursus zo goedkoop?

Ik neem aan dat je er inmiddels wel van overtuigd bent dat de affiliate marketing revolutie betrouwbaar is en dus geen oplichting is. Toch wil ik nog even deze vraag beantwoorden, want veel mensen vragen zich af waarom Jacko Meijaard de Affiliate Marketing Revolutie maar zo goedkoop heeft gemaakt. Ik kan mij deze vraag goed voorstellen, want vergelijkbare cursussen als de Bol Masterclass en de SMMB Masterclass kosten al zo’n €2.000 euro.

Dat de Affiliate Marketing Revolutie zo goedkoop heeft gehouden heeft een aantal goede redenen. Als eerste haalt Jacko het grootste deel van zijn inkomsten niet uit de cursus, maar uit zijn eigen affiliate marketing websites. Hij heeft er daarom voor gekozen om de cursus goedkoper te houden, want hij wil de mensen ook daadwerkelijk helpen. Uiteraard biedt Jacko Meijaard ook nog persoonlijke coaching aan, maar daar zal ik later in deze affiliate marketing revolutie review meer over vertellen.

Een andere reden hiervoor zijn de affiliate inkomsten uit de cursus. Jacko kan zijn cursus namelijk goedkoper maken door in zijn cursus gebruik te maken van affiliate marketing. Zo raadt hij in de cursus verschillende programma’s, thema’s en hostingpartijen aan waarvoor hij een commissie ontvang. Ik zal deze hieronder eens voor jou opsommen en hierbij vermelden wat voor commissies hij hiervoor krijgt.

  • Domeinnaam & Webhosting = €50 euro commissie voor Jacko Meijaard
  • WordPress thema dat Jacko aanraadt = €100+ euro commissie voor Jacko Meijaard
  • Aanmelden bij Paypro en/of Daisycon(Affiliate Netwerk) = Kleine commissie van zo’n €5 euro voor Jacko Meijaard
  • E-mailmarketing programma = €50 euro voor Jacko Meijaard
 

Wanneer iedereen al deze producten zou aanschaffen zal Jacko hier al zo’n €252 euro mee verdienen(inclusief cursus zelf). Natuurlijk koopt niet iedereen deze producten, want sommige hebben al een webhosting, maken al gebruiken van een ander wordpress thema of zijn al aangemeld bij een Affiliate Netwerk. Het meer en deel van de mensen koopt wel de domeinnaam & webhosting via de training en sommige ook nog het wordpress thema. Het e-mailmarketing programma kopen sommige gebruikers er aan het begin al wel bij, maar dit kan ik je persoonlijk afraden. In de eerste maanden heeft het namelijk echt nog geen zin om hier je aandacht in te stoppen. Je kunt je hier het beste op gaan focussen zodra jij meer dan 50 bezoekers per dag op jouw website hebt.

Is het erg dat Jacko Meijaard op deze manier extra geld verdiend aan zijn cursu? Nee, want doordat hij deze commissies verdiend kunnen de kosten voor de training laag gehouden worden. Dit betekent dat jij goedkoop de training kunt volgen en vervolgens de normale kosten betaald voor een webhosting, thema en andere zaken. Als je het zo hoort komt het er eigenlijk op neer dat de partijen waarvan Jacko de producten promoot meebetalen aan jouw cursus! Als Jacko hier geen inkomsten uit zou halen zou de cursusprijs ook zo gaan stijgen richting de €399 euro.

Affiliate Marketing Revolutie Review: De voor- en nadelen

Affiliate Marketing Revolutie Review: Wat leer jij allemaal in de cursus?

Zoals ik eerder in deze review al aangaf is de affiliate marketing revolutie een nederlandstalige video training. In deze cursus leer jij stap voor stap hoe jij (veel) geld kunt verdienen op het internet. Het grote voordeel hiervan is dat jouw website 24/7 online staat en er dus op elk moment bezoekers op jouw website kunnen kopen. Het resultaat hiervan is dat jij zelfs geld kunt verdienen als je aan het sporten bent, als je op vakantie bent of zelfs als je ligt te slapen. Een beter verdienmodel zul jij daarom niet snel vinden.

Oke dit klinkt allemaal erg mooi, maar hoe bereidt de cursus jou hier op voor? Ik snap dat je dit wilt weten, want je wilt natuurlijk wel waar voor je geld en weten wat jij in deze cursus gaat leren. Ik heb daarom besloten om de cursus in deze affiliate marketing revolutie review te bespreken zodat jij precies weet wat je kunt verwachten en hoe alles werkt.

Affiliate-marketing-revolutie-kopen

Inspiratie en Motivatie

Voorafgaand aan de affiliate marketing revolutie is het handig om de module “Inspiratie en Motivatie” te volgen. Veel ondernemers willen namelijk direct beginnen en stoppen vervolgens binnen 2 maanden, omdat het volgens hun niet werkt. In de Inspiratie en Motivatie module vertelt Jacko Meijaard hier veel over. Zo vertelt hij onder andere het geheim waarom het veel mensen niet lukt om geld te verdienen op het internet en waarom het jou juist wel gaat lukken! Ik kan jou zeker aanraden om deze module te volgen voordat jij begint aan de daadwerkelijke cursus.

De Start

De tweede, of eigenlijk eerste echte module, is de start. Je kunt deze module zien als de daadwerkelijke start van jouw eigen affiliate marketing onderneming en website. Zo vertelt Jacko in deze module wat affiliate marketing precies is, welke producten jij kunt promoten, welke affiliate marketing netwerken er zijn, hoe je een goede domeinnaam kiest, hoe je een domeinnaam koopt, hoe jij jouw domeinnaam koppelt aan jouw webhosting en nog veel meer. 

In deze stap geeft Jacko Meijaard jou de mogelijkheid om voor het bouwen van jouw website gebruik te maken van MarkeTheme. Dit is een programma dat Jacko zelf heeft laten ontwikkelen. Het voordeel van dit systeem is dat het het bouwen van een website super simpel maakt en je er geen technische kennis voor nodig hebt. Toch heeft MarkeTheme ook een nadeel, want je betaald hier €67.- per maand en dat is vrij fors. Bij deze prijs zit wel de webhosting in, maar nog steeds vind ik het zelf veel geld. Al helemaal wanneer je nagaat dat je de eerste maanden weinig zult gaan verdienen.

Het gebruik van MarkeTheme is niet verplicht en in de cursus wordt ook goed besproken hoe jij dit kunt doen zonder MarkeTheme. Ik zal de meeste mensen daarom aanraden om hier niet voor te kiezen aangezien er naar mijn mening betere en goedkopere keuzes te maken. Zelf ben ik een groot van Elementor Pro. Dit is een page builder die eigenlijk sterk overeenkomt met MarkeTheme, maar veel uitgebreider is en daarbij heb je voor Elementor pro ook geen technische kennis nodig. De prijs hiervoor is vanaf €49.- per jaar. Dat is dus wel echt een stuk goedkoper en naar mijn mening nog beter ook. Wil je ook nog een goed wordpress thema gebruiken? Dan kan ik je het Astra ThemeOceanWP Theme of GeneratePress aanraden. Dit zijn op dit moment de snelste wordpress thema’s en ze werken super goed in combinatie met Elementor Pro.

Je Website Inrichten

In de tweede echte module ga jij leren hoe jij jouw website moet/kunt gaan inrichten. Denk hierbij aan het instellen van een logo, pagina’s en berichten aanmaken, hoe je een menu kunt maken en instellen, hoe je de permalinks structuur goed kunt instellen, hoe je aantrekkelijke titels kunt schrijven voor meer bezoekers op jouw website en dus uiteindelijk meer inkomsten.

Het bouwen van een website is met het ene thema makkelijker dan met het andere thema. Ik kan je daarom aanraden om echt goed na te denken over het kiezen van een thema. MarkeTheme is een goede, maar dure oplossing. Wil jij een goedkopere optie? Dan raad ik je zoals ik net ook al zei OceanWP, GeneratePress of Astra aan in combinatie met Elementor of Visual Composer. Voor deze thema’s heb je geen technische kennis nodig en dat maakt het bouwen van een affiliate marketing website stukken makkelijker.

Naast dat je in deze module leert hoe jij jouw website kunt inrichten worden ook de affiliate marketing netwerken besproken. Dit zijn partijen waarbij jij jouw kunt aanmelden, want deze partijen zorgen voor de campagnes en dat alles netjes wordt bijgehouden zodat jij jouw commissies krijgt. In de affiliate marketing revolutie cursus wordt vooral gesproken over PayPro en Daisycon.

Hoog Scoren In Google

De meeste affiliate marketing revolutie beginners hebben veel tijd nodig om bij deze stap aan te komen. Zij stoppen namelijk erg veel tijd in het inrichten en designen van hun website, maar ik raad je aan om hier niet te veel tijd in te stoppen. Aan het begin zul je namelijk weinig bezoekers dus er is niemand die gaat klagen over jouw design. Het schrijven van content is daar in tegen wel super belangrijk, want dit gaat jouw bezoekers en inkomsten opleveren. Het design van jouw website kun je altijd later nog updaten of veranderen.

Het belangrijkste onderdeel van affiliate marketing is dat je goed gevonden gaat worden in Google, want hier zullen jouw bezoekers vandaan komen. Des te meer content er op jouw website staat en des te beter jij gevonden gaat worden in google des te hoger jouw inkomsten zullen zijn. In deze module van de affiliate marketing revolutie legt Jacko stap voor stap uit hoe jij goede content schrijft, waar je op moet letten bij het schrijven van de content, hoe je ervoor kunt zorgen dat Google jouw website oppakt en meeneemt in de zoekmachine en hoe jij jouw content kunt optimaliseren. Na het doorlopen van deze stap kun jij jouw volledige website volgens deze methode gaan uitbreiden om nog veel meer te gaan verdienen!

Website live zetten

In deze module van de affiliate marketing revolutie legt Jacko Meijaard jou uit hoe je je website live kunt zetten. Dit is de kortste module, maar zeker niet de minst belangrijke module. Want als jij jouw website niet op de juiste manier live zet gaat dit voor problemen zorgen. Sla je deze stap namelijk over, dan kun je het vergeten om online geld te gaan verdienen. Als je website niet live is kan niemand hem bezoeken en dus gaat je geen geld verdienen. Na het voltooien van deze module begint de reis naar de eerste commissie voor jou!

Meten is weten

Nu jij jouw website live hebt gezet en hij dus zichtbaar is voor bezoekers is het tijd om te gaan meten. Het is wel belangrijk dat je hier aan het begin niet te veel tijd in stopt. Aan het begin zijn deze cijfers namelijk nog weinig waard, omdat jij weinig bezoekers zult ontvangen. Ik kan jou daarom aanraden om je hier de eerste 2-3 maanden niet mee bezig te houden. Wel zal ik je aanraden om alvast Google Analytics en Google Search Console aan jouw website te koppelen. Jacko legt in deze module van de affiliate marketing revolutie precies uit hij jij dit kunt doen.

Zodra jouw website langer dan 2-3 maanden online staat kun je af en toe naar de cijfers gaan kijken. Vanaf dit moment zal dit namelijk wel eens een boost kunnen geven aan jouw motivatie. Daarnaast behalen de meeste mensen ook rond hun 3-4 maand hun eerste commissie. Des te meer content jij schrijft des te beter jij gevonden gaat worden en des te eerder jij jouw eerste commissie zult behalen. Blijf je daarom echt richten op het schrijven van goede content en ga daarna pas met de cijfers bezig.

Puntjes Op De I

In deze module kun jij terugkijken op wat je in de afgelopen modules heb gedaan. Zijn er nog zaken van de inrichten die niet helemaal top waren? Zijn er bepaalde functionaliteiten die niet werken? Ben je iets vergeten? Dit is hét moment om het op te lossen. 

Lukt het jou zelf niet om het probleem op te lossen? Dan kun je op internet gaan zoeken, maar je kunt ook even een berichtje plaatsen op het affiliate marketing revolutie forum. Hier zijn alle leden van de affiliate marketing revolutie actief en zij zullen jou vervolgens verder helpen. Verder legt Jacko in deze module nog wel uit hoe jij goede call to actions(CTA’s) schrijft, categorieën aanmaakt, breadcrumbs toevoegt en nog veel meer. Er komen dus ook in deze module zeker nog een aantal belangrijke zaken aan bod.

Afronding

De laatste module van de affiliate marketing revolutie is de afronding. In deze module zul je onder andere terugkijken op wat je al hebt gedaan, maar daarnaast komen er ook nog een paar nieuwe zaken aan bod. Zo leert Jacko jou hoe jij nieuwe berichten kunt toevoegen en krijg je de mogelijkheid om een Clarity Call in te plannen. Dit is een gesprek waarin jij samen met Jacko gaat kijken of jullie klikken, waar jij op dit moment staat en hoe hij jou het beste persoonlijk kan coachen naar een passief inkomen met affiliate marketing. Later in deze Affiliate marketing revolutie review zal ik hier nog dieper op ingaan.

Affiliate Marketing Revolutie Ervaringen: Wat vinden andere van deze cursus?

Het klinkt allemaal wel erg mooi en betrouwbaar, maar wat zijn de ervaringen van andere affiliate marketing revolutie leden? Ik kan mij goed voorstellen dat jij met deze vraag zit, want zelf zat ik ook met deze twijfels toen ik op het punt stond om de affiliate marketing revolutie te kopen. Ik heb daarom besloten om de ervaringen van andere leden een essentieel onderdeel te maken van deze affiliate marketing revolutie.

Op dit moment heeft de affiliate marketing revolutie meer dan 9.200 leden wat betekent dat er genoeg ervaringen zijn te vinden. Op het forum bevindt zich zelfs een succes lounge. Dit is een onderdeel van het forum waar mensen hun successen en ervaringen kunnen delen. Ik zal hieronder een aantal van deze ervaringen delen.

“Jacko Meijaard komt niet alleen betrouwbaar over, maar zijn methode werkt ook echt! Er komen veel onderwerpen aan bod waar je op het internet niet snel informatie over vind. De €47.- euro die ik hier eenmalig voor hebt betaald heeft mijn complete leven veranderd. Ook is het forum een grote toevoegingen waar je altijd terecht kunt met je vragen.”

“Jacko Meijaard is de eerste die 100% open en eerlijk is over het affiliate marketing wereldje. Ben je namelijk niet bekend in dit wereldje dan kan het overkomen als nep en onbetrouw. Dit gevoel had ik ook totdat ik zelf de affiliate marketing revolutie heb aangeschaft. Door de 30 dagen niet goed geld terug garantie loop je geen enkel gevaar. Je kunt met de affiliate marketing revolutie daadwerkelijk je dromen waar maken!”

“Nadat ik lang heb getwijfeld toch maar besloten om de affiliate marketing revolutie te kopen. Ik was klaar met slecht betaalde 9 tot 5 baan. Daarom ben ik naast mijn baan begonnen met de affiliate marketing revolutie. Inmiddels zijn we 2 jaar en 4 maanden verder en kan ik je zeggen dat ik weg ben bij mijn oude baan en nu volledig bezig ben met mijn eigen affiliate marketing business. Deze cursus heeft mij zoveel nieuwe inzichten en motivatie gebracht!”

Affiliate Marketing Revolutie Ervaringen: Klant Successen

Ik heb je net verteld wat de ervaringen van andere leden met de affiliate marketing revolutie zijn, maar ik wil ook graag een aantal klanten successen delen. Op deze manier kun jij namelijk zien wat er allemaal wel niet mogelijk is als jij begint, consistent bent en op lange termijn blijft denken.

Omdat Jacko steeds meer successen voorbij zag komen in de community kwam hij met het idee om klant successen te delen. Simpel gezegd zijn dit mensen die ooit zijn begonnen met de Affiliate Marketing Revolutie en nu hele mooie successen behalen met hun business. In deze successen worden je vragen gesteld als hoe lang heb je getwijfeld om de Affiliate Marketing Revolutie te kopen, Hoelang heeft het geduurd voordat je website live ging, na hoeveel weken had je je eerste commissie, hoeveel verkopen haal je nu gemiddeld per maand en welke tips heb je voor de beginners van de Affiliate Marketing Revolutie. Hieruit kwam hele mooie verhalen uit die later ook gepubliceerd zijn.

Zo heb jij bijvoorbeeld Jan. Jan begon eind 2016 met de Affiliate Marketing Revolutie en op het moment dat deze klantsucces is gemaakt(januari-2018) verdiend jan zo’n 100 verkopen per maand. En het voordeel hiervan is dat deze verkopen enorm hard stijgen. Natuurlijk is het afhankelijk van de commissie die je ontvangt per verkoop, maar met 100 producten zit je hier heel erg goed als je net één jaar bezig bent.

Ook is er een klantsucces van Janniek. Janniek had al sinds zijn 13e het doel om ooit ondernemer te worden. In juli 2017 is hij hier ook daadwerkelijk aan gaan werken door te beginnen met de Affiliate Marketing Revolutie. Inmiddels is Janniek full time internet ondernemer geworden.

Je ziet dus dat je echt geld kunt verdienen met Affiliate Marketing en dat het echt niet zo moeilijk is. Het belangrijkste is gewoon dat je begint en door blijft gaan. Er zullen ongetwijfeld problemen langs komen op je weg naar succes, maar als jij deze overwint ga jij ook het internet voor je kunnen laten werken.

Affiliate Marketing Revolutie Ervaringen: Dit zijn mijn eigen ervaringen

Inmiddels ben ik zo’n één jaar bezig met affiliate marketing en heb ik genoeg ervaringen om hier een aantal inzichten te delen. Ik begon met dezelfde twijfels als jullie, maar na toch de beslissing gemaakt te hebben om te starten met de affiliate marketing revolutie ging ik er ook echt voor! Ik zat nog op school, had een bijbaan en had het eigenlijk allemaal prima voor elkaar. Maar toch was ik niet tevreden. Ik wilde namelijk niet voor een baas werken en geld kunnen verdienen met iets wat ik leuk vond. 

Ik ben daarom keihard gaan werken om deze droom realiteit te maken en tot nu toe gaat dat erg goed. Wel had ik als voordeel dat ik al websites kon maken en net een stage had afgerond bij een online marketing bureau. Hierdoor kon ik aan het begin goed uit de voeten, maar in de loop van de tijd heb ik wel gemerkt dat er meer kennis en verdieping nodig was. Ik heb daarom nog verschillende andere cursussen gevolgd en erg veel onderzoek naar affiliate marketing gedaan op Google en Youtube.

In de tweede week van mijn affiliate marketing website ontving ik mijn eerste commissie. Dit was erg fijn en gaf mij zo’n gigantische boost. Binnen twee weken je eerste commissie scoren is namelijk erg snel en het laat goed zien wat er allemaal wel niet mogelijk is. In de loop van de tijd ontving ik steeds meer commissies en werd mijn inkomen ook elke maand hoger. Ik had zelfs binnen de eerste 6 maanden al €623,87 verdiend! In deze zevende maand verdiende ik al €465,92 euro. Dat is al meer dan de helft dan wat ik in de eerste 6 maanden bij elkaar heb verdiend! Er is dus echt gigantisch veel mogelijk en je moet zeker niet opgeven als het nog niet is gelukt. Blijf content plaatsen, want dit gaat het verschil maken.

Toen ik begon met affiliate marketing dacht ik dat één blog per week schrijven en plaatsen wel genoeg was, maar naar 5 maanden kwam ik erachter dat dit weinig effect had. Ik merkte namelijk dat het aantal bezoekers wel toenam, maar niet erg hard. Daarom heb ik na 5 maanden besloten om in de plaats van één blog per week drie blogs per week te plaatsen en dat betaalde zich uit! Het aantal bezoekers bleef stijgen en ook de commissies namen exponentieel toe. Zo verdiende ik mijn 12 maand nadat ik gestart was met de affiliate marketing revolutie €1.118,64 euro! Ik kan daarom alleen maar zeggen: “Begin vandaag en geef niet op!”

affiliate-marketing-revolutie-mijn-ervaringen

Affiliate Marketing Revolutie Review: Gratis toegang tot het forum

Wanneer je de affiliate marketing revolutie koopt krijg je ook direct toegang tot het forum. Dit is misschien wel het meest waardevolle naast de videotraining. Op dit forum zijn namelijk alle leden van de affiliate marketing revolutie actief en samen vormen wij een community. Als jij de affiliate marketing revolutie koopt zul jij ook toegang tot deze community krijgen en kun jij in contact komen met mensen uit hetzelfde vakgebied! Zoals gezegd wordt: “Your network is your Net Worth”

Het forum staat vol met waardevolle informatie en wordt dagelijks bijgevuld met nieuwe waardevolle content. Daarnaast kun je op het forum ook terecht met vragen, ervaringen, tips en problemen. Het forum bestaat uit beginnende, maar ook ervaren affiliate marketeers. Er zal dus altijd wel iemand zijn die jou kan helpen!

Het forum is niet alleen bedoeld voor affiliate marketing, maar je kunt ook je successen delen, meepraten over geldzaken, tools & software, offline meetups organiseren en nog op een hele hoop andere zaken. Het affiliate marketing revolutie forum is daarom echt een super waardevolle toevoeging aan de cursus.

internet-succes-gids-forum

Affiliate Marketing Revolutie Kopen: Wat kost het?

Zoals ik eerder in deze affiliate marketing revolutie review al zei is het een nederlandstalige video training. Waarin jij stap voor stap leert hoe jij een succesvolle affiliate marketing website kunt opbouwen. Ook heb ik je al verteld waarom deze cursus zo goedkoop is in vergelijking met de andere cursussen waarmee jij online geld kunt gaan verdienen.

In vergelijking met deze andere cursussen is de affiliate marketing revolutie echt veel beter geprijsd. De cursus kost normaal gesproken namelijk €297,- euro, maar wanneer jij via de onderstaande knop de affiliate marketing revolutie koopt ontvang je een speciale korting. Op dit moment hoef jij namelijk geen €297,- euro, maar slechts €47,- euro te betalen. Ik kan je garanderen dat je geen betere deal zult gaan vinden.

Vergeet ook niet dat je niet alleen toegang krijgt tot de cursus, maar ook tot het grootste affiliate marketing forum van nederland & belgië. Hier kun jij in contact komen met andere affiliate marketeers, tips delen, elkaar helpen en nog veel meer. Ook worden er regelmatig evenementen georganiseerd, alhoewel licht dit tijdens het coronavirus wel stil.

Affiliate Marketing Revolutie Kopen: Persoonlijk gecoacht worden door Jacko Meijaard?

Ben jij begonnen met de affiliate marketing revolutie en verdien jij al geld? Of verdien je nog geen geld, maar wil jij persoonlijke hulp krijgen waardoor jij sneller geld zal gaan verdienen met jouw affiliate marketing website? Dan is de 10K club een hele interessante optie voor jou.

De 10K club is namelijk een persoonlijk internet marketing coaching programma opgezet door Jacko Meijaard zelf. Jacko is dit persoonlijke coaching traject gestart, omdat hij merkte dat er veel vraag was naar persoonlijke hulp. Veel mensen vinden het namelijk fijn als er iemand is die met ze meedenkt en kan vertellen wat wel en niet slim is

Gemiddeld behalen de meeste affiliate marketing revolutie leden die beginnen binnen zo’n 2-3 maanden hun eerste commissie. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van hoe consistent jij aan jouw website werkt. Ben jij weinig bezig met jouw website? Dan kan het veel langer duren, maar ben jij juist super actief? Dan is het ook mogelijk om jouw eerste commissie al binnen 1 maand te scoren!

Om lid te worden van de 10K club moet je eerst de Affiliate Marketing Revolutie gevolgd hebben. Vervolgens krijg je de mogelijkheid om een ‘Clarity Call’ in te plannen. Dit gesprek heb je met één van Jacko’s zijn coaches en duurt zo’n 30-60 minuten. In dit gesprek gaan jullie samen kijken naar waar je nu staat, waar je naartoe wilt, of jij en Jacko een match zijn en waar Jacko jou precies bij kan helpen. Aan het einde van het gesprek krijg je een aanbod om de 10K club te joinen. Uiteraard krijg je de tijd om hierover na te denken!

affiliate-marketing-revolutie-10k-club

Affiliate Marketing Revolutie Review Conclusie: Is deze cursus zijn geld waard & kun jij er ook echt veel geld mee gaan verdienen?

Nu ik je inmiddels alles heb verteld over de affiliate marketing revolutie is het tijd voor een conclusie, want is deze cursus nou geschikt voor jou en kun jij er daadwerkelijk geld mee verdienen?

Uit eigen ervaring kan ik vertellen dat de affiliate marketing revolutie super waardevol is. De cursus beschikt over alle informatie die jij als beginner nodig hebt en staat netjes verdeeld onder subonderwerpen. Jij hoeft dus niet alles zelf uit te zoeken, maar gewoon de cursus te volgen en dan doe jij alles op de juiste en beste manier!

Vergeet ook niet dat je naast de cursus toegang krijgt tot het erg waardevolle affiliate marketing revolutie forum. Dit is de beste plek om in contact te komen met andere affiliate marketeers, hulp te krijgen, tips te delen en gigantisch veel nuttige informatie te vinden. Ik ben er zelf van overtuigd dat alleen de toegang tot het forum al €47,- euro zou moeten kosten. Pak dus snel je kans!

Affiliate Marketing Revolutie - Veelgestelde vragen

Wat is de Affiliate Marketing Revolutie?

De Affiliate Marketing Revolutie is een Nederlandse videotraining waarin jij stap voor stap leert hoe jij zelf een eigen affiliate marketing website kunt opzetten en hier vervolgens een passief inkomen mee kunt gaan verdienen. Inmiddels zijn er al meer dan 10.000 mensen met deze cursus aan de slag gegaan en zijn er ook al echt grote successen en resultaten behaald!

Wie is Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard is een Nederlandse internet ondernemer die de Affiliate Marketing Revolutie heeft opgericht. Hij is deze cursus begonnen nadat hij zichzelf heeft verdiept in Affiliate Marketing. Al snel kwam hij erachter dat hier veel geld mee viel te verdienen en sindsdien heeft hij zelf verschillende Affiliate websites en webshops online staan waarmee hij maandelijks enkele tienduizenden euro’s verdiend. Na het behalen van al deze resultaten heeft hij besloten om hier ook een cursus over te maken zodat jij dit ook kunt leren.

Wat kost de Affiliate Marketing Revolutie?

Normaal gesproken kost de Affiliate Marketing Revolutie €297 euro, maar op dit moment is er een kortingsactie actief waardoor jij maar €47 euro voor deze cursus hoeft te betalen. Wees er dus snel bij!

Is de Affiliate Marketing Revolutie betrouwbaar?

Ik kan je garanderen dat de Affiliate Marketing Revolutie een betrouwbare cursus is. Alles wat je leert en doet is namelijk volkomen legaal en het is ook echt mogelijk om serieus geld te verdienen met Affiliate Marketing. Uiteraard kost dit wel tijd en zal je niet binnen enkele maanden duizenden euro’s gaan verdienen.

Kun je echt resultaten behalen met de Affiliate Marketing Revolutie?

Ja je kunt echt serieus geld gaan verdienen met Affiliate Marketing. Jacko Meijaard is hier zeker geen uitzondering in. Vaak verdienen leden in de eerste 3 maanden hun eerste commissie en daarna loopt dit vaak snel op naar enkele commissies per week en daarna kan het zelfs oplopen naar enkele per dag!

Mocht je de cursus hebben aangeschaft, maar toch niet tevreden zijn? Dan kun je altijd gebruik maken van de 30 dagen niet goed geld terug garantie.

Wat zijn de ervaringen van leden van de Affiliate Marketing Revolutie?

De ervaringen van leden van de Affiliate Marketing Revolutie zijn erg goed. Wel zul je ook wat mindere ervaringen gelezen hebben, omdat er mensen zijn die denken dat je met deze cursus binnen de eerste maand al duizenden euro’s passief kunt verdienen. 

Heb ik ook garantie?

Ja zeker! Wanneer je de Affiliate Marketing Revolutie hebt gekocht, maar hier toch niet tevreden over bent kun je gebruik maken van de 30 dagen niet goed geld terug garantie. Je loopt dus een enkel risico, maar wanneer je deze aanbieding overslaat kan ik je wel garanderen dat je een grote kans laat liggen.

Tim-Gerrits

Tim Gerrits

Mijn naam is Tim Gerrits en ik heb een passie voor het bouwen van websites en webshops. Via deze blog help ik jou met het bouwen van jouw eigen website, webshop of online cursus. Daarnaast review ik ook WordPress thema’s, page builders en hostingpartijen zodat jij direct met de juiste tools van start kunt gaan!

Ook interessant

affiliate-marketing-revolutie
4.8/5