GeneratePress WordPress Theme Review 2022: Premium Kopen? Mijn Ervaringen!

Samenvatting: GeneratePress is een erg populaire WordPress thema, omdat het gigantisch snel is en daarom perfect is om gevonden te worden in Google. Dit resulteert in meer bezoekers en uiteindelijk ook meer klanten en inkomsten. Een ander voordeel van GeneratePress is dat de dit thema kunt gebruiken zonder ook maar enige technische kennis te hebben. Voor veel gebruikers zal dit thema daarom een erg goede optie zijn. Als laatste krijg je ook nog toegang tot een flink aantal website templates die jij met één druk op de knop kunt importeren!

Ben jij al overtuigd? Via de gele knop kun je de GeneratePress demo websites en de actuele prijzen bekijken. Nog niet volledig overtuigd? Dan raad ik je zeker aan deze GeneratePress WordPress theme review eens door te lezen, want hierin deel ik onder andere mijn ervaringen!

Gebruiksvriendelijkheid

4.8/5

Klantenservice

4.8/5

Snelheid

4.9/5

Prijs

4.9/5
Inhoudsopgave

Wat is het GeneratePress WordPress Theme?

GeneratePress is in basis een gratis wordpress thema dat gefocust is op snelheid en gebruiksvriendelijkheid. Tom Usborne is de bouwer van het GeneratePress thema. Tom is begonnen met het bouwen van websites toen hij 11 jaar oud was. Daarna is hij een tijdje freelancer geweest als webdesigners. Inmiddels heeft hij al meer dan 10 jaar ervaring met wordpress en weet hij precies wat je nodig hebt voor een goede website.

Tom heeft gemerkt dat het voor websites enorm belangrijk is dat een wordpress thema zo licht mogelijk is. Dit betekent dat het thema zo min mogelijk code bevat. Omdat het thema zo licht is kan Google je website makkelijk lezen en laadt je website stukken sneller. Ook de veiligheid en optimalisatie van een wordpress is erg belangrijk. Omdat Tom dit bij veel thema’s niet goed vond heeft hij besloten zijn eigen thema te maken, genaamd GeneratePress.

GeneratePress is een basis een gratis wordpress thema, maar het biedt ook een premium wordpress thema. Met dit premium pakket krijg je veel meer opties en mogelijkheden die wij persoonlijk wel echt aanraden voor het bouwen van een goede website. Inmiddels is generatePress uitgegroeid tot een van de meest populaire, best beoordeelde en meest gebruikte wordpress thema’s. Wanneer we naar de cijfer kijken zien we dat GeneratePress meer dan 2,684,400 download, 1000+ vijf sterren reviews, 200,000+ actieve websites en meer dan 600,000 tevreden gebruikers.

GeneratePress is zo populair, omdat het team van GeneratePress veel tijd heeft gestopt in het verbeteren van het thema. Het is daarom inmiddels een van de snelste, veiligste en meest zoekmachine vriendelijke wordpress thema’s. In veel gevallen is GeneratePress daarom beter dan andere wordpress thema’s.

Het thema is zo populair, omdat je alle vrijheid hebt en je dus kunt bouwen wat je zelf wilt. Je kunt ervoor kiezen om te werken met de standaard wordpress editor. Het voordeel hiervan is dat je geen nieuwe gebruikersinterface hoeft te leren. Standaard werk je met de wordpress editor, maar je kunt er ook voor kiezen om te werken met een page builder. GeneratePress is een thema wat 100% compatible is met page builders. Hierdoor heb je volledige controle over je website met een externe plugin. GeneratePress wordt het meest gebruikt in combinatie met Elementor Pro en Beaver Builder.

Waarom gebruiken wij het GeneratePress WordPress theme?

Bij Nolimit webdesign maken we regelmatig websites, zowel voor klanten als onszelf. We in de loop der tijd met veel verschillende wordpress thema’s gewerkt. Hierdoor weten we inmiddels welk wordpress thema het beste is om je website te bouwen

Helemaal aan het begin hebben we zelfs gebruikt gemaakt van gratis wordpress thema’s. Als wij je nu iets mogen afraden dan zijn het gratis wordpress thema’s. Deze zijn namelijk gigantisch traag, bevatten super veel code en zijn totaal niet zoekmachine vriendelijk. Dit betekent dat wanneer jij jouw website bouwt met een gratis thema je weinig succes gaat halen. Hier kwamen wij ook al snel achter. Daarom zijn we verder gaan kijken naar goede betaalde thema’s.

Het eerste thema dat ons direct positief opviel was het Astra Thema. Dit thema is namelijk ook erg snel, schoon en zoekmachine vriendelijk. Dit zijn een aantal specificaties waar wij op letten bij het kiezen van een wordpress thema. Een ander voordeel is dat dit thema net als GeneratePress gebouwd is voor page builders. Omdat wij veel werken met pagebuilders was dit thema erg geschikt.

Naast het Astra theme hebben wij ook een tijd gewerkt met het thema van OceanWP. Ook over dit thema waren wij erg te spreken, want dit thema werkt ook perfect met page builders, is snel en zoekmachine vriendelijk. 

Hoewel wij nog steeds gebruik maken van Astra & OceanWP is onze keuze voor de meeste nieuwe projecten toch naar GeneratePress gegaan. GeneratePress gaat namelijk met alles net wat verder en het werkt allemaal net wat beter. Al helemaal de koppelingen met page builders zijn voor ons erg belangrijk. Met GeneratePress krijg je zoveel design opties dat je nooit precies dezelfde website gaat zien. Ook de community achter GeneratePress is top. Op Youtube is namelijk alles over GeneratePress te vinden, maar ook GeneratePress hun eigen documentatie is handig om te gebruiken. Als laatste heb je nog de klantenservice van GeneratePress waar je snel antwoord krijgt op al jouw vragen.

GeneratePress Theme Review: Verschillen tussen de gratis & Pro variant

Voordat we besloten om GeneratePress premium te gebruiken hebben we uiteraard goed onderzoek gedaan. We willen natuurlijk allemaal het maximale uit onze websites halen. Nadat we GeneratePress hadden vergeleken met GeneratePress premium hadden we snel de keuze gemaakt. De premium versie van GeneratePress biedt namelijk vele belangrijke extra’s ten opzichte van de gratis versie.

Ten eerste is de prijs van GeneratePress Premium vrij laag als we kijken naar de vele extra’s die je krijgt. Je krijgt voor dit geld namelijk toegang tot alle premium modules zoals: templates, kleuren, uitgebreid assortiment lettertypen, woocommerce koppelingen, veel meer elementen, blog opties, GeneratePress hun eigen pagebuilder en verschillende soorten achtergronden.

Zoals je ziet biedt GeneratePress een groot aantal voordelen ten opzichte van de gratis variant. Natuurlijk zijn er nog een aantal andere pluspunten. GeneratePress Premium kost op het moment $49,95 wat zo’n €45 euro is. Na de aanschaf van GeneratePress Premium heb je 30 dagen niet goed geld terug garantie. Dit betekent dat wanneer je niet tevreden bent je het geld volledig terug krijgt. 

Om het nog beter te maken ontvang je ook 40% renewal korting. Dit is een korting die je krijgt wanneer jij jouw licentie verlengt na het eerste jaar. Het verlengen van GeneratePress Premium kost dus maar €27 euro. Dit is echt absurd weinig voor alle opties en mogelijkheden die je krijgt.

Generatepress-premium

GeneratePress WordPress theme review: Waarom zou jij dit thema moeten gebruiken?

Je weet inmiddels wat GeneratePress is en waarom wij zijn overgestapt op dit thema, maar hoe zit dit voor jou? Is GeneratePress echt beter dan andere wordpress thema’s en wat is er dan precies beter dan andere wordpress thema’s? Wij zullen je precies vertellen wat GeneratePress zo bijzonder maakt en waarom jij dit thema ook zou moeten gebruiken.

Gemaakt voor resultaten

Het eerste wat GeneratePress beter maakt dan andere thema’s zijn de resultaten. Veel wordpress thema’s(al helemaal de gratis thema’s) zijn erg slecht gebouwd. Zo bevatten deze thema’s veel code, staat code er meerdere keren in, is het thema niet responsive en is het thema ook erg sloom. Het resultaat van zo’n thema is dat je website in de meeste gevallen nooit succesvol zal worden.  Sterker nog met een slecht wordpress thema kan het zelfs voorkomen dat uit het niets je hele website offline is, want veel thema’s worden weinig of helemaal niet geupdate. 

Om direct goed van start te gaan moet je dus een thema kiezen dat gefocust is op resultaten. GeneratePress is hier een goed alternatief voor, want zij letten op de veiligheid en stabiliteit van het thema, houden het thema zo licht mogelijk, zorgen voor een snel thema, is zoekmachine vriendelijk en de website moet toegankelijk zijn voor iedereen. Doordat GeneratePress zulke hoge eisen stelt aan hun eigen thema weet je zeker dat je met dit thema goed zit. Het thema wordt ook regelmatig geüpdate om zo actueel mogelijk te zijn.

GeneratePress heeft een functie die enorm uniek is en een grote invloed heeft op de resultaten van jouw website. Wanneer je een website bouwt wil je natuurlijk alleen dat de functies geladen worden die je ook daadwerkelijk gebruikt, want anders wordt je website onnodig sloom. GeneratePress heeft daarom een optie dat je functies die je niet gebruikt kunt uitschakelen. Dit betekent dat deze code uit het thema wordt gehaald en dat je website stukken sneller is.

generatepress-wordpress

GeneratePress en snelheid

In grote lijnen gaat dit samen met de resultaten van een wordpress thema, maar wij vonden dat we dit toch los moeten behandelen. Zoals we net al zeiden heeft GeneratePress een erg licht thema. Bij een normale wordpress installatie is het thema zelfs minder dan 30 KB groot. Dit is echt heel licht. Het resultaat van een licht thema heeft grote invloed op de snelheid van je website en aangezien de snelheid een ranking factor in Google is, is dit belangrijk.

Meer dan 50% van de consumenten verwacht dat een website binnen 2 seconden geladen is. Hoewel het aardig lastig is om zo’n snelle website te krijgen is het mogelijk met GeneratePress. We zullen je laten zien hoe wij dit hebben gedaan.

Wij hebben het GeneratePress thema getest op een schone wordpress installatie. De tools die wij hiervoor hebben gebruikt zijn GTMetrix en Pingdom. Deze tools kunnen precies laten zien hoe snel je website is, hoe groot het thema is en wat jouw website voor een score haalt.

Het resultaat van GeneratePress op een schone wordpress installatie is verbluffend. Je kunt het resultaat zien op de onderstaande afbeelding. De website haalt een score van 89 wat heel hoog is, heeft een laadtijd van 1,24 seconden en een totale website grootte van 307.1 KB. 

Wanneer we deze cijfers vervolgens vergelijken met de gemiddelde website statistieken zijn ze echt enorm goed. De gemiddelde website heeft namelijk een laadtijd van 3,4 seconden en een website grootte van maarliefst 1,4 MB. We kunnen dus concluderen dat GeneratePress veel tijd heeft gestopt in het optimaliseren van hun thema en dat het de snelheid van het thema echt veel beter is dan dat van de concurrenten.

snelheid-siteground-website

Responsive

Tegenwoordig wordt het steeds belangrijker dat een website responsive is. Dit wil zeggen dat een website meeschaalt op de grootte van het scherm. Het is namelijk irritant als een website op de telefoon op dezelfde manier wordt weergegeven als op de computer. Je krijgt dan de tekst heel klein op je telefoon en moet overal inzoomen. Om dit te voorkomen is het dus belangrijk dat je website responsive is.

Google heeft cijfers vrijgegeven waaruit blijkt dat meer dan de helft van alle zoekresultaten wordt gedaan via mobiele apparaten. Dit betekent dat telefoons en tablet de komende jaren alleen maar meer gebruikt gaan worden om te internetten. Hoewel dit per niche(doelgroep) verschilt is het wel erg belangrijk dat je ervoor zorgt dat je website responsive is. Bezoekers die je website verlaten, omdat ze niet tevreden zijn zullen niet of nauwelijks terugkomen.  

Veel wordpress thema’s zijn nog niet responsive gemaakt wat betekent dat je website er op telefoon en tablet vaak niet uitziet. Het is daarom aan te raden om te kiezen voor een responsive thema. GeneratePress is wel responsive. Je hoeft hier zelfs helemaal niet naar te kijken, want GeneratePress doet dit automatisch voor jou! Natuurlijk krijg je wel de mogelijkheid om de responsive instellingen aan te passen mocht je de standaard responsive modus niet mooi vinden.

Is je website niet responsive en wil je hier ook geen tijd in stoppen dan kan dit hele nare gevolgen hebben voor je website. Google gaat dit namelijk zien en zodra zij dit hebben gezien is er een kans dat je uit de zoekresultaten voor mobiel geknikkerd gaat worden. Om dit te voorkomen is het belangrijk dat je werkt met een responsive thema. In principe kost het responsive maken van je website weinig tijd, want GeneratePress doet dit automatisch.

Features aan of uitzetten

GeneratePress biedt een groot aantal functies die extra functionaliteiten toevoegen aan je website, maar al deze functionaliteiten maken je website ook slomer. Je moet hier daarom goed mee oppassen. Alle wordpress thema’s bevatten functionaliteiten die elke keer geladen worden als iemand je website bezoekt. Ook de functionaliteiten die je niet gebruikt worden hier geladen. Het is erg zonde dat deze functies geladen worden, want je website wordt hier onnodig traag van en je gebruikt ze niet.

Daarom heeft GeneratePress een geweldige functie bedacht. GeneratePress Premium heeft namelijk een functie waarmee je alle functies kunt aan of uitzetten. Dit is erg handig wanneer jij niet alle functies gebruikt. Wanneer jij deze vervolgens uitschakelt in GeneratePress worden ze ook uit de code van je thema verwijderd. Dit zorgt ervoor dat de code van je website een stuk schoner en lichter wordt, maar ook dat je website een heel stuk sneller wordt. De bezoekers van je website zullen hier veel profijt van hebben, maar jij zelf ook want je website gaat in veel gevallen stijgen in de resultaten van Google.

Veel keuze uit templates

Mocht je geen zin hebben om helemaal zelf een website te ontwerpen en te bouwen. Dan heb ik goed nieuws! Wanneer je GeneratePress Premium hebt kun je namelijk 50 verschillende demo websites importeren. Deze demo’s kun je met één klik op de knop importeren en dan heb je een mooie website staan. Alle WordPress website templates zijn geoptimaliseerd en voldoen aan de eisen die GeneratePress heeft gesteld.

GeneratePress heeft een grote keuze aan templates. Het voordeel van deze templates is dat er een aantal zijn gemaakt in de standaard wordpress editor, maar ook een aantal voor page builders. In dit geval voor Elementor en Beaver Builder. Ook wanneer je met een page builder werkt kun je dus enorm simpel je website bouwen met het GeneratePress thema.

Wij zijn zelf een groot fan van de Templates van GeneratePress, want ze zijn mooi en voor iedereen. Wij weten zeker dat er voor iedereen wel een demo site tussen zit die aansluit bij de eisen die jij aan een website stelt.

generatepress-templates

Makkelijk & Live je website bewerken

Wanneer je met het GeneratePress thema werkt zul je direct merken hoe makkelijk dit allemaal gaat. Doordat het thema standaard gebruik maakt van de wordpress editor voelt alles erg vertrouwd en weet je alles snel te vinden. 

Om het nog makkelijker voor je te maken maakt GeneratePress gebruik van een Live editing systeem. Dit betekent dat je alle wijzigingen die je doet direct ziet. Natuurlijk worden deze wijzigingen niet direct doorgevoerd naar het design, maar zijn ze alleen zichtbaar voor jou. Mocht de wijziging bevallen en wil je hem in het echte design hebben dan kun je hem opslaan. Na het opslaan is de wijziging voor alle bezoekers zichtbaar.

Persoonlijk ben ik niet zo’n heel groot fan van de standaard wordpress editor en daarom werk ik met een page builder. De page builder is voor de echte beginners ook zeker een aanrader, want wij vinden persoonlijk de standaard wordpress editor vrij onduidelijk. Het aanpassen van je GeneratePress website in een page builder is enorm makkelijk en je hebt er geen kennis van code voor nodig. Page builders maken namelijk gebruik van een drag and drop systeem waardoor je de elementen alleen hoeft te slepen.

Ook voor de combinatie van page builders en GeneratePress geldt dat je je website live kunt editen. Je kunt dus ook hierbij direct de wijzigingen zien die je doorbrengt. Dit werkt allemaal zo makkelijk dat ik niet meer anders wil werken. Na het doen van de wijzigingen kun je ze opslaan of verwijderen. Mocht je er over een paar dagen toch anders denken dan kun je makkelijk in de geschiedenis van de page builder duiken en de wijziging terug zetten.

Compatibel met je favoriete plugins

Natuurlijk voldoet een thema nooit 100% aan de eisen en/of functionaliteiten die je nodig hebt op jouw website. Daarom is het goed dat je in WordPress plugins kunt toevoegen. Plugins zijn stukjes code die functionaliteiten toevoegen aan je website. Vaak worden er plugins voor zoekmachine optimalisatie, contactformulieren, snelheid optimalisatie, beveiliging en/of meer design opties toegevoegd.  

Voordat je zomaar plugins installeert is het goed om te kijken of ze voldoen aan de eisen. Er zijn namelijk veel plugins die slecht gebouwd zijn waardoor je website enorm traag wordt. Ook zijn er plugins die er zelfs voor kunnen zorgen dat je website helemaal niet meer bereikbaar is. Om dit soort problemen op te lossen zijn er een aantal dingen waar je op kunt letten.

Ten eerste is het belangrijk om te kijken of je deze plugin wel echt nodig hebt. Misschien heb je deze functie namelijk niet per se nodig. Mocht je hem toch nodig hebben dan is het goed om te kijken naar de reviews die deze plugin krijgt. Wanneer een plugin veel slechte reviews haalt is het niet heel handig om deze te gaan gebruiken.

Ten tweede is het goed om te kijken of de plugin compatibel is met jouw wordpress versie. Wanneer de plugin compatibel is met jou wordpress versie dan kun je de plugin zonder problemen toevoegen.

Ten slotte is het handig om na het installeren van een extra plugin te kijken of je website nog goed werkt. Dit is met name handig wanneer je caching plugins gaat toevoegen. Deze plugins kunnen namelijk je hele website of delen van de website slopen.

Er zijn een aantal plugins die super goed zijn en we voor iedere GeneratePress gebruiker aanraden. Ook voor niet GeneratePress gebruikers zijn deze plugins van meerwaarde, maar dan moet je zelf controleren of alles ook echt werkt.

  1. Yoast SEO
  2. Elementor Pro (Page Builder)
  3. Beaver Builder (Page Builder)
  4. Yoast SEO
  5. WPForms (Formulieren)

Het is goed om te kijken hoeveel plugins je op het moment actief hebt op je website. Te veel plugins gaat je website namelijk niet goed doen. De website wordt veel trager en de code wordt een rommeltje, wat Google niet fijn gaat vinden. Uit eigen ervaring kunnen we zeggen dat je beter niet boven de 10 plugins kunt gaan. Sterker nog des te minder des te beter!

elementor

Zoekmachine vriendelijke(SEO)

Een wordpress thema krijgt de laatste jaren een steeds grotere en belangrijkere rol. Helemaal aan het begin bepaalde het wordpress thema alleen het design, maar inmiddels heeft een thema een veel grotere invloed. Zoals we eerder al noemden speelt een thema een grote rol in de snelheid van een website, zoekmachine vriendelijkheid, veiligheid en daarnaast bepaald het ook nog het design van een website. Omdat we het eerder al hebben gehad over veel van deze specificaties gaan we hier dieper in op de zoekmachine vriendelijkheid van GeneratePress.

De zoekmachine vriendelijkheid van een thema bepaald voor een groot deel hoe goed jouw website in zoekmachines als Google gevonden wordt. Wanneer je met jouw website hoger in Google wilt komen met je bezig met Search Engine Optimisation, oftewel zoekmachine optimalisatie. Bij zoekmachine optimalisatie probeer je via bepaalde trucjes zo hoog mogelijk in Google komen om meer bezoekers op jouw pagina te krijgen. 

Hoewel je zelf veel invloed hebt op de zoekmachine optimalisatie van jouw website blijft het thema ook een grote rol hebben. Het is dus zonde om hier al je tijd in te stoppen als jouw website staat op een oud, slecht onderhouden en niet geoptimaliseerd thema. Wanneer je dit hebt, maar wel gaat optimaliseren zul je weinig resultaat zien. 

GeneratePress kan jou hier goed bij helpen, want zij hebben hun thema hiervoor gebouwd. Het GeneratePress thema is erg licht wat betekent dat het weinig code bevat. Hierdoor kan Google jouw website makkelijker lezen  en kom je hoger in Google. Ook kun je met het thema makkelijk titels toevoegen en aanpassen naar verschillende headings(h1, h2 en h3). Op deze manier geef je aan hoe jouw tekst is opgebouwd en daar is Google dol op. Ook kun je makkelijk een bepaalde pagina van jouw website targetten op een bepaalde zoekterm. Yoast SEO is hier een veelgebruikte tool voor die volledig te koppelen is aan GeneratePress. Om het nog beter te maken kun je ook Alt-teksten meegeven aan afbeeldingen op jouw website. Alt-teksten zijn stukjes tekst die de omschrijving van een afbeelding vormen. Op basis van de alt-tekst kan Google of de afbeeldingen te maken heeft met jouw website. Het resultaat hiervan is ook weer een betere ranking!

Wij hebben zelf een hele blog geschreven waarin wij jou stap voor stap vertellen hoe jij hoger in Google kunt komen met jouw website, maar daar hebben we het nu niet over. Zodra jij GeneratePress hebt en gebruikt kun je dit artikel wel raadplegen om er het maximale uit te halen. We weten nu wel dat GeneratePress zeker een goede optie is voor een zoekmachine vriendelijke website!

Voor een onbeperkt aantal websites

Wanneer je GeneratePress Premium koopt kun je deze licentie gebruiken op een onbeperkt aantal websites. Dit is een groot voordeel ten opzichte van andere thema’s, want hier betaal je vaak per licentie. Doordat je GeneratePress op een onbeperkt aantal websites kunt gebruiken is het ook ideaal voor je klanten. Op deze manier kun je namelijk veel kosten besparen op het bouwen van websites.

GeneratePress voor developers

Developers maken vaak gebruik van hun eigen thema’s, omdat ze vaak niet tevreden zijn met de standaard thema’s. Volgens hen zijn de wordpress thema’s slecht gebouwd en bevatten ze onnodig veel code. GeneratePress heeft met hun thema goed laten zien wat ze kunnen, want na de release van GeneratePress zijn veel developers gestopt met het bouwen van hun eigen thema’s. Ze gebruiken nu namelijk allemaal GeneratePress.

Hoewel sommige developers nog niet helemaal tevreden zijn of nog net iets extra’s willen hebben, heeft GeneratePress hooks toevoegt. Met deze hooks is het voor developers nog makkelijker om aanpassingen in de code van het thema door te voeren. Door deze aanpassingen kan de developer het thema nog meer naar eigen smaak maken.

Voor de beginners of gemiddelde wordpress bouwers is dit waarschijnlijk niet interessant, omdat je hier wel voor moet weten wat je doet. Je bouwt hier namelijk met verschillende programmeertalen. Wanneer je niet weet wat je doet en je verwijdert wat kan het helemaal afgelopen zijn. Het is daarom aan te raden om als beginner hier uit de buurt te blijven. Voor de ervaren programmeurs is dit een handige en unieke toevoegen. GeneratePress heeft met dit thema laten zien dat ook de programmeurs niet per se meer een eigen thema hoeven te bouwen!

GeneratePress WordPress Theme Review: Wat vinden anderen van dit thema?

GeneratePress is een erg geliefd wordpress thema. Dit kunnen we onder andere zien aan het aantal downloads en actieve gebruikers, maar ook de reviews. Wanneer we namelijk naar de reviews van het thema gaan kijken zien we dat ze maarliefst 1016 vijf sterren beoordelingen hebben. In vergelijking met andere wordpress thema’s in dit echt uniek!

GeneratePress heeft op hun eigen website ook een aantal reviews van gebruikers geplaatst. Het is goed om te weten dat dit niet zomaar gebruikers zijn. Een van de gebruikers is namelijk Dave Foy. Dave Foy is wordpress leraar. Op zijn Youtube kanaal en website helpt hij mensen met het bouwen van mooie en winstgevende websites. Dave Foy heeft dus enorm veel kennis op het gebied van wordpress en weet dus precies wat je wel en niet nodig hebt. Als Dave Foy zegt dat dit het beste thema is dan kun je dit altijd vertrouwen!

Ook staan er nog een aantal andere gebruikersreviews op de website van GeneratePress. De bedrijven achter de reviews zijn aardig groot en ook actief in de online-marketing. Dit betekent dat zij verstand hebben van wat ze doen en weten wat ze nodig hebben. Wanneer jij dus net als deze ondernemers kiest voor GeneratePress weet je zeker dat het goed zit.

Generatepress-ervaringen

GeneratePress Theme Review: Hoe is de klantenservice?

De klantenservice en klantvriendelijkheid van een bepaald bedrijf spelen een grote rol bij de keuze die bezoekers maken. Wanneer een bedrijf namelijk hele goede diensten levert, maar de klantenservice is heel slecht dan zul je waarschijnlijk verder zoeken. GeneratePress heeft een heel team zitten die constant bezig zijn met het beantwoorden van vragen of het oplossen van problemen. We zullen je even dieper meenemen in de klantenservice van GeneratePress.

Documentatie

Loop je vast tijdens het bouwen van je website of zit je met andere GeneratePress gerelateerde problemen? Dan kun je het makkelijkst even kijken in de documentatie van GeneratePress. Dit is een soort van kennisbank waar heel veel problemen stap voor stap worden opgelost. Vaak kun je hier al je probleem mee oplossen.

Generatepress-documentatie

Youtube

Een groot voordeel van een veel gebruikt en populair thema is dat er op Youtube veel informatie te vinden valt. Er zijn namelijk zat Youtubers die uitleggen hoe je een website kunt bouwen, maar het gaat ook verder. Wanneer je op Youtube zoekt naar het probleem dat jij hebt zullen er altijd mensen zijn die dit probleem hebben opgelost. Als wij een probleem hebben zoeken we altijd direct op Youtube. De video’s op Youtube zijn namelijk erg duidelijk en je kunt heel snel antwoord op je vraag hebben. Dit gaat bijna altijd sneller dan wanneer je in de documentatie gaat zoeken.

Klantenservice & Support

Als laatste is het ook nog mogelijk om contact op te nemen met GeneratePress zelf. Het voordeel hiervan is dat je direct het juiste antwoord krijgt op je vraag, maar het heeft ook een nadeel. Over het algemeen duurt het vrij lang totdat je antwoord krijgt op je vraag. Dit probleem geldt niet alleen voor GeneratePress, maar hebben wij ook gemerkt bij andere grote betaalde wordpress thema’s. Er wordt wel altijd binnen 24 uur gereageerd. Dat is vrij snel, maar wij kunnen ons voorstellen dat je zo snel mogelijk antwoord wilt. Daarom raden wij je aan om altijd eerst op Youtube te kijken, want dit is veruit de snelste manier om een antwoord te vinden.

generatepress-klantenservice

GeneratePress Theme Kopen: Wat kost het?

GeneratePress heeft op het moment maar één pakket keuze. Dit is wel zo makkelijk, want je hoeft nu niet uit te zoeken welk pakket jij nodig hebt. Bij GeneratePress is het of de gratis versie of de premium versie. 

De premium versie van GeneratePress kost $49,95 dollar wat omgerekend zo’n €45 euro is. Met de Premium versie van GeneratePress krijg je toegang tot alle premium modules die we eerder al hebben besproken, toegang tot alle templates, kun je GeneratePress op een onbeperkt aantal websites gebruiken en ontvang je 40% renewal korting. We kunnen dus wel stellen dat GeneratePress premium stukken beter is dan de gratis versie. Ook is het een feit dat GeneratePress in vergelijking met andere wordpress thema echt aan de goedkope kant zit! Je hoeft dus niet bang te zijn dat je teveel betaald.

generatepress-prijs

GeneratePress Theme Review Conclusie: Moet jij dit thema gaan gebruiken?

Supertof dat je de volledige review hebt gelezen! Het was namelijk een hele uitgebreide review waar we daadwerkelijk alles van GeneratePress hebben behandeld. Wij denken dat het inmiddels wel duidelijk wat GeneratePress jou kan bieden.

GeneratePress is gebouwd voor resultaten. Dit betekent dat het thema erg schoon, snel, strak, klantvriendelijk en zoekmachine vriendelijk is. Hiernaast is GeneratePress ook compatibel met verschillende page builders en plugins. Waardoor jij jouw website volledig naar eigen wens kunt bouwen. 

Een groot voordeel van GeneratePress is dat je standaard werkt in de WordPress editor. Deze editor is voor iedereen wel bekend, waardoor je geen nieuwe editor uit je hoofd hoeft leren. In de editor heb je alle vrijheid om zelf te bepalen wat je op je website wilt hebben staan. Mocht je niet zoveel tijd hebben voor het bouwen van een website? Dan kun je gebruik maken van het grote aantal demo websites dat Generatepress heeft gebouwd. Deze demo sites zijn volledig geoptimaliseerd en zijn met één knop te importeren! Makkelijkerder dan dit gaat het niet worden!

Ook voor programmeurs is Generatepress een onmisbaar thema. Voorheen bouwden programmeurs namelijk hun eigen thema’s, omdat ze niet tevreden waren over de kwaliteiten van wordpress thema’s. Maar inmiddels heeft GeneratePress laten zien dat je als programmeur prima uit de voeten kunt met het GeneratePress thema. Mocht je als programmeur toch iets missen? Dan kun je gebruik maken van de hooks. Met deze hooks kun je zelf code aan je website toevoegen om nog meer eigen smaak toe te voegen. 

Tim Gerrits

Mijn naam is Tim Gerrits en ik heb een passie voor het bouwen van websites en webshops. Via deze blog help ik jou met het bouwen van jouw eigen website, webshop of online cursus. Daarnaast review ik ook WordPress thema’s, page builders en hostingpartijen zodat jij direct met de juiste tools van start kunt gaan!

GeneratePress alternatieven

Ook interessant

Generatepress-logo
4.8/5