Phoenix Website Software Review IMU 2022: Mijn Ervaringen!

Samenvatting: Wil jij makkelijk, snel en zonder technische kennis een eigen website maken die goed gevonden wordt in Google? Dan is de Phoenix website software van de IMU de perfecte keuze. Phoenix is namelijk een website software die is gebouwd door de online marketing experts van de IMU. Alle kennis die zij de afgelopen jaren hebben opgedaan is verwerkt in deze tool zodat jij als gebruiker vanaf het begin al direct weet dat je goed bezig bent. Een ander voordeel van Phoenix is dat de hosting hierbij zit inbegrepen. Hier heb jij dus geen omkijken meer naar. Om het helemaal af te maken krijg je ook nog eens een gratis SSL certificaat en kun je gebruik maken van website templates om binnen enkele minuten een volledige website live te hebben staan.

Ben jij al overtuigd? Vai de gele knop kun je jij de Phoenix website software van de IMU 14 dagen gratis proberen. Ben je nog niet volledig overtuigd? Dan raad ik je zeker aan deze Phoenix Website Software Review van de IMU eens te lezen. Hierin deel ik namelijk ook mijn Phoenix ervaringen!

Phoenix-website

Tijdelijk tot €72 p.m. korting

Gebruiksvriendelijkheid

4.9/5

Klantenservice

4.9/5

Snelheid

4.7/5

Prijs

4.5/5
Inhoudsopgave

Wat is de Phoenix website software van de IMU?

Phoenix is het alles-in-een website systeem waarmee je zonder technische kennis een mooie, snelle en goed converterende website kunt bouwen. Dit betekent dat er bij aankoop van het Phoenix website systeem ook een webhosting wordt geleverd. Tony heeft hiervoor gekozen, omdat de webhosting een hele grote factor is voor de vindbaarheid, snelheid en veiligheid van je website. Doordat dit voor jouw wordt geregeld weet je zeker dat je website op z’n maximale toeren gaat draaien!

Tonny Loorbach is de eigenaar van Phoenix, wat hij in 2010 heeft laten ontwikkelen voor eigen gebruik. Later stelde Tony deze tool beschikbaar voor andere internet ondernemers die met dezelfde strategie wilden werken. In de loop van de tijd heeft het systeem heel wat updates gehad en maken er al meer dan 1.600+ ondernemers gebruik van deze tool. Wanneer je deze resultaten ziet wordt je spontaan blij en hebberig!

De reden dat al deze ondernemers voor Phoenix kiezen heeft te maken met dat je in een handomdraai een website kunt maken. Je kunt hierbij gebruik maken van de meer dan 70 kant en klare templates, maar het is ook mogelijk om jouw website helemaal zelf te bouwen. Heb je hier geen tijd voor of besteed je dit liever uit? dan kun je er ook voor kiezen om het bouwen volledig uit te besteden. Op deze manier weet je zeker dat alles op jouw website  klopt en maximaal hij maximaal presteert.

Tony is ook de eigenaar van de IMU(Internet Marketing Unie), inmiddels samen met Martijn van Tongeren. Het belangrijkste doel van de IMU is ondernemers helpen groeien op het internet. Dit doen ze onder andere door het delen van tips en de nieuwste online marketing trends, maar ze bieden ook software tools aan die het makkelijker kunnen maken voor de ondernemers. Phoenix is één van deze tools. Deze tool is gericht op het bouwen van website’s, maar gaat veel verder. Je wilt namelijk zoveel mogelijk mensen bereiken en sales uit je website halen. Daarom hebben ze voor Phoenix uitgebreid onderzoek gedaan naar wat wel en niet werkt. Alle tools die jouw website beter maken zijn vervolgens verwerkt in deze software.

Waarom is de Phoenix website software van de IMU precies wat jij nodig hebt?

Zoals we hierboven al een even kort hebben genoemd is een Phoenix website voor de mensen die eigenlijk geen technische kennis hebben, geen tijd hebben om een website te bouwen of voor mensen die direct een goede basis willen laten neerzetten.

Veel mensen hebben moeite met het opzetten van website. Vaak komt dit doordat mensen geen tijd hebben om zich hierin te verdiepen of omdat ze zich er niet in willen verdiepen. En dat is helemaal niet raar, want iedereen stelt eigen prioriteiten en daarom is Tony met Phoenix gekomen. Het bouwen van een website met Phoenix is namelijk helemaal niet moeilijk. Sterker nog wil jij het bouwen van jouw Phoenix website uitbesteden, dan is dat ook mogelijk. Tony werkt samen met een webbouwer die de Phoenix website voor jou in elkaar kan zetten.

de beste Alles in één oplossing

Er zijn een heel aantal redenen om voor een Phoenix website te kiezen. Zo krijg je toegang tot een totaalpakket. Wat betekent dat er hosting is inbegrepen. Ook is er veel tijd gestopt in het zoekmachine vriendelijk maken van Phoenix, zodat iedereen hier hoog mee in Google kan komen. Als laatste is Phoenix voorzien van de laatste online marketing trends. Hierdoor kun je jouw website effectief inzetten voor het genereren van nieuwe verkopen, leads en of e-mailadressen.

Wil jij een succesvolle website? En wil jij dat jouw website voor jou werkt, in plaats van andersom? Dan is een Phoenix website de beste oplossing! 

Ben je geïnteresseerd in een Phoenix website, maar heb je toch nog wat twijfels? je kunt tijdelijk een account aanmaken en Phoenix 14 dagen 100% vrijblijvend gebruiken. Je zult merken dat het precies is wat jij nodig hebt en dat je niet kunt zonder!

Phoenix-website-software

Phoenix is ontwikkeld door online marketing experts

Phoenix is niet net zoals veel wordpress thema’s zomaar een thema. Phoenix is speciaal bedoeld voor ondernemers die beter gevonden willen worden in Google en meer leads uit hun website willen halen. Zonder dat hier technische kennis voor vereist is.

De software van Phoenix is in 2010 gebouwd in opdracht van Tonny Loorbach. In eerste instantie was de software bedoeld voor eigen gebruik. Later werd de software beschikbaar voor andere ondernemers die met dezelfde strategie wilde werken. Sindsdien is het systeem continu in ontwikkeling en maken er al meer dan 1.600 ondernemers gebruik van Phoenix!

Phoenix-software-ontwikkeld-door-imu

Je Phoenix website direct online

Wanneer je besluit te starten met een Phoenix website heb je geen aanloopperiode. Je website staat direct online en kan bezoekers ontvangen. Dankzij de kant-en-klare templates heb je geen designer meer nodig en kun je binnen no time een snelle, mooie en conversiegerichte website opzetten.

In Phoenix is het zo geregeld dat de hele strategie voor je staat. Het enige wat jij vervolgens moet doen is het plaatsen van content om bezoekers te krijgen. Vervolgens lopen ze door een geautomatiseerd traject wat jou geld of nieuwe klanten gaat opleveren.

70+ Phoenix website templates

Je kunt een Phoenix website helemaal vanaf scratch maken, maar het is ook mogelijk om gebruik te maken van de kant-en-klare conversie website templates. Je wilt natuurlijk van zoveel mogelijk bezoekers op jouw website klanten maken en dat is precies waar deze templates op zijn gebaseerd.

In deze tijd kunnen de kleinste wijzigingen op je website zorgen voor de grote conversie stijgingen. Daarom zijn alle website elementen van Phoenix uitgebreid getest. Alleen de elementen die daadwerkelijk een positief effect hebben op het conversiepercentage zitten verwerkt in Phoenix. Hierdoor weet je zeker dat jouw website klaar is om het maximale te presteren.

Phoenix-website-review-landingspagina's

Goed scoren in Google(SEO)

Goed vindbaar zijn in Google is de basis voor een succesvolle website. Sinds 2010 is zoekmachine optimalisatie(SEO) al de #1 prioriteit van de IMU(Bedrijf Tony & Martijn). Hierdoor weten ze precies wat er wel en niet werkt en wat een positief of negatief effect heeft op de rankings. Alles wat er voor kan zorgen dat je hoger in Google komt zit verwerkt of is rekening mee gehouden tijdens het bouwen van Phoenix.

Het merendeel van de Phoenix gebruikers halen hun bezoekers organisch uit Google. Hoeveel bezoekers ze ontvangen varieert. Sommige ontvangen 5.000 gratis bezoekers per maand en anderen ontvangen 250.000+ gratis bezoekers per maand. Omdat jij als Phoenix gebruiker waarschijnlijk niet zit te wachten op al deze technische uitdagingen, worden er regelmatig updates doorgevoerd met de nieuwste online marketing trends en technieken.

Het eerste onderdeel wat erg belangrijk is voor een zoekmachine vriendelijke website is schone code. Dit wil zeggen dat een pagina alleen de code bevat die hij ook daadwerkelijk nodig heeft. Je hoeft met een Phoenix website hierdoor niet bang te zijn dat jouw website dubbele code bevat of functionaliteiten die je niet nodig hebt.

Ten tweede kun je met Phoenix eenvoudig een “Content kanon” opzetten. Dit is een kennisbank op je website die vol staat met informatie over bepaalde onderwerpen. Door het geautomatiseerde interne link systeem van Phoenix worden alle pagina’s met elkaar verbonden. Hierdoor ontstaat er een SEO spinnenweb en daar is Google gek op. Ook heeft het een hele grote invloed op de rankings in Google.

Om in deze tijd het maximale uit de zoekmachine optimalisatie te halen kun je gebruik maken van Accelerated Mobile Pages(AMP). Accelerated Mobile Pages zijn webpagina’s op jouw website die razendsnel laden op mobiele apparaten. Dit is mogelijk doordat er aangepaste HTML varianten worden gemaakt voor elke pagina. Vooral voor grote pagina’s vol met tekst, afbeeldingen en video’s zijn deze AMP’s erg waardevol. Het voordeel van deze AMP’s is dat ze niet alleen razendsnel zijn, want ze krijgen ook voorrang in de mobiele zoekresultaten en leveren hierdoor een groot SEO-voordeel op. Je kunt deze pagina’s herkennen aan het bliksem icoontje bij het resultaat in Google.

Wanneer je gebruik maakt van Phoenix wordt van elke pagina op jouw website automatisch een AMP versie gemaakt. Deze pagina’s worden vervolgens opgestuurd naar Google en je zult direct je concurrenten verslaan!

Phoenix-seo-google

Goed geoptimaliseerde landingspagina's

Je kunt zoveel bezoekers krijgen als je wilt, maar het doel is om van deze bezoekers klanten te maken. Tegenwoordig kunnen de kleinste aanpassingen de grootste effecten hebben op het conversiepercentage van jouw website. De landingspagina’s zijn essentieel voor het omzetten van een bezoeker in een klant. De IMU is al jaren gespecialiseerd in het opzetten van landingspagina’s en hebben inmiddels al duizenden landingspagina’s gebouwd. Op basis hiervan weten ze precies wat er wel en niet werkt om zo’n hoog mogelijk conversiepercentage te behalen. 

Wanneer je wil werken kun je landingspagina’s eenvoudig snel bouwen met Phoenix pages. Het drag and drop systeem dat hiervoor wordt gebruikt is echt top! Met dit systeem hoef je namelijk alleen de elementen die je wilt gebruiken te slepen naar de plek van bestemming. Hierdoor heb je geen kennis van code nodig en is het een fluitje van een cent. De Phoenix Pages functie is niet alleen voor landingspagina’s, want je kunt er ook homepagina’s, onepagers, salespages, opt-in pages, offerte pagina’s of webinar en event pagina’s mee maken. 

Om het conversiepercentage van een pagina zo hoog mogelijk te hebben zijn er een aantal unieke triggers toevoegt door Phoenix. Zo kun je gebruik maken van teksteffecten. Heb je een zin of woord dat je extra wil benadrukken dan kun je het markeerstift effect toepassen of het woord omcirkelen. Vervolgens wordt om de zoveel seconden het woord opnieuw omcirkeld of gemarkeerd. Hierdoor pakt dit woord direct de aandacht van de lezer. Op deze manier kun je de bezoeker na het einde van de pagina lijden om de bezoeker vervolgens tot actie over te laten gaan. 

phoenix-landingspagina's

Conversietechnieken voor jouw Phoenix website

Een website heeft niet alleen het doel om als visitekaartje afgegeven te worden. Waarschijnlijk wil je er namelijk ook zoveel mogelijk klanten en leads uit halen. Daarom heeft Phoenix een heel aantal unieke conversie tools die je helpen bij het genereren van meer aanmeldingen op je mailinglijst, het opzetten van een marketing funnel en aanbiedingen bij je bezoekers onder de aandacht krijgen. Phoenix bevat verschillende tools die de aandacht van de bezoekers pakken en vervolgens kunnen leiden tot leads of klanten.

Het is belangrijk om de aandacht van de bezoeker te trekken op plekken waar dat nodig is. Bezoekers hebben namelijk een immens korte tijd aandacht voor een pagina. Door bijvoorbeeld een bewegend effect toe te voegen kun je de aandacht weer pakken zodat de bezoeker verder leest. In Phoenix vindt je een aantal verschillende technieken die gebruiken om de aandacht van de bezoeker te trekken. Dit zijn veelgebruikte conversie technieken met bewezen effect:

Exit Intent: Dit houdt in dat wanneer een bezoeker jouw pagina wil verlaten er nog een pop-up tevoorschijn komt. Vaak is dit een onweerstaanbaar aanbod om ervoor te zorgen dat je bezoeker toch nog een bepaalde actie gaat uitvoeren.

Countdown: Waarschijnlijk ben je deze zelf ook al wel eens tegen gekomen. Het toevoegen van een timer aan je pagina aan je bezoeker net die extra trigger geven om nu direct over te gaan op aankoop, omdat de aanbieding anders verlopen is.

Youtube abonneren: Wanneer je ook actief bent Youtube kun je er ervoor kiezen om gebruik te maken van deze optie. Je kunt op je video pagina een element toevoegen waardoor bezoekers met een druk op de knop abonneren op jouw youtube kanaal.

Timed CTA: Deze is erg interessant wanneer je jouw bezoekers eerst wil opwarmen en vervolgens pas een aanbod wil doen. We zien dit vooral vaak voorkomen bij webinars waarbij je naar een bepaalde tijd pas het aanbod kunt zien.

Flying elements: Wanneer de aandacht van jouw lezers weg is, kun je gebruik maken van bewegende elementen. Dit effect wordt regelmatig gebruikt op afbeeldingen die vliegend het scherm binnenkomen.

Progress bar: De progress bar is een erg handige toevoeging die grote impact heeft op het conversiepercentage. Het menselijk brein houdt namelijk niet van afgeronde taken, daarom zullen ze altijd helemaal naar het einde scrollen en daar staat vervolgens de Call to Action

Sticky menu CTA: Een sticky menu zorgt ervoor dat het menu vast blijft bovenin het scherm wanneer je scrollt. Hierdoor kan de bezoeker vanaf elke plek op de pagina navigeren naar een andere pagina. 

Sicky Mobile CTA: Omdat de smartphones klein zijn, komt het regelmatig voor dat je als bezoeker moet zoeken naar een bestelknop. Met deze functie kun je de CTA op mobiel altijd sticky onderin het scherm zetten. Erg handig om meer conversies uit je website halen.

Sticky Video Scroll: Wanneer je een video op een pagina hebt staan en de bezoeker verder scrollt, is het beeld weg. Met deze functie wordt de video sticky gemaakt. Waardoor de video mee scrollt naar de plek waar jij heen gaat. Hierdoor heeft de bezoeker op elke plek beeld en geluid.

De belangrijkste regel voor conversie optimalisatie is dat je zo specifiek mogelijk moet zijn. Hierdoor voelt je bezoeker zich het meest aangetrokken en zal het conversiepercentage het hoogst zijn.

Phoenix-conversie-optimalisatie

Toegang tot de community

Wanneer je besluit om Phoenix te gebruiken voor je website krijg je ook toegang tot de community. Dit is een grote, exclusieve en afgeschermde community waar alle Phoenix leden deel van uitmaken. 

Op het forum kun je terecht met je vragen en of problemen, maar ook kun je ideeën en successen delen met andere Phoenix gebruikers. Ook kun je eenvoudig content met elkaar opnemen. Niet alleen alle Phoenix gebruikers zijn actief op het forum, maar ook de Tonny Loorbach en de Phoenix programmeurs zelf. Je zult altijd snel en duidelijk antwoord krijgen op je vragen!

Phoenix Website Software Review IMU: Is een Phoenix geschikt voor jou?

Een Phoenix website is een echte aanrader wanneer jij een eigen website wilt bouwen, maar hier simpelweg niet de kennis voor hebt. Phoenix werkt samen met een webbouwer die gespecialiseerd is in het bouwen van Phoenix websites. Het is dus ook een optie om de website te laten bouwen, mocht je er zelf geen tijd voor hebben of het zelf niet willen doen.

Veel mensen zien niet het verschil tussen een thema en Phoenix, terwijl er echt enorme verschillen tussen zitten. Wanneer je werkt met een thema is dit meestal alleen het design, waar voor de rest geen tijd is gestopt in de snelheid, zoekmachine vriendelijkheid en conversie optimalisatie. Je zult hierdoor zelf moeten uitvinden wat er wel en niet gaat werken. Omdat dit zoveel tijd en moeite gaat kosten is Tonny destijds met Phoenix begonnen.

Phoenix is een website systeem dat verder denkt dan alleen het design. Het design is namelijk belangrijk voor het oog, maar als de achterkant van jouw website niet goed is gaat niemand het design zien. Het doel van Phoenix is daarom zoveel mogelijk ondernemers helpen bij het opzetten van hun online business. Waarbij de juiste basis al wordt geleverd. Het enige wat jij moet doen is het toevoegen van content om jouw website om te zetten in een online marketing machine. Je hoeft wanneer je gebruik maakt van Phoenix geen wordpress thema als Astra, OceanWP, Neve of GeneratePress kopen in combinatie met een page builder als Elementor Pro, Divi of Beaver Builder. Phoenix is een all-in-one tool en dat maakt deze tool zo gigantisch makkelijk in gebruik en extreem krachtig.

Wil jij meer gratis website bezoekers en conversies? Of heb je al een website, maar wil je meer van jouw bezoekers omzetten in klanten? Dan is Phoenix een echte aanrader! Je kunt Phoenix tijdelijk 14 dagen 100% vrijblijvend uitproberen!

Phoenix website review IMU: voorbeelden

Er zijn inmiddels al meer dan 1.600 ondernemers die hun website hebben gebouwd of hebben laten bouwen door Phoenix. Er zijn dus heel wat voorbeelden van bedrijven die flinke successen hebben behaald met hun websites. Ik zal je daarom even meenemen naar een aantal websites die inmiddels enorm goed lopen.

Phoenix website zelf

Als eerste is natuurlijk de website van Phoenix zelf met Phoenix gemaakt. Zoals je kunt zien is het een enorm strak design, waar direct duidelijk is waar ze jou mee kunnen helpen. Alles wat voor jou belangrijk is staat direct bovenaan. Zoals dat ze 9 jaar ervaring hebben, meer dan 1.600 tevreden gebruikers en meer dan 6.750.000+ bezoekers per maand op onze servers. Dit zijn alleen de resultaten van het product, maar waar helpt het product nou precies bij? Ook dit staat duidelijk aangegeven. Phoenix helpt je namelijk bij het opzetten van een winstgevende website in een handomdraai!

Phoenix-website-software-review-imu

Phoenix website Review: van de IMU

Tonny Loorbach is de eigenaar van Phoenix, maar ook van de Internet Marketing Unie en nog vier andere bedrijven. Het is dus niet raar dat hij ervoor heeft gekozen om ook voor deze website te werken met het Phoenix systeem. De IMU is het grootste online marketingplatform van Nederland, met inmiddels al meer dan 50.000 trouwe volgers en maar liefst 1.400+ online marketing blogs. Het blijkt dus echt dat het Phoenix website systeem echt meerwaarde biedt ten opzichte van de andere website systemen.

IMU

Phoenix website ervaringen: van Hans Teeuwen

Ook Hans Teeuwen maakt gebruik van een Phoenix website. Waarschijnlijk kennen jullie Hans Teeuwen wel, maar voor de mensen die hem niet kennen. Hans Teeuwen is een Nederlandse cabaretier, musicus, acteur en filmmaker. Op zijn website gebruikt hij een aantal hele toffe effecten zoals het logo dan meebeweegt op basis van muisbewegingen en een video die tevoorschijn komt wanneer je scrollt.

phoenix-hans-teeuwen

Phoenix website ervaringen: van Wijzeroverdebasisschool

Wijzeroverdebasisschool is een website voor ouders met kinderen op de basisschool. De eigenaar van deze website is Maaike en zij is deze website destijds begonnen, omdat haar eigen kinderen op de basisschool zaten en haar dochter moeite had met rekenen. Maaike wou niet haar dochter achter de computer zetten en haar hier opdrachten op laten maken. Ze wou namelijk samen met haar dochter de opdrachten maken aan de keukentafel. Hiervoor zocht ze echt goed oefenmateriaal, maar dat kon ze bijna niet vinden. Daarom heeft ze besloten om dat zelf te gaan ontwikkelen.

Inmiddels is wijzeroverdebasisschool waar je gigantisch veel informatie kunt vinden op de blog en in video’s, maar ook verkoopt ze nu oefenmateriaal. Ze heeft met haar website meer dan 350 reviews op google, 80.000 volgers op Facebook en meer dan 200.000 downloads van de oefenbladen. Ook ontvangt ze maandelijks meer dan 200.000 bezoekers. Je kunt dus wel zeggen dat deze website een groot succes is en nog steeds groeit!

phoenix-wijzeroverdebasisschool

Phoenix website Review: van Mecklenfeld Tuinen

Peter Mecklenfeld is de eigenaar van mecklenfeld tuinen wat hij in 2009 heeft gestart. Hij zegt zelf dat zijn website sinds de start ieder jaar met ongeveer 20% groeide. Wat voor een traditioneel bedrijf vrij goed is. Dit liep door tot 2013-2014 waar de groei begon te stagneren. 

In juni 2014 kwam Tonny Loorbach op zijn pad, wat zijn totale groei weer heeft beïnvloed. Hij is lid geworden van de IMU en heeft het Phoenix pakket gekocht. Binnen no time veranderde zijn business. Waar hij eerst dacht dat de rek eruit was verdubbelde zodra hij actief was met Phoenix zijn omvang en omzet.

Vervolgens heeft Peter een weggever geschreven die hij aan zijn bezoekers kon geven. Uit deze weggever kwamen binnen de eerste twee weken 1.000 nieuwe leads. Wanneer mensen dit ebook hadden gedownload kregen ze vervolgens een aanbod dat Peter gratis langskwam voor een advies gesprek. Om vervolgens een aanbod te doen. Dit ene mailtje heeft gezorgd voor 45 offerte aanvragen!

Zoals je ziet heeft het Phoenix website systeem grote positieve gevolgen op jouw bedrijf! Daarom raad ik je aan om Phoenix 14 dagen gratis en geheel vrijblijvend te testen!

phoenix-mecklenfeld-tuinen

Phoenix website software ervaringen: Wat vinden anderen van Phoenix?

Wanneer we kijken op de website van Phoenix zien we dat er gigantisch veel ervaringen zijn te vinden van ondernemers die voor Phoenix hebben gekozen. Wanneer we deze ervaringen doorlezen zien we dat er enorme resultaten worden geboekt die mogelijk zijn gemaakt door het website systeem Phoenix. Ik zal hieronder een paar ervaringen voor je plaatsen:

Albert Sonnevelt – Team IMU heeft mij met ongelofelijk veel vakkennis en een onstuitbare passie voor marketing aan de hand meegenomen door de snel veranderende wereld van internet. Met als resultaat dat de bezoekersaantallen op mijn website in een jaar tijd met ruim 600% zijn gestegen! Inmiddels staan er al 5 van mijn blogs (gratis) op de 1e plaats in Google. Dus met recht; Winnen in Google!

Edward Bosman – Gewoon Verwonderen….dat is de kracht van IMU en Phoenix. Ik heb al heel wat websites gehad maar de Phoenix website van Tonny en zijn mannen en vrouwen is SUPER. Je mag alles en altijd vragen en je krijgt altijd antwoord en je wordt overal bij geholpen. Tonny, je hebt een SUPER product en SUPER mensen.

Elke Aerts – Gewoon Verwonderen….dat is de kracht van IMU en Phoenix. Ik heb al heel wat websites gehad maar de Phoenix website van Tonny en zijn mannen en vrouwen is SUPER. Je mag alles en altijd vragen en je krijgt altijd antwoord en je wordt overal bij geholpen. Tonny, je hebt een SUPER product en SUPER mensen.

Zoals je leest zijn er veel mensen erg enthousiast over Phoenix. Phoenix heeft er voor veel ondernemers voor gezorgd dat zij een flinke groei hebben behaalt met hun website.

Phoenix-website-review-ervaringen

Phoenix Website Kopen: Wat kost de Phoenix software van de IMU?

Voor Phoenix betaal je geen eenmalig bedrag, maar je sluit een abonnement af. Je kunt zelf kiezen of je liever maandelijks of jaarlijks betaald. De hoogte van de kosten is afhankelijk van het pakket dat je kiest en of je de website zelf gaat maken of laat maken. Ik zal er daarom wat dieper voor je op ingaan.

Ga jij je eigen Phoenix website bouwen?

Wanneer je de keuze maakt om zelf je website te gaan bouwen, heb je de keuze uit twee pakketten. Het eerste pakket is het Phoenix Premium pakket. Dit pakket kost €497 per jaar of €59 per maand. Wanneer je dit pakket kiest krijg je toegang tot de builder voor effectieve landingspagina’s & funnel, 70+ conversie geoptimaliseerde templates, koppelingen met e-mail marketing providers, pop-ups, aftellers, unieke conversie triggers en productlanceringen modules. Met deze licentie kunt je 2 websites maken.

Het tweede pakket dat je kunt kiezen is het Phoenix Ultimate pakket. Dit pakket kost €1497 per jaar of €197 per maand. Met dit pakket krijg je toegang tot dezelfde features als het goedkopere pakket, maar ook tot een aantal andere tools. Namelijk Phoenix SEO tools inclusief blog module, smart content, content kanon, razendsnel op mobiel en AMP. Ook kun je deze licentie niet gebruiken op 2 websites, maar op 5 websites!

Phoenix-imu-software-prijzen

Besteed jij het bouwen uit?

Heb je zelf niet de tijd om een website te bouwen of wil je hier niet je tijd aan besteden, dan kun je ervoor kiezen om het bouwen uit te besteden. Phoenix werkt samen met een webbouwer, die gespecialiseerd is in het bouwen van Phoenix websites. Op het moment heb je de keuze uit drie verschillende pakketten, die we nu stuk voor stuk even zullen doornemen.

Het eerste pakket dat je kunt kiezen is het “Phoenix Rocketstart Pakket”. Dit is het meest eenvoudige pakket van Phoenix. Allereerst heb je een intakegesprek waarin alle functies besproken gaan worden. Vervolgens begint de webbouwer met het bouwen van de hoofdstructuur en de primaire conversie pagina’s. Voor het Rocketstart pakket geldt een maximaal aantal pagina’s van 10 die volledig voor je worden gebouwd. Dit is vaak genoeg, want nadat er een blogartikel is gebouwd door de bouwer hoef jij alleen de tekst aan te passen voor de volgende blog. Ook helpt de webbouwer bij het design van je website. Zo wordt je logo ingesteld, de kleuren, afbeeldingen, video header en overige visuele elementen op je website.

De prijs van dit pakket is €2850

Het tweede pakket is het “Phoenix SEO Power Pakket”. Dit pakket is niet alleen voor het design, maar er wordt ook voor gezorgd dat je goed gaat scoren in Google. Zo wordt er uitgebreid zoekwoorden onderzoek gedaan voor jouw website, worden de pagina’s hiervoor geoptimaliseerd, wordt de interne linkstructuur zo perfect mogelijk ingericht, worden alle SEO instellingen goed gezet, worden Google Search Console en Analytics geïnstalleerd en als laatste wordt er een uitgebreide SEO check gedaan om het succesvol af te ronden. Naast het bouwen van de website krijg je ook advies voor eventuele uitbreidingen voor je website. 

De prijs van dit pakket is €3350

Het laatste pakket is het “Phoenix Conversie Knaller Pakket”. Dit is het meest uitgebreide pakket van Phoenix. Je krijgt met dit pakket niet alleen opties van de bovenstaande pakketten, maar ook wordt er alles aan gedaan om zoveel mogelijk klanten en leads uit je website te halen. Dit wordt gedaan door de conversie te verbeteren, advies voor teksten en op de opbouw van funnels. Ook worden er in dit pakket split testen gebruikt om te kijken welke opmaak de beste conversie geeft. Na het instellen van de split test, ga je zelf ook leren hoe je dit vervolgens zelf kunt herhalen voor andere elementen. Dit pakket maakt van jouw website een automatische marketing machine.

De prijs van dit pakket is €3950

Hoeveel jouw phoenix website gaat kosten is voor het grootste deel afhankelijk van de optie of je de website zelf gaat maken of laat maken. Wanneer je zelf de website gaat maken is het stukken goedkoper in de kosten, maar je moet ook kijken naar de tijd die je het gaat kosten en de kwaliteit die jij kunt leveren ten opzichte van de webbouwer. Het is daarom erg belangrijk om goed na te denken of jij jouw website zelf gaat bouwen of dit laat uitbesteden.

Phoenix-website-uitbesteden

Phoenix website software review: Zijn er alternatieven

Mocht Phoenix te duur voor je zijn of is het voor jou toch niet de ideale oplossing? Dan zijn er een aantal software pakketten waar ik zelf ervaringen mee heb, die uitstekend werken. Het voordeel van deze tools is dat ze stukken goedkoper zijn, alleen is het alles in een pakket net als bij Phoenix. Je betaald dus voor de software en ook nog voor de hosting. Dit zijn de Tools waar ik zelf erg tevreden over ben.

  1. Thrive Architect
  2. Elementor Pro
  3. Visual Composer
  4. Divi van Elegant Themes

Als laatste is het goed om te onthouden dat je bij de bovenstaande tools zelf alles moet doen. Er zit dus geen strategie achter zoals bij Phoenix. De strategie moet je bij deze tools namelijk zelf bedenken en vervolgens uitwerken en testen. Hier gaat enorm veel tijd inzitten en daarom is Phoenix voor velen de beste keuze.

Phoenix Website Software Review Conclusie: Is dit systeem geschikt voor jou nieuwe website/webshop?

Er is een ding waar we in ieder geval zeker van zijn en dat is dat je met Phoenix zorgeloos kunt ondernemen en de beste tools tot je beschikking hebt. De tool is maximaal geoptimaliseerd om zo hoog mogelijk in Google te komen. Komt er een algoritme update van Google? Of nieuwe online marketing technieken? Dan worden deze direct in Phoenix verwerkt.

Een Phoenix website is ideaal om meer bezoekers te bereiken en hiervan zoveel mogelijk bezoekers ook daadwerkelijk klant te maken. Met Phoenix bouw je namelijk niet alleen een website, maar je zet een geautomatiseerde marketing machine op. Hierdoor gaat jouw website voor jou werken, in plaats van andersom.

De prijs van Phoenix lijkt in eerste instantie veel, maar wanneer je nagaat wat je er allemaal voor terug krijgt en hoeveel je in korte tijd terug kunt verdienen, dat is echt bizar!

Phoenix Website Review - Veelgestelde vragen

Phoenix is een alles-in-één software waarmee je zonder enige vorm van technische kennis een professionele, snelle en goed converterende website kunt bouwen. Wanneer je met de Phoenix website software van de Internet Marketing Unie(IMU) aan de slag gaat heb je geen webhosting nodig, omdat deze al inbegrepen is. Kort Gezegd is dit de makkelijkste manier om zelf een professionele en goed vindbare website te bouwen.

Phoenix werkt erg makkelijk doordat er bij de ontwikkeling van dit programma veel tijd is gestopt in het gebruiksvriendelijk maken van de software. Hierdoor is het bouwen van een website met deze software super simpel en kun jij er alle kanten mee op. Om het helemaal makkelijk te maken kun je gebruik maken van de bibliotheek die maar liefst meer dan 70 phoenix website templates bevat.

Alle kennis van de Internet Marketing Unie(IMU) is in deze software toegepast. Zo weet je zeker dat alles wat zich in deze software bevindt bijdraagt aan het verbeteren van jouw onderneming en het halen van betere resultaten online!

IMU staat voor Internet Marketing Unie en wat zij eigenlijk doen is vrij simpel. Zij doen er als bedrijf zijnde namelijk alles aan om jou als ondernemer te helpen groeien op het internet. Dit doen ze onder andere door tips te geven en de nieuwst online marketing trends te delen via blogberichten, podcasts, e-books, cursussen en nog een hoop andere kanalen. Verder hebben ze al hun kennis van de afgelopen jaren ook verwerkt in verschillende softwareprogramma’s als Phoenix voor het bouwen van websites, Huddle voor het bouwen van een online training en Plug & Pay voor het maken van betaalpagina’s

Wanneer je met de website software Phoenix van de IMU aan de slag wilt gaan heb je de keuze uit een premium jaarabonnement en een ultimate jaarabonnement. 

De kosten voor het Premium jaarabonnement bedragen €497,- euro per jaar of €59,- per maand. Met deze licentie krijg je toegang tot alle basisfunctionaliteiten voor het opzetten van een professionele en converterende website.

De kosten voor het Ultimate jaarabonnement bedragen €1497,- euro per jaar of €197,- per maand. Met deze licentie krijg je toegang tot nog een hoop extra functionaliteiten die zeker zullen bijdragen bij het succesvol maken van jouw website. Daarnaast worden met deze licentie ook al een aantal zaken geautomatiseerd.

Ja op dit moment kun je Phoenix 14 dagen gratis proberen. Hiervoor dien je wel direct een pakket af te nemen, maar wanneer je deze binnen 14 dagen opzegt hoef je niks te betalen. Ben je tevreden over Phoenix? Dan wordt naar 14 dagen het eerste bedrag automatisch van jouw rekening afgeschreven.

Probeer Phoenix 14 dagen gratis!

Phoenix kent een groot aantal belangrijke voordeel waardoor dit systeem voor de meeste mensen een veel betere keuze is dan een ander systeem om jouw website mee te bouwen. Dit zijn een aantal voordelen van het Phoenix website systeem:

  • Geen technische kennis nodig
  • Hosting, SSL beveiliging & updates zijn automatisch inbegrpen
  • Gebouwd door online marketing experts
  • Geen technische kennis nodig
  • Meer bezoekers, leads & klanten
  • Al grote successen behaald met de Phoenix website software

Er zijn al een groot aantal voorbeelden van succesvolle websites die gebouwd zijn met Phoenix. Om inspiratie op te doen kun je bijvoorbeeld even terugkijken in deze Phoenix website review, want hierin bespreek ik er ook een aantal.

Tim-Gerrits

Tim Gerrits

Mijn naam is Tim Gerrits en ik heb een passie voor het bouwen van websites en webshops. Via deze blog help ik jou met het bouwen van jouw eigen website, webshop of online cursus. Daarnaast review ik ook WordPress thema’s, page builders en hostingpartijen zodat jij direct met de juiste tools van start kunt gaan!

Phoenix alternatieven

Ook interessant

Phoenix-website
4.8/5

Vergeet jij jouw e-book voor een succesvolle website niet?

Ga jij deze kans echt laten liggen? Je kunt dit e-book vol met tips voor het maken van een succesvolle website nu tijdelijk gratis downloaden!

Handleiding-website-maken-ebook