Phoenix Website Software Review IMU 2024: Mijn Ervaringen!

Samenvatting: Wil jij snel en zonder technische kennis een eigen website maken die goed gevonden wordt in Google? Dan is de Phoenix website software van de IMU de perfecte keuze voor jou. De Phoenix website software is namelijk gebouwd door de online marketing experts van de IMU. Alle kennis die zij de afgelopen jaren hebben opgedaan is verwerkt in de Phoenix software zodat jij als gebruiker makkelijk een eigen website kunt maken die ook daadwerkelijk resultaat gaat opleveren. Grote voordelen van de Phoenix website software zijn dat je zelf geen webhosting nodig hebt, dat je een gratis SSL certificaat ontvangt en dat je gebruik kunt maken van meer dan 70 professionele Phoenix website templates. Wanneer jij gebruik maakt van deze website templates kun jij binnen enkele minuten al jouw eigen Phoenix website online hebben staan.

Ben jij al overtuigd? Via de gele knop kun jij de Phoenix website software van de IMU 14 dagen gratis proberen. Ben je nog niet volledig overtuigd? Dan kan ik je zeker aanraden om deze Phoenix website software review van de IMU een te lezen. Hierin deel ik namelijk ook mijn Phoenix ervaringen en laat ik een aantal Phoenix website voorbeelden zien!

Phoenix-website

Tijdelijk tot €72 p.m. korting

Gebruiksvriendelijkheid

4.9/5

Klantenservice

4.9/5

Snelheid

4.7/5

Prijs

4.5/5
Inhoudsopgave

Wat is de Phoenix website software van de IMU?

Phoenix is het alles-in-een website systeem waarmee je zonder technische kennis een mooie, snelle en goed converterende website kunt bouwen. Dit betekent dat er bij aankoop van het Phoenix website systeem ook webhosting wordt geleverd. Tonny heeft hiervoor gekozen, omdat webhosting een hele grote factor is voor de vindbaarheid, snelheid en veiligheid van je website. Doordat dit voor jouw wordt geregeld heb jij hier zelf geen omkijken naar en hoef jij je alleen te focussen op jouw website of webshop.

Tonny Loorbach is de eigenaar van Phoenix, wat hij in 2010 heeft laten ontwikkelen voor eigen gebruik. Later stelde Tonny deze tool beschikbaar voor andere internet ondernemers die met dezelfde strategie wilden werken. In de loop van de tijd heeft het systeem heel wat updates gehad en maken er al meer dan 1.600+ ondernemers gebruik van deze tool. Wanneer je deze resultaten ziet wordt je spontaan blij en hebberig!

De reden dat al deze ondernemers voor Phoenix kiezen heeft te maken met dat je in een handomdraai een eigen website kunt maken. Je kunt hierbij gebruik maken van de meer dan 70 kant en klare templates, maar het is ook mogelijk om jouw website helemaal zelf te bouwen. Heb je hier geen tijd voor of besteed je dit liever uit? dan kun je er ook voor kiezen om het bouwen volledig uit te besteden. Op deze manier weet je zeker dat alles op jouw website goed staat ingesteld en dat jij er het maximale uit kunt gaan halen.

Tonny is ook de eigenaar van de IMU(Internet Marketing Unie), inmiddels samen met Martijn van Tongeren. Het belangrijkste doel van de IMU is ondernemers helpen groeien op het internet. Dit doen ze onder andere door het delen van tips en de nieuwste online marketing trends, maar ze bieden ook software tools aan die het makkelijker kunnen maken voor de ondernemers. Phoenix is één van deze tools. Deze tool is gericht op het bouwen van website’s, maar gaat veel verder. Je wilt namelijk zoveel mogelijk mensen bereiken en sales uit je website halen. Daarom hebben ze voor Phoenix uitgebreid onderzoek gedaan naar wat wel en niet werkt. Alle functionaliteiten die jouw website beter maken zijn vervolgens verwerkt in de Phoenix website software.

Video afspelen over Phoenix-website-software-imu

Phoenix website software review IMU: Waarom heb jij deze software nodig?

Zoals ik hierboven al even kort aangaf is een Phoenix website voor de mensen die eigenlijk geen technische kennis hebben, geen tijd hebben om een website te bouwen of voor mensen die direct een goede basis willen neerzetten.

Veel mensen hebben moeite met het opzetten van website. Vaak komt dit doordat mensen geen tijd hebben om zichzelf hierin te verdiepen of omdat ze zich er niet in willen verdiepen. En dat is helemaal niet raar, want iedereen stelt eigen prioriteiten en daarom is Tonny met Phoenix gekomen. Het bouwen van een website met Phoenix is namelijk helemaal niet moeilijk. Door de kant-en-klare templates en de eenvoudiger website builder kun jij zonder technische kennis zelf jouw eigen Phoenix website maken. Je kunt het bouwen eventueel ook uitbesteden aan de bouwers van Phoenix.

Phoenix is de beste alles in één oplossing

Er zijn een heel aantal redenen om voor een Phoenix website te kiezen. Zo krijg je toegang tot een totaalpakket. Wat betekent dat er webhosting is inbegrepen. Ook is er veel tijd gestopt in het zoekmachine vriendelijk maken van Phoenix, zodat iedereen hier hoog mee in Google kan komen. Als laatste is Phoenix voorzien van de laatste online marketing trends. Hierdoor kun je jouw website effectief inzetten voor het genereren van nieuwe verkopen, klanten, leads en of e-mailadressen.

Wil jij een succesvolle website maken? En wil jij dat jouw website voor jou werkt, in plaats van andersom? Dan is een Phoenix website de beste oplossing!

Ben je geïnteresseerd in een Phoenix website, maar heb je toch nog wat twijfels? Je kunt tijdelijk gratis een account aanmaken en Phoenix 14 dagen 100% vrijblijvend proberen. Je zult merken dat het precies is wat jij nodig hebt en dat er geen makkelijkere software is!

Phoenix-website-software

Phoenix is ontwikkeld door online marketing experts

Phoenix is niet net zoals veel WordPress thema’s zomaar een thema om jouw eigen website mee te maken. Phoenix is speciaal bedoeld voor ondernemers die beter gevonden willen worden in Google en meer leads uit hun website willen halen. Zonder dat hier technische kennis voor vereist is.

Wat je namelijk vaak bij veel andere website makers ziet is dat ze bomvol functionaliteiten zitten, omdat ze voor elke gebruiker geschikt willen zijn. Het nadeel hiervan is dat lang niet al deze functionaliteiten van toegevoegde waarde zijn. Bij Phoenix zijn alle functionaliteiten uitgebreid getest en hebben ze een positief effect op het krijgen van bezoekers en deze vervolgens omzetten tot klant.

De software van Phoenix is in 2010 gebouwd in opdracht van Tonny Loorbach. In eerste instantie was de software bedoeld voor eigen gebruik. Later werd de software beschikbaar voor andere ondernemers die met dezelfde strategie wilde werken. Sindsdien is het systeem continu in ontwikkeling en maken er al meer dan 1.600 ondernemers gebruik van Phoenix!

Phoenix-software-ontwikkeld-door-imu

Je Phoenix website direct online

Wanneer je besluit te starten met de Phoenix website software heb je geen aanloopperiode. Je website staat namelijk direct online en je kunt daardoor ook direct bezoekers ontvangen. Dankzij de kant-en-klare templates heb je geen designer meer nodig en kun je binnen no time een snelle, mooie en conversiegerichte website opzetten.

Wil jij jouw website maken achter gesloten muren, zodat deze voor anderen nog niet zichtbaar is? Dan kun je dit in de Phoenix software ook erg eenvoudig instellen. Zodra de website dan echt klaar is kun je hem online zetten.

Het voordeel van een Phoenix website is dat Phoenix de strategie van jouw website al heeft bedacht. Na uitgebreid testen weten zij namelijk als geen ander wat er wel en niet werkt op een website. Wanneer jij dus met een Phoenix website aan de slag gaat hoef jij alleen maar teksten, afbeeldingen en eventueel video’s toe te voegen.

70+ Phoenix website templates

Een erg groot voordeel van Phoenix is dat de Phoenix software standaard wordt geleverd met meer dan 70 Phoenix website templates. Deze website templates zijn allemaal uitgebreid getest en leveren dus echt resultaat op. Wil jij hier een template van gebruiken? Dan kun jij deze met één druk op de knop naar jouw website importeren.

Zodra jij de template hebt geïmporteerd kun jij deze super eenvoudig volledig naar jouw wens maken. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van teksten, afbeeldingen en/of video’s. Je kunt ook eenvoudig onderdelen uit het template verwijderen of juist toevoegen om jouw website beter te laten aansluiten bij jouw wensen.

Wil jij geen gebruik maken van de Phoenix website templates? Dan kun je er ook voor kiezen om jouw Phoenix website helemaal zelf op te bouwen. Dit is even makkelijk, maar het zal wel wat meer tijd in beslag nemen.

Phoenix-website-review-landingspagina's

Goed scoren in Google(SEO)

Goed vindbaar zijn in Google is de basis voor een succesvolle website. Sinds 2010 is zoekmachine optimalisatie(SEO) al de #1 prioriteit van de IMU(Bedrijf Tonny & Martijn). Hierdoor weten ze precies wat er wel en niet werkt en wat een positief of negatief effect heeft op de vindbaarheid van jouw website in Google. Alle onderdelen die een positief effect hebben op de vindbaarheid in Google zijn allemaal verwerkt in de Phoenix software!

Het merendeel van de Phoenix gebruikers halen hun bezoekers organisch uit Google. Hoeveel bezoekers ze ontvangen varieert. Sommige ontvangen 5.000 gratis bezoekers per maand en anderen ontvangen 250.000+ gratis bezoekers per maand. Omdat jij als Phoenix gebruiker waarschijnlijk niet zit te wachten op al deze technische uitdagingen, worden er regelmatig updates doorgevoerd met de nieuwste online marketing trends en technieken.

Het eerste onderdeel wat erg belangrijk is voor een zoekmachine vriendelijke website is schone code. Dit wil zeggen dat een pagina alleen de code bevat die hij ook daadwerkelijk nodig heeft. Je hoeft met een Phoenix website hierdoor niet bang te zijn dat jouw website dubbele code bevat of functionaliteiten die je niet nodig hebt.

Ten tweede kun je met Phoenix eenvoudig een “Content kanon” opzetten. Dit is een kennisbank op je website die gevuld is met informatie over bepaalde onderwerpen. Door het geautomatiseerde interne link systeem van Phoenix worden alle pagina’s met elkaar verbonden. Hierdoor ontstaat er een SEO spinnenweb en daar is Google gek op. Ook heeft het een hele grote invloed op de vindbaarheid van jouw website in Google.

Om in deze tijd het maximale uit de zoekmachine optimalisatie te halen kun je gebruik maken van Accelerated Mobile Pages(AMP). Accelerated Mobile Pages zijn webpagina’s op jouw website die razendsnel laden op mobiele apparaten. Dit is mogelijk doordat er aangepaste HTML varianten worden gemaakt voor elke pagina. Vooral voor grote pagina’s vol met tekst, afbeeldingen en video’s zijn deze AMP’s erg waardevol. Het voordeel van deze AMP’s is dat ze niet alleen razendsnel zijn, want ze krijgen ook voorrang in de mobiele zoekresultaten en leveren hierdoor een groot SEO-voordeel op. Je kunt deze pagina’s herkennen aan het bliksem icoontje bij het resultaat in Google.

Wanneer je gebruik maakt van Phoenix wordt van elke pagina op jouw website automatisch een AMP versie gemaakt. Deze pagina’s worden vervolgens opgestuurd naar Google en je zult direct je concurrenten verslaan!

Phoenix-seo-google

Goed geoptimaliseerde landingspagina's

Je kunt zoveel bezoekers krijgen als je wilt, maar het doel is om van deze bezoekers klanten te maken. Tegenwoordig kunnen de kleinste aanpassingen de grootste effecten hebben op het conversiepercentage van jouw website. De landingspagina’s zijn essentieel voor het omzetten van een bezoeker in een klant. De IMU is al jaren gespecialiseerd in het opzetten van landingspagina’s en hebben inmiddels al duizenden landingspagina’s gebouwd. Op basis hiervan weten ze precies wat er wel en niet werkt om zo’n hoog mogelijk conversiepercentage te behalen.

Wanneer je wil werken kun je landingspagina’s eenvoudig snel bouwen met de Phoenix website software. Het drag and drop systeem dat hiervoor wordt gebruikt is echt top! Met dit systeem hoef je namelijk alleen de elementen die je wilt gebruiken te slepen naar de juiste plek. Hier heb je geen kennis van code nodig en daarom is het een fluitje van een cent. De Phoenix Pages functie is niet alleen voor landingspagina’s, want je kunt er ook homepagina’s, onepagers, salespages, opt-in pages, offerte pagina’s of webinar en event pagina’s mee maken.

Om het conversiepercentage van een pagina zo hoog mogelijk te hebben zijn er een aantal unieke triggers toevoegt door Phoenix. Zo kun je gebruik maken van teksteffecten. Heb je een zin of woord dat je extra wil benadrukken dan kun je het markeerstift effect toepassen of het woord omcirkelen. Vervolgens wordt om de zoveel seconden het woord opnieuw omcirkeld of gemarkeerd. Hierdoor pakt dit woord direct de aandacht van de lezer. Op deze manier kun je de bezoeker na het einde van de pagina lijden om de bezoeker vervolgens tot actie over te laten gaan.

phoenix-landingspagina's

Conversietechnieken voor jouw Phoenix website

Een website heeft niet alleen het doel om als visitekaartje afgegeven te worden. Waarschijnlijk wil je er namelijk ook zoveel mogelijk klanten en leads uit halen. Daarom heeft Phoenix een heel aantal unieke conversie tools die je helpen bij het genereren van meer aanmeldingen op je mailinglijst, het opzetten van een marketing funnel en aanbiedingen bij je bezoekers onder de aandacht krijgen. Phoenix bevat verschillende tools die de aandacht van de bezoekers pakken en vervolgens kunnen leiden tot meer leads of klanten.

Het is belangrijk om de aandacht van de bezoeker te trekken op plekken waar dat nodig is. Bezoekers hebben namelijk een hele korte tijd aandacht voor een pagina. Je kunt de aandacht van jouw bezoeker bijvoorbeeld weer pakken door op belangrijke plekken gebruik te maken van bewegingseffecten. De Phoenix website software beschikt over een groot aantal verschillende effecten die kunnen zorgen voor meer klanten en leads. Dit zijn veelgebruikte conversie technieken met bewezen effect:

 • Exit Intent: Dit houdt in dat wanneer een bezoeker jouw pagina wil verlaten er nog een pop-up tevoorschijn komt. Vaak is dit een onweerstaanbaar aanbod om ervoor te zorgen dat je bezoeker toch nog een bepaalde actie gaat uitvoeren.
 • Countdown: Waarschijnlijk ben je deze zelf ook al wel eens tegen gekomen. Het toevoegen van een timer aan je pagina aan je bezoeker net die extra trigger geven om nu direct over te gaan op aankoop, omdat de aanbieding anders verlopen is.
 • Youtube abonneren: Wanneer je ook actief bent Youtube kun je er ervoor kiezen om gebruik te maken van deze optie. Je kunt op je video pagina een element toevoegen waardoor bezoekers met een druk op de knop abonneren op jouw youtube kanaal.
 • Timed CTA: Deze is erg interessant wanneer je jouw bezoekers eerst wil opwarmen en vervolgens pas een aanbod wil doen. We zien dit vooral vaak voorkomen bij webinars waarbij je naar een bepaalde tijd pas het aanbod kunt zien.
 • Flying elements: Wanneer de aandacht van jouw lezers weg is, kun je gebruik maken van bewegende elementen. Dit effect wordt regelmatig gebruikt op afbeeldingen die vliegend het scherm binnenkomen.
 • Progress bar: De progress bar is een erg handige toevoeging die grote impact heeft op het conversiepercentage. Het menselijk brein houdt namelijk niet van afgeronde taken, daarom zullen ze altijd helemaal naar het einde scrollen en daar staat vervolgens de Call to Action
 • Sticky menu CTA: Een sticky menu zorgt ervoor dat het menu vast blijft bovenin het scherm wanneer je scrollt. Hierdoor kan de bezoeker vanaf elke plek op de pagina navigeren naar een andere pagina.
 • Sticky Mobile CTA: Omdat de smartphones klein zijn, komt het regelmatig voor dat je als bezoeker moet zoeken naar een bestelknop. Met deze functie kun je de CTA op mobiel altijd sticky onderin het scherm zetten. Erg handig om meer conversies uit je website halen.
 • Sticky Video Scroll: Wanneer je een video op een pagina hebt staan en de bezoeker verder scrollt, is het beeld weg. Met deze functie wordt de video sticky gemaakt. Waardoor de video mee scrollt naar de plek waar jij heen gaat. Hierdoor heeft de bezoeker op elke plek beeld en geluid.
 

De belangrijkste regel voor conversie optimalisatie is dat je zo specifiek mogelijk moet zijn. Hierdoor voelt je bezoeker zich het meest aangetrokken en zal het conversiepercentage het hoogst zijn.

Phoenix-conversie-optimalisatie

Toegang tot de community

Wanneer je besluit om Phoenix te gebruiken voor het maken van je website krijg je ook toegang tot de community. Dit is een grote, exclusieve en afgeschermde community waar alle Phoenix leden toegang tot hebben.

Op het forum kun je terecht met je vragen en of problemen, maar je kunt ook ideeën en successen delen met andere Phoenix gebruikers. Ook kun je eenvoudig contact met elkaar opnemen. Niet alleen alle Phoenix gebruikers zijn actief op het forum, maar ook de Tonny Loorbach, Martijn van Tongeren en de Phoenix programmeurs zelf. Via het Phoenix website software forum zal jij altijd snel een reactie krijgen van andere gebruikers.

Phoenix Website Software Review IMU: Is een Phoenix geschikt voor jou?

Een Phoenix website is een echte aanrader wanneer jij een eigen website wilt bouwen, maar simpelweg niet super technisch bent aangelegd. Phoenix werkt samen met een webbouwer die gespecialiseerd is in het bouwen van Phoenix websites. Het is dus ook een optie om de website te laten bouwen, mocht je er zelf geen tijd voor hebben of juist liever willen uitbesteden.

Phoenix is een website systeem dat verder denkt dan alleen het design. Het design is namelijk belangrijk voor het oog, maar als de achterkant van jouw website niet goed staat gaat niemand het design zien.

Het doel van Phoenix is daarom zoveel mogelijk ondernemers helpen bij het opzetten van hun online business. Waarbij de juiste basis al wordt geleverd. Het enige wat jij moet doen is het toevoegen van content om jouw website om te zetten in een online marketing machine. Je hoeft wanneer je gebruik maakt van Phoenix geen WordPress thema als Astra Pro theme, OceanWP, Neve of GeneratePress kopen in combinatie met een page builder als Elementor Pro, Divi of Beaver Builder. Phoenix is een all-in-one tool en dat maakt deze tool zo gigantisch makkelijk in gebruik en extreem krachtig.

Wil jij meer gratis website bezoekers en conversies? Of heb je al een website, maar wil je meer van jouw bezoekers omzetten in klanten? Dan is Phoenix een echte aanrader! Je kunt Phoenix tijdelijk 14 dagen 100% vrijblijvend uitproberen!

Video afspelen over Phoenix-website-review

Phoenix website review IMU: voorbeelden

Eerder in deze Phoenix review heb je al gelezen wat Phoenix is, wat de voordelen van Phoenix zijn en hoe jij hier eenvoudig een eigen website mee kunt maken. Dit is natuurlijk al super interessant, maar waarschijnlijk wil jij ook wel weten hoe een Phoenix website eruit kan komen te zien. In dit onderdeel van deze Phoenix review wil ik daarom naar een aantal Phoenix website voorbeelden gaan kijken.

Er zijn inmiddels al meer dan 1.600 ondernemers die hun website hebben gebouwd of hebben laten bouwen met Phoenix. Er zijn dus heel wat Phoenix voorbeelden van bedrijven die flinke successen hebben behaald met hun websites. Ik zal je daarom even meenemen naar een aantal websites die inmiddels enorm goed lopen.

Phoenix website zelf

Als eerste is natuurlijk de website van Phoenix zelf met Phoenix gemaakt. Zoals je kunt zien is het een enorm strak design, waar direct duidelijk is waar ze jou mee kunnen helpen. Alles wat voor jou belangrijk is staat direct bovenaan. Zoals dat ze 9 jaar ervaring hebben, meer dan 1.600 tevreden gebruikers en meer dan 6.750.000+ bezoekers per maand op onze servers. Dit zijn alleen de resultaten van het product, maar waar helpt het product nou precies bij? Ook dit staat duidelijk aangegeven. Phoenix helpt je namelijk bij het opzetten van een winstgevende website in een handomdraai!
Phoenix-website-software-review

Phoenix website Review: van de IMU

Tonny Loorbach is de eigenaar van Phoenix, maar ook van de Internet Marketing Unie en nog vier andere bedrijven. Het is dus niet raar dat hij ervoor heeft gekozen om ook voor deze website te werken met het Phoenix systeem. De IMU is het grootste online marketingplatform van Nederland, met inmiddels al meer dan 50.000 trouwe volgers en maar liefst 1.400+ online marketing blogs. Het blijkt dus echt dat het Phoenix website systeem echt meerwaarde biedt ten opzichte van de andere website systemen.
IMU

Phoenix website ervaringen: van Hans Teeuwen

Ook Hans Teeuwen maakt gebruik van een Phoenix website. Waarschijnlijk kennen jullie Hans Teeuwen wel, maar voor de mensen die hem niet kennen. Hans Teeuwen is een Nederlandse cabaretier, musicus, acteur en filmmaker. Op zijn website gebruikt hij een aantal hele toffe effecten zoals het logo dan meebeweegt op basis van muisbewegingen en een video die tevoorschijn komt wanneer je scrollt.
phoenix-hans-teeuwen

Phoenix website ervaringen: van Wijzeroverdebasisschool

Wijzeroverdebasisschool is een website voor ouders met kinderen op de basisschool. De eigenaar van deze website is Maaike en zij is deze website destijds begonnen, omdat haar eigen kinderen op de basisschool zaten en haar dochter moeite had met rekenen. Maaike wou niet haar dochter achter de computer zetten en haar hier opdrachten op laten maken. Ze wou namelijk samen met haar dochter de opdrachten maken aan de keukentafel. Hiervoor zocht ze echt goed oefenmateriaal, maar dat kon ze bijna niet vinden. Daarom heeft ze besloten om dat zelf te gaan ontwikkelen.

Inmiddels is wijzeroverdebasisschool waar je gigantisch veel informatie kunt vinden op de blog en in video’s, maar ook verkoopt ze nu oefenmateriaal. Ze heeft met haar website meer dan 350 reviews op google, 80.000 volgers op Facebook en meer dan 200.000 downloads van de oefenbladen. Ook ontvangt ze maandelijks meer dan 200.000 bezoekers. Je kunt dus wel zeggen dat deze website een groot succes is en nog steeds groeit!

phoenix-wijzeroverdebasisschool

Phoenix website Review: van Mecklenfeld Tuinen

Peter Mecklenfeld is de eigenaar van mecklenfeld tuinen wat hij in 2009 heeft gestart. Hij zegt zelf dat zijn website sinds de start ieder jaar met ongeveer 20% groeide. Wat voor een traditioneel bedrijf vrij goed is. Dit liep door tot 2013-2014 waar de groei begon te stagneren.

In juni 2014 kwam Tonny Loorbach op zijn pad, wat zijn totale groei weer heeft beïnvloed. Hij is lid geworden van de IMU en heeft het Phoenix pakket gekocht. Binnen no time veranderde zijn business. Waar hij eerst dacht dat de rek eruit was verdubbelde zodra hij actief was met Phoenix zijn omvang en omzet.

Vervolgens heeft Peter een weggever geschreven die hij aan zijn bezoekers kon geven. Uit deze weggever kwamen binnen de eerste twee weken 1.000 nieuwe leads. Wanneer mensen dit ebook hadden gedownload kregen ze vervolgens een aanbod dat Peter gratis langskwam voor een advies gesprek. Om vervolgens een aanbod te doen. Dit ene mailtje heeft gezorgd voor 45 offerte aanvragen!

Zoals je ziet heeft het Phoenix website systeem grote positieve gevolgen op jouw bedrijf! Daarom raad ik je aan om Phoenix 14 dagen gratis en geheel vrijblijvend te testen!

phoenix-mecklenfeld-tuinen

Phoenix website software ervaringen: Wat vinden anderen van Phoenix?

Wanneer we kijken op de website van Phoenix zien we dat er gigantisch veel Phoenix ervaringen zijn te vinden van ondernemers die voor Phoenix hebben gekozen. Wanneer we deze Phoenix ervaringen doorlezen zien we dat er enorme resultaten worden geboekt die mogelijk zijn gemaakt door het website systeem Phoenix. Ik zal hieronder een paar ervaringen voor je plaatsen:

Albert Sonnevelt – Team IMU heeft mij met ongelofelijk veel vakkennis en een onstuitbare passie voor marketing aan de hand meegenomen door de snel veranderende wereld van internet. Met als resultaat dat de bezoekersaantallen op mijn website in een jaar tijd met ruim 600% zijn gestegen! Inmiddels staan er al 5 van mijn blogs (gratis) op de 1e plaats in Google. Dus met recht; Winnen in Google!

Edward Bosman – Gewoon Verwonderen….dat is de kracht van IMU en Phoenix. Ik heb al heel wat websites gehad maar de Phoenix website van Tonny en zijn mannen en vrouwen is SUPER. Je mag alles en altijd vragen en je krijgt altijd antwoord en je wordt overal bij geholpen. Tonny, je hebt een SUPER product en SUPER mensen.

Elke Aerts – Gewoon Verwonderen….dat is de kracht van IMU en Phoenix. Ik heb al heel wat websites gehad maar de Phoenix website van Tonny en zijn mannen en vrouwen is SUPER. Je mag alles en altijd vragen en je krijgt altijd antwoord en je wordt overal bij geholpen. Tonny, je hebt een SUPER product en SUPER mensen.

Zoals je leest zijn er veel mensen erg enthousiast over Phoenix. Phoenix heeft er voor veel ondernemers voor gezorgd dat zij een flinke groei hebben behaalt met hun website. Het maken van een website met de Phoenix website software is dan ook een erg goede keuze!

Phoenix-website-review-ervaringen

Phoenix Website Kopen: Wat kost de Phoenix software van de IMU?

Nu we inmiddels bijna aan het einde van deze Phoenix website software review zijn gekomen is er nog een belangrijk onderdeel dat ik wil bespreken, want wat kost de Phoenix website software van de IMU nu eigenlijk?

Voor de Phoenix website software betaal je geen eenmalig bedrag, maar je sluit een abonnement af. Je kunt zelf kiezen of je liever maandelijks of jaarlijks betaald. De hoogte van de kosten zijn afhankelijk van het pakket dat je kiest en of je de website zelf gaat maken of laat maken. Ik zal er daarom wat dieper voor je op ingaan.

1. Phoenix Lite

Het goedkoopste Phoenix website software pakket is het Phoenix Lite pakket. Met dit pakket krijg jij een eigen domeinnaam, toegang tot alle templates, de page builder, de formulieren, e-mailmarketing koppelingen en een analytics dashboard. Het nadeel van dit pakket is dat je maar 9 pagina’s kunt aanmaken en 2 GB kunt uploaden. De kosten voor dit pakket bedragen €25 euro per maand of €19 euro per maand bij een jaarlijkse betaling.

2. Phoenix Premium

Het tweede pakket waaruit jij kunt kiezen is het Phoenix premium pakket. Dit pakket bevat alles uit lite en heeft daarbij nog een hoop extra’s. Zo kun je tot 75 pagina’s maken, heb je 5GB opslag, kun je 20 blogs schrijven, kun je gebruik maken van stock foto’s, heb je toegang tot de productlancering module en kun je gebruik maken van popups, lead magnets en ribbons. Dit pakket is daarom ook beduidend beter dan het Lite pakket. De kosten voor dit pakket bedragen €59 euro per maand of €49 euro per maand bij een jaarlijkse betaling.

3. Phoenix Ultimate

Het laatste en duurste pakket is het Phoenix Ultimate pakket. Dit pakket bevat alles uit het premium pakket met daarbij nog een hoop extra’s. Zo kun je een kennisbank aanmaken, gebruik maken van de AMP functionaliteit, de rollen beheerder gebruiken en heb je geen limieten op het aanmaken van pagina’s en berichten. De kosten voor dit pakket bedragen €125 euro per maand of €97 euro per maand bij een jaarlijkse betaling.

Een Phoenix website laten maken?

Heb je zelf niet de tijd om een website te bouwen of wil je hier niet je tijd aan besteden, dan kun je ervoor kiezen om het bouwen uit te besteden. Phoenix werkt samen met een webbouwer, die gespecialiseerd is in het bouwen van Phoenix websites. Op het moment heb je de keuze uit drie verschillende pakketten, die we nu stuk voor stuk even zullen doornemen.

Het eerste pakket dat je kunt kiezen is het “Phoenix Rocketstart Pakket”. Dit is het meest eenvoudige pakket van Phoenix. Allereerst heb je een intakegesprek waarin alle functies besproken gaan worden. Vervolgens begint de webbouwer met het bouwen van de hoofdstructuur en de primaire conversie pagina’s. Voor het Rocketstart pakket geldt een maximaal aantal pagina’s van 10 die volledig voor je worden gebouwd. Dit is vaak genoeg, want nadat er een blogartikel is gebouwd door de bouwer hoef jij alleen de tekst aan te passen voor de volgende blog. Ook helpt de webbouwer bij het design van je website. Zo wordt je logo ingesteld, de kleuren, afbeeldingen, video header en overige visuele elementen op je website. De prijs van dit pakket is €2850.

Het tweede pakket is het “Phoenix SEO Power Pakket”. Dit pakket is niet alleen voor het design, maar er wordt ook voor gezorgd dat je goed gaat scoren in Google. Zo wordt er uitgebreid zoekwoorden onderzoek gedaan voor jouw website, worden de pagina’s hiervoor geoptimaliseerd, wordt de interne linkstructuur zo perfect mogelijk ingericht, worden alle SEO instellingen goed gezet, worden Google Search Console en Analytics geïnstalleerd en als laatste wordt er een uitgebreide SEO check gedaan om het succesvol af te ronden. Naast het bouwen van de website krijg je ook advies voor eventuele uitbreidingen voor je website. De prijs van dit pakket is €3350.

Het laatste pakket is het “Phoenix Conversie Knaller Pakket”. Dit is het meest uitgebreide pakket van Phoenix. Je krijgt met dit pakket niet alleen opties van de bovenstaande pakketten, maar ook wordt er alles aan gedaan om zoveel mogelijk klanten en leads uit je website te halen. Dit wordt gedaan door de conversie te verbeteren, advies voor teksten en op de opbouw van funnels. Ook worden er in dit pakket split testen gebruikt om te kijken welke opmaak de beste conversie geeft. Na het instellen van de split test, ga je zelf ook leren hoe je dit vervolgens zelf kunt herhalen voor andere elementen. Dit pakket maakt van jouw website een automatische marketing machine. De prijs van dit pakket is €3950.

Hoeveel jouw phoenix website gaat kosten is voor het grootste deel afhankelijk van de optie of je de website zelf gaat maken of laat maken. Wanneer je zelf de website gaat maken is het stukken goedkoper in de kosten, maar je moet ook kijken naar de tijd die je het gaat kosten en de kwaliteit die jij kunt leveren ten opzichte van de webbouwer. Het is daarom erg belangrijk om goed na te denken of jij jouw website zelf gaat bouwen of dit laat uitbesteden.

Phoenix-website-uitbesteden

Phoenix website software review: Zijn er alternatieven

Mocht je de Phoenix website software van de IMU te duur vinden? Dan zijn er een aantal andere website makers waar ik zelf ervaringen mee heb, die ook uitstekend werken. Het voordeel van deze tools is dat ze een stukje goedkoper zijn. Hier komt dan wel weer bij kijken dat je zelf hosting moet aanschaffen, want dit ziet niet zoals bij Phoenix standaard inbegrepen.

Daarbij komt ook dat deze tools lang niet zo goed geoptimaliseerd zijn als Phoenix. Je zult met deze alternatieven namelijk echt wel moeten puzzelen om er echt een goed geoptimaliseerde website mee te maken die jou bezoekers en klanten oplevert.

Dit zijn de Tools waar ik zelf erg tevreden over ben.

Phoenix website software review conclusie? Is Phoenix de beste website software voor jou?

Nu we zijn aangekomen aan het einde van deze Phoenix website review is het tijd voor een conclusie, want is Phoenix nu de beste website software voor jou?

Persoonlijk kan ik het Phoenix website software iedereen aanraden. De software maakt het namelijk mogelijk om zonder technische kennis erg snel een professionele en werkende website te maken. Al helemaal wanneer je gebruik maakt van de website templates is Phoenix echt de beste website maker!

Samenvattend kan ik Phoenix echt aanraden. Via onderstaande knop kun jij Phoenix 14 dagen gratis uitproberen en ontvang je ook nog eens tot 35% korting!

Phoenix Website Review - Veelgestelde vragen

Wat is Phoenix?

Phoenix is de alles-in-één website software waarmee je zonder enige vorm van technische kennis een professionele, snelle en goed converterende website kunt bouwen. Wanneer je met de Phoenix website software van de Internet Marketing Unie(IMU) aan de slag gaat heb je geen webhosting nodig, omdat deze standaard al inbegrepen is. Kort Gezegd is dit de makkelijkste manier om zelf een professionele en goed vindbare website te bouwen.

Hoe werkt Phoenix?

Phoenix werkt erg makkelijk doordat er bij de ontwikkeling van dit programma veel tijd is gestopt in het gebruiksvriendelijk maken van de software. Hierdoor is het bouwen van een website met deze software super simpel en kun jij er alle kanten mee op. Om het helemaal makkelijk te maken kun je gebruik maken van de bibliotheek die maar liefst meer dan 70 phoenix website templates bevat.

Alle kennis van de Internet Marketing Unie(IMU) is in deze software toegepast. Zo weet je zeker dat alles wat zich in deze software bevindt bijdraagt aan het verbeteren van jouw onderneming en het halen van betere resultaten online!

Wat kost Phoenix?

De kosten voor de Phoenix website software zijn afhankelijk van het pakket dat jij kiest. Op dit moment heb je de keuze uit de volgende drie pakketten die je zowel per maand als per jaar kunt betalen:

 • Phoenix Lite: De kosten voor deze licentie bedragen €25 euro per maand of €19 euro per maand bij een jaarlijkse betaling.
 • Phoenix Premium: De kosten voor deze licentie bedragen €59 euro per maand of €49 euro per maand bij een jaarlijkse betaling.
 • Phoenix Ultimate: De kosten voor deze licentie bedragen €125 euro per maand of €97 euro per maand bij een jaarlijkse betaling.

Kun je Phoenix gratis proberen?

Ja, op dit moment kun je Phoenix 14 dagen gratis proberen. Hiervoor dien je wel direct een pakket af te nemen, maar wanneer je deze binnen 14 dagen opzegt hoef je niks te betalen. Ben je tevreden over Phoenix? Dan wordt naar 14 dagen het eerste bedrag automatisch van jouw rekening afgeschreven.

Wat zijn de voordelen van Phoenix?

Phoenix kent een groot aantal belangrijke voordeel waardoor dit systeem voor de meeste mensen een veel betere keuze is dan een ander systeem om jouw website mee te bouwen. Dit zijn een aantal voordelen van het Phoenix website systeem:

 • Geen technische kennis nodig
 • Hosting, SSL beveiliging & updates zijn automatisch inbegrepen
 • Gebouwd door online marketing experts
 • Meer dan 70 kant en klare website templates
 • Geen technische kennis nodig
 • Meer bezoekers, leads & klanten
 • Al grote successen behaald met de Phoenix website software

Zijn er voorbeelden van webshops gebouwd met Phoenix?

Ja, er zijn al een groot aantal voorbeelden van succesvolle websites die gebouwd zijn met Phoenix. Om inspiratie op te doen kun je bijvoorbeeld even terugkijken in deze Phoenix website review, want hierin bespreek ik er ook een aantal.
Tim-Gerrits

Tim Gerrits

Mijn naam is Tim Gerrits en ik heb een passie voor het bouwen van websites en webshops. Via deze blog help ik jou met het bouwen van jouw eigen website, webshop of online cursus. Daarnaast review ik ook WordPress thema’s, page builders en hostingpartijen zodat jij direct met de juiste tools van start kunt gaan!

Phoenix alternatieven

Ook interessant

Phoenix-website
4.8/5