Avada WordPress Theme Review 2022: Beste WordPress Theme? Mijn Ervaringen!

Samenvatting: Avada is een erg bekend en populair WordPress thema op Themeforest. Inmiddels heeft het thema zelfs meer da 625.000 gebruikers en dat zegt al heel wat over de kwaliteit van dit thema. Het Avada WordPress Theme beschikt over een aantal goede functionaliteiten. Zo is het thema erg snel, zoekmachine vriendelijk en super makkelijk in gebruik doordat het thema compatibel is met verschillende page builders. Daarnaast krijg je ook nog eens toegang tot meer dan 75 Avada demo websites die jij met één druk op de knop kunt importeren. Voor veel mensen zal het Avada theme daarom een erg verstandige keuze zijn!

Ben jij al overtuigd? Via de gele knop kun je de Avada theme demo websites en de actuele prijzen bekijken. Heb jij nog twijfels over Avada? Dan raad ik je zeker aan deze Avada WordPress theme review eens te lezen. Hierin deel ik namelijk ook mijn ervaringen!

Gebruiksvriendelijkheid

4.7/5

Klantenservice

4.6/5

Snelheid

4.7/5

Prijs

4.9/5
Inhoudsopgave

Wat is het Avada WordPress Thema?

Avada is een Premium wordpress thema dat ontwikkeld is door ThemeFusion. ThemeFusion is in 2006 opgericht door Joe McCullough. Al snel bleek het bedrijf een gat in de markt, want er was erg veel vraag naar wordpress thema’s. Inmiddels is Avada uitgegroeid tot het best verkochte en meest gedownloade wordpress thema op ThemeForest. 

ThemeForest is een online winkel waar je allemaal wordpress gerelateerde dingen kunt kopen. Het grootste deel hiervan zijn WordPress thema’s, maar je kunt er ook terecht voor plugins, templates en logo’s. Onder de wordpress gebruikers is ThemeForest daarom erg bekend en wordt het veel gebruikt. Dat het ThemeFusion is gelukt om met hun Avada WordPress thema het best verkochte thema te worden is erg knap, want het assortiment van ThemeForest bestaat uit meer dan 14.000 thema’s.

Er zijn een groot aantal redenen waarom Avada zo populair is waar we later dieper op ingaan, maar dit is wel even belangrijk om te weten. Avada is namelijk niet zomaar een thema. Het is een wordpress thema dat voor alle websites gebruikt kan worden. Dit komt door de demo websites die Avada heeft ontwikkeld. Door deze templates kun jij van jouw website een blog maken, maar is het ook mogelijk om webshop te bouwen, een website voor een sportschool te bouwen, een website voor een rijschool en ga zo nog maar even door. Hoewel dit al zeker een pluspunt is van Avada is het ook goed om te weten dat jij toegang krijgt tot al deze demo websites wanneer jij met Avada aan de gang gaat. 

Bij ThemeFusion weten ze precies wat ze webbouwers nodig hebben en hier spelen ze daarom ook goed op in. Ze snappen namelijk dat het bij een website niet alleen om het design gaat, maar dat de functie van een website zeker zo belangrijk is. Daarom hebben ze veel tijd gestopt in het lichter maken van het thema waardoor de website sneller laadt. Ook zijn ze lang bezig geweest met het zoekmachine vriendelijk maken van hun thema’s om er op deze manier voor te zorgen dat jouw website goed kan concurreren met jouw concurrenten in Google.

Naast het Avada wordpress thema heeft ThemeFusion ook een eigen pagebuilder op de markt gebracht, genaamd Fusion Builder. De Fusion Builder maakt het mogelijk om zonder kennis van code een website volledig naar jouw smaak te maken. De Fusion Builder maakt gebruik van een eenvoudig drag & drop systeem waardoor jij alleen de elementen die je wilt gebruiken naar jouw website hoeft te slepen. Vervolgens kun jij dit element helemaal naar eigen wens opmaken zonder ook maar één regel code te schrijven. Het thema en de page builder staan los van elkaar, maar wanneer jij besluit om Avada te kopen zit de Fusion Builder hier bij inbegrepen. Dit is wel zo makkelijk om het maximale uit jouw website te halen.

Avada WordPress Theme Review: Voor- en nadelen

Avada WordPress Theme Review: Waarom zou jij voor Avada moeten kiezen?

Er zijn een groot aantal onderdelen en functies waardoor Avada zich onderscheid van andere WordPress thema’s. Hierdoor ontstaan er een groot aantal reden om gebruik te maken van het Avada WordPress Thema. Om jou een zo goed mogelijk beeld te geven van alle functionaliteiten die Avada te bieden heeft zullen we hier de belangrijkste met jou bespreken.

Geen Programmeerkennis nodig

De eerste reden waarom jij voor Avada zou moeten kiezen is het systeem zelf. Bij veel wordpress thema’s werk je namelijk met achterhaalde systemen of moet je zelfs nog zelf code gaan toevoegen. Avada heeft hier wat op bedacht. Je kunt jouw Avada website namelijk helemaal naar jouw wensen bouwen zonder ook maar één regel code te schrijven. 

Standaard werk je met het Avada thema in de wordpress editor waar je altijd toegang tot krijgt. Natuurlijk heeft Avada hier hun eigen opmaak en functionaliteiten aan toegevoegd. De wijzigingen in dit thema kun je daardoor allemaal op één plek wijzigen.

Een bijkomend voordeel hiervan is het live editing systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat je direct kunt zien wat het resultaat is van een wijziging die je net hebt gedaan. Deze functie is erg handig, omdat het erg veel tijd scheelt en het stukken practitioner is. De wijzigingen zijn op dit moment nog alleen voor jou zichtbaar. Pas wanneer je op opslaan klikt worden de wijzigingen door gevoerd naar het echte design en zijn ze zichtbaar voor iedereen. Je hebt hierdoor alle vrijheid om uitgebreid te gaan testen en het beste/mooiste op te slaan.

Naast de standaard editor van Avada hebben ze ook hun eigen page builder genaamd, Fusion Builder. De voordelen van een page builder zijn dat je een website bouwt door het slepen van elementen. Je kunt in principe vergelijken met het maken van een powerpoint. In het menu staan allemaal elementen(afbeelding, video, tekst, knop) die je kunt toevoegen aan jouw website. Deze kun je slepen naar jouw website en vervolgens loslaten. Nu staat het element op jouw website en opent er zich een nieuw menu. In dit menu kun je het volledige element aanpassen naar jouw stijl. Dit werkt erg fijn en snel. Een mooi voordeel van Avada is dat je gratis toegang krijgt tot de Fusion Builder wanneer je besluit om met Avada te gaan werken.

Avada-Fusion-Builder

Header, Footer & 404 pagina bouwen

Het nadeel van veel wordpress thema’s is dat je niet de vrijheid hebt om zelf de header en footer van jouw website te bewerken. Wat je hierbij vaak ziet is dat helemaal onderaan de website(in de footer) staat: “Deze website is gemaakt met: Avada ”. Dit is niet zozeer een probleem, maar het komt wel stukken minder professioneel over. 

Avada heeft daarom een functie toegevoegd waarmee je de header & footer van jouw website kunt bewerken. Je kunt hiermee ook zelf bepalen wat je in de header en footer wilt hebben staan. Voor sommige zal het namelijk helemaal niet nuttig zijn om een knop in de header te zetten, maar gebruiken hem toch omdat het niet anders kan. Dit is daarom een erg belangrijke functionaliteit die je niet bij elk andere wordpress thema zult zien.

Ook kun je met deze functionaliteit de 404 pagina’s bewerken. 404 pagina’s zijn de pagina’s die niet gevonden kunnen worden. Vaak komen mensen op deze pagina’s, omdat ze een url bezoeken die niet bestaat. Standaard krijgen bezoekers op een 404 pagina een bericht te zien waar ze eigenlijk vrij weinig aan hebben. Ze zullen niet zelf gaan zoeken naar de informatie op jouw website, maar zullen hem direct verlaten. 

Het is daarom belangrijk dat mochten bezoekers van jouw op een 404 pagina komen ze zelf zullen gaan zoeken. Door deze functie kun jij van de standaard template af en kun jij je eigen 404 pagina maken. Op de afbeelding hieronder kun jij bijvoorbeeld het verschil zien tussen een standaard 404 pagina en een zelfgebouwde 404 pagina. Waarschijnlijk denk jij nu zelf ook ik kom liever op die rechter dan op de linker. Dit komt namelijk stukken professioneler over en het is ook veel klantvriendelijker.

Avada-wordpress

De keuze uit een groot assortiment Avada demo’s

We noemden deze reden net ook al even bij de voordelen van Avada. Avada heeft namelijk een groot assortiment aan Demo websites wat ervoor zorgt dat je voor elke type website wel een passend thema kunt vinden. Wanneer jij besluit om met Avada te werken krijg je toegang tot al deze demo’s die je met één klik op de knop kunt importeren naar jouw eigen website.

Avada biedt letterlijk voor elk type bedrijf wel een demo website. Zo hebben ze demo websites voor fotografen, sportscholen & personal trainers, bloggers, WooCommerce webshops, makelaars, interieurontwerpers, schoonmakers, restaurants, rijscholen, yoga, kappers, clubs,  crypto, verschillende sporten, portfolio’s, reizen, online marketing, freelancers en alle andere typen bedrijven. Je kunt dus wel zeggen dat je met Avada altijd wel een demo hebt om te kiezen. Door gebruik te maken van deze demo websites bespaar je enorm veel tijd en kun je veel inspiratie opdoen. 

ThemeFusion stopt veel tijd in het bouwen van de demo websites voor Avada. Doordat hier zo zorgvuldig mee wordt omgegaan kunnen de websites erg snel worden en een goede vindbaarheid in Google opleveren. Je hebt met deze demo websites dus niet alleen het design, maar ook de functionaliteiten die jouw website net een stapje verder helpen.

Avada-demo

Makkelijk Blog templates maken

Het is natuurlijk de bedoeling dat je zoveel mogelijk bezoekers op jouw website gaat krijgen. Dit kan onder ander organisch. Om dit organisch te doen is het belangrijk om goede content te schrijven. Een veel gebruikte manier hiervoor is het bloggen. Door met regelmaat een blog te plaatsen zul je steeds meer bezoekers gaan ontvangen die ook onder jouw doelgroep vallen. Maar elke nieuwe blog is ook een nieuwe pagina, moet je dan ook voor elke blog een nieuwe pagina ontwerpen?

Nee, daar heeft Avada namelijk wat op bedacht. Wanneer je gebruik maakt van Avada kun je namelijk zelf layouts gaan maken. Zo kun je deze bijvoorbeeld gebruiken voor je blog en portfolio. Het voordeel hiervan is dat je maar één keer een layout hoeft te maken en vervolgens kunt instellen dat deze layout moet meegenomen worden op elke blog. Hierdoor hoef je maar één keer een layout te bouwen die vervolgens op elke blog geplaatst wordt.

Voor het bouwen van een layout zijn er een aantal elementen die je kunt gebruiken. Denk hierbij aan het archief. Dit is de verzameling van alle blog berichten. Deze kun je ook weer onderverdelen in verschillende categorieën. Ook is het voor een blog handig om de auteur toe te voegen. Hierdoor kan de lezer direct zien wie het artikel heeft geschreven. Ook komt het betrouwbaarder over wanneer je ziet wie het artikel geschreven heeft. Verder heb je de mogelijkheid om comments toe te voegen, gerelateerde berichten en knoppen om naar het vorige bericht te gaan. Dit zijn onmisbare functionaliteiten voor een goede blog! Ook hiervoor geldt dat je dit allemaal kunt doen zonder ook maar één regel code te schrijven.

Avada-themeforest

Webshop maken met Avada

Wanneer je producten online wil gaan verkopen dan heb je aan een website alleen niet genoeg. Je hebt hier namelijk een webshop voor nodig. Voor de echt grote webshops gaat dit via magento en een vanaf scratch gebouwde website. Magento is een systeem voor webshops wat veel opties biedt, maar ook erg ingewikkeld is. Omdat deze webshops niet beginners vriendelijk zijn heeft Avada ook hier weer wat op bedacht.

Avada werkt namelijk samen WooCommerce. WooCommerce is eigenlijk de magento van wordpress alleen dan naar onze mening stukken gebruiksvriendelijker en makkelijker. Zelfs als beginner weet je hier precies wat je moet doen. Daarnaast is WooCommerce zo populair dat er op Youtube gigantisch veel informatie staat of het installeren en instellen van jouw webshop.

Door de goede koppelingen tussen Avada en WooCommerce is het bouwen van een goede webshop een fluitje van een cent. Je kunt alles volledig customizen en instellen. Zo is het mogelijk om producten aan bepaalde categorieën toe te voegen, waardoor de bezoeker makkelijk door jouw website kan navigeren. Ook kun je filters toevoegen om producten te sorteren op naam, beoordeling en prijs. 

Na het vinden van het juiste product gaat het natuurlijk om het bestellen en betalen. Dit gaat allemaal via WooCommerce. Het instellen hiervan is erg simpel en is overal op youtube te vinden. Avada heeft ervoor gezorgd dat de webshop een overzichtelijke, nette en klantvriendelijke betaalpagina krijgt. Je wilt namelijk voorkomen dat jouw bezoekers hier wegklikken, omdat het allemaal onduidelijk is.

Om het voor de bezoeker extra makkelijk te maken kun je het bestel & betaalproces laten verlopen is stappen. Hierdoor krijgt de bezoeker telkens een veld wat hij moet invullen om de bestelling te voltooien. Dit is stukken klantvriendelijker dan wanneer je een pagina hebt waar je alles moet invullen en vervolgens moet betalen. Voor de volledige webshop geldt dat deze 100% responsive is waardoor hij op elk apparaat door iedereen te bezoeken en lezen is.

Avada-WooCommerce

Toegang tot verschillende Premium plugins

Deze functionaliteit zul je bij weinig tot geen andere wordpress thema’s zien. Wanneer je namelijk met Avada gaat werken krijg je ten eerste gratis toegang tot de Fusion Builder. Dit is vrij logisch, omdat de tool van dezelfde maker is en essentieel is voor het thema. Maar daarnaast krijg je ook toegang tot andere premium plugins.

Je krijgt bijvoorbeeld toegang tot Slider Revolution. Dit is plugin waarmee je sliders kunt maken. Een slider wordt regelmatig gebruikt in de header van de website. Wat zo’n slider doet is verschillende tabjes verwisselen wat erg netjes en professioneel uitziet. De gratis versie van Slider Revolutie vinden wij zelf niet erg fijn, omdat het weinig mooie templates bevat. Het is daarom maar goed dat je met een Avada thema toegang krijgt tot Revolution Slider Pro. Met de versie krijg je namelijk toegang tot veel meer WordPress website templates van sliders die ook daadwerkelijk een mooie toevoeging zijn aan je website.

Naast Slider Revolution krijg je ook toegang tot Layer Slider. Met deze plugin kun je ook sliders bouwen, maar dat niet alleen. In layer Slider zit namelijk ook de functie om pop ups toe te voegen aan jouw website. Pop Ups zijn een erg handige toevoeging om de conversie van een website te verhogen. Daarnaast kun je hierdoor makkelijker een aanbieding laten zien of e-mailadressen verzamelen. 

Verder krijg je nog toegang tot FWLB. Dit is voor het white labelen voor een wordpress installatie. Voor beginners en particulieren is dit niet echt nodig, maar voor de developers is dit zeker een pluspunt. Ze kunnen hiermee namelijk de wordpress installatie aanpassen naar de stijl van hun bedrijf. Als laatste krijg je nog toegang tot Convert Plus. Dit is ook een plugin voor het maken van popups die erg handig is. 

Als je de prijzen van al deze extra plugins bij elkaar optelt krijg je maar liefst toegang tot $127 dollar aan gratis wordpress plugins. We kunnen ons voorstellen dat jij je nu afvraagt hoe Avada nu rendabel kan zijn, want het Avada zelf kost maar $60?

Daar zit een vrij logische reden achter. Avada gebruikt deze plugins zelf ook waardoor ze de duurste versies van deze plugins hebben. Dit betekent dat ze de plugins kunnen gebruiken op zoveel websites als ze zelf willen. Daarom kunnen ze iedereen die hun wordpress thema gebruikt toegang geven tot deze plugins zonder dat het hun extra geld kost.

Avada-Premium-Plugins

Altijd toegang tot de laatste updates

Wanneer je gaat werken met Avada betaal je eenmalig de kosten van het thema(60$). Vervolgens krijg je toegang tot alle updates die Avada doorgevoerd. Dit zorgt ervoor dat je altijd toegang hebt tot de nieuwste website software die beveiligingsupdates, extra toevoegingen of design functionaliteiten kunnen bevatten. 

In vergelijking met andere wordpress thema’s is dit vrij bijzonder, want bij deze thema’s betaal je namelijk vaak per jaar. Dit is hierdoor ook veel duurder als je er meerdere jaren mee gaat werken. Besluit je bij deze thema’s na het eerste jaar te stoppen dan ontvang je geen updates meer en verlies je alle pro functionaliteiten. Avada is daarom een zeer goede optie voor het bouwen van een website.

Avada-updates

Enorm populair

De laatste belangrijke reden om voor Avada te kiezen is simpelweg de populariteit van het wordpress thema. Het is namelijk het best verkochte en meest gedownloade wordpress thema van ThemeForest en dat zegt wel wat. Daarnaast heeft Avada meer dan 22.000 vijf sterren reviews. Het is Avada gelukt om uit de 14.000 verschillende wordpress thema’s de beste te worden. Dit zegt in de meeste gevallen al dat het ook echt het beste wordpress thema is en dat er weinig kans is dat je een betere gaat vinden.

Een ander voordeel van de populariteit van Avada is dat dit betekent dat er enorm veel informatie over het Avada wordpress thema op internet te vinden is. Zelf vinden wij dit erg fijn, omdat je hiermee erg snel tot de juiste informatie komt. Dit betekent ook dat er veel how-to’s en andere tips & tricks video’s over dit thema op youtube te vinden zijn. Hierdoor kun je makkelijk de problemen oplossen waar je tegenaan loopt.

Avada-review

Avada WordPress Theme Review: Hoe zit het met de Snelheid & SEO?

Avada is een modern wordpress thema waarbij tijdens het ontwikkelprocess goed gelet is op de SEO-regels. Een wordpress thema kan jouw website namelijk maken of kraken. Door met Avada te werken heb je niet alleen een mooie functionele website, maar kun je ook daadwerkelijk met jouw concurrenten concurreren in Google. Dit is natuurlijk wel zo handig als je het meeste uit jouw website wilt gaan halen.

De eerste “SEO-regel” is dat het thema snel moet zijn. De laadtijd van een website heeft namelijk een grote rol op de vindbaarheid van jouw website in Google. Heb je een trage website dan kun je vaak wel vergeten dat jouw website in Google gevonden gaat worden. Avada heeft hun thema zo gebouwd en geoptimaliseerd waardoor het thema stukken minder code bevat dan de andere thema’s. Doordat het thema minder code bevat kan Google jouw website sneller lezen en kan jouw website ook sneller geladen worden door de bezoekers. We kunnen dus wel stellen dat het hebben van een snel thema erg belangrijk is voor een succesvolle website.

Avada heeft het voor jou ook extra makkelijk gemaakt om vindbaar te kunnen worden in Google. Wanneer je hiermee bezig gaat zullen sommigen onbekende termen tegenkomen als: meta titels, meta descriptions en slugs. Omdat dit niet voor iedereen even bekend gebied is heeft Avada goede koppelingen kunnen krijgen met de Yoast SEO plugin. Door gebruik te maken van deze plugin kun je simpel de meta titels, meta descriptions en slugs van de pagina’s op jouw website aanpassen. Tijdens het aanpassen krijg je direct te zien hoe jouw aanpassingen er in Google uit gaan zien. Het mooiste hiervan is dat iedereen Yoast helemaal gratis kan gebruiken!

Om jouw website op z’n maximale toeren te kunnen laten draaien zijn er ook een aantal dingen die je zelf kunt doen. Het zit namelijk zo dat een wordpress thema de basis voor jouw kan regelen, maar na het aanpassen van jouw website zijn er nog genoeg taken te doen. Bijvoorbeeld het optimaliseren van de afbeeldingen, het gebruiken van een caching, jouw website op de juiste php versie hebben draaien, overbodige plugins verwijderen, de database optimaliseren en gebruik maken van een content delivery network(CDN). Al deze stappen moet voor elke website doorlopen worden om het maximale uit jouw website te halen. Dit geldt dus niet alleen voor Avada, maar ook voor Astra, NeveOceanWP, GeneratePress en Betheme.

Omdat dit voor veel mensen een lastig proces is, maar wel echt belangrijk is hebben wij een eigen e-boek geschreven. In dit e-boek behandelen we waarom het hebben van een snelle website belangrijk is, hoe snel een website moet zijn, welke plugins je kunt gebruiken om zo’n snelle website te krijgen en hoe je deze vervolgens instelt. Wij hebben dit e-boek geschreven na de snelheid optimalisatie van onze eigen website. Onze website haalde eerst een laadtijd van 5,6 seconden, maar na het toepassen van dit e-boek halen we een laadtijd van 0,9 seconden! Kijk verder bij het kopje korting voor een leuke actie die wij voor jou hebben klaarstaan.

snelheid-siteground-website

Avada WordPress theme Review: Wat vinden anderen van Avada?

Zoals we eerder in deze Avada review al noemden zijn mensen erg tevreden over het Avada thema. Avada heeft namelijk meer dan 600.000 actieve gebruikers en meer dan 22.000 vijf sterren reviews. Heb je een probleem met het thema of een minder goede review? Dan neemt ThemeFusion snel contact met jou op om dit probleem op te lossen. Wij zullen hieronder een aantal reviews plaatsen van Avada gebruikers. 

Avada-Reviews

Avada theme Kopen: Wat kost het Avada WordPress Thema?

In vergelijking met andere wordpress thema’s in Avada erg goedkoop. Je betaald voor Avada namelijk maar eenmalig een bedrag van $60 dollar. Bij andere wordpress thema’s en page builders is het normaal dat je hetzelfde bedrag betaald, maar dan per jaar dat je het gebruikt. 

Wanneer we gaan kijken naar alle extra’s die je krijgt bij het Avada thema is het een erg interessante optie. Kijk bijvoorbeeld naar alle extra plugins t.w.v $127 dollar die jij gratis krijgt wanneer je met Avada gaat werken. 

Daarnaast krijg je ook toegang tot maar liefst 67 verschillende demo websites die je met één klik op de knop kunt importeren. Het ontwikkelen van deze demo websites heeft ThemeFusion veel tijd en geld gekost. Wanneer jij met Avada gaat werken krijg je toegang tot al deze demo websites, de bovenstaande pro plugins en 6 maanden support.

Wat ons betreft is het Avada WordPress Thema een echte aanrader!

Wat-kost-avada

Avada Theme Review: Wat zijn de Alternatieven?

Mocht je na het lezen van onze volledige Avada review het gevoel hebben dat dit thema toch niet de beste keuze is voor jou. Dan zijn er nog een flink aantal andere opties. Ten eerste is het handig om te kijken of je gebruik wilt gaan maken van een wordpress thema of een wordpress page builders. Hier zit namelijk een groot verschil in.

Er zijn gigantisch veel wordpress thema’s te krijgen, maar het merendeel hiervan is eigenlijk gewoon slecht. Daarom is belangrijk dat je je van te voren goed verdiept in het aantal mogelijkheden. Avada is zeker geen slecht thema en behoort tot de top van de wordpress thema’s. Maar als dit thema toch niet bij jouw past(kunnen wij ons niet voorstellen) dan moet je toch iets anders kiezen. Goede alternatieven voor het Avada WordPress Thema zijn dan Astra, OceanWP, BeTheme, Enfold en GeneratePress.

Mocht je toch liever gebruik willen maken van een page builder dan is het goed om je hier eerst eens in te verdiepen. Wij hebben een volledige blog geschreven over wat een page builder is en hoe deze werken. Ook hebben we een blog geschreven over de beste page builders voor wordpress. Hier bespreken we onder andere Elementor Pro, Divi, Themify, Visual Composer en Beaver Builder.

Wat-is-een-page-builder

Avada theme review Conclusie: Is dit thema geschikt voor jou?

Het Avada WordPress thema is een erg interessante optie voor iedere ondernemer. Het thema biedt namelijk zoveel mogelijkheden en bevat demo websites voor letterlijk elk type website en bedrijf. Wanneer je gebruik maakt van een van de demo websites kun je zelfs jouw website al binnen 60 minuten live hebben staan.

Het Avada theme ziet er niet alleen mooi uit, maar het biedt ook daadwerkelijk een meerwaarde. Zo is het thema 100% responsive waardoor jouw website op elk apparaat goed te bekijken en lezen is. Verder is het thema snel en zoekmachine vriendelijk waardoor je hoger in Google gaat komen. Dit levert vervolgens meer bezoekers en klanten op.

Avada kost op het moment $60 dollar wat erg weinig is wanneer je kijkt naar alle functionaliteiten waar je toegang tot krijgt. Ook krijg je toegang tot 6 premium plugins die samen een waarde hebben van $127 dollar. Wij weten zeker dat het Avada WordPress Thema een hele goede keuze is voor het bouwen van een website!

Avada Review - Veelgestelde vragen

Ja, Avada is op het moment het best verkochte wordpress thema van ThemeForest met meer dan 600.000 actieve gebruikers. Ook heeft dit thema meer dan 22.000 vijf sterren reviews. Het thema biedt gigantisch veel opties waardoor je hem helemaal naar jouw wensen kunt maken.

Avada kost op het moment $60 dollar eenmalig.
Het Avada is gebouwd volgens een speciale manier waardoor Avada websites erg snel zijn. Daarnaast is het thema ook geoptimaliseerd voor SEO.
Avada voert regelmatig updates door. Wanneer jij werkt met Avada heb je altijd toegang tot deze updates. Hierdoor is het thema altijd snel, veilig en betrouwbaar.
Tim-Gerrits

Tim Gerrits

Mijn naam is Tim Gerrits en ik heb een passie voor het bouwen van websites en webshops. Via deze blog help ik jou met het bouwen van jouw eigen website, webshop of online cursus. Daarnaast review ik ook WordPress thema’s, page builders en hostingpartijen zodat jij direct met de juiste tools van start kunt gaan!

Avada alternatieven

Ook interessant

Avada-logo
4.7/5