Avada WordPress Theme Review 2023: Beste WordPress Theme? Mijn Ervaringen!

Samenvatting: Het Avada WordPress theme is een van de populairste WordPress thema’s op ThemeForest dat jij voor jouw WordPress website of webshop kunt gebruiken. Dat het Avada theme zo populair is en op dit moment al meer dan 817.000 gebruikers heeft heeft een aantal redenen. Zo kun je het Avada WordPress theme gebruiken zonder technische kennis, krijg je toegang tot een groot aantal Avada demo websites, is het thema erg snel en volledig zoekmachine vriendelijk. Ook is het automatisch responsive waardoor jouw bezoekers op elk apparaat de best mogelijke gebruikerservaring krijgen. Heb je vragen of loop je ergens tegenaan? Dan kun je altijd snel en eenvoudig contact opnemen met de klantenservice!

Ben jij al overtuigd? Via de knop hiernaast kun je de Avada demo websites en actuele prijzen van het Avada theme bekijken. Nog niet volledig overtuigd? Dan raad ik je zeker aan deze Avada WordPress Theme Review eens te lezen. Hierin deel ik namelijk ook mijn Avada Theme ervaringen!

Avada-logo

Tijdelijk voor $69 dollar

Gebruiksvriendelijkheid

4.7/5

Klantenservice

4.6/5

Snelheid

4.7/5

Prijs

4.9/5
Inhoudsopgave

Wat is het Avada WordPress Thema?

Avada is een Premium WordPress thema dat ontwikkeld is door ThemeFusion. ThemeFusion is in 2006 opgericht door Joe McCullough. Al snel bleek het bedrijf een gat in de markt, want er was erg veel vraag naar WordPress thema’s. Inmiddels is Avada uitgegroeid tot het best verkochte en meest gedownloade WordPress thema op ThemeForest.

ThemeForest is een online winkel waar je allemaal WordPress gerelateerde dingen kunt kopen. Het grootste deel hiervan zijn WordPress thema’s, maar je kunt er ook terecht voor plugins, templates en logo’s. Onder de WordPress gebruikers is ThemeForest daarom erg bekend en wordt het veel gebruikt. Dat het ThemeFusion is gelukt om met hun Avada WordPress thema het best verkochte thema te worden is erg knap, want het assortiment van ThemeForest bestaat uit meer dan 14.000 thema’s.

Er zijn een groot aantal redenen dat het Avada theme zo populair is geworden. Later in deze Avada theme review wil daar dieper op ingaan, maar dit is wel even belangrijk om te weten. Het Avada WordPress theme is namelijk multifunctioneel. Dit wil zeggen dat jij er alle soorten websites of webshops mee kunt maken. Of je nu een blog wilt maken of professionele website om jouw diensten te verkopen. Met het Avada WordPress theme is het allemaal mogelijk.

Bij ThemeFusion weten ze precies wat de webbouwers nodig hebben en hier spelen ze dan ook erg goed op in. Zo snappen ze namelijk dat het bij een website niet alleen om het design gaat, maar dat de functie van een website zeker zo belangrijk is. Daarom hebben ze veel tijd gestopt in het lichter maken van het thema waardoor de website sneller laadt. Ook zijn ze lang bezig geweest met het zoekmachine vriendelijk maken van hun thema’s om er op deze manier voor te zorgen dat jouw website goed gevonden kan gaan worden in Google.

Naast het Avada WordPress thema heeft ThemeFusion ook een eigen pagebuilder op de markt gebracht, genaamd Fusion Builder. De Fusion Builder maakt het mogelijk om zonder kennis van code een website volledig naar jouw wens te maken. Later in deze Avada review zal ik je meer vertellen over deze Fusion Builder.

Avada WordPress Theme Review: Waarom zou jij voor Avada moeten kiezen?

Hierboven heb ik jou al erg veel nuttige informatie gegeven over het Avada WordPress Theme. Zo weet jij inmiddels dat het thema speciaal is ontwikkeld voor snelheid en zoekmachine vriendelijkheid. Verder weet je inmiddels ook al dat je zonder enige technische kennis zelf jouw eigen website of webshop kunt maken met het Avada WordPress Theme.

Toch is dat natuurlijk nog lang niet alles. Het Avada theme is namelijk meer dan alleen super snel en volledig zoekmachine vriendelijk. In het volgende onderdeel van deze Avada WordPress Theme review zal ik alle voor- en nadelen van dit thema even met jou doorlopen. Zo kun jij namelijk besluiten of het Avada theme de beste keuze is voor jouw nieuwe website of webshop.

Geen Programmeerkennis nodig

Wil jij jouw eigen WordPress website maken, maar ben jij niet super technisch aangelegd? Dan zit je natuurlijk niet te wachten op een WordPress thema waar je weinig kunt aanpassen, omdat je moet kunnen programmeren. Het eerste voordeel van het Avada theme is dan ook dat je geen technische kennis nodig hebt om met dit thema aan de slag te kunnen gaan.

Standaard werk je in het Avada theme met de standaard WordPress editor. Wel heeft Avada hier een hoop extra functionaliteiten en opmaak instellingen aan toegevoegd. Deze editor is dan ook al een heel stuk uitgebreider dan de editor bij een standaard WordPress thema.

Een voordeel van deze WordPress editor is het live editing systeem. Dit systeem zorgt er namelijk voor dat je direct kunt zien wat het resultaat is van een wijziging die je net hebt gedaan. Zoals je wel zult snappen kun je hier dus een hoop tijd mee besparen. Het is wel goed om te weten dat de wijzigingen pas definitief zijn wanneer jij deze hebt opgeslagen. Voordat jij de wijzigingen hebt opgeslagen kunnen jouw bezoekers deze dus nog niet zien. Je hebt hierdoor alle vrijheid om uitgebreid te gaan testen en het beste/mooiste op te slaan.

Naast de standaard editor van Avada heeft Avada ook hun eigen page builder genaamd, Fusion Builder. Persoonlijk ben ik een groot fan van deze page builder. Deze page builder maakt het namelijk mogelijk om zonder enige technische kennis zelf jouw eigen website op te bouwen. Dit doe je simpelweg door elementen als koppen, tekstblokken, afbeeldingen en video’s uit het menu te slepen en op de gewenste locatie te plaatsen. Met de Fusion Builder kun jij dus makkelijk een eigen website maken.

Video afspelen over Avada-theme-review

Header, Footer & 404 pagina bouwen

Het nadeel van veel WordPress thema’s is dat je niet de vrijheid hebt om zelf de header en footer van jouw website te bewerken. Wat je hierbij vaak ziet is dat helemaal onderaan de website(in de footer) staat: “Deze website is gemaakt met: Avada ”. Dit is niet zozeer een probleem, maar het komt niet super professioneel over.

Avada heeft daarom een functie toegevoegd waarmee je de header & footer van jouw website kunt bewerken. Je kunt hiermee ook zelf bepalen wat je in de header en footer wilt hebben staan. Voor sommige zal het namelijk helemaal niet nuttig zijn om een knop in de header te zetten, maar gebruiken hem toch omdat het niet anders kan. Dit is daarom een erg belangrijke functionaliteit die je niet bij elk andere WordPress thema zult zien.

Ook kun je met deze functionaliteit de 404 pagina’s bewerken. 404 pagina’s zijn de pagina’s die niet gevonden kunnen worden. Vaak komen mensen op deze pagina’s, omdat ze een url bezoeken die niet bestaat. Standaard krijgen bezoekers op een 404 pagina een bericht te zien waar ze eigenlijk vrij weinig aan hebben. De 404 pagina is daarom perfect om bezoekers naar jouw belangrijkste pagina’s te krijgen.

Het maken van een 404 pagina is met het Avada WordPress theme super eenvoudig en kan uiteraard zonder enige technische kennis. Jij kunt deze pagina via de Fusion Builder volledig naar eigen wens maken en jouw bezoekers hiermee naar jouw belangrijkste pagina’s sturen.

Avada-theme-header-builder

Grote keuze uit Avada demo websites

Aan het begin van deze Avada theme review had ik het ook al even over de Avada demo websites. Wanneer jij namelijk gebruik maakt van het Avada theme krijg jij toegang tot meer dan 87 demo websites die jij met één druk op de knop kunt importeren. Vervolgens kun jij het gekozen Avada demo template volledig naar wens maken via de Fusion Builder. Wanneer jij gebruik maakt van één van de templates kun jij binnen 2 uur al jouw eigen website online hebben staan.

Vaak zie je dat een WordPress thema zich richt op een specifieke markt. Denk bijvoorbeeld aan bloggers, maar ook aan fotografen of online marketing bureau’s. In veel gevallen is een WordPress thema dan niet altijd geschikt voor jouw type website. In dit geval is het goed om te weten dat het Avada WordPress theme beschikt over demo websites die gebruikt kunnen worden voor echt alle soorten websites. Denk bijvoorbeeld aan fotografie websites, maar ook aan makelaars websites, portfolio websites, restaurant websites of WooCommerce webshop thema’s.

Wanneer jij dus aan de slag gaat met het Avada WordPress theme is er altijd wel een Avada demo website te vinden die voldoet aan jouw wensen. Heb jij een website template gevonden, maar wil je hier toch wat puntjes aanpassen? Dan kan dit erg eenvoudig en zonder technische kennis via de Fusion Builder van Avada.

Avada-demo-websites

Makkelijk Blog templates maken

Wil jij een blog website maken? Of wil jij een website voor jouw bedrijf maken, maar hier ook een blog op hebben om zo meer bezoekers naar jouw website te krijgen? Dan maak je met het Avada WordPress theme een erg goede keuze. Door met enige regelmaat een blog te plaatsen zal je steeds meer bezoekers gaan ontvangen die ook onder jouw doelgroep vallen.

Bij veel WordPress thema’s moet je voor elk bericht een nieuwe pagina ontwerpen. Dit lijkt misschien logisch, maar als jij eenmaal honderd blog artikelen hebt en je wilt een onderdeel aanpassen? Dan moet je dit op alle honderd pagina’s gaan doen. Daar zit je natuurlijk niet op te wachten.

Met het Avada theme kun jij daarom zelf blog layouts maken. Dit is erg prettig, want hierdoor kun jij één template maken dat je voor alle blogberichten wilt gebruiken. Elke keer wanneer jij vervolgens een nieuw blogbericht aanmaakt krijgt dit bericht automatisch de juiste opmaak. Het voordeel hiervan is dat jij wanneer jij iets wilt aanpassen dit alleen hoeft in de template. In alle blogberichten wordt deze wijziging vervolgens doorgevoerd.

Voor het maken van een blog layout zijn er een aantal elementen die je kunt gebruiken. Denk hierbij aan het archief. Dit is de verzameling van alle blog berichten. Deze kun je ook weer onderverdelen in verschillende categorieën. Ook is het voor een blog handig om de auteur toe te voegen. Hierdoor kan de lezer direct zien wie het artikel heeft geschreven. Daarbij komt het ook betrouwbaarder over wanneer je ziet wie het artikel geschreven heeft. Verder heb je de mogelijkheid om comments toe te voegen, gerelateerde berichten en knoppen om naar het vorige bericht te gaan. Dit zijn onmisbare functionaliteiten voor een goede blog! Ook hiervoor geldt dat je dit allemaal kunt doen zonder ook maar één regel code te schrijven.

Avada webshop maken met WooCommerce

Wil jij online producten of diensten gaan verkopen? Dan heb je niet voldoende aan alleen een website. Om online producten of diensten te verkopen heb jij namelijk een betaalsysteem en voorraadsysteem nodig. In dit geval moet je dus een WordPress webshop maken. Gelukkig kun je met het Avada WordPress theme zonder technische kennis een eigen webshop maken.

Avada werkt namelijk samen WooCommerce. WooCommerce is een WordPress plugin die jouw WordPress website omtovert in een WordPress webshop. Je kunt hier dus jouw volledige webshop beheren. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van producten, het bijhouden van de voorraad, het aanmaken van kortingscodes en het volledige bestelproces inzichtelijk houden. Dit klinkt misschien allemaal wat technisch, maar ik kan je zeggen dat dat reuze meevalt. .

Door de goede koppelingen tussen Avada en WooCommerce is het bouwen van een goede webshop een fluitje van een cent. Je kunt namelijk ook hiervoor gebruik maken van de Fusion Builder. Via deze Fusion Builder kun jij jouw volledige webshop gaan vormgeven, maar uiteraard kun je ook hiervoor weer gebruik maken van een Avada demo website.

Om jouw webshop overzichtelijk te houden kun je producten aan categorieën toevoegen. Hierdoor kan de bezoeker makkelijker door jouw webshop navigeren om zo het juiste product of dienst te vinden. Je kunt ook nog filters toevoegen wanneer je bijvoorbeeld wilt kunnen filteren op prijs.

Na het vinden van het juiste product gaat het natuurlijk om het bestellen en betalen. Dit gaat allemaal via WooCommerce. Het instellen hiervan is erg simpel. Na het installeren van de WooCommerce plugin wordt jij stap voor stap meegenomen door dit proces. Ook zonder technische kennis kun jij dit dus eenvoudig zelf doen.

Om het voor de bezoeker extra makkelijk te maken kun je het bestel & betaalproces laten verlopen in stappen. Hierdoor krijgt de bezoeker telkens een veld wat hij moet invullen om de bestelling te voltooien. Dit is veel klantvriendelijker dan wanneer je een pagina hebt waar je alles moet invullen en vervolgens moet betalen. Voor de volledige webshop geldt dat deze 100% responsive is waardoor hij op elk apparaat door iedereen te bezoeken en lezen is.

Avada-webshop-woocommerce

Toegang tot verschillende Premium plugins

Deze functionaliteit zul je bij weinig tot geen andere WordPress thema’s zien. Wanneer je namelijk met Avada gaat werken krijg je ten eerste gratis toegang tot de Fusion Builder. Dit is vrij logisch, omdat dit de page builder van het Avada theme zelf is. Je krijgt daarnaast alleen ook nog toegang tot een aantal andere premium plugin.

Je krijgt bijvoorbeeld toegang tot Slider Revolution. Dit is plugin waarmee je sliders kunt maken. Een slider wordt regelmatig gebruikt in de header van de website. Wat zo’n slider doet is verschillende tabjes verwisselen wat er erg netjes en professioneel uitziet.

Naast Slider Revolution krijg je ook toegang tot Layer Slider. Met deze plugin kun je ook sliders bouwen, maar dat niet alleen. In layer Slider zit namelijk ook de functie om pop ups toe te voegen aan jouw website. Pop Ups zijn een erg handige toevoeging om de conversie van een website te verhogen. Daarnaast kun je hierdoor makkelijker een aanbieding laten zien of e-mailadressen verzamelen.

Verder krijg je nog toegang tot FWLB. Dit is voor het white labelen voor een WordPress installatie. Voor beginners en particulieren is dit niet echt nodig, maar voor de developers is dit zeker een pluspunt. Ze kunnen hiermee namelijk de WordPress installatie aanpassen naar de stijl van hun bedrijf. Als laatste krijg je nog toegang tot Convert Plus. Dit is ook een plugin voor het maken van popups die erg handig is.

Als je de prijzen van al deze extra plugins bij elkaar optelt krijg je maar liefst toegang tot $127 dollar aan gratis WordPress plugins. Dat Avada jou hier gratis toegang tot kan geven komt doordat ze goede deals hebben gemaakt met de bedrijven achter deze plugins.

Altijd toegang tot de laatste updates

Wanneer je gaat werken met het Avada theme betaal je eenmalig de kosten van het thema. Vervolgens krijg je toegang tot alle updates die Avada doorgevoerd. Dit zorgt ervoor dat je altijd toegang hebt tot de beste website software die beveiligingsupdates, extra toevoegingen of design functionaliteiten kunnen bevatten.

Dit is super fijn, want wat je vaak ziet is dat een WordPress thema maar een jaar onderhoud levert. Daarna krijg je geen toegang meer tot de nieuwste updates of moet je extra betalen. Het is dan ook erg fijn dat je bij het Avada theme altijd toegang blijft houden tot de nieuwste updates.

Avada beschikt over een formulieren builder

Wil jij op jouw website of webshop gebruik gaan maken van formulieren? Denk in dit geval bijvoorbeeld aan een contactformulier, maar ook aan een bestelformulier of aanmeldformulier. Je kunt deze formulieren eenvoudig maken door een extra plugin aan jouw website toe te voegen. Het nadeel hiervan is dat deze extra plugins jouw website wel weer een stuk trager maken.

Aangezien een WordPress website sneller maken super belangrijk is wil je het gebruik van extra plugins voorkomen. Avada denkt hier goed in mee en daarom hebben ze een formulieren builder in hun eigen Fusion Builder verwerkt.

Via deze Fusion Builder kun jij zonder technische kennis formulieren maken die jij op jouw website of webshop kunt gebruiken. Je kunt deze formulieren echt helemaal zelf opbouwen en dus ook zelf bepalen welke velden jij in het formulier wilt gaan gebruiken.

Avada-theme-form-builder

Avada is enorm populair

De laatste belangrijke reden om voor Avada te kiezen is simpelweg de populariteit van het WordPress thema. Het is namelijk het best verkochte en meest gedownloade WordPress thema van ThemeForest en dat zegt wel wat.

Daarnaast heeft het Avada theme meer dan 25.000 vijf sterren reviews. Dit is super knap, want er zijn echt weinig andere WordPress thema’s die zoveel 5 sterren beoordelingen krijgen. Dat het Avada thema dit voor elkaar heeft gekregen is dan ook erg knap!

Een ander voordeel van de populariteit van Avada is dat dit betekent dat er enorm veel informatie over het Avada WordPress thema op internet te vinden is. Zelf vind ik dit erg prettig, want als je ergens vastloopt kun je op het internet altijd een oplossing vinden. Hierdoor kun je makkelijk en snel eventuele problemen oplossen.

Avada WordPress Theme Review: Heeft het thema ook nadelen?

Nu we hierboven inmiddels alle voordelen van het Avada WordPress theme hebben besproken is het tijd om door te gaan naar de nadelen. Er is namelijk geen een WordPress thema dat het voor iedere gebruiker goed kan doen. Dit betekent dat ook het Avada theme niet voor iedereen geschikt zal zijn.

In dit onderdeel van deze Avada Theme review wil ik daarom dieper ingaan op de nadelen die ik heb gevonden. Door deze nadelen hieronder met jou te bespreken hoop ik jou zo goed mogelijk te kunnen helpen bij het kiezen van het beste WordPress thema voor jou. Laten we de nadelen van het Avada Theme daarom maar eens gaan bespreken.

Avada is niet compatibel met Elementor of Divi

Heb jij al enige ervaring met het maken van een WordPress website? Dan zal je waarschijnlijk ook wel bekend zijn met de page builders als de Elementor Pro WordPress builder en het Divi theme van Elegant Themes.

Dit zijn op dit moment de beste en populairste WordPress page builders, maar helaas kunnen deze niet gebruikt worden in combinatie met het Avada theme. Dit kan een nadeel zijn wanneer je gewend was aan deze page builders.

Je krijgt bij het Avada WordPress theme wel toegang tot de Fusion Builder. Dit is eigenlijk eenzelfde page builder, maar dan van Avada zelf. Het werkt dus volledig hetzelfde alleen is het van een andere eigenaar. Voor velen zal dit daarom niet echt een groot nadeel zijn.

Avada WordPress Theme Review: Hoe zit het met de Snelheid & SEO?

Ben jij van plan om zelf een eigen WordPress website of webshop te maken met het Avada WordPress theme? Dan zal je waarschijnlijk wel weten hoe belangrijk snelheid en zoekmachine vriendelijkheid zijn voor het succes van een website.

Het bedrijf achter het Avada theme heeft een hoop tijd gestopt in het sneller en zoekmachine vriendelijker maken van hun WordPress thema. Inmiddels behoort het Avada theme tot de snellere WordPress thema’s en is het perfect om gevonden te worden in Google. Ik zal je hieronder even uitleggen hoe Avada dit voor elkaar heeft gekregen.

1. Niet gebruikte functionaliteiten uitschakelen

Een WordPress thema als Avada bevat super veel functionaliteiten. Ze willen namelijk voor iedereen het beste thema zijn en dan heb je nu eenmaal veel functionaliteiten nodig. Helaas maken al deze functionaliteiten een website wel een flink stuk trager.

Avada heeft daarom een nieuwe functie waarmee jij de functionaliteiten die je niet gebruikt kun uitschakelen. Door dit te doen worden deze functionaliteiten uit de code van jouw website gehaald en is jouw website dus veel sneller. Een bijkomend resultaat van een lichtere en snellere website is ook een betere vindbaarheid in zoekmachines als Google.

Avada-WordPress-theme-snelheid

2. JavaScript en CSS bestanden optimaliseren

JavaScript en CSS bestanden zijn bestanden die nodig zijn voor het functioneren en de opmaak van jouw website. Deze bestanden zijn dus super belangrijk, maar nemen wel erg veel laadtijd in beslag.

Het Avada theme heeft daarom een manier gevonden hoe ze deze bestanden kunnen optimaliseren. Dit doen ze bijvoorbeeld door onderdelen samen te voegen en de niet gebruikte onderdelen uit te schakelen. Ook dit draagt bij aan een snellere website.

3. Afbeeldingen en video’s optimaliseren

Vrijwel alle websites bevatten afbeeldingen en video’s. Dit is ook super logisch, want anders wordt het allemaal wel erg saai. Helaas nemen afbeeldingen en video’s wel erg veel laadtijd in beslag. Afbeeldingen en video’s zijn namelijk erg grote bestanden.

In het Avada WordPress theme worden afbeeldingen daarom standaard geoptimaliseerd. Hierdoor worden de bestandsgroottes van de afbeeldingen kleiner en kun is jouw website dus een stuk sneller. Ook worden niet direct alle afbeeldingen op een pagina geladen, maar alles wanneer deze bijna in beeld komen. Dit wordt Lazy Loading genoemd.

SiteGround-vs-A2-hosting-snelheid

Avada WordPress theme review: Wat zijn mijn ervaringen?

Inmiddels hebben we in deze Avada WordPress Theme review al zowel de voor- als nadelen besproken. Je denkt misschien dat we er nu al zijn, maar dat is nog niet helemaal het geval. Ik wil in dit onderdeel van deze Avada theme review namelijk ook nog mijn ervaringen met het Avada Theme met jou delen.

Zoals je op mijn website misschien al wel hebt gezien bouw ik ook websites en webshops voor klanten. Hierdoor heb ik op dit moment al verschillende malen met het Avada theme gewerkt en dat bevalt mij eigenlijk erg goed. Het thema is namelijk echt snel en gewoon super eenvoudig in gebruikt.

Wat ik daarbij erg prettig vind ik dat ik echt alles volledig naar eigen wens kan maken. Bij veel WordPress thema’s loop je namelijk vast, omdat dingen toch niet mogelijk zijn. Maar tot nu toe heb ik dat bij het Avada theme nog nooit gehad. Naar mijn mening is het Avada theme dan ook echt een aanrader!

Avada WordPress theme Review: Wat vinden anderen van Avada?

Nu jij weet wat mijn ervaringen zijn met het Avada WordPress theme heb jij waarschijnlijk al een beter beeld. Aan het begin van deze Avada WordPress theme review gaf ik echter aan dat het Avada theme op dit moment meer dan 817.000 gebruikers heeft. Dit betekent dat er genoeg ervaringen van andere gebruikers te vinden zijn. Laten we deze daarom ook maar eens gaan behandelen in dit onderdeel van deze Avada review.

Het mooie aan een platform als ThemeForest is dat je hier direct de ervaringen van andere gebruikers kunt lezen. Je weet ook zeker dat deze betrouwbaar zijn, want je kunt alleen een review plaatsen als je het thema ook daadwerkelijk hebt gekocht.

Het is dan ook een erg goed teken dat het Avada WordPress theme meer dan 25.000 reviews heeft. Op basis van deze 25.000 reviews scoort het thema gemiddeld 4.78 van de 5 sterren. We kunnen daarom wel stellen dat het Avada theme echt een van de beste WordPress thema’s van dit moment is!

Avada-WordPress-ervaringen

Avada WordPress theme Review: Hoe is de klantenservice?

Een erg belangrijk onderdeel van deze Avada theme review is de klantenservice. Ik heb namelijk regelmatig meegemaakt dat een WordPress thema geen klantenservice heeft en dan zit je vast. Dit betekent dat je zelf moet gaan zoeken naar een oplossing en dat kan erg frustrerend zijn. Daarbij komt ook nog eens dat het je veel tijd gaat kosten en dat wil je natuurlijk voorkomen. Een goede klantenservice is daarom essentieel.

Gelukkig hebben ze dit bij het Avada WordPress theme goed op orde. Wanneer jij het Avada theme namelijk aanschaft krijg jij standaard 6 maanden support. Dit kun je eventueel uitbreiden naar 12 maanden, maar daar betaal je wel weer wat extra voor.

De klantenservice van het Avada theme is echt heel goed en kan eenvoudig benaderd worden. Loop je ergens vast of heb je een vraag? Bij de klantenservice van Avada helpen ze jou snel en klantvriendelijk!

Avada theme Kopen: Wat kost het Avada WordPress Thema?

In vergelijking met andere WordPress thema’s is het Avada theme erg goedkoop. Je betaald voor Avada namelijk maar eenmalig een bedrag van $69 dollar. Bij andere WordPress thema’s en page builders is het normaal dat je hetzelfde bedrag betaald, maar dan voor elk jaar dat je het gebruikt.

Wanneer we vervolgens kijken naar alle extra’s die je krijgt bij het Avada theme is het een erg goede keuze. Zoals je eerder in deze Avada review namelijk hebt gelezen krijg je bij het Avada theme $127 dollar aan premium WordPress plugins.

Voor een eenmalige prijs van $69 zal je dan ook niet een beter WordPress thema vinden dan het Avada WordPres theme.

Avada-theme-kopen

Avada Theme Review: Wat zijn de Alternatieven?

Mocht je na het lezen van deze volledige Avada theme review het gevoel hebben dat dit thema toch niet de beste keuze is voor jou. Dan zijn er nog een flink aantal andere opties.

Er zijn gigantisch veel WordPress thema’s te krijgen, maar het merendeel hiervan valt tegen en is lang niet zo goed als ze zeggen. Het kiezen van een goed WordPress thema is dan ook erg lastig. Gelukkig zijn er een aantal WordPress thema’s die jij als Avada alternatief kunt zien.

De WordPress thema’s die ik zeker kan aanraden zijn het Astra Pro theme, OceanWP, GeneratePress en het Neve theme. Deze thema’s zijn net als het Avada theme erg snel en volledig zoekmachine vriendelijk. Daarbij heb je geen technische kennis nodig om met deze thema’s aan de slag te gaan.

Avada theme review Conclusie: Is dit het beste thema voor jou?

Nu we aan het einde van deze Avada WordPress theme review zijn gekomen is het tijd voor een conclusie, want is het Avada theme nu het beste thema voor jouw website of webshop?

Het Avada theme behoort zeker tot beste WordPress thema’s van dit moment. Het thema is namelijk super snel, volledig zoekmachine vriendelijk en zonder enige technische kennis te gebruiken. Daarbij krijg je ook nog eens toegang tot meer dan 87 Avada demo websites!

Samenvattend is het Avada theme dus een erg goede keuze wanneer jij een eigen website of webshop wilt maken. Vergeet ook zeker niet de gratis $127 dollar die jij aan premium plugins ontvangt!

Avada Theme Review - Veelgestelde vragen

Wat is het Avada theme?

Wat is het Avada WordPress theme? Het Avada Theme is het best verkopende WordPress thema op ThemeForest, compleet met een eigen page builder, tientallen kant-en-klare ontwerp elementen en een bibliotheek met meer dan 87 Avada demo websites.

Is Divi of Avada beter?

Divi en Avada zijn vergelijkbaar in die zin dat ze je allebei de kracht geven om een aangepaste website te maken met behulp van hun visuele drag-and-drop bouwers. Je hebt dus geen technische kennis nodig. Hoewel ze beide deze mogelijkheden hebben is Divi op het gebied van snelheid en prestaties een betere keuze.

Is Avada goed voor SEO?

Het Avada theme is goed voor SEO. Dit komt doordat het thema erg snel is en volledig is geoptimaliseerd om gevonden te worden in Google. Je hebt de volledige controle om de meta titel en omschrijving aan te passen om beter gevonden te worden in Google.

Is Avada gratis?

Nee, het Avada theme is niet gratis. Je kunt het Avada WordPress theme kopen op ThemeForest voor een eenmalig bedrag van $69 dollar. Duur is het thema dus ook zeker niet.

Is Avada goed voor WooCommerce?

Ja, het Avada theme is goed voor WooCommerce. Het Avada theme beschikt namelijk over een eigen WooCommerce builder waarmee jij zonder technische kennis zelf een webshop kunt maken.
Tim-Gerrits

Tim Gerrits

Mijn naam is Tim Gerrits en ik heb een passie voor het bouwen van websites en webshops. Via deze blog help ik jou met het bouwen van jouw eigen website, webshop of online cursus. Daarnaast review ik ook WordPress thema’s, page builders en hostingpartijen zodat jij direct met de juiste tools van start kunt gaan!

Avada alternatieven

Ook interessant

Avada-logo
4.7/5