Website laten maken

Strategie, Design & Realisatie

Een wordpress website laten bouwen

WordPress is ooit begonnen als platform voor bloggers. Inmiddels is het een contentmanagementsysteem(CMS) met talloze mogelijkheden. Doordat wordpress de laatste tijd snel groeit komen er steeds meer toepassingen beschikbaar dij wij kunnen koppelen op implementeren in uw website. Denk hierbij aan plug-ins die een stuke code toevoegen aan uw website waardoor u nog meer mogelijkheden krijgt. Bijvoorbeeld een gebruiksvriendelijkere website of het helpt met het verbeteren van uw online vindbaarheid. Ook ondersteund wordpress koppelingen met CRM-systemen en social media kanalen. Op deze manier kunt u dus alles op één plek beheren. Een ander voordeel van wordpress is dat u altijd nog dingen (makkelijk) kunt wijzigen, in een custom CMS systeem kan dit namelijk lastig zijn. Het komt er dus op neer dat wordpress een heel uitgebreid CMS systeem is waar de meest uit een lopende website gebouwd kunnen worden.

goedkope-wordpress-website-laten-maken
Wordpress-logo

De voordelen van wordpress

Eerst een strategie

Voordat we beginnen met het bouwen van de website gaan we met de klant in overleg. We kijken hier naar de online missie van de klant,  de doelen die de klant wil bereiken. Voorbeelden van deze doelen zijn het vergroten van het aantal kwalitatieve bezoekers op uw website of het verhogen van het aantal conversies. Wanneer we weten wat uw doelen zijn kunnen we gaan kijken naar hoe we de website hierop kunnen aanpassen. Vervolgens beginnen we met een aantal onderzoeken om informatie te krijgen over relevante zoektermen en uw concurrenten. Pas hierna beginnen we met het bouwen van de website.

Wat kost een wordpress website

Wat een WordPress website kost is afhankelijk van wat u allemaal met uw website wil doen. Wanneer u uw website alleen wil gebruiken als visitekaartje en geen optimalisatie voor google of snelheid wil hebben, dan bent u voor zo’n 200,- klaar. Wanneer het uitgebreider wordt of u wilt uw website laten optimaliseren voor google, dan kan de prijs oplopen tot 999,- euro. Wilt u weten wat uw project gaat kosten? Neem dan gerust contact met mij op.

Waarom moet u het bouwen uitbesteden?

Wij kunnen een wordpress website voor u bouwen als u hier simpelweg niet de tijd of kennis voor heeft. Het is namelijk een tijdrovende klus waar redelijk wat kennis voor is vereist. Wij letten bij het maken van een wordpress website onder andere op de volgende aspecten: De website moet gebruiksvriendelijk zijn, hij moet aansluiten bij de doelgroep, hij moet responsive zijn, dit betekent dat de website een optimale webervaring levert voor een breed scala aan apparaten. Ook letten wij op de snelheid van de website, dit is namelijk een erg belangrijke ranking factor binnen google. De snelheid van uw website kunt u testen met GTmetrix. Voor het optimaliseren van uw website voor google maken wij gebruik van een aantal SEO-tools zoals Mangools, SEMrush en SEO Powersuit.

Nolimitwebdesign-Twello

Overige diensten

Webdesign

Een website is het eerste wat mensen zien wanneer ze in aanraking komen met uw bedrijf. Ik realiseer aantrekkelijke websites met een goede gebruiksvriendelijkheid en de juiste structuur.

SEO

SEO staat voor Search Engine Optimization. Hierbij verbeteren we de techniek, content en autoriteit van de website. Door SEO kunt u beter zichtbaar worden op het internet

Auto Fotografie

Wanneer u uw auto verkoopt zijn goede foto's een must. De meeste mensen zoeken namelijk eerst op internet voordat ze een dealer bezoeken. Uw auto moet hier natuurlijk uitspringen.