WordPress website
laten maken

Wil jij goedkoop een professionele, snelle, zoekmachine- en gebruiksvriendelijke WordPress website laten maken? Dan ben je hier op juiste adres. Ik help jou hier namelijk graag bij!

Goedkoop-een-wordpress-website-laten-maken

Goedkoop een professionele WordPress website laten maken

Wil jij goedkoop een WordPress website laten maken? Dan heb je een erg goede keuze gemaakt! Op dit moment draait namelijk 27% van alle websites op WordPress. Destijds is WordPress begonnen als platform voor bloggers, maar inmiddels kun je er echt alle kanten mee. Denk bijvoorbeeld aan het bouwen van websites, webshops, online leeromgevingen, blogs en ga zo maar door. Door de vele thema’s en plug-ins is het ook mogelijk om precies de website te realiseren die jij in jouw gedachte had.

Het laten bouwen van een op maat gemaakte website is vaak erg duur. De prijs van zo’n website kan al snel oplopen tot €15.000, maar met WordPress gaat dit net even anders. Een professionele WordPress website kun jij namelijk al laten maken vanaf €300!

Een nieuwe website laten maken

Om een unieke stempel te drukken op jouw website, maak je het best een volledig nieuwe website. Zo kan je je website bijvoorbeeld volledig laten opbouwen in de kleuren en stijl van je bedrijfslogo en zo een groot, sterk en betrouwbaar geheel creëren. Aangezien een nieuwe website maken veel tijd in beslag neemt, is het vaak verstandig om ervoor te kiezen om een website te laten maken. Zo weet jij namelijk zeker dat alles op de juiste manier wordt uitgevoerd en jij de tijd kunt besteden aan hetgeen waar jij goed in bent.

een-nieuwe-website-laten-maken
WordPress-website-laten-maken

Website laten maken met WordPress

WordPress is een van de meest gebruikte website builders. Dat is niet te verwonderen: WordPress is namelijk ontzettend gebruiksvriendelijk én veelzijdig. Je kan er eenvoudig mee beginnen en een aantal toepassingen zijn zelfs gratis. Maar WordPress kan ook meer complexe zaken aan, zodat ervaren web site ontwikkelaars pagina’s kunnen bouwen die meer expertise vereisen. Een WordPress website kan gebruikt worden voor zakelijke websites, blog websites, e-commerce, membership sites, en nog veel meer.

Geoptimaliseerd voor SEO

Gevonden worden op de juiste zoektermen is belangrijk en daarom stoppen wij daar veel tijd in.

Goede klantenservice

Heb je een vraag? Wij zijn 24/7 bereikbaar en doen er alles aan om zo snel mogelijk te reageren.

Zelf een website bouwen?

Maak jij jouw website liever zelf? Dan kan dat ook! Volg hiervoor deze handleiding.

Voordelen-WordPress-website

De voordelen van een professionele WordPress website

WordPress is het populairste Content Management System(CMS) waarmee op een eenvoudige manier de meest geavanceerde websites of webshops mee gebouwd kunnen worden. Zelfs onder de echt grote ondernemingen wordt WordPress veel gebruikt. Zo maken onder andere Sony music, The New York Times, Fortune en The Next Web gebruik van WordPress.

  • WordPress is gratis
  • WordPress is makkelijk in gebruik
  • WordPress is SEO vriendelijk
  • WordPress is veilig & vertrouwd
  • WordPress wordt regelmatig geupdate

WordPress website laten maken snelheid

Als jij een WordPress website wilt laten maken zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Zo is bijvoorbeeld de snelheid een erg belangrijk onderdeel, want een snelle website wordt veel beter gevonden in Google dan een trage website. Een snelle website resulteert daarom ook direct in meer bezoekers!

De snelheid is ook erg belangrijk voor gebruikservaring. Zo zullen bezoekers jouw website verlaten wanneer het erg lang duurt voordat jouw website geladen is. Om het maximale uit jouw website te behalen is de snelheid daarom erg belangrijk.

Bij elk project dat ik realiseer houd ik daarom ook goed rekening met de laadtijd/snelheid. Zo gebruik ik snelle WordPress thema’s, niet onnodig veel plug-ins en optimaliseer ik de website snelheid daarna nogmaals door bijvoorbeeld caching toe te passen.

Website-laten-maken-snelheid
Veilig-wordpress-website-laten-maken

Een nieuwe WordPress website laten maken? Bij ons altijd veilig!

Soms is het nodig om klantgegevens of bankgegevens op te vragen via jouw website. Je wil bijvoorbeeld een product verkopen of informatie opvragen voor het maken van een offerte. Cybercriminaliteit ligt echter vaak op de loer. Voor je het weet, haalt een cybercrimineel bankgegevens op van je klanten of imiteren ze een pagina op je website voor het opvragen van persoonlijke gegevens. Zo’n cyberaanval kan de reputatie van jouw bedrijf voorgoed schaden. Aangezien wij veiligheid hoog in het vaandel dragen, zorgen wij bij al onze websites voor een sterke beveiliging. Bij ons kan je er dus zeker van zijn dat je met een gerust hart jouw website kan lanceren.

Snelle & professionele WordPress websites doen het beter

Sommige websites ogen dan wel mooi, maar zijn onderliggend amateuristisch opgebouwd met allerlei rondslingerende codes of onvolledige hyperlinks. Hoe prachtig ze er ook uitzien, zolang de basis niet professioneel is aangepakt, zullen deze websites maar weinig gevonden worden door zoekmachines. Als ze toch gevonden worden, kunnen lange laadtijden ervoor zorgen dat bezoekers al snel weer wegklikken. Wij zorgen voor professionele websites die SEO-vriendelijk zijn. Een transparante opbouw, snelle laadtijden en het gebruik van de juiste tags verzekeren een hoge vindbaarheid.

Website-laten-maken
Professionele-wordpress-website-laten-maken

Goedkoop een professionele WordPress website laten maken: Altijd de focus op de juiste zoektermen

Om goed gevonden te worden door zoekmachines, is het belangrijk om gebruik te maken van de juiste zoektermen op je website. Ben je bijvoorbeeld een bedrijf dat schoenen verkoopt, maar komt het woord ‘schoen’ geen enkele keer voor op je website? Dan loop je mogelijk heel wat klanten mis. Wij bekijken samen met jou welke zoektermen relevant zijn voor jouw bedrijf en hoe je deze doelgericht kan laten terugkomen op je website. Bij een webshop kan het bijvoorbeeld handig zijn om categorie teksten toe te voegen, terwijl een servicebedrijf misschien eerder voor een blog of informatieve teksten kan kiezen.

Verder is het belangrijk er rekening mee te houden waar je de zoektermen precies gebruikt: in koppen, in afbeelding tags, in paginatitels,… Afhankelijk van jouw specifieke noden, geven we je advies over hoe je dit het beste aanpakt en zorgen we ervoor dat de structuur van je website optimaal is.

Wat kost een WordPress website laten maken?

Een basis WordPress website maken, is niet zo moeilijk. Je website naar een professioneel niveau tillen is echter een ander paar mouwen. Je boekt pas echt winst als je website gevonden wordt door zoekmachines en als je gebruikers lang op je website blijven hangen. Om dit allemaal te verwezenlijken is er heel wat knowhow nodig. Denk bijvoorbeeld aan de kennis over zoektermen, de transparante opbouw van je website en het belang van een snelle laadtijd.

Om echt goede resultaten te boeken, is het aan te raden om beroep te doen op professionals. Een eenmalige investering in de opbouw van een mooie website, levert al snel winst op. Wat de precieze kostprijs is van jouw website, hangt af van jouw specifieke behoeften. Je kan bij ons een goedkope website laten maken, maar evengoed een uitgebreide website met meer vereisten. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer info en prijzen. Twijfel je nog of je zelf aan de slag wil met het maken van een website of dit toch liever uit handen geeft? Aarzel dan niet om met ons een gesprek aan te gaan om te bespreken wat wij zoal voor jou kunnen betekenen.

WordPress-website-laten-maken-prijs
WordPress-webshop-laten-maken-prijs

Is het mogelijk om goedkoop een WordPress website te laten maken?

Ja, het is mogelijk om goedkoop een WordPress website te laten maken. Het is alleen wel zo dat deze in veel gevallen weinig functionaliteiten hebben.

Vaak is het zo dat wanneer jij een goedkope website laat bouwen je inlevert op functionaliteiten, zoekmachine vriendelijkheid, snelheid en gebruiksvriendelijkheid. Het laten maken van een goedkope WordPress website raad ik daarom dan ook niet vaak aan.

Wil jij een professionele WordPress website laten maken, maar heb je een beperkt budget? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Waarom een WordPress website laten maken door ons?

Een professionele website laten maken heeft tal van voordelen. Dankzij onze professionele ondersteuning met advies op maat, leveren we websites die helemaal bij jouw noden passen. Onze webpagina’s hebben een hoge gebruiksvriendelijkheid voor (potentiële) klanten en worden gemakkelijk gevonden door zoekmachines. Ben je getriggerd en wil je een offerte opvragen? Of wens je eerst nog wat meer informatie? Neem gerust contact op zodat we samen met jou kunnen bekijken wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Nieuwe-website-laten-maken

WordPress is een super populair systeem voor het bouwen van websites. Op dit momet is zelfs meer dan 27 % van alle websites gebouwd met WordPress. WordPress is snel, zoekmachine vriendelijk, makkelijk in gebruik en beschikt over alle functionaliteiten die jij nodig kunt hebben.

Er zijn een aantal belangrijke zaken waar op gelet moet worden bij het laten maken van een WordPress website. Zo stoppen wij bijvoorbeeld veel aandacht in de snelheid, zoekmachine vriendelijkheid, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid.

De prijs voor het laten maken van een WordPress website verschillen per project. Voor een specifiek antwoord kun je het beste even contact met ons opnemen.

Hoelang jij moet wachten tot jouw website af is, is afhankelijk van de opdracht. Ook hiervoor kun je het beste even contact met ons opnemen.

Wil jij meer weten over Nolimit webdesign? Dan kun je hier ons verhaal lezen.

Laten we sparren