WordPress website laten maken

Goedkoop een snelle, zoekmachine- en gebruiksvriendelijke WordPress website laten maken? Ik help u graag bij! Bekijk deze pagina voor meer informatie

goedkope-wordpress-website-laten-maken

Goedkoop een WordPress website laten maken

Wil jij goedkoop een WordPress website laten maken? Dan heb je een erg goede keuze gemaakt! Op dit moment draait namelijk 27% van alle websites op WordPress. Destijds is WordPress begonnen als platform voor bloggers, maar inmiddels kun je er echt alle kanten mee. Denk bijvoorbeeld aan het bouwen websites, webshops, online leeromgevingen, blogs en ga zo maar door. Door de vele thema’s en plug-ins is het ook mogelijk om precies de website te realiseren die jij in jouw gedachte had.

Het laten bouwen van een op maat gemaakte website is vaak erg duur. De prijs van zo’n website kan al snel oplopen tot €15.000, maar met WordPress gaat dit net even anders. Een professionele WordPress website kun jij namelijk al laten maken vanaf €300!

De voordelen van een WordPress website

WordPress is gebruiksvriendelijk

Een groot voordeel van een Website laten maken in WordPress is dat het super gebruiksvriendelijk is. Hierdoor kunnen de kosten voor jouw project een stuk lager gehouden worden.

Geoptimaliseerd voor SEO & Snelheid

WordPress zit super goed in elkaar en is daarom ideaal voor het realiseren van een snelle en zoekmachine vriendelijke website. Samen gaan wij ervoor zorgen dat jouw website wordt gevonden op de juiste zoektermen.

Makkelijk in onderhoud

Doordat WordPress zo’n gebruiksvriendelijk systeem is, is ook het onderhoud makkelijker. Ook hierdoor kunnen de kosten voor jouw product een stuk lager worden gehouden. 

Wordpress-logo
Geoptimaliseerd voor SEO

Gevonden worden op de juiste zoektermen is belangrijk en daarom stoppen wij daar veel tijd in.

Goede klantenservice

Heb je een vraag? Wij zijn 24/7 bereikbaar en doen er alles aan om zo snel mogelijk te reageren.

Zelf een website bouwen?

Maak jij jouw website liever zelf? Dan kan dat ook! Volg hiervoor deze handleiding.

WordPress-website-laten-maken

WordPress website laten maken snelheid

Als jij een WordPress website wilt laten maken zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Zo is bijvoorbeeld de snelheid een erg belangrijk onderdeel, want een snelle website wordt veel beter gevonden in Google dan een trage website. Een snelle website resulteert daarom ook direct in meer bezoekers!

De snelheid is ook erg belangrijk voor gebruikservaring. Zo zullen bezoekers jouw website verlaten wanneer het erg lang duurt voordat jouw website geladen is. Om het maximale uit jouw website te behalen is de snelheid daarom erg belangrijk.

Bij elk project dat ik realiseer houd ik daarom ook goed rekening met de laadtijd/snelheid. Zo gebruik ik snelle WordPress thema’s, niet onnodig veel plug-ins en optimaliseer ik de website snelheid daarna nogmaals door bijvoorbeeld caching toe te passen.

WordPress website laten maken prijs

Regelmatig krijgen wij de volgende vraag gesteld: “Wat kost het laten maken van een WordPress website“.  Ik snap zeker waar deze vraag vandaan komt, maar het is lastig om hier een specifiek antwoord op te geven.

Elk project is namelijk anders en dat heeft invloed op de prijs. Zo tellen het aantal pagina’s mee, de functionaliteiten die jouw website moet bevatten, welke koppelingen er gemaakt moeten worden met andere systemen en ga zo nog maar een tijdje door. 

Heb jij al een idee voor een nieuwe website, maar twijfel je wat het gaat kosten? Neem dan gerust contact met ons op en dan komen we samen tot een goede prijs!

Goedkoop-wordpress-website-laten-maken-kosten
WordPress-website-laten-maken-twello

WordPress website laten maken: Waarom wij?

Er zijn veel bedrijven waar jij goedkoop een WordPress website kunt laten maken dus waarom zou je voor ons kiezen?

Er zijn een aantal redenen waarom jij het laten maken van jouw website het beste aan ons kunt overlaten. Zo zijn wij nog studenten die jouw website veel goedkoper kunnen maken dan een professionele webbouwer. Daarbij letten wij ook op de belangrijkste zaken voor het opzetten van jouw website. De prijs bij ons is goedkoper, maar op kwaliteit zal je echt niet inleveren!

WordPress is een super populair systeem voor het bouwen van websites. Op dit momet is zelfs meer dan 27 % van alle websites gebouwd met WordPress. WordPress is snel, zoekmachine vriendelijk, makkelijk in gebruik en beschikt over alle functionaliteiten die jij nodig kunt hebben.

Er zijn een aantal belangrijke zaken waar op gelet moet worden bij het laten maken van een WordPress website. Zo stoppen wij bijvoorbeeld veel aandacht in de snelheid, zoekmachine vriendelijkheid, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid.

De prijs voor het laten maken van een WordPress website verschillen per project. Voor een specifiek antwoord kun je het beste even contact met ons opnemen.

Hoelang jij moet wachten tot jouw website af is, is afhankelijk van de opdracht. Ook hiervoor kun je het beste even contact met ons opnemen.

Wil jij meer weten over Nolimit webdesign? Dan kun je hier ons verhaal lezen.

Laten we sparren