Rehub WordPress Theme Review 2024: Beste WordPress Thema? Mijn Ervaringen!

Samenvatting: Het Rehub theme is een erg populair wordpress thema dat speciaal is ontwikkeld voor e-commerce, affiliate marketing, webshops & community websites. Het is hiervoor belangrijk dat het thema snel & zoekmachine vriendelijk is en dat is het dan ook uiteraard! Verder heb je geen technische kennis nodig om met dit thema te werken, want hij is volledig compatibel met onder andere Elementor.

Weet jij al genoeg? Dan kun je via de gele knop de actuele aanbieding bekijken. Nog niet overtuigd? Dan raad ik je zeker aan deze Rehub Theme Review te lezen!

Gebruiksvriendelijkheid

4.7/5

Klantenservice

4.8/5

Snelheid

4.8/5

Prijs

4.9/5
Inhoudsopgave

Wat is het Rehub WordPress Theme?

Het Rehub wordpress theme is een erg populair wordpress thema op ThemeForest dat in mei 2014 op de markt is gebracht door Sizam. In vergelijking met andere wordpress thema’s is Rehub erg bijzonder, want het thema is echt met helemaal niks te vergelijken.

Wat je vaak ziet is dat thema’s zijn gebouwd voor bedrijfs websites of webshops, maar het Rehub theme is bedoeld voor een totaal andere doelgroep. Het Rehub theme is namelijk speciaal ontwikkeld voor de mensen die online geld willen verdienen. Je kunt hierbij dus bijvoorbeeld denken aan dropshipping, e-commerce, affiliate marketing, prijsvergelijkingswebsites als tweakers, reviews & kortingscodes websites of een community website. 

Voorheen moest iedereen die online geld wou verdienen zelf een website bouwen of dit laten doen door een professionel. Met het Rehub theme is dit niet meer nodig, want het beschikt over alle functionaliteiten die je zou kunnen gebruiken voor jouw website of webshop. Daarnaast heb je ook geen technische kennis nodig om met dit thema te werken. Rehub is namelijk volledig compatibel met Elementor, Visual Composer & WPBakery

Aangezien dit thema al relatief lang op de markt is, zo goed in elkaar zit en bedoeld is voor een hele specifieke doelgroep haalt het thema bizarre resultaten. Op dit moment heeft het Rehub theme meer dan 22.100 gebruikers. Deze gebruikers beoordelen het thema vervolgens met gemiddeld 4.92 van de 5 sterren! Dit is echt bizar hoog en zo’n score heb ik een ander thema nog nooit zien halen. 

Laten we maar snel aan deze Rehub theme review beginnen, want dan kan ik je laten zien wat dit thema zo bijzonder maakt, waarom en waarvoor jij dit thema zou moeten gebruiken, hoe de kwaliteit van de klantenservice is, wat de ervaringen van andere gebruikers zijn met dit thema en uiteraard wat het thema kost.

Rehub-theme

Waarom zou jij het Rehub wordpress theme moeten gebruiken?

Zoals ik net al noemden is het Rehub theme ontwikkeld voor een hele specifieke doelgroep. Dit maakt erg geschikt, omdat het thema dus ook alleen beschikt over de functionaliteiten die belangrijk zijn voor websites in deze niche. Het voordeel hiervan is dat het thema niet onnodig veel ruimte in neemt en hij dus lichter is. Vervolgens levert dit een snellere website op en dat betekent weer dat je beter gevonden gaat worden in Google. Laat dat nou net het belangrijkste onderdeel zijn van een website of webshop in deze markt!

Responsive & Multifunctoineel

Een belangrijk voordeel van het Rehub theme is dat het volledig responsive is. Al helemaal in deze tijd is dat erg belangrijk, want hierdoor wordt jouw website of webshop op elk apparaat op de best mogelijke manier weergegeven. Ik kom zelf nog regelmatig websites tegen die niet responsive zijn en dit is niet goed. Niet voor de bezoekers, maar ook helemaal niet voor Google. Een website of webshop die niet responsive is wordt namelijk slecht tot helemaal niet opgenomen in Google. Het hebben van een responsive website is daarom erg belangrijk om succes te  behalen. 

Bij het Rehub theme heb je hier geen omkijken naar. Dit thema wordt namelijk automatisch responsive gemaakt en dat scheelt echt veel tijd. Mocht je er toch net even anders over denken? Dat is natuurlijk geen probleem. Het is met het Rehub theme namelijk ook mogelijk hier aanpassingen in te maken. Uiteraard heb je hier geen technische kennis voor nodig.

Naast dat het Rehub theme volledig responsive is het thema ook multifunctioneel. Dit betekent dat je het thema in principe kunt gebruiken om alle soorten websites of webshops mee te bouwen. Toch is het Rehub theme niet zo multifunctioneel als bijvoorbeeld Avada, BeTheme of TheGem. Deze thema’s zijn namelijk echt voor alle soorten websites geschikt, maar dit heeft ook weer zijn nadelen. Zo zijn deze thema’s stukken zwaarder, trager en minder zoekmachine vriendelijker. 

Als jij een website of webshop wilt maken om online geld te verdienen is het Rehub theme waarschijnlijk de beste keuze, want dit thema is hier speciaal voor ontwikkeld. Je hebt dus niet meer functionaliteiten nodig die andere thema’s bijvoorbeeld wel ondersteunen, maar hier vertel ik je later in deze Rehub theme review meer over.

Rehub-theme-responsive

Snel & Zoekmachine vriendelijk

De snelheid en zoekmachine vriendelijkheid van een thema is veruit het belangrijkste onderdeel waar je op moet letten. Dit gaat namelijk voor een groot deel behalen hoe succesvol jouw bedrijf gaat worden. Veel mensen weten dit niet en kiezen daarom voor een gratis wordpress thema. Dit is echt een gigantische fout, want een gratis thema is sloom, zwaar, niet zoekmachine vriendelijk, wordt vaak slecht onderhouden en beschikt niet onder een klantenservice. Google zal snel merken dat het thema een rommeltje is en dit betekent dat je niet of heel slecht gevonden gaat worden in Google. Zoals je al kunt raden betekent dit geen bezoekers en geen inkomsten. Zonde dus.

Door in dit geval te kiezen voor een Rehub theme zul je deze problemen niet hebben. Het thema is namelijk ontwikkeld door ervaren programmeurs. Dit betekent dat het thema schone code bevat er geen dubbele code in het thema staan en dat Google het thema makkelijk kan lezen. Dit betekent een veel snellere website en dus ook betere rankings in Google. Het resultaat hiervan is meer bezoekers en meer inkomsten. Aangezien een goed wordpress thema echt niet de hoofdprijs kost kan ik je zeker aanraden om hier in te investeren. 

Al helemaal voor affiliate marketing, dropshipping, review websites en vergelijkingswebsites is snelheid super belangrijk. Je wilt namelijk zoveel mogelijk bezoekers naar jouw website of webshop krijgen, want dit levert geld op. Daarnaast is ook uit verschillende onderzoeken gebleken dat de laadtijd veel invloed heeft op het conversiepercentage. Aangezien we het hier over het online geld verdienen hebben is het behalen van een hoog conversiepercentage een droom van iedere ondernemer. Maak daarom de keuze voor een goed wordpress thema!

Rehub-wordpress-theme-page-speed

Rehub Theme Demo websites

Heb jij wel eens een website of webshop vanaf scratch gebouwd? Ik wel en ik kan je vertellen dat dit erg lastig is. Niet zo zeer, omdat het zo technisch is, maar je maar blijft nadenken en altijd wel verbeterpunten ziet. Het bouwen van een website of webshop vanaf scratch kost daarom enorm veel tijd en dat vind ik zonde.

Ik vind het daarom persoonlijk een erg groot voordeel dat het Rehub theme standaard wordt geleverd met 14 demo’s. Deze demo’s zien er erg goed uit, komen professioneel over en beschikken over de juiste functionaliteiten. Daarnaast kun je de demo’s met één druk op de knop importeren om ze vervolgens helemaal naar jouw wens te maken. Uiteraard gaat dit via de page builder wat ervoor zorgt dat je geen technische kennis nodig hebt en dat je ermee kunt doen wat je zelf wilt. In mijn opzichte is dit thema het beste wordpress thema dat je kunt krijgen dat zich bevindt in de online geld verdienen niche.

Rehub-theme-demo's

Volledig compatibel met Elementor, Visual Composer & WPBakery

Voorheen was het bouwen van een website of een enorm lastig klus. Het was namelijk technisch en je moest er verschillende programmeertalen voor beheren. Kon je dit niet? Dan moest je op zoek naar een programmeur, maar hier betaal je echt de hoofdprijs voor. Op een gegeven moment werd WordPress openbaar en werd het bouwen van websites of webshops al weer stukken makkelijker. Inmiddels zijn er ook page builders die het echt heel makkelijk bouwen.

Standaard is het Rehub theme compatibel met Elementor, Visual Composer & WPBakery. Dit niet zijn niet zomaar page builders, maar drie van de beste page builders van dit moment. Het voordeel van zo’n page builder is dat je geen technische kennis nodig hebt om er een website mee te bouwen. Een page builder beschikt namelijk over een drag & drop systeem en live editing systeem.

Het drag & drop systeem maakt het bouwen toegankelijk voor iedereen. Dit systeem bestaat namelijk uit een menu gevuld met elementen. Elementen de objecten die jij op jouw website kunt plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan afbeeldingen, knoppen, teksten en formulieren. Het drag & drop systeem zorgt er vervolgens voor dat jij deze elementen op jouw website kunt plaatsen door ze uit het menu te slepen en de plaatsen op jouw website.

Vanaf dit moment gaat ook het live editing systeem een rol spelen. Dit systeem maakt als het ware een kopie van jouw huidige website. Op deze kopie kun jij door middel van het drag & drop systeem wijzigingen aanbrengen. Het voordeel hiervan is dat je live ziet wat je aan het doen bent. Bezoekers kunnen dus de wijzigingen dus niet zien totdat jij hebt geklikt op opslaan en publiceren. Door de page builders is het bouwen niet alleen veel makkelijker geworden, maar gaat het ook veel sneller en is het veiliger.

Rehub-theme-page-builder

Gratis toegang tot $300 dollar aan premium plugins

Een mooie bijkomstigheid van het Rehub theme is dat je gratis toegang krijgt tot $300 dollar aan premium plugins. Zo krijg je toegang tot de WPBakery page builder die normaal $45 dollar kost, Slider revolutions die normaal $29 dollar kost, Advanced product filter, de Layered popup plugin en blijf zo nog maar even doorgaan. Het Rehub theme biedt enorm veel extra functionaliteiten ten opzichte van andere thema’s. Al helemaal wanneer je na gaat voor welke specifieke niche dit thema ontworpen is. De combinatie van dit thema en de functionaliteiten die je kunt gebruiken voor deze specifieke niche zul je niet snel ergens anders vinden.

Ontwikkeld voor een hoog conversiepercentage

Wanneer jij een website of webshop bouwt om online geld te verdienen wil je natuurlijk zoveel mogelijk verkopen en dus zoveel mogelijk bezoekers op jouw website krijgen. Met het Rehub theme gaat dit je zeker lukken, want dit thema bevat bepaalde functionaliteiten die ervoor zorgen dat meer mensen in Google op jouw resultaat klikken! Hoe? Ik zal het je uitleggen.

Eigenlijk is dit namelijk vrij simpel. Het Rehub theme bevat de functionaliteit om schema mark-ups aan jouw pagina’s mee te geven. Ik snap dat dit misschien vrij technisch overkomt, maar door het volgende voorbeeld zul je het waarschijnlijk wel snappen.

Heb jij wel eens de gele sterren gezien bij een resultaat in Google? Deze komen vaak tevoorschijn wanneer je zoekt op een product of review van een product. Deze sterren worden een schema mark-up genoemd. Door deze toevoeging aan jouw website zullen veel meer mensen op jouw resultaten klikken dan op die van de concurrenten.

Uiteraard is deze schema markup niet alleen voor de sterren. Er zijn namelijk ook schema’s voor reizen, recepten, producten, zoekfunctie en nog veel meer. Welke je moet gebruik licht uiteraard aan het type website dat je hebt en wat voor product of dienst je verkoopt. Het is in ieder geval goed om te weten dat het Rehub theme deze ondersteund en dat jij hierdoor meer bezoekers gaat krijgen!

Rehub-wordpress-theme-conversion-rate

De beste webshops bouw je met het Rehub wordpress theme

Het Rehub theme is super handig voor het opzetten van een e-commerce webshop. Om hier het maximale uit te halen moet het thema beschikken over een webshop systeem en dat is WooCommerce. WooCommerce is op dit moment het beste webshop systeem dat je kunt gebruiken voor een wordpress webshop. Het mooiste voordeel hiervan is nog dat deze plugin helemaal gratis is te downloaden. Via deze plugin kun jij vervolgens jouw webshop beheren. Denk hierbij aan het toevoegen en verwijderen van producten, het instellen van betaalmogelijkheden, de voorraad beheren, kortingscodes aanmaken en nog veel meer.

Het design(wat de bezoekers zien) kun je bouwen met het thema. Dit kun je doen met demo websites die meegeleverd worden, maar je kunt ook helemaal vanaf scratch beginnen. Het bouwen gaat je dan meer tijd kosten, maar je hebt jouw webshop dan wel helemaal naar jouw wensen. 

Voor webshop beschikt het Rehub theme over erg handige functionaliteiten. Zo kun je producten toevoegen aan categorieën, filters toevoegen waardoor bezoekers zo snel mogelijk het juiste product kunnen vinden, website templates bouwen voor productpagina’s zodat elk product gebruik kan maken van deze template, product labels toevoegen om bijvoorbeeld te laten zien dat een product in de aanbieding is, een login systeem waar bezoekers hun bestellingen en account kunnen beheren, de mogelijkheid om producten toe te voegen aan het wensenlijstje en nog veel meer. Met dit thema kun jij met jouw webshop echt alle kanten op.

Rehub-theme-woocommerce

Rehub is de perfecte keuze voor Affiliate Marketing en Community websites

Zoals ik eerder in deze Rehub theme review al vertelde is dit thema speciaal ontwikkeld voor e-commerce, affiliate marketing en community websites. Nu zul jij je afvragen waarom dit thema hier het beste voor is en je niet Soledad, Salient, Uncode of Kallyas zal gebruiken?

Hier kan ik een erg simpel antwoord opgeven, want het Rehub theme is speciaal ontwikkeld voor één specifieke niche omdat je zo het snelst de beste resultaten halen. De andere thema’s zijn zeker erg goed, maar beschikken niet over de functionaliteiten en zijn trager omdat ze voor alle soorten ondernemingen geschikt moeten zijn. Ik kan het Rehub theme daarom zeker aanraden.

Het Rehub theme ondersteund onder andere een aantal erg goede functionaliteiten voor affiliate marketing. Denk aan een speciaal design voor berichten, de mogelijkheid om prijzen van bepaalde winkels te vergelijken, het importeren van xml en csv, het bijhouden van prijsdaling voor producten en nog een hele hoop andere functionaliteiten die echt belangrijk zijn voor jouw affiliate marketing project.

Ook als je een community wilt opbouwen moet je dit thema zeker in jouw onderzoek meenemen. Het beschikt namelijk over erg goede functionaliteiten voor het opbouwen van een community. Denk bijvoorbeeld aan het aanbieden van een betaald abonnement, koppelingen met Buddypress, SEO mogelijkheden voor profielen, het systeem kan reputaties bijhouden en je kunt gebruikers rollen/rechten geven. Super handig dus!

Rehub-affiliate-marketing

Rehub Theme Review: Wat vinden anderen van dit thema?

Ik vind het zelf erg belangrijk dat een wordpress thema goed wordt beoordeeld door andere gebruikers voordat ik hem zelf koop. Eigenlijk is dit ook vrij logisch, want je wilt natuurlijk wel de beste keuze. Dit is dan ook de reden dat ik de ervaringen van andere zeker wil meenemen in deze Rehub theme review. Op deze manier kan ik jou namelijk het meest realistische beeld geven.

Zoals ik eerder in deze Rehub theme review al noemden is het thema in mei 2014 op de markt gebracht. Voor de niche waarin dit thema zich bevindt is het wat mij betreft het beste thema dat je kan kiezen. Uit de ervaringen van andere gebruikers kunnen we concluderen dat zij het zeker met mij eens zijn. Het Rehub theme heeft namelijk meer dan 22.100 gebruikers. Deze gebruikers beoordelen het thema met gemiddeld 4.92 van de 5 sterren. Dit is echt enorm goed. Zo’n goede score heb ik zelf nog nooit bij een andere wordpress thema op ThemeForest gezien. Met het Rehub thema maak je dus een erg goede, betrouwbare en veilige keuze!

Rehub-theme-review

Rehub Theme Review: Hoe is de klantenservice?

Niet alleen de ervaringen van andere gebruikers vind ik erg belangrijk, maar ook de klantenservice vind ik zelf erg belangrijk. Aangezien je namelijk met website software werkt kan er altijd wel wat fout gaan. En mocht dit gebeuren dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk dit probleem opgelost hebben. Wanneer er geen klantenservice aanwezig is zit je met een probleem. Je zult het dus zelf uit moeten zoeken.

In dit geval is het Rehub theme een erg goede keuze. Rehub beschikt namelijk over een goede support. Als je met een probleem zit kun je direct gebruik maken van de documentatie. Dit is eigenlijk een soort van kennisbank waar erg veel problemen al worden opgelost. Als je hier niet het juiste antwoord kunt vinden is er ook nog de persoonlijke support. Hier krijg je net als alle andere wordpress thema’s standaard 6 maanden toegang tot. Eventueel kun je de support verlengen naar 12 maanden, maar persoonlijk vind ik dit nooit nodig.

De kwaliteit van de klantenservice is erg goed. Dit kun je ook zien wanneer je kijkt naar de comments onder dit thema. Ze klantenservice reageert snel en doet er alles aan om jouw zo snel en goed mogelijk te helpen. Met het Rehub theme maak je dus ook op het gebied van support een erg goede keuze.

Rehub-theme-support

Rehub Theme Kopen: Wat kost het?

Het Rehub theme heeft in vergelijking met andere wordpress thema’s een erg goede prijs. Het thema kost namelijk maar eenmalig $59 dollar. Voor dit geld krijg je de volgende dingen:

  • Het thema
  • Toegang tot de demo websites
  • Erg veel functionaliteiten voor Affiliate marketing, Community websites & E-commerce
  • Geen technische kennis nodig om een website of webshop te bouwen
  • De mogelijkheid om prijzen van verschillende winkels te vergelijken
  • Standaard 6 maanden support. Eventueel uit te breiden naar 12 maanden

Ik kan je dit thema daarom meer dan aanraden, want het bevat alles dat jij nodig zou kunnen hebben voor jouw website of webshop.

Rehub-theme-kopen

Rehub Theme Review Conclusie: Is dit thema geschikt voor jouw project?

Nu we aan het einde zijn gekomen van deze Rehub theme review is het tijd voor een conclusie, want is dit thema geschikt voor jouw project?

Ik kan je vertellen dat dit thema erg goed is, maar voor en bedrijfswebsite, blog of portfolio kan ik toch beter een ander thema aanraden. Het Rehub thema is hier niet ideaal voor en dat is ook helemaal niet gek. Dit thema is namelijk speciaal ontwikkeld voor webshops en andere methodes om online geld te verdienen.

Mijn conclusie is daarom dat het Rehub thema ideaal is voor een webshop, affiliate marketing website, e-commerce, dropshipping en een community website. Ik kan je garanderen dat je voor deze markten geen beter thema zult vinden! Pak daarom nu je kans en kies voor het Rehub Theme.

Rehub theme alternatieven

Ook interessant

Rehub-theme-logo
4.8/5