Betrouwbaar Online Geld Verdienen? – Dit zijn de 5 Veiligste manieren

betrouwbaar-online-geld-verdienen
Inhoudsopgave

Ben jij opzoek naar een methode om ook betrouwbaar online geld te verdienen? Inmiddels ben ik al enige tijd bezig met het online geld verdienen, omdat ik niet voor een baas wil werken en omdat ik mijn eigen werktijden wil kunnen bepalen. Natuurlijk is het salaris ook een groot voordeel.

Omdat Affiliate Marketing voor mij de beste en leukste optie was heb ik hiervoor gekozen. Inmiddels ben ik hier al zo’n 14 maanden mee bezig en verdien ik al meer dan €1000,00 euro per maand! Afgelopen maand was het zelfs €1278! Het voordeel van Affiliate Marketing is dat je het oneindig kunt opschalen. Ik heb mijn ultieme doel daarom ook gesteld op €10.000 euro per maand. 

Betrouwbaar online geld verdienen is ideaal, want je kunt je eigen werktijden bepalen en het enige wat je nodig hebt is een laptop. Dit betekent dat je overal kunt werken waar internet is. Het is dus mogelijk om ergens in het buitenland te gaan zitten en vanaf hier je eigen business te runnen.

In dit artikel help ik jou naar het zoeken van de perfecte methode waarmee jij betrouwbaar online geld kunt gaan verdienen! Onder andere komen enquêtes, e-commerce en natuurlijk Affiliate Marketing voor in onze betrouwbare methodes.

Is online geld verdienen betrouwbaar?

Veel mensen vragen zich af of geld verdienen op het internet wel betrouwbaar en legaal is. Op het nieuws hoor je namelijk regelmatig dat er mensen worden opgelicht via social media of marktplaats. In dit artikel behandelen wij daarom alleen betrouwbare en legale manieren om geld te verdienen. Denk hierbij aan geld verdienen met enquetes of affiliate marketing. Het voordeel van betrouwbaar online geld verdienen is dat je zelf je tempo kan bepalen en zoveel kan verdienen als je zelf wil.

Online Geld verdienen als student?

Als student kun je eigenlijk altijd wel wat extra geld gebruiken voor een nieuwe telefoon of die toffe broek die je op internet tegenkwam. Daarom is online geld verdienen juist voor studenten interessant. Studenten hebben naast hun studie meestal veel tijd over. Als student kun je bijvoorbeeld extra geld verdienen met Social Media, het invullen van enquêtes of met een eigen Youtube-kanaal. Het voordeel van deze manieren is dat je zelf niks hoeft in te leggen, je kunt dus direct en gratis geld gaan verdienen. Hoeveel geld je kunt verdienen als student is afhankelijk van de tijd die je er in stopt. Zo verdient de ene student €100,- p/m en de ander €600,- p/m. Het is puur afhankelijk van hoe graag jij het wil en de tijd die je er in stopt.

1. Betrouwbaar online geld verdienen met Affiliate Marketing

Tegenwoordig wordt affiliate marketing een steeds bekendere term. Waarschijnlijk heb jij die mensen die geld verdienen op vakantie ook wel eens voorbij zien komen op instagram. Vaak doen deze mensen aan affiliate marketing of dropshipping. Bij affiliate marketing promoot je simpelweg andermans producten. Per verkocht artikel krijg je een vergoeding(commissie). Hoeveel je verdiend per verkocht product hangt af van het soort product dat je promoot. Wanneer je promotie maakt voor auto.nl en iemand koopt via jouw een auto, dan kan de commissie oplopen tot wel €500,00.

wat-is-affiliate-marketing

Affiliate Marketing Cursus

Wanneer je op het internet zoekt naar “affiliate marketing training” kom je waarschijnlijk gigantisch veel resultaten tegen. Veel van deze resultaten zeggen dat ze veel geld verdienen met affiliate marketing en dat ze dit jou ook kunnen leren. Echter raden wij je aan om eerst even onderzoek te doen naar deze websites. Het komt namelijk vaak voor dat de persoon die de cursus aanbiedt nergens zijn naam gebruikt. Wanneer je er zeker van bent dat jij anderen kunt leren geld te verdienen met affiliate marketing is je naam gebruiken toch alleen positief? Ik heb mezelf hier ook een tijd in verdiept, omdat affiliate marketing toch zo’n mooi concept is. Zoveel verdienen als je zelf wil, op vakantie gaan wanneer je wil en altijd kunnen doen wat jij op dit moment wil. Toen ik op internet ben gaan zoeken naar een cursus kwam ik snel uit bij de Affiliate Marketing Revolutie(Internet succes gids).Het voordeel van deze cursus is dat hij wel zijn naam gebruikt. Jacko Meijaard is namelijk de eigenaar en al 10 jaar actief in de affiliate marketing, hij weet dus alle ins en outs. Misschien is het grootste voordeel van deze cursus nog wel dat hij NU maar €47,00 kost.

Voor deze €47,00 leert Jacko jou hoe je het internet voor je kan laten werken, hoe je een passief inkomen kan opbouwen en hoe je je inkomen maandelijks kan laten groeien. Wanneer je deze cursus hebt aangeschaft, maar hij bevalt je niet kun je altijd nog gebruik maken van de 30 dagen niet goed geld terug garantie. Er is dus geen reden om niet te starten met Affiliate Marketing Revolutie.

affiliate-marketing-revolutie

Affiliate netwerken

Als je wil beginnen met affiliate marketing is het handig om je aan te melden bij een affiliate netwerk. Een affiliate netwerk is eigenlijk een verzamelplek van de adverteerders en affiliates. Zodra jij hebt aangemeld bij bijvoorbeeld Daisycon, kun je gaan kiezen wat je wil gaan promoten. Daisycon is op het moment een van de grootste affiliate netwerken in nederland, en heeft een groot aanbod aan adverteerders. Er is dus voor iedereen wat wils. Het grootste voordeel van Daisycon is dat je je gratis kunt aanmelden, en na het verifiëren van je account direct geld kunt gaan verdienen!

2. Betrouwbaar online geld verdienen met dropshipping

Dropshipping wordt de laatste tijd steeds populairder en de mensen die dit doen verdienen bakken met geld, maar hoe kan dat? Voordat we hierop ingaan is het eerst even handig om te weten wat dropshipping precies is. Dropshipping is een vorm van e-commerce waarbij je producten aanbied die je niet zelf op voorraad hebt. 

Wanneer een klant een product van jou koopt verstuur je het product niet zelf, maar doet in de meeste gevallen bol.com dit voor je. Als je dit natuurlijk hebt aangeven bij ze. Veel dropshippers kopen al hun producten in in China. Vervolgens worden deze producten bij bol.com geleverd en regelen hun de bestellingen en verzendingen. Ideaal toch?

Het grootste voordeel van dropshipping is dat je zelf niet in aanraking komt met het product. Hierdoor kun je veel tijd stoppen in het zoeken naar nieuwe goed lopende producten die je kunt gaan dropshippen. Wanneer je op deze manier werkt kun je je hele inkomen passief maken en is een maandelijks inkomen van €10.000 euro helemaal niet raar.

Op het moment zijn er op het internet een aantal hele goede stap voor stap videotrainingen te vinden, die jou leren hoe jij jouw eigen succesvolle dropshipping business kunt opzetten. Heb jij hier interesse in? Lees dan onze volledige review over de Bol Masterclass.

Wat-is-de-bol-masterclass

3. Betrouwbaar online geld verdienen met je eigen Social Media Marketing Business

Je kunt er ook voor kiezen om je geld te gaan verdienen met je eigen Social Media Marketing Business(SMMB). Wanneer je hiervoor kiest ben je vooral bezig met het opzetten van Facebook, LinkedIn en Instagram advertenties voor bedrijven. Achter deze advertenties bouw je vervolgens een funnel(geautomatiseerd proces) waardoor je klant automatisch nieuwe klanten/leads binnenhaalt. Omdat er uit dit proces steeds nieuwe betalende klanten komen, die het bedrijf geld opleveren kun jij hier een flink tarief voor rekenen. 

Ook voor het opzetten van een Social Media Marketing Business zijn er op het internet een aantal trainingen te vinden. We kwamen bijvoorbeeld de SMMB Masterclass tegen. Dit is een videotraining waarin je leert hoe je advertenties kunt opzetten, hoe je klanten krijgt, hoe je een funnel bouwt en hoe je vervolgens dit hele proces kunt opschalen of uitbesteden. Op het moment bestaat de SMMB Masterclass uit maar liefst 450+ studenten. Volgens de trainer(Boyd Hoek) zul je al snel tussen de €1.000 en €2.000 euro per maand verdienen.

Wil jij ook je eigen Social Media Marketing Business opzetten en hiermee groeien naar een salaris van €10.000+ per maand? Lees dan onze volledige review over de SMMB Masterclass van Boyd Hoek of volg direct het gratis webinar.

SMMB-Masterclass

4. Online geld verdienen op de aandelenmarket?

Als je goed hebt gekeken zul je zien dat ik bij elke manier betrouwbaar online geld verdienen hebt gebruikt, maar niet bij deze. Dat heeft een reden. De aandelenmarkt kan namelijk erg gevaarlijk zijn en zo uit het niets veranderen. Wanneer je geen kennis hebt van deze markt raad ik je ook niet aan om hiermee bezig te gaan. Tenzij je natuurlijk eerst een cursus gaan volgen die hierbij aansluit. Het zit op de aandelenmarkt namelijk zo dat je heel veel kunt verdienen, maar je kunt het ook allemaal in een keer kwijt zijn. Naar mijn mening is dit daarom geen goede manier om een passief inkomen op te bouwen.

Mocht je wel kennis hebben van deze markt en je weet wat je doet dan kun je hier zeker flink mee verdienen. Er zijn namelijk zat mensen die niet meer hoeven te werken door de aandelen die ze bezitten of verhandelen. Ook voor deze manier geld wel je moet echt kijken naar de lange termijn. Je zult hier het eerste jaar niet extreem rijk mee worden.

online-geld-verdienen-met-aandelen

5. Betrouwbaar online geld verdienen met Instagram

Ben je veel actief op instagram? Dan is dit misschien wel de ideale manier om online geld te verdienen voor jou. Geld verdienen op instagram kan op twee manieren, namelijk door zelf een groot instagram account op te zetten of door het managen van andermans instagram account.

Geld verdienen met je eigen Instagram

Wanneer je ervoor kiest om geld te gaan verdienen met je eigen instagram account, is het belangrijk om van tevoren al een aantal dingen te weten. Denk hierbij aan de niche(doelgroep) waar je je op wil gaan richten, snap het algoritme van instagram, creëer een band met je volgers, gebruik tags en hashtags en zo kan ik nog wel even doorgaan. Nu je weet waar je op moet letten bij het maken van een succesvol instagram account, is het ook belangrijk om te weten hoe je hier uiteindelijk geld mee kan verdienen. Een van de manieren die je kunt gebruiken om geld te verdienen is sponsoren zoeken. Wanneer je een kleiner account hebt moet je meestal zelf op zoek naar bedrijven. We raden je hier aan om niet direct naar de grote bedrijven te stappen, maar begin bij de kleinere bedrijven die niet veel meer volgers hebben dan jijzelf. In het begin krijg je vaker een goeding in de vorm van goederen. Wanneer je een sponsordeal hebt met een kleding winkel kun je dus vaak rekenen op gratis kleding. Als je een groter/bekender account hebt kun je ook geld gaan vragen voor je sponsordeals.

Hoeveel kan ik verdienen met Instagram

Wanneer je geld wil gaan vragen voor sponsordeals is het wel belangrijk dat je ook daadwerkelijk een groot account hebt met actieve fans/volgers. Zodra je een account hebt van laten we zeggen 5.000+ volgers kun je beginnen met het contacteren van bedrijven. In dit bericht kun je aangeven dat je actief bent op instagram en dat jouw doelgroep dezelfde interesses heeft als de doelgroep van het bedrijf. Dit is voor het bedrijf in de meeste gevallen alleen maar mooi. In het bericht is het ook handig om gelijk een prijs te noemen voor de reclame die jij voor hen wil maken. Er zijn niet echt prijzen die vast staan bij een sponsordeal op instagram. Je kunt het bedrijf voorstellen dat jij hun product/dienst promoot in ruil voor €0,25 per like en €1,00 per reactie. Heb je veel volgers, krijg je veel likes en reacties? Dan kun je dus een mooi zakcentje bijverdienen met instagram.

Online-geld-verdienen

6. Betrouwbaar online geld verdienen met Google Adsense

Wanneer je in bezit bent van een website kunt u ook geld verdienen met google adsense. Om geld te verdienen met google adsense moet je eerst een account aanmaken. Als je bent ingelogd ga je naar “mijn advertenties” en klik je op “nieuw advertentieblok”. Hier kun je kiezen uit verschillende type advertentieblokken die je op je website kunt plaatsen. Vervolgens krijg je een stukje code die je kunt plaatsen op je website. Je kunt maximal 3 advertenties plaatsen op één pagina. Via de cookies wordt bijgehouden wat voor advertentie iemand te zien krijgt. Klikt deze persoon op de advertentie? Dan krijg jij hier geld voor. Google betaald pas uit wanneer je €70,00 hebt verdiend. Je kunt eenvoudig je website maken met wordpress. Programma’s die wij hiervoor aanraden zijn: Astra, Neve, StudioPress, OceanWP, Divi of Elementor Pro.

Hoeveel kun je verdienen met Google Adsense

Uit onderzoek blijkt dat 2-5% van alle paginaweergave klikt op een advertentie. Hoeveel je verdiend per klik hang af van het type advertentieblok en het onderwerp van je website. Wanneer we gebruik maken van een voorzichtige inschatting kun je per klik rekenen op zo’n 15 cent. Als we ervan uitgaan dat 3% van je bezoekers klikt op een adsense advertentie, dan kun er vanuit gaan dat je per 1000 weergave minimaal €4,50 verdiend. Wanneer je een fanatieke blogger bent en goed gevonden wordt in google kan dit dus zeer interessant voor je zijn.

Let op:

Het is niet de bedoeling dat je zelf de hele tijd op je eigen advertenties gaat lopen klikken. Google heeft een gigantisch geavanceerd algoritme dat dit fraude herkent. Het gevolg van deze fraude is een ban op adsense en het verliezen van al je gemaakte inkomsten.

betrouwbaar-online-geld-verdienen

7. Betrouwbaar online geld verdienen met Fotografie

Vind je het leuk om bezig te zijn met fotografie en kun je goed fotograferen, dan kun je ook serieus geld gaan verdienen met fotografie. Wanneer je bezig gaat met fotografie kun je je richten op verschillende gebieden. Denk hierbij aan natuurfotografie, modelfotografie, auto fotografie, portretfotografie of bruiloft fotografie.

Hoe kun je geld verdienen met Fotografie?

Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen met fotografie. Je kunt onder andere geld verdienen door je te verhuren. Ook kun je gaan fotograferen voor tijdschriften, maar deze manieren vallen natuurlijk niet onder dit artikel “Online geld verdienen”. Daarom heb ik ook een andere manier. Je kunt namelijk een account aanmaken bij fotobibliotheken als shutterstock en adobe stock. Dit zijn digitale foto bibliotheken. Je moet hier betalen om foto’s te mogen gebruiken. Dit betekent dat jij jouw foto’s hier op kunt plaatsen. Als mensen deze foto’s willen gebruiken voor bijvoorbeeld hun website moeten ze de foto kopen. Per verkochte foto’s krijg jij betaald. 

Het grote voordeel hiervan is dat dit automatisch gaat. Dit komt doordat deze website’s altijd online zijn. Je kunt dus jezelf verhuren als fotograaf terwijl je ook geld binnen krijgt via het internet. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een camera en een laptop.

Gratis-foto's-voor-de-website

8. Betrouwbaar online geld verdienen met Enquetes

Er zijn veel websites waar je je kunt aanmelden voor het invullen van enquêtes. Voor elke ingevulde enquête krijg je een vergoeding. Hoeveel geld je krijgt per ingevulde enquête is afhankelijk van de duur van de enquête. Het voordeel van het invullen van enquêtes is dat je vaak ook een startersbonus krijgt. Op het moment krijg je bij panelclix al 150 clix voor alleen het aanmaken van een account. Deze 150 clix staan gelijk aan €1,95. Het voordeel van Panelclix is dat je clix steeds meer waard worden. Zo krijg je voor 1000 clix €10 en voor 10.000 clix €150, je krijgt hier dus eigenlijk €50 gratis. Bij Panelclixkrijg je niet alleen punten voor het invullen van enquêtes, maar ook voor het aanbrengen van vrienden via je unieke link of het openen van mails. Per aangebracht lid krijg je 150 clix, dit staat gelijk aan €1,95. Wanneer de door jouw aangebrachte leden een enquête hebben ingevuld krijg jij ook nog eens 10% van het door hun verdiende aantal clix. Het is dus mogelijk redelijk wat geld te verdienen met het invullen van enquêtes, al helemaal wanneer je meerdere accounts gebruikt.

Ga iets doen wat je leuk vindt

Dit is het belangrijkste bij het kiezen van een methode om betrouwbaar online geld te verdienen. Je zult namelijk gaan merken dat je niet direct online geld kunt verdienen. Je moet hiervoor hard werken. Vervolgens zul je geld gaan verdienen. Wanneer je een onderdeel kiest wat je leuk vindt en ook veel tijd in wilt stoppen zul je effectiever en beter gaan werken. Dit zorgt voor sneller resultaat en kan je heel wat geld opleveren wanneer je de juiste manier kiest.

Het voordeel van het kiezen van een manier die bij jouw past is dat wanneer je geld gaat verdienen via het internet de inkomsten vaak blijven stijgen. Je zal hierdoor niet snel met lege zakken blijven staan, omdat je website online blijft en je hier altijd geld mee kunt blijven verdienen. Natuurlijk zijn er manieren waar je direct geld mee kunt verdienen zoals de enquete’s, maar op de lange termijn ga je hier veel minder mee verdienen dan bijvoorbeeld Affiliate Marketing.

Zelf ben ik 14 maanden geleden ook op onderzoek gegaan naar manieren om online geld te gaan verdienen. Ik kwam direct de enquetes tegen en dacht dit is ideaal. Alleen wanneer je verder gaat kijken en ziet dat je op lange termijn veel meer kunt verdienen met Affiliate Marketing en het ook nog is leuker is, had ik de keuze snel gemaakt. Inmiddels verdien ik nu meer dan  €1000,- per maand. Sterker nog afgelopen maand heb ik zelfs  €1278,- euro verdiend en dit door maar 6 uur per week te werken. Houdt er rekening mee dat dit pas het begin is. Zodra je weet hoe het werkt en je bezig blijft kun je makkelijk opschalen naar  €10.000 euro per maand!

Is investeren nodig om online geld te verdienen?

Dit is van te voren moeilijk te zeggen. Voor de ene methode zul je namelijk wel moeten investeren en voor de andere weer niet. Vaak zul je wel zien dat je met de methodes maar investeringen voor nodig zijn je sneller geld verdiend en je ook veel meer geld kunt verdienen. Ook zijn deze investeringen vaak niet hoog, omdat je online bezig bent en dus geen winkel, personeel of producten nodig hebt. Je zult zien dat de grootste investering bij betrouwbaar online geld verdienen, tijd is. Wil je geen geld investeren? Dan moet je tijd investeren. Je zult namelijk langer bezig zijn zonder investeringen, maar deze keuze moet je zelf maken. Ik heb destijds de keuze gemaakt om met de Affiliate Marketing Revolutie te beginnen(Cursus Affiliate Marketing). De cursus heeft me destijds  €47,- euro gekost en zoals je hierboven al hebt gelezen heb ik deze cursus al dik terug verdiend.

Ik kan je wel vast zeggen dat je manieren die we in dit artikel bespreken volkomen betrouwbaar zijn en mocht je hier geen geld mee gaan verdienen dan ligt dat niet aan de training of de investering, maar puur aan je eigen inzet. Hier gaat het bij zoveel mensen fout en verdienen ze geen cent met het internet.

Betrouwbaar online geld verdienen tips

Zoals je nu waarschijnlijk al over mij weet ben ik al enige tijd bezig met online geld verdienen. Ik heb hierdoor al veel ervaringen opgedaan en weet wat wel en niet werkt. Het leuk me daarom wel zo aardig en netjes om je wat tips te geven die je 100% gaan helpen bij het geld verdienen op het internet. Ik zelf namelijk zoveel geprobeerd wat niet werkt waar ik je graag voor wil waarschuwen. Deze methodes gaan je namelijk veel tijd kosten en weinig opleveren.

Niet denken, maar doen

Veel mensen hebben de instelling ik ga vandaag even online geld verdienen en morgen hoef ik niet meer te werken. Zo zit het helaas niet. Online geld verdienen is een lang proces waar je geduld voor nodig hebt. Veel mensen stoppen om deze reden, ze willen namelijk direct geld verdienen. En juist om deze reden ligt deze markt vol met kansen. Ik kan je garanderen dat wanneer jij dagelijks aan je website blijft werken, ook al is het maar 1 uur per dag, je op een dag ontslag kunt nemen bij je huidige werkgever. En als je nog student bent hoef je na je studie misschien wel helemaal niet te werken. Je zult nu denken ik geloof er niks van dit is weer een oplichter. Deze mening mag je van mij hebben en is ook jou goed recht, maar onthoud dat als je echt iets wil je er ook echt voor moet gaan.

Op weg naar een passief inkomen

Een passief inkomen wil zeggen dat je weinig tot geen moeite hoeft te doen voor het geld dat je verdiend. Ook zal deze bron van inkomsten niet snel verdwijnen. Wanneer je online geld gaat verdienen kun je dit bereiken. Je website is namelijk dag en nacht online en er komen dus ook dag en nacht bezoekers. Wanneer deze bezoekers wat kopen kun jij geld verdienen. Dit is een heel mooi principe en je kunt hier bakken met geld mee verdienen, maar onthoudt wel dat je hier eerst hard voor hebt moeten werken met weinig inkomsten.

Online marketing kennis

Het is handig om een beetje kennis van online marketing te hebben wanneer je bezig gaat met online geld verdienen. Je wilt namelijk opvallen, zoveel mogelijk bezoekers krijgen en zoveel mogelijk verdienen. Zelf heb ik het geluk dat ik al aardig wat kennis van online marketing had, maar de affiliate marketing revolutie kan ik anders zeker aanraden. Je leert hier namelijk niet alleen hoe je geld kunt verdienen met affiliate marketing, maar ook hoe je jouw website zichtbaar kunt maken in google en hoe je nog meer bezoekers weet aan te trekken.

Vraag hulp

Er zijn nog zat anderen die ook online geld verdienen of willen verdienen. Het is dus belangrijk dat je elkaar helpt. Je kunt uren gaan zoeken naar een antwoord op je vraag, maar er zijn altijd mensen die dit probleem ook hebben gehad. Het is daarom slimmer om contact op te nemen met deze persoon. Die kan jou waarschijnlijk binnen 5 minuten uitleggen wat je anders moet doen. Je zult je nu vast afvragen waar je deze mensen kunt vinden. Daar is een heel simpel antwoord op. Namelijk het affiliate marketing forum. Op dit forum zitten 7600+ leden die elkaar allemaal helpen bij het halen van successen. Iedereen staat open om elkaar te helpen en je zult altijd binnen 30 minuten antwoord hebben.

Welke manier raden wij aan?

Ik hoop dat je wat inspiratie hebt opgedaan om een manier te vinden, waarmee je betrouwbaar online geld kunt verdienen. Zelf heb ik het gevoel dat wanneer jij nu begint met online geld verdienen en niet stopt, je ook zeker veel geld gaat verdienen.

Zoals je nu weet ben ik zelf een tijd geleden ook begonnen met online geld verdienen. Ik heb gekozen voor Affiliate Marketing, omdat mijn passie hier ligt en je zelf kunt kiezen over welke onderwerpen je schrijft. Natuurlijk is een mooi voordeel dat je een passief inkomen kunt opbouwen en er heel wat geld verdiend kan worden, maar de vrijheid blijft voor mij het belangrijkste. Als ik nog 1 tot 2 jaar zo door ga weet ik zeker dat ik nooit meer voor iemand hoef te werken en ook zeker geen 40 uur per week hoef te werken. Ik kan lekker naar het strand wanneer ik wil, op vakantie wanneer ik wil, sporten wanneer ik wel en naar de stad wanneer ik wil. 

Omdat jij op deze pagina bent gekomen wil ik je een speciale aanbieding geven die slechts tijdelijk geldig is. Ik heb je nu namelijk verteld over mijn successen met Affiliate Marketing en hoe jij hier ook veel geld mee kunt verdienen. Daarom heb ik samen met de Affiliate Marketing Revolutie een korting geregeld waarmee jij maar liefst 80% korting krijgt op de videocursus! Ideaal wanneer jij ook aan je eigen passieve inkomen wil bouwen.

Online geld verdienen - Veelgestelde vragen

Bestaat online geld verdienen? Ja, online geld verdienen bestaat zeker! Het is alleen niet zo makkelijk als dat iedereen zegt. Uiteraard zitten er wel erg makkelijke manieren tussen, maar die betalen vaak niet super goed.

Hoeveel geld kun je online verdienen? Hoeveel je online kunt verdienen is afhankelijk van wat je gaat doen, hoeveel tijd je er in stopt en hoe jij dit gaat opschalen. Zo kan de ene €50 euro per maand verdienen, terwijl de ander €3000 per maand verdiend.

Kun je snel online geld verdienen? Snel geld verdienen is een mythe. Vooral aan het begin is dit eigenlijk onmogelijk. Ben je al enige tijd bezig en weet je precies wat je doet? Dan is snel geld verdienen zeker mogelijk.

Kun je online geld verdienen als student? Ja, ook als student kun online geld verdienen. Sterker nog dit zijn erg goede methodes voor studenten, want je kunt dit makkelijk doen naast een opleiding of bijbaan.

Tim-Gerrits

Tim Gerrits

Mijn naam is Tim Gerrits en ik heb een passie voor het bouwen van websites en webshops. Via deze blog help ik jou met het bouwen van jouw eigen website, webshop of online cursus. Daarnaast review ik ook WordPress thema’s, page builders en hostingpartijen zodat jij direct met de juiste tools van start kunt gaan!

Ook interessant