Brizy WordPress Review: Zo bouw jij een website zonder kennis van code

Zoals je waarschijnlijk hebt gemerkt is het bouwen van een wordpress website een fluitje van een cent, wanneer je werk met een page builder. Nadat je op Google hebt gekeken naar wordpress page builders heb je gezien dat er gigantisch veel verschillende page builders zijn en dat ze allemaal net even anders zijn. De grootste page builders op het moment zijn Brizy, Elementor, Divi en Beaver Builder.

Brizy is een van de page builders die op het moment erg populair is. Het is knap van ThemeFuse dat ze relatief laat(april 2018) nog met een page builder(Brizy) zijn gekomen. Er waren op dit moment namelijk al een groot aantal page builders die de markt domineerden, maar Brizy heeft laten zien wat ze kunnen. Inmiddels heeft Brizy tienduizenden gebruikers, meer dan 1.800.000 downloads en concurreren ze met de grootste page builders van het moment.

In deze Bizy review zal ik je precies vertellen wat Brizy precies is en wat Brizy heeft gedaan om binnen twee jaar te concurreren met de top page builders. Mocht je opzoek zijn naar een page builder, maar weet je niet waar je moet beginnen? Download dan mijn gratis page builder checklist. Hierin neem ik je stap voor stap mee naar de beste page builder voor jou!

nolimit-webdesign-snelheid-optimalisatie

Tijdelijk Gratis!

Besluit jij vandaag het Brizy te kopen? Dan ontvang je gratis mijn E-boek snelheid optimalisatie t.w.v €9,95. Met deze handleiding is mijn website 67% procent sneller geworden!

Het enige wat jij hoeft te doen is een kopie van je factuur sturen naar info@nolimitwebdesign.nl

Inhoudsopgave

Wat is Brizy

Zoals je misschien wel weet zijn er gigantisch veel verschillende page builders voor wordpress. Bovendien worden deze door veel mensen gebruikt en is er flink wat concurrentie. Toch zag Brizy nog een aantal verbeterpunten en daarom hebben ze besloten zelf een page builder te maken.

Brizy is een van de jongste page builders, want hij is namelijk pas in april 2018 op de markt gebracht. ThemeFuse is het bedrijf achter Birzy, dat al langere tijd bekend is bij wordpress kenners en gebruikers. Ze zijn namelijk begonnen met het produceren van thema’s die je kunt kopen. Na enige tijd merkten ze dat bezoekers niet met een standaard templates wilden werken, maar ook andere mogelijkheden zoeken. Zo willen de gebruikers de mogelijkheid hebben om zelf een website te bouwen en de bestaande templates helemaal naar eigen wens te kunnen maken. Daarom heeft ThemeFuse besloten om ook een page builder te maken.

Bijna alle page builders op dit moment zijn gebouwd in Bootstrap. Hoewel dit vaak al goed genoeg is gaat ThemeFuse met Birzy toch net wat verder. Brizy is namelijk gebouwd in React. React is een javascript programmeertaal om interfaces mee te bouwen. Doordat Brizy is gebouwd in React ziet het er vaak beter uit, werkt het intuïtiever en biedt het een heleboel functies die je bij andere page builders niet zult zien.

Hoewel Brizy zeker goed bezig is en enorm snel groeit(60.000 gebruikers), zitten ze nog niet op hetzelfde punt als de echt grote page builders. Aangezien Brizy nog relatief jong is zullen ze nog niet van page builders als Elementor Pro, Beaver Builder en Divi winnen. Wanneer we kijken naar de functies die Brizy te bieden heeft en hoe ze nu groeien, verwachten wij dat ze binnen één jaar directe concurrenten zullen worden van de grote page builders.

Bent u opzoek naar een goeie, mooie, snelle en uitgebreide page builder? Dan zit je zeker goed bij Brizy. Op dit moment heeft Brizy zelfs een zeer interessante prijs kwaliteit verhouding. Dit komt door de prijsverschillen met de grote page builders en het aantal mogelijkheden dat Brizy te bieden heeft!

Brizy

Wat is het verschil tussen Brizy en Brizy cloud?

Het verschil tussen Brizy en Brizy cloud zit hem met name is de werkwijze. Wanneer je met Brizy werkt bouw je jouw website namelijk in WordPress, waarmee je enorm veel opties en mogelijkheden hebt. Ook kun je met WordPress bouwen wat je wilt en heb je bijna geen beperkingen. Bij Brizy cloud gaat dit net even anders.

Brizy cloud is in april 2019 aangekondigd door het team van Brizy. Je kunt Brizy cloud vergelijken met de systemen Wix, Jimbo en Weebly. Dit zijn online tools, waarmee je eenvoudig zelf een website kunt bouwen. Zo hoef je met Brizy cloud geen tijd te stoppen in het beveiligen van je website of het uitvoeren van updates. Hoewel dit tot nu toe goed klikt heeft het zeker ook nadelen.

Het eerste nadeel van Brizy is dat je geen statische pagina’s, blog pagina’s en webshops kunt bouwen. Ook heb je geen mogelijkheden voor het plaatsen van reacties onder blogartikelen. Je ziet dus dat je met Brizy cloud erg beperkt bent, maar het is nog erger. Door met Brizy cloud te werken kun je bijna niks doen aan de vindbaarheid van je website in Google en is de website vaak erg traag. Het is wel goed om te weten dat niet alleen Brizy cloud zo in elkaar zit. Dit geldt namelijk voor alle SAAS systemen(Software As A Service). Ook wanneer je dus werkt met Wix, Jimbo en Weebly ga je deze problemen. Wil je daarom een echte website bouwen. Waar je ook daadwerkelijk wat mee kunt bereiken raad ik je aan om gebruik te maken van Brizy zelf en niet van Brizy Cloud.

Mocht je toch gebruik willen maken van Brizy cloud, dan is het handig om het volgende even te weten. Op het biedt Brizy cloud drie mogelijkheden voor het bouwen van jouw website. De eerste optie is werken via een subdomein. Dit betekent dat jouw website url er op deze manier uit gaat zien. jouwwebsite.brizy.site. Deze domeinen zien er erg onprofessioneel uit en raden wij daarom ook niet aan. Het tweede pakket is eigenlijk hetzelfde als het eerste pakket, alleen gebruik je hier jouw eigen domeinnaam. Hierdoor ziet jouw domein er al een stuk professioneler uit. De kosten hiervoor bedragen $49 per jaar voor drie domeinen of $99 per jaar voor een onbeperkte hoeveelheid domeinen. Hoewel dit erg interessant lijkt raden wij je nog steeds af om te werken met dit soort systemen. 

De laatste optie is erg technisch en hierdoor voor de meeste ook niet erg interessant. Je moet namelijk een eigen hosting account hebben. Vervolgens kun jij jouw website met Brizy cloud bouwen. Hierna download je al deze bestanden en die plaatst je op de server. Vervolgens installeert een automatisch script alle documenten en daarna staat je website op de server. Het aanpassen van de website doe je nog steeds via Brizy Cloud.

Hoewel Brizy Cloud erg mooi klinkt. Is het zeker geen systeem die wij aanraden. Je gaat namelijk geheid tegen problemen aanlopen voor het bouwen van je website. Ook is je website erg sloom en alles behalve zoekmachine vriendelijk. We raden je daarom echt aan om je website te bouwen via WordPress. Het voordeel van WordPress is dat je het zo makkelijk kunt houden als je zelf wilt, maar het ook erg lastig kunt maken. Wanneer je gebruik maakt van de Brizy page builder zul je zeker snel, makkelijk en zonder kennis van code jouw website kunnen bouwen.

Brizy-cloud

Brizy Free vs Brizy Pro

Brizy heeft een gratis versie en een betaalde versie die veel van elkaar verschillen. Om de precieze verschillen te achterhalen hebben we beide versies even getest en er vielen ons al snel dingen op.

Het eerste dat ons opviel is dat je met de gratis versie van Brizy al een vrij mooie website kunt bouwen. Je krijgt namelijk standaard al toegang tot het drag and drop systeem, real time editing waarmee je direct alle wijzigingen ziet voordat je ze doorvoert, verschillende blokken die je gratis kunt gebruiken en een aantal styling opties. Je kunt hieraan zien dat dit echt een proefversie is. Het doel van Brizy Free is gebruikers laten zien hoe het werkt en wat je er allemaal niet mee kunt. Wil je vervolgens deze dingen gaan bouwen dan moet je gaan betalen. Wanneer we kijken naar andere page builders zien we dat ook zij dit op deze manier doen. 

Toen we gingen kijken naar de functionaliteiten en werkwijze van Brizy Pro waren we direct erg enthousiast. We kregen namelijk toegang tot zoveel meer opties. Zo kunnen we met Brizy Pro de headers & footers aanpassen, krijgen we toegang tot meer dan 150 premium templates en blokken, 12 pro elementen, extra letter styles, een popup builder met een aantal premium designs, mogelijkheden om geavanceerde contactformulieren te bouwen, e-mailmarketing integraties en convertkit. Er komt nog een mogelijkheid voor het doen van A-B testen, die erg uniek en handig zijn!

Wat we erg bijzonder vonden en nog bij geen andere pagebuilder hadden gezien is de “role manager”. Dit is erg handig wanneer meerdere mensen toegang hebben tot een wordpress website. Met deze functie kun je namelijk de rechten van een bepaalde persoon aanpassen. Wil je bijvoorbeeld dat bepaalde mensen alleen kunnen kijken, maar niet kunnen aanpassen. Dan kun je dit met één klik instellen. Dit is erg handig wanneer jij websites bouwt voor klanten. Deze klanten weten vaak niet wat ze doen en daarom is het goed om hun rechten aan te passen.

Brizy-free-vs-brizy-pro

Waarom moet jij Brizy Pro gebruiken

Brizy Pro heeft een heel aantal voordelen ten opzichte van de gratis versie, maar ook ten opzichte van andere pagebuilers. We zullen je daarom precies vertellen wat Brizy Pro zo bijzonder maakt en welke functies jij moet gebruiken voor jouw Brizy website!

Drag & Drop

Inmiddels maken alle grote page builders gebruik van een Drag & Drop systeem, wat ervoor zorgt dat iedereen een website kan maken met de tools. Drag & Drop staat in het nederlands voor slepen en neerzetten, zo werkt het ook echt in Brizy. Wanneer jij jouw website met Brizy gaat bouwen heb je totaal geen kennis nodig van code. Het enige wat jij hoeft te doen is de elementen die je wilt gebruiken slepen naar jouw website. Zo kun je een afbeelding blok slepen naar jouw website. Het enige wat je vervolgens hoeft te doen is een afbeelding uploaden en een plek kiezen. Het aanpassen van de grootte gaat op dezelfde manier als in word. 

Hoewel dit met een afbeelding nog wel vrij logisch is, is het ook goed om te weten dat dit met geavanceerde elementen ook zo makkelijk is. Je kunt namelijk gewoon het element contactformulier toevoegen zonder dat je hiervoor enige vorm van code nodig hebt.

Brizy-drag-and-drop

Real Time Editing

Hoewel we dit eerder al even besproken hadden blijft het toch echt bijzonder. Wanneer jij een pagina van jouw website aan het bewerken bent kun je direct de wijzigingen zien. Mocht een bepaalde wijziging toch niet uitpakken zoals je had gedacht dan kun je hem heel makkelijk verwijderen. Terwijl jij jouw pagina aan het bewerken bent zien de bezoekers gewoon de pagina die er altijd al stond. Pas wanneer jij klikt op opslaan worden de wijzigingen doorgevoerd. 

Zelf gebruik ik dit vaak wanneer ik een idee heb, maar niet zeker weet of het werkt, hoe het werkt en of het past binnen het design. Pakt het idee goed uit? Dan voer ik de wijzigingen door en ziet iedereen het en als het toch niet zo mooi is verwijderd is het met één klik. Er is geen makkelijkere en efficiëntere manier om een website te bouwen.

100% Responsive

Inmiddels hoor je het steeds vaker en wordt het ook bij alle page builders standaard. Het is namelijk erg belangrijk dat jouw website responsive is. Dit betekent dat de website meeschaalt op basis van de grootte van het scherm. In deze tijd is dit erg belangrijk, omdat steeds meer mensen hun telefoon gebruiken om te internetten. Het is dus een slecht begin wanneer bezoekers op jouw website komen die niet responsive is. Een responsive website is niet alleen belangrijk voor je bezoekers, maar ook voor Google. Omdat Google hun bezoekers zo snel mogelijk een antwoord wil geven moet dit komen van een goede website. Wanneer jouw website niet responsive is beschouwd Google deze als niet klantvriendelijk en wordt hij niet vertoond in de top van de de zoekresultaten. Dit is erg zonde wanneer jij met jouw website producten wil verkopen of nieuwe klanten wilt binnenhalen.

Brizy-responsive

400+ website templates

Een ander groot voordeel van Brizy is dat je niet verplicht bent helemaal zelf een website te bouwen. Je kunt namelijk ook gebruik maken van de meer dan 400 website templates. Deze templates bestaan uit volledige website designs, blokken en Pop Ups. 

Zelf ben ik een erg groot fan van deze templates. Ondanks dat ik veel kennis heb met wordpress en aardig wat weet van code, blijft dit toch lekker makkelijk. Wanneer ik een website bouw kijk ik eerst naar onderdelen die ik hiervoor nodig heb. Laten we zeggen dat we op zoek zijn naar een contactpagina. Ik heb nu de keuze om zelf een contactpagina te designen en te bouwen, maar ik kan er ook voor kiezen om tussen de templates te kijken. Er zullen hier namelijk zat pagina’s tussen zit met een contact forum. Vervolgens kan ik uit de verschillende typen degene kiezen die het best aansluit bij de rest van de website. Het enige wat ik nu nog moet doen is de huisstijl verwerken in het geïmporteerde blok.

Het importeren van een template of blok is met één klik gedaan en bespaard daardoor enorm veel tijd. Er zullen altijd onderdelen die je net niet helemaal aan staan die je vervolgens toch nog zelf moet maken, maar het is fijn dat je toegang hebt tot al deze templates!

Brizy-templates

Brizy werkt perfect samen met Astra & OceanWP

Inmiddels weet je denk ik wel dat een wordpress thema een enorme invloed heeft op jouw website. Het thema bepaald namelijk wat je kunt aanpassen, hoe snel de website is en of de website zoekmachine vriendelijk is. Een thema heeft nog veel meer factoren waar je op moet letten, maar dit zijn wel de grootste en belangrijkste.

Brizy is een page builder en staat dus los van het thema. Dit betekent dat je zelf nog op zoek moet gaan naar een wordpress thema, want anders heb je niks aan de functies van Brizy. We hebben regelmatig berichten gehad van mensen die Brizy of een andere pagebuilder gebruikten, maar niet de volledige controle hadden. Wanneer ik vervolgens even met hun meekeek zagen we direct dat dit door het thema kwam. 

Er zijn daarom speciaal thema’s ontworpen voor het gebruik van page buildes. Deze thema’s zijn geoptimaliseerd op snelheid en zoekmachine vriendelijkheid. Ook heb je de volledige controle om alles aan te passen met een page builder. Er zijn een aantal thema’s die hier geschikt voor zijn, maar de thema’s die ik het fijnst en naar mijn mening het best vind zijn het Astra Theme en OceanWP.

Astra-wordpress

Volledige controle

Door met Brizy te werken heb je volledige controle over het bouwen van je website. Je kunt alles tot in de kleinste details aanpassen. Dat is natuurlijk wel zo fijn, want er zijn veel thema’s op de markt waar je maar een bepaald aantal dingen kunt aanpassen. Door te werken met Brizy weet je dus zeker dat je niet tegen onverwachte hindernissen komt te staan. 

Het is ook super tof dat je in Brizy gebruik kunt maken van video achtergronden, animaties, schaduwen, het aanpassen van randen en hoeken en bepaalde effecten kunt toevoegen op afbeeldingen waardoor ze in of uitzoomen.

Brizy & Marketing?

Inmiddels weten we al dat een Brizy website goed geoptimaliseerd is om hoog in Google gevonden te worden. Hierdoor zul je veel meer bezoekers op jouw website krijgen, maar hoe zet je deze bezoekers om in klanten?

Er zijn heel veel verschillende manieren om jouw bezoekers om te zetten in klanten. Het eerste middel dat heel belangrijk is is e-mailmarketing. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat 2% van het aantal bezoekers bij het eerste bezoek direct overgaat op een aankoop. Dit betekent dat je 98% van je potentiële klanten misloopt. Veel van de klanten die je website verlaten komen later niet meer terug. Het is hierdoor enorm belangrijk dat jij ervoor zorgt om met deze klant in contact te blijven. Je kunt jouw websitebezoekers met e-mailmarketing (makkelijk) omzetten in betalende klanten. 

Het is goed om te weten dat Brizy hier veel tijd in heeft gestopt. Ze hebben namelijk met grote e-mailmarketing providers samengewerkt om tot een ultieme koppeling te komen. Je kunt dus jouw website koppelen aan bijvoorbeeld Mailchimp, Campaign Monitor, Sendinblue, Hubsport, Zapier, Active Campaign, Drip en nog veel meer andere providers.

Andere middelen om jouw websitebezoekers om te zetten in klanten is door het gebruik maken van youtube, soundcloud en unsplash. Op deze manier kun jij namelijk meer informatie aan je bezoekers geven. Het is natuurlijk wel belangrijk dat de content aansluit op het doel van de pagina. De koppeling van Brizy met Unsplash is wel echt super handig. Op deze manier kun je namelijk vanaf jouw website direct afbeeldingen importeren vanuit Unsplash. Je hoeft hiervoor niet eerst de afbeeldingen te downloaden, te optimaliseren en vervolgens te uploaden. Dit kan allemaal in Brizy.

Brizy-marketing

Brizy Popup builder

Het gebruik van pop ups kan ook zorgen voor een enorme stijging in het conversiepercentage. Wat je ook vaak ziet is dat door middel van pop ups de naam en het e-mailadres worden verzameld. Wanneer mensen vervolgens niet het product kopen, worden ze via de e-mailmarketing alsnog overtuigd om het product te kopen. We zien regelmatig dat de e-mailmarketing meer omzet genereert dan het aantal verkopen via een direct pagina bezoek.

Je kunt deze pop ups eenvoudig en snel maken met Brizy. Vervolgens kun je kiezen of je helemaal zelf een design wil maken of dat je gebruik maakt van de templates en deze aanpast naar jouw stijl.

Na het maken van een pop up kun je kiezen waar en wanneer je wilt dat een pop up vertoond wordt. Het is onder andere mogelijk om een pop up te laten zien wanneer een bezoeker op een button klikt, tijdens het scrollen op een pagina, wanneer die de pagina wilt verlaten, wanneer een bezoeker via een specifieke url komt, wanneer die inactief is of wanneer die al een bepaald aantal pagina’s heeft bezocht. De Pop Ups zijn erg handig en zullen direct bijdragen aan het succes van jouw website.

Brizy-popup-builder

Brizy’s effectieve landingspagina’s

Landingspagina’s zijn vaak de belangrijkste pagina’s die je op jouw website hebt. Een landingspagina is namelijk een losse webpagina die je kunt bereiken via Google, advertenties, social media of email. Een landingspagina heeft vervolgens als doel het inschrijven voor de nieuwsbrief, het aanvragen van een offerte, het downloaden van een ebook of het kopen van een product. Het aller, maar dan ook echt allerbelangrijkste is dat een landingspagina één doel heeft. Je moet dus voorkomen dat een bezoeker op jouw landingspagina meerdere doelen heeft. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat wanneer een bezoeker meerdere keuzes heeft hij niks gaat doen. Door de bezoeker één opdracht te geven en daar naartoe te werken is de kans op een conversie het grootst.

De perfecte landingspagina maken kost veel tijd. Dit komt met name door de tijd die de pagina nodig heeft om de resultaten te testen en te vergelijken met aanpassingen. Daarom zijn de landingspagina’s van Brizy zo handig. Deze landingspagina’s zijn geoptimaliseerd en getest, zodat ze de beste resultaten gaan opleveren. 

Omdat je de landingspagina’s van jouw website een andere invulling nodig hebben zijn dit de enige aanpassingen die je hoeft te doen. Wel is het handig om de huisstijl van de rest van jouw website er in mee te nemen. Vervolgens kun je met de A-B testen van Brizy testen welke kleur of tekst het beste werkt. We zullen je daarom even uitleggen wat de A-B test zo handig maakt en hoe je deze kunt gebruiken.

Brizy-landingspagina's

A-B testen(Binnenkort)

In eerste instantie bouwen mensen een website op basis van wat zij mooi vinden, maar werkt dit design ook? We willen namelijk allemaal wat met onze website bereiken. Of dit nou het verkopen van producten is of het aanmelden voor de nieuwsbrief. Door AB-testen kun jij kijken hoe jij de conversie van jouw website verbeteren.

Wanneer je een AB-test uitvoert maak je twee exact dezelfde pagina’s. Het is de bedoeling dat je op één van de twee pagina’s één wijziging aanbrengt. Dit kan de kleur van een knop zijn, de tekst op een knop of de achtergrondkleur. Vervolgens kun je instellen dat 50% van de bezoekers de eerste variant krijgt te zien en de andere 50% krijgt de andere variant te zien. Nadat jouw pagina genoeg bezoekers heeft gehad kun je bekijken wat het conversie- of doorklikpercentage is. Mocht de conversie van een pagina hoger zijn? Dan kun je deze pagina instellen als standaard en precies dezelfde pagina nogmaals maken met weer een wijziging. Op deze manier kun je blijven testen wat de hoogste conversie voor jouw website oplevert.

Let op: Het is erg belangrijk dat je maar één wijziging per keer doorvoert. Op deze manier weet je namelijk waar de verandering door komt. Wanneer je meerdere dingen in één keer aanpast, weet je niet door welke wijziging het gekomen is.

Op dit moment zitten de A-B testen nog niet verwerkt in Brizy, maar ze zijn in ontwikkeling en worden binnenkort verwacht!

Brizy & WooCommerce

Wil je producten verkopen via jouw Brizy website of wil je een webshop gaan bouwen? Dan kun je dit makkelijk doen met Brizy. Je krijgt namelijk een heel aantal mogelijkheden om je eigen webshop te bouwen met de Brizy page builder. Met de Brizy page builder kun je onder andere productpagina’s, categorie pagina’s, winkelwagen pagina, afrekenen pagina, mijn account pagina maken en zelfs een pagina waar je jouw bestelling mee kunt tracken!

De koppeling tussen deze twee systemen is super waardevol en kan jou helpen bij het opzetten van een webshop. Of wanneer je simpelweg een paar producten aan je website wilt toevoegen. Met Brizy doe je dit heel effectief en snel.

Woocommerce

Verschillende rechten geven

Deze functie hebben we tot nu toe nog bij geen enkele wordpress paga builder gezien, maar het is toch een extreem handige functie. Als je zelf een website bouwt en jij hebt er ook alleen toegang tot, dan is deze functie voor jou een beetje nutteloos, maar niet voor designers en bouwers.

Webdesigners en bouwers hebben als beroep het bouwen van websites. Dit betekent dat ze websites bouwen voor mensen (meestal) geen verstand hebben van het bouwen van websites. Je wilt er daarom voorkomen dat deze mensen zelf wijzigingen kunnen aanbrengen op de website of zelfs hele pagina’s gaan verwijderen. 

Wanneer je werkt met Brizy kun je dit makkelijk instellen. Het enige wat je hiervoor moet doen is naar de instellingen van de website. Hier kun je een gebruiker kiezen en vervolgens de rechten van deze gebruiker aanpassen. Het is erg handig om jouw klanten alleen rechten te geven voor het bekijken van de achterkant van de website, maar niet de rechten om ook wijzigingen door te kunnen voeren. Dit zal op termijn de klant geld gaan schelen en jij(de webdesigner) bespaart een hoop tijd.

Is Brizy een snelle page builder?

We weten dat de snelheid van een website een grote invloed heeft op de zoekmachine vriendelijkheid. Om een snelle website te hebben speelt ten eerste het thema dat je gebruikt een grote rol. Een thema wordt namelijk gebouwd met code. Bij gratis wordpress thema’s is deze code vaak erg rommelig en staat dezelfde code er meerdere keren in. Hoewel dit jouw website slomer maakt is dit niet een het grootste nadeel. Wanneer je namelijk zo’n rommelige website hebt, heeft Google veel moeite met het lezen van jouw website. Het resultaat hiervan is dat Google je website niet goed vindt en hij ook niet goed gelezen kan worden. Dit betekent dat vervolgens dat je slecht of helemaal niet gevonden wordt in Google.

Zoals we helemaal aan het begin van deze blog al vertelden is Brizy gebouwd in React, terwijl andere page builders gebouwd zijn in Bootstrap. Hoewel Bootstrap zeker geen verkeerde techniek is, gaat React toch net nog wat verder. De programma’s die gemaakt worden in React bevatten namelijk een erg goede documentatie, de code is vele malen netter en ook is de code beter te onderhouden dan die van Bootstrap. Doordat je zo’n nette code hebt met documentatie wordt Google erg blij. Ze kunnen duidelijk zien wat er op jouw website staat en hoe hij in elkaar zit. Dit zal vervolgens resulteren is een veel snellere website dan wanneer je een website bouwt met andere page builders.

Ik heb flink wat kennis van wordpress en weet van de meeste dingen wat ze doen en hoe ze werken. Ook heb ik een opleiding gevolgd in het bouwen van websites, waar je leert hoe je websites en apps kunt bouwen. Op deze opleiding werk je natuurlijk niet met wordpress, maar schrijf je alles zelf met code. Je merkt hier snel hoe lastig dit eigenlijk is en hoeveel tijd dit kost. Het is daarom echt een goede prestatie dat Brizy zo’n goed systeem heeft kunnen bouwen in React!

Je weet nu dat Brizy een erg snelle page builder is, maar wat zijn nou de echte resultaten. Woorden zijn natuurlijk geen resultaten en daarom hebben wij het voor je getest. We hebben een van onze project websites gepakt die gebouwd is met Brizy. Voordat we begonnen met het bouwen van de website hebben we de eerste snelheidstest gedaan. Daar zijn dit de resultaten van:

trage-website

Zoals je niet zijn deze resultaten nog niet heel erg denderend. We waarom daarom toch een beetje bang dat Brizy toch niet zo snel was dan ze zelf zeiden, maar dat was toch anders! Na het bouwen van de website in Brizy hebben we nogmaals een snelheidstest gedaan en daar waren dit de resultaten van:

Na het bouwen van een website zijn er een aantal dingen die je zelf kunt doen om je website nog eens sneller te maken. Bijvoorbeeld het toepassen van een caching en het optimaliseren van afbeeldingen zijn erg handige optimalisaties. Om jou hierbij te helpen heb ik een leuke actie! Wanneer jij vandaag begint met Brizy ontvang jij gratis mijn Ebook snelheids optimalisatie T.W.V €9,95. Je kunt op de bovenstaande afbeeldingen zien wat voor bizarre resultaten ik heb gehaald met deze handleiding! Het enige wat jij hiervoor hoeft te doen is een kopie van je factuur naar info@nolimitwebdesign.nl te sturen!

snelheid-siteground-website

Brizy ervaringen

Inmiddels is ThemeFuse(maker Brizy) al elf jaar actief in het bouwen van web projecten. Er zijn dus genoeg reviews en ervaringen te vinden. Op basis van de volgende gegevens kunnen we al wel een schatting maken van wat mensen van Brizy vinden.

ThemeFuse heeft 300.000 klanten wereldwijd en meer dan 1.800.000 thema en plugin downloads. Mensen zijn dus erg positief over de tools die ThemeFuse heeft gebouwd. De tools van ThemeFuse worden ook gebruikt door echt grote spelers. Zo maken wpbeginner en wpcrafter gebruik van Brizy. Dit zijn grote bedrijven die veel werken met wordpress en actief zijn in de online marketing.

Hier zal ik nog wat ervaringen plaatsen van ThemeFuse(Brizy) gebruikers.

“Geweldige ondersteuning en plug-in Ik heb Brizy builder gebruikt op mijn WP-sites en het is uitstekend. Heel gemakkelijk te gebruiken en te installeren. De ondersteuning is erg snel en reageert op verzoeken, ik kan de tools en het bedrijf aan iedereen aanbevelen!”

“Ik ben verliefd op Brizy. gemakkelijkste page builder ooit! Ik hou gewoon van wat Brizy op tafel brengt. Ik hou ervan hoe intuïtief deze tool is. Nu kan iedereen een geweldige website bouwen zonder kennis van code te hebben. Dit is precies wat ik zocht.”

“Deze nieuwe webpagina-builder ziet er veelbelovend uit, de functies zijn geweldig, de interface is eenvoudig, een goede keuze voor een WordPress-paginabuilder!”

Zoals je ziet hebben mensen erg positieve ervaringen met ThemeFuse(Brizy). Het daarom ook niet raar dat ze op verschillende review platformen 5 van de 5 sterren scoren en op het moment een groot aantal gebruikers hebben. 

Brizy-ervaringen

Brizy support

De Brizy support is goed, maar dan moet je wel voor Brizy Pro gaan. Wanneer je de gratis versie van Brizy gebruikt krijg je geen toegang tot de support. Wel kun je gebruik maken van Youtube, waar je op bijna alles antwoord kunt vinden. Ook Heeft Brizy een hulp afdeling. Hier kun je jouw probleem opzoeken en heb je direct het antwoord. Wanneer je de gratis versie gebruikt van Brizy moet je dus zelf opzoek gaan naar antwoorden.

Met Brizy Pro krijg je toegang tot de pro support. Hiermee kun je contact opnemen met de klantenservice, waar je persoonlijke hulp krijgt. Dit is een groot voordeel ten opzichte van de gratis versie. Het is ook volkomen te begrijpen dat Brizy voor deze aanpak heeft gekozen. Ze willen namelijk de betalende klanten zo goed mogelijk helpen. Wanneer de niet betalende gebruikers ook bij deze klantenservice kunnen komen, gaat dit ten kosten van de kwaliteit voor de betalende gebruikers. Met de Support van de Brizy Pro zit het echt wel goed en heb je geen reden om te klagen!

Wat kost Brizy Pro

Wil je echt het maximale uit je website halen en zeker weten dat alles goed werkt? Dan is het verstandig om voor Brizy Pro te kiezen. Ze krijgt hier gewoon zoveel meer mogelijkheden die een grote impact kunnen hebben op jouw business. Denk bijvoorbeeld aan de header en footer die je kunt aanpassen, de popups, de templates en de A-B testen. Brizy biedt op het moment drie verschillende pakketten aan die je kunt gebruiken. We zullen je daarom even meenemen door deze pakketten om de verschillen te bekijken.

Het Brizy Personal pakket is het goedkoopste pakket. Dit pakket kost $49 dollar per jaar. Voor dit geld kun je Brizy gebruiken op 3 websites, krijg je toegang tot alle functies die we hierboven hebben besproken, heb je recht op updates en support en krijg je één jaar toegang tot Brizy Cloud Personal. In dit Brizy Cloud Personal pakket kun je vervolgens drie domeinen hosten totdat je het pakket opzegt.

Dit pakket is ideaal wanneer je voor jezelf een website wilt bouwen, maar niet van plan bent voor klanten websites te gaan bouwen. De meeste zullen daarom aan dit pakket genoeg hebben.

Het tweede pakket is het Brizy Studio pakket. Dit pakket kost $99 dollar per jaar. Met dit pakket krijg je toegang tot precies dezelfde functies en mogelijkheden als het personal pakket. Het verschil zit hem namelijk in het aantal websites dat je kunt bouwen met Brizy. Zo kun je met het personal pakket 3 websites bouwen en met het Studio pakket zoveel als je wilt. Ook krijg je met het Brizy studio pakket toegang tot Brizy Cloud Studio. Dit is een uitgebreider pakket dan Brizy Cloud Personal. Zo kun je een ongelimiteerd aantal domeinen hosten met dit pakket.

Dit pakket is geschikt voor de mensen die websites willen bouwen voor hun klanten. Ook kan dit pakket erg handig zijn wanneer je voor jezelf meer dan drie websites wilt maken.

Het laatste pakket is het Brizy Lifetime pakket. Dit pakket kost niet zoals de andere pakketten een bepaald bedrag per jaar, maar eenmalig $299 dollar. Na het betalen heb je altijd toegang tot alle functies van Brizy. Je krijgt toegang tot precies hetzelfde als het Briz Studio pakket, maar dan met een aantal extra’s. Zo kun je gebruik maken van white labels, heb je levenslang recht op updates en support en kun je 2 jaar lang een ongelimiteerd aantal domeinen hosten in de Brizy Cloud Studio.

Dit pakket is erg interessant voor de webbouwers en webdesigners die het maximale uit de websites voor hun klanten willen halen. Al helemaal het white labelen is erg handig in dit pakket. Een groot voordeel van dit pakket is dat je niet jaarlijks, maar slechts eenmalig betaald!

Brizy-pro-prijs

Brizy korting

Op het moment heeft Brizy zelf geen kortingen actief, maar daarom heb ik wel een leuke actie bedacht! Wanneer jij vandaag besluit te om Brizy te kopen en hiermee jouw website te bouwen. Krijg jij gratis toegang tot mijn Ebook snelheid optimalisatie. Door Middel van dit Ebook is mijn website van een laadtijd van 5,8 seconden naar een laadtijd van 0,9 seconden gegaan. Dit heeft een enorm positieve invloed gehad op mijn posities in Google en dus op het aantal websitebezoekers. Dit heeft uiteindelijk een flinke stijging in mijn inkomsten opgeleverd dat maandelijks nog steeds groeit. Wil jij ook meer uit jouw website halen? Dan is dit de perfecte mogelijkheid!

Het enige wat jij hoeft te doen om dit Ebook gratis te ontvangen, is een kopie van het factuur sturen naar info@nolimitwebdesign.nl. Na de controle ontvang jij gratis mijn Ebook/handleiding t.w.v €9,95!

nolimit-webdesign-snelheid-optimalisatie

Brizy Review Conclusie

Wanneer je opzoek bent naar een wordpress page builder is Brizy zeker een goede optie. Brizy heeft voor het ontwikkelen van hun page builder goed gekeken naar concurrenten als Elementor, Divi en Beaver Builder. Op basis hiervan hebben ze gekeken wat er aan deze tools beter kan en dit hebben ze verwerkt in Brizy.

Het team van Brizy heeft veel tijd gestopt in het bouwen van een snel, schoon en zoekmachine vriendelijk systeem. We kunnen je zeggen dat dit ze is gelukt en dat ze hiermee zeker een aantal grote concurrenten verslaan.

Op het moment heeft Brizy drie verschillende licenties, waarvan de goedkoopste licentie even duur is als elementor. De tweede licentie van Brizy verslaat veel concurrenten. Ten eerste krijg je toegang tot alle functies, die andere page builders nog niet hebben. En al deze functies kun je gebruiken op een ongelimiteerd aantal websites. Wanneer ik een licentie zou moeten kiezen, was ik direct voor de tweede gegaan. Je krijgt namelijk alle vrijheid en kunt dit gebruiken op zoveel websites als je zelf wilt!

Ik hoop dat ik je een goede indruk heb kunnen geven over de werking van Brizy en hoe jij hiermee een succesvolle website/webshop kunt opzetten. Vergeet niet de tijdelijke actie die we op het moment live hebben!

nolimit-webdesign-snelheid-optimalisatie

Tijdelijk Gratis!

Besluit jij vandaag het Brizy te kopen? Dan ontvang je gratis mijn E-boek snelheid optimalisatie t.w.v €9,95. Met deze handleiding is mijn website 67% procent sneller geworden!

Het enige wat jij hoeft te doen is een kopie van je factuur sturen naar info@nolimitwebdesign.nl

Tim-Gerrits
Over de schrijver
Tim

Hoi! Mijn naam is Tim en ik ben al enige tijd actief op het internet. Dit begon met het bouwen van websites, maar inmiddels is online marketing zeker net zo interessant/belangrijk geworden. Met mijn blogs deel ik mijn onder andere mijn ervaringen en tips, maar ook helpen wij mensen bij het opzetten van hun eigen website. Voor ieder wat wils dus!

Brizy Page builder

$49
9.2

Makkelijk in gebruik

9.5/10

Zoekmachine vriendelijkheid

9.0/10

Snelheid

9.0/10

Klantenservice

9.2/10

Prijs

9.5/10

Pluspunten

  • Geen kennis van code nodig
  • Veel koppelingen met marketing tools
  • Toegang tot veel templates
  • GRATIS: E-boek snelheidsoptimalisatie t.w.v €9,95

Minpunten

  • Nog geen gevonden