WordPress webshop laten maken

Goedkoop een snelle, zoekmachine- en gebruiksvriendelijke WordPress webshop laten maken? Ik help u graag bij! Bekijk deze pagina voor meer informatie

goedkope-wordpress-website-laten-maken

Goedkoop een WordPress webshop laten maken

Wil jij goedkoop een WordPress webshop laten maken? Dan heb je een erg goede keuze gemaakt! Op dit moment draait namelijk meer dan 33% van alle webshops op WordPress in combinatie met WooCommerce. WordPress is ooit begonnen als platform voor bloggers, maar inmiddels zijn ze flink uitgebreid. Het is namelijk een gigantisch populair CMS(Content Management System) geworden voor het bouwen van websites, webshops, online leeromgevingen en ga zo maar door. Door de grote keuze uit thema’s en plug-ins is het mogelijk om een webshop te realiseren die 100% aansluit bij jouw wensen en ideeën.

Een webshop op maat laten maken behoort ook tot de mogelijkheden, maar dat is vaak wel erg duur. De prijs van zo’n op maat gemaakte webshop kan al snel oplopen tot €15.000 euro, maar met WordPress gaat dit net even anders. Een professionele webshop kunnen wij namelijk al voor jou realiseren vanaf €300!

De voordelen van WordPress

WordPress is super gebruiksvriendelijk

Het laten bouwen van een webshop kan met veel verschillende systemen, maar er is niks zo gebruiksvriendelijk en makkelijk in beheer als WordPress. Dit is de reden dat wij WordPress en WooCommerce gebruiken voor het realiseren van een webshop.

Geoptimaliseerd voor SEO & Snelheid

Het uiteindelijke doel van jouw webshop is gevonden worden in Google, bezoekers krijgen en vervolgens natuurlijk verkopen draaien. Met WordPress kunnen wij dit zo optimaal mogelijk instellen zodat jij het maximale uit jouw webshop kunt halen.

Makkelijk in onderhoud

Het onderhoud van websites en webshops is super belangrijk, want jouw webshop moet goed blijven functioneren en goed beschermt zijn tegen hackers. Met WordPress kunnen wij jouw webshop erg goed onderhouden.

Wordpress-logo
Geoptimaliseerd voor SEO

Gevonden worden op de juiste zoektermen is belangrijk en daarom stoppen wij daar veel tijd in.

Goede klantenservice

Heb je een vraag? Wij zijn 24/7 bereikbaar en doen er alles aan om zo snel mogelijk te reageren.

Zelf een webshop maken?

Maak jij jouw webshop liever zelf? Dan kan dat ook! Volg hiervoor deze handleiding.

WordPress webshop laten maken: WooCommerce

Als jij een webshop wilt laten maken in WordPress moet deze natuurlijk beschikken over een betaalsysteem. Aangezien jouw WordPress webshop gemaakt wordt in WordPress betekent dit dat wij hem koppelen aan WooCommerce, maar wat is dat nou precies?

WooCommerce is een webshop plug-in die je kunt koppelen aan jouw webshop. Op dit moment is WooCommerce zelfs de beste en meest gebruikte plug-in voor het opzetten van goede en succesvolle webshops. Een mooi voordeel van WooCommerce is dat het ook nog eens is ontwikkeld voor snelheid en SEO. Wanneer jij jouw WordPress webshop laat maken met WordPress en WooCommerce ga je daarom echt voor maximaal resultaat!

Heb jij al een idee voor een nieuwe webshop, maar twijfel je wat het gaat kosten? Neem dan gerust contact met ons op en dan komen we samen tot een goede prijs!

Woocommerce
WordPress-webshop-laten-maken

WordPress webshop laten maken snelheid

Het laten maken van een WordPress webshop klinkt misschien makkelijk, maar er zijn een groot aantal zaken waar veel aandacht in gestopt moet worden. Zo is bijvoorbeeld de snelheid van jouw webshop super belangrijk.

De snelheid van een webshop is super belangrijk, omdat dit een van de factoren is die jij bepaald hoe goed jouw webshop gevonden gaat worden in Google. Als je hier al kansen laat liggen sta je direct achter en daarom moet hier veel aandacht aan besteed worden.

Bij elk project dat ik realiseer houd ik daarom ook goed rekening met de laadtijd/snelheid. Zo gebruik ik snelle WordPress thema’s, niet onnodig veel plug-ins en optimaliseer ik de webshop snelheid daarna nogmaals door bijvoorbeeld caching toe te passen.

WordPress webshop laten maken prijs

Regelmatig krijgen wij de volgende vraag gesteld: “Wat kost het laten maken van een WordPress webshop”. Ik kan mij goed voorstellen dat je hier een antwoord op wilt hebben, maar het is lastig om hier een specifiek antwoord op te geven. Dit is namelijk afhankelijk van de opdracht.

Elk project is namelijk anders en dat heeft invloed op de prijs. Zo tellen het aantal pagina’s mee, de functionaliteiten die jouw webshop moet bevatten, welke koppelingen er gemaakt moeten worden met andere systemen en ga zo nog maar een even door

Goedkoop-wordpress-webshop-laten-maken-kosten

WordPress webshop laten maken: Waarom wij?

Er zijn veel bedrijven waar jij goedkoop een professionele WordPress webshop kunt laten maken dus waarom zou je voor ons kiezen?

Er zijn een aantal redenen waarom jij het laten maken van jouw webshop het beste aan ons kunt overlaten. Zo zijn wij nog studenten die jouw webshop veel goedkoper kunnen maken dan een professionele webbouwer. Daarbij letten wij ook op de belangrijkste zaken voor het opzetten van jouw webshop. Hierdoor kunnen wij jouw webshop goedkoper realiseren zonder dat jij daarbij hoeft in te leveren op kwaliteit.

WordPress is een super populair systeem voor het bouwen van websites. Op dit moment is zelfs meer dan 33% van alle webshops gemaakt met WordPress en WooCommerce. WordPress is snel, zoekmachine vriendelijk, makkelijk in gebruik en beschikt over alle functionaliteiten die jij nodig kunt hebben.

Er zijn een aantal belangrijke zaken waar op gelet moet worden bij het laten maken van een WordPress webshop. Zo stoppen wij bijvoorbeeld veel aandacht in de snelheid, zoekmachine vriendelijkheid, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. Voor webshops komt hier ook nog een stuk conversie optimalisatie bij kijken.

De prijs voor het laten maken van een WordPress webshop verschillen per project. Voor een specifiek antwoord kun je het beste even contact met ons opnemen.

Hoelang jij moet wachten tot jouw webshop af is, is afhankelijk van de opdracht. Ook hiervoor kun je het beste even contact met ons opnemen.

Wil jij meer weten over Nolimit webdesign? Dan kun je hier ons verhaal lezen.

Laten we sparren