WordPress webshop
laten maken

Wil jij goedkoop een snelle, zoekmachine vriendelijke en goed converterende WordPress webshop laten maken? Ik help jou hier graag bij!

Goedkoop-een-wordpress-webshop-laten-maken

Goedkoop een professionele WordPress webshop laten maken?

WordPress webshops schieten tegenwoordig als paddenstoelen uit de grond. In dit digitale tijdperk is dat geen grote verrassing. E-commerce is namelijk een groeiende business. Mensen kopen steeds meer en meer van thuis uit. Zo hoeven ze niet meer van winkel tot winkel te slenteren om een passend product te vinden, maar kunnen ze gewoon online de verschillende specificaties naast elkaar leggen.

Het is dan ook belangrijk om met jouw webshop in het oog te springen. Een professionele WordPress webshop laten maken, zonder technische fouten of lange laadtijden, is van fundamenteel belang om je bezoekers op jouw webshop te houden en ze niet aan een concurrent te verliezen. Daarom is het vaak verstandig om een WordPress webshop te laten maken door een professionele ontwikkelaar. Hiermee win je tijd én geld, want een webshop die betrouwbaar overkomt & gebruiksvriendelijk werkt, zorgt ervoor dat je klanten sneller geneigd zijn je producten te kopen.

Waarom maken wij webshops met WordPress en WooCommerce?

WordPress is een van de bekendste en meest gebruikte website builders. Dankzij de plug-in WooCommerce is het mogelijk om een webshop te implementeren in je website. Hier zitten allerlei tools inbegrepen die het mogelijk maken jouw webshop op een overzichtelijke en efficiënte wijze in te richten en te beheren. Een WooCommerce webshop laten maken heeft heel wat voordelen. Zo maakt de plug-in het mogelijk om een groot aantal productcategorieën toe te voegen, zodat je (potentiële) klanten gemakkelijk kunnen filteren. Ook is er onder andere een optie dat je klanten productreviews kunnen plaatsen in jouw webshop. Je kan bij ons een nieuwe WordPress webshop laten maken die jij vervolgens gemakkelijk zelf kunt uitbreiden als dit nodig is.

De WooCommerce plug-in is niet alleen gebruiksvriendelijk voor de klant, maar ook SEO-vriendelijk. Dankzij de transparante opbouw van de webshop, worden je producten eenvoudig teruggevonden en opgenomen door zoekmachines als Google.

Woocommerce
Nieuwe-woocommerce-webshop-laten-maken

Een nieuwe WooCommerce webshop laten maken? Bij ons altijd veilig

Op een webshop wordt gewerkt met geld en met persoonlijke gegevens. Een WooCommerce webshop laten maken is dus niet zonder risico. Een goede beveiliging is noodzakelijk om te voorkomen dat jouw bedrijf of jouw klanten slachtoffer worden van cybercriminaliteit. Stel je maar eens voor dat de bankgegevens van je klanten in verkeerde handen terechtkomen! Als jij jouw webshop via ons laat maken, zorgen wij voor een betrouwbaar beveiligingssysteem dat jouw webshop beschermt tegen dit soort aanvallen. Zo ben je er zeker van dat je webshop op een veilige manier gebruikt kan worden en dat alle gegevens veilig worden bewaard.

Geoptimaliseerd voor SEO

Gevonden worden op de juiste zoektermen is belangrijk en daarom stoppen wij daar veel tijd in.

Goede klantenservice

Heb je een vraag? Wij zijn 24/7 bereikbaar en doen er alles aan om zo snel mogelijk te reageren.

Zelf een webshop maken?

Maak jij jouw webshop liever zelf? Dan kan dat ook! Volg hiervoor deze handleiding.

De voordelen van een WordPress webshop

WordPress is het populairste Content Management System(CMS) waarmee op een eenvoudige manier de meest geavanceerde websites of webshops mee gebouwd kunnen worden. Zelfs onder de echt grote ondernemingen wordt WordPress veel gebruikt. Zo maken onder andere Sony music, The New York Times, Fortune en The Next Web gebruik van WordPress. Dat WordPress zoveel wordt gebruikt is helemaal niet raar, want het heeft een groot aantal voordelen.

  • WordPress is gratis
  • WordPress is makkelijk in gebruik
  • WordPress is SEO vriendelijk
  • WordPress is veilig en vertrouwd
  • WordPress wordt regelmatig geupdate
Voordelen-WordPress-website
Professionele-wordpress-webshop-laten-maken

Snelle & professionele WordPress webshops doen het beter

Dat professionele webshops het beter doen dan amateuristische webshops is natuurlijk logisch. Dit heeft te maken met verschillende factoren. In de eerste plaats zorgt het laten maken van een professionele webshop voor een betere gebruiksvriendelijk. Alle producten zijn goed terug te vinden, bijvoorbeeld door categorieën, duidelijke url’s en/of via een zoekfunctie. Het hele proces tot en met de betaling verloopt op een transparante manier. Daarnaast zijn al onze webshops ‘responsive’. Dat wil zeggen dat ze op elk apparaat kunnen bekeken worden: smartphone, tablet, laptop,… Vandaag de dag is dit een echte must. Online shoppen via smartphones gebeurt namelijk meer en meer.

Onze webshops bieden verschillende online betaalmethoden aan, zoals iDeal, PayPal of credit card. Zo kan je verschillende gebruikers tegemoet komen. Ten slotte voldoen de websites aan de modernste eisen en worden er regelmatig updates doorgevoerd zodat jouw webshop vlot blijft draaien.

Wat kost een WordPress webshop laten maken?

Op de vraag “Wat kost een webshop laten maken?” bestaat geen eenvoudig antwoord. Er is uiteraard de prijs voor het maken van een webshop, maar ook op vlak van ‘onzichtbare kosten’ boek je winst. Je hoeft namelijk geen ellenlange vergaderingen te besteden aan hoe je de website het beste opmaakt. Of je hoeft je personeel niet extra op te leiden voor het onderhoud van een goed functionerende webshop. Daarnaast stijgen je verkoopcijfers door de goede conversie van onze webshops. Om het helemaal af te maken trek je ook nieuwe klanten aan doordat jouw WordPress webshop goed geoptimaliseerd is voor SEO. Een webshop laten maken heeft dus ook een hoop voordelen op financieel vlak.

Dankzij onze professionele aanpak, zal jij snel voordeel halen uit jouw webshop. Verder zorgen we voor het nodige maandelijkse onderhoud en de updates, zodat je er zeker van blijft dat jouw webshop op lange termijn blijft functioneren. Kortom, de vraag Wat kost een webshop laten maken is misschien niet de juiste vraag om te stellen. Het is eerder: “Wat win je bij een webshop laten maken?”

Bij het opmaken van onze websites, werken wij samen met studenten die wij goed begeleiden. Een webshop laten maken door studenten, is financieel voordelig, zodat wij onze webshops voor de beste tarieven kunnen aanbieden. De webshop laten maken door studenten zorgt er tevens voor dat de studenten ervaring kunnen opdoen. Samenvattend is het voor iedereen een win-winsituatie.

WordPress-webshop-laten-maken-prijs
WordPress-webshop-laten-maken

Waarom een WordPress webshop laten maken door ons?

Twijfel jij nog om een WordPress webshop te laten maken door ons? Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen. Tijdens het hele proces werken we volledig op maat. We kunnen je een gratis offerte bezorgen zodat je een idee krijgt van welk budget je dient te voorzien. Bij ons een WooCommerce webshop laten maken staat gegarandeerd voor succes. Onze unieke ontwerpen zorgen voor een aangename webervaring voor jouw klanten. Naast de vormgeving, hechten we veel belang aan een goed werkende webshop, die tevens vindbaar is in zoekmachines als Google. Een professionele webshop laten maken is in ieder geval een erg goede investering!

WordPress is een super populair systeem voor het bouwen van websites. Op dit moment is zelfs meer dan 33% van alle webshops gemaakt met WordPress en WooCommerce. WordPress is snel, zoekmachine vriendelijk, makkelijk in gebruik en beschikt over alle functionaliteiten die jij nodig kunt hebben.

Er zijn een aantal belangrijke zaken waar op gelet moet worden bij het laten maken van een WordPress webshop. Zo stoppen wij bijvoorbeeld veel aandacht in de snelheid, zoekmachine vriendelijkheid, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. Voor webshops komt hier ook nog een stuk conversie optimalisatie bij kijken.

De prijs voor het laten maken van een WordPress webshop verschillen per project. Voor een specifiek antwoord kun je het beste even contact met ons opnemen.

Hoelang jij moet wachten tot jouw webshop af is, is afhankelijk van de opdracht. Ook hiervoor kun je het beste even contact met ons opnemen.

Wil jij meer weten over Nolimit webdesign? Dan kun je hier ons verhaal lezen.

Laten we sparren