Veel mensen willen WordPress website templates kopen, maar weten niet waar ze op moeten letten en waar ze de beste templates kunnen vinden. Wij hebben inmiddels meerdere jaren ervaring met WordPress en weten precies wat belangrijk is om het juiste thema/template te vinden. In dit artikel zullen wij jou daarom laten zien waarom jij een premium thema moet gebruiken, waar je op moet letten en wat de beste plekken zijn om WordPress website templates te kopen.
Wat is een WordPress website template?
Een belangrijke vraag die ik eerst beantwoord wil hebben is “Wat is een WordPress website template?”. Veel mensen verwarren een thema namelijk met een template, maar het zijn toch echt twee totaal verschillende termen met een eigen betekenis.
Thema bestanden zijn een onderdeel van een WordPress thema, samen met een groot aantal andere bestanden. Denk bijvoorbeeld aan stylesheets, scripts en afbeeldingen. Al deze bestanden samen werken samen met elkaar en kunnen dus niet afzonderlijk geïnstalleerd worden. Samen zorgen ze namelijk voor het design en de functionaliteiten van jouw website of webshop.
Een template bestand heeft niet de invloed over een volledige website, maar alleen op één pagina. Dit zie je bijvoorbeeld bij veel page builders waar je uit een bibliotheek templates kunt importeren. De gekozen WordPress website template is vervolgens alleen van toepassing op de pagina waar jij hem op hebt geïmporteerd. Andere onderdelen waar deze templates vaak ook in terugkomen zijn de header, footer, zijbalk en opmerkingen secties op jouw website. De website template bestanden helpen om te bepalen welke informatie wordt weergegeven, samen met de lay-out van elke pagina.
Waarom een WordPress website template kopen?
Nu jij precies weet wat een WordPress website template is en wat het verschil is met een WordPress thema, is het tijd voor de volgende vraag. Moet jij nu namelijk kiezen voor een WordPress thema of een WordPress website template?
Er zijn erg veel WordPress thema’s, maar vaak werken deze niet helemaal top. Thema’s zijn normaal gesproken heel specifiek ontwikkeld, maar omdat gebruikers steeds meer wensen hebben worden de thema’s extreem groot. Dit betekent super veel code, een zware en trage website en dus ook een minder goede vindbaarheid in zoekmachines als Google. Het kiezen van een WordPress template is daarom vaak een betere keuze.
Met een WordPress website template krijg je vaak namelijk een stuk meer design vrijheid. Wat vaak ook een voordeel is, is dat je templates een stuk minder code ontvangen. Hierdoor hoeft jouw website alleen de code te laden die daadwerkelijk gebruikt wordt op de website. Dit zorgt voor een snellere website, omdat niet alle code geladen hoeft te worden zoals bij een WordPress thema.
De 11 beste plekken om WordPress website templates te kopen
Op het moment zijn er gigantisch veel WordPress website templates te koop. Dit maakt het kiezen van het het juiste template lastig, want elk thema is anders, werkt anders en beschikt over andere functionaliteiten. Het is daarom belangrijk om echt goed onderzoek te doen. Om jou hier zo goed mogelijk bij te helpen zal ik hieronder de 11 beste WordPress website templates op een rijtje zetten en uiteraard uitgebreid met elkaar vergelijken.
Het voordeel van de onderstaande website templates is dat het als ware een combinatie van een thema en template is. Hiermee bedoel ik dat je een basis thema installeert dat vrijwel leeg is. Vervolgens kun jij jouw website met de templates die worden meegeleverd gaan opbouwen. Dit maakt jouw website of webshop een stuk sneller en zoekmachine vriendelijker. Uiteraard heb ik ook op de beginners vriendelijkheid gelet. Daarom kun jij zonder technische kennis met elke template uit deze lijst aan de slag.
1. Elegant Themes
De eerste plek waar je een goed WordPress template kunt kopen is Elegant Themes. Elegant Themes is de maker van het Divi. Inmiddels is dit thema met meer dan 1.300.000 gebruikers uitgegroeid tot het meest populaire WordPress thema en beschikt het over een van de beste WordPress page builders.
Divi is een multifunctioneel WordPress thema. Dat wil zeggen dat je het thema kunt gebruiken om alle soorten websites te maken. Ze laten dit zelf ook zien met hun gigantische bibliotheek aan demo websites. Op het moment bestaat de bibliotheek uit meer dan 110 demo websites en 880 templates. Deze zijn met één druk op de knop te importeren naar jouw website en te bewerken met de divi page builder.
Een groot voordeel van Divi is dat je het niet alleen koopt voor het design, want Divi is gebouwd voor prestaties. Dit wil zeggen dat het thema erg ligt en snel is waardoor het thema erg goed scoort in Google. Daarnaast bevat Divi een groot aantal opties die jou kunnen helpen om jouw website naar het volgende niveau te tillen. Zo bevat het thema een pop-up builder, formulieren, call to actions, split tests en een woocommerce builder voor webshops.
De prijs kwaliteit verhouding van Divi is erg goed! Het thema is misschien niet de goedkoopste, maar op andere vlakken scoort Divi vele malen beter en daarom staat Divi veruit op de eerste positie in deze lijst!
2. Elementor
De tweede plek waar je veel templates kunt vinden voor jouw WordPress website is Elementor. Naast Divi is Elementor namelijk een erg populaire page builder waar ze erg resultaatgericht zijn. Elementor vind het namelijk belangrijker dat jouw website succesvol gaat worden dan dat je beschikt over een design vol met functionaliteiten die jouw website vertragen.
Elementor is een page builder waar je geen kennis van code voor nodig hebt. Je kunt dus een volledige website maken zonder ook maar één regel code te schrijven. Een bijkomend voordeel is dat je live aan het werken bent. Hierdoor kun je direct zien wat de resultaten zijn van de wijzigingen die jij hebt gedaan. Mocht de wijziging jou bevallen sla je hem op en wordt hij doorgevoerd naar het echte design. Anders gebruik je de undo/redo functie om met één druk naar de vorige versie te gaan.
Ook beschikt Elementor over een gigantische bibliotheek aan website templates. Er zijn een aantal gratis templates, maar deze zijn echt basis. Je zult hier dus geen functionaliteiten hebben als formulieren, pop-ups, call to actions en alle andere geavanceerde opties. Wanneer je voor Elementor Pro kiest krijg je toegang tot de geavanceerde templates, een pop-up builder en veel meer pro templates en blokken.
De prijs van Elementor is erg goed! Elementor is namelijk al te krijgen vanaf $49 dollar. Voor dit geld krijg je toegang tot alle functionaliteiten en kun je de licentie gebruiken op één website. Daarnaast biedt Elementor nog twee andere licenties aan waarmee je meer websites kunt maken. Het is zeker de moeite waard om te kijken of Elementor voor jouw de juiste templates bevat.
3. Astra
Astra is een van de snelste en lichtste WordPress thema’s van het moment. Het thema weegt namelijk maar zo’n 30kb, terwijl een gemiddeld thema zo’n 400kb weegt. Dit betekent dat een Astra website enorm snel is dat de kans erg groot is dat jij jouw concurrenten in Google gaat verslaan!
Het Astra thema is zo kaal mogelijk gehouden, omdat het thema is gebouwd voor page builders. Dit betekent dat je gebruik gaat maken van de templates en een page builder. Hierdoor zullen veel functionaliteiten en opties van het thema niet nodig zijn en daarom heeft Astra deze functionaliteiten ook niet. Natuurlijk kun je deze zonder kennis van code makkelijk toevoegen met een van de page builders die door Astra ondersteund worden.
Astra beschikt over een groot aantal templates die jij kunt gebruiken om het proces te versnellen. Het is bij het kiezen van een template wel handig dat je kijkt welke pagebuilder je hiervoor moet gebruiken. Astra ondersteund nu namelijk Elementor, Beaver builder, Brizy en Gutenberg. Elementor Pro kopen is daarom erg verstandig wanneer jij met Astra aan de slag wilt gaan.
Het Astra theme is echt het beste thema uit deze lijst, maar het kent ook een nadeel. Astra Pro kost namelijk $59 dollar wat vrij normaal is voor een thema, maar het is ook aan te raden om er nog een page builder bij te halen. Wanneer je dit doet loopt de prijs zo op naar $100. Dit is wat duurder dan de andere thema’s uit deze lijst, maar wij zouden het geld er zeker voor willen neerleggen!
4. Neve Theme
Als je opzoek bent naar een modern en snel WordPress template dat ook nog eens volledig compatible is met jouw favoriete page builder? Dan is het Neve WordPress Theme de perfecte keuze voor jou! Het Neve Theme is namelijk volledig compatibel met page builders als Elegant Themes van Divi, Elementor, Brizy en Siteorigin. Om het helemaal af te maken is het thema ook nog eens compatibel met de Gutenberg editor.
Als we naar het design van de website kijken valt direct op dat deze erg strak is en super professioneel overkomt. Wanneer jij dus jouw eigen website wilt gaan bouwen is dit thema erg geschikt. Doordat het thema multifunctioneel is kun jij er daadwerkelijk alle kanten mee op. Zo zijn er bijvoorbeeld templates voor restaurants, makelaars, bloggers, portfolio’s, fotografen, webshops, online bureau’s en ga zo maar daar. Op dit moment heb jij de keuze uit 80+ WordPress website templates die jij met één druk op de knop kunt importeren.
Zoals je inmiddels misschien al wel weet is snelheid een van de belangrijkste onderdelen van een website. De snelheid heeft namelijk veel invloed op hoe goed jij gevonden gaat worden in Google. Bij het Neve theme is daarom sterk ingezet om het thema inclusief templates zo snel mogelijk te krijgen. En met succes, want er zijn laadtijden van minder dan één seconde gemeten.
5. Hestia Pro
Als jij al ervaring hebt met WordPress en zelf al eens eens een website hebt geprobeerd te maken komt het Hestia thema je misschien bekend voor. Dit thema is namelijk super populair en beschikt over ook over een gratis variant. In dit artikel ga ik het alleen wel hebben over het Hestia Pro thema, omdat deze simpelweg veel meer waarde biedt dan de gratis variant.
Wanneer we kijken naar het Hestia thema zijn de functies echt wel indrukwekkend te noemen. Laten we beginnen met het design, want deze is erg strak en komt super professioneel over. Verder is ook dit thema volledig compatibel met jouw favoriete page builders als Elementor, Divi, Beaver Builder, Brizy & Visual Composer. Het dus echt mogelijk om zonder enige technische kennis zelf jouw eigen website of webshop te maken.
Natuurlijk wil jij jouw bezoekers zowel op desktop als mobiel zo goed mogelijk helpen. Het is daarom goed om te weten dat het Hestia Pro theme automatisch responsive is. Dit wil zeggen dat het thema meeschaalt op de grootte van het scherm. Hierdoor kan op elk type scherm de beste gebruikservaring worden geboden aan jouw bezoekers.
6. Authority Pro
Net als veel andere thema’s in het Genesis Framework van StudioPress is ook het Authority theme erg populair. Dit thema beschikt over alles wat jij nodig hebt om zelf jouw eigen WordPress website of webshop te maken. Verder komt het thema strak, professioneel en betrouwbaar over wat natuurlijk in jouw voordeel werkt.
Om het helemaal af te maken is dit thema natuurlijk ook erg snel, volledig zoekmachine vriendelijk en erg makkelijk in gebruik. Zelf zonder enige technische kennis kun jij dus met dit thema aan de slag gaan. Bij veel thema’s loop je tegen het probleem dat je bepaalde zaken op de website niet kunt aanpassen. Om jou als gebruiker de volledige vrijheid te geven heeft StudioPress er met het Authority Pro theme voor gekozen om alles, maar dan ook echt alles aanpasbaar te maken.
Daarna zijn er verschillende aanpasbare widget gebieden die je kunt gebruiken om jouw kennis en expertise te laten zien. Je kunt de onderkant van de pagina gebruiken om je laatste berichten te laten zien, maar ook om een call to action(CTA) op te nemen. Er is met dit thema dus erg veel mogelijk voor een goede prijs!
7. GeneratePress
GeneratePress is een erg populair WordPress thema met inmiddels meer dan 2.744.903 downloads, 300.000 actieve gebruikers en meer dan 60.000 tevreden klanten. Dit heeft een aantal redenen. Het GeneratePress theme is namelijk licht, geoptimaliseerd voor Google, bereikbaar voor iedereen en en van de veiligste WordPress thema’s van het moment.
Ook voor GeneratePress geldt dat dit thema page builder ready is wat het mogelijk maakt om zonder kennis van code toch een website te maken. Naast de page builders is dit thema ook compatibel met gigantisch veel WordPress plugins.
In Principe kun je het GeneratePress WordPress theme voor alle typen websites gebruiken, maar wanneer we naar de demo websites kijken is het thema met name bedoeld voor bloggers. Het thema wordt namelijk erg veel gebruikt voor affiliate marketing, want daar moet een thema erg licht en snel voor zijn.
Mocht je opzoek zijn naar een blog thema? Dan zit je met GeneratePress zeker goed en kun je de komende jaren zonder problemen vooruit.
8. OceanWP
OceanWP is vrij vergelijkbaar met Astra. Het thema is namelijk erg licht gehouden om de maximale resultaten met jouw website te kunnen halen. Daarnaast is ook dit thema gebouwd voor page builders waardoor je helemaal je eigen gang kunt gaan met het bouwen van een website.
Het OceanWP WordPress thema is net als Astra erg populair onder programmeurs. De thema’s worden standaard namelijk zo goed als kaal geleverd. Hierdoor zijn ze erg snel en bevat het thema geen overbodige code. Programmeurs kunnen daarom met een thema als Astra en OceanWP de beste resultaten halen.
Ook OceanWP heeft een bibliotheek met een aantal demo websites. Deze zijn makkelijk te importeren en vervolgens te bewerken met een heel aantal websites. In eerste instantie dezelfde als bij astra alleen komen hier Visual Composer, Divi, Thrive Architect en King Composer nog bij.
9. ThemeForest
ThemeForest is een van de grootste en meest bekende plekken om WordPress templates te kopen. Je kunt ze zien als een soort van bol.com, maar dan voor alleen WordPress gerelateerde producten. Hierdoor heeft ThemeForest gigantisch veel keuze aan templates, want iedereen kan zijn templates daar verkopen. Wanneer jij op zoek bent naar een goed WordPress template op ThemeForest raden wij je aan onze blog over de beste WordPress thema’s eens te lezen, want op ThemeForest worden op het moment meer dan 47.000 verschillende WordPress templates aangeboden. Het gaat hierdoor moeilijk worden om de beste voor jou te vinden
Het nadeel van ThemeForest is dat thema’s vaak vol zitten met functionaliteiten die je later niet gaat gebruiken. Dit zorgt ervoor dat jouw website extra code bevat die telkens opnieuw geladen moet worden. Het resultaat hiervan is een trage website door code die jij toch niet gebruikt. Je kunt dit oplossen door zelf in de achterkant van het thema te kijken en de code te verwijderen, maar dat gaat voor velen waarschijnlijk te ver. Daarom is het slim om echt goed onderzoek te doen naar de templates op ThemeForest. Op het moment zijn Avada, TheGem, X Theme, Enfold en BeTheme erg populaire en goed geoptimaliseerde WordPress templates op ThemeForest.
10. Themify
Themify is een echte concurrent van Divi en Elementor. Dit thema bestaat al sinds 2010 en heeft hiermee een naam hoog te houden. Ze begonnen destijds met het bouwen van thema’s waar later plugins aan zijn toegevoegd en inmiddels hebben ze ook een eigen page builder.
De page builder van Themify zorgt ervoor dat jij zonder kennis van code toch een mooie, snelle en zoekmachine vriendelijke website kunt bouwen. Doordat de page builder door Themify zelf is gebouwd werkt het perfect samen met dit thema en zul je geen problemen krijgen.
Je hebt bij Themify de mogelijkheid om een thema los te kopen mocht dit voor jou de beste optie zijn, maar ze bieden ook de mogelijkheid om een volledig pakket te kopen. Het volledige pakket is erg interessant, want een los thema kost $59 dollar en het volledige pakket kost $89 dollar. Met het volledige pakket krijg je toegang tot de 42 themes, 12 plugins, 25 builder addons en de page builders. Hiermee is Themify zeker een erg interessante optie als het gaat om WordPress templates.
11. Visual Composer
Visual Composer is een WordPress page builder dat erg veel wordt gebruikt. Naast Visual Composer is ook WPBakery gebouwd door dezelfde ontwikkelaar als Visual Composer. WPBakery is een page builder die vaak wordt geleverd wanneer je een WordPress template koopt op ThemeForest.
Visual Composer is een erg goede page builder en beschikt over veel functionaliteiten die jij nodig gaat hebben voor het bouwen van een website. De page builder werkt erg makkelijk en als beginner weet je direct wat je moet doen en waar je wat kunt vinden.
Ook Visual Composer beschikt over een bibliotheek met WordPress templates die erg bijzonder zijn. Je kunt deze templates bewonderen op de website van Visual Composer zelf. Wij denken zelf niet dat dit thema echte concurrentie is voor Elementor pro en Divi. Deze presteren namelijk nog een niveau hoger.
12. Brizy
Brizy is al langere tijd actief als ontwikkelaar voor WordPress tools, maar Brizy is hun eerste page builder. Deze is nog vrij jong, maar ze proberen wel mee te draaien met de top en dat gaat ze tot nu toe goed af. De page builder beschikt namelijk over een drag & drop systeem waardoor je zonder kennis van code een website kunt maken. Daarnaast beschikt de page builder over een real-time editing systeem waardoor je direct de resultaten kunt zien van wijzigingen die je hebt gedaan.
Een van de reden om voor Brizy te kiezen is hun enorme bibliotheek aan templates. Op het moment bestaat deze bibliotheek zelfs uit meer dan 400 templates die jij kunt importeren en aanpassen naar jouw smaak. Ook beschikt Brizy over verschillende tools om de conversie van jouw website te verhogen. Zo kun je gebruik maken van formulieren, pop ups, bewegingseffecten en a-b testen. Voor de prijs is het zeker de moeite waard om dit thema mee te nemen in jouw zoektocht naar het beste WordPress template.
Beste website templates kopen bonus: Phoenix website software
Wil jij makkelijk, snel, zonder enige technische kennis en goedkoop zelf jouw eigen website maken? Dan is het Phoenix website systeem van de IMU ook erg geschikt. Dit systeem is ontwikkeld door de IMU, oftewel de Internet Marketing Unie. Zij hebben al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van online marketing. Omdat er zoveel mogelijk is, maar lang niet alles werkt om het maximale uit jouw website te halen hebben zij Phoenix ontwikkeld.
Phoenix beschikt alleen over de functionaliteiten die daadwerkelijk bijdragen aan het succes van jouw website of webshop. Denk bijvoorbeeld aan functionaliteiten die de betrouwbaarheid of gebruiksvriendelijkheid verhogen, maar ook aan functionaliteiten die bijdragen aan het verbeteren van het conversiepercentage.
Dit klinkt misschien allemaal wat lastig, maar daarom beschikt Phoenix over een groot aantal website templates die jij met één druk op de knop kunt importeren. Uiteraard zijn deze templates al geoptimaliseerd en hoef jij deze alleen nog maar zelf invullen. Een makkelijkere manier ga je echt niet vinden!
Moet je wordpress templates kopen of voldoet een gratis website template ook?
Wij hebben de afgelopen tijd vaak de vraag gekregen of je gebruik moet maken van een betaald of gratis WordPress thema voor jouw website. Zelf zijn wij een groot voorstander van betaalde WordPress thema’s, omdat deze een aantal voordelen bieden.
Ten eerste zijn betaalde WordPress thema’s beter gebouwd. Dit zorgt ervoor dat het thema sneller is, beter werkt en beter gaat presteren in de zoekmachines. Je zult daarom sneller en meer resultaat halen met een betaald WordPress thema dan met een gratis WordPress thema.
Ten tweede beschikken betaalde WordPress thema’s over een support afdeling die jou helpt wanneer je met een probleem zit. Aangezien iedereen wel eens vastloopt is het handig dat het thema beschikt over een support afdeling om jou te helpen.
Als laatste worden betaalde WordPress thema’s regelmatig geupdate door de ontwikkelaars. Vaak zijn de updates voor de stabiliteit en veiligheid van het thema. Deze zijn erg waardevol, omdat deze updates jouw website een langer leven geven. Naast deze updates worden er ook regelmatig nieuwe functionaliteiten toegevoegd die jou kunnen helpen bij het bouwen van een website.
Zoals je ziet is het gebruik van een premium WordPress thema een echte aanrader. Je kunt een thema vergelijken met de bodem van een huis. Wanneer de bodem niet goed staat zal dit op den duur gevolgen hebben voor het huis. Op deze manier werkt het precies bij een WordPress website template. Het template vormt de bodem en heeft hierdoor grote effecten op de website zelfs. Wanneer je gebruikt maakt van een slecht thema gaat je website het niet lang volhouden en zou hij zelfs uit elkaar kunnen vallen.
Waar moet je op letten wanneer je WordPress templates wilt kopen?
Het template moet snel en zoekmachine vriendelijk zijn
Als eerste is het belangrijk dat de WordPress templates die jij zou willen gebruiken snel en zoekmachine vriendelijk zijn. Dit is erg belangrijk, omdat jij met jouw website in Google gevonden moet gaan worden om bezoekers te krijgen. En aangezien de snelheid van een website een grote rol speelt op de positie van jouw website is Google is het belangrijk dat je hier op let.
Je kunt de snelheid van een website op een aantal manieren controleren. Als eerste is het goed om zelf door de website te navigeren. Wanneer de website hier snel op reageert is dit al goed gekeurd. Als tweede kun je url van de website plaatsen in bijvoorbeeld GTMetrix. GTMetrix laat jou vervolgens een overzicht zien van de laadtijden en andere specificaties over de website. Mocht de website hier goed scoren dan zit je met dit WordPress template zeker goed!
GTMetrix geeft ook aan hoe groot de website is. Dit wordt weergegeven in het vakje naast de laadtijd van de website. Wanneer grootte van de website erg groot is kan dit negatieve gevolgen hebben voor de vindbaarheid van jouw website in Google. Het zit namelijk zo dat elke keer wanneer iemand jouw website bezoekt deze website geladen moet worden. Wanneer de website daar veel tijd voor nodig heeft gaat Google jouw website minder goed laten scoren in Google. De consument wil namelijk zo snel mogelijk antwoord op hun vraag en daar doet Google veel voor.
Ben je nog een beginner of al ervaren?
Als tweede is het belangrijk dat je controleert of het WordPress thema beginners vriendelijk is. Ben je al een ervaren WordPress gebruiker dan is dat natuurlijk niet nodig.
Het is belangrijk dat je dit controleert, omdat er veel thema’s zijn die lastig in elkaar zitten of waar je programmeerkennis voor nodig hebt om bepaalde dingen te bewerken. Daarom is het als beginners een goede keuze om gebruik te maken van een WordPress template dat beschikt over een page builder. Een page builder beschikt over een drag & drop systeem waardoor je zonder kennis van code een volledige website kunt bouwen. Dit is erg handig voor beginners en daarnaast werkt het stukken efficiënter. Wanneer je als beginner WordPress templates gaat kopen is het handig dat het template beschikt over een page builder.
Wat vinden anderen & hoe is de support?
Wanneer je een WordPress thema/template hebt gevonden dat je zou willen gebruiken is het slim om te kijken naar de ervaringen van andere gebruikers. Wanneer jij jouw WordPress template koopt op themeforest staat er bij elk thema een kopje met reviews. Hier kan iedereen een die het thema heeft gekocht een review over het thema plaatsen. Op basis hiervan kun je goed inschatten of het thema goed is en of de klantenservice actief is wanneer iemand een slechte review plaatst.
Wanneer het WordPress template dat jij wilt gebruiken niet van ThemeForest komt is er een andere manier om reviews te vinden. Elk thema heeft op hun website namelijk wel een pagina of onderdeel waar reviews staan deze kun je bekijken om een goed beeld te krijgen over het WordPress thema. Ook hebben wij van erg veel WordPress thema’s en page builders reviews op onze website staan. Deze kunnen ook erg handig zijn om meer te weten te komen over het WordPress thema.
Bekijk demo templates om een goed beeld te krijgen
Om een goed beeld te krijgen van een template voordat je een WordPress template gaat kopen is het slim om een de demo websites te bekijken. Dit zijn websites die het thema van te voren al heeft gebouwd. Wanneer jij dit thema gaat gebruiken krijg jij toegang tot deze demo websites die je met één druk op de knop kunt importeren naar jouw website. Hierdoor wordt het bouwen veel makkelijker en gaat het je veel tijd schelen.
Bijna alle WordPress thema’s beschikken over demo websites om jou een zo goed mogelijk beeld te geven van alle mogelijkheden. Daarnaast helpen ze jou door voor bijna elke niche wel een website te hebben. Na het importeren van een demo website heb jij de volledige controle over deze template en kun je hem bewerken met de page builder die het WordPress thema gebruikt!
WordPress templates kopen conclusie: Wat is het beste wordpress template voor jou?
Zoals we aan het begin al zeiden is het erg belangrijk dat je onderzoek doet voordat je WordPress templates gaat kopen. Het is hierbij belangrijk dat je let op de reviews van het thema, hoe de klantenservice is en of het thema te bieden heeft wat jij nodig hebt. Denk er aan dat wij afraden om gebruik te maken van een gratis WordPress template. Deze presteren op alle fronten stukken minder en dit zul je zeker gaan werken als jij kiest voor een gratis template.
Wij hebben de grootste en beste WordPress templates met elkaar vergeleken en hierboven de uitslag geplaatst. Zoals je hebt gelezen staat Divi op nummer één, maar dat wil niet zeggen dat de andere slechter zijn. Divi is de totaaloplossing en daarmee voor velen de beste keuze.
Wij hopen jou met dit artikel geholpen te hebben naar de beste opties om WordPress templates te kopen! Mocht je nog twijfelen? Op onze website staan reviews van een groot aantal WordPress templates en page builders die zeker het lezen waard zijn.
WordPress templates kopen - Veelgestelde vragen
Wat zijn WordPress templates?
Wat is het verschil tussen gratis en premium WordPress templates?
Wat zijn de beste WordPress templates?
Tim Gerrits
Mijn naam is Tim Gerrits en ik heb een passie voor het bouwen van websites en webshops. Via deze blog help ik jou met het bouwen van jouw eigen website, webshop of online cursus. Daarnaast review ik ook WordPress thema’s, page builders en hostingpartijen zodat jij direct met de juiste tools van start kunt gaan!