Website onderhoud

Website onderhoud, updates en optimalisatie

Waarom is website onderhoud nodig

Website onderhoud is essentieel voor een website. Het internet is altijd in beweging en juist daarom moet het onderhoud van een website op de juiste manier worden uitgevoerd. Op het internet is stilstaan namelijk gelijk aan achteruit gaan. Een ander punt is dat een website nooit af is. Er kunnen altijd verbeterpunten doorgevoerd worden of er kan nieuwe relevante content worden toegevoegd. Wanneer u uw website niet onderhoud of laat onderhouden kan dit nare gevolgen hebben. De gebruiksvriendelijkheid kan namelijk achteruit gaan. Ook is het mogelijk dat uw hele website uit elkaar valt. Aangezien het onderhouden van een website veel tijd kost, bieden wij een onderhoudspakket aan. Dit betekent dat ik uw website onderhoud en de website up-to date blijft.

Website-onderhoud
Strategie-website-laten-bouwen

Wat kost website onderhoud?

Nolimit Webdesign onderhoud uw website al voor 15,- euro per maand. Dit is een kleine investering in de zekerheid van uw website en de klanttevredenheid. Doordat u het onderhoud uitbesteed heeft u meer tijd voor uw eigen werk. Een onderhoudspakket sluit je af voor minimaal 1 jaar, daarna is het onderhoudspakket maandelijks opzegbaar. Hieronder kunt u zien waar wij op letten bij het onderhouden van een wordpress website.

Waar letten wij op bij het website onderhoud?

Overige diensten

Webdesign

Een website is het eerste wat mensen zien wanneer ze in aanraking komen met uw bedrijf. Ik realiseer aantrekkelijke websites met een goede gebruiksvriendelijkheid en de juiste structuur.

SEO

SEO staat voor Search Engine Optimization. Hierbij verbeteren we de techniek, content en autoriteit van de website. Door SEO kunt u beter zichtbaar worden op het internet

Auto Fotografie

Wanneer u uw auto verkoopt zijn goede foto's een must. De meeste mensen zoeken namelijk eerst op internet voordat ze een dealer bezoeken. Uw auto moet hier natuurlijk uitspringen.