Website onderhoud

Het maximale uit jouw website willen blijven halen? Dan is het website onderhoud super belangrijk. Op deze pagina vertel ik precies waarom dit zo belangrijk is.

Onderhoud-wordpress-website

Waarom is website onderhoud zo belangrijk?

Website onderhoud is van essentieel belang voor een goed functionerende website. Het internet is namelijk altijd in beweging en dat betekent dat jouw website op de juiste manier onderhouden moet worden. Op het internet staat stilstaan namelijk gelijk aan achteruit gaan. Als jij boven jouw concurrenten wilt blijven staan in Google is website onderhoud erg belangrijk.

Om jouw website op de juiste manier te onderhouden kunnen wij aan een aantal verbeterpunten werken. Ten eerste zorgen wij ervoor dat alle plug-ins en thema’s op jouw website up to date zijn. Daarnaast kunnen wij ook nieuwe relevate content toevoegen die jouw website nog meer kracht geven en meer bezoekers kunnen gaan opleveren.

Onderhoud jij jouw website niet? Dan kan dit hele nare gevolgen hebben. Zo gaat de gebruikservaring vaak als eerste snel achteruit. Vervolgens zullen bepaalde functionaliteiten niet meer werken en het kan zelfs zo zijn dat jouw volledige website uit elkaar valt. Laat jouw website daarom regelmatig en goed onderhoud!

Hoe doen wij dit?

De belangrijkste updates zijn de updates van WordPress zelf. Deze moeten daarom ook regelmatig worden gecontroleerd en geupdate worden. In de meeste gevallen gaat het bij de WordPress updates namelijk om de veiligheid en die staat altijd bovenaan.

Naast het updaten van WordPress zelf zijn ook de thema’s en plug-ins erg belangrijk. Deze spelen een belangrijke rol voor jouw website, maar als deze niet worden onderhouden gaan ze gebreken tonen en is het voor hackers zelf mogelijk om via de plug-in jouw website binnen te komen.

Na het updaten is het ook belangrijk om te controleren of alle functionaliteiten van jouw website nog werken. Dit controleren wij daarom ook goed wanneer wij jouw website gaan onderhouden.

Voordelen-WordPress-website

Maximale prestaties

Door website onderhoud uit te voeren kun jij het maximale uit jouw website blijven halen.

Goede klantenservice

Heb je een vraag? Wij zijn 24/7 bereikbaar en doen er alles aan om zo snel mogelijk te reageren.

Zelf jouw website onderhouden?

Liever zelf jouw website onderhouden? Dat kan ook! Lees hiervoor deze handleiding.

WordPress-website-onderhoud

Wat kost website onderhoud?

Uiteraard wil je natuurlijk weten wat website onderhoud gaat kosten, maar daar kan ik lastig antwoord op geven. Dit is namelijk afhankelijk van een groot aantal factoren. Zo is dit afhankelijk van het CMS systeem, de leeftijd van de website, het aantal functionaliteiten en het aantal pagina’s. 

Wil jij weten wat website onderhoud voor jouw website gaat kosten? Dan kun je het beste even contact met ons opnemen. Vervolgens zullen wij samen tot een goede prijs komen om jouw website te onderhouden.

Website onderhoud: Waarom wij?

Er zijn erg veel bedrijven die het website onderhouden voor jou uit handen kunnen nemen. Dus waarom zou jij dan specifiek voor ons moeten kiezen?

Wij hebben erg veel kennis op het gebied van WordPress, websites bouwen, online marketing en website onderhoud. Door de combinatie van deze kennis kunnen wij het maximale uit jouw website halen. Daarbij zijn wij ook nog studenten waardoor wij jouw website goedkoper kunnen onderhouden dan grote webbouwers. Doordat wij minder kosten hebben kunnen de kosten lager blijven, maar dat betekent uiteraard niet dat de kwaliteit minder is.

Website-onderhoud

Website onderhoud is zo belangrijk, omdat het ervoor zorgt dat jij het maximale uit jouw website kunt blijven halen. Onderhoud jij jouw website niet? Dan ga je op termijn tegen problemen aanlopen.

Het is lastig om te zeggen wat website onderhoud gaat kosten. Dit is namelijk afhankelijk van een groot aantal factoren. Wil jij weten wat het onderhoud van jouw website gaat kosten? Dan kun je het beste even contact met ons opnemen.

Hoelang wij bezig gaan zijn met het onderhouden van jouw website verschilt per geval. Ook hiervoor kun je daarom het beste even contact opnemen met ons.

Wil jij meer weten over Nolimit webdesign? Dan kun je hier ons verhaal lezen.

Laten we sparren