Vimexx Hosting Review 2024: Beste Webhosting? Mijn Ervaringen!

Samenvatting: Vimexx is een erg populaire en snelle webhosting partij binnen zowel Nederland als België. Dit is heeft een aantal redenen. Zo beschikt Vimexx over snelle SSD servers die gevestigd zijn in Google. Hierdoor is jouw website of webshop razend snel en zal je goed gevonden gaan worden in Google. Daarnaast is Vimexx ook nog eens erg gebruiksvriendelijk en kun je met één druk op de knop WordPress installeren. Als laatste zijn er ook nog hosting pakketten voor iedereen en ieder budget. Bij deze pakketten ontvang je ook nog eens een gratis domeinnaam & SSL certificaat.

Ben jij al overtuigd? Via de gele knop kun je de pakketten bekijken en ontvang je een gratis domeinnaam met SSL certificaat. Ben je nog helemaal overtuigd? Dan raad ik je zeker aan deze Vimexx WordPress hosting review te lezen. Hierin deel ik namelijk ook mijn Vimexx ervaringen!

vimexx_logo

Van €7,99 voor €4,49

Gebruiksvriendelijkheid

4.4/5

Klantenservice

4.3/5

Snelheid

4.0/5

Prijs

4.4/5
Inhoudsopgave

Wat is Vimexx hosting precies?

Voordat ik je meeneem in deze Vimexx WordPress hosting review vind ik het belangrijk om eerst wat informatie te geven over het bedrijf Vimexx. Hierdoor krijg jij namelijk al een beeld bij het bedrijf, de doelen en de kwaliteit van de diensten die zij leveren. In dit onderdeel van deze Vimexx review krijg je ook direct wat inzichten in geschiedenis van Vimexx en de doelen die ze in de toekomst nog hebben.

Zoals je in de intro van deze Vimexx hosting review al hebt kunnen lezen is Vimexx een Nederlandse hostingpartij die dus met name actief in Nederland. Echter zijn ze ook een grote en populaire hostingpartij in België. Vimexx is verschillende jaren uitgeroepen tot beste WordPress hosting provider, maar de laatste jaren hebben ze het toch lastig gehad. Cloud86 en mijn.host zijn namelijk andere Nederlandse hostingpartijen die op dit moment zeker de beste webhosting in Nederland kunnen aanbieden.

Op dit moment richt Vimexx zich met name op shared hosting. Dit de populairste en goedkoopste vorm van webhosting. Bij shared hosting deelt jouw website of webshop namelijk een server met een groot aantal andere websites en webshops. Hierdoor is de hosting een stuk goedkoper, maar lever je wel in op snelheid, gebruiksvriendelijk en veiligheid. Het is daarom goed om te overwegen wat jij belangrijker vindt om jouw eigen WordPress website te maken.

vimexx-hosting

Vimexx WordPress Hosting Review: Waarom zou jij voor Vimexx moeten kiezen?

Inmiddels heb ik jou al aardig wat informatie gegeven over het bedrijf Vimexx. Zo weet je wat Vimexx is, hoe, wanneer en waarom ze gestart zijn en wat de doelen van Vimexx zijn, waarmee zij zich onderscheiden van de andere hostingpartijen in Nederland en België. Dit is al erg waardevolle informatie, maar waarschijnlijk niet de exacte informatie die jij zocht. Jij wilt namelijk informatie over daadwerkelijke webhosting en kwaliteit van de hosting van Vimexx.

In dit onderdeel van deze Vimexx hosting review ga ik daarom dieper in op de functionaliteiten en specificaties die Vimexx aanbiedt en waarover ze beschikken. Ook zal ik al deze punten toelichten en daarbij zonodig vertellen hoe Vimexx zich met deze functionaliteit onderscheid van andere grote hostingpartijen. Laten we dus maar snel beginnen zodat jij kunt beslissen of Vimexx de beste hosting partij is voor jouw website.

Hostingpakketten voor iedereen

Ben jij van plan om zelf een eigen website of webshop te maken? Dan heb je waarschijnlijk al flink wat onderzoek gedaan naar methodes om dit te kunnen doen. Uiteraard heb je ook al onderzoek gedaan naar hostingpartijen, maar het kiezen van de juiste hosting is toch echt wel lastig.

Het voordeel van Vimexx is dat zij over hostingpakketten beschikken voor iedere soort website en/of budget. Het maakt dus niet uit of jij jouw eerste website gaat bouwen of een super uitgebreide webshop wilt bouwen. Er is voor iedereen wel een geschikt hostingpakket te vinden en dat maakt Vimexx erg krachtig.

Onthoud wel dat Vimexx alleen werkt met shared hosting. Voor de kleine websites is dit prima, maar als je een snellere, gebruiksvriendelijke en veilige website wilt kun je beter kiezen voor VPS webhosting, Cloud hosting of Dedicated server hosting. In dit geval is bijvoorbeeld de hosting van Cloud86 erg geschikt.

Vimexx-hosting-review-nederlands

Geen technische kennis nodig

Het bouwen van een website hoeft helemaal niet lastig te zijn, maar bij veel hostingpartijen is dit vaak nog wel het geval. Neem bijvoorbeeld het installeren van WordPress. Bij een flink aantal hostingpartijen moet jij dit nog handmatig doen en daar zit je natuurlijk niet op te wachten. Vooral als beginner kan dit lastig zijn en erg veel tijd in beslag nemen.

Kies je voor de hosting van Vimexx? Dan zit je op dit gebied in ieder geval goed. Na het aanschaffen van een hostingpakket kun jij bij Vimexx namelijk WordPress installeren met één druk op de knop. Het enige wat jij hier zelf nog voor moet doen is het aanmaken van een account waarmee jij vervolgens op jouw website of webshop kunt inloggen.

Naast dat je bij Vimexx met één druk op de knop WordPress kunt installeren is er nog meer. Als gebruiker wil je namelijk ook makkelijk door de instellingen kunnen navigeren en bepaalde zaken kunnen aanpassen. Dit maakt Vimexx voor hun gebruikers zo makkelijk mogelijk en dat doen ze goed!

Vimexx levert snelle hosting met een hoge uptime

Heb jij al ervaring met hosting, websites en/of webshops? Dan zul je ongetwijfeld weten hoe belangrijk de snelheid van jouw website of webshop is. Google neemt de snelheid van jouw website zelfs mee als indicator om te bepalen hoe goed jouw website gevonden gaat worden in Google. Natuurlijk is dat niet de enige factor, maar wel een erg belangrijke.

Het is in dit geval goed om te weten dat Vimexx deze zaak uiterst serieus neemt. Zij zullen er namelijk alles aan doen om jouw website of webshop zo snel mogelijk te krijgen. Dit is onder andere mogelijk door de servers die gevestigd zijn in Nederland en ook nog eens gebruik maken van SSD schijven.

Naast de snelheid is ook de uptime erg belangrijk. Dit is percentage dat aangeeft hoeveel minuten per jaar jouw website of webshop online staat en dus bereikbaar is. Vimexx geeft geen uptime garantie zoals bijvoorbeeld Hostinger, Hostgator, Bluehost of SiteGround maar uit verschillende testen komt wel een uptime van 99%.

Vimexx-hosting-review

Gratis domeinnaam & SSL certificaat

Wanneer je zelf een eigen website of webshop wilt gaan bouwen komen hier een hoop randzaken bij kijken. Denk bijvoorbeeld aan een WordPress thema, maar ook aan een domeinnaam, SSL certificaat en misschien zelfs wel een Content Delivery Network(CDN).

De kosten voor een domeinnaam en SSL certificaat lijken vaak niet veel, maar worden ook regelmatig onderschat. Voor een domeinnaam betaal je namelijk zo nog enkele tientjes per jaar en dat geldt ook voor het SSL certificaat.

Een voordeel van Vimexx is daarom dat jij een gratis domeinnaam en SSL certificaat ontvangt bij aanschaf van een van de hostingpakketten. Kijk wel even goed naar de verschillende pakketten, want niet bij ieder hostingpakket ontvang jij een gratis SSL certificaat.

Gratis Vimexx webmail

Bij een goede en professionele website of webshop hoort natuurlijk ook een professioneel e-mailadres. Je kunt voor jouw website of webshop namelijk geen standaard outlook of gmail e-mailadres gebruiken. In dit geval is het aanschaffen van email hosting nodig, want hiermee kun jij e-mailadressen maken die aansluiten bij jouw domeinnaam. Denk bijvoorbeeld aan een info@jouwdomeinnaam.nl.

Hoeveel e-mailadressen jij kunt maken is weer afhankelijk van het e-mail hosting pakket dat jij hebt gekozen. Het is daarom ook erg verstandig om dit even goed te controleren wanneer jij meerdere e-mailadressen wilt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een e-mailadres voor elke afdeling of misschien zelfs wel voor elke werknemer.

Kies je voor Vimexx? Dan ontvang je gratis e-mailhosting en kun je zoveel e-mailadressen aanmaken als jij nodig hebt. DIt is natuurlijk hartstikke fijn. Het enige punt wat je wel even moet controleren is hoeveel e-mail er ongeveer per dag verstuurd gaan worden. Hier heeft Vimexx namelijk een max op staan per pakket.

Vimexx-wordpress-hosting-specs

Automatisch back-ups laten maken

Wanneer jij zelf een eigen website of webshop hebt gebouwd wil je hier natuurlijk nog wel eens wat aan aanpassen. Ook is het belangrijk om jouw website of webshop regelmatig te updaten om jouw website zo veilig te houden tegen hackers en andere kwaadwilligen. Dit lijkt allemaal makkelijk en onschuldig, maar kan grote gevolgen hebben.

Sowieso is het handig om altijd een back-up te maken van jouw website of webshop inclusief databases. Door dit te doen heb jij namelijk altijd een recente versie van jouw website. Mocht er in dit geval wat misgaan tijdens het maken van een aanpassing of het updaten van een WordPress thema’s kun je met één druk op de knop terug naar een vorige versie.

Bij veel hostingpartijen moet je nog handmatig back-ups maken. Dit lijkt misschien niet zo’n groot probleem, maar wanneer jij regelmatig aan jouw website werkt, een update uitvoert of content toevoegt moet er eigenlijk een nieuwe back-up gemaakt worden. Anders verlies je namelijk alles wat jij in de tussentijd hebt gedaan. Het is daarom goed om te weten dat Vimexx automatisch back-ups maakt van jouw website of webshop.

Vimexx beschikt over een eigen website maker

Wil jij zelf een eigen website of webshop gaan bouwen, maar het zo makkelijk mogelijk voor jezelf maken? Dan kun je gebruik maken van Vimexx hun eigen website maker. Het voordeel van deze website maker is dat je geen technische kennis nodig hebt en dat je ook nog eens gebruik kunt maken van een groot aantal website templates. Deze templates zijn met één druk op de knop te importeren en vervolgens volledig naar jouw wens te maken.

De website maker van Vimexx zit standaard in alle hostingpakketten wat dit een erg interessante keuze maakt. Toch zal ik je deze website maker niet aanraden boven WordPress.

Wil jij na een tijdje namelijk toch overstappen op een andere hostingpartij? Dan kun je de huidige website vaak niet meenemen. Dit is zonde, want dan moet je weer helemaal opnieuw beginnen. Kies je voor WordPress, een juist wordPress thema en een page builder als Divi van Elegant Themes, Elementor Pro of Beaver Builder heb je eigenlijk precies hetzelfde. Mocht je ooit wisselen van hostingpartij kun jij jouw WordPress website gewoon meenemen zonder dat dit voor problemen zal zorgen.

Vimexx-hosting-website-maker

Website verhuizen naar Vimexx

Heb jij op dit moment al een website of webshop die gehost staat bij een andere hostingpartij? Dan zal je waarschijnlijk deze Vimexx hosting review lezen, omdat je niet tevreden bent over jouw huidige hostingpartij.

Je kunt er natuurlijk altijd voor kiezen om van webhosting te veranderen en dus jouw website of webshop te verhuizen. Dit lijkt erg makkelijk, maar vaak zorgt dit toch nog wel voor enkele problemen. Het is namelijk vrij lastig en daardoor kun je vooral als beginner nog wel eens wat over het hoofd zien wat grote gevolgen kan hebben.

Een mooi voordeel van Vimexx is dat jij volledig gratis jouw website verhuizen kunt. Het grootste voordeel hiervan is dat jij de verhuizing niet zelf hoeft uit te voeren. Jij kunt na het aanschaffen van een hostingpakket namelijk de verhuisservice aanvragen. Dit betekent simpelweg dat Vimexx de volledige verhuizing uit handen neemt en jouw volledige website of webshop zal overzetten naar hun hosting.

*Het is goed om te weten dat de verhuisservice van Vimexx gratis is vanaf het Plus pakket. Ik kan je daarom aanraden om minimaal voor dit pakket te kiezen wanneer jij jouw website wilt verhuizen.

Speciale hosting voor webshops

Wil jij online producten gaan verkopen? Dan gaat een website alleen niet voldoen. Om producten of diensten te kunnen verkopen moet je namelijk een webshop maken, want een webshop beschikt over koppelingen met WooCommerce. Dit is nog niet heel bijzonder, want dit kan gewoon met WordPress. Echter heb je voor een webshop wel speciale WooCommerce hosting nodig.

Op een webshop komen vaak grote aantallen producten te staan met weer verschillende filters. Denk bijvoorbeeld aan maten, kleuren, materiaal en ga zo maar door. Elk item moet een eigen product zijn in de database. Doordat je hierdoor al snel aan grote aantallen producten zit wordt er erg veel tussen de webshop en de database gecommuniceerd. Omdat dit allemaal tijd kost is het verstandig om te kiezen voor WooCommerce hosting, omdat deze soort hosting hier speciaal op is afgestemd.

Net als een hoop andere hostingpartijen beschikt ook Vimexx over speciale WooCommerce hosting. Zoals je net hebt kunnen lezen zijn deze pakketten speciaal afgestemd op webshops waardoor jij het maximale uit jouw webshop kunt halen.

Vimexx-woocommerce-hosting

Vimexx Hosting Review: Heeft Vimexx ook nadelen?

Omdat ik op mijn website altijd eerlijke reviews wil delen benoem ik niet alleen de voordelen, maar bespreek ik ook de nadelen. Zoals je wel zult weten is er geen enkel product dat alleen maar voordelen heeft, want er zijn altijd wel punten die in sommige gevallen nadelig kunnen zijn.

In dit onderdeel van deze Vimexx WordPress hosting review zal ik daarom ingaan op de nadelen die ik heb gevonden. Voor de ene persoon zullen dit grote nadelen, maar de andere zal dit nadeel juist weer totaal geen probleem vinden. De nadelen die ik hieronder ga benoemen hoeven daarom niet voor elke gebruiker ook daadwerkelijk een nadeel te zijn.

Alleen shared hosting

Zoals je eerder in deze Vimexx hosting review al hebt gelezen beschikt Vimexx alleen over shared hosting. Dit is de populairste en meest gekozen vorm van webhosting, maar kwalitatief is deze vorm hosting een stuk minder. Bij shared hosting deel je de kracht van de server namelijk met een groot aantal websites. Hierdoor zijn de kosten een stuk lager, maar lever je fors in op snelheid en veiligheid.

Ben jij een beginner die voor het een website wilt bouwen? Dan kun je prima met shared hosting uit de voeten, maar wanneer je al verder bent of het direct vanaf het begin goed wilt aanpakken is shared hosting niet de beste keuze. In dit geval zal ik je aanraden om te kiezen voor de hosting van Cloud86.

Vimexx WordPress Hosting Review: Uit welke pakketten kun jij kiezen?

Zoals je net in deze Vimexx hosting review hebt kunnen lezen beschikt Vimexx alleen over shared hosting. Doordat je geen andere keuzes hebt lijkt het kiezen van het juiste hostingpakket misschien makkelijk, maar helaas is dat niet helemaal waar. Binnen de shared hosting van Vimexx heb je namelijk nog de keuze uit vijf verschillende hostingpakketten. Hieronder zal ik deze hostingpakketten even bespreken, zodat jij het beste pakket voor jouw nieuwe website of webshop kunt kiezen.

1. Vimexx medium WordPress hosting

Het goedkoopste hosting pakket van Vimexx is het Vimexx medium WordPress hosting pakket. Dit pakket is prima wanneer jij voor het eerst een eigen website wilt gaan maken. Het is wel goed om te weten dat je met dit pakket niet een hele snelle website krijgt. Ook is het goed om te weten dat je bij dit pakket geen gratis domeinnaam krijgt. Dit krijg je bij alle andere pakketten wel. De kosten voor het Vimexx medium WordPress hosting pakket bedragen €2,45 per maand.

2. Vimexx plus WordPress hosting

Het tweede hostingpakket is het Vimexx plus WordPress hosting pakket. Dit pakket is al een stuk sneller, geeft je meer opslagruimte en niet te vergeten een gratis domeinnaam. Wil jij van een andere hosting provider naar Vimexx verhuizen? Dan zit ook dit bij dit pakket standaard inbegrepen. De kosten voor het Vimexx plus WordPress hosting pakket bedragen €4,49 per maand.

3. Vimexx compleet WordPress hosting

Het derde pakket waaruit jij kunt kiezen is het compleet WordPress hosting pakket. Dit pakket is nog weer sneller, geeft je nog meer opslagruimte, een gratis domeinnaam en ook weer de gratis verhuisservice. Verder kun je ook gebruik maken van Vimexx hun CDN wat jouw website of webshop nog sneller maakt wanneer jij bijvoorbeeld een internationale website hebt. De kosten voor het Vimexx compleet WordPress hosting pakket bedragen €6,99 per maand.

4. Vimexx maximaal WordPress hosting

Het vierde pakket waaruit jij kunt kiezen is het maximaal WordPress hosting pakket. Dit pakket geeft je de maximale snelheden, onbeperkte opslagruimte, onbeperkte hoeveelheden dataverkeer, een gratis domeinnaam en de mogelijkheid om gebruik te maken van de gratis verhuisservice. De kosten voor het Vimexx compleet WordPress hosting pakket bedragen €9,49 per maand.

5. Vimexx extreme WordPress hosting

Het laatste en duurste hosting pakket van Vimexx is het Extreme WordPress hosting pakket van Vimexx. Dit pakket is vrijwel gelijk aan het maximaal pakket. Echter kun je met dit pakket gebruik maken van meer CPU cores, meer RAM geheugen en kun je meer mails versturen en ontvangen. De kosten voor het Vimexx extreme WordPress hosting pakket bedragen €19,99 per maand.
Vimexx-wordpress-hosting-prijzen

Vimexx Hosting Ervaringen: Wat zijn mijn ervaringen met de hosting van Vimexx?

Inmiddels hebben we alle technische specificaties en functionaliteiten van Vimexx besproken in deze review, maar wat zijn mijn ervaringen nou eigenlijk met Vimexx? Om een zo’n goed en eerlijke mogelijke review te schrijven neem ik deze altijd mee en daarom zal ik deze in dit onderdeel van deze Vimexx WordPress hosting review met jou gaan delen.

Zoals je misschien al wel hebt gezien bouw ik regelmatig websites en webshops voor klanten. Vaak hebben deze klanten al een webhostingpakket en die gebruik ik vervolgens om hun nieuwe website of webshop mee te bouwen. Het voordeel hiervan is dat ik inmiddels met de beste en populairste hostingpartijen heb kunnen werken waardoor ik goede vergelijkingen kan maken tussen partijen.

Mijn ervaringen met de hosting van Vimexx zijn redelijk positief. Ze zijn gewoon super gebruiksvriendelijk, beschikken over een overzichtelijk dashboard en hebben een goede klantenservice. Het enige wat mij gewoon wat tegenvalt zijn de snelheden. Persoonlijk ben ik namelijk geen fan van shared hosting, omdat je hiermee flink inlevert op de snelheid en veiligheid. Coud86 of SiteGround zijn hostingpartijen die op deze punten beter scoren.

Vimexx Hosting Ervaringen: Wat zijn de ervaringen van andere Vimexx gebruikers?

In het vorige onderdeel van deze Vimexx Hosting review heb je mijn ervaringen met deze partij kunnen lezen, maar er zijn nog veel meer Vimexx gebruikers. In alle reviews die ik schrijf deel ik daarom ook de ervaringen van andere gebruikers, omdat jij als lezer hierdoor een zo’n reeël en betrouwbaar mogelijk beeld krijgt.

Om dit voor jou zo goed mogelijk te doen heb ik eerst op de website van Vimexx gekeken naar gedeelde ervaringen en recensies. Hier kwam ik al goede reviews tegen, maar toch twijfel ik altijd een beetje. De reviews die hier vertoond worden kunnen namelijk zelf gekozen worden door Vimexx. Daarom kijk ik altijd ook nog even verder op platformen als Trustpilot.

Wanneer ik op Trustpilot kijk doet Vimexx het redelijk goed. Wel zijn er een hoop negatieve beoordelingen wat andere partijen beter doen. Gemiddeld wordt Vimexx namelijk beoordeeld met 3,9 van de 5 sterren op basis van 325 ervaringen. 15% van deze ervaringen zijn één ster ervaringen. Cloud86 doet het op dit gebied dan echt wel een stuk beter. Zij scoren namelijk gemiddeld 4,8 van de 5 sterren!

Vimexx-hosting-ervaringen

Vimexx WordPress Hosting Review: Hoe is de klantenservice?

één van de 4 doelen die vimexx nastreeft is de klantenservice. Het is niet voor niets dat vimexx zo hoog scoort in verschillende onderzoeken. Bij veel hosting providers krijg je namelijk pas na 2 werkdagen reactie op je vraag. Vimexx heeft dit probleem niet! Je krijgt bij vimexx meestal al antwoord binnen 2 uur(op werkdagen).

Aangezien dit wel heel snel is hebben we het zelf getest. En met succes kan ik je vertellen dat we binnen 45 minuten antwoord hadden op onze vraag. Wanneer je dus weinig kennis hebt van het bouwen van websites in het wel zo makkelijk om voor een hostingpartij met ene goede klantenservice te kiezen. Je gaat namelijk vaak contact op moeten nemen met je hosting. Het is natuurlijk wel zo prettig als je hier snel antwoord op krijgt.

Ook beschikt vimexx over forum. Op dit forum kun je terecht als je vragen hebt over je hostingpakket, je jouw domeinnaam wilt verkopen, er problemen zijn met je website of tutorials om bepaalde handelingen sneller te verrichten. Op het gebied van klantenservice moet ik dan wel weer toegeven dat Vimexx het goed doet!

klantenservice-vimexx

Vimexx WordPress Hosting Review: Wat kost het?

Eerder in deze Vimexx WordPress hosting review hebben we het al gehad over de webhosting kosten van Vimexx. In wil daar in dit onderdeel van deze review daarom ook niet dieper op in gaan. Wel wil ik het in het algemeen nog even hebben over de prijzen van DreamHost.

Vimexx biedt goed geprijsde hosting pakketten aan, maar toch zijn er echt nog wel betere keuzes. Vergelijk de hosting van Vimex bijvoorbeeld eens met die van Cloud86. Cloud86 beschikt namelijk over betere geprijsde shared hosting pakketten, maar daarnaast ook nog betere soorten hosting als VPS hosting. Neem ook zeker nog even de ervaringen mee waar ik het eerder in deze Vimexx hosting review al over had. Op dit punt scoort Cloud86 namelijk ook een flink stuk beter dan Vimexx. Doe daarom goed onderzoek om te besluiten of Vimexx echt de meest betrouwbare hosting provider is voor jou.

Conclusie: Is Vimexx de beste WordPress hosting partij voor jou?

Nu we inmiddels aan het einde van deze Vimexx WordPress hosting review zijn gekomen is het tijd voor een conclusie, want is Vimexx nu de beste hosting partij voor jouw (nieuwe) website of webshop?

Zoals je waarschijnlijk al wel hebt gelezen in deze Vimexx hosting review ben ik niet echt een fan van de hosting van Vimexx. Het is zeker niet slecht, maar wanneer we kijken naar de prijzen en de ervaringen van andere gebruikers is Vimexx simpelweg niet de beste hostingpartij in Nederland.

Ben je op zoek naar snelle en betrouwbare webhosting? Waar je ook nog eens een gratis domeinnaam & SSL certificaat ontvangt? Dan is Cloud86 echt een hostingpartij die ik zeker kan aanraden!

Vimexx review - Veelgestelde vragen

Wat is Vimexx?

Vimexx is een nederlandse hosting provider die de laatste jaren erg populair is geworden door hun lage prijzen. Je kunt bij Vimexx terecht voor verschillende soorten hosting en je ontvangt bij elk hostingpakket een gratis domeinnaam met SSL certificaat.

Hoe werkt Vimexx?

Vimexx werkt erg eenvoudig. Zodra jij een hostingpakket hebt geselecteerd kun jij gratis een domeinnaam toevoegen. Vanuit het dashboard kun jij vervolgens met één druk op de knop WordPress installeren om daar vervolgens jouw eigen website mee te maken. Via het DirectAdmin dashboard kun jij zonder technische kennis de meeste zaken aanpassen.

Is Vimexx een goede hosting partij?

Enkele jaren terug was Vimexx een erg goede hosting provider. Helaas zie je de laatste jaren dat de Vimexx ervaringen van ander gebruikers steeds wat minder worden. Zo verlengen ze automatisch pakketten die zijn opgezegd en is de klantenservice niet altijd even goed.

Krijg je bij Vimexx gratis webmail?

Ja, bij Vimexx zit email hosting standaard bij elk hostingpakket inbegrepen. Een groot voordeel aan de webmail van Vimexx is dat je een onbeperkt aantal e-mailadressen kunt aanmaken. Het maakt hierbij niet uit welk hostingpakket jij kiest.

Is Vimexx de beste hosting provider in Nederland?

Nee, naar mijn mening is Vimexx op dit moment niet meer de beste hosting provider in Nederland. De laatste jaren is Cloud86 namelijk een flink opkomende hosting provider die goedkopere hosting levert, makkelijker in gebruik is en betere ervaringen heeft van andere gebruikers.
Tim-Gerrits

Tim Gerrits

Mijn naam is Tim Gerrits en ik heb een passie voor het bouwen van websites en webshops. Via deze blog help ik jou met het bouwen van jouw eigen website, webshop of online cursus. Daarnaast review ik ook WordPress thema’s, page builders en hostingpartijen zodat jij direct met de juiste tools van start kunt gaan!

Vimexx alternatieven

Ook interessant

vimexx_logo
4.2/5