Aanbieding verloopt over:

Uur
Minuten
Seconden

Zonder technische kennis je eigen WordPress website maken?

4.7/5
Uitgebreide-WordPress-handleiding-cover

1.873+

Mensen gingen je voor 🙌

7+

Jaar ervaring 🎓

4,8/5

Gemiddelde beoordeling 🏆

Uitgebreide-WordPress-handleiding-tablet

Je eigen droom website maken? Kan dat wel? 🧐

Het maken van een eigen WordPress website klinkt zo makkelijk, maar in praktijk kost het toch vaak een hoop tijd en frustraties.

Ik kan me ook nog goed herinneren hoe het maken van mijn eerste website ging. WordPress kende ik van naam, maar hoe het verder werkte, wat er allemaal mogelijk was en hoe je WordPress het beste kon gebruiken, geen idee.

Hierdoor liep ik van probleem naar probleem en ervaarde ik een hoop frustraties, omdat het maar niet wilde lukken.

Nu ik inmiddels meer dan 7 jaar ervaring heb met WordPress, kan ik zeggen dat ik in mijn beginperiode erg veel tijd en energie heb verspild.

Het maken van een WordPress website is namelijk helemaal niet lastig, maar je moet wel even de fijne kneepjes uit het vak weten.

Ik heb daarom een uitgebreide WordPress handleiding gemaakt waarin ik je van A tot Z meeneem door het volledige proces om zelf, zonder technische kennis, je eigen droom website te maken.

Heb je al een WordPress website? Dan kan ik je garanderen dat de handleiding ook super waardevol is voor het beheren en verbeteren van je website!

Start met de handleiding en ontdek direct hoe eenvoudig het is! 💪🏼

De resultaten spreken voor zich...

Dit zijn de ervaringen van anderen met Nolimit Webdesign!👇

Wie heeft deze uitgebreide WordPress handleiding gemaakt?

Mijn naam is Tim Gerrits en sinds 2017 maak ik al websites en webshops. Dit begon met programmeertalen als HTML, CSS en JavaScript. Maar al snel kwam ik in aanraking met WordPress en dat trok direct mijn aandacht.

Sinds 2017 ben ik dan ook actief bezig in WordPress en heb ik grote aantallen websites en webshops gemaakt voor zowel grote als kleine opdrachtgevers. Je kunt hierbij denken aan serieuze bedrijfs websites en webshops met geavanceerde koppelingen, maar ook aan simpele websites voor lokale ondernemingen en hobbyprojecten.

Ik merkte alleen dat er veel vraag was naar informatie en uitleg omtrent het maken van websites met WordPress. In 2019 ben ik daarom Nolimit Webdesign begonnen, zodat ik mensen kan helpen bij het maken, beheren en verbeteren van hun eigen website of webshop.

Tot nu toe gaat dit super goed, want in de afgelopen 5 jaar heb ik al meer dan 5.200 mensen geholpen bij het maken van hun eigen droom website!

In deze uitgebreide WordPress handleiding doorloop ik daarom, samen met jou, stap voor stap het volledige proces om zelf je eigen droom website te maken met WordPress! 🏆

Tim-Gerrits-2
Klaar om zonder technische kennis je eigen droom website te maken?

Tijdelijk aanbod!

Wil je leren hoe je zelf je eigen droom website kunt maken met WordPress? Of heb je al een WordPress website, maar wil je weten hoe je deze kunt beheren, aanpassen of verbeteren? In deze handleiding van meer dan 100 pagina’s neem ik je stap voor stap mee door het volledige proces!

Uitgebreide-WordPress-handleiding-cover
14-dagen-garantie