Teachable Review Nederlands 2023: Kopen? Mijn Ervaringen!

Samenvatting: Teachable is een super populaire tool voor het opzetten van een online leeromgeving. Een groot voordeel van Teachable is dat je geen technische kennis nodig hebt, er geen max zit op het aantal cursussen dat jij kunt maken en het aantal leden dat de cursus kunnen volgen. Hierdoor is Teachable een van de beste tools die jij hiervoor kunt gebruiken. Verder worden er ook bizarre resultaten met Teachable, maar daar zal ik later in deze Teachable review meer over vertellen.

Ben jij al overtuigd? Door op de gele knop te drukken kun jij Teachable tijdelijk gratis proberen. Ben jij nog niet overtuigd? Dan raad ik je zeker aan deze Nederlandse Teachable Review te lezen!

Teachable-logo

Van $39 voor $29

Gebruiksvriendelijkheid

4.4/5

Klantenservice

4.2/5

Snelheid

3.9/5

Prijs

4.2/5
Inhoudsopgave

Wat is Teachable Precies?

Teachable is een erg populair Learning Management System(LMS) dat jij kunt gebruiken om een online leeromgeving op te bouwen. Vervolgens kunnen de leden van jouw cursus of training hier de lessen volgen, in contact komen met jou en nog een hele hoop andere dingen.

Er zijn meerdere programma’s die jij kunt gebruiken om een online leeromgeving te bouwen, maar veelal gaat dit via een WordPress plugin(LearnDash). Dit hoeft geen probleem te zijn, maar toch is het minder ideaal dan, in dit geval, Teachable. Een WordPress plugin maakt jouw website namelijk traag en al helemaal een plugin voor het toevoegen van een hele leeromgeving gaat hiervoor zorgen. Aangezien dit zo’n groot effect heeft op de prestaties van jouw website is een WordPress plugin vaak niet de beste optie.

Dit is dan ook de reden dat Teachable zo’n gigantisch populair LMS systeem is. Teachable is namelijk geen WordPress plugin en ook geen website add-on. Het is namelijk een alles-in-een systeem waarmee jij een volledige online leeromgeving kunt bouwen zonder dat jij hier technische kennis voor nodig hebt! Je zou Teachable eigenlijk wel kunnen vergelijken met Shopify. Dit is namelijk een alles-in-één systeem dat jij kunt gebruiken voor het bouwen en beheren van een webshop. Je hebt hier dus geen andere systemen voor nodig en dat geldt voor Teachable ook, alleen is Teachable specifiek bedoeld voor het creëren van een online leeromgeving.

Teachable is opgericht door Ankur Nagpal. Hij had een super goed idee, want toen hij met Teachable op de markt kwam waren er nog weinig andere LMS systemen. Teachable was zelfs het enige systeem dat fatsoenlijk werkte en gebruikt kon worden zonder dat je er technische kennis voor nodig had. Inmiddels zijn er meerdere LMS systemen bijgekomen, maar nog steeds draait Teachable zeker mee in de top!

Teachable Review: Voor wie is Teachable Geschikt?

Voorheen had je voor het bouwen van een website veel technische kennis nodig. Laat staan voor het bouwen van een online leeromgeving, want dit was nog veel technischer. Er waren weinig mensen die dit konden en daarom was het laten bouwen van een online leeromgeving vaak ook gigantisch duur. Met de komst van Teachable werd dit volledig omgedraaid. Je hoefde namelijk geen dure programmeurs meer in te schalen, want door het ontwikkelteam van Teachable werd het mogelijk om zonder technische kennis een volledige online leeromgeving te bouwen!

In principe is Teachable echt geschikt voor iedere ondernemer die zelf een online leeromgeving wilt maken en hiermee zijn kennis wilt delen. Je hebt namelijk geen technische kennis nodig om een online leeromgeving te bouwen en je kunt er alle soorten cursussen mee opzetten. Het maakt dus niet uit of jij een online training wilt maken over hoe je beter kunt breien, hoe je imker kunt worder, hoe jij zelf een website of webshop kunt bouwen of wat dan ook. Met Teachable is het echt mogelijk om alle soorten online leeromgevingen te bouwen! Volgens Teachable is het zelfs mogelijk om binnen één uur jouw volledige online leeromgeving live te hebben staan.

Teachable-review-nederlands

Waarom zou jij Teachable moeten gebruiken?

Ik heb aan het begin van deze Teachable review al een aantal redenen gegeven waarom jij Teachable zou moeten gebruiken. Deze redenen geven al een erg goed beeld van de tool, maar natuurlijk zijn dat niet de enige punten. Teachable beschikt namelijk over veel meer handige functionaliteiten die super handig zijn voor het bouwen en beheren van jouw eigen online leeromgeving.

In dit onderdeel van deze Teachable review ga ik daarom dieper in op alle functionaliteiten waarover Teachable beschikt. Laten we maar snel beginnen, want ik kan je super veel vertellen over dit Learning Management System!

Geen technische kennis nodig

Wat ik persoonlijk het grootste voordeel van Teachable vind is dat je geen technische kennis nodig hebt om een online leeromgeving te maken. Bij veel andere systemen zal je namelijk zien dat er voor bepaalde zaken technische kennis nodig hebt en de meeste mensen zullen hier niet over bezitten. Dit is ook de reden dat het ene LMS systeem veel goedkoper kan zijn dan het andere systeem. In dit geval kan ik je beter aanraden om te kiezen voor een wat duurder systeem, want aan het goedkoop systeem waar je eigenlijk niks mee kunt is zonde van het geld.

Ik ga er van uit dat er vooral ondernemers op zoek zijn naar een LMS systeem als Teachable. Een online leeromgeving is namelijk een super waardevolle toevoeging aan jouw onderneming die je volledig kunt automatiseren. Voor de meeste is dit ook het doel, want ten eerste help je mensen met hun probleem en ten tweede kun je dit volledig automatiseren waardoor jij extra geld gaat verdienen terwijl jij zelf eigenlijk minder hoeft te doen. Een online leeromgeving is een daarom een super waardevolle en slimme toevoeging.

Als ondernemer heb jij veel kennis op een bepaald gebied. Het doel van jouw onderneming is daarom door middel van het toevoegen van een online leeromgeving deze kennis te verspreiden. Als ondernemer zit jij er niet op de wachten om jouw onderneming even stil te zetten en al jouw tijd te stoppen in het ontwikkelen van een online leeromgeving. Door voor Teachable te kiezen kun jij snel en zonder technische kennis een online leeromgeving maken die werkt. Vervolgens hou jij ook meer tijd over om jou daadwerkelijk bezig te houden met jouw passie en dus jouw onderneming!

Super makkelijk in gebruik

Het tweede voordeel van Teachable gaat sterk samen met het eerste voordeel. Ik wil je namelijk nu wat gaan vertellen over de gebruiksvriendelijkheid van Teachable. Hiervoor hadden we het vooral over de technische kennis, maar nu wil ik het je met je hebben over hoe de software werkt en hoe jij zelf een online training kunt bouwen.

Door het overzichtelijke dashboard van Teachable kun jij binnen no-time een volledige online training in elkaar zitten. Het begint uiteraard met de training zelf. Vervolgens ga je door na het toevoegen van deelonderwerpen in de cursus waar je vervolgens de lessen weer onder kunt hangen. De lessen kun jij helemaal naar eigen wens instellen. Wil jij bijvoorbeeld lezingen geven, video’s toevoegen, teksten toevoegen, pdf’s toevoegen of een quiz houden in een bepaalde les? Dan is dat met Teachable allemaal mogelijk!

Wat ik persoonlijk ook een erg handige functionaliteit van Teachable vind is de voortgang functionaliteit in het menu. Deze balk laat jou namelijk precies zien wat jij nog moet doen voordat jij de cursus kunt publiceren. Zodra jouw online training af is en je online staat weet jij dus zeker dat hij volledig is en dat jij alles hebt ingesteld.

Teachable-cursus-maken

Comments onder lessen

Het plaatsen van comments onder lessen vind ik zelf ook een super handige functionaliteit van Teachable. Sterker nog het is zelfs een hele unieke functionaliteit, want ik heb deze functionaliteit tot het heden nog bij geen enkel ander Learning Management System voorbij zien komen. 

Uiteraard is een comment systeem onder de lessen niet noodzakelijk, maar het maakt het wel veel makkelijker. De leden van jouw online training kunnen jou natuurlijk altijd persoonlijk benaderen via mail, maar dit gaat je op termijn veel tijd kosten om alle mailtjes te beantwoorden. Door het comment systeem te gebruiken kunnen leden onder de les een reactie plaatsen. Vervolgens kun jij hierop reageren waardoor het voor zowel jou als de leden overzichtelijk blijft. Daarbij kunnen andere leden de comments ook zien wat voorkomt dat jouw mailbox vol gaat raken met elke keer dezelfde vragen.

Teachable-comments

Video’s toevoegen aan lessen

Je kunt jouw volledige online leeromgeving opbouwen uit teksten, maar persoonlijk zou ik dit als lid niet fijn vinden. In een cursus wil je namelijk luisteren en niet alles zelf moeten lezen. Het gebruik van video’s vind ik daarom persoonlijk echt wel een must. 

De video’s hoeven in eerste instantie echt niet top te zijn, maar het is op termijn wel handig om de kwaliteit te verbeteren, want hier kun je dan nog veel progressie behalen. Het toevoegen van video’s aan Teachable gaat super makkelijk. Na het toevoegen van de video kun jij zelfs ook nog teksten, opdrachten, pdf’s of quizzen toevoegen. Het is met Teachable echt allemaal mogelijk en hierdoor kun jij zonder technische kennis een hele volledige en intuïtieve online leeromgeving opzetten.

Let op: Een veel voorkomend probleem is dat mensen die een online leeromgeving maken en vervolgens de lesstof plaatsen op Youtube. In Teachable importeren ze deze als video’s van Youtube. Dit lijkt misschien een hele makkelijke manier, maar zo is het niet bedoeld. Wanneer jij jouw video’s/lesmateriaal namelijk eerst op Youtube plaatst is het toegankelijk voor iedereen. Waarom zou iemand dan nog jouw cursus kopen? Door de video’s in Teachable rechtstreek van jouw computer te importeren zijn ze alleen toegankelijk voor de leden van jouw cursus en dat is wat je wilt hebben!

Quizzen toevoegen aan cursus

Om echt het maximale uit jouw online cursus/training te halen kan ik je zeker aanraden om gebruik te maken van de quizzen. Door gebruik te maken van de quizzen kunnen de leden namelijk toetsen hoe goed ze het onderdeel beheren. Ook voor jou zijn deze quizzen handig, want hierdoor kun jij goed zien wat de cursisten scoren, waar ze moeite mee hebben en wat jij eventueel zou kunnen toevoegen om ervoor te zorgen dat de lastige delen van de quiz ook uitgebreid terugkomen in de lessen. 

Ik wil hier wel bij vermelden dat je de quizzen uiteraard niet in elke les wilt stoppen. Dit gaat de cursisten namelijk irriteren. Ik zal daarom voorstellen om na elke deelonderwerp van de training een quiz of kleine toets te plaatsen. Met deze toets kan de cursist namelijk zien hoe goed hij dit onderwerp beheerst. De cursist zou deze methode stukken fijner vinden werken, omdat hij niet na elke les een toets hoeft te maken. Uiteraard kan deze methode verschillen per cursus. Het kan dus maar zo zo zijn dat leden van jouw cursus het wel fijn vinden om naar elke les een kleine overhoring te hebben. Ik kan je daarom zeker aanraden om ook te luisteren naar de meningen en ervaringen van cursisten. Zij kunnen jou hier namelijk goed bij helpen.

Overzichtelijk dashboard voor alle statistieken

Wanneer jij een online leeromgeving bouwt wil je niet alleen voor leden, maar ook dat ze actief zijn en dat je ziet dat ze daadwerkelijk wat leren. Teachable beschikt daarom over een erg duidelijk dashboard waar jij als eigenaar alle informatie kunt zien. Denk bijvoorbeeld aan de inkomsten deze maand met jouw cursus en hoeveel dat is gestegen of juist is gedaald ten opzichte van de vorige maanden. Ook kun je zien hoeveel cursussen je hebt  verkocht en hoeveel mensen hem hebben afgerond.

Naast deze relatief algemeen, maar zeker niet de minst belangrijke statistieken is er nog meer. Wanneer jij namelijk een online leeromgeving hebt ontwikkeld wil je ook alles kunnen zien van de studenten/leden die de cursussen of training volgen. Zo kun je de namen van de leden zien, maar ook de adressen, de behaalde scores en de betalingen. 

Het kan zelfs nog specifieker! Zo kun je ook zien welke leden welke cursussen volgen, waar ze op dit moment in de cursus zijn, wanneer ze voor het laatst zijn ingelogd, wat hun e-mailadres is, wat ze scoren op de quizzen die jij in de cursus verwerkt. Je kunt als eigenaar van de online leeromgeving alle informatie terugzien en dat maakt deze tool erg krachtig!

Teachable-dashboard

1-op-1 praten met studenten

Wil jij cursisten ook persoonlijk helpen? Dan beschikt Teachable ook over een erg waardevolle functionaliteit die jij hiervoor zou kunnen gebruiken. Met Teachable is het namelijk mogelijk om 1-op-1 bespreken in te plannen met cursisten. Dit kan handig zijn wanneer een cursist vastloopt of meer informatie over een bepaald onderwerp wil krijgen. Het hoeft trouwens niet 1-op-1. Teachable beschikt namelijk ook over de mogelijkheid om live tot alle cursisten te praten! Het is dus maar net wat jij fijn vind en of jij een van deze functionaliteiten voor jouw online leeromgeving wilt gebruiken.

Teachable-review-students

Integraties

Teachable beschikt van zichzelf al over erg veel, maar vooral erg waardevolle functionaliteiten. Toch kan ik mij zo voorstellen dat jij jouw Teachable training ook wilt koppelen aan andere programma’s. Ik heb daarom goed nieuws voor jou, want Teachable biedt nog een groot aantal integratie mogelijkheden aan die jij kunt gebruiken.

Zo ondersteund Teachable integraties met Google Analytics, SumoMe, Zapier, MailChimp, ConvertKit en Segment. Door deze integraties kun jij jouw volledige online leeromgeving automatiseren, maar misschien nog wel belangrijker is dat jij jouw cursus helemaal naar jouw wens kunt maken! Door deze koppelingen is het mogelijk om alle statistieken en cijfers vanaf één systeem te bekijken en laat dat nou wel zo fijn en makkelijk zijn!

Affiliate Marketing

Als laatste wil ik ook nog even deze functionaliteit bespreken. Mocht jij al bekend zijn met Affiliate Marketing dan zul jij vast wel weten wat de krachten hiervan zijn en hoe jij dit kunt gebruiken, maar als jij hier nog niet bekend mee bent zal ik je dat ook even uitleggen.

Affiliate Marketing is een vorm van marketing waarbij anderen(de affiliate) jouw product promoten. Wanneer er vervolgens een verkoop binnenkomt krijgt de affiliate die deze verkoop heeft gerealiseerd een commissie. Doordat de affiliate marketeers vaak precies de doelgroep bereiken die jij wilt bereiken is dit een erg krachtige vorm van marketing. Daarbij hoef jij alleen te betalen wanneer er ook daadwerkelijk een nieuw lid is aangebracht door een affiliate. Een super krachtige tool is dit die leden naar jouw cursus brengt zonder dat jij daar zelf actief mee bezig hoeft te zijn. 

Normaal gesproken heb jij hier een erg duur systeem voor nodig als Plug & Pay, maar wanneer jij met Teachable werkt zit dit al inbepregen bij de software. Jij hebt dus geen extra programma nodig om dit op te zetten, want hier krijg je gratis toegang tot wanneer jij van start gaat met Teachable!

Teachable-affiliate-marketing

Teachable Review: Zijn er ook nadelen

Ik kan in deze Teachable review wel alleen de voordelen van Teachable behandelen, maar daar hebben wij beide niks aan. Jij komt namelijk verrassingen tegen die jij van te voren niet zag aankomen. Ook voor mij is dit niet goed, want mijn doel is mensen helpen en inlichten op het gebied van websites bouwen, webshops bouwen, online marketing, affiliate marketing en webhosting

In dit onderdeel van deze Teachable review behandel ik daarom ook de nadelen. Door de nadelen ook te benoemen krijg jij van te voren een geheel beeld over deze tool en kun jij beslissen of deze nadelen ook voor jou gelden.

Niet mogelijk om de cursus volledig op jouw domein te krijgen

Wanneer jij een eigen online cursus wilt ontwikkelen kan ik mij voorstellen dat jij deze op jouw eigen domein wilt hebben staan. Dit komt namelijk super professioneel over doordat de bezoeker op jouw domein blijft. Wanneer de bezoeker naar een ander domein gestuurd zal worden kan dit ten eerste onprofessioneel of nep overkomen. Het kan dus voorkomen dat bezoekers hierdoor afhaken.

Dit is dan ook een van de nadelen van Teachable. Je kunt de cursus met Teachable wel op jouw domein zetten, maar er blijven altijd pagina’s die niet op jouw domein geplaatst kunnen worden. Zo zal de aanmeldingspagina en login pagina altijd op een sso.teachable.com url weergeven worden. Dit hoeft geen probleem te zijn, maar dan is het wel zo prettig dat jij deze pagina’s kunt aanpassen naar de huisstijl van jouw eigen website. Maar aangezien dit niet kan is dit toch zeker wel een nadeel van Teachable. 

Als jij op zoek bent naar een programma voor het bouwen van een online leeromgeving die volledig op jouw domein kan draaien raadt ik je huddle aan. Huddle is namelijk een tool van de Internet Marketing Unie(IMU) waarmee jij zelf een volledig online leeromgeving kunt bouwen en die voor de volle 100% op jouw eigen domeinnaam te beheren valt. Lees hier mijn Huddle Review van de IMU!

Teachable Review Nederlands: Wat zijn de ervaringen van andere gebruikers?

Inmiddels heb ik de voor- en nadelen van Teachable al behandeld, maar daar blijft het niet bij. Tot nu toe hebben wel al erg veel over deze tool besproken, maar er zijn nog een aantal zaken die zeker niet mogen ontbreken in deze Teachable review. 

In dit geval betekent dit dat we nu even gaan kijken naar de ervaringen van andere gebruikers. Ik heb jou nu al erg veel verteld over Teachable, maar er zijn ook nog genoeg andere gebruikers die ook hun ervaringen hebben gedeeld. Door deze ervaringen te lezen kun jij een goed en geheel beeld krijgen van Teachable.

De ervaringen met Teachable zijn erg positief. Er zijn namelijk gigantisch veel mensen die gebruik maken van Teachable en hier echt bizarre resultaten mee behalen. Ik zal hieronder even een afbeelding plaatsen van een ervaring met Teachable. Als dit nog niet genoeg zegt weet ik het ook niet meer.

Teachable-ervaringen

Teachable Review Nederlands: Wat voor resultaten zijn er behaald met Teachable?

Doordat Teachable door erg veel ondernemers wordt gebruikt zijn er ook genoeg ervaringen en behaalde resultaten te vinden. Ik heb daarom besloten om ook een aantal behaalde resultaten te bespreken in deze Teachable Review, want ook door deze informatie krijg jij een nog beter beeld van de kracht van Teachable.

Wat je vooral erg veel leest is dat de Teachable gebruikers over een ding eens zijn. Een online cursus zorgt ervoor dat zij hun cursisten nog beter kunnen helpen. Daarnaast verdienen ze meer terwijl ze zelf minder hoeven te werken. Dit is de kracht van een online cursus/training. Door hier gebruik van te maken breng jij jouw onderneming echt naar een volgend niveau en dat heeft alleen maar voordelen!

Bekijk bijvoorbeeld eens de afbeelding hieronder. Dit is namelijk een ervaring van Mariah Coz. Zij heeft namelijk erg goede ervaringen met Teachable en bizarre resultaten behaald. Zo is op dit moment 95% van haar inkomen afkomstig van haar online cursus. Volgens haar is een online cursus echt het ideale product, omdat je het oneindig kunt opschalen, het erg leuk en makkelijk is om een cursus te maken en dat je gigantisch veel mensen kunt helpen. De kracht van een online cursus voor een onderneming is daarom super waardevol!

Teachable-behaalde-resultaten

Teachable Review Nederlands: Hoe is de klantenservice?

Naast de ervaringen van andere gebruikers vind ik de klantenservice ook een erg belangrijk onderdeel. Vooral bij website software gerelateerde producten, omdat hier nog wel eens het een ander fout kan gaan. Dit kan komen door een update van het programma, maar ook door een fout die jij zelf hebt gemaakt. Zo’n fout maken is jammer, maar het hoort er wel bij. Als dit gebeurd is het daarom erg fijn dat je in contact kunt komen met de klantenservice, want zij kunnen jou helpen om het probleem op te lossen.

De klantenservice van Teachable is in vergelijking met andere Learning Management Systems erg goed. Zo beschikken ze over een volledige kennisbank waarin eigenlijk alle problemen wel worden opgelost. Verder kun je ook het Teachable Quickstart webinar volgen waarin stap voor stap wordt besproken hoe jij een online leeromgeving kunt bouwen, instellen en beheren. Dit webinar kan ik je daarom zeker aanraden.

Mocht je persoonlijke support willen, omdat de bovenstaande methodes jou niet helpen? Dan is die er uiteraard ook. Teachable is via mail goed te bereiken, maar de wachttijd is soms wel wat minder. Dit heeft trouwens wel een goede reden, want doordat Teachable gevestigd is in een andere tijdzone. Toch is dit nog niet zo’n heel groot probleem, want meestal worden de mailtjes alsnog allemaal binnen 24 uur beantwoord!

Als laatste kun je ook nog gebruik maken van de facebook groep. Dit is een goed waar erg veel Teachable gebruikers lid van zijn en ze zijn ook nog eens actief. Je kunt hier dus ook altijd gebruik van maken mocht je ergens niet uitkomen of juist nuttige informatie willen delen.

Teachable-support

Teachable Kopen: Wat kost Teachable?

In vergelijking met andere Learning Management Systems doet Teachable het op het gebied van prijs wel erg goed! Wat je vaak ziet is dat je betaald voor het aantal cursussen en het aantal leden dat maximaal gebruik kunnen maken van de cursus. Deze partijen zijn vaak erg duur wanneer je veel gebruikers gaat hebben. Doordat Teachable deze methode niet toegepast kun jij Teachable al gebruiken voor een veel beter tarief!

Het eerste pakket dat je kunt kiezen is het Teachable Basis Pakket. Voor de meeste ondernemingen zal deze licentie aan het begin genoeg zijn. Je kunt namelijk een ongelimiteerd aantal cursussen maken en een ongelimiteerd aantal leden kunnen deze cursus volgen. Daarnaast kun je een leden-community opzetten, kortingscodes invoeren, krijg je toegang tot de support, kun jij jouw cursus koppelen door middel van verschillende integraties en nog veel meer. De kosten van deze licentie bedragen $29 dollar per maand.

Het tweede pakket is het Teachable Pro Pakket. Met dit pakket krijg je toegang tot precies dezelfde dingen als het basis pakket, maar ook nog een hele hoop extra. Zo kun je 5 beheerders toevoegen terwijl dat bij het basispakket maar 2 beheerders zijn. Ook kun je met deze cursus quizzen toevoegen aan jouw cursus, geavanceerde rapporten gebruiken, het overhandigen van een certificaat wanneer gebruikers de cursus hebben afgerond. Ook kun je met deze licentie gebruik maken van de affiliate marketing functionaliteit en je hoeft een transaction fee te betalen wanneer er een nieuw lid aan jouw cursus begint! De kosten van deze licentie bedragen $99 dollar per maand.

Het laatste pakket is het Teachable Business Pakket. Met dit pakket krijg je toegang tot alle functionaliteiten uit de goedkopere pakketten, maar ook hiermee zijn er nog een aantal extra functionaliteiten. Zo kun je nog meer beheerders toevoegen, kun je de studenten handmatig beheren, kunnen leden andere rechten geven en kun je gebruik maken van de coaching calls. De kosten van dit pakket bedragen $249 per maand.

Naar mijn mening is het Teachable Pro pakket de beste keuze. Met dit pakket krijg je namelijk toegang tot alle zaken die belangrijk zijn voor het opzetten van een goede online leeromgeving. Ook betaal je bij deze licentie geen fee aan Teachable. Bij het basic pakket betaal je 5% fee voor elke lid die overgaat tot aankoop en start met de cursus.

Teachable-kopen

Teachable Review: Is dit het beste LMS systeem voor jouw online leeromgeving?

Teachable is een super goed Learning Management Systeem(LMS) dat jij kunt gebruiken voor het opzetten van een online leeromgeving. Je hebt er geen technische kennis voor nodig, het werkt goed, er zit geen max aan het aantal cursussen en studenten die jij kunt maken, Teachable beschikt over alle functionaliteiten die jij nodig hebt voor een goede online leeromgeving en jij kunt jouw online leeromgeving door verschillende integraties volledig automatiseren.

Ik ben er dus zeker van overtuigd dat Teachable een erg goed LMS systeem is dat jij kunt gebruiken voor jouw online leeromgeving. Er zijn immers al meer dan 100.000 ondernemers die al super tevreden zijn over Teachable! Ik kan je daarom zeker aanraden om Teachable eens te proberen, want spijt zul je hier echt niet van krijgen!

Zoek jij een betrouwbare Nederlandse software voor het maken van een online cursus? Dan raad ik je aan om Huddle eens te bekijken, want met deze software heb ik ook mijn eigen online WordPress cursus gemaakt.

Tim-Gerrits

Tim Gerrits

Mijn naam is Tim Gerrits en ik heb een passie voor het bouwen van websites en webshops. Via deze blog help ik jou met het bouwen van jouw eigen website, webshop of online cursus. Daarnaast review ik ook WordPress thema’s, page builders en hostingpartijen zodat jij direct met de juiste tools van start kunt gaan!

Teachable alternatieven

Ook interessant

Teachable-logo
4.2/5