StudioPress WordPress Theme Review 2024: Beste WordPress Thema? Mijn Ervaringen!

Samenvatting: Wil jij zelf een wordpress website gaan bouwen en echt gebruik maken van het beste materiaal? Dan is StudioPress een goede keuze. StudioPress is namelijk super licht, erg snel, zoekmachine vriendelijk, makkelijk in gebruik en komt professioneel over. Daarnaast voert het thema automatisch updates uit wat jou veel tijd gaat schelen!

Ben jij al overtuigd? Dan kun je via de gele knop de demo cursus websites bekijken, alle functionaliteiten bekijken en de actuele prijs bekijken. Ben jij nog niet overtuigd? Dan kan ik je zeker aanraden om deze StudioPress WordPress Theme Review te lezen, want hierin deel ik al mijn ervaringen met deze tool!

Gebruiksvriendelijkheid

4.8/5

Klantenservice

4.7/5

Snelheid

4.9/5

Prijs

4.6/5
Inhoudsopgave

Wat is het StudioPress Theme?

Als jij van plan bent om een wordpress website te bouwen dan heb je waarschijnlijk zelf al wel wat onderzoek gedaan naar de verschillende wordpress thema’s. Ik kan me bij deze stap al goed voorstellen dat jij geen idee meer hebt waar je op moet letten. De keuze uit wordpress thema’s is namelijk gigantisch. Alle thema’s beschikken over andere functionaliteiten, zijn bedoeld voor een specifieke doelgroep of je hebt er technische kennis voor nodig. Daarnaast is er ook erg veel troep te krijgen en jij moet proberen deze thema’s te ontwijken.

Ik heb goed nieuws voor jou, want jij kunt deze hele zoektocht overslaan als je kiest voor het StudioPress WordPress theme. StudioPress is het bedrijf dat het Genesis Framework heeft ontwikkeld en laat dat nou toevallig een van de beste wordpress thema’s zijn. 

Het begon allemaal in 2010 toen Brian Gardner begon met de ontwikkeling van StudioPress en het Genesis framework. Brian begon met de ontwikkeling van deze programma’s, omdat hij het bouwen van websites toegankelijk wou maken voor iedereen. In 2010 konden de meeste mensen zelf geen website maken en dat had een goede redenen, want je had hiervoor veel technische kennis nodig. Zo moest je onder andere JavaScript, HTML, CSS en PHP beheersen, maar de meeste mensen hadden hier geen kennis van. Brian Gardner wou dit probleem met StudioPress en het Genesis framework oplossen.

Dit werkte erg goed, want beide tools werden direct al erg veel gebruikt. In 2018 ging het zelfs zo goed dat beide tools zijn overgenomen door WP Engine. WP Engine is een van de beste webhosting partijen voor jouw wordpress website of webshop. Dit is daarom een van de beste keuzes die jij kunt maken. De combinatie van de WP Engine hosting en de supersnelle thema’s van StudioPress. Dit is echt alles wat jij nodig hebt!

StudioPress-WordPress-Review

Wat is het verschil tussen StudioPress en het Genesis Framework

Dit is een vraag die ik zelf regelmatig heb ontvangen en daarom heb ik besloten om deze te beantwoorden in deze StudioPress WordPress Review. Ik kan me ook goed voorstellen dat deze vraag wordt gesteld, want de eerste keer dat ik met deze tool in aanraking kwam wist ik het ook niet, maar ik heb daarna onderzoek gedaan en ben er inmiddels uit.

Het Genesis framework is ontwikkeld door StudioPress, zoals ik eerder in deze review al aangaf. Vervolgens wordt Genesis weer opgedeeld onder verschillende onderdelen. Zo heb je de thema’s en het Genesis framework. Het Genesis framework is eigenlijk ontwikkeld voor de ontwikkelaars. Dit heeft een erg goede reden, want het framework bevat alleen de hoogstnoodzakelijk functionaliteiten. Dit resulteert in een super licht en snel thema, maar ook is het super makkelijk aanpasbaar. Voor developers is dit daarom het ultieme recept voor goede website, want ze kunnen hierdoor veel makkelijker en sneller werken.

Naast het Genesis framework heb je ook nog Genesis Pro. Dit is een page builder die eigenlijk erg vergelijkbaar is met Elementor, Visual Composer, Divi, Beaver Builder, Thrive Architect & Brizy. Net als deze page builders maakt Genesis Pro het mogelijk om zonder technische kennis een volledige website of webshop te bouwen. Later in deze StudioPress wordpress review zal ik je hier meer over vertellen.

Genesis-framework-StudioPress

Waarom zou jij moeten kiezen voor het StudioPress theme?

Nu ik je inmiddels heb verteld wat StudioPress is en wat de verschillen hiertussen zijn met het Genesis framework is het tijd om verder te gaan. In dit geval betekent dit dat ik jou precies ga vertellen waarom jij gebruik zou moeten gaan maken van het StudioPress theme. Ik kan je alvast vertellen dat er een hele hoop redenen zijn om vandaag nog met StudioPress aan de slag te gaan. Laten we daarom maar snel beginnen.

Snel & zoekmachine vriendelijk

De eerste reden om voor StudioPress te kiezen is vrij simpel, want dit is uiteraard voor de snelheid en zoekmachine vriendelijkheid. Het blijft mij verbazen dat er toch nog steeds mensen zijn die dit niet snappen. Ik zie namelijk nog steeds mensen wordpress thema’s kopen die sloom zijn en alles behalve geoptimaliseerd zijn voor Google. Na een tijdje gebruik van zo’n thema gemaakt te hebben zullen ze waarschijnlijk tegen de eerste problemen oplopen. De website is namelijk sloom, thema heeft weinig functionaliteiten, wordt slecht onderhouden, je wordt niet goed gevonden in Google en er is geen klantenservice. Ik kan je garanderen dat jij deze problemen wilt voorkomen als jij zelf een website of webshop gaat bouwen.

StudioPress scoort op dit punt juist weer erg goed. Zoals ik eerder in deze StudioPress review al aangaf is dit thema hier namelijk speciaal voor ontwikkeld. Bij StudioPress weten ze namelijk als geen ander hoe belangrijk het is dat het thema licht is, de code schoon is en het thema goed geoptimaliseerd is voor Google. Met StudioPress kun jij dus echt pas goed van start gaan!

Niet alleen Google is een super groot van lichte en snelle wordpress thema’s met schone code, maar ook de bezoeker. Door de kwaliteit van het StudioPress theme is jouw website namelijk veel sneller en lichter dan bijna alle andere wordpress thema’s. Dit resulteert in een sneller website en dat betekent dat bezoekers sneller bij de informatie op jouw website kunnen komen. Ook zullen ze langer op jouw website blijven, omdat de website soepel en snel draait! Het kiezen van een snel en zoekmachine vriendelijk wordpress thema is dus niet alleen goed voor Google, maar ook voor jouw bezoekers.

StudioPress-SEO

Volledig responsive

Een ander voordeel van StudioPress is dat de thema’s volledig responsive zijn. Simpel gezegd betekent dit dat het thema meeschaalt op de grote van het scherm. Het resultaat hiervan is dat jouw website op elk apparaat op de best mogelijk manier wordt weergeven. In de tijd waarin wij nu leven is dat super belangrijk, want meer dan 50% van alle zoekopdrachten op Google wordt gedaan via mobiele apparaten. Als jouw website niet responsive is zal dit betekenen dat jij al 50% minder mensen kunt bereiken, omdat jouw website niet responsive is. Let hier dus goed op bij het kiezen van een thema!

Om het helemaal makkelijk te maken kan ik je zeggen dat je hier zelf niks aan hoeft te doen. De thema’s worden namelijk automatisch al responsive gemaakt en dat scheelt jou een hoop tijd. Het resultaat hiervan is altijd erg goed, maar toch kan het voorkomen dat jij een bepaald object toch net even anders wil hebben staan op bijvoorbeeld telefoon. Dit snappen ze bij StudioPress en daarom hebben ze een functionaliteit waarmee jij zelf nog aanpassingen kunt doen aan de responsive weergave van jouw website.

StudioPress-Theme-Responsive

Erg makkelijk in gebruik

Het probleem van veel wordpress thema’s is dat je nog flink wat technische kennis nodig hebt. Zo goed als alle thema’s hebben een systeem waarmee het bouwen van een website veel makkelijker wordt en dit klopt, maar je moet dan wel binnen de lijntjes van het thema blijven. Wil jij iets inbouwen wat het thema niet ondersteund? Dan zul jij dit alsnog zelf moeten inbouwen. Met StudioPress is dit niet meer van toepassing, want je kunt namelijk gebruik maken van de Genesis Pro Page builder.

Het voordeel van de Genesis Pro page builder is dat je zonder technische kennis een volledige website of webshop kunt bouwen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de video hieronder. Net als de andere page builders beschikt ook Genesis Pro over een drag & drop systeem. Dit systeem bestaat uit een menu dat alle elementen bevat die jij kunt gebruiken voor het bouwen van jouw website. Jij kunt deze elementen op jouw website plaatsen door ze uit het menu te slepen en ze op de juiste menu te plaatsen. Dit werkt echt super goed.

Een ander voordeel van de Genesis Pro page builder is dat je ook toegang krijgt tot kant en klare templates. Deze kun je vinden door een bepaalde pagina te bewerken. In de bovenste balk zul je hier ook de knop “Layouts” vinden. Door hierop te klikken opent er een nieuw scherm waar je templates kunt vinden voor alle soorten onderdelen van een website. Denk bijvoorbeeld aan headers, hero’s, call to actions, over ons blokken, prijstabellen en nog veel meer. Heb jij een geschikte template gevonden? Dan klik je op importeren en is deze vanaf dat moment live op jouw website. Uiteraard kun je nog wel aanpassingen doen als jij wijzigingen wilt doorvoeren aan deze template.

Genesis-pro-StudioPress

StudioPress is perfect voor beginners en de ervaren programmeurs

Zodra jij op zoek gaat naar een wordpress thema voor jouw website of webshop dan loop je tegen dit probleem aan. Je zult namelijk goed onderzoek moeten doen naar het thema, want er zijn veel thema’s, waar je technische kennis voor nodig hebt. Door goed onderzoek te doen kun jij dit achterhalen, maar toch blijft het lastig. Daarom kan ik je aanraden om te kiezen voor een wordpress thema waarvan bekend is dat het zowel voor beginners als ervaren programmeurs geschikt is.

StudioPress is hier een goed voorbeeld van, want de beginner kan gebruik maken van de thema’s en Genesis Pro(page builder). Met deze combinatie is het bouwen van een website een fluitje van een cent. Al helemaal wanneer je gebruik maakt van de standaard designs die worden meegeleverd met de page builder. Voor beginners is StudioPress daarom super geschikt!

Ben jij een ervaren wordpress gebruiker of een developer? Dan is StudioPress ook geschikt, want het Genesis framework is dan de perfecte keuze voor jou. Dit framework is super licht, snel en erg goed geoptimaliseerd voor Google. Aangezien je als developer alle kanten op wilt kunnen en goede kwaliteit wilt leveren is het Genesis framework voor de developers en ervaren wordpress gebruikers vaak echt de beste keuze.

Mogelijkheid om website automatisch te laten updaten

Veel wordpress gebruikers denken dat het bouwen van een wordpress website het enige is, maar dat is helaas niet waar. Erg veel website eigenaren vergeten hoe belangrijk goed website onderhoud is. Onderhoud jij jouw website niet? Dan kan dit hele nare gevolgen hebben, want je website kan hierdoor onbereikbaar raken, bepaalde functionaliteiten kunnen niet meer werken en het is zelfs mogelijk dat je website onveilig wordt en gehackt kan worden. Dit moet je echt voorkomen, want dit is echt vreselijk!

Met StudioPress is het onderhoud van jouw website of webshop in ieder geval geen probleem. Alle plugins op jouw website en het thema kunnen automatisch worden bijgewerkt. Dit is erg handig, want aangezien er bijna dagelijks wel updates uitkomen zul je hier zelf niet altijd de tijd voor hebben. Door gebruik te maken van deze functionaliteit kan StudioPress jouw volledige website automatisch updaten. Je kunt dit instellen in de thema instellingen zodra jij het StudioPress thema hebt geïnstalleerd. 

StudioPress-Genesis-Review

Een fris en professioneel design

Hoewel dit niet het belangrijke is van een thema speelt het toch zeker wel een rol. Je wilt namelijk wel serieus en professioneel overkomen bij jouw website bezoekers. Daarbij is een fris en strak design voor de meeste bedrijfswebsites ook de beste keuze. Hierdoor kunnen alle bezoekers makkelijk door jouw website navigeren en duidelijk zien waar ze moeten zijn voor welke informatie.

Heb jij een geschikte demo thema gezien op de website van StudioPress? Dan wil jij deze waarschijnlijk gaan nabouwen, maar dat is erg lastig. Daarom hebben ze hier bij StudioPress wat op verzonnen. Jij kunt namelijk in de thema instellingen gebruik maken van de één klik thema import functionaliteit. Deze functionaliteit maakt het mogelijk om met één druk op de knop een volledige demo te importeren. Na het importeren is de demo die jij hebt gekozen actief op jouw website en is hij precies hetzelfde! Mocht het nodig zijn kun je deze demo altijd nog wijzigen, want hij staat nu op jouw website. Jij kunt dus nog informatie wijzigen, bepaalde onderdelen toevoegen of juist verwijderen, het design aanpassen en nog veel meer. Het StudioPress theme is echt de beste keuze voor een betrouwbaar, snel en zoekmachine vriendelijk wordpress thema.

StudioPress-themes

StudioPress is volledig compatibel met WooCommerce(E-commerce)

Wil jij producten gaan verkopen? Dan is het StudioPress ook een super geschikt thema. StudioPress beschikt namelijk over erg goede koppelingen met WooCommerce en die ga jij nodig hebben voor het opzetten en instellen van jouw webshop. Daarnaast is het voor een webshop super belangrijk dat een thema snel en zoekmachine vriendelijk is, omdat dit veel invloed gaat hebben op het conversiepercentage en dus jouw inkomsten. Kies daarom voor het bouwen van een webshop ook zeker voor een snel en zoekmachine vriendelijk thema.

WooCommerce is de plugin die jij gebruikt om jouw webshop in te stellen. Zo voeg jij hier producten toe, stel je prijzen is, kies je betaalmogelijkheden, kun je kortingscodes aanmaken, de voorraad beheren en nog veel meer. Zonder deze plugin is jouw webshop echt niks waard.

StudioPress beschikt over een heel aantal demo websites die jij zou kunnen gebruiken voor het opzetten van een webshop. Zo heb je bijvoorbeeld het Authority Pro theme dat beschikt over een webshop gedeelte. Als jij dit thema zou kiezen kun jij deze met één druk op de knop importeren en vervolgens hoef jij alleen nog jouw eigen informatie en producten toe te voegen. Werken met StudioPress maakt het dus niet alleen veel makkelijker, maar het gaat ook nog eens veel sneller.

StudioPress-WooCommerce

Super grote en waardevolle community

Wil jij meer leren over het bouwen van websites? In contact komen met programmeurs of gewoon de nieuwste ontwikkelingen volgen omtrent StudioPress en Genesis? Dan is de community zeer waardevol voor jou. 

Deze community vormt zich binnen een gesloten facebook groep waar jij alleen toegang tot krijgt als jij aan de gang gaat met StudioPress(Genesis). In deze gesloten groep zijn zowel programmeurs als beginners te vinden, maar ook de ontwikkelaars van Genesis zelf. Je kunt hier dus een erg goed netwerk opbouwen, maar ook gelijk veel inspiratie opdoen uit de verhalen en websites van andere gebruikers! Deze community is daarom een super waardevolle toevoeging die je bij weinig andere thema’s of page builders zult vinden!

Genesis-StudioPress-community

StudioPress Theme Review: Dit zijn de populairste thema’s

Wanneer jij ervoor kiest om StudioPress te gebruiken voor jouw wordpress website. Dan heb je de keuze uit erg veel verschillende wordpress thema’s. Het is wel goed om hier even goed naar te kijken, want sommige thema’s komen van StudioPress zelf en andere thema’s komen van derden. Uiteraard zijn deze thema’s goed gecontroleerd door StudioPress, maar daarom kan ik je alsnog aanraden om even te kijken welke partij het thema dat jij wilt gebruiken heeft gebouwd.

Bij de thema’s van StudioPress zit er een enorm verschil in populariteit van de thema’s. Daarom heb ik besloten om in deze StudioPress review de populairste wordpress thema’s even te bespreken. Laten we dus maar snel beginnen.

Academy Pro

Een van de populairste wordpress thema’s van StudioPress is Acedemy Pro. Dit thema is speciaal ontwikkeld voor cursus websites, websites die werken met abonnementen en websites die onderwijs gericht zijn. Het Academy Pro theme is daarmee een erg goed alternatief voor LearnDash.

Een mooi voordeel van dit thema is dat het beschikt over een live customizer. Dit betekent dat jij jouw website/thema helemaal live naar jouw wensen kunt maken. Jij kunt hierdoor terwijl jij jouw website aan het aanpassen bent live zien wat je aan het doen bent en wat de resultaten hiervan zijn. Dit systeem werkt super goed en erg makkelijk. Verder kun jij de header van jouw website helemaal naar jouw eigen wens maken met uiteraard ook een eigen logo. Vergeet trouwens ook niet dat dit thema supersnel en volledig geoptimaliseerd voor Google is.

Genesis-StudioPress-Academy-Pro

Authority Pro

Het tweede thema van StudioPress dat ook erg populair is is Authority Pro. Dit thema is eigenlijk ideaal voor iedere bedrijfswebsite. Het thema is namelijk ontwikkeld om autoriteit en professionaliteit uit te stralen. Als je het mij vraagt is dit ze erg goed gelukt!

Net als het Academy Pro theme is ook dit thema volledig responsive, geschikt voor e-commerce, kun je dit thema met één druk op de knop importeren naar jouw website, krijg je toegang tot het genesis framework, is het thema compatibel met de Gutenberg block editor en nog veel meer. Voor een goede, snelle en zoekmachine vriendelijke bedrijfswebsite kan ik het Authority Pro theme zeker weten aanraden.

StudioPress-Academy-Pro

Digital Pro

Wil jij met jouw bedrijf digitale producten gaan promoten? Dan heb je een thema nodig dat hier naadloos bij aansluit. Het Digital Pro theme is in dit geval een super goede keuze, want dit thema is hier speciaal voor ontwikkeld. Een belangrijke eigenschap van een thema voor het verkopen van digitale producten is dat de website betrouwbaar, professioneel, vriendelijk en helder overkomt. Ze hebben hier bij StudioPress veel tijd in gestopt en met succes, want dit thema is zeker een van de beste wordpress thema’s dat jij kunt gebruiken als jij digitale producten wilt gaan verkopen.

StudioPress-Digital-Pro

Foodie Pro

Ben jij opzoek naar een super flexibel wordpress thema? Dan is het Foodie Pro theme juist weer het perfecte thema voor jou. Je kunt met dit thema echt alle kanten op en hem helemaal naar jouw wens maken. Dit thema zou daarom bijvoorbeeld perfect zijn voor het bouwen van een blog, want het thema is super flexibel, erg licht, snel en zoekmachine vriendelijk. Laat dat nou net het gouden recept zijn voor succesvolle blog.

StudioPress-Foodie-Pro

Navigation Pro

Het laatste thema dat ook erg populair is en ik zeker ook nog even wou behandelen in deze StudioPress review is het Navigation Pro thema. Dit thema is super geschikt als jij een strakke en duidelijke website wilt hebben. Dit thema wordt standaard geleverd met starterspakketten voor reizen, keuken, fitness en advocaten. Valt jouw website idee onder een van deze categorieën? Dan kan ik je sowieso al aanraden om voor het Navigation Pro theme te kiezen. Mocht dit niet zo zijn? Dan kun je ook nog met de blokkenbouwer de website aanpassen om het voor jouw perfect te maken. Voor de rest beschikt dit thema over dezelfde functionaliteiten als de andere thema’s die ik in deze StudioPress review al heb besproken.

StudioPress-Navigation-Pro

StudioPress Theme Review: Wat vinden andere gebruikers van StudioPress?

StudioPress kan zelf erg veel over hun tools vertellen, maar kloppen al deze gegevens wel? Ik heb je net zelf ook al erg veel verteld over de thema’s, de page builder en het framework, maar ook dat is maar van één persoon. Daarom maak ik de ervaringen van de andere gebruikers ook een essentieel onderdeel van deze StudioPress review, want hierdoor kun jij een goede indruk krijgen op basis van erg veel ervaringen.

In dit geval kan ik je in ieder geval al vertellen dat StudioPress zeker geen leugens verteld. Dit is al goed te zien aan het aantal gebruikers, want StudioPress heeft meer dan 260.675 gebruikers! Daarnaast worden de producten van StudioPress op meer dan 600.000 wordpress websites gebruikt! Dit is echt bizar en laat zien hoe belangrijk het is dat je gebruik maakt van een goed wordpress thema om zo het maximale uit jouw website te halen. 

Aangezien er zo gigantisch veel gebruikers zijn zijn er ook genoeg ervaringen te vinden, maar ik denk dat je aan deze cijfers al wel kunt zien dat StudioPress echt beschikt over de beste wordpress tools die jij voor de ontwikkeling van jouw nieuwe website of webshop kunt gebruiken. Mocht je nog twijfelen? Dan zal ik hieronder een aantal ervaringen plaatsen van StudioPress gebruikers.

StudioPress-Genesis-Ervaringen

StudioPress Theme Review: Hoe is de klantenservice?

Oke, het thema is dus erg snel, zoekmachine vriendelijk, makkelijk in gebruik en wordt erg goed beoordeeld door de andere gebruikers. Maar betekent dit ook dat de klantenservice goed is? Als je een product of dienst aanschaft wil je er natuurlijk wel zeker van zijn er een goede klantenservice aanwezig is als er iets fout gaat. Vooral bij software producten is dit erg belangrijk, want met updates kan hier nog wel eens iets fout. Dit is natuurlijk menselijk, maar het is dan wel de bedoeling dat jij terecht kunt bij een klantenservice afdeling als jij het zelf niet kunt oplossen.

Dit is daarom ook een van de redenen dat ze bij StudioPress veel tijd hebben gestopt in het optimaliseren van hun klantenservice. Op het gebied van klantenservice konden ze namelijk veel andere wordpress thema’s en page builders verslaan en daar hebben ze daarom ook zeker gebruik van gemaakt!

De klantenservice van StudioPress is erg goed. Als jij namelijk gebruik maakt van hun tools krijg je een eigen account waarmee jij toegang hebt tot alle hulp en documentatie. Dit is volgens hun de eerste stap die jij moet nemen als je een probleem hebt. Uiteraard is er ook een persoonlijke support afdeling als je er zelf niet uitkomt. De medewerkers van deze afdeling zijn erg klantvriendelijk en doen er alles aan om jou zo snel en goed mogelijk te helpen. Ook op het gebied van klantenservice steekt StudioPress daarom ver boven de concurrentie uit!

StudioPress-Genesis-Support

StudioPress Theme Review: Wat kost het?

Niet alleen de ervaringen van andere gebruikers en de klantenservice zijn erg belangrijk, maar ook de prijs speelt zeker nog een rol. Alhoewel ik er van overtuigd ben dat je hier niet teveel naar moet, want bij wordpress thema’s betaal je echt voor wat je krijgt. Met een gratis of goedkoop thema zul je daarom ook erg veel problemen gaan krijgen. Een goede oplossing hiervoor is StudioPress. Ik zal je daarom nu even vertellen hoe de prijs hiervan is opgebouwd en waar je uit kunt kiezen.

Als eerste heb je het StudioPress Genesis Framework. Dit framework heb je nodig om elk thema te kunnen gebruiken. Dit framework kost eenmalig $59,95 en kun je vervolgens altijd gebruiken. Ongeacht hoe vaak jij van thema verwisselt. 

Het is ook mogelijk om een van de thema’s die StudioPress aanbiedt te kopen. Deze kosten bedragen eenmalig $129,95. Met dit pakket krijg je toegang tot het door jou gekozen thema, het Genesis framework en nog een hele hoop meer, maar dat kun je op de afbeelding hieronder zien.

Als laatste kun je ook nog kiezen voor Genesis Pro. Dit kun je eigenlijk zien als totaal pakket. Je krijgt hiermee namelijk toegang tot krachtige bibliotheek met templates, alle pagina layouts, de page builder, het Genesis framework, StudioPress themes, de 24/7 support en je kunt zoveel websites bouwen als jezelf wilt. De kosten van dit pakket bedragen $360 dollar(€355 euro).

Studiopress-prijzen

StudioPress Theme Review Conclusie: Is StudioPress zijn geld waard?

Nu we inmiddels aan het einde zijn gekomen van deze StudioPress Theme Review is het tijd voor een conclusie, want is dit nou het beste thema dat jij kunt gebruiken en is het jouw geld waard?

Om heel eerlijk te zijn ben ik er zeker van overtuigd dat StudioPress het geld waard is. Je moet namelijk echt investeren in het thema dat jij voor jouw website gebruikt, want dit heeft zo’n gigantische impact op het succes van jouw website of webshop. Zo is het StudioPress theme super licht, bestaat het thema uit super strakke code waar Google fan van is, is het thema zoekmachine vriendelijk, makkelijk in gebruik en kun je er echt alle kanten mee op. Ja, je betaald er voor, maar ik kan je garanderen dat het deze investering meer dan waard is!

Het is ook goed om te beseffen dat je bij StudioPress maar een eenmalig bedrag betaald. Bij andere thema’s of page builders betaal je per jaar en dat kan daarom al snel veel duurder uitkomen dan StudioPress!

Tim-Gerrits

Tim Gerrits

Mijn naam is Tim Gerrits en ik heb een passie voor het bouwen van websites en webshops. Via deze blog help ik jou met het bouwen van jouw eigen website, webshop of online cursus. Daarnaast review ik ook WordPress thema’s, page builders en hostingpartijen zodat jij direct met de juiste tools van start kunt gaan!

StudioPress alternatieven

Ook interessant

StudioPress-logo
4.8/5

Vanaf $99 dollar