Social media marketing

Effectief uw doelgroep bereiken met social media marketing

Wat is Social Media marketing?

Social media marketing is een techniek die steeds populairder word. Dit komt door het grote aantal dagelijkse gebruikers. Zo telt Instagram dagelijks bijvoorbeeld 500 miljoen actief gebruikers. Vaak gebruiken bedrijven hun social media voor loyaliteit, klanttevredenheid en voor het creëren van een merkvoorkeur. Wanneer u social media op de juiste manier inzet kan dit daadwerkelijk extra geld opleveren.

Wat-is-social-media-marketing

Welke netwerken kan ik gebruiken?

Er zijn verschillende kanalen die u kunt inzetten voor social media marketing. Het is hierbij belangrijk dat u kiest voor een netwerk waar uw doelgroep ook aanwezig is. Social media netwerken die u zou kunnen gebruiken zijn: Facebook, Instagram, LinkedIn, Youtube en Twitter.

Facebook

Op het moment is Facebook in Nederland het grootste Social media netwerk. Facebook heeft in Nederland meer dan 10 miljoen gebruikers. Het is dus handig om met uw bedrijf op Facebook te gaan en hier in contact te komen met uw doelgroep. Het aanmaken van een account en het plaatsen van content kan iedereen, echter gaat het verder dan dit. Ik help u graag bij het in contact komen met uw doelgroep

Linkedin

LinkedIn heeft in Nederland 4,5 miljoen gebruikers. Door deze 4,5 miljoen gebruikers in LinkedIn het grootste social media netwerk gericht op de zakelijke markt. Op LinkedIn heb je persoonlijke- en bedrijfspagina’s. De persoonlijke pagina is eigenlijk uw cv. Op deze pagina vermeld u uw zakelijke kant en laat u uw behaalde certificaten en scholing zien. Als bedrijfspagina kun je berichten plaatsen net als op Facebook en Instagram. Ook is het mogelijk om op LinkedIn te adverteren. Heeft u hier interesse in? Neem dan gerust contact met mij op.

Instagram

Instagram is in Nederland een sterk groeiend social media netwerk met ruim 4 miljoen gebruikers. Met name jongeren en bedrijven gebruiken Instagram. Bedrijven gebruiken Instagram voor het creëren van naamsbekendheid. Wanneer Instagram relevant voor u is wil ik u graag helpen met uw doelen.

Social Media Marketing Uitbesteden

Wanneer u zich realiseert dan uw bedrijf of organisatie actief aanwezig moet zijn op één of meerdere sociale netwerken kan uitbesteden de oplossing zijn. Meestal besteden mensen hun marketing uit, omdat ze hier elf geen tijd, capaciteit of creativiteit voor hebben. Ik kan uw social media kanalen voor uw overnemen. Ik begin met het maken van een strategie. Hierin kijken we naar wat er binnen uw doelgroep interessant en relevant is. Vervolgens verzamel ik actueel nieuws dat we kunnen gebruiken voor uw social media netwerken. Zodra de berichten online staan komen er meestal ook reacties. Het is van belang dat deze reacties/vragen beantwoord worden om goed in contact te blijven met de klant. In overleg kan ik dit voor u doen.

Overige diensten

Webdesign

Een website is het eerste wat mensen zien wanneer ze in aanraking komen met uw bedrijf. Ik realiseer aantrekkelijke websites met een goede gebruiksvriendelijkheid en de juiste structuur.

SEO

SEO staat voor Search Engine Optimization. Hierbij verbeteren we de techniek, content en autoriteit van de website. Door SEO kunt u beter zichtbaar worden op het internet

Auto Fotografie

Wanneer u uw auto verkoopt zijn goede foto's een must. De meeste mensen zoeken namelijk eerst op internet voordat ze een dealer bezoeken. Uw auto moet hier natuurlijk uitspringen.