SMMB Masterclass Review: Kun je er echt zoveel geld mee verdienen?

Ben je opzoek naar een volledige en eerlijke review over de SMMB Masterclass van Boyd Hoek? Dan zit je hier goed. Wij hebben namelijk een uitgebreid onderzoek gedaan naar deze cursus, wie hierachter zit, wat de ervaringen met de SMMB Masterclass zijn en of je er echt zoveel mee kunt verdienen.

We kunnen je in ieder geval al vertellen dat er enorm veel geld mee valt te verdienen. Zelfs wanneer je helemaal geen kennis van Social Media Marketing hebt. Ben je benieuwd geworden? We vertellen je alles wat je moet weten over de SMMB Masterclass en natuurlijk hebben we ook bij deze cursus weer een leuke korting voor onze lezers kunnen regelen!

SMMB-Masterclass

Wees snel, verloopt bijna!

Gebruiksvriendelijkheid

4.4/5

Klantenservice

4.6/5

Snelheid

4.5/5

Prijs

4.2/5
Inhoudsopgave

Wat is de SMMB Masterclass?

De SMMB Masterclass is een online trainingsprogramma waarin je leert hoe jij je eigen Social Media marketing Bureau(SMMB) kunt opzetten. Simpel gezegd ben je veelal bezig met het maken en instellen van Instagram en Facebook advertenties voor bedrijven. Achter deze advertenties komt vervolgens een funnel. Een funnel is een trechter, maar dan op het internet en niet eigenlijk niet zichtbaar voor de klant. Het doel van deze trechter is bezoekers omzetten naar klanten. Het voordeel van zo’n funnel is dat je het volledig kunt automatiseren. Hierdoor krijgt het bedrijf waarvoor jij de advertenties maakt automatisch nieuwe leads en klanten binnen. Doordat jij dit hele proces voor hun automatiseert kun jij een flink tarief rekenen richting de bedrijven.

Het is dan ook niet raar dat leden van de SMMB Masterclass al snel tussen de €1.000 en €3.000 euro per klant per maand verdienen. Dit salaris komt elke maand terug, omdat de advertenties, die je hebt gemaakt, na een maand nog niet hoeven te stoppen. Ze leveren het bedrijf immers nog steeds nieuwe klanten en dus inkomsten op. Als je dit principe eenmaal snapt is het niet raar om net als Boyd Hoek €10.000 euro per maand te verdienen!

Een groot voordeel van de SMMB Masterclass is dat je hele bedrijf online is. Je hebt dus niet te maken met een startkapitaal en je kunt letterlijk beginnen met €0,00. Hierdoor is alles wat je vervolgens verdiend direct winst! Daarnaast heb je ook niet te maken met de inkoop van producten en de opslag van deze producten, wat enorm veel tijd en risico’s wegneemt.

Nu al geïnteresseerd is de SMMB Masterclass? Je kunt je nu tijdelijk gratis aanmelden voor een gratis webinar van Boyd Hoek waarin je leert hoe je als totale beginner €1.000 en €2.000 euro verdiend met 30 minuten werk.

SMMB-Masterclass

Wie is Boyd Hoek?

Je weet nu wat de SMMB Masterclass is, maar het is natuurlijk ook fijn om te weten wie de eigenaar is en of hij betrouwbaar is. Waarschijnlijk kom je de advertenties van Boyd Hoek even vaak tegen als die van Jia Ruan(Bol Masterclass). In deze advertenties heeft Boyd Hoek het vaak over zijn eigen training, maar ook over de rat race en hoe belangrijk het is om doelen te stellen in je leven. De eerste gedachte van bijna alle mensen die deze advertentie zien is: “Dit is oplichting”. Ook mijn eerste indruk was dat hij een oplichter was. Hoe kun je nou als je 20 jaar oud bent al meer dan €10.000 euro per maand verdienen, omdat ik zijn advertenties elke keer weer tegenkwam ben ik onderzoek gaan doen naar Boyd Hoek en daar zal ik je nu wat over vertellen.

Zodra je op het internet zoek naar Boyd Hoek is het eerste wat je krijgt zijn eigen training(SMMB Masterclass), maar hier zijn we nu natuurlijk niet naar opzoek. We zijn namelijk opzoek naar het verleden van Boyd Hoek. Het enige wat we konden vinden over Boyd Hoek is dat hij een vroegtijdige schoolverlater is, dat hij 7 jaar over een HAVO heeft en geen diploma heeft gehaald, dat hij graag op Ibiza rondhangt, dat hij 20 jaar oud is en dat hij op het moment in Bali in een gigantische villa woont. En dan even te bedenken dat hij begin 2018 is begonnen met zijn Social Media Marketing Business(SMMB). Je kunt dus zeggen dat hij precies weet wat die moet doen om een passief inkomen op te bouwen en te genieten van het leven.

Zoals we hierboven al hebben besproken is zijn werk het creëren en beheren van zowel Facebook en Instagram advertenties. Met achter deze advertenties een funnel waardoor je een geautomatiseerd systeem krijgt om van bezoekers klanten te maken. Boyd Hoek richt zich met zijn Social Media Marketing Bedrijf met name op het mkb(midden- en kleinbedrijf). 

Kortom je weet nu wie Boyd Hoek is, wat hij precies doet en hoeveel hij hiermee verdiend, maar dan nu toch de vraag: “kan Boyd Hoek mij dit ook leren? Of is het een oplichter?”

Is Boyd Hoek betrouwbaar?

Zelf heb ik lange tijd getwijfeld over de betrouwbaarheid van Boyd Hoek. Ik kwam zijn advertenties namelijk regelmatig tegen waarin hij naast een Audi R8 stond of bij een gigantisch villa met zwembad. Daarom heb ik destijds onderzoek gedaan naar de betrouwbaarheid van Boyd Hoek. Ik wil namelijk voorkomen dat mensen opgelicht worden door Boyd Hoek.

Nadat ik onderzoek heb gedaan naar zijn training(SMMB Masterclass), het gratis webinar heb bekeken en mijn eigen marketing kennis heb gebruikt kon ik het volgende concluderen. Wanneer je de juiste klanten vindt die jij kunt helpen bij het verhogen van hun omzet en het aantrekken van nieuwe klanten zijn zij bereid hiervoor te betalen. Al helemaal wanneer jij hier een funnel achterzet die het hele process automatiseerd. Door deze funnel hoef jij weinig aanpassingen te doen aan de advertenties en is het mogelijk om veel geld te verdienen is weinig tijd. Boyd Hoek zegt zelf dat hij zo’n 30 minuten per maand nodig heeft voor één klant. Deze klant betaald vervolgens €1000 tot €2000 euro per maand. Als je dit proces opschaalt is het niet raar dat je hier zo snel al €10.000 euro per maand mee kunt verdienen.

Wil jij weten hoe Boyd Hoek €10.000 euro per maand met het opzetten en bijhouden van simpele advertenties? Volg dan het gratis webinar!(TIJDELIJK AANBOD)

Wie-is-Boyd-Hoek

Wat leer je in de SMMB Masterclass

Om je een indruk te geven van de SMMB Masterclass neem ik je even mee backstage. Zo weet je precies wat je kunt verwachten wanneer je besluit om de SMMB Masterclass te gaan volgens. Op het moment(mei 2020) bestaat de SMMB Masterclass van Boyd Hoek uit maarliefst acht modules die samen in totaal 36 lessen bevatten.

Volgens de training wordt elke module een week genoemd, maar wees niet bang. Je kunt zo lang de tijd nemen voor elke module als je zelf wilt. De modules sluiten niet na een bepaalde tijd. Je blijft dus altijd toegang hebben tot de cursus. Boyd Hoek heeft hiervoor gekozen, omdat dit de door hem gekozen aanpak is. Ook is hij van mening dat wanneer jij je aan de planning houdt je het snelst resultaat zult behalen. Maar het is toch ook mogelijk om alles in één keer te kijken? Ja, het is zeker mogelijk om alles in één keer te kijken, maar de vraag is hoeveel je hiervan gaat onthouden en succesvol gaat toepassen. Ik raad je daarom ook aan om alle tijd te nemen voor het volgen van de cursus. Probeer zoveel mogelijk kennis op te nemen en start vervolgens met je eigen SMMB. Probeer alle opgenomen kennis in praktijk toe te passen.

Het is belangrijk om te weten dat de cursus altijd wordt up-to date is. Er zijn namelijk regelmatig updates van Facebook, Instagram of Google waardoor bepaalde tactieken niet meer werken of minder resultaat opleveren. Je kunt er dus vanuit gaan dat alle informatie die Boyd Hoek jou geeft in de SMMB Masterclass ook daadwerkelijk werkt en resultaat gaat opleveren. 

Op het moment dat ik dit artikel schrijf zijn er al 752 cursisten begonnen met de SMMB Masterclass en dit aantal groeit iedere dag! Wil jij ook beginnen? Start dan met het volgen van het gratis webinar van Boyd Hoek om alvast kennis te maken met Social Media Marketing(SMM).

Je fundering leggen

Het eerste onderdeel van de SMMB Masterclass is een introductie dat bestaat uit vier video’s. In deze video’s wordt je duidelijk gemaakt wat je de komende tijd gaat doen. Ook komt hier alvast een beetje mindset bij kijken, want zonder de juiste mindset gaat alles fout.

In dit onderdeel ga je ook vast kijken naar het businessmodel dat je kunt gebruiken voor je eigen Social Media Marketing Business, hoe de markt op het moment in elkaar steekt, hoe jij hier kunt opvallen en wat je voor de rest allemaal nog kunt verwachten in deze training. 

Boyd doet het erg goed, want na de eerste video word je al gelijk geprikkeld om aan de slag te gaan. Het is natuurlijk goed dat je direct dit gevoel krijgt, maar ik raad je toch aan om eerst de volledige training te gaan kijken. Je zult namelijk niet de enige zijn die direct begint met het bouwen en vervolgens de weg kwijt raakt.

Als laatst wil ik het nog even hebben over het stukje mindset dat terugkomt in het eerste onderdeel van de SMMB Masterclass. Het is goed om te weten dat de mindset erg belangrijk is voor het opzetten van je business. Je zult namelijk regelmatig met problemen te maken krijgen, die je niet makkelijk of snel kunt oplossen. Wanneer jij hier met de verkeerde mindset naar gaat kijken kan dit ervoor zorgen dat je besluit te stoppen, maar wanneer je met de juiste mindset doorgaat heb je een probleem overwonnen en hierna komt er altijd succes. In de cursus houdt Boyd Hoek zijn video over mindset “beperkt” tot 50 minuten.

smmb-masterclass-review

Resultaten behalen

Dit is het tweede onderdeel van de SMMB Masterclass en is echt enorm waardevol! Je gaat in dit onderdeel namelijk aan de slag met de onderdelen die gericht zijn op het opzetten van advertenties, clickfunnels en Zapier. Zapier is een app waarmee je veel taken kunt gaan automatiseren).

Op het moment bestaat dit onderdeel uit maar liefst 11 onderdelen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je informatie te kort komt. Ook krijg je niet zoals bij veel andere online cursussen alleen toegang tot de informatie, maar Boyd Hoek geeft ook voorbeelden waar hij deze tactieken bij gebruikt. Hij gebruikt in deze module onder andere het voorbeeld van een restaurant, fitness industrie en tandarts. Je weet hierdoor zeker dat de tactieken echt werken!

Ik raad je wel aan om de tijd te nemen voor het volgen van deze module. Er komt namelijk veel kennis aanbod en voorbeelden die worden gedeeld. Ook is het geen kleine module. Je bent namelijk zo’n vijf uur bezig met alleen het kijken van de video’s. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat de tijd wel voorbij schiet. Het is namelijk enorm interessant en nuttig.

Je eerste klant

Dit is de derde week van de cursus. In deze week ga je aan de slag met het opzetten van je eigen Social Media Marketing Business. Ook krijg je hier informatie over hoe je je eerste klant krijgt en hoe je jouw potentie maximaal kunt benutten. Dit is de eerste “kortere” module waar je zelf de eerste stappen kunt gaan nemen naar een succesvolle SMMB Business.

Zodra jij je eerste klant hebt gevonden ga je een proefperiode met hem aan. Hoe dit precies werkt en wat de bedoeling hiervan is leer je allemaal in de cursus. In de volgende video van deze module leer je hoe je deze klant na de proefperiode als klant kunt houden.

Vaak haalt de cursist de klant na de proefperiode binnen als vaste klant. Dit betekent dat je in de 3e week van de cursus je investering al hebt terugverdiend!

Benieuwd naar de training van Boyd Hoek? Bekijk dan nu het gratis webinar waarin je leert hoe je €10.000 euro per maand kunt verdienen met Social Media Marketing.

je-eerste-klant

Sales

Wil je geld verdienen met met je eigen Social Media Marketing Business dan zijn de sales misschien wel het allerbelangrijkste voor je. 

In dit onderdeel ga je namelijk kijken hoe je nieuwe klanten kunt benaderen. Vaak doe je dit via Cold Calls. Bij Cold calling bel je spontaan potentiële klanten op zonder dat je ooit eerder contact met deze persoon of dit bedrijf hebt gehad. Het doen van Cold calls kan erg spannend zijn, maar met het script dat je krijgt in de SMMB Masterclass leer je precies hoe je uit een Cold call een nieuwe klant kunt halen. Ook deelt Boyd Hoek in deze module van de training een methode waarmee je leads kunt verzamelen via bijvoorbeeld Facebook of LinkedIn.

Ook voor dit onderdeel van de cursus geldt dat je niet alleen de informatie krijgt, maar Boyd laat je ook voorbeelden zien. Zo laat hij zien hoe hoe hij dit zelf aanpakt en kun jij luisteren om te kijken hoe zo’n gesprek precies loopt en waar je op voorbereid moet zijn.

Tot slot besteed Boyd nog veel aandacht aan het voorbereiden en uitvoeren van een salesmeeting. Een salesmeeting houdt eigenlijk in dat je op gesprek komt bij het bedrijf die je als klant wilt hebben. Je gaat vervolgens bij hun aan de tafel vertellen wat je voor hen kunt betekenen en wat zij hier aan hebben. Het in een salesgesprek belangrijk dat je niet iets probeert te verkopen, maar dat je verteld wat jouw product kan betekenen voor het bedrijf. Op deze manier kan het bedrijf namelijk zien dat je er echt verstand van hebt en ze merken dat het niet alleen een verkooppraatje is.  Boyd laat je vervolgens ook nog zien hoe je na de salesmeeting bij de klant wegloopt met een getekend contract en hoe je zorgt voor wederzijds vertrouwen, motivatie en saamhorigheid.

Systemen en processen

Nu heb je inmiddels je eigen bedrijf opgezet en heb je je eerste klant binnen gehaald. In deze stap ga je daarom veel tijd besteden aan het optimaliseren van je bedrijf, het uitbesteden en het automatiseren. Hoe dit zit wordt in de cursus volledig uitgewerkt, maar we zullen je hier vast de nodige informatie geven.

Het eerste onderdeel van deze module is de administratie. Boyd gaat je uitleggen hoe je ervoor kunt zorgen dat je jouw administratieve lasten tot het minimum kunt beperken. Om dit te realiseren wordt er veel gebruik gemaakt van automatische facturatie.

Een andere en erg belangrijk onderdeel van deze cursus in het onboarden van klanten. Simpel Gezegd betekent dit dat je gaat kijken hoe je extra klanten kun krijgen terwijl je er ook voor zorgt dat alle klanten een gelijke waarde hebben. 

Veel mensen gaan namelijk de mist in wanneer ze eenmaal een aantal klanten hebben. Ze doen hun werk goed, maar houden nauwelijks contact met de klant. Het komt bij deze mensen dan ook vaak voor dat ze een klant, maar tijdelijk vast kunnen houden. Er zit hier voor jou dus een hele waardevolle en onderscheidende eigenschap in. De nazorg leveren. Je moet nadat je een nieuwe klant hebt natuurlijk deze klant warm houden en hem op de hoogte houden van de resultaten, maar het is ook handig en slim om regelmatig contact op te nemen met je klant om te vragen hoe het gaat en of ze nog dingen willen aanpassen. De klant zal snel merken dat die op nummer 1 staat en jij altijd voor hem klaar staat. Zodra jij jouw klanten zover hebt zul je de klanten niet tot nauwelijks kwijtraken, ook al verhoog je je prijzen.

Wat-is-de-smmb-masterclass

Passief maken en opschalen

Ja nu zitten we op het punt dat je een lopend bedrijf hebt, klanten hebt en maandelijks €1.000 tot €3.000 euro verdiend. Het is daarom belangrijk dat je nu gaat kijken hoe je jouw salaris passief kunt maken en je werkzaamheden en klanten kunt opschalen. In de cursus wordt precies uitgelegd hoe jij jouw business het best kunt opschalen terwijl je hier een passief inkomen aan overhoud, maar ik wil je ook vast een korte uitleg geven over hoe je precies kunt opschalen.

Er komt een waar je denkt ik wil meer klanten of meer geld verdienen, maar je hebt eigenlijk niet zoveel tijd meer. Je wil namelijk ook nog vrije tijd hebben en kunnen wat je zelf wil. Daarom ga je taken uitbesteden. Het is de bedoeling dat je taken die jou niet direct geld opleveren gaat uitbesteden, maar ook de taken die je niet leuk vindt of de taken die je teveel tijd kosten gaat uitbesteden. Zorg er wel voor dat je het contact met de klant zelf blijft onderhouden, want dat komt beter over naar de klant. 

Je kunt met de SMMB Masterclass zeker een heel mooi salaris binnen halen van zo’n €10.000 euro per maand. Terwijl je zelf maar 10 tot 20 uur per week werkt! Wie wil dat nou niet? Wil jij weten hoe Boyd Hoek dit precies heeft gedaan? Volg dat het gratis webinar van Boyd Hoek!

Coaching call

In de laatste module van training krijg je nog toegang tot alle coaching calls die Boyd Hoek heeft gehad met zijn studenten. Je kunt heel veel waardevolle informatie uit deze video’s halen, want het zijn allemaal beginners geweest die met dezelfde problemen als jou te maken hebben gehad. Je hoeft niet per se thuis gefocust achter je computer te gaan zitten om deze video’s te luisteren, want je kunt dit prima doen tijdens het sporten of het uitlaten van de hond.

coaching-call

Deze bonussen krijg je er gratis bij

Natuurlijk is de videotraining van maar liefst al uitgebreid genoeg om je eigen succesvolle Social Media Marketing Business op te zetten, maar Boyd Hoek geeft meer. Bij aanschaf van de SMMB Masterclass krijg je namelijk nog zo’n 15 bijlagen die je kunt gebruiken bij het vinden van klanten, hoe je je moet inschrijven bij de KVK, hoe je een marktonderzoek doet, hoe de proefperiode met een klant precies werkt, hoe je jouw social media profielen moet instellen en een script voor het uitvoeren van de Cold Calls. Omdat er zoveel gratis extra’s bij zitten kunnen we ze niet allemaal bespreken, maar we zetten de belangrijkste voor je op een rijtje.

Kant-en klare funnels, advertenties en contracten

Om de start van jouw business zo makkelijk en overzichtelijk mogelijk te maken heeft Boyd Hoek vast wat kan-en klaren funnels voor je neer gezet. Deze funnels hoef je vervolgens alleen achter je advertenties te zetten om zo een geautomatiseerd process voor je klant op te zetten. Om het nog makkelijker te maken heeft Boyd Hoek ook een aantal advertenties voor je klaar gezet. We raden je niet snel aan om deze te gebruiken, maar ze een beetje aan te passen. Het is namelijk niet fijn wanneer jouw klant zijn reclames ook bij andere bedrijven terugziet.

Ook krijg je toegang tot een contracten template. Deze is erg handig wanneer je een contract aangaat met je eerste klant. Het is namelijk lastig en tijdrovend om zelf eerst een heel contract op te zetten. Je zult dingen gaan vergeten die nadelig voor je kunnen uitvallen. Om dit te voorkomen heeft Boyd zelf een contract gemaakt die jij kunt gebruiken.

kant-en-klare-funnels-advertenties-en-contracten

Het sales script

Voor de een is het erg makkelijk om contact op te nemen met een klant, maar voor de andere kan dit een hele lastige situatie zijn. Daarom heeft Boyd een script vrijgegeven waarin je kunt lezen hoe zo’n gesprek eruit ziet en wat voor vragen je kunt verwachten. Je moet er wel rekening mee houden dat er altijd vragen kunnen komen die niet op het script staan, wees daarop voorbereid. Als je al enige ervaring hebt dan zul je ook deze vragen makkelijk kunnen beantwoorden en heb je het hele script niet nodig.

smmb-masterclass-sales-script

Toegang tot de unieke Mastermind groep

Na het aanschaffen van de SMMB Masterclass krijg je ook toegang tot een besloten facebookgroep. In deze groep zitten alle cursisten van Boyd Hoek. Dagelijks laat Boyd wat van zich horen, maar ook zie je dagelijks berichten van studenten. Je kunt uit deze groep veel motivatie halen, want er worden successen met elkaar gedeeld. Maar ook leer je veel door de vragen van andere studenten te lezen of je eigen vragen te stellen. Op deze manier stop je niet onnodig veel tijd in het uitzoeken van een probleem en kun je fouten van anderen zien te voorkomen.

Mastermind-groep

Wekelijkse Live meeting met Boyd Hoek

Ook krijg je toegang tot de wekelijkse live meeting met Boyd Hoek. In deze calls kun je jouw vragen stellen en/of jouw successen delen. Ook is het leerzaam om de naar de andere studenten te luisteren. Zij zullen namelijk ook problemen hebben die jij hierdoor kunt voorkomen.

Boyd Hoek & SMMB Masterclass Ervaringen

Omdat Boyd Hoek voor zijn werk niet organisch gevonden hoeft te worden op Google kun je ook niet extreem veel over de SMMB Masterclass vinden. Maar wij vinden wel dat voordat je besluit zo’n dure cursus te kopen er bewijs moet zijn dat de leden daadwerkelijk succes behalen. Daarom hebben we contact opgenomen met Boyd Hoek om te vragen om een paar ervaringen van leden. Natuurlijk is Boyd niet de moeilijkste en kregen we dezelfde dag nog antwoord en binnen twee dagen hadden we de klant ervaringen. Ik zal deze klant ervaringen hieronder voor je plaatsen.

SMMB Masterclass ervaring Sam - 19 jaar

Sam is in juni begonnen met de SMMB Masterclass. Op dat moment had hij net z’n examens gemaakt en wist hij niet wat hij verder in het leven wou doen. Hij verdiende €100 euro per maand, maar hij wist al wel dat hij wou gaan ondernemen en niet wou gaan studeren. Op aanraden van vrienden heeft hij vervolgens besloten om toch de deze cursus te gaan volgen. Inmiddels heeft Sam vorige maand €10.000 euro verdiend en dat met maar zeven klanten. Ook zegt hij dat de cursus hem niet alleen veel geld heeft opgeleverd, maar ook een enorme persoonlijke groei en betere mindset.

Toen Sam begon met de SMMB Masterclass was hij, net als jij nu, erg sceptisch. Hij kwam op youtube de reclame tegen van Boyd die zij dat hij duizenden euro’s per maand verdiende met een paar simpele ads. Natuurlijk heb ik even getwijfeld zei Sam, maar uiteindelijk heeft hij besloten de cursus te kopen en moet je eens kijken waar hij nu staat! Als laatste zei hij nog dat wanneer je de instructies van de video’s volgt jij dit ook kan! Wat houd je nog tegen?

SMMB Masterclass ervaring Willem - 23 jaar

Ook Willem is zo’n acht maanden geleden begonnen met de SMMB Masterclass van Boyd Hoek. Zoals hij zelf zegt heeft hij een vrij moeilijke start gehad, maar hij is flink gegroeid in de maanden daarna. Willem begon met 13 betalende klanten die allemaal €899 euro per maand betaalden. Vervolgens is zijn tarief gegroeid van €899 euro per maand naar €1200 euro per maand. En dat denk wat is dat veel en dat klopt ook zeker, maar op het moment heeft Willem 13 betalende klanten die elke maand €2.000 euro naar hem overmaken. En dit allemaal binnen 8 maanden. Op het moment gaan de zaken bij Willem zelfs zo goed dat hij €13.000 euro omzet per maand verdiend en eigen pand heeft in Rotterdam waar zijn klanten kunnen langskomen.

Dit zijn pas twee van de SMMB Masterclass ervaringen van studenten. Moet je nagaan dat er nog 450+ leden zijn die allemaal geld verdienen met hun eigen Social Media Marketing Business! Wil jij ook geld verdienen met je eigen SMMB? Volg dat het gratis webinar van Boyd Hoek waarin hij uitlegt hij hoe €10.000 euro per maand verdiend.

SMMB-Masterclass-ervaringen

Wat zijn de voordelen van de SMMB Masterclass?

Wat zijn de nadelen?

Wat kost de SMMB Masterclass(Korting!)

Voordat we je vertellen wat de SMMB Masterclass kost wil ik je eerst vertellen wat de waarde van alle onderdelen zijn. Je zult zien dat het een erg waardevolle training is waarmee je je hele leven kunt veranderen.

  • Stap voor stap video training van 15 uur – Waarde: €3997
  • De privé mastermind groep – Waarde: €997
  • Live Q&A en gesprekken met Boyd Hoek – Waarde: €1997
  • Kant-en klare funnels, ads en contracten – Waarde: €997
  • Het ultieme sales script – Waarde: €1997

 

Als je hebt meegerekend dan zul je zien dat de prijs van de cursus uitkomt op €10.482, maar gelukkig hoef jij niet dit hele bedrag te betalen. Wij hebben namelijk contact opgenomen met Boyd en kunnen regelen dat je tijdelijk gebruik kunt maken van deze unieke actie. Je hoeft nu geen €10.482 euro te betalen, maar slechts €997.

Kies je ervoor de SMMB Masterclass te kopen via de bovenstaande knop? Dan krijg je ook nog alle vette en mega handige extra’s erbij. Je kunt dus wel zeggen dat het een hele scherpe aanbieding is en om deze reden zal de aanbieding ook niet eeuwig online blijven. Onthoud ook dat je cursus beschikt over een 14-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie. Dit heeft Boyd geregeld, omdat hij ervan overtuigd is dat je met deze cursus niet anders kunt dan succesvol worden.

Voor sommige mensen kan de investering van €997 nog steeds veel geld zijn. Daarom heeft Boyd de beslissing genomen om ook in termijnen te kunnen betalen. Je betaald nu niet eenmalig €997, maar in drie termijnen van €397. Let er wel op dat dit betekent dat je met de eenmalige betaling €195 euro goedkoper uit bent.

wat-kost-de-smmb-masterclass

Conclusie SMMB Masterclass Review

Mijn mening en gevoel over Boyd Hoek en zijn SMMB Masterclass zijn erg veranderd nadat ik dit volledige onderzoek heb gedaan. Aan het begin dacht ik: “Och, weer zo’n mannetje die veel geld verdiend via het internet en je vervolgens oplicht”. Na het onderzoek is mijn mening totaal veranderd en zie ik de kansen waar hij zich met zijn cursus op richt. En ik kan je zeggen dat er inderdaad erg veel geld valt te verdienen in deze markt. 

De voordelen van de cursus zijn dat het één van de makkelijkste verdienmodellen van het moment is, waarmee je een volledig passief inkomen kunt opbouwen. Ook kun je jouw SMMB relatief snel opzetten wanneer je de cursus van Boyd hebt gevolgd. Als laatste krijg je ook nog toegang tot alle scripts en documenten die het begin voor jou veel makkelijker gaan maken.

Onthoudt dat er op het moment een kortingsactie actief is op de SMMB Masterclass waarmee je geen €10.482, maar slechts €997 euro betaald. En met de 14-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie loop je geen enkel gevaar. Je kunt natuurlijk ook beginnen met het kijken van het gratis webinar van Boyd Hoek.

Tim-Gerrits

Tim Gerrits

Mijn naam is Tim Gerrits en ik heb een passie voor het bouwen van websites en webshops. Via deze blog help ik jou met het bouwen van jouw eigen website, webshop of online cursus. Daarnaast review ik ook WordPress thema’s, page builders en hostingpartijen zodat jij direct met de juiste tools van start kunt gaan!

SMMB Masterclass alternatieven

Ook interessant

SMMB-Masterclass
4.4/5