De 8 Beste SiteGround Alternatieven 2024: Snel & Betaalbaar

8-beste-siteground-alternatieven
Inhoudsopgave

In Juni 2020 besloot SiteGround wederom hun prijzen te verhogen. Dit was niet de eerste keer, want ook in 2018 had heeft SiteGround al een prijsstijging gehad. Door al deze prijsstijgingen is SiteGround niet langer meer een van de goedkoopste webhosting partijen die jij kunt gebruiken voor jouw website of webshop. Door naast het verhogen van de prijs ook een aantal andere dingen aan te passen is de kans aanwezig dat jij op zoek bent naar SiteGround alternatieven.

Laten we voorop stellen dat zelfs met de prijsstijging en CPU-beperkingen SiteGround nog steeds een van de beste shared hosting partijen is. Het SiteGround-team heeft onlangs al hun infrastructuur naar Google Cloud verplaatst en ook hun eigen aangepaste hosting dashboard gelanceerd, dus ze werken er hard aan om de prijsstijgingen te rechtvaardigen.

Als uw site binnen de CPU-beperkingen past en u de prijs kunt betalen, is SiteGround nog steeds een uitstekende optie.

Waarom een alternatief voor SiteGround?

Zoals je in de intro al hebt gelezen is SiteGround jarenlang een van de goedkoopste webhosting partijen geweest. In combinatie met de prestaties die ze leverde en de bizar goede klantenservice was dit veruit de beste webhosting partij

Helaas heeft SiteGround inmiddels al twee prijsstijgingen gehad waardoor ze best een stukje duurder zijn geworden. Voor sommigen zal dit daarom leiden tot het overstappen van webhosting provider. Houdt er wel rekening mee dat SiteGround nog steeds behoort tot de beste WordPress hosting providers, maar dat ze nu gewoon net wat duurder zijn.

Omdat er een hoop mensen zullen zijn die willen overstappen van SiteGround naar een andere hostingpartij heb ik de beste SiteGround alternatieven voor jou op een rijtje gezet. Laten we maar snel beginnen zodat jij direct een keuze kunt maken.

SiteGround alternatieven: Dit zijn de 8 beste

Wanneer je al eens een hostingpartij hebt gekozen zul je weten dat dit vrij lastig is. De keuze is namelijk gigantisch en er zijn een hoop dingen waar je op moet letten. Dat elke hostingpartij ook nog weer over totaal andere specificaties en functionaliteiten beschikt maakt het ook niet echt makkelijker. 

Ik heb daarom onderzoek gedaan voor jou zodat ik deze blog voor jou kon schrijven. In deze blog zal ik daarom de 8 beste alternatieven voor de webhosting van SiteGround benoemen en met elkaar vergelijken.

1. Cloudways

cloudways-wordpress-hosting-review

Cloudways is een uitstekend SiteGround-alternatief voor meer gevorderde gebruikers. Het gebruikt een andere soort hosting dan al deze andere alternatieven. In feite is Cloudways geen traditionele host. In plaats daarvan is het een beheerd configuratiescherm waarmee u uw eigen cloud hosting kunt kiezen van providers als DigitalOcean, Vultr, Linode, Google Cloud of AWS. Aangezien uw website op een cloud server wordt gehost, kunt u 100% uptime verwachten. De klantenondersteuning van Cloudways is uitstekend en responsief.

Het eindresultaat lijkt veel op reguliere hosting, maar door deze benadering om rechtstreeks naar de grote cloud hosting providers te gaan, kun je verrassend goede prestaties behalen tegen zeer lage kosten. Er zijn ook geen willekeurige limieten – zolang je een cloud VPS hosting pakket kiest met voldoende kracht, word je nooit afgesneden omdat je “je CPU-seconden hebt overschreden” of zoiets.

Cloudways biedt je ook nog steeds veel handige tools en functies, zoals:

 • Automatische back-ups
 • Gemakkelijke staging website aanmaken voor aanpassingen
 • Gratis SSL-certificaten
 • Caching op serverniveau via Varnish en de geïntegreerde Breeze cache-plug-in
 • Geïntegreerde CDN (tegen meerprijs)
 

Als je een klein budget hebt, is het goedkoopste DigitalOcean-abonnement een goede keuze om mee te beginnen. Voor slechts $10 per maand krijg je uitstekende prestaties. Als je ervoor kiest om gebruik te maken van de slimme caching, zou je ook meerdere sites niet al te veel verkeer in een hostingpakket moeten kunnen beheren.

Of, als u bereid bent iets meer te betalen voor betere prestaties, overweeg dan de Vultr High Frequency-abonnementen, die beginnen bij $ 13 per maand.

Welke cloud hostingpakket van Cloudways je ook kiest, de abonnementen zijn volledig ‘pay-as-you-go’. Je zit namelijk nooit vast aan jaarcontracten. Het is zelfs mogelijk om per uur te betalen als je dat liever doet. Omdat je de mogelijkheid hebt om uit meerdere datacenters te kiezen, is de responstijd van de server razendsnel.

Voordelen:

 • Je kunt zeer snelle laadtijden krijgen voor een zeer lage prijs. Ik heb eenvoudige WordPress-websites met het goedkoopste DigitalOcean-abonnement die in minder dan een seconde worden geladen.
 • Er zijn geen willekeurige CPU-limieten zoals bij SiteGround – zolang je CPU / RAM hoog genoeg is voor uw verkeer, wordt u nooit afgesneden.
 • Je krijgt handige functies zoals automatische back-ups, test sites en meer.
 • Het is heel gemakkelijk om je hosting te uit te breiden. Dit betekent dat naarmate je website groeit, je gemakkelijk meer bronnen kunt toevoegen om meer verkeer te verwerken.
 • Je kunt zelf een datacenter kiezen waar jouw website of webshop op geplaatst moet worden. Voor de meeste zal die in Nederland het meest interessant zijn.
 

Nadelen:

 • Het is iets gecompliceerder dan SiteGround (en andere alternatieven op deze lijst). Je hoeft geen ontwikkelaar te zijn, maar het kan een beetje overweldigend aanvoelen voor totale nieuwkomers.
 • Cloudways biedt standaard geen ondersteuning voor het verzenden van e-mails vanaf uw server (bijv. E-mails voor het opnieuw instellen van uw wachtwoord). Ze bevatten wel een SMTP-add-on die het vrij eenvoudig maakt om (gratis) in te stellen, maar het is iets anders dat Cloudways een beetje gecompliceerder maakt.
 • Cloudways biedt geen e-mailhosting aan, dus je kunt niet standaard een info@jouwdomeinnaam.nl e-mailaccount maken. Het integreert echter wel met de e-mail hosting van Rackspace om u te helpen dit op te zetten.

2. Hostgator

Hostgator-wordpress-hosting-review

Een ander erg interessant alternatief voor SiteGround is Hostgator. Hostgator is van hetzelfde moederbedrijf als Bluehost. Je weet daarom zeker dat je ook met Hostgator een erg goede en betrouwbare hosting partij kiest. 

Net als Bluehost biedt Hostgator vrij vergelijkbare specificaties en functionaliteiten. Zo krijg je goedkopere prijzen dan SiteGround, samen met onbeperkte schijfruimte. Je krijgt ook een gratis domeinnaam en SSL certificaat die het pakket helemaal compleet maken.

Andere belangrijke kenmerken zijn:

 • Gratis SSL-certificaten
 • Gratis e-mailhosting
 • WordPress-installatieprogramma met één klik
 • Gratis migraties
 • Datacentra over de hele wereld in de VS (Noord-Amerika), India (Azië), Brazilië (Zuid-Amerika), Nederland (Europa) en Hong Kong (Azië).
 • De gedeelde abonnementen van HostGator zijn de goedkoopste op deze lijst, vanaf slechts $ 2,75 per maand. De meeste mensen zullen echter het beste doen met het Baby-abonnement van $ 3,95 per maand, omdat het ondersteuning biedt voor onbeperkte websites.
 

Als u meer van een beheerde ervaring wilt, biedt HostGator ook betaalbare beheerde WordPress-plannen, hoewel deze plannen meer beperkingen hebben dan de goedkopere gedeelde plannen. Deze plannen maken gebruik van cloud hosting en bieden 2,5x de prestaties van de gedeelde plannen van HostGator. Ze beginnen echter bij $ 5,95 voor een enkele site. Om direct goed van start te gaan zijn deze pakketten wel erg interessant.

Voordelen:

 • HostGator heeft de goedkoopste prijzen van elk alternatief op deze lijst. U krijgt hierbij ook nog een gratis domeinnaam en SSL certificaat.
 • HostGator heeft fysieke datacenters op vier verschillende continenten, waaronder een datacenter in Europa(Amsterdam).
 • Je krijgt een gratis migratie waarmee jij jouw huidige website gratis kunt verhuizen van SiteGround naar Hostgator
 • De beheerde WordPress-abonnementen van HostGator zijn nog steeds goedkoper dan SiteGround (hoewel ze geen onbeperkte schijfruimte ondersteunen).
 

Nadelen:

 • HostGator heeft geen geavanceerdere functies zoals test sites
 • De prestaties van HostGator zijn niet zo goed als andere SiteGround alternatieven als A2 Hosting of Cloudways en Kinsta.

3. Bluehost

Bluehost-wordpress-hosting-review

Er zijn twee redenen die Bluehost een uitstekend betaalbaar alternatief voor SiteGround maken: Zo zijn ten eerste de prijzen van Bluehost een stuk lager dan die van SiteGround. Vooral na de prijsstijging van SiteGround is dit echt veel gaan schelen. Verder geeft Bluehost een ongelimiteerde hoeveelheid dataverkeer en schijfruimte waardoor je niet tegen limieten zult aanlopen zoals bij SiteGround.

Bluehost biedt ook veel van dezelfde functies als SiteGround, waaronder:

 • Beginners vriendelijke WordPress-installatietool
 • Gratis SSL-certificaten
 • Automatische WordPress-updates
 • Staging-sites
 • Het beste van alles is dat de plannen van Bluehost beginnen bij slechts $3,95. De meeste mensen zullen echter meer profiteren van het Plus-abonnement van $ 5,95 per maand omdat het ondersteuning biedt voor onbeperkte websites en opslag. Je kunt hier meer over lezen in mijn Bluehost hosting review.
 

Voordelen:

 • Bluehost is aanzienlijk goedkoper dan SiteGround na de recente prijsstijging van SiteGround. Je krijgt bij Bluehost ook nog eens een gratis domein een SSL certificaat.
 • Bluehost biedt onbeperkte ruimte voor websites en geen limieten voor schijfruimte 
 

Nadelen:

 • Bluehost biedt geen gratis website migratie, dus je zult WordPress handmatig moeten overzetten naar Bluehost. Je kunt het Bluehost wel laten doen, maar dan brengt dit een extra $150 dollar met zich mee.
 • Bluehost biedt in de goedkopere pakketten geen mogelijkheid voor automatische backups

4. A2 hosting

A2hosting-wordpress-hosting-review

Een ander erg populaire hosting partij en daarmee ook erg interessant alternatief voor SiteGround is A2 hosting. A2 hosting is een goedkope shared hosting partij die hun zaken erg goed op orde heeft. Zo bieden ze uitstekende prestaties, vooral op de turbo abonnementen die litespeed-server en caching bieden. Verder biedt A2 hosting onbeperkte SSD opslag, een ongelimiteerd aantal websites in een hostingpakket en automatisch backups.

Desondanks is A2 Hosting nog steeds aanzienlijk goedkoper dan SiteGround, vooral na de meest recente prijsstijging van SiteGround. Lees meer over A2 Hosting in mijn gedetailleerde beoordeling van A2 Hosting.

Andere belangrijke kenmerken zijn:

 • Gratis SSL-certificaten
 • Datacenters in Noord-Amerika, Europa(Amsterdam) en Azië 
 • Staging-sites
 • De abonnementen van A2 Hosting beginnen bij slechts $ 2,99 voor een enkele website. Als snelle laadtijden echter belangrijk voor je zijn, zou je het Turbo Boost-plan van $ 9,99 kunnen overwegen. Naast het feit dat je met dit pakket onbeperkte websites kunt hosten, biedt het ook veel betere prestaties dankzij de LiteSpeed-server en enkele andere extra functionaliteiten.
 

Voordelen:

 • A2 Hosting is een stuk goedkoper dan SiteGround.
 • Net als SiteGround is A2 Hosting een van de snelst ladende gedeelde hosts.
 • A2 Hosting biedt gratis migraties aan, wat het gemakkelijk maakt om je website van SiteGround te verplaatsen naar A2 hosting.
 

Nadelen:

 • A2 hosting is nog een relatief kleine en nieuwe hostingpartij

5. WPX hosting

WPX-wordpress-hosting-review

WPX Hosting is een erg goed alternatief voor SiteGround als je bereid bent iets meer te betalen voor een premium webhosting partij. WPX Hosting is niet goedkoper dan SiteGround, maar dat komt mede doordat WPX hosting zich richt op een hoger segment. Een voordeel van WPX hosting is dat je hier geen last gaat hebben van de CPU limieten van SiteGround.

Als je bereidt bent de wat hogere prijs te betalen beidt WPX hosting uitstekende prestaties. Deze blijken uit verschillende onderzoeken en testen zelfs beter als die van SiteGround. Dit is onder andere mogelijk door het geïntegreerde Content Delivery Network(CDN) dat de statische inhoud van jouw website bedient vanaf een netwerk van servers over de hele wereld.

WPX Hosting beveiligt jouw website ook met firewalls, dagelijkse malware scans en DDoS-bescherming. Als jouw website op de een of andere manier toch geïnfecteerd raakt met malware zal WPX Hosting dit gratis voor u repareren. Ben je tevreden over de goede klantenservice van SiteGround? Dan zult u hier bij WPX hosting geen problemen mee ervaringen. WPX hosting beschikt namelijk ook over een supersnelle en professionele klantenservice die ook weer beschikt over een live chat.

Andere belangrijke kenmerken zijn:

 • Staging-sites
 • Gratis SSL-certificaten
 • Automatische dagelijkse back-ups
 • Datacenters in de VS, het VK(Londen) en Australië
 • Plannen beginnen bij $ 24,99 per maand met maandelijkse facturering of $ 20,83 per maand met jaarlijkse facturering voor.
 

Voordelen:

 • WPX Hosting biedt premium managing WordPress-hosting voor een lagere prijs dan concurrenten zoals WP Engine en Kinsta.
 • WPX Hosting biedt uitstekende prestaties, vooral voor zijn prijs. In termen van laadtijden is het zelfs sneller dan SiteGround en kan het concurreren met hostingpartijen als WP Engine en Flywheel.
 • WPX Hosting biedt onbeperkte gratis migratie, waardoor het heel gemakkelijk is om jouw websites van SiteGround over te zetten naar WPX hosting.
 • WPX Hosting heeft uitstekende ondersteuning die er alles aan doet om elk probleem op te lossen.
 

Nadelen:

 • Het kan een beetje duurder zijn dan SiteGround, vooral als je op het StartUp-plan van SiteGround zat. Of, als je meer dan 5 sites wilt hosten.
 • WPX Hosting telt staging-sites als een website voor facturering doeleinden. Als je bijvoorbeeld één live website hebt en ook een testsite voor die website hebt aangemaakt, telt WPX Hosting dat als tweede website.
 • Uw keuzes in datacenters zijn beperkt. Er is geen optie in Nederland

6. Dreamhost

Dreamhost-wordpress-hosting-review

Nog geen geschikt alternatief voor SiteGround gevonden? Dan kan Dreamhost zo maar een het beste alternatief voor jou zijn. Dreamhost is namelijk een erg populaire hostingpartij die al sinds 1996 bestaat. Een voordeel van Dreamhost is dat ze erg betaalbare hosting plannen aanbieden voor ieder budget. Wel zul je iets moeten inleveren op de prestaties die je bij SiteGround gewend was.

Al hun plannen hebben de volgende kenmerken:

 • Onbeperkt bezoekers
 • Automatische WordPress-updates
 • Automatische dagelijkse back-ups
 • Aangepast hosting dashboard
 • Gratis SSL-certificaten
 • 24/7 live chat, telefoon en ticket support
 

DreamHost biedt slechts twee gedeelde plannen:

 1. Starter:  één website voor  4,95 per maand met maandelijkse facturering. Kies je voor een contractduur van 3 jaar? Dan kun je al bij Dreamhost terecht voor $2,59 per maand.
 2. Onbeperkt: onbeperkte websites voor $10,95 per maand promo. Kies je voor een contractduur van 4 jaar? Dan bedragen de kosten nog maar $4,95 per maand!

Voordelen:

 • DreamHost is een stuk goedkoper dan SiteGround.
 • De klantenservice van DreamHost ligt dicht bij het niveau van SiteGround.
 • U kunt maandelijks voor uw hosting betalen zonder een enorme prijsverhoging.
 

Nadelen:

 • De prestaties van DreamHost zijn niet zo goed als SiteGround. U zet een stap terug op het gebied van prestatie kwaliteit.
 • DreamHost gebruikt ook een aangepast hosting dashboard, wat een nadeel is als je een cPanel-alternatief wilt.

7. Flywheel

Flywheel-wordpress-hosting-review

Flywheel is een premium beheerde WordPress-host in dezelfde geest als andere hosts zoals WP Engine of Kinsta. Flywheel is daarmee dan ook een erg goed alternatief voor de webhosting van SiteGround. De reden dat ik Flywheel aanbeveel en niet die andere hosts, heeft alles te maken met de prijs.

Ondanks dat het premium beheerde WordPress-hosting is, biedt Flywheel nog steeds een abonnement voor slechts $15 per maand, hoewel het alleen werkt voor sites met weinig verkeer omdat het een limiet van 5.000 bezoeken heeft. Het volgende hostingpakket kost $30 per maand, wat, als je bereid bent zoveel te betalen, ook WP Engine en Kinsta twee andere uitstekende opties maakt om te overwegen.

In termen van de combinatie van functies, prestaties en gebruiksgemak, is Flywheel waarschijnlijk de beste optie op deze lijst. Alle plannen bieden u de volgende functies:

 • Een goed ontworpen hosting dashboard op maat, inclusief een aangepaste tool voor databasebeheer
 • Google Cloud-infrastructuur (hetzelfde als SiteGround)
 • Caching op serverniveau
 • Een ingebouwde CDN
 • Automatische dagelijkse off-site back-ups en een optie voor handmatige back-ups
 • Staging-sites
 • Firewalls en malwarescans
 • Gratis SSL-certificaten
 • Automatische WordPress-updates
 

Voordelen:

 • Flywheel biedt uitstekende prestaties dankzij de Google Cloud-infrastructuur, caching op serverniveau, het CDN en andere functies. In mijn tests waren ze sneller dan SiteGround.
 • Flywheel heeft een uitstekende klantenservice, zelfs beter dan die van SiteGround.
 • Het Flywheel-dashboard is goed ontworpen en biedt u veel handige tools, zoals een staging omgeving en veilige automatische back-ups.
 

Nadelen:

 • Flywheel is duurder dan SiteGround. Ze factureren daarnaast  ook op basis van bezoeken, wat SiteGround niet doet.
 • Flywheel verbiedt sommige plug-ins, wat SiteGround niet doet.
 • Flywheel biedt geen e-mailhosting aan. Je hebt een aparte service nodig om je eigen info@jouwdomeinnaam.nl e-mailadres te creëren.

8. GreenGeeks

Greengeeks-wordpress-hosting-review

Ben jij op zoek naar een betaalbaar alternatief voor SiteGround? Maar wil je hierbij wel dezelfde resultaten kunnen behalen als dat je bij SiteGround had? Dan is GreenGeeks een erg geschikte hosting partij voor jouw nieuwe website of webshop. GreenGeeks is er trots op milieuvriendelijk te zijn en tegelijkertijd robuuste hosting services te leveren tegen betaalbare prijzen.

Beide bedrijven beloven een uptime-garantie van 99,9% en een sterk geoptimaliseerde WordPress-hosting ervaring. GreenGeeks biedt ook razendsnelle snelheden dankzij de LiteSpeed-servers, LS Cache en Cloudflare Content Delivery Network (CDN). We vonden de prestaties soms inconsistent, maar het is nog steeds een uitstekend SiteGround-alternatief met veel nuttige WordPress mogelijkheden en ondersteuning.

Je kunt voor slechts $2,49 per maand overstappen op een hostingpakket bij GreenGeeks voor één website. Het Lite-abonnement zit boordevol indrukwekkende functies, zoals:

 • Onbeperkte opslag
 • Onbeperkte Bandbreedte
 • SSL-certificaat
 • Gratis domein voor een jaar
 • Nachtelijke back-ups
 • Onbeperkt aantal e-mailaccounts
 • Onbeperkt aantal databases
 • Als u onbeperkte websites wilt hosten, kunt u het beste kiezen voor het Pro-pakket. Bovendien verdubbelt het de prestaties van uw website voor slechts $ 5,95 per maand.

SiteGround alternatief: Hoe zit het met de prijzen?

Inmiddels heb ik je 8 alternatieven voor de webhosting van SiteGround gegeven. Met al deze informatie zou jij dus een erg goed alternatief moeten kunnen vinden die het beste aansluit bij jouw wensen en eisen. Toch is er nog een ding dat ontbreekt in deze blog, want hoe zit het namelijk met de prijzen.

Tijdens het schrijven van deze blog en het zoeken van alternatieven heb ik goed naar de kosten gekeken. Wanneer je bij SiteGround namelijk €10 euro per maand betaald is Kinsta met een minimaal bedrag van $30 dollar per maand geen alternatief. De hosting kosten moesten voor goede alternatieven daarom wel enigszins in de buurt liggen.

Alle hostingpartijen die ik in deze blog als alternatief benoem zitten daarom in dezelfde prijsklasse als SiteGround. Er zullen er paar alternatieven zijn die net wat goedkoper of duurder zijn, maar voor het grootste deel zitten ze allemaal erg dicht op elkaar.

SiteGround alternatief: Wat is het beste alternatief voor jou?

Nu we aan het einde van deze blog zijn aangekomen is het tijd voor een conclusie, want wat is nu het beste SiteGround alternatief voor jou? Wat het beste SiteGround alternatief voor jou is hangt natuurlijk af van uw behoeften, kennisniveau en waar u met SiteGround gefrustreerd over bent. 

Ben jij een gewone/simpele gebruiker die een makkelijke hostingpartij zoekt, maar die wel goede prestaties levert en beschikt over een goede klantenservice? Dan raad ik je aan om te kiezen voor A2 hosting, Dreamhost of Hostgator. Al deze partijen zijn goedkope shared hosting providers die nog steeds solide prestaties, functies en ondersteuning bieden (voor wat u betaalt). 

Als u een meer gevorderde gebruiker bent, raad ik u aan om in plaats daarvan voor Cloudways of WPX hosting te gaan. Cloudways en WPX hosting zijn iets technischer, maar vallen nog steeds goed binnen de mogelijkheden van een niet-ontwikkelaar. Het voordeel is dat u zeer goede prestaties krijgt voor een prijs die lager kan zijn dan SiteGround. Ik denk echter dat Cloudways overweldigend kan zijn voor totale beginners.

Ten slotte, als je iets wilt dat absoluut betere prestaties biedt dan SiteGround, zijn WPX Hosting en Flywheel ook geweldige opties met uitstekende prestaties en zeer beginners vriendelijk (zonder te veel duurder te zijn dan SiteGround). Ik zou zeggen: ga met Flywheel als je maar één site hebt, of WPX Hosting als je meerdere sites wilt beheren vanuit een hostingpakket.

SiteGround alternatieven - Veelgestelde vragen

Wat is SiteGround? SiteGround is een erg populaire internationale hostingpartij die al verschillende jaren tot de beste hostingpartijen behoort. Dit komt onder andere door de prestaties op het gebied van snelheid, klantenservice, gebruiksvriendelijkheid en de daarbij komende kosten.

Is SiteGround een goede hosting partij? Ja, SiteGround is op dit moment een van de beste hostingpartijen. Ze worden zelfs aangeraden door WordPress zelf en dat is een erg goed teken. De hosting van SiteGround is erg snel, gebruiksvriendelijk, heeft een goede uptime en beschikt over een erg goede klantenservice.

Is SiteGround alleen geschikt voor WordPress? Nee, Je kunt bij SiteGround hosting aanschaffen voor alle soorten software programma’s. Toch zijn ze het best geoptimaliseerd voor WordPress. Wanneer jij jouw website of webshop wilt bouwen met WordPress is SiteGround een uitstekende keuze!

Wat zijn de beste alternatieven voor Siteground? De beste alternatieven voor Siteground zijn op dit moment Cloudways, HostGator en Bluehost. Deze partijen zijn snel, betrouwbaar en hebben een goede klantenservice.

Tim-Gerrits

Tim Gerrits

Mijn naam is Tim Gerrits en ik heb een passie voor het bouwen van websites en webshops. Via deze blog help ik jou met het bouwen van jouw eigen website, webshop of online cursus. Daarnaast review ik ook WordPress thema’s, page builders en hostingpartijen zodat jij direct met de juiste tools van start kunt gaan!

Ook interessant

Cloud86-Logo
4.9/5

Van €6,95 voor €2,95

De beste webhosting voor jouw website of webshop vinden?

Ben je op zoek naar de perfecte hosting provider voor jouw (nieuwe) website of webshop? Download nu de hosting gids en ontdek direct hoe je de beste webhosting provider kiest!

Inclusief praktische tips en een uitgebreide vergelijking van de beste providers!

Hosting-gids