SEO(Zoekmachine
optimalisatie)

Wil jij beter gevonden worden op relevante zoektermen voor jouw onderneming? Dan moet er gewerkt worden aan de SEO van jouw website. Wij helpen jou hier graag bij!

WordPress-website-laten-maken-twello

Wat is SEO precies?

SEO staat voor Search Engine Optimization, of in het Nederlands zoekmachine optimalisatie. Bij zoekmachine optimalisatie is het de bedoeling om jouw website te optimaliseren voor zoektermen die relevant zijn voor jouw onderneming. Door beter gevonden te worden in Google op deze zoektermen krijg jij meer website bezoekers en uiteindelijk ook meer klanten.

Wanneer wij aan de slag gaan met de SEO van jouw website kijken wij zowel naar de interne als externe factoren. Door deze beide te optimaliseren wordt jouw website beter gevonden in Google. Wel is het belangrijk om hier consistent aan te blijven werken. De resultaten van SEO zijn vooral te zien op de lange termijn, omdat Google tijd nodig heeft om dit allemaal te verwerken.

Welke programma's gebruiken wij & waarvoor?

SEMrush is een van de populairste en meest gebruikte tools voor SEO. Deze tool scant jouw website namelijk op een groot aantal punten waaronder zoekmachine optimalisatie, linkbuilding, zoekmachine adverteren en nog veel meer.

Ahrefs is eigenlijk een beetje vergelijkbaar met SEMrush, maar toch heeft deze tool ook weer zijn eigen sterke punten. Deze tool gebruiken wij daarom om een goed overzicht te krijgen van relevante zoektermen om het maximale uit jouw website te halen.

Ahrefs-logo.png

Geoptimaliseerd voor SEO

Gevonden worden op de juiste zoektermen is belangrijk en daarom stoppen wij daar veel tijd in.

Goede klantenservice

Heb je een vraag? Wij zijn 24/7 bereikbaar en doen er alles aan om zo snel mogelijk te reageren.

Zelf jouw SEO verbeteren?

Liever zelf de SEO van jouw website verbeteren? Dan kun je deze handleiding van mij volgen.

Waarom-is-SEO-zo-belangrijk

Waarom is SEO zo belangrijk?

SEO is zo belangrijk, omdat dit vaak leidt tot een hogere positie in Google en dus ook meer bezoekers. Wanneer u de juiste zoekwoorden gebruikt kunt u dus eerder bij de voor u relevante doelgroep in het zicht komen. Het nadeel van SEO is dat het geen eenmalig traject is, het is namelijk een interactief traject waarin constant vernieuwingen optreden. Doordat uw concurrenten niet stilzitten is het van groot belang dat ook u actief blijft.

Vaak zijn veel ondernemers bang om te investeren in de SEO van hun website. Zij denken namelijk dat het flauwekul is en geen toegevoegde waarde aan hun website biedt. Op de korte termijn heeft SEO niet zoveel effect als bijvoorbeeld adverteren, maar op de lange termijn kan ik je garanderen dat jouw onderneming erg veel profijt uit SEO kan halen.

Adverteren in Google

Wil jij op de korte termijn direct al resultaten boeken? Dan is het het slimst om in te zetten op zoekmachine adverteren. Het adverteren in de zoekmachines wordt ook wel SEA genoemd.

Door aan de SEO van jouw website te werken ga jij op termijn organisch(gratis) beterg gevonden worden in Google. Deze manier van zoekmachine optimalisatie is daarom efficiënter en beter op de lange termijn. Wanneer jij gaat adverteren betaal je per click uit Google. Dit zal op de korte termijn daarom veel meer geld gaan kosten, maar uiteraard ook meer opleveren dan de organische zoekmachine optimalisatie.

Goedkoop-wordpress-webshop-laten-maken-kosten
Lokaal-beter-gevonden-worden-met-SEO

Lokaal beter gevonden worden

Wil jij lokaal beter gevonden worden met jouw onderneming? Dan is het slim om Google Mijn Bedrijf te gaan gebruiken. 

Wij kunnen voor jou een Google Mijn Bedrijf pagina aanmaken waar al jouw bedrijfsinformatie komt te staan. Denk bijvoorbeeld aan de bedrijfsnaam, de branche van jouw onderneming, het adres, de contactgegevens, een doorverwijzing naar jouw website of webshop en ga zo maar door. 

Vervolgens wordt jij bovenin Google vertoond wanneer consumenten zoeken naar een bepaalde dienst. Stel jij bent fietsenmaker in Utrecht. Als mensen vervolgens zoeken naar een fietsenmaker in Google zullen ze jou al snel vinden, omdat jij gevestigd bent in Utrecht.

Het is lastig om een specifiek bedrag te noemen wat zoekmachine optimalisatie gaat kosten. Dit is namelijk afhankelijk van de intensiteit en manieren die wij willen gaan toepassen. Om een goed beeld te krijgen van de kosten kun je het beste contact met ons opnemen.

Wij beginnen met zoekmachine optimalisatie door goed onderzoek te doen naar de zoektermen die relevant zijn voor jouw onderneming. Ook onderzoeken wij hierbij de zoektermen waar jouw concurrenten al op worden gevonden en hoe wij hen hier kunnen verslaan.

Hoelang wij met de SEO van jouw website bezig zijn is afhankelijk van een groot aantal factoren. Om hier een goed antwoord op te geven kun je het beste even contact met ons opnemen. Daarna kunnen wij samen gaan kijken hoe we dit het beste kunnen aanpakken en hoelang het gaat duren.

Wil jij meer weten over Nolimit webdesign? Dan kun je hier ons verhaal lezen.

Laten we sparren