SEO

Gevonden worden op google: Hoe moet dat

Wat is SEO

SEO staat voor Search Engine Optimization, of in het Nederlands zoekmachine optimalisatie. Bij SEO optimaliseer je website zodat je hoger wordt weergeven bij relevante zoekopdrachten in Google. Door SEO goed in te zetten is het mogelijk om meer bezoekers te krijgen op je website of op een specifieke pagina. Wanneer je bezig gaat met de SEO is het belangrijk om te kijken naar de interne en externe factoren van een website. Hieronder vallen de techniek van de website, de content op de website en de autoriteit van de website.

Organisch-vs-ads
Google-analytics-instellen

Waarom is SEO zo belangrijk

SEO is zo belangrijk, omdat dit vaak leidt tot een hogere positie in Google en dus ook meer bezoekers. Wanneer u de juiste zoekwoorden gebruikt kunt u dus eerder bij de voor u relevante doelgroep in het zicht komen. Het nadeel van SEO is dat het geen eenmalig traject is, het is namelijk een interactief traject waarin constant vernieuwingen optreden. Doordat uw concurrenten niet stilzitten is het van groot belang dat ook u actief blijft.

Adverteren(SEA)

Het is ook mogelijk om te adverteren in Google, dit wordt zoekmachine adverteren genoemd(SEA). Bij zoekmachine adverteren koop je advertentieruimte boven en/of onder de organische zoekresultaten(gratis zoekresultaten) waarvoor je betaald per klik. Hoeveel advertentieruimte kost is lastig te zeggen, dit verschilt namelijk per zoekwoord. De belangrijkste eigenschap van zoekmachine adverteren is dat de advertenties zijn gekoppeld aan zoekwoorden, en je advertentie is dus altijd relevant op dit zoekwoord.

instellen-google-ads
Google-My-Business-instellen

Lokaal beter gevonden worden

Wanneer u zich met uw bedrijf richt op de lokale markt is Google Mijn Bedrijf ook een aanrader. In Google Mijn Bedrijf kunnen we een pagina aanmaken waar al uw bedrijfsinformatie komt te staan. Denk hierbij onder andere aan de bedrijfsnaam, de branche, het adres en de contactgegevens. Wanneer mensen bijvoorbeeld zoeken op “fietsenmaker” en u bent een fietsenmaker in zijn omgeving, dan komt u boven in Google.

Wat kan ik voor u betekenen

Nolimit Webdesign kijkt per klant naar de beste aanpak voor zijn website. Dit doen we door te kijken naar de doelen en het termijn waarin de doelen gehaald moeten worden. Wanneer u akkoord gaat, gaan wij eerst zoeken naar relevante zoektermen. Dit doen we door gebruik te maken van een aantal verschillende SEO tools. Hierna kijken we naar de concurrenten om te zien waar we heet snelst winst kunnen pakken. Vervolgens beginnen we met het schrijven van teksten het plaatsen van content. Wanneer ons dingen opvallen die de SEO gunstig kunnen beïnvloeden, verbeteren wij deze ook direct, nadat we contact met u hebben opgenomen.

Overige diensten

Webdesign

Een website is het eerste wat mensen zien wanneer ze in aanraking komen met uw bedrijf. Ik realiseer aantrekkelijke websites met een goede gebruiksvriendelijkheid en de juiste structuur.

SEO

SEO staat voor Search Engine Optimization. Hierbij verbeteren we de techniek, content en autoriteit van de website. Door SEO kunt u beter zichtbaar worden op het internet

Auto Fotografie

Wanneer u uw auto verkoopt zijn goede foto's een must. De meeste mensen zoeken namelijk eerst op internet voordat ze een dealer bezoeken. Uw auto moet hier natuurlijk uitspringen.