Panelclix Review 2024: Zijn ze Betrouwbaar? Mijn Ervaringen!

Samenvatting:Wil jij betrouwbaar online geld verdienen met het invullen van Enquêtes? Dan ben je bij PanelClix op de juiste plek! PanelClix is namelijk het best, grootste en best betalende enquêtebureau binnen Nederland & België. Naast geld verdienen met enquêtes kun je bij PanelClix ook geld verdienen door vrienden zich te laten aanmelden, boodschappen te doen of bijvoorbeeld te gokken op voetbalwedstrijden of formule 1. Het is zelfs mogelijk om te gokken in een soort online casino, maar of dat nou zo verstandig is. Het is bij PanelClix dus echt mogelijk om makkelijk en betrouwbaar geld te verdienen op het internet!

Ben jij al overtuigd? Via de gele knop hiernaast kun jij je tijdelijk gratis aanmelden en ontvang je ook nog eens 150 gratis clix! Ben jij nog niet volledig overtuigd? Dan kan ik je zeker aanraden deze PanelClix Review eens door te lezen waarin ik onder andere mijn PanelClix ervaringen deel!

panelclix-logo

Ontvang 150 clix gratis!

Gebruiksvriendelijkheid

4.7/5

Klantenservice

4.5/5

Snelheid

4.0/5

Prijs

5/5
Inhoudsopgave

Wat is Panelclix?

Panelclix is een enquête site. Dit soort bedrijven worden ook wel onderzoeks panelen genoemd. Panelclix is een onderdeel van Euroclix. Euroclix is een spaarprogramma, maar ook een cashback site. In 1999 is panelclix begonnen onder het beheer van iFlavours B.V en waren ze de eerste in deze branche. Op het moment staat panelclix nog bovenaan voor beste websites voor enquêtes. Ook hebben ze de meeste actieve leden en helpen ze je goed wanneer je tegen dingen aanloopt.

Wanneer je op internet gaat kijken naar andere reviews en ervaringen van mensen die geld hebben verdiend met Panelclix. Zul je merken dat ze erg positief zijn over deze manier van geld verdienen. Je kunt namelijk niet alleen geld verdienen door zelf enquêtes in te vullen, maar ook door leden aan te brengen, met de door jouw verdiende punten gokken op voetbal of formule 1 wedstrijden en door je boodschappen te doen kun je ook geld verdienen. Ook krijg je steeds meer geld als je meer enquêtes invult. Dit lijkt natuurlijk logisch, maar bij Panelclix loont door sparen echt. We vertellen je hier later meer over.

Panelclix Ervaringen: Zijn ze betrouwbaar?

Wanneer je op zoek bent naar een manier om online geld verdienen. Wil je dit natuurlijk wel doen op een eerlijke, legale en betrouwbare manier. Bij Panelclix zit dit wel goed. De meeste mensen die zoeken naar een website waar ze geld kunnen verdienen met enquêtes komen direct uit bij panelclix. Dit komt door de grote bekendheid en betrouwbaarheid die over het internet wordt gedeeld.

Wanneer je een enquête hebt ingevuld zul je merken dat vrijwel direct de clix zijn toegevoegd aan je saldo. Dit is natuurlijk erg mooi. Natuurlijk is het ook belangrijk of je het geld wel echt gaat krijgen. Ook dit is bij panelclix goed geregeld. Je uitbetaling staat vaak al binnen 4 werkdagen op je rekening. Een groot voordeel van Panelclix ten opzichte van zijn concurrenten is de welkomstbonus. Wanneer jij je gratis aanmeldt bij Panelclix krijg je namelijk direct 150 clix op je account!

Panelclix Review: Op welke manieren kun je geld verdienen?

Waarschijnlijk lees jij deze Panelclix review, omdat je denkt dat je hier alleen geld kunt verdienen met het invullen van enquêtes. Toch is dat lang niet de enige methode om geld te kunnen verdienen met het Panelclix programma. Wel moet ik eerlijk toegeven dat de ene methode beter is dan de andere. Zo zou ik het gokken niet snel aanraden, omdat je hier natuurlijk ook het risico neemt om jouw verdiende punten en geld weer kwijt te raken. In dit onderdeel van deze Panelclix review ga ik alle methodes om geld te verdienen met Panelclix één voor een behandelen.

Zelf Enquêtes invullen

Deze methode is misschien wel de meeste bekende methode om online geld te verdienen. Namelijk zelf enquêtes invullen. Dit is zeker een goede manier om geld te verdienen alleen zul je merken dat je niet gigantisch veel mailtjes gaat krijgen met enquêtes. Daarom is het handig om je aan te melden met meerdere account met andere interesses of bij andere netwerken. Op deze manier kun je namelijk meer enquêtes invullen en dus meer geld verdienen.

Nu zul je denken, waar kan ik de enquêtes vinden? Je kunt via 2 manieren bij deze enquêtes komen. Namelijk via de uitnodigingen van enquêtes die je krijgt via de mail of door zelf naar de panelclix website te gaan om te kijken of er nieuwe onderzoeken klaar staan.

Het is handig om regelmatig je mail te bekijken of de website van panelclix. Er worden namelijk vaak onderzoeken gehouden waarvoor een maximaal aantal mensen wordt opgegeven. Het zou jammer zijn als je te laat in je mail kijkt en dus geld misloopt.

Vrienden aanbrengen

Dit is echt een top manier om je inkomsten een flinke boost te geven! Je kunt bij panelclix namelijk leden aanbrengen. Voor elk door jouw aangebracht lid, ontvang jij maar liefst 150 clix en 10% van de clix die jouw vrienden verdienen.

Dit betekent dat wanneer jij 10 mensen aanbrengt je ten eerste al 10 keer 150 clix krijgt. Dit zijn in totaal 1500 clix(€15,-). Vervolgens krijg je ook nog 10% procent van het aantal clix dat jouw vrienden verdienen. Dus stel je voor jouw vrienden verdienen elke maand 1000 clix per persoon, dat zijn 1000 keer 10 is 10.000 clix per maand. Hier krijg jij 10% van. Dat betekent dat je maandelijks nog eens €10,- extra ontvangt.

Natuurlijk kun je nog veel meer mensen aanbrengen en dus nog veel meer verdienen. Je kunt bijvoorbeeld leden aanbrengen door een eigen WordPress website te maken met linkjes naar panelclix. Je kunt gemakkelijk een website bouwen met Astra Pro en de Elementor WordPress Builder. Vervolgens kun je werken aan de vindbaarheid van je website in google. Door hoog in google te komen krijg je namelijk extra veel bezoekers en kun je extra veel verdienen.

Panelclix-leden-aanbrengen

Specials

Het is binnen Panelclix ook mogelijk om geld te verdienen met veel bijzondere dingen. Deze kun je vinden bij de specials onder het kopje “Clix Verdienen”. Je zult hier zien dat je een beoordeling kunt achterlaten over jouw vakantie in ruil voor clix, maar je kunt ook de Kanttekening 4 weken gratis proberen en je krijgt hier ook nog clix voor. Wanneer jij je aanmeld bij Panelclix kun je precies zien welke aanbiedingen er bij jou staan waar je nog meer clix mee kunt verdienen. Ook kun je hier kortingscodes vinden die jij kunt gebruiken voor het doen van aankopen bij merken als Adidas en Calvin Klein.
panelclix-specials

Panelclix Clix Assistent

Deze is echt extreem handig en moet eigenlijk iedereen gebruiken. Wanneer je namelijk de Panelclix Clix Assistent in je webbrowser installeert en je vervolgens op een website bent die samenwerkt met Panelclix krijg je de melding dat je hier clix kunt verdienen. Wanneer je vervolgens een aankoop doet bij deze website worden de verdiende clix automatisch bijgeschreven op jouw Panelclix account. En om het nog mooier te maken. Voor alleen het installeren van de Clix Assistent ontvang je al 25 clix!
panelclix-clix-assistent

Online winkelen

Ook kun je geld verdienen door online te gaan winkelen. Panelclix heeft namelijk 1600+ webwinkels waar je clix kunt sparen door aankopen te doen. Hoeveel clix je verdient per aankoop hangt af van de winkel en het bedrag waarvoor je een aankoop doet. Wanneer je wat wil gaan kopen is het handig om te kijken of dit kan via panelclix. Je kunt dit doen door in de menubalk te klikken op “Clix verdienen” en vervolgens op “Online shoppen”. Hier kun je alle bedrijven zien waar je clix kunt sparen door aankopen te doen.
panelclix-clix-sparen-door-te-kopen

Luckyclix

Panelclix heeft ook een mogelijkheid genaamd “LuckyClix”. Dit is als het ware een soort van gokken. Je kunt namelijk 100 clix inzetten om 10 keer aan de hendel te trekken. Wanneer je een bepaalde volgorde aan afbeeldingen ziet kun je clix winnen. In de afbeelding hieronder kun je zien hoe dit precies werkt. Het is zelfs mogelijk om 100.000 clix te verdienen. Natuurlijk is deze kans vrij klein daarom raad ik je ook niet aan om op deze manier geld te gaan verdienen. Zelf heb ik het geprobeerd. Ik heb eerst 100 clix betaald en vervolgens heb ik er ook 100 gewonnen. Dit betekent dat ik geen verlies heb gemaakt, maar ook geen winst.
Panelclix-luckyclix

Voetbalclix

Ook is het mogelijk om te gokken op voetbalwedstrijden. Dit gaat in principe op dezelfde manier als bij LuckyClix. Je zet namelijk 100 clix op een bepaalde wedstrijd. Mocht dat team winnen dan krijg je er aardig wat voor terug, maar als je verliest raak je ook snel je clix kwijt.

Ik raad je aan dit alleen te doen wanneer je een beetje verstand van voetbal hebt.

Raceclix

Ook is het mogelijk om te gokken op de Formule 1. Je zet hier 100 clix in op de 3 coureurs die gaan winnen. Ook hiervoor geldt ik raad je alleen aan dit te doen wanneer je kennis hebt van de formule 1. Het is namelijk zonde om je clix hieraan weg te gooien.
Geld-verdienen-met-panelclix

Panelclix review: Wat zijn de Panelclix ervaringen van andere gebruikers?

Panelclix heeft op het moment duizenden actieve leden. Daarom zijn er ook heel veel reviews en ervaringen te vinden op het internet over Panelclix. Hieronder zal ik een aantal ervaringen plaatsen.

“Door de jaren heen al aardig wat keren geld laten uitkeren en dat werkt altijd prima.”

“Marktonderzoeken soms wel ‘stukje op weg’ en dan de melding dat je niet voldoet aan de eisen, maar over het algemeen prima.”

“Ook bij een vraag komt altijd een reactie. Als je ergens iets besteld hebt en vergeten hebt ‘Verdien clix’ aan te klikken of als je tussentijds even andere dingen bent gaan doen en het EC teken niet meer groen is: helaas pindakaas. Dus wel opletten.”

“Euroclix is een leuke manier om wat extra zakgeld te verdienen, en als je regelmatig meedoet aan onderzoeken gaat het best snel, en ze betalen lekker snel uit als je een betaling heb aangevraagd, top!!”

“Ben ruim 5 jaar lid en ontdek steeds meer mogelijkheden om clix te sparen en dan gaat het best snel. Vandaag mn 4e inwissel transactie ontvangen en dat is een leuk bedrag!! Hoe langer je door spaart hoe hoger de waarde van je clix wordt. Bijvoorbeeld 1000 clix is €10 maar 5000 clix is €70 en 10000 clix €150…….. leuk toch?”

Panelclix review: Hoeveel kun je verdienen bij Panelclix?

Nu je weet wat je allemaal kunt met panelclix zul je merken dat je hier aardig wat geld mee kunt gaan verdienen. Hoeveel je kunt verdienen is afhankelijk van de manieren die je gebruikt. De beste manier is door het aanbrengen van leden aangezien je hier 150 clix voor krijgt en 10% van het aantal clix dat je vrienden vervolgens gaan verdienen. We kunnen je wel vertellen wat je clix op het moment waard zijn en tot hoeveel je kunt gaan sparen. Bekijk hiervoor de onderstaande afbeelding.

panelclix-uitbetaling
Zoals je kunt zien loont door sparen bij Panelclix. Des te meer clix je hebt des te meer ze waard worden. Wil je dus zoveel mogelijk geld verdienen dat kun je het best je clix opsparen tot 100.000 clix. Aangezien dit toch flink wat is kan ik me voorstellen dat jij je geld eerder wilt hebben. Ik raad je dan aan om te sparen tot de 10.000 aangezien hier al een erg leuke inwisselkoers op zit.

Panelclix Review: Hoe gaan ze om met jouw gegevens?

Panelclix doet er alles aan om jouw persoonsgegevens zo goed mogelijk te beschermen. Zo maken ze gebruik van een beveiligde verbinding(SSL), kunnen vreemden niet zomaar in jouw account komen en staan de gegevens op goed beveiligde servers. Het is ook goed om te weten dat je gegevens bij Panelclix nooit gedeeld worden met andere partijen.
panelclix-betrouwbaar

Panelclix Review Conclusie

Supertof dat je deze hele Panelclix review hebt gelezen! Ik denk dat je inmiddels wel weet wat mijn mening over Panelclix is. Ik ben namelijk super positief over Panelclix, omdat het betrouwbaar is en je er veel mee kunt verdienen in relatief weinig tijd.

Ik heb mijn Panelclix inmiddels zo uitgebouwd dat ik €25 euro per dag verdien. Dit lijkt in eerste instantie niet veel, maar wat als ik je zeg dat ik hier maar 1 uur per dag mee bezig ben? Het voordeel van deze inkomsten is dat ze passief zijn. Dit betekent dat ik weinig tot geen moeite hoef te stoppen in het krijgen van deze inkomsten.

Wil jij ook €25 euro per dag verdienen en genoeg tijd overhouden om leuke dingen te doen? Dan raad ik je zeker aan om je gratis aan te melden bij Panelclix.

Panelclix review - Veelgestelde vragen

Wat is Panelclix?

Panelclix is een bedrijf waar jij je als particulier kunt aanmelden om enquêtes in te vullen. Deze enquêtes komen van andere grote bedrijven die bijvoorbeeld feedback willen over hun diensten, producten of klantenservice. Door deze enquêtes in te vullen spaar jij punten die je vervolgens kunt omzetten in geld.

Op dit moment Panelclix binnen Nederland en België de grootste en best betalende partij waar jij enquêtes kunt invullen.

Hoe werkt Panelclix?

Panelclix werkt erg eenvoudig. Het is wel belangrijk om eerst een account aan te maken, omdat je anders geen enquêtes kunt invullen. Zodra je een account hebt aangemeld kun jij jouw account volledig maken waar je ook punten voor spaart. Vervolgens krijg jij e-mails van Panelclix wanneer er nieuwe onderzoeken en enquêtes zijn die aansluiten bij jouw interesses.

Wat kost Panelclix?

Panelclix kost op dit moment helemaal niks. Je kunt je namelijk tijdelijk gratis aanmelden en direct beginnen met het invullen van enquêtes.

Is Panelclix gratis?

Ja, Panelclix is helemaal gratis. Zodra jij een account hebt aangemaakt kun jij direct beginnen met het invullen van enquêtes om geld te verdienen.

Hoe verdien je geld met enquêtes?

Je verdient geld met enquêtes door deze in te vullen. Vaak zijn de enquêtes uitgegeven door grote bedrijven. Vervolgens zorgen partijen als Panelclix ervoor dat de juiste enquête bij de juiste persoon terechtkomt. Jij krijgt vervolgens per ingevulde enquête een bepaald bedrag dat jij via jouw account kunt laten uitbetalen in euro’s.

Wat is het verband tussen Panelclix en Euroclix?

Panelclix is het programma waar jij de clix kunt verdienen. Deze worden vervolgens beheert door EuroClix. EuroClix zorgt er ook voor dat jij jouw verdiende punten kunt omzetten in geld dat ook echt op jouw bankrekening komt te staan.

Het is goed om hierbij te vermelden dat zowel EuroClix als Panelclix jouw gegevens nooit zullen verhandelen of duursturen. Wil jij hier meer informatie over? Dan kun je het beste even terug kijken in deze Panelclix review, want daar bespreek ik dit uitgebreid.

Tim-Gerrits

Tim Gerrits

Mijn naam is Tim Gerrits en ik heb een passie voor het bouwen van websites en webshops. Via deze blog help ik jou met het bouwen van jouw eigen website, webshop of online cursus. Daarnaast review ik ook WordPress thema’s, page builders en hostingpartijen zodat jij direct met de juiste tools van start kunt gaan!

Ook interessant

panelclix-logo
4.6/5