Neostrada Hosting Review 2022 Nederlands: Beste Hosting? Mijn Ervaringen!

Samenvatting: Neostrada is op dit moment een van de beste nederlandse webhosting partijen die jij voor jouw website kunt gebruiken. Dit heeft een aantal belangrijke redenen, want Neostrada hosting is super snel, heeft de keuze uit verschillende pakketten, levert een gratis SSL certificaat bij elk pakket en houdt het beheer voor hun klanten erg makkelijk en overzichtelijk. Mocht je er toch niet uitkomen? Dan beschikken ze ook over een klantenservice waaraan je echt kunt merken dat ze kwaliteit leveren en er alles aan doen om jou zo snel en goed mogelijk te helpen.

Ben jij al overtuigd? Via de gele knop hiernaast kun jij tijdelijk gebruik maken van een leuke korting! Hierbij ontvang je ook nog eens een gratis SSL certificaat die iedereen sowieso nodig heeft. Heb jij nog twijfels? Dan kan ik je zeker aanraden om deze Neostrada hosting review eens goed door te lezen waarin in onder andere mijn ervaringen deel.

Prijs

5/5

In vergelijking met andere nederlandse hostingpartijen is Neostrada niet duur.

Gebruiksvriendelijk

5/5

Neostrada is gebruiksvriendelijk, maar hiervoor moet je wel het Advanced of Extreme pakket kiezen.

Support

4/5

De support is zowel bereikbaar via livechat als mail waardoor jij snel geholpen gaat worden.

Wat is Neostrada hosting?

Neostrada is bedrijf dat inmiddels al meer dan 10 jaar actief is het leveren van hosting, maar hierbij ook direct alle bijkomende zaken. Denk bijvoorbeeld aan SSL certificaten, domeinregistratie en een groot aantal verschillende webhosting vormen waar ik jou later in deze Neostrada hosting review meer informatie over zal geven. Doordat Neostrada al zo lang actief in deze wereld weten ze precies wat er belangrijk is en hoe jij het maximale resultaat uit jouw website of webshop kunt halen. Dit heeft er dan ook voor gezorgd dat Neostrada inmiddels meer dan 50.000 klanten heeft die deze webhosting gemiddeld beoordelen met een 8,5!

Zoals je wel weet zijn er veel grote internationale webhosting partijen die claimen de beste webhosting partij van 2021 te zijn. Dit klinkt allemaal erg mooi en verleidelijk, maar ik zou mij zo kunnen voorstellen dat jij liever een webhosting partij dichter bij huis kiest. Waarom? Vaak voelt dit toch meer vertrouwd, zit je niet met verschillende tijdzones en kun je de klantenservice gewoon in jouw eigen taal benaderen wat voor velen een groot voordeel zal zijn.

Neostrada is gevestigd in Lelystad en heeft op dit moment verschillende servers binnen nederland actief waar jouw website of webshop op gehost kan worden. Doordat deze servers zich in nederland bevinden en jij waarschijnlijk ook bezoekers uit nederland of belgië op jouw website wilt krijgen is dit ideaal. Doordat de servers namelijk zo dichtbij zijn kan de juiste informatie veel sneller geleverd worden aan jouw bezoekers en dat betekent een snellere website. Vervolgens resulteert dat in een betere vindbaarheid in Google, wat weer voor meer klanten zorgt en dat zorgt vervolgens weer voor meer inkomsten. Het kiezen van een goede en betrouwbare webhosting partij is dus echt van groot belang voor het succes van jouw website of webshop.

Neostrada-review

Neostrada hosting review: Waarom zou jij deze hosting moeten gebruiken?

Ik heb je net al verteld wat Neostrada is, hoe ze te werk gaan en wat voor reputatie zij hebben opgebouwd in de afgelopen 10 jaar. Dit is al erg nuttige informatie voor het maken van een goede keuze, maar toch denk ik dit niet de exacte informatie is die jij zocht.

In dit onderdeel van deze Neostrada review ga ik jou daarom meer vertellen over webhosting van Neostrada zelf. Waarom zou jij namelijk voor de webhosting van Neostrada moeten kiezen en niet voor een andere partij. Ik heb hier uitgebreid onderzoek voor jou naar gedaan en zal de resultaat hiervan hieronder met jou delen en uiteraard toelichten. Op basis van deze gegevens kun jij vervolgens besluiten of Neostrada de beste webhosting is voor jouw website of webshop.

Geen technische kennis nodig

Wanneer jij een geschikte webhosting partij zoekt voor jouw website of webshop zal dit een van de eerste zaken zijn waar jij naar kijkt. Je wilt natuurlijk niet tegen het probleem aanlopen dat jouw website regelmatig offline is of dat er nog een hele hoop technische gezeur bij komt kijken voordat jij daadwerkelijk zelf jouw eigen website kunt gaan bouwen

In de afgelopen 10 jaar hebben ze dit bij Neostrada gemerkt en daarom hebben ze er volop op ingezet om hun systeem zo makkelijk mogelijk te maken. Hierdoor kun jij zelfs als totale beginner een domeinnaam en webhosting aanschaffen, een SSL certificaat koppelen en vervolgens met één druk op de knop WordPress installeren. Uiteraard wil je ook nog een bedrijfsmail aanmaken die aansluit bij jouw website. Denk bijvoorbeeld aan een info@jouwdomeinnaam.nl. Ook dit kan binnen Neostrada zonder dat daar ook maar enige technische kennis voor nodig is.

Wanneer jij een contactformulier op jouw website of webshop hebt geplaatst zul je merken dat er regelmatig spam in jouw mailbox gaat belanden. Dit wil je natuurlijk voorkomen, want een mailbox vol met spam is gigantisch irritant. Neostrada biedt daarom een SpamAssassin aan dat de spammailtjes automatisch uit jouw mailbox haalt. Vervolgens kun je ook nog gebruik maken van het antivirusprogramma dat jouw website en mail beschermt tegen virusaanvallen van buitenaf. Al deze zaken zijn bij Neostrada enorm eenvoudig in te stellen terwijl dat bij veel andere webhosting partijen nog wel eens een flinke klus kan worden.

Waarom-kiezen-voor-neostrada-hosting

Hostingpakketten voor iedereen

Zodra jij eenmaal een webhosting partij hebt gekozen kom je direct aan bij het volgende probleem. Er moet namelijk een een geschikt hostingpakket gevonden worden, want hierin zitten echt nog grote verschillen. Het is daarom zonde om hier direct een fout te maken, want het wisselen van hostingpakket gaat vaak niet heel erg makkelijk.

Het is hierbij vooral van belang dat je kijkt naar de bandbreedte(dataverkeer) waar jij met jouw hostingpakket recht op hebt. Bij Neostrada bestaat dit probleem al niet, want hier is de hoeveelheid bandbreedte onbeperkt wat betekent dat jij zoveel bezoekers op jouw website kunt krijgen als nodig is zonder dat er eind van de maand een extra rekening op de deurmat valt. 

Verder is het ook handig om te kijken naar het aantal domeinen dat jij op jouw webhostingpakket wilt plaatsen. Niet alle pakketten zijn namelijk geschikt voor meerdere domeinen. Wanneer jij dus meerdere websites of webshops in het een webhosting pakket wilt plaatsen moet je goed kijken naar welk pakket jij hier het beste voor kunt gaan gebruiken.

Neostrada heeft hosting pakketten samengesteld voor iedereen. Dus er is voor iedereen een geschikt hostingpakket te vinden, maar jij moet wel zelf gaan kijken welke licentie het beste bij jou past. Zo zijn de goedkopere pakketten minder veilig en ook stukken minder snel.

Neostrada-hosting-prijzen-kosten

Alle pakketten bevatten een gratis SSL certificaat

Heb jij zelf wel eens een onveilige website of webshop bezocht? Wanneer je op zo’n website komt krijg je direct een melding van Google dat deze website niet veilig is en dat je beter kunt terugkeren. Ook zul je in de zoekbalk een rood slotje met een kruisje zien. Dit betekent dat jouw website of webshop niet veilig is en dat de data eventueel door andere gestolen zou kunnen worden.

Een SSL certificaat is hier de oplossing voor en in deze tijd eigenlijk ook echt wel noodzakelijk. Wanneer bezoekers namelijk op een website komen die niet beveiligd is zullen zij deze namelijk snel weer verlaten en niet meer terugkomen waardoor jij een hoop inkomsten zult gaan mislopen.

Het SSL certificaat zorgt ervoor dat alle pagina’s op jouw website bereikbaar zijn via een HTTPS-verbinding. Door deze verbinding wordt jouw website geverifieerd en kunnen bezoekers veilig hun informatie op jouw website achterlaten zonder dat andere mensen deze informatie kunnen inzien. Bij Neostrada ontvang je bij elk pakket gratis een SSL certificaat. Wel zit er een verschil in de kwaliteit van deze certificaten dus persoonlijk zou ik aanraden om te kiezen voor het Advanced of Extreme webhosting pakket van Neostrada. Het instellen van dit certificaat kan binnen Neostrada met één druk op de knop.

Supersnelle servers voor een snelle website

Ik heb het eerder in deze Neostrada hosting review ook al even benoemd, maar snelheid is een super belangrijk onderdeel. Wanneer bezoekers namelijk jouw website bezoeken en die is erg traag zullen ze verder zoeken en uiteindelijk een aankoop doen bij jouw concurrent. Daarbij is ook Google geen fan van trage websites en dat laten ze goed merken, want met een trage website is het stukken lastiger om hoger in de zoekmachine gevonden te worden. Hierdoor loop je ook direct klanten en inkomsten mis.

Neostrada heeft er daarom voor gezorgd dat zij verschillende servers hebben staan in Nederland. Hierdoor kan de jouw website enorm snel vertoond worden aan jouw bezoekers doordat deze in de meeste gevallen ook uit nederland of belgië zullen komen. Doordat de server in nederland staat en bijvoorbeeld niet Engeland of Amerika is jouw website aanzienlijk sneller en dat gaat een hoop extra resultaat opleveren.

Om jouw website nog sneller te krijgen maken ze bij Neostrada ook gebruik van SSD drives. Deze drives zorgen voor nog snellere laadtijden en een duurzamer opslagsysteem. Om het vervolgens helemaal af te maken kun je er ook nog voor kiezen om een Content Delivery Network(CDN) aan jouw website te koppelen. Hierdoor kan jouw website nog veel sneller geladen worden, maar zo’n CDN heb je op het begin nog niet nodig. Wanneer je echt een grote website gaat krijgen met duizenden pagina’s kan dit echter wel een hele goede toevoeging zijn.

Neostrada-super-snelle-servers

Met één druk op de knop gratis WordPress installeren

Heb jij zelf al wel eens een website gebouwd? Dan zul je dit waarschijnlijk gedaan hebben met WordPress. Hoewel WordPress erg makkelijk werkt kan het installeren toch nog wel een karweitje zijn. Er moeten namelijk een aantal stappen genomen worden om dit op de juiste manier te kunnen doen. Ik heb daarom zelf een blog geschreven waarin ik stap voor stap uitleg hoe jij WordPress kunt installeren. Deze is erg handig, maar wanneer jij kiest voor de webhosting van Neostrada zul jij deze niet nodig hebben.

Neostrada is namelijk zo ingericht dat jij met één druk op de knop WordPress kunt installeren op jouw domeinnaam. Het enige wat jij vervolgens nog hoeft te doen is de stappen te doorlopen om een account aan te maken. Deze gegevens heb jij vervolgens nodig om te kunnen inloggen op jouw website, want je wilt natuurlijk wel een wachtwoord op jouw website hebben.

Zodra jij WordPress eenmaal hebt geïnstalleerd ben jij volledig vrij om helemaal zelf een eigen website of webshop te gaan bouwen. Hiervoor kun je kiezen uit een groot aantal WordPress thema’s, page builders en plug-ins die het bouwen van een website een stuk makkelijker maken of extra functionaliteiten aan jouw website toevoegen.

Gratis back-ups

Wanneer jij bezig bent met het bouwen van jouw website wil je natuurlijk zeker weten dat dit goed gaat, maar toch wil je ook gewoon dingen proberen. Dit is ook wel nodig, want zonder te proberen ga je nooit vooruit komen. Het probleem dat vele mensen dan ook kennen is dat ze heel voorzichtig zijn met het bouwen van een website, omdat ze niks fout willen doen. Ook heb je dan nog de mensen die liever een website laten bouwen.

Het maken van fouten is niet erg, maar het kan wel veel tijd kosten om deze fouten weer op te lossen. Het is daarom belangrijk dat je regelmatig een back-up van jouw website maakt. Wanneer er dan wat fout gaat kun jij jouw website makkelijk terugzetten naar de vorige backup die jij hebt gemaakt. Dit kan erg eenvoudig via het account dat jij hebt aangemaakt bij Neostrada.

Binnen Neostrada is het zelfs mogelijk om automatisch back-ups te laten maken. Ik zal je daarom ook zeker aanraden om deze functionaliteit aan te zetten, want het kan nog best wel eens voorkomen dat je vergeet een backup te maken. Met deze functionaliteit van Neostrada hoef je daar niet bang voor te zijn, want je kunt hier namelijk instellen dat er elke dag automatisch een back-up van jouw website wordt gemaakt.

Neostrada-wordpress-hosting

Veel aandacht gestopt in de beveiliging van jouw website

Je wilt voorkomen dat hackers in jouw website of webshop kunnen komen of dat zij bij data van jouw bezoekers kunnen komen. Neostrada snapt dit en doet er daarom alles aan de om de websites van hun klanten zo goed mogelijk te beschermen tegen dit soort kwetsbaarheden. Om jouw website of webshop zo goed mogelijk te beveiligen maakt Neostrada gebruik van een aantal functionaliteiten.

De eerste beveiliging die Neostrada toepast is het SSL certificaat dat ik eerder in deze Neostrada review al benoemde, maar dat is natuurlijk nog lang niet alles. Neostrada beschikt namelijk ook nog over een ingebouwde virusscanner die jouw website en mail tegen virussen beschermd. Zoals je wel kunt raden heeft Neostrada ook belangrijke beveiligings functionaliteiten op hun servers toegevoegd om ervoor te zorgen dat ook hier niet ingebroken kan worden en jouw website altijd online zal zijn.

Natuurlijk zijn dit nog lang niet alle acties die Neostrada neemt tegen beveiliging, maar wel de functionaliteiten met de grootste impact. Daarbij zijn de andere acties die Neostrada heeft genomen vrij ingewikkeld en voor de meeste te technisch om hier in deze review te behandelen.

Toegang tot de webmail van Neostrada

Bij een website of webshop hoort natuurlijk een e-mailadres. Zoals je wel zult snappen gebruik je voor jouw bedrijfswebsite geen standaard gmail of outlook e-mailadres, maar kiest je voor een e-mailadres dat aansluit bij de domeinnaam van jouw website of webshop. Om dit echter te kunnen aanmaken heb je e-mailhosting nodig.

Bij Neostrada is dit mogelijk en erg eenvoudig om in te stellen. Om een bedrijfs e-mailadres aan te maken hoef je namelijk alleen maar in te loggen op jouw account en hier volgens naar “e-mailaccounts” te gaan. Hier kun je vervolgens zelf een e-mailadres aanmaken dat jouw domeinnaam bevat. Denk bijvoorbeeld aan een info@jouwdomeinnaam.nl, maar wanneer je meerdere medewerkers hebt kun je ook voor elke medewerker een eigen e-mailadres aanmaken wat ook erg handig kan zijn.

Het gebruiken van zakelijke e-mailadressen is volledig gratis en brengt geen extra kosten met zich mee. Je kunt hier dus echt wel een aantal e-mailadressen aanmaken die bij jouw domeinnaam

Neostrada hosting review: Zijn er ook nadelen?

Inmiddels heb ik al erg veel informatie over Neostrada gegeven in deze Neostrada hosting review, maar is dat dan alles? Nee, we hebben inmiddels namelijk alle sterke punten van Neostrada besproken maar zoals elk bedrijf heeft ook Neostrada zijn nadelen. Al moet ik wel eerlijk toegeven dat ik deze nadelen van Neostrada in vergelijking met andere hostingpartijen wel erg vind meevallen. Ik zal dit nadeel daarom even met je bespreken.

De goedkope pakketten zijn niet heel bijzonder

Zoals ik eerder in deze Neostrada hosting review heb je de keuze uit verschillende hostingpakketten. Deze variëren sterk in prijs, maar ook in functionaliteiten, beveiliging, snelheid en gebruiksgemak. Dat brengt me dan ook direct bij het nadeel van Neostrada, want de goedkopere pakketten van Neostrada zijn toch wel slecht te benoemen.

Zo het je bijvoorbeeld het Light abonnement wat super goedkoop is, maar voor dat geld krijg je dan ook echt super weinig. Je kunt er uiteraard een website mee bouwen, maar deze zal niet snel zijn, niet veilig zijn en het zal lastig zijn om hier zelf helemaal wat op te kunnen bouwen.

Wanneer je het mij zal vragen zal ik je aanraden om alleen te kijken naar het Advanced of Extreme pakket. Deze zijn inderdaad wat duurder, maar wanneer je echt een serieuze en professionele website wilt gaan opzetten zul je dit echt wel nodig gaan hebben. Maak daarom echt een goede en weloverwogen keuze en kijk niet alleen naar de hosting kosten!

Neostrada hosting review: Uit welke hostingpakketten kun je kiezen?

Wanneer je hebt gekozen voor Neostrada heb je de keuze uit vier verschillende hostingpakketten. Het is goed om je hier goed in te verdiepen, want deze pakketten verschillen veel van elkaar. Daarom is het van groot belang dat je goed gaat controleren wat jij in jouw website of webshop wilt hebben, hoe goed jouw website moet zijn en bijvoorbeeld hoeveel domeinen jij in jouw hostingpakket wilt plaatsen.

Het goedkoopste pakket is het Light webhosting pakket. Dit pakket heeft een prijs van €1,00 per maand, maar dan krijg je dan ook bijna niks voor. Nou ja je krijgt wel alles wat je nodig hebt voor het opzetten van een basis website, maar de kwaliteit, snelheid en veiligheid daarvan vallen dan wel erg tegen. Voor een test website kan dit pakket daarom geschikt zijn, maar wanneer je echt een bedrijf wilt opzetten raad ik je dit pakket echt af.

Als tweede kun je kiezen voor het Standaard webhosting pakket. De prijs van dit pakket bedraagt €6,99 per maand. Hier krijg je al een stuk meer dan in het light pakket en ook kun je hier al een snellere website verwachten, maar ook voor deze licentie geldt dat ik hem niet snel zou aanraden. De snelheid van een website is namelijk zo belangrijk en daar wil je gewoon beter op scoren dan dat je met dit pakket kunt.

Vervolgens heb je de keuze uit het Advanced pakket. Hiermee kun je al aardig uit de voeten, heb je een snellere website, is de website beter beveiligd en is het gebruiksgemak ook nog een stuk beter. Bij deze licentie begint het dan ook interessant te worden, omdat je hier voor een kleine extra dan het Standaard pakket toch een hoop meer krijgt. De kosten voor dit pakket bedragen €7,99 per maand.

Als laatste kun je kiezen voor het Extreme webhosting pakket. Dit is echt het maximale pakket waarmee je echt het maximale uit jouw website of webshop kunt gaan halen. Ik zal de meeste mensen daarom aanraden om te kiezen voor deze licentie of de Advanced licentie, omdat je hier simpelweg het meeste waar krijgt voor jouw geld. De kosten voor dit pakket bedragen €9,99 per maand.

Neostrada-hosting-prijzen-kosten

Neostrada hosting ervaringen: Wat zijn mijn ervaringen met Neostrada?

Ik heb op dit moment een aantal websites en webshop die ik bij verschillende hosting partijen heb staan. Zoals je dus wel kunt gokken heb ik dus ook een aantal van mijn websites gehost bij Neostrada en persoonlijk ben ik daar tot op heden erg tevreden over. Ik wil hier dan wel bij vermelden dat ik heb gekozen voor het Extreme webhosting pakket dat op alle punten natuurlijk beter is dan de goedkopere pakketten. Mocht jij hier het budget voor hebben zal ik je dit pakket zeker aanraden.

In mijn Neostrada account heb ik op dit moment 4 domeinen staan die uiteraard ook een website hebben. Uiteraard heb ik hiervoor verschillende snelheidstesten gedaan en kan ik garanderen de snelheden van dit pakket in vergelijking met andere webhosting partijen binnen nederland echt super goed zijn. Al mijn websites die ik bij Neostrada heb gehost halen laadtijden van minder dan 1,5 seconde en dat is gewoon echt bizar snel.

Er is één moment geweest dat ik contact moest opnemen met de klantenservice, omdat ik iets verkeerd had doorgegeven tijdens het overzetten van mijn website naar hun webhosting. Nadat ik contact had opgenomen werd dit erg snel opgelost. Op de klantenservice heb ik daarom ook erg goede ervaringen met Neostrada.

Wat zijn de ervaringen van andere gebruikers met Neostrada?

Inmiddels heb je uitgebreid mijn ervaringen met Neostrada kunnen lezen, maar wat zijn de ervaringen van andere gebruikers. Neostrada heeft namelijk meer dan 50.000 klanten en dan zullen er ook stukken meer ervaringen te vinden zijn dan alleen die van mij. In dit geval maakt Neostrada gebruik Kiyoh, wat een reviewsite is waar gebruikers hun ervaringen kunnen delen met een bepaald bedrijf. In dit geval gaat het dus over de ervaringen van andere partijen met Neostrada.

Wanneer je hier zult kijken zul je direct zien dat Neostrada erg goed wordt aanbeveelt door hun gebruikers. Zo zijn er meer dan 6.500 reviews achtergelaten en scoren ze op basis van deze reviews gemiddeld een 8.7. Er is dus genoeg reden om te kiezen voor de webhosting van Neostrada.

Neostrada-hosting-ervaringen

Neostrada hosting review: Hoe is de klantenservice?

Wanneer jij een webhosting partij moet kiezen voor het hosten van jouw website of webshop gaat het uiteraard voor het grootste deel om de kwaliteit, maar uiteraard komt hier ook een deel klantenservice bekijken. Je wilt natuurlijk niet dat wanneer er een probleem is ontstaat er niemand bereikbaar is die jou hierbij kan helpen. Dit is dan ook de reden dat ik in al mijn reviews de klantenservice als essentieel onderdeel meeneem. Het nu daarom ook tijd om de klantenservice van Neostrada in deze review eens onder de loep te nemen.

De klantenservice van Neostrada is naar mijn ervaringen erg goed. Ten eerste is het al fijn dat ze nederlands zijn en dat je dus niet hoeft te communiceren in een andere taal en vaak ook een andere tijdzone. Hierdoor kun je veel sneller en makkelijker contact opnemen met de klantenservice van Neostrada. 

Je hebt de keuze om gebruik te maken van de live chat om het snelst antwoord op jouw vragen te krijgen, maar het is ook mogelijk om gewoon een mailtje te sturen. De klantenservice is dagelijks beschikbaar van 9:00-17:00 en op zaterdag van 10:30 tot 17:00.

Neostrada-hosting-klantenservice

Neostrada hosting review: Wat kost het?

Tijd om het over de prijzen te hebben, want die mogen natuurlijk niet ontbreken in deze Neostrada hosting review. Ik zal alvast zeggen dat de prijzen van Neostrada hosting in vergelijking met andere Nederlandse hostingpartijen erg meevallen.

Zoals je eerder in deze Neostrada hosting review al hebt gelezen heb je de keuze uit vier verschillende hostingpakketten. Het goedkoopste pakket kost €1,00 euro per maand en de kosten kunnen oplopen tot €9,99 euro per maand. De kosten vallen dus reuze mee wanneer je echt een professionele en resultaatgerichte website wilt gaan opzetten. 

Doordat je bij Neostrada de keuze hebt uit vier verschillende keuze hoef je niet bang te zijn dat er geen geschikt pakket voor jou tussen zit. Door de grote keuze zal er voor iedereen namelijk wel een geschikt pakket tussen zitten en hoef je in ieder geval niet bang te zijn dat je te veel gaat betalen.

Conclusie: Is Neostrada de beste hosting voor jouw website?

Inmiddels zijn we aangekomen aan het einde van deze Neostrada hosting review en dat betekent dat het tijd is voor een conclusie. Het is daarom tijd om de volgende vraag te beantwoorden: “Is Neostrada de beste webhosting voor jouw website?

Als je het mij vraagt zeg ik met volle overtuiging ja! Neostrada is namelijk Nederlands, beschikt over super snelle servers die ook nog eens in Nederland staan. Verder is Neostrada erg makkelijk in gebruik, kun je met één druk op de knop WordPress installeren, krijg je een gratis SSL certificaat en kun je met problemen altijd snel en makkelijk terecht bij de klantenservice!

Let er wel op dat niet alle pakketten even geschikt zijn. Het Light webhosting pakket zal ik namelijk afraden en bij het Standaard pakket twijfel ik zelf een beetje. Wanneer je interesse hebt in het Advanced of Extreme webhostingpakket kan ik deze in ieder geval zeker aanraden!

Tim-Gerrits

Tim Gerrits

Mijn naam is Tim Gerrits en ik heb een passie voor het bouwen van websites. Daarnaast heb ik de afgelopen jaren veel kennis opgedaan over WordPress thema’s, WordPress page builders, SEO, WordPress hosting en alles wat hierbij komt kijken. Via deze blog help ik jou bij het vinden van het beste materiaal voor jouw website!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp

Reacties & Ervaringen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Neostrada hosting Review

€1,00
9.3

Makkelijk in Gebruik

9.5/10

Zoekmachine vriendelijk

9.3/10

Snelheid

9.0/10

Klantenservice

9.0/10

Prijs

9.5/10

Pluspunten

  • Super snelle webhosting
  • Servers in Nederland
  • Gratis domeinnaam & SSL certificaat
  • Gratis website verhuizen naar Neostrada
  • Automatisch back-ups laten maken

Minpunten

  • Goedkopere pakketten vallen tegen