Neostrada Hosting Review 2022 Nederlands: Beste Hosting? Mijn Ervaringen!

Samenvatting: Neostrada is op dit moment een van de populairste nederlandse hosting partijen die jij voor jouw website of webshop kunt gebruiken. Dit heeft een aantal belangrijke redenen, want zo is Neostrada hosting bijvoorbeeld super snel, heb je de keuze uit verschillende pakketten, ontvang je een gratis SSL certificaat bij elk pakket en is het beheer voor jou als klant erg eenvoudig. Mocht je er toch niet uitkomen? Dan beschikken ze bij Neostrada ook over een klantenservice waaraan je echt kunt merken dat ze kwaliteit leveren en er alles aan doen om jou zo snel en goed mogelijk te helpen.

Ben jij al overtuigd? Via de gele knop hiernaast kun jij tijdelijk gebruik maken van een leuke korting! Hierbij ontvang je ook nog eens een gratis SSL certificaat die je sowieso nodig hebt voor een maximale beveiliging. Heb jij nog twijfels? Dan kan ik je zeker aanraden om deze Neostrada hosting review eens goed door te lezen waarin in onder andere mijn ervaringen deel.

Neostrada-hosting-review-nederlands

Vanaf €1,00 per maand

Gebruiksvriendelijkheid

4.6/5

Klantenservice

4.6/5

Snelheid

4.7/5

Prijs

4.9/5
Inhoudsopgave

Wat is Neostrada hosting?

Neostrada is een Nederlands hostingbedrijf dat inmiddels al meer dan 10 jaar actief is het leveren van hosting, maar hierbij ook direct alle bijkomende zaken voor jou regelt. Denk in dit geval bijvoorbeeld aan het leveren van SSL certificaten, domeinregistratie, webmail en een aantal verschillende soorten webhosting. Hier zal ik jou later in deze Neostrada hosting review meer over vertellen.

Doordat Neostrada al zo lang actief in de wereld van webhosting weten ze precies wat er belangrijk is en hoe jij het maximale resultaat uit jouw website of webshop kunt halen. Dit heeft er dan ook voor gezorgd dat Neostrada inmiddels meer dan 50.000 klanten heeft die de webhosting gemiddeld beoordelen met een 8,5! Hier kunnen we dus echt niks slechts over zeggen.

Zoals je wel weet zijn er veel grote internationale webhosting partijen die claimen de beste webhosting partij te zijn. Dit klinkt allemaal erg mooi en verleidelijk, maar ik zou me zo kunnen voorstellen dat jij liever een webhosting partij dichter bij huis kiest. Waarom? Vaak voelt dit toch meer vertrouwd, zit je niet met verschillende tijdzones en kun je de klantenservice gewoon in jouw eigen taal benaderen wat voor velen een groot voordeel zal zijn.

Neostrada is een Nederlandse hosting provider die gevestigd is in Lelystad. Op dit moment heeft Neostrada verschillende servers binnen nederland waar jouw website of webshop op gehost kan worden. Doordat deze servers zich in nederland bevinden en jij waarschijnlijk ook bezoekers uit nederland of belgië op jouw website wilt krijgen is dit ideaal. Doordat de servers namelijk zo dichtbij zijn kan de juiste informatie veel sneller geleverd worden aan jouw bezoekers en dat betekent een snellere website

Een snellere website resulteert vervolgens weer in een betere vindbaarheid in Google, wat weer voor meer klanten zorgt en dat zorgt vervolgens weer voor meer inkomsten. Het kiezen van een goede en betrouwbare webhosting partij is dus echt van groot belang voor het succes van jouw website of webshop.

Neostrada-review

Neostrada hosting review: Waarom zou jij de voor de hosting van Neostrada moeten kiezen?

Hierboven heb je al kunnen lezen wat Neostrada precies is, hoe lang ze al actief zijn in de hosting wereld en waar ze jou naast hosting allemaal nog meer bij kunnen helpen. Neostrada heeft inmiddels een flinke reputatie opgebouwd van meer dan 10 jaar. Hierdoor kunnen we al wel zeggen dat je met Neostrada een goede keuze maakt, maar natuurlijk gaan we ook dieper in op de hosting zelf.

In dit onderdeel van deze Neostrada review ga ik jou daarom meer vertellen over webhosting van Neostrada zelf. Waarom zou jij namelijk voor de webhosting van Neostrada moeten kiezen en niet voor die van een andere partij. Ik heb hier uitgebreid onderzoek, voor jou, naar gedaan en zal de resultaat hieronder met jou delen en uiteraard toelichten. Op basis van deze gegevens kun jij vervolgens besluiten of Neostrada de beste WordPress webhosting is voor jouw website of webshop.

Geen technische kennis nodig

Wanneer jij een geschikte webhosting partij zoekt voor jouw website of webshop zal dit een van de eerste zaken zijn waar jij naar kijkt. Je wilt natuurlijk niet tegen het probleem aanlopen dat jouw website regelmatig offline is of dat er nog een hele hoop technische gezeur bij komt kijken voordat jij daadwerkelijk zelf jouw eigen website kunt gaan bouwen

In de afgelopen 10 jaar hebben ze dit bij Neostrada gemerkt en daarom hebben ze er volop op ingezet om hun systeem zo makkelijk mogelijk te maken voor hun gebruikers. Hierdoor kun jij zelfs als totale beginner een eigen domeinnaam en webhosting pakket aanschaffen, een SSL certificaat koppelen en vervolgens met één druk op de knop WordPress installeren. Uiteraard wil je ook nog een bedrijfsmail aanmaken die aansluit bij jouw website. Denk bijvoorbeeld aan een info@jouwdomeinnaam.nl. Ook dit kan binnen Neostrada zonder dat daar ook maar enige technische kennis voor nodig is.

Wanneer jij een contactformulier op jouw website of webshop hebt geplaatst zul je merken dat er regelmatig spam in jouw mailbox gaat belanden. Dit wil je natuurlijk voorkomen, want een mailbox vol met spam is gigantisch irritant. Neostrada biedt daarom een SpamAssassin aan dat de spammailtjes automatisch uit jouw mailbox haalt. Vervolgens kun je ook nog gebruik maken van het antivirusprogramma dat jouw website en mail beschermt tegen virusaanvallen van buitenaf. Al deze zaken zijn bij Neostrada enorm eenvoudig in te stellen terwijl dat bij veel andere webhosting partijen nog wel eens een flinke klus kan worden.

Waarom-kiezen-voor-neostrada-hosting

Hostingpakketten voor iedereen

Zodra jij eenmaal een webhosting partij hebt gekozen kom je direct aan bij het volgende probleem. Er moet namelijk een een geschikt hostingpakket gevonden worden, want er zitten grote verschillen tussen de verschillende hosting pakketten waaruit jij kunt kiezen. Het is daarom zonde om hier direct een fout te maken, want het wisselen van hostingpakket gaat vaak niet heel erg makkelijk.

Bij het kiezen van een hostingpakket is het vooral erg belangrijk dat je kijkt naar de hoeveelheid bandbreedte(dataverkeer) waar jij met jouw hostingpakket recht op hebt. Bij Neostrada bestaat dit probleem al niet, want hier is de hoeveelheid bandbreedte onbeperkt wat betekent dat jij zoveel bezoekers op jouw website kunt ontvangen als nodig is zonder dat er eind van de maand een extra rekening op de deurmat valt. 

Verder is het ook handig om te kijken naar het aantal domeinen dat jij in jouw webhostingpakket wilt plaatsen. Niet alle pakketten zijn namelijk geschikt voor meerdere domeinen. Wanneer jij dus meerdere websites of webshops in een webhosting pakket wilt plaatsen moet je goed kijken welk pakket jij hier het beste voor kunt gaan gebruiken.

Als laatste heeft Neostrada uiteraard hosting pakketten samengesteld voor iedereen. Hierdoor is er voor iedereen een geschikt hostingpakket te vinden, maar natuurlijk moet jij wel zelf even kijken welk pakket het beste aansluit bij jouw wensen. Zo zijn de goedkopere pakketten minder veilig en ook lang niet zo snel.

Neostrada-hosting-prijzen-kosten

Alle pakketten bevatten een gratis SSL certificaat

Heb jij zelf wel eens een onveilige website of webshop bezocht? Wanneer je op zo’n website komt krijg je direct een melding van Google dat deze website niet veilig is en dat je beter kunt terugkeren naar de zoekresultaten. Klik je toch door naar de website? Dan krijg je een rood slotje met een kruisje te zien. Dit betekent dat jouw website of webshop niet veilig is en dat de data eventueel door andere gestolen zou kunnen worden.

Zoals je wel zult snappen zal het grootste aantal potentiële klanten niet doorgaan naar jouw website, maar direct terugkeren naar de zoekresultaten wanneer ze de melding krijgen dat jouw website niet veilig is. Een veilige website is daarom erg belangrijk.

Door gebruik te maken van een SSL certificaat kun jij jouw website al een stuk beter beveiligen. Naast dat het zorgt voor een betere beveiliging is het inmiddels ook bijna een verplichting. Google neemt het namelijk ook mee om te bepalen hoe goed jouw website gevonden gaat worden in Google.

Het SSL certificaat zorgt ervoor dat alle pagina’s op jouw website bereikbaar zijn via een HTTPS-verbinding. Door deze verbinding wordt jouw website geverifieerd en kunnen bezoekers veilig hun informatie op jouw website achterlaten zonder dat andere mensen deze informatie kunnen inzien. Bij Neostrada ontvang je bij elk pakket gratis een SSL certificaat. Wel zit er een verschil in de kwaliteit van deze certificaten dus persoonlijk zou ik aanraden om te kiezen voor het Advanced of Extreme webhosting pakket van Neostrada. Het instellen van dit certificaat kan binnen Neostrada met één druk op de knop.

Supersnelle servers voor een snelle website

Eerder in deze Neostrada hosting review heb ik al het al even benoemd, maar een snelle website is echt super belangrijk. Wanneer bezoekers namelijk jouw website bezoeken en die blijkt vervolgens erg traag te zijn zullen potentiële klanten jouw website snel weer verlaten en naar jouw concurrenten gaan.

Verder is ook Google geen fan van trage websites en dat laten ze goed merken, want met een trage website is het stukken lastiger om goed gevonden te worden in Google. Hierdoor loop je ook direct klanten en inkomsten mis. Dus het investeren in snelle hosting is erg belangrijk.

Neostrada heeft er daarom voor gezorgd dat zij verschillende servers hebben staan in Nederland. Hierdoor kan de jouw website enorm snel vertoond worden aan jouw bezoekers doordat deze in de meeste gevallen ook uit nederland of belgië zullen komen. Doordat de server in nederland staat en bijvoorbeeld niet Engeland of Amerika is jouw website aanzienlijk sneller en dat gaat een hoop extra resultaat opleveren.

Om jouw website nog sneller te maken, maken ze bij Neostrada ook gebruik van SSD hardeschijven. Deze harde schijven zorgen voor nog snellere laadtijden en een duurzamer opslagsysteem. Om het vervolgens helemaal af te maken kun je er ook nog voor kiezen om een Content Delivery Network(CDN) aan jouw website te koppelen. Hierdoor kan jouw website nog veel sneller geladen worden, maar zo’n CDN heb je op het begin nog niet nodig. Wanneer je echt een grote website gaat krijgen met duizenden pagina’s kan dit echter wel een hele goede toevoeging zijn.

Neostrada-super-snelle-servers

Met één druk op de knop gratis WordPress installeren

Heb jij zelf al wel eens een website gebouwd? Dan zul je dit waarschijnlijk gedaan hebben met WordPress. Hoewel WordPress erg makkelijk werkt kan het installeren toch nog wel een karweitje zijn. Er moeten namelijk een aantal stappen doorlopen worden om dit op de juiste manier te kunnen doen. Gaat er iets mis? Dan kan dit grote effecten op de resultaten van jouw website hebben.

Ik heb daarom zelf een blog geschreven waarin ik stap voor stap uitleg hoe jij WordPress kunt installeren. Deze is erg handig, maar wanneer jij kiest voor de webhosting van Neostrada zul jij deze niet nodig hebben. Neostrada is namelijk zo ingericht dat jij met één druk op de knop WordPress kunt installeren op jouw domeinnaam. 

Het enige wat jij vervolgens nog moet doen is de stappen doorlopen om een account aan te maken. Deze gegevens heb jij vervolgens nodig om te kunnen inloggen op jouw website, want je wilt natuurlijk wel een wachtwoord op jouw website hebben.

Zodra jij WordPress eenmaal hebt geïnstalleerd ben jij volledig vrij om helemaal zelf een eigen website of webshop te gaan bouwen. Hiervoor kun je kiezen uit een groot aantal WordPress thema’s, page builders en plug-ins die het bouwen van een website een stuk makkelijker maken of extra functionaliteiten aan jouw website toevoegen.

Gratis back-ups maken

Wanneer jij bezig bent met het bouwen van jouw website wil je natuurlijk zeker weten dat dit goed gaat, maar toch wil je ook gewoon dingen proberen. Dit is ook wel nodig, want zonder te proberen ga je nooit vooruit komen. Het probleem dat vele mensen dan ook kennen is dat ze heel voorzichtig zijn met het bouwen van een website, omdat ze niks fout willen doen. Ook heb je dan nog de mensen die liever een website laten bouwen.

Het maken van fouten is niet erg, maar het kan wel veel tijd of geld kosten om deze fouten weer op te lossen. Het is daarom belangrijk dat je regelmatig een back-up van jouw website maakt. Mocht er dan wat fout gaat kun jij jouw website makkelijk terugzetten naar de laatste backup die jij hebt gemaakt. Dit kan erg eenvoudig via het account dat jij hebt aangemaakt bij Neostrada.

Binnen Neostrada is het zelfs mogelijk om automatisch back-ups te laten maken. Ik zal je daarom ook zeker aanraden om deze functionaliteit aan te zetten, want het kan nog best wel eens voorkomen dat je vergeet een backup te maken. Ook bespaart het een hoop tijd, want elke keer handmatig een backup maken gaat op termijn een hoop tijd kosten. Met deze functionaliteit van Neostrada hoef je daar niet bang voor te zijn, want je kunt hier namelijk instellen dat er elke dag automatisch een back-up van jouw website wordt gemaakt.

Neostrada-wordpress-hosting

Maximale beveiliging van jouw website of webshop

Je wilt voorkomen dat hackers in jouw website of webshop kunnen komen of dat zij bij data van jouw bezoekers kunnen komen. Neostrada snapt dit en doet er daarom alles aan de om de websites en webshops van hun klanten zo goed mogelijk te beschermen tegen dit soort kwetsbaarheden. Om jouw website of webshop zo goed mogelijk te beveiligen maakt Neostrada gebruik van een aantal functionaliteiten.

De eerste beveiliging die Neostrada toepast is het SSL certificaat dat ik eerder in deze Neostrada review al benoemde, maar dat is natuurlijk nog lang niet alles. Neostrada beschikt namelijk ook nog over een ingebouwde virusscanner die jouw website en mail tegen virussen beschermd. Zoals je wel kunt raden heeft Neostrada ook belangrijke beveiligings functionaliteiten op hun servers toegevoegd om ervoor te zorgen dat ook hier niet ingebroken kan worden en jouw website altijd online zal zijn.

Natuurlijk zijn dit nog lang niet alle acties die Neostrada neemt tegen beveiliging, maar wel de functionaliteiten met de grootste impact. Daarbij zijn de andere acties die Neostrada heeft genomen vrij ingewikkeld en voor de meeste te technisch om hier in deze review te behandelen.

Gratis toegang tot de Neostrada webmail

Bij een website of webshop hoort natuurlijk een professioneel e-mailadres. Zoals je wel zult snappen gebruik je voor jouw bedrijfswebsite geen standaard gmail of outlook e-mailadres, maar kiest je voor een e-mailadres dat aansluit bij de domeinnaam van jouw website of webshop. Om dit echter te kunnen aanmaken heb je e-mailhosting nodig.

Bij Neostrada is dit mogelijk en erg eenvoudig om in te stellen. Om een bedrijfs e-mailadres aan te maken hoef je namelijk alleen maar in te loggen op jouw account en hier volgens naar “e-mailaccounts” te gaan. Hier kun je vervolgens zelf een e-mailadres aanmaken dat jouw domeinnaam bevat. Denk bijvoorbeeld aan een info@jouwdomeinnaam.nl, maar wanneer je meerdere medewerkers hebt kun je ook voor elke medewerker een eigen e-mailadres aanmaken wat ook erg handig kan zijn.

Het gebruiken van zakelijke e-mailadressen is volledig gratis en brengt geen extra kosten met zich mee. Je kunt hier dus echt wel een aantal e-mailadressen aanmaken die bij jouw domeinnaam aansluiten.

Neostrada cPanel

Hosting is en blijft een vak apart. Je hebt namelijk best wat technische kennis nodig om te snappen wat hosting nou precies inhoudt en wat je hier allemaal bij nodig hebt. Dat jij hier als beginner weinig van snapt is dus totaal niet gek. Wel is het kiezen van de juiste hosting provider hierdoor een stuk lastiger. Het is daarom goed om te weten dat Neostrada beschikt over een cPanel.

Het cPanel is eigenlijk een platform dat hostingpartijen gebruiken om het beheren van hostingpakketten zo eenvoudig mogelijk te maken. Vaak doen hostingpartijen ook nog extra optimalisaties aan zo’n platform om zaken nog makkelijker te maken.

Het cPanel zorgt er in dit geval voor dat jij jouw website of webshop erg makkelijk kunt beheren en zelf zonder enige technische kennis de meest geavanceerde zaken kunt aanpassen. Dat je hier bij Neostrada gratis gebruik van kunt maken is daarom een groot voordeel!

Neostrada hosting review: Heeft Neostrada ook nadelen?

Inmiddels heb jij precies gezien wat de hosting van Neostrada zo interessant maakt. Zo is de hosting snel, erg makkelijk in gebruik en ontvang je bij elk hostingpakket een gratis SSL certificaat. Toch is dat nog lang niet alles wat ik in deze Neostrada hosting review bespreken.

In het volgende onderdeel van deze Neostrada review ga ik namelijk dieper in op de nadelen van Neostrada. Er is namelijk geen enkele hosting provider die geen nadelen heeft. Wel wil ik hierbij vermelden dat een nadeel voor mij geen nadeel voor jou hoeft te zijn of andersom.

De goedkope hosting is niet erg bijzonder

Zoals ik eerder in deze Neostrada hosting review heb je de keuze uit verschillende hostingpakketten. Deze variëren sterk in prijs, maar ook in functionaliteiten, beveiliging, snelheid en gebruiksgemak. Dat brengt me dan ook direct bij het nadeel van Neostrada, want de goedkopere pakketten van Neostrada zijn toch wel slecht te benoemen.

Zo heb je bijvoorbeeld het Light abonnement wat super goedkoop is, maar voor dat geld krijg je dan ook echt super weinig. Je kunt er uiteraard een website mee bouwen, maar deze zal niet snel zijn, niet veilig zijn en het zal lastig zijn om hier zelf helemaal wat op te kunnen bouwen. In dit geval is Neostrada niet de juiste keuze, maar kun je beter kijken naar de hosting van Cloud86. Deze is goedkoper en naar mijn mening ook een stuk beter.

Wanneer je het mij zal vragen zal ik je aanraden om alleen te kijken naar het Advanced of Extreme pakket. Deze zijn inderdaad wat duurder, maar wanneer je echt een serieuze en professionele website wilt gaan opzetten zul je dit echt wel nodig gaan hebben. Maak daarom echt een goede en weloverwogen keuze en kijk niet alleen naar de hosting kosten!

Neostrada hosting review: Uit welke hosting pakketten kun je kiezen?

Wanneer je hebt gekozen voor de hosting van Neostrada heb je de keuze uit vier verschillende hostingpakketten. Het is goed om je hier goed in te verdiepen, want deze pakketten verschillen veel van elkaar. Daarom is het van groot belang dat je goed gaat controleren wat jij in jouw website of webshop wilt hebben, hoe goed jouw website moet zijn en bijvoorbeeld hoeveel domeinen jij in jouw hostingpakket wilt plaatsen.

Het goedkoopste pakket is het Light webhosting pakket. Dit pakket heeft een prijs van €1,00 per maand, maar daar krijg je dan ook bijna niks voor. Nou ja je krijgt wel alles wat je nodig hebt voor het opzetten van een basis website, maar de kwaliteit, snelheid en veiligheid daarvan vallen dan wel erg tegen. Voor een test website kan dit pakket daarom geschikt zijn, maar wanneer je het wat serieuzer wilt aanpakken raad ik je dit pakket echt af.

Als tweede kun je kiezen voor het Standaard webhosting pakket. De prijs van dit pakket bedraagt €6,99 per maand. Hier krijg je al een stuk meer dan in het light pakket en ook kun je hier al een snellere website verwachten, maar ook voor deze licentie geldt dat ik hem niet snel zal aanraden. De snelheid van een website is namelijk zo belangrijk en daar wil je gewoon beter op scoren dan dat je met dit pakket kunt.

Vervolgens heb je de keuze uit het Advanced pakket. Hiermee kun je al aardig uit de voeten, heb je een snellere website, is de website beter beveiligd en is het gebruiksgemak ook nog een stuk beter. Bij deze licentie begint het dan ook interessant te worden, omdat je hier voor een kleine extra dan het Standaard pakket toch een hoop meer krijgt. De kosten voor dit pakket bedragen €7,99 per maand.

Als laatste kun je kiezen voor het Extreme webhosting pakket. Dit is echt het maximale pakket waarmee je echt het maximale uit jouw website of webshop kunt gaan halen. Ik zal de meeste mensen daarom aanraden om te kiezen voor deze licentie of de Advanced licentie, omdat je hier simpelweg het meeste waar krijgt voor jouw geld. De kosten voor dit pakket bedragen €9,99 per maand.

Neostrada-hosting-prijzen-kosten

Neostrada hosting ervaringen: Wat zijn mijn ervaringen met Neostrada?

Alle informatie die op feiten is gebaseerd heb ik je inmiddels gegeven en uitgebreid met je besproken, maar wat zijn nou de daadwerkelijke ervaringen van klanten met Neostrada. In dit onderdeel van deze Neostrada WordPress hosting review zal ik mijn ervaringen met jou delen. In het volgende onderdeel van deze Neostrada review komen ook de ervaringen van andere gebruikers aan bod. 

Ik heb op dit moment een aantal websites en webshop die ik bij verschillende hosting partijen heb staan. Misschien kun je dit dan al wel raden, maar ik heb ook een aantal van mijn websites gehost bij Neostrada. Inmiddels staan deze websites daar ruim 2 jaar gehost en ik kan zeggen dat ik daar erg tevreden over ben. De hosting is snel, erg eenvoudig in gebruik en mocht er een probleem zijn ben ik erg snel in contact met de klantenservice.

In mijn Neostrada account heb ik op dit moment 4 domeinen staan die ook allemaal een website hebben. Uiteraard heb ik hiervoor verschillende snelheidstesten gedaan en kan ik garanderen de snelheden van dit pakket in vergelijking met andere webhosting partijen binnen nederland echt super goed zijn. Al mijn websites die ik bij Neostrada heb gehost halen laadtijden van minder dan 1,5 seconde en dat is gewoon echt bizar snel.

Er is één moment geweest dat ik contact moest opnemen met de klantenservice, omdat ik iets verkeerd had doorgegeven tijdens het overzetten van mijn website naar hun webhosting. Nadat ik contact had opgenomen werd dit erg snel opgelost. Op de klantenservice heb ik daarom ook erg goede ervaringen met Neostrada.

Neostrada hosting ervaringen: Wat zijn de ervaringen van andere gebruikers?

Inmiddels heb je uitgebreid mijn ervaringen met Neostrada kunnen lezen, maar wat zijn de ervaringen van andere gebruikers. Neostrada heeft namelijk meer dan 50.000 klanten en dan zullen er ook stukken meer ervaringen te vinden zijn dan alleen die van mij. In dit onderdeel van deze Neostrada review wil ik daarom ook dieper ingaan op de ervaringen van andere klanten van Neostrada.

In dit geval maakt Neostrada gebruik Kiyoh, wat een reviewsite is waar gebruikers hun ervaringen kunnen delen met een bepaald bedrijf. In dit geval gaat het dus over de ervaringen van andere gebruikers met Neostrada.

Wanneer je hier zult kijken zul je direct zien dat Neostrada erg goed wordt aanbeveelt door hun gebruikers. Zo zijn er meer dan 6.500 reviews achtergelaten en scoren ze op basis van deze reviews gemiddeld een 8.7. Er is dus genoeg reden om te kiezen voor de webhosting van Neostrada.

Neostrada-hosting-ervaringen

Neostrada hosting review: Hoe is de klantenservice?

Wanneer jij een webhosting partij moet kiezen voor het hosten van jouw website of webshop gaat het uiteraard voor het grootste deel om de kwaliteit, maar natuurlijk komt hier ook een deel klantenservice bekijken. Je wilt natuurlijk niet dat wanneer er een probleem is ontstaan er niemand bereikbaar is die jou hierbij kan helpen. Dit is dan ook de reden dat ik in al mijn reviews de klantenservice als essentieel onderdeel meeneem. In dit onderdeel van deze Neostrada review zal ik daarom dieper ingaan op de kwaliteit van de klantenservice van Neostrada.

De klantenservice van Neostrada is naar mijn ervaringen erg goed. Ten eerste is het al fijn dat ze nederlands zijn en dat je dus niet hoeft te communiceren in een andere taal waarbij vaak ook een andere tijdzone komt kijken. Hierdoor kun je veel sneller en makkelijker contact opnemen met de klantenservice van Neostrada. 

Bij de klantenservice van Neostrada heb je de keuze uit verschillende klantenservice mogelijkheden. Zo is er een live chat die je kunt gebruiken om het snelst antwoord op jouw vraag te krijgen. Je kunt er echter ook voor kiezen om een mailtje te sturen. De klantenservice is dagelijks beschikbaar van 9:00-17:00 en op zaterdag van 10:30 tot 17:00. In principe is dit voor een nederlandse hosting provider meer dan voldoende.

Neostrada-hosting-klantenservice

Neostrada hosting review: Wat kost het?

Inmiddels zijn we bijna aangekomen aan het einde van deze Neostrada wordpress hosting review. Er is alleen nog een ding dat we nog niet hebben besproken en dat zijn de kosten. Wat kost een webhosting pakket bij Neostrada nou eigenlijk?

Zoals je eerder in deze Neostrada hosting review al hebt gelezen heb je de keuze uit vier verschillende hostingpakketten. Het goedkoopste pakket kost €1,00 euro per maand en de kosten kunnen vervolgens oplopen tot €9,99 euro per maand. De kosten vallen dus reuze mee wanneer je echt een professionele en resultaatgerichte website wilt gaan opzetten. 

Doordat je bij Neostrada de keuze hebt uit vier verschillende keuze hoef je niet bang te zijn dat er geen geschikt pakket voor jou tussen zit. Door de grote keuze zal er voor iedereen namelijk wel een geschikt pakket tussen zitten en hoef je in ieder geval niet bang te zijn dat je te veel gaat betalen.

Conclusie: Is Neostrada de beste Nederlandse hostingpartij voor jou?

Nu zijn we inmiddels echt aangekomen aan het einde van deze Neostrada hosting review en dat betekent dat het tijd is voor een conclusie, want is Neostrada nou de beste hosting partij voor jouw website of webshop?

Als je het mij vraagt zeg ik met volle overtuiging ja! Neostrada is namelijk een nederlands bedrijf dat beschikt over erg snelle hosting. Verder ontvang je een gratis domeinnaam en kun je met één druk op de knop WordPress installeren. Wel is er een nadeel dat ik hieronder even wil toelichten.

Let er wel op dat niet alle pakketten even geschikt zijn. Het Light webhosting pakket zal ik namelijk afraden en over het Standaard pakket twijfel ik zelf een beetje. Wanneer je interesse hebt in het Advanced of Extreme webhostingpakket kan ik deze in ieder geval zeker aanraden, want hier krijg je echt waar voor je geld.

Neostrada Review - Veelgestelde vragen

Wat is Neostrada? Neostrada is een Nederlands hostingbedrijf dat inmiddels al meer dan 10 jaar actief is het leveren van hosting, maar hierbij ook direct alle bijkomende zaken voor jou regelt. Denk in dit geval bijvoorbeeld aan het leveren van SSL certificaten, domeinregistratie, webmail en een aantal verschillende soorten webhosting.

Wat kost hosting van Neostrada? De kosten van de hosting van Neostrada zijn afhankelijk van het pakket dat jij kiest. De kosten beginnen bij €1,00 per maand, maar kunnen oplopen €9,99 per maand.

Wat zijn de alternatieven voor Neostrada? Neostrada heeft een aantal alternatieven. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor Cloud86. Dit is een nederlandse hosting partij die beschikt over erg snelle en goed betaalbare hosting. In mijn Cloud86 review lees je daar meer over.

Hoe kun je inloggen bij Neostrada? Je kunt eenvoudig inloggen bij Neostrada door naar hun website te navigeren. Vervolgens klik je in het menu op “Inloggen”. Na het invullen van jouw inloggegevens kom je uit op het dashboard waar jij jouw hosting kunt beheren.

Krijg je bij Neostrada gratis webmail? Ja, bij Neostrada ontvang je gratis webmail. Wel is het afhankelijk van het hosting pakket dat jij kiest hoeveel e-mailadressen jij kunt aanmaken en gebruiken.

Hoe is de klantenservice van Neostrada? De klantenservice van Neostrada is erg goed en op verschillende manieren te benaderen. Zo kun je contact opnemen via de livechat, maar ook een directe mail sturen. In de meeste gevallen ontvang je binnen 1 werkdag reactie.

Tim-Gerrits

Tim Gerrits

Mijn naam is Tim Gerrits en ik heb een passie voor het bouwen van websites en webshops. Via deze blog help ik jou met het bouwen van jouw eigen website, webshop of online cursus. Daarnaast review ik ook WordPress thema’s, page builders en hostingpartijen zodat jij direct met de juiste tools van start kunt gaan!

Neostrada alternatieven

Ook interessant

Neostrada-hosting-review-nederlands
4.7/5