KWFinder Review 2023: Beste SEO tool? Mijn Ervaringen!

Samenvatting: KWFinder is een SEO tool van Mangools waarmee jij beter gevonden kunt gaan worden in de zoekresultaten van Google. Met KWFinder kun jij zoektermen vinden die jouw doelgroep gebruikt, maar waar jouw website of webshop nog niet op wordt gevonden. Naast dat je zelf onderzoek kunt doen om zelf zoektermen te vinden kun je ook eenvoudig zien waar jouw concurrenten op gevonden worden. Op basis van al deze gegevens kun jij een SEO strategie opzetten waarmee beter gevonden kunt gaan worden in Google, meer bezoekers en klanten gaat krijgen en uiteindelijk natuurlijk meer omzet met jouw bedrijf kunt maken. Door de eenvoudig van KWFinder is het zeker een van mijn favoriete SEO tools van dit moment.

Ben jij al overtuigd? Via de gele knop kun jij KWFinder tijdeiljk 10 helemaal gratis uitproberen. Twijfel jij nog over KWFinder? Dan kan ik je zeker aanraden om deze KWFinder review eens te lezen, want hierin deel ik ook mijn KWFinder ervaringen!

kwfinder

Bespaar tot €589,20 per jaar

Gebruiksvriendelijkheid

4.9/5

Klantenservice

4.7/5

Snelheid

4.8/5

Prijs

4.9/5
Inhoudsopgave

Wat is KWFinder?

Voordat ik jou wil laten zien hoe KWFinder werkt en wat je allemaal kunt KWFinder wil ik je eerst even uitleggen wat KWFinder nu precies is.

Simpel gezegd is KWFinder een SEO tool waarmee jij zoekwoorden kunt vinden die gebruikt worden door jouw doelgroep. Door jouw website op deze termen te optimaliseren kun jij beter gevonden worden in Google, meer bezoekers naar jouw website krijgen en hier uiteindelijk meer klanten en omzet aan overhouden.

Het voordeel van KWFinder is dat je niet alleen zelf onderzoek kunt doen naar relevante zoektermen. KWFinder kan namelijk ook een hele lijst aan gerelateerde zoektermen geven. Deze gerelateerde zoektermen kun jij vervolgens ook weer gebruiken om jouw website beter vindbaar te maken op deze zoektermen.

Vind je het lastig om helemaal zelf een zoekwoorden onderzoek te doen? Dan kun je in KWFinder ook de website van een concurrent zetten. Vervolgens verzameld KWFinder alle zoektermen waarop deze website wat wordt gevonden en om welke pagina het specifiek gaat. Ook krijg jij hierbij inzicht in het maandelijkse zoekvolume en de moeilijkheidsgraad om gevonden te worden op dit zoekwoord.

Heb jij genoeg data verzameld uit zowel jouw eigen zoekwoordonderzoek als via de websites van jouw concurrenten? Dan biedt KWFinder ook de mogelijkheid om al deze data te downloaden als .txt of .csv bestand. Door dit te doen kun jij via bestanden als Google Spreadsheets of Excel altijd bij jouw data.

KWFinder Review: Waarom moet jij KWFinder gaan gebruiken?

Nu jij weet wat KWFinder heb jij al erg veel nuttige informatie tot je gekregen. Misschien heb je zelfs al wel wat ideeën over hoe jij KWFiner kunt gebruiken om jouw eigen website of webshop beter vindbaar te maken in de zoekresultaten van Google.

In het volgende onderdeel van deze KWFinder review wil ik je laten zien hoe KWFinder werkt, waarom jij KWFinder zal moeten gebruiken en welke data jij met KWFinder allemaal inzichtelijk kunt maken. Laten we daar daarom nu maar eens naar kijken.

Bekijk 100+ zoekwoord suggesties inclusief zoekvolumes

Dit is de belangrijkste reden waarom iedereen een SEO tool gebruikt. Je wilt namelijk weten welke zoektermen relevant zijn voor jouw doelgroep en hoeveel mensen hier maandelijks op zoeken. Op basis van deze data kun jij namelijk beslissen of deze zoekterm belangrijk voor jou is of niet. Alle gegevens die KWFinder voor jou verzamaled worden vervolgens in een overzichtelijke tabel gezet.

Om te achterhalen welke zoektermen jouw doelgroep gebruikt kun je naar de website van KWFinder navigeren. Hier vul je vervolgens het zoekwoord in en kies je het land en taal waar jij je op wilt richten. In dit voorbeeld heb ik gekozen voor “Online marketing”. Zodra jij dit hebt gedaan klik je op “Find keywords”.

Nu je op “Search” hebt geklikt krijg je direct alle data te zien die aansluit bij de door jou ingevoerde zoekterm. Zo zie je als eerst meer dan 100 gerelateerde zoektermen die jij kunt gebruiken om jouw website beter vindbaar te maken in Google. Je ziet hier ook direct wat je Cost per Click is wanneer jij wilt adverteren op deze zoekterm en hoe lastig het is om op deze zoekterm gevonden te worden.

KWFinder-review

Bekijk de trends van het zoekwoord

Naast dat je super veel zoektermen kunt vinden met KWFinder wil je natuurlijk ook zien of een zoekterm seizoensgebonden is. Zo kun jij namelijk bepalen welke zoektermen het belangrijkste zijn om eerst te optimaliseren.

Om dit inzichtelijk te maken laat KWFinder jou precies zien wat de trend van het door jou gekozen zoekwoord is. Door op een zoekwoord te klikken krijg jij aan de rechterkant te zien hoe lastig het is om op deze term gevonden te worden en wat de trend is. De trend geeft in dit geval de maandelijkse zoekvolumes weer van de afgelopen jaren.

Op basis van deze data kun jij dus goed zien in welke periodes er het meeste op deze zoektermen wordt gezocht. Zo kun je op de onderstaande afbeelding bijvoorbeeld duidelijk zien dat er aan het begin van het jaar meer mensen zoeken op “Online marketing” dan later in het jaar.

KWFinder-trends

De zoekwoord moeilijkheidsgraad

Een andere erg fijne functionaliteit van KWFinder is dat KWFinder ook weergeeft wat de moeilijkheidsgraad is. De moeilijksgraad wordt aangegeven in een cijfer van 0 tot 100. Hoe hoger dit cijfer is hoe lastiger het is om op dit zoekwoord gevonden te worden.

Zoals je op de onderstaande afbeelding kunt zien heeft de zoekterm Online marketing een zoekvolume van 4.800 per maand en een KD(moeilijkheidsgraad) van 41. Dit is dus een moeilijke zoekterm om op gevonden te worden. Zeker wanneer je nog niet zo’n sterke website zal je hier niet snel op gevonden gaan worden.

Wat je wel ziet is dat er andere zoektermen zijn die relevant zijn aan online marketing en een lagere moeilijkheidsgraad hebben. Zo zie je bijvoorbeeld online marketeer met een zoekvolume van 1.500 en een moeilijkheidsgraad van 24. Ook zie je b2b online marketing met een zoekvolume van 130 en een moeilijkheidsgraad van 19. Door hier goed naar te kijken vind jij relevante zoektermen waar jij op gevonden kunt gaan worden met jouw website of webshop.

Bekijk hoe de zoekresultaten eruit zien

Nu je weet wat de zoekvolumes, zoekwoord moeilijkheidsgraad en de trends zijn, is het ook handig om de SERPS te bekijken. SERP staat voor Search Engine Results Page en betekent letterlijk dus de resultatenpagina van google. De SERP wordt in KWFinder weergeven onder de zoekwoord moeilijkheidsgraad en de trend.

De SERP laat jou zien welke websites er op welke positie in google staan. Ook kun je hier de domein autoriteit, pagina autoriteit, citation flow, trust flow, het aantal backlinks, het aantal facebook shares en het geschatte aantal bezoekers per maand bekijken.

Op basis van deze gegevens kun je bepalen of je hier op gevonden kunt gaan worden en waar je denkt te komen staan. Let er wel op dat wanneer je een net nieuw domein hebt gekocht de kans klein is dat je op een moeilijk zoekwoord bovenaan komt. Ook is linkbuilding erg belangrijk om goed gevonden te worden in google. Linkbuilding bepaalt namelijk voor 30-40% de positie van jouw pagina in google. In LinkMiner(de backlink tool van Mangools) kun je zien welke links je concurrenten hebben en welke waardes ze meegeven. Door deze tool goed te gebruiken kun jij eenvoudig aan nieuwe backlinks komen om zelf ook hoger in google te komen. In het artikel van Mangools vertellen we je daar meer over.

KWFinder-serps

Autocomplete zoekwoorden

KWFinder biedt ook de autocomplete mogelijkheid aan. Deze methode is erg handig wanneer je een tekst wil schrijven over een bepaald onderwerp, maar je weet niet wat je hier allemaal in kunt gaan vertellen. De autocomplete optie van KWFinder helpt jou hierbij. Ik zal je even laten zien hoe dit precies werkt.

In principe is het begin hetzelfde. Je vult een zoekwoord, zet de taal op nederlands en klikt op de groene knop. Vervolgens klik je op “Autocomplete”. Dit kun je aanklikken onder de zoekbalk naast de filters.

Nu geeft KWFinder jou allemaal opties die aansluiten bij het door jouw ingevulde zoekwoord. Stel je zoekt op het zoekwoord “online marketing” dan geeft KWFinder jou bijvoorbeeld de volgende opties:

  • Online marketing agency ede
  • Online marketing arnhem
  • Online marketing bureau deventer
  • Online marketing boek
  • Online marketing cursus
  • En ga zo maar door
 

Door KWFinder op autocomplete te zetten krijg je direct veel onderwerpen die je in een tekst kunt behandelen. Wanneer jij moeite hebt met het schrijven van artikelen en/of blogs voor jouw website is dit dus een erg handige functionaliteit.

KWFinder-mangools

Vragen met betrekking tot zoekwoord

Ook de vragen tool van KWFinder kan jouw helpen bij het vinden van die nieuwe content ideeën. Wanneer jij een zoekwoord invult in KWFinder en vervolgens klikt op “Questions”. Dit kun je aanklikken onder de zoekbalk naast de filters. Nu geeft Mangools jouw allemaal vragen die gesteld zijn in google over het door jou ingevulde zoekwoord.

Dus als we net als hierboven het zoekwoord “Online marketing” kiezen, geeft KWFinder allemaal vragen weer die gesteld zijn over het zoekwoorden “online marketing”. In dit geval geeft KWFinder de volgende vragen weer:

  • Hoeveel kost online marketing?
  • Hoe werkt online marketing?
  • Waar staat online marketing voor?
  • Waarom online marketing uitbesteden?
  • En ga zo maar door
 

Deze vragen functionaliteit van KWFinder is erg waardevol, omdat je hier op eenvoudige manier erg veel nieuwe blog onderwerpen uit kunt halen. Bij een blog website maken is deze functionaliteit dan ook echt onmisbaar.

KWFinder Review: Zijn er ook nadelen?

Natuurlijk is er geen één SEO tool dat alleen maar voordelen heeft en dat geldt natuurlijk ook voor het KWFinder van Mangools. Zoals je aan het begin van deze KWFinder review namelijk al hebt kunnen lezen heeft Mangools meer dan 100.000 gebruikers en je kunt het nou eenmaal niet goed doen voor al deze gebruikers. Echter geeft het aantal gebruikers wel een goede indicatie van wat de ervaringen van andere gebruikers zijn.

In dit onderdeel van deze KWFinder review wil ik toch ook ingaan op nadelen, want ik wil jou zo goed mogelijk helpen bij het vinden van de beste SEO tool, zodat jij beter gevonden kunt gaan worden in Google. Laten we de nadelen van KWFinder daarom maar eens bespreken.

Minder data dan concurrenten

Een nadeel dat ik persoonlijk heb gevonden bij KWFinder is dat ze veel minder data kunnen leveren dan andere SEO tools. Zo heb je eerder in deze KWFinder review gelezen dat Mangools 100+ gerelateerde zoektermen kan aanleveren. Dit lijkt misschien veel, maar bij andere tools als SEMrush en Ahrefs is dit echt een stuk meer.

Nu komt daar natuurlijk ook een andere prijs bij kijken, want voor Mangools betaal je voor het duurste pakket maximaal €71,91 per maand. Het goedkoopste pakket is al beschikbaar vanaf €29,90 euro per maand. Wanneer jij kiest voor SEMrush of Ahrefs beginnen de prijzen pas vanaf €80,00 euro per maand. Of dit dus echt een nadeel is van KWFinder is afhankelijk van hoe ver jij bent met jouw website of webshop. Als je voor het eerst aan de slag gaat met de SEO van jouw website is KWFinder in ieder geval meer dan voldoende.

KWFinder Review: Is KWFinder gebruiksvriendelijk?

Voordat je een keuze maakt voor een bepaalde zoekwoordonderzoek tool wil je natuurlijk weten waarom je deze moet kiezen. De keuze uit SEO tools is namelijk zo groot dat je vaak door de bomen het bos niet meer kunt zien. In dit onderdeel van deze KWFinder review wil ik het daarom gaan hebben over hoe KWFinder werkt in de praktijk en of de tool gebruiksvriendelijk is.

Het Design

Natuurlijk gaat het in eerste instantie om de functionaliteiten, maar je kunt zien dat KWFinder ook veel tijd heeft gestopt in het design van hun tools. Zo is het allemaal lekker fris en is het direct duidelijk waar je wat moet doen en waar je wat kunt zien. Ook het dark thema van KWFinder is echt top! Zelf gebruik ik dit altijd, omdat het nog rustiger en duidelijker oogt. Om het makkelijk te houden kun je het dark theme met één klik aan of weer uit zetten.

Snelheid

Bij veel zoekwoorden tools duurt het ophalen van data lang. Vaak komt dit doordat al deze tools eerst de data bij Google op moeten halen. Hierdoor gaat veel tijd verloren en dat is natuurlijk niet wat jij wilt als je even snel dat zoekwoord wilt controleren. Daarom heeft KWFinder hier werk van gemaakt. Zo is hun code geschreven door echte professionals en draait KWFinder op gigantisch snelle servers. Dit zeker een groot voordeel van KWFinder ten opzichte van de grotere en duurdere tools!

Simpel

KWFinder heeft ook veel tijd gestopt in het maken van een super simpele gebruikservaring. Hiermee bedoel ik niet dat ze belangrijke dingen zijn vergeten, maar dat het gebruik voor de gebruiker extreem simpel is. Je kunt overal bij en weet precies waar je wat kunt vinden. Toen ik mijn eerste keer gebruik maakte van KWFinder had ik nog nooit een zoekwoordtool gebruikt, maar ik wist wel direct waar ik alles kon vinden en hoe ik deze tool het beste kon gebruiken om mijn website beter vindbaar te maken in Google.
KWFinder-gebruiksvriendelijkheid

KWFinder Review: Wat vinden anderen van KWFinder?

Naast mijn ervaringen met KWFinder heeft KWFinde natuurlijk nog veel meer klanten en ook deze hebben weer ervaringen. In dit deel van deze KWFinder review wil ik je daarom meenemen in de ervaringen van andere KWFinder gerbuikers. Door ook deze ervaringen mee te nemen in deze KWFinder review kun jij voor jezelf een goed beeld schetsen van deze SEO tool. Laten we dus maar snel beginnen.

Wanneer ik benieuwd ben naar ervaringen van andere gebruikers met bepaalde software systemen kijk ik altijd op platformen als Trustpilot. Ook voor KWFinder heb ik dit dan ook gedaan. Het viel mij hier op dat Mangools ook door hun andere gebruiks erg goed wordt beoordeeld. Mangools het bedrijf achter KWFinder wordt namelijk beoordeeld met 4,4 van de 5 sterren. Op basis hiervan kan ik daarom zeker zeggen dat KWFinder een erg goede keuze is voor een goede en betaalbare SEO tool.

KWFinder-ervaringen

KWFinder Review: Wat kost Het?

Op het moment kost het goedkoopste pakket van Mangools €29,90 per maand. Dit is in vergelijking met andere online marketing software pakketten erg goedkoop. Zo betaal je voor tools als SEMRush, Ahrefs en MOZ minimaal €99,99 per maand.

Nu zul je denken, maar SEMRush, Ahrefs en MOZ zijn toch all-in-one SEO tools? Ja dat klopt! Dus het is logisch dat je daarvoor meer betaald? Dat klopt niet! Ik zal je uitleggen waarom.

KWFinder is namelijk onderdeel van Mangools. Mangools is ook een all-in-one SEO tool. En het grote voordeel van Mangools is dat je voor €29,90 per maand toegang krijgt tot alle 5 de tools van Mangools. Je hebt dus voor €29,90 per maand toegang tot alle tools. Dit betekent dat Mangools 69% goedkoper is dan SEMRush, 67% goedkoper is dan MOZ en 68,5% goedkoper is dan Ahrefs.

Er is dus geen reden om niet voor Mangools te kiezen. Sterker nog door op de onderstaande knop te klikken kun jij je aanmelden voor een 10 daagse gratis proefversie van Mangools. In deze proefversie krijg je toegang tot alle tools en kun je Mangools uitgebreid testen. Het is goed om te weten dat jouw abonnement na deze 10 dagen automatisch stopt. Je hoeft voor de proefversie namelijk geen bankgegevens op te geven.

KWFinder-prijzen

KWFinder Review: Wie zijn de concurrenten?

Op het moment heeft KWFinder veel concurrenten. Denk hierbij aan MOZ, Ahrefs en SemRush. Het voordeel van Mangools ten opzichte van de andere concurrenten is de prijs. Vooral voor een beginner is het veel handiger om voor Mangools te kiezen dan voor een grotere tool. Bij de grotere tools betaal je namelijk al gauw meer dan €99,95 per maand.

Is KWFinder beter dan de Google Zoekwoordplanner

Ja Zeker! Ondanks dat de Google Zoekwoordplanner gratis is raad ik je aan om te kiezen voor KWFinder. KWFinder is namelijk vele malen preciezer en veel gebruiksvriendelijker. Ook omdat KWFinder een onderdeel van Mangools is en je direct toegang krijgt tot alle andere tools van Mangools. Met deze tool kun je dus aan veel meer punten werken om je sneller beter gevonden te worden op google.

Is KWFinder beter dan Ubersuggest?

Het grote voordeel van Ubersuggest was de prijs. Je kon tot afgelopen jaar namelijk gratis gebruik maken van Ubersuggest. Ook kon je in deze tool gelijk een volledige website-analyse maken, backlinks controleren en zoekwoorden van concurrenten bekijken. In eerste instantie was ik erg tevreden over deze tool alleen merkte ik dat Ubersuggest zijn gegevens haalt uit de google zoekwoordplanner en dus nooit heel erg precies is. Ook geeft Ubersuggest niet precies aan op hoeveel keywords je gevonden wordt, wat je positie is, hoeveel backlinks je hebt. Daarom ben ik verder gaan kijken naar een andere tool en dat was KWFinder. Ik ben zo blij dat ik destijds de overstap heb gemaakt naar KWFinder. Het is mij die €29,90 per maand meer dan waard.

KWFinder Review: Hoe Gebruik ik het?

Wanneer ik een idee heb over bijvoorbeeld het schrijven van een nieuw blogartikel weet ik vaak niet of dit idee relevant is, hoeveel mensen hier per maand op zoeken en welke andere zoektermen relevant zijn aan dit onderwerp. Om hierachter te komen zet ik het idee dat ik heb in KWFinder. Vervolgens komen hier alle termen uit die aansluiten bij dit idee.

In dit geval zie ik bijvoorbeeld dat er maandelijks 770 mensen zoeken op de term KWFinder en dat het niet erg moeilijk is om met jouw artikel te scoren op dit zoekwoord. Vervolgens kijk je verder in de lijst naar zoektermen die aansluiten bij dit onderwerp. We zien bijvoorbeeld KWFinder alternatief, KWFinder Black Friday, KWFinder Prijs en KWFinder blog. Het is dus slim om deze zoektermen mee te nemen in blog artikel over KWFinder, omdat je op deze manier op meerdere zoektermen kunt gaan ranken in Google. En dat betekent meer bezoekers.

Zodra je artikel af is en Google je pagina heeft geïndexeerd kun je gaan kijken waar je nu staat. Vaak zijn er nog veel verbeteringen mogelijk die je zelf niet kunt zien. Daarom is de SERPWatcher van Mangools erg handig. Je kunt nu namelijk gaan kijken welke andere artikelen er op dit zoekwoord scoren en wat jij moet doen om hoger dan hun te komen. Omdat Mangools een all in one pakket is krijg je ook toegang tot de SERPChecker. Ik heb inmiddels al zoveel gebruik gemaakt van Mangools en ook weet ik dan mangools mij al zoveel extra klanten heeft opgeleverd. Wil jij dus een flinke sprong vooruit maken? Dan is Mangools echt een aanrader!

KWFinder onderdeel van Mangools

Zoals je misschien al wist is KWFinder een onderdeel van Mangools. Mangools is een bedrijf dat is 2014 is gestart met het uitrollen van de zoekwoordentool KWFinder. In de jaren die volgenden hebben ze nog vier andere tools uitgebracht die je er direct bij krijgt. Ik zal je even kort vertellen welke tools dat zijn en waar je ze voor kunt gebruiken.

SERPChecker

Met de SERPChecker kun jij zien wie er op een bepaald zoekwoord scoren, wat de sterkte van hun domein is, hoeveel backlinks ze hebben en wat hun trustflow is. Op basis van deze gegevens kun jij vervolgens bepalen of jij op dit zoekwoord kunt gaan ranken of hoe je posities in Google kunt gaan stijgen. Zelf ben ik een enorm groot van deze tool, omdat ik al meerdere keren blog artikelen van mijn website van de 2e pagina in Google naar de top 5 heb kunnen brengen. Dit heeft mij veel meer bezoekers opgeleverd en natuurlijk meer inkomsten.
KWFinder-Serpchecker

SERPWatcher

SERPWatcher is net even wat anders als SERPChecker, want bij SERPChecker kijk je naar de resultaten in Google om je concurrenten te verslaan. Terwijl je bij SERPWatcher kijkt op welke posities jou pagina’s staan. Dit kun je eenvoudig doen door een lijst met belangrijke zoektermen voor jou aan te leveren. SERPWatcher gaat vervolgens kijken op welke positie je staat, of je gestegen bent en of je gedaald bent. Dit wordt allemaal weergegeven in een duidelijke tabel. Deze tool is extreem handig wanneer je meerdere pagina’s hebt waarvan je wilt bijhouden op welke positie je staat. Ik heb bijvoorbeeld aardig wat blog artikelen online staan die allemaal op een andere zoekterm gericht staan. Daarom gebruik ik deze tools om al deze resultaten op een plek bij elkaar te hebben staan. Dit scheelt mij enorm veel tijd en moeite.
SERP-Watcher

LinkMiner

Ook LinkMiner is een tool van Mangools die je moet gebruiken. Backlinks zijn namelijk enorm waardevol om je website meer autoriteit te geven. Doordat je website meer autoriteit heeft ga je beter ranken in Google en dat is natuurlijk wat je wilt. Met deze tool kun je makkelijk achterhalen welke backlinks jou concurrenten hebben die voor jou ook erg waardevol zouden zijn. Vervolgens kun je deze backlinks zelf ook gaan regelen om meer autoriteit te krijgen. Een aantal jaar geleden bepaalde het aantal backlinks zelf voor 70% je positie in Google, omdat veel mensen hier misbruik van maakten heeft Google dit aangepast. Maar nog steeds hebben backlinks zo’n 40% invloed op de positie van jouw pagina in Google. Ze zijn dus erg belangrijk en waardevol.
Link-Miner

SiteProfiler

Als laatste heb je nog de SiteProfiler tool van Mangools. De naam zegt eigenlijk al wat de tool doet. SiteProfiler laat namelijk een totaal overzicht zien van het door jou ingevulde domein. Zo kun je de autoriteit van een website zien, de trustflow en citationflow, het aantal backlinks, de beste pagina’s en de concurrenten. Vervolgens kun je vanuit deze tool doorklikken naar een van de bovenstaande tools om er dieper op in te gaan. Om een snel overzicht van een domein te hebben is deze tool echt ideaal en dat is ook de grootste reden waarom ik hem gebruik.
KWFinder-SiteProfiler

KWFinder Review Conclusie: Moet jij KWFinder gaan gebruiken?

Nu we aan het einde van deze KWFinder review zijn gekomen is het tijd voor een conclusie, want is KWFinder van Mangools nu de beste SEO tool voor jou?

Persoonlijk ben ik een groot fan van KWFinder en alle andere tools van Mangools. Mangools maakt het met hun software namelijk mogelijk om op een betaalbare manier toch veel data inzichtelijk te maken. Op basis van deze data kun jij vervolgens beter gevonden worden in Google, meer bezoekers krijgen en daarmee meer klanten of verkopen uit jouw website halen.

Samenvattend is KWFinder een erg prettige tool om meer uit jouw website of webshop te kunnen halen. Ik kan je dan ook zeker aanraden om via onderstaande knop KWFinder 10 dagen gratis uit te proberen.

KWFinder Review - Veelgestelde vragen

Wat is KWFinder?

KWFinder is een SEO-tool die jou helpt bij het vinden van zoektermen die jouw doelgroep gebruikt. Door deze data inzichtelijk te maken kun jij jouw website of webshop optimaliseren voor deze zoektermen waardoor jij beter gevonden zal gaan worden in Google, meer bezoekers zult krijgen en hier uiteindelijk meer omzet mee zult draaien.

Is KWFinder gratis?

Nee, KWFinder is helaas niet gratis. Wel kun je KWFinder op dit moment 10 dagen gratis uitproberen. Doordat je geen betaalgegevens hoeft op te geven zit je na deze periode nergens aan vast.

Wat kost KWFinder?

Wat KWFinder kost is afhankelijk van het pakket dat jij kiest. In dit geval beginnen de prijzen van KWFinder vanaf €29,90 per maand. Deze kunnen oplopen tot €79,90 per maand afhankelijk van het pakket dat jij kiest.
Tim-Gerrits

Tim Gerrits

Mijn naam is Tim Gerrits en ik heb een passie voor het bouwen van websites en webshops. Via deze blog help ik jou met het bouwen van jouw eigen website, webshop of online cursus. Daarnaast review ik ook WordPress thema’s, page builders en hostingpartijen zodat jij direct met de juiste tools van start kunt gaan!

KWFinder alternatieven

Ook interessant

kwfinder
4.8/5