Wat is is een publisher?

Wat-is-een-publisher
Inhoudsopgave

De publisher/affiliate is actief in de affiliate marketing en wordt ook wel de affiliate genoemd. De publisher is de persoon met een website of social media kanaal waarop hij promotie maakt voor de. Dit doet hij door gebruik te maken van een unieke affiliate link die je krijgt bij je affiliate netwerk. Per succesvolle verkoop krijgt de publisher een commissie(geld). Het is niet altijd een percentage van het aankoopbedrag, maar het kan ook een vast bedrag zijn per verkoop. Je kunt onder andere op de volgende manieren producten promoten:

  • Banners
  • Tekstlinks
  • Kortingscode Websites(niet altijd toegestaan)
  • Vergelijkers
  • Review websites

Voorbeeld: Jij hebt een website waar je artikelen schrijft over spelletjes op de playstation, omdat je graag wat zou willen verdienen met deze website kies je ervoor om te starten met affiliate marketing. Je meld je aan bij een affiliate netwerk die past  bij deze niche(doelgroep), bijvoorbeeld Coolblue of Bol.com. Hier kun je jouw persoonlijke affiliate link ophalen die je kunt plaatsen op je website om bezoekers door te sturen naar de website van Coolblue of Bol.com. Zodra mensen op jouw link klikken en het product kopen zul jij een commissie(geldbedrag) ontvangen. In dit geval promoot jij de producten van Coolblue of Bol.com en wordt jij dus de affiliate/publisher genoemd.

Wil je zelf ook geld verdienen met affiliate marketing?

Wil jij ook aan de slag met affiliate marketing en werken naar een passief inkomen? Dat kan! Op het moment is er namelijk een speciale actie actief voor de Affiliate Marketing Revolutie. De affiliate marketing revolutie is een nederlandstalige online video training waarin je stap voor stap leert hoe jij je eigen affiliate marketing business kunt opzetten! Je leert hier onder andere het opzetten van je website, hoe online marketing werk, hoe je gevonden wordt op google en hoe je kunt werken naar een inkomen van €10.000+ per maand. Alles is namelijk mogelijk met affiliate marketing. Wil je gebruik maken van deze korting, klik dan op de onderstaande knop en ga naar de persoonlijke kortingspagina.

affiliate-marketing-revolutie
Tim-Gerrits

Tim Gerrits

Mijn naam is Tim Gerrits en ik heb een passie voor het bouwen van websites en webshops. Via deze blog help ik jou met het bouwen van jouw eigen website, webshop of online cursus. Daarnaast review ik ook WordPress thema’s, page builders en hostingpartijen zodat jij direct met de juiste tools van start kunt gaan!

Jouw eigen droom website maken met WordPress?

Wil je leren hoe je WordPress kunt gebruiken om zonder technische kennis jouw eigen droom website te maken? Download de handleiding dan gratis en ontdek direct hoe eenvoudig het is!

Via deze handleiding kun je tijdelijk tot 58% korting krijgen op webhosting!

Gratis-WordPress-handleiding-mockup-staand