Wat is een passief inkomen en hoe genereer je er zelf een?

Wat-is-een-passief-inkomen
Inhoudsopgave

Een passief inkomen is een inkomen dat weinig of zelfs geen moeite kost om te verdienen. Vaak zie je zelfs dat de mensen met een passief inkomen bijna niet hoeven te werken om toch een gigantisch salaris binnen te halen. Iedereen verdiend in ieder geval al een klein beetje passief geld. Namelijk de rente op je spaargeld, omdat je niks hoeft te doen om deze rente te ontvangen valt dit onder passief geld verdienen. Je moet er wel rekening mee houden dat je rente afhankelijk is van de hoeveel spaargeld dat jij op je rekening hebt staan. Het is daarom belangrijk dat wanneer jij zoekt naar een manier om ook een passief inkomen te generen, je zoekt naar een manier waar geld voor jou gaat werken. Als jij een manier vindt om geld voor je te laten werken zul je weinig tijd nodig hebben om veel geld te verdienen. Maar hoe vind je zo’n manier?

Voorbeelden van een passief inkomen

Een ander voorbeeld voor het opbouwen van een passief inkomen is door te beleggen. Met name de crypto(digitaal geld) is erg populair. Je kunt op twee manieren beleggen namelijk door het zelf te doen of iemand anders het voor je te laten doen. Zelf vind ik deze methode een beetje riskant, omdat ik er zelf weinig kennis van heb en wanneer ik er nu in zou gaan, ga ik 100% verlies maken. Ook vind ik het niet zo’n fijn gevoel wanneer iemand anders met mijn geld gaat beleggen. Vaak hebben deze mensen wel de kennis, maar het hoeft maar een keer fout te gaan en je bent je geld kwijt. Mocht je wel veel kennis hebben in deze markt kun je hier ook aardig wat geld mee verdienen, maar ook heel veel verliezen.

Omdat deze methode voor mij toch vrij gevaarlijk en ingewikkeld is ben ik verder gaan zoeken naar andere manieren waar je een passief inkomen mee kan verdienen. Ik kwam uit bij affiliate marketing. Je kunt affiliate marketing zien als online vastgoed. Je bouwt een eigen website, schrijft hier content over, je wordt gevonden in google en verdienen bakken met geld! Je kunt dus bakken met geld verdienen zonder risico’s, of niet?

Online-geld-verdienen

De weg naar vrijheid

Het grote voordeel van een passief inkomen is dat je heel weinig hoeft te doen om toch een flink salaris te verdienen. Je kunt op vakantie gaan wanneer je wilt, je kunt je eigen dagen indelen, geen baas die de hele tijd loopt te klagen en je extra werk geeft, maar het beste komt nog. Je kunt vaak werken van waar dan ook. Wanneer je begint met het opbouwen van een online passief inkomen kun je overal ter wereld geld verdienen. En ben je ziek? Geen probleem, je hebt zo hard aan je website gebouwd dat die bovenin google staat. Ook zonder te werken blijft die hier vaak staan. Dit betekent dat je ook wanneer je ziek bent gewoon geld verdiend!

Voor mij was de keuze snel gemaakt. Ik zal je meenemen in mijn verhaal.

Op deze manier is het mij gelukt! Jij kan dit ook!

Nou oke, ik had onderzoek gedaan naar een manier om een passief inkomen op te bouwen en ik kwam uit bij affiliate marketing. Ik ben me gaan verdiepen ik hoe ik hier nou geld mee kon verdienen met affiliate marketing en kwam uit bij verschillende cursussen. Wat mij opviel was dat er heel veel mensen zeiden verdien nu 15.000 euro per maand met deze methode, maar wanneer je verder ging kijken naar de eigenaar van deze cursus kon je niks vinden. Hij gebruikte namelijk een nep naam. Ik dacht direct hier klopt iets niet en vervolgens ben ik natuurlijk ook geen zaken gaan doen met deze partij. Na even verder gezocht te hebben op google kwam ik bij de affiliate marketing revolutie uit.

Hier had ik eerst ook even twijfels, daarom heb ik onderzocht wie de eigenaar was en wat anderen van deze cursus vonden. Op het internet vond ik direct dat Jacko Meijaard de eigenaar was van de cursus en zelf meer dan €10.000 euro per maand verdiende met zijn website. Ik heb toen direct besloten om deze cursus aan te schaffen, omdat er 30 dagen garantie op zat liep ik geen enkel risico. Na de aankoop kreeg ik direct toegang tot de cursus en een forum waar destijds 3000 leden op zaten(inmiddels 7500+). Al deze leden zijn actief met affiliate marketing en veel leden verdienen er ook goed geld mee.

De videotraining begon. Zodra je de aankoop hebt gedaan kun je direct beginnen met de videotraining. Deze video training bestaat uit maar liefst 7 modules, 3 instructie blokken en een stukje motivatie. Je begint met het aanschaffen van een webhosting en domeinnaam, vervolgens ga je wordpress installeren en leer je hoe je jouw website zo effectief mogelijk kunt inrichten. Hierna leer je hoe je hoog kunt scoren in google om meer bezoekers te krijgen en zo meer te verdienen.

Ik ben zelf in December 2019 begonnen en kan zeggen dat deze methode echt werkt! Na 6 weken aan mijn website gewerkt te hebben kwam de eerste commissie van €20,-. Ik was hier erg blij mij en gaf mij de motivatie om nog harder door te gaan. Nu we inmiddels in April van 2020 zitten verdien ik zo’n €250,- per maand. Omdat de artikelen die ik plaatste op mijn affiliate website nu door google opgepakt gaan worden, gaan we nog veel meer verdienen. Als ik op deze manier door blijf gaan weet ik zeker dat ik eind van het jaar meer dan €1.000 per maand verdien en dat is pas het begin!

affiliate-marketing-revolutie

Jouw beurt, Tijdelijke kortingsactie

Nu je weet dat je echt veel geld kunt verdienen met affiliate marketing en je oneindig kunt opschalen, wil ik je uitdagen om er ook mee te starten. En omdat je misschien nog wat twijfels hebt of het spannend vindt heb ik in samenwerking met de internet succes gids, een tijdelijke korting kunnen regelen op de affiliate marketing revolutie. Door op de onderstaande knop te drukken kun je gebruik maken van deze tijdelijke korting! Ik raad je dan ook aan om gebruik te maken van deze korting voordat je binnenkort wil gaan beginnen en de aanbieding is afgelopen.
Tim-Gerrits

Tim Gerrits

Mijn naam is Tim Gerrits en ik heb een passie voor het bouwen van websites en webshops. Via deze blog help ik jou met het bouwen van jouw eigen website, webshop of online cursus. Daarnaast review ik ook WordPress thema’s, page builders en hostingpartijen zodat jij direct met de juiste tools van start kunt gaan!

Jouw eigen droom website maken met WordPress?

Wil je leren hoe je WordPress kunt gebruiken om zonder technische kennis jouw eigen droom website te maken? Download de handleiding dan gratis en ontdek direct hoe eenvoudig het is!

Via deze handleiding kun je tijdelijk tot 58% korting krijgen op webhosting!

Gratis-WordPress-handleiding-mockup-staand