Hoeveel kun je verdienen met affiliate marketing?

Hoeveel-kun-je-verdienen-met-affiliate-marketing
Inhoudsopgave

Regelmatig krijg ik een mailtje in mijn mailbox van mensen die vragen hoeveel kun je verdienen met affiliate marketing? De mensen die deze mailtjes sturen zijn benieuwd en willen eigenlijk wel starten met affiliate marketing, maar ze zijn nog niet zo bekend met deze manier van geld verdienen of vertrouwen het niet. Om deze mensen te helpen met het doorhakken van de knoop zal ik antwoord geven op deze vraag.

Is affiliate marketing wel echt?

Een aantal jaar geleden zat ik op hetzelfde punt dan jullie. Ik wou starten met affiliate marketing, maar ik wist eigenlijk niet wat het was en vertrouwde het niet helemaal. Na een aantal weken getwijfeld te hebben, heb ik er geen energie meer ingestopt en me op andere dingen gaan focussen. Ik kan je vanuit mijn hart vertellen dat dit de domste fout is geweest die ik in mijn leven heb gemaakt. 

Vier maanden later ben ik mezelf gaan verdiepen in hoe online marketing werkt en welke manieren hieronder vallen. Ik kwam er achter hoe je gevonden kunt worden op google, hoe je analytics en search console kunt gebruiken en nog veel meer, maar ook kwam ik wederom in aanraking met affiliate marketing. Omdat ik nu al enige kennis had op het gebied van online marketing wist ik inmiddels dat het gewoon mogelijk is om geld te verdienen met affiliate marketing. Ik heb op dit punt direct besloten om de grootste affiliate marketing cursus van nederland te volgen, namelijk de Affiliate Marketing Revolutie. In deze cursus heb ik stap voor stap geleerd hoe ik mijn eigen succesvolle affiliate marketing website kon opzetten. Ik ben zo blij dat ik deze stap heb gezet en ik inmiddels niet meer voor een baas hoef te werken. Ook kan ik mijn eigen werktijden inplannen, heerlijk! Ik raad je deze cursus 100% aan!

Jij bepaald zelf hoeveel je verdiend

Dan nu het antwoord op de vraag hoeveel je kunt verdienen met affiliate marketing. Dit is volledig afhankelijk van jezelf en afhankelijk van zoveel verschillende factoren. Zo zul je merken dat wanneer je helemaal zelf zonder kennis begint aan affiliate marketing het waarschijnlijk weinig succes zal hebben, maar wanneer jij ervoor kiest om een coach te nemen die al ervaren is in de affiliate marketing wereld zul je vele malen sneller geld gaan verdienen. Vervolgens is het erg belangrijk hoeveel tijd je in jouw business stopt en hoe effectief je deze tijd indeelt. Je kunt er namelijk voor kiezen om een website te bouwen, tegelijkertijd social media te beginnen en bezig te gaan met e-mailmarketing. Het probleem hiervan is dat je er veel tijd in stopt wat natuurlijk goed is, maar je bent totaal niet productief bezig omdat je jouw concentratie focust op meerdere onderdelen. Wanneer jij ervoor kiest om te beginnen met het bouwen van een website en hierop content gaat plaatsen zul je bezoekers gaan krijgen. Dit is de belangrijkste taak aan het begin. Hier moet dus ook je volledig focus aan het begin liggen. Zodra je genoeg content op je website hebt en zo’n 25 bezoekers per dag haalt kun je langzamerhand gaan beginnen met het verwerken van e-mailmarketing op je website. Op deze manier voorkom je dat je alles op hetzelfde moment gaat doen. Zo geeft het je stukken minder stress en levert het nog eens meer op ook! 

Is er dan echt geen limiet?

Ja er is toch echt nog een limiet! één limiet die jouw inkomsten en vrijheid wel kan blokkeren en dat ben jijzelf. Jij bent de enige die jezelf tegen kan houden om 5 of misschien wel 10.000 euro per maand te verdienen. We raden je dus echt aan om er gewoon mee te beginnen en je weg naar een passief inkomen te openen. Het is bij affiliate marketing zo belangrijk om niet naar het korte-, maar lange termijn te kijken. Op deze manier zul je zoveel meer vooruitgang boeken en dus meer verdienen.

De meeste mensen die met affiliate marketing bezig gaan verdienen in de eerste drie maanden hun eerste commissies. Hierna zul je steeds vaker commissies gaan ontvangen, zolang je natuurlijk aan je website en bedrijf blijft werken. Het komt regelmatig voor dat leden van de affiliate marketing revolutie na slechts een jaar hard werken al meer dan 1.000 tot 2.000 euro per maand verdienen. Wil jij je leven ook veranderen dan raad ik je echt aan om deze stap te zetten en het gewoon te proberen. Je kunt altijd nog terug met de 30 dagen niet goed geld terug garantie. Er is dus helemaal geen gevaar.

affiliate-marketing-revolutie-review

De affiliate marketing revolutie(Speciale aanbieding!)

Mocht je nu enthousiast zijn geworden over affiliate marketing en zelf ook willen beginnen. In samenwerking met de affiliate marketing revolutie hebben we een tijdelijke kortingsactie waarmee jij flinke korting krijgt op de cursus. Door op de onderstaande knop te drukken krijg je toegang tot de tijdelijke kortingspagina!

Tim-Gerrits

Tim Gerrits

Mijn naam is Tim Gerrits en ik heb een passie voor het bouwen van websites en webshops. Via deze blog help ik jou met het bouwen van jouw eigen website, webshop of online cursus. Daarnaast review ik ook WordPress thema’s, page builders en hostingpartijen zodat jij direct met de juiste tools van start kunt gaan!

Jouw eigen droom website maken met WordPress?

Wil je leren hoe je WordPress kunt gebruiken om zonder technische kennis jouw eigen droom website te maken? Download de handleiding dan gratis en ontdek direct hoe eenvoudig het is!

Via deze handleiding kun je tijdelijk tot 58% korting krijgen op webhosting!

Gratis-WordPress-handleiding-mockup-staand