Tot 80% korting ontvangen bij de beste hosting providers?

Hosting-gids
Professionele-wordpress-website-laten-maken

Waarom deze gids?

Wil jij zelf een eigen website of webshop maken? Dan is de eerste stap het vinden van een goede hosting provider.

Echter zijn er op dit moment zoveel verschillende soorten hosting en hosting providers waaruit jij kunt kiezen. Het is daarom helemaal niet gek dat jij geen idee meer hebt waar je nu eigenlijk op moet letten. 

Omdat het super belangrijk is om de juiste webhosting provider te kiezen heb ik deze hosting gids gemaakt. In deze hosting gids ga ik op onder andere in op de verschillende soorten hosting. 

Als laatste heb ik ook een erg handige tabel gemaakt waarin ik de 8 beste hosting providers van dit moment, op ruim 20 punten, met elkaar vergelijk

Na het lezen van deze handleiding weet jij dan ook precies welke hosting het beste aansluit bij jouw wensen!

Hans
4.8/5

Hans

Erg fijne gids waar vanuit de basis wordt uitgelegd wat hosting en waar je op moet letten. De kortingen zijn ook erg prettig!

Tessa
4.7/5

Tessa

Door deze gids heb ik de juiste hosting provider te weten te kiezen voor een erg goede prijs. Bedankt Tim!

Sem
4.8/5

Sander

Ik twijfelde tussen de hosting van SiteGround en Hostinger. Na het overzicht in deze gids gekozen voor SiteGround!

Wie ben ik?

Mijn naam is Tim Gerrits en ik ben deze website in 2019 begonnen als hobby. Sinds 2015 heb ik al interesse in het maken van websites en webshops. Met Nolimit Webdesign maakte ik websites en webshops voor klanten.

Nadat ik in 2020 mijn eerste stage had afgerond ben ik mij meer gaan verdiepen in de online marketing. Het viel mij toen op dat er erg veel mensen waren die zelf een website wilden maken en geen dure programmeur wilde inschakelen. 

Daarom heb ik eind 2020 besloten om deze website om te bouwen naar een platform waar jij alle kunt vinden wanneer jij zelf een eigen website, webshop of online cursus wilt maken. 

Met deze website heb ik inmiddels al meer dan 250 mensen succesvol geholpen met het maken van hun eigen website. Uiteraard help ik jou hier ook graag bij!

Ben jij klaar om samen met mij de beste hosting provider voor jouw website te vinden en daadwerkelijk resultaat te gaan behalen? Download dan direct deze gratis hosting gids!

Tim-Gerrits-2
Tot 80% korting ontvangen bij de beste webhosting providers?

Tijdelijk gratis!

Wil jij de beste hosting provider voor jouw website vinden en daarbij ook nog eens tot 80% korting krijgen bij de beste webhosting providers? Download dan direct deze hosting gids!

Hosting-gids
50%

Je bent er bijna! 🎉

Waar mag ik de handleiding naartoe sturen?

Hosting-gids