Aanbieding verloopt over:

Uur
Minuten
Seconden

Binnen 2 uur eenvoudig jouw eigen droom website maken?

Handleiding-website-maken-ebook
WordPress-website-laten-maken

Zelf snel een eigen website maken? Ja hoor... 😓

Het maken van een eigen website klinkt erg makkelijk, maar toch gaat het een hoop tijd kosten. Zeker wanneer je dit voor het eerst gaat doen! Ik kan mij nog goed herinneren hoe dat ging bij het maken van mijn eerste website. Het maken van een mooie website lukte nog wel. Wel kostte dit mij een hele hoop tijd.

Enkele maanden later haalde de website nog geen resultaten. Nu ik op deze periode terugkijk kan ik wel zeggen dat ik hier erg veel tijd heb verspild.

Nu ik inmiddels 6 jaar ervaring heb en 250+ mensen geholpen heb weet ik hoe ik een goede website maak en hoe ik deze kan gebruiken om meer klanten en inkomsten te genereren.

Uiteraard allemaal zonder enige technische kennis!

Wil jij net als mij een succesvolle website maken, maar niet alle fouten maken die ik de eerste jaren heb gemaakt? Dan weet ik zeker dat jij wat aan deze handleiding gaat hebben

Je ontdekt in deze handleiding hoe je letterlijk binnen enkele uurtjes jouw eigen website kunt maken!

Start vandaag nog en zie hoe eenvoudig het is! 💪🏼

Ebook-review-1
4.8/5

David

Zeer complete WordPress handleiding. Alles wordt behandeld van het aanschaffen van hosting, het installeren van WordPress en het live zetten van jouw website.

Ebook-review-3
4.7/5

Lotte

Super bedankt voor je ebook! Met deze handleiding is het toch gelukt om mijn eigen website maken!

Ebook-review-2
4.8/5

Thijs

Alles klaarzetten voordat je kunt beginnen is het lastigst, maar met deze handleiding ging dit erg snel en zonder technische kennis.

Wie ben ik?

Mijn naam is Tim Gerrits en sinds 2015 maak ik al websites en webshops. Dit begon met programmeertalen als HTML, CSS en JavaScript. Al snel kwam ik in aanraking met WordPress en dat trok mijn aandacht.

Sinds 2017 ben ik actief bezig in WordPress en heb ik grote aantallen websites en webshops gemaakt. Hieronder vallen ook een aantal websites waarmee ik extra inkomsten genereer via het internet.

Ik merkte dat er erg veel vraag was naar informatie en uitleg omtrent het maken van websites met WordPress. In 2019 heb ik daarom deze website opgezet waar ik mensen help om hun eigen website of webshop te maken.

Tot nu toe gaat dit super lekker, want in de afgelopen 3 jaar heb ik al meer dan 250 mensen kunnen helpen bij het maken van hun eigen droom website!

In deze handleiding doorloop ik, samen met jou, het proces om zelf een eigen WordPress website te maken met Elementor!

Tim-Gerrits-2
Ben jij er klaar voor om zelf jouw eigen droom website te maken?

Tijdelijk gratis!

Wil jij binnen 2 uur zelf eenvoudig jouw eigen droom website maken? In dit e-book leg ik jou stap voor stap uit hoe jij dit zelf kunt doen zonder enige technische kennis!

Handleiding-website-maken-ebook
50%

Je bent er bijna! 🎉

Waar mag ik de handleiding naartoe sturen?

Handleiding-website-maken-ebook