Geld verdienen vanuit huis tijdens een pandemie(Corona): Hoe kan dat?

Geld-verdienen-vanuit-huis
Inhoudsopgave

De afgelopen weken houdt het coronavirus Nederland en de rest van de wereld in zijn greep. Op het internet en in de krant verschijnen dagelijks berichten over het aantal slachtoffers, nieuwe besmettingen, scholen die sluiten, beurzen die kelderen en bedrijven die het niet meer kunnen houden en failliet gaan.  Doordat veel bedrijven het nu en de komende weken/maanden lastig zullen hebben. Zullen veel mensen (extra) thuis komen te zitten. Je zult merken dat je veel meer vrije tijd hebt en je met een baan eigenlijk weinig tot geen zekerheid hebt. Wij hebben dit artikel geschreven om jullie te helpen zoeken naar manieren waarmee je (extra) geld kunt verdienen via het internet vanuit huis. De manieren die wij bespreken zijn veel uit methodes die op langere termijn zelfs je baan kunnen vervangen. Laten we beginnen met het bespreken; waarom geld verdienen vanuit huis de perfecte oplossing is.

Online geld verdienen vanuit huis is tijdens corona de perfecte oplossing

Zoals hierboven al besproken zullen veel mensen deeltijd of volledig thuis komen te zitten. Aangezien we niet zomaar alles kunnen doen en alleen naar buiten mogen voor de noodzakelijke dingen, moet er dus iets bedacht worden, waardoor je geld kunt verdienen vanuit huis. Alle methodes die wij hieronder bespreken kunnen be- en uitgeoefend worden vanuit huis. Ook zijn er voor deze methodes geen grote investeringen nodig. De meeste methodes kun je zelfs gratis mee starten! Door nu aan de slag te gaan met een van de methodes kunnen je beginnen met het opbouwen van een passief inkomen. Bij veel van deze methodes groeit het inkomen maandelijks en levert het je dus (veel) geld op en na het virus blijft deze stroom aan inkomen zich gewoon voortzetten! Er is dus geen reden om nu niet met een van deze methodes te starten. 

Onthoudt: “If we wait until we’re ready, we’ll be waiting for the rest of our lives”

online-geld-verdienen-student

Zijn deze ideeën ook geschikt voor studenten?

Natuurlijk zijn de methodes ook voor studenten. Nu de scholen namelijk dicht zitten hebben studenten veel tijd om bezig te gaan met het verdienen van geld vanuit huis. De jongeren die in de horeca werken moeten zelfs wel een andere manier hebben om geld te verdienen om hun vaste lasten te betalen. De manieren die wij hieronder bespreken zijn hier geschikt voor. Na het coronavirus kun je misschien wel je bij baan opzeggen, omdat je inmiddels zoveel verdiend online.

Is online geld verdienen betrouwbaar?

Wanneer we het hebben over online geld verdienen beginnen veel mensen al te twijfelen en vragen ze zich af of dit wel betrouwbaar is. De wat ouderen zullen eerder dit gevoel hebben dan jongeren. Dit komt doordat jongeren zijn opgegroeid is een digitaal tijdperk en doordat ze veel online zijn manieren bedenken en vinden waarop je geld kunt verdienen. Zo denken de ouderen; is dit wel betrouwbaar, want er zijn veel oplichters actief. Dit is natuurlijk een volkomen logische opmerking/vraag, want het klopt namelijk. Er zijn inderdaad veel oplichters actief op het internet. Door zelf onderzoek te doen naar een methodes om online geld te verdienen zijn we er achter gekomen dat er een aantal onzuivere manieren of oplichtingspraktijken bestaan. Er wordt bijvoorbeeld gevraagd naar gegevens die niet relevant zijn voor een training of een foto van je pinpas. 

Nu zullen de jongeren vast denken; maar al die gasten die op warme eilanden zitten en duizenden euro’s verdienen per week, is dat dan oplichting? Nee dit is geen oplichting. Er zijn natuurlijk ook heel wat manieren om online geld te verdienen vanuit huis die legaal en 100% eerlijk zijn. De methodes die wij in dit artikel bespreken en aanraden zijn 100% betrouwbaar en worden door velen gebruikt. 

Wanneer je niet voor een van deze methodes kiest en zelf verder gaat zoeken. Raad ik je aan om bij elke andere manier te kijken of je kunt vinden wie de eigenaar is, of deze betrouwbaar is, wat anderen van deze training of methode vinden en of je een kvk-nummer kunt vinden. Wanneer je dit allemaal hebt gecontroleerd en het blijkt positief dan kun je natuurlijk ook met deze opties aan de slag.

Hoeveel geld kun je verdienen door vanuit huis te werken?

Hoeveel geld je kunt verdienen is afhankelijk van de methode die je kiest, de kennis die je al hebt en de tijd die je erin stopt. Veel van deze manieren kun je op blijven schalen waardoor je nog meer geld kunt verdienen door er dezelfde tijd in te stoppen. Voorbeelden hiervan zijn affiliate marketing, youtube, instagram en dropshipping en e-commerce. Bij al deze methodes ga je meer geld verdienen wanneer je beter gevonden wordt in google of meer volgers krijgt op social media. Het perfecte plaatje zou dus zijn om te kiezen uit affiliate marketing of dropshipping en vervolgens hier een youtube en/of instagram pagina aan te koppelen om nog meer mensen te bereiken. Om toch antwoord te geven op de vraag hoeveel geld je online kunt verdienen vanuit huis, laten we beginnen met affiliate marketing. Met affiliate marketing is het mogelijk om 10 duizenden euro’s per maand te verdienen. Natuurlijk gaat dit veel tijd kosten en lukt dit niet binnen één jaar. Dit komt met name doordat de content op de website moet gaan ranken in google, want wanneer je beter gevonden gaat worden op het internet, zul je merken dat je veel meer gaat verdienen. De volgende methode is dropshipping hiervoor geldt hetzelfde. Je kunt hier enorm veel mee verdienen, alleen ook weer op lange termijn. Het is met dropshipping dus ook mogelijk om 10.000+ per maand te verdienen. Op youtube krijg je betaald voor het aantal views dat je haalt. Ook kun je hier nog campagnes bij regelen waardoor je nog meer kunt verdienen. Je kunt ervan uitgaan dat je op Youtube zo’n €1,- verdiend per 1000 views. Dit is exclusief externe campagnes. Je inkomsten kunnen dus nog rap oplopen.

Online-geld-verdienen

Geld verdienen vanuit huis ideeën

Online geld verdienen vanuit huis hoeft helemaal niet lastig te zijn en kan op erg veel verschillende manieren. Er zijn zelfs zoveel manieren dat we ze niet allemaal kunnen gaan behandelen. In deze blog zullen we daarom de beste en bekendste manieren om online geld te verdienen vanuit huis bespreken. Er moet wel één manier tussen zitten die aansluit bij jouw wensen en/of hobby’s.

Geld verdienen met Affiliate Marketing

Waarschijnlijk ben je de term affiliate marketing al vaak tegengekomen als je opzoek bent naar een manier om online geld te verdienen vanuit huis. Simpel gezegd ben je met affiliate marketing bezig om andermans producten te promoten in ruil voor een commissie(geld). Dit wordt geregeld door een affiliate netwerk. Een affiliate netwerk is een bedrijf dat tussen de adverteerder en jou(de affiliate) inzit. Adverteerders melden zich bij een netwerk aan, omdat ze op deze manier de marketing van hun producten en/of diensten willen uitbesteden. Jij als affiliate kunt je ook bij deze netwerken aanmelden om vervolgens de producten of diensten van dat bedrijf te promoten. Per succesvolle verkoop krijg je een leuke commissie. Zo krijg je voor het verkopen van een cursus van €50,- zelf €27,- euro. De affiliate netwerken verdienen hun geld door een klein percentage van de succesvolle verkopen in te houden. Als je nagaat dat deze bedrijven hier hun personeel van kunnen betalen, kun je ervan uitgaan dat er echt serieus geld valt te verdienen met affiliate marketing. 

Affiliate marketing kent een aantal grote voordelen ten opzichte van andere manieren om online geld te verdienen vanuit huis. Zo heb je voor affiliate marketing geen voorraad nodig, want je verkoopt geen producten. Hierdoor heb je geen investeringen nodig aan het begin en loop je een stuk minder risico dan bij dropshipping. Ook heb je geen last van retour gestuurde producten en klantenservice. Dit wordt allemaal geregeld door het bedrijf waar jij het product van promoot. Het is immers hun product. Misschien is dit nog wel het allermooiste. Je kunt namelijk je eigen werktijden en dagen bepalen en hebt geen last meer van die nare 9:00-17:00 mentaliteit. Wanneer het eenmaal loopt kun je zelfs met 5 uur per week werken zorgen voor een flink maandelijks inkomen. En als jij maar die uren per week blijft volhouden zal je inkomen zelfs maandelijks toenemen!

De meest gebruikte manier om te beginnen met affiliate marketing is door het bouwen van een website. Het bouwen van een website kun je doen met WordPress. Het grote voordeel van wordpress is dat je zelf geen technische kennis nodig hebt. Hierdoor kan letterlijk iedereen zelf een website maken. Al helemaal wanneer je gebruikt maakt van Beaver Builder, Themify, Brizy, Visual ComposerDivi of  Elementor pro. Dit zijn drag en drop page builders waarmee je alleen onderdelen naar je website hoeft te slepen. Je kunt het eigenlijk een beetje vergelijken Powerpoint of Prezi. Na het bouwen van een website gaat het om het plaatsen van content. Je wilt namelijk geld verdienen en door content te schrijven en te plaatsen op je website zul je bezoekers gaan trekken. Met tools als KWFinder van Mangools kun je onderzoeken welke zoektermen mensen gebruiken die aansluiten bij het product dat jij kiest. Je kunt er voor kiezen om meerdere producten te promoten via de blog op je website. Hier kun je bijvoorbeeld 1 of 2 keer per week een review plaatsen van een product. Wanneer mensen via jouw pagina doorklikken naar het bedrijf waar ze het product kunnen kopen, en het product vervolgens kopen, zul jij een mooie commissie verdienen.

wat-is-affiliate-marketing

Affiliate Marketing Revolutie

De affiliate marketing revolutie is een Nederlands online videotraining gemaakt door Jacko Meijaard. In deze video training leer jij stap voor stap hoe je geld kunt verdienen met affiliate marketing. De affiliate marketing revolutie bestaat uit 7 modules, 6 instructie blokken en 1 motivatie en inspiratie blok. In Totaal krijg toegang tot 69 video’s die jou helpen naar het opzetten van je eigen succesvolle internet business. Ook krijg je toegang tot het forum. Op dit forum zitten 7400+ leden van de affiliate marketing revolutie die werken aan hun online business of al flink geld verdienen met affiliate marketing. Het fijne aan dit forum is dat je elkaar hier kunt helpen en motiveren. Zo kunnen we iedereen zo snel mogelijk helpen naar vrijheid en een maandelijks toenemend passief inkomen. 

Het allergrootste voordeel van de affiliate marketing revolutie is dat je ook nog gebruik kunt maken van de welkomstkorting! Wanneer je namelijk op de onderstaande knop klikt krijg je 84% korting op de cursus en het waardevolle forum. Mocht je toch nog meer informatie willen dan kun je ook het volledige artikel over de affiliate marketing revolutie lezen.

affiliate-marketing-revolutie

Geld verdienen vanuit huis met het invullen van enquêtes

Wanneer je nu direct wil beginnen met geld verdienen vanuit huis is dit misschien wel de beste optie, want na het aanmaken van een account bij panelclix kun je direct enquêtes invullen en vele andere dingen om geld te verdienen. Houdt er wel rekening mee dat je van alleen enquêtes invullen niet rijk zult worden. Je kunt dit dan ook beter doen naast een van de andere opties om de uitgaven daarvoor te dekken. 

Wanneer je met deze methode bezig wilt gaan is het aan te raden om je bij verschillende bedrijven aan te melden. Je zult namelijk zien dat er lang niet altijd enquêtes voor je klaar staan. Door je bij meerdere netwerken aan te sluiten, kun je meer enquetes maken en dus ook meer verdienen. Bij veel bedrijven, waar je enquêtes kunt invullen voor geld, loont sparen. Dit betekent dat je door meer punten te sparen, je later veel meer uitbetaald kunt krijgen. Bij panelclix is dit ook zo. In onze specifieke review over Panelclix vertellen we je hier meer over.

Natuurlijk wil je ook weten wat je kunt verdienen met het invullen van enquêtes. Ook dit is natuurlijk weer volledig afhankelijk van het aantal enquêtes dat je invult, hoe lang de enquêtes duren en bij welk bedrijf je zit aangesloten. Je kunt erop rekenen dat je per enquête een paar euro krijgt. Dit kan dus flink oplopen, maar onthoudt dat wanneer je het echt wil als nieuwe baan je beter kunt kiezen voor affiliate marketing of dropshipping. Dit gaat je op de lange termijn namelijk veel meer opleveren. 

Panelclix-review

Geld verdienen met youtube

Het is ook mogelijk om vanuit huis geld te verdienen met youtube. Je kunt bijvoorbeeld game, mode, challenge of praat video’s maken. Op korte termijn zul je hier niet veel geld mee verdienen, maar wanneer je consistent upload en werkt aan je kanaal zul je merken dat je gaat groeien en serieus geld gaat verdienen. Als je dit leuk vindt om te doen, kan ik alleen maar zeggen begin gewoon. Wanneer je niet begint zul je namelijk ook nooit geld gaan verdienen met youtube. Dit is waar het bij veel mensen fout gaat. Mensen zeggen we willen geld verdienen met youtube, maar beginnen vervolgens niet of proberen het een maand. Na deze maand kijken ze naar de statistieken en zien ze dat ze nog niks hebben verdiend. Dit is helemaal niet raar, maar kan wel snel demotiverend zijn. Om dit probleem op te lossen moet je minder na de statistieken kijken en gewoon blijven doen wat jij leuk vindt, omdat je steeds beter wordt in het maken van video’s en het bewerken van deze video’s ga je meer publiek krijgen. En ook meer verdienen. 

Wel zijn in 2018 de regels om geld te verdienen op youtube aangescherpt. Dit komt door de video van Logan Paul waarin hij een video maakte in een zelfmoordbos in Japan. Voor dat de nieuwe regels werden ingesteld kon je namelijk zodra je 10.000 weergaven had geld verdienen. Het maakte hierbij niet uit hoelang je erover deed tot je die 10.000 views haalde. Nu de nieuwe regels actief zijn kun je pas geld verdienen wanneer je binnen 12 maanden om 4000 uur bekeken te worden. Ook moet je minimaal 1000 abonnees hebben om geld te verdienen. 

Er zijn verschillende manieren om vanuit huis geld te verdienen met youtube. Zo krijg je betaald voor het aantal views dat je haalt en kun je betaald krijgen door advertenties in je video of samenwerkingen met bedrijven. Ook kun je youtube gebruiken om je eigen product te promoten. Er zijn dus veel manieren waardoor je geld kunt gaan verdienen met youtube, maar dan nu de vraag. Hoeveel kun je verdienen met youtube? Zodra je aan de hier bovenstaande eisen voldoet en dus geld kunt verdienen met youtube, kun je rekenen op ongeveer 1,- per duizend views. Als voorbeeld nemen we enzoknol even. Enzo Knol haalt per maand zo’n 30 miljoen views. Dit betekent dat hij per maand 30.000 euro verdient aan de views, als je hier ook nog de merchandise en andere samenwerkingen bij optelt kun je er wel vanuit gaan dat enzo knol zo’n 500.000 euro verdiend per jaar. Het is dus mogelijk om veel geld te verdienen, maar dit gaat helaas niet direct. Je zult er veel tijd, energie en moeite in moeten stoppen om hier uiteindelijk zoveel geld mee te verdienen.

Geld-verdienen-vanuit-huis-met-youtube

Social Media Influencer

Deze methode is erg populair wanneer je al een beetje autoriteit hebt op social media. Wanneer je namelijk een grote groep volgers hebt zijn er altijd wel bedrijven waar hun product aansluit bij jouw volgers. Daarom zul je berichten gaan krijgen of je hun bedrijf of product wil promoten. Aan het begin zul je hier niet veel geld voor krijgen, maar je mag meestal wel het product dat je promoot houden. Wanneer je echt groter wordt, laten we zeggen rond de 100.000 volgers. Dan kun je per bericht dat je plaatst zo’n €200 tot €500 euro vragen. Houdt er wel rekening mee dat je niet elke dag zo’n bericht gaat plaatsen, want dit zullen je volgers niet fijn vinden en kan zorgen voor een flinke daling in het aantal volgers. Wij raden aan om niet meer dan één reclamepost per week te plaatsen. Natuurlijk is dit ook weer afhankelijk van de campagne die je hebt.

Wat-is-social-media-marketing

Geld verdienen vanuit huis met e-commerce

Waarschijnlijk ben je al vaak een reclame tegen gekomen op youtube  of instagram van Jia Ruan. Zo niet, dan vertel ik je even wat over hem. Jia Ruan is een twintiger van Aziatische afkomst. Hij is de oprichter van de Bol Masterclass. Een aantal jaar geleden verdiende Jia Ruan zijn geld nog met het bezorgen van pizza’s, inmiddels doet hij dit niet meer en verdiend die bakken met geld door te handelen op bol.com. Omdat de business van Jia op het moment zo goed loopt heeft die besloten een cursus te starten. In deze cursus krijg jij toegang tot meer dan 20 uur aan waardevol beeldmateriaal, bonussen voor een goede start van je onderneming, handige document als checklists om mee te werken, een wekelijkse groeps coaching en support via de community.

Op het moment kost de cursus je eenmalig €997 euro, maar het is ook mogelijk om in delen te betalen. Wanneer je ervoor kiest om in delen te betalen, betaal je in 5 termijnen en elk termijn €250. Je bent dus vele malen meer geld kwijt wanneer je ervoor kiest om in delen te betalen. Ik snap dat er niet op zit te wachten om in een keer zo’n klap met geld uit te geven. Daarom kun je ook gebruik maken van de gratis proeftraining. Houdt er rekening mee dat er maar 100 plekken vrij zijn en de gratis cursus dus snel gesloten zal worden. Via de onderstaande knop kun je je aanmelden voor de gratis training.

Online geld verdienen vanuit huis conclusie

Hierboven hebben we 5 methodes besproken waardoor jij in de tijd van het coronavirus toch nog geld kunt verdienen vanuit huis. Wij raden je aan om een of twee methodes te kiezen er je hier is in te verdiepen en mee aan de slag te gaan. Dit is de enige manier om uit die onzekere tijd te komen, aan je eigen dromen te werken en niet meer in die 9:00 to 17:00 mentaliteit te komen. Je zult merken dat het leven zoveel mooier is wanneer je aan je eigen dromen werkt en ziet hoeveel succes en voldoening je hieruit kan halen. Onthoudt wel dat de meeste opties lange termijn opties zijn en dus veel inzet vragen.  Wanneer je naar een week of maand stopt zul je nooit het succes gaan bereiken waar je op zat te wachten, maar ga jij het succes van iemand anders waar maken. Denk er dus goed over na wat je wilt; wil je voor een baas werken en zijn dromen werkelijkheid maken? of ga je zelf aan de slag en aan je eigen dromen waarmaken!

Tim-Gerrits

Tim Gerrits

Mijn naam is Tim Gerrits en ik heb een passie voor het bouwen van websites en webshops. Via deze blog help ik jou met het bouwen van jouw eigen website, webshop of online cursus. Daarnaast review ik ook WordPress thema’s, page builders en hostingpartijen zodat jij direct met de juiste tools van start kunt gaan!

Ook interessant