Aanbiedingen verlopen over:

Dagen
Uur
Minuten
Seconden

Dé beste Cyber Monday deals voor jou!

Beste Cyber Monday Deals 2023

Bekijk dé allerbeste Cyber Monday aanbiedingen voor webhosting, WordPress thema’s en WordPress plugins om jouw website of webshop te verbeteren!

Mis deze Cyber Monday aanbiedingen niet en bespaar gigantisch! 👇

Zoek je iets specifieks? 👇

Ontvang tot 43% korting!

Uitgelichte aanbiedingen

Ben je op zoek naar trainingen of cursussen om meer te leren over WordPress, gevonden worden in Google, online marketing of het maken van een winstgevende website? Dit zijn de beste Cyber Monday deals in 2023!

Dé meest complete WordPress cursus

Online WordPress cursus: Maak jouw eigen website binnen no-time

Zonder technische kennis je eigen droom website maken? Het kan!

In mijn online WordPress cursus laat ik je stap voor stap zien hoe je zonder technische kennis jouw eigen website kunt maken, onderhouden en verbeteren met WordPress. Van het aanschaffen van een domeinnaam tot het optimaliseren van jouw website voor Google! Écht alles wordt besproken en je hoeft mijn stappen alleen maar na te doen!

Je kunt de cursus volledig op je eigen tempo volgen, want je krijgt levenslang toegang tot de video’s, toekomstige updates en het exclusieve ledenforum!

Cursus-WordPress (2)

€197

347,00

Korting wordt automatisch toegepast!

Ontvang tot 58% korting!

Beste webhosting aanbiedingen

Ben je op zoek naar een (nieuwe) webhosting provider voor jouw website of webshop? Dit zijn de beste webhosting providers in Nederland met mooie Cyber Monday aanbiedingen!

De beste webhosting in Nederland

Ontvang 58% korting op de webhosting van Cloud86!

Zoek je een snelle en betrouwbare hosting provider voor jouw website of webshop? Die ook nog eens beschikt over een telefonische klantenservice?

Cloud86 is een Nederlandse hosting provider die meermaals is uitgeroepen tot snelste webhosting provider in Nederland! Daarbij kun je met één druk op de knop WordPress installeren en beschikken ze over een klantenservice die zowel via mail als telefoon bereikbaar is.

Kies je voor het “Webhosting Medium” pakket? Dan kun je gebruik maken van de gratis verhuisservice(t.w.v. €75,00). Dit houdt in dat Cloud86 je website of webshop inclusief mail gratis overzet van je huidige hosting provider naar Cloud86!

Logo-Cloud86

1,95

6,95

Korting wordt automatisch toegepast!

De beste groene hosting in Nederland

Ontvang 50% korting op de webhosting van mijn.host!

Zoek je naar een snelle en milieuvriendelijke hosting provider in Nederland? Die ook nog eens goede prijzen kent?

Mijn.host is een Nederlandse hosting provider die zeker behoort tot de beste webhosting providers in Nederland. Naast dat de webhosting erg snel is, is de hosting ook nog eens volledig klimaatneutraal! Met de hosting van Mijn.host maak je dan ook een bewuste keuze!

Alleen deze maand ontvang je tot 50% korting op een webhosting pakket naar keuze bij Mijn.host! Wanneer je groene hosting zoekt is dit zeker een aanrader!

Logo-mijn.host

1,99

3,99

Korting wordt automatisch toegepast!

Ontvang tot 50% korting!

Beste WordPress thema's aanbiedingen​

Ben je op zoek naar een snel, zoekmachine vriendelijk en veilig WordPress thema voor jouw website of webshop? Dit zijn de beste WordPress thema’s met goede Cyber Monday aanbiedingen!

Dé beste alles-in-één oplossing

Ontvang 50% korting op de Elementor WordPress builder

Je WordPress website opbouwen, inrichten en aanpassen zonder technische kennis nodig te hebben?

Elementor is met meer dan 10.000.000 gebruikers veruit de beste WordPress page builder waarmee je eenvoudig je eigen WordPress website of webshop kunt bouwen! Door middel van een slepen en neerzetten systeem kun je écht alles naar eigen wens maken!

Elementor beschikt over een gratis variant, maar deze is wel erg beperkt. Tijdens Cyber Monday kun je dan ook overstappen op Elementor Pro met 50% korting!

Logo-Elementor

59,-

99,00

Korting wordt automatisch toegepast!

Dé meest eenvoudige website builder

Ontvang 50% korting op het Divi WordPress theme + builder

Zoek je een volledige online marketingmachine waarmee je zonder technische kennis jouw eigen website of webshop kunt bouwen?

Divi is, met meer dan 1.000.000 gebruikers, een van de populairste page builders binnen WordPress. Naast een builder is Divi nog veel meer! Divi is namelijk een totaaloplossing die bestaat uit een thema, page builder, popup builder, formulier builder en de mogelijkheid om splittesten uit te voeren.

Samenvattend bevat Divi écht alles voor het neerzetten van een professionele website of webshop. Tijdens Cyber Monday ontvang je 50% korting op Divi!

Logo-Divi

45,-

89,00

Korting wordt automatisch toegepast!

Hét snelste WordPress thema

Ontvang 40% korting op het Astra WordPress thema

Het snelste WordPress thema gebruiken voor het maken van jouw (nieuwe) WordPress website of webshop?

Astra is al meerdere jaren het snelste thema voor zowel WordPress websites als webshops. Doordat het thema minder dan 50 KB weegt laadt het thema in minder dan 0,4 seconden! Daarbij is het thema volledig compatibel met Elementor waardoor je jouw website of webshop zonder technische kennis kunt opbouwen!

Samenvattend is het Astra het beste WordPress thema dat je voor jouw WordPress website kunt gebruiken! Zeker in combinatie met Elementor Pro maak je een uitstekende keuze!

Logo-Astra

39,-

59,00

Korting wordt automatisch toegepast!

Ontvang tot 40% korting!

Beste WordPress plugins aanbiedingen

Ben je op zoek naar WordPress plug-ins om jouw WordPress website of webshop te verbeteren? Dit zijn de beste must-use WordPress plugins met goede Cyber Monday aanbiedingen!

Behaal de maximale snelheid met jouw website

Ontvang 30% korting op de WP Rocket WordPress plug-in

De maximale snelheden uit jouw WordPress website of webshop halen? Het kan met WP Rocket!

WP Rocket is veruit de populairste WordPress plugin waarmee je jouw website of webshop veel sneller kunt maken. Zo kan de plugin je helpen om afbeeldingen te optimaliseren, CSS en JavaScript bestanden te verkleinen en door niet gebruikte styling uit te schakelen.

Samenvattend is WP Rocket een super belangrijke WordPress plugin om jouw website of webshop sneller te maken! De snelheid van jouw website weegt namelijk zwaar in de vindbaarheid van jouw website in Google!

Logo-WP-Rocket

41.30

59,00

Korting wordt automatisch toegepast!

Beveilig jouw WordPress website maximaal

Ontvang 40% korting op de iThemes Security WordPress plug-in

Wist je dat er dagelijks 30.000 websites worden gehackt en dat meer dan 45% van alle websites niet voldoende of helemaal niet beveiligd is?

iThemes Security Pro is een super populaire WordPress plugin die je helpt om jouw WordPress website of webshop maximaal te beveiligen. iThemes Security monitort jouw website namelijk 24/7 op aanvallen, foutieve inlogpogingen, brute force aanvallen en ga zo maar door. Daarbij biedt iThemes Security Pro een hele hoop functionaliteiten, die je eenvoudig kunt instellen, om jouw website of webshop beter te beveiligen!

Samenvattend is iThemes Security Pro een super belangrijke plugin voor écht alle WordPress websites en webshops. Tijdens Cyber Monday krijg je tijdelijk tot wel 40% korting!

iThemes-Security-logo

119.40

199,00

Korting wordt automatisch toegepast!

BONUS: Gratis handleiding WordPress website beveiligen

Normaal €29,95 nu €0,00

Heb je een WordPress website of webshop? Dan is het enorm belangrijk dat je deze goed beveiligd! Uit onderzoek blijkt namelijk dat meer dan 45% van de websites onvoldoende beveiligd is. Daarbij is het aantal cyberaanvallen dit jaar met 300% gestegen!

Goed nieuws: wanneer je een van de producten of diensten op deze pagina aanschaft krijg je gratis toegang tot mijn complete WordPress website beveiliging handleiding(T.W.V. €29,95). Om de handleiding te ontvangen kun je een mail sturen naar info@nolimitwebdesign.nl met het bewijs van je aankoop.

WordPress-website-maximaal-beveiligen