Beste Black Friday Deals 2022

De beste Black Friday deals op het gebied van webhosting, WordPress thema’s, WordPress plugins en website builders. 

Wil jij jouw website of webshop naar het volgende niveau brengen? Dan heb ik goed nieuws voor jou! Het is weer black friday en dat betekent gigantische kortingen voor jou! Hieronder zet ik daarom de beste black friday deals van 2022 op een rijtje!

Black Friday is het moment van het jaar waar bedrijven al hun producten flink in de aanbieding gooien. Gelukkig geldt dit niet alleen voor fysieke producten, maar ook voor digitale producten of diensten. Denk bijvoorbeeld aan webhosting, WordPress thema’s, WordPress plugins en niet te vergeten de website builder!

Hieronder zet ik daarom de beste black friday deals op het gebied van webhosting, website builders, WordPress thema’s en WordPress plugins op een rijtje. Jij kunt hierdoor eenvoudig zien waar je de grootste korting kunt krijgen. Laten we dus maar direct beginnen!

Inhoudsopgave

Beste Black Friday webhosting deals

Zoek jij naar de beste black friday webhosting deals van 2022? Dan heb ik goed nieuws! Ik heb hieronder de beste black friday hosting deals verzameld waar jij tot wel 99% op jouw hosting kosten kunt besparen! Of jij een eerste hostingpakket wilt aanschaffen of wilt verhuizen van hosting. Black Friday is het juiste moment om dit echt te gaan doen!

Het voordeel van hosting providers tijdens black friday is dat ze echt gigantische kortingen geven. Neem bijvoorbeeld een voorbeeld aan Hostinger, SiteGround en Bluehost waar je tijdelijk tot wel 80% korting krijgt! Hieronder zet ik de beste hosting deals tijdens black friday op een rijtje!

1. Cloud86 black friday

Zoek jij een populaire, maar goede hosting provider die ook nog eens gevestigd is in Nederland? Dan hoef je niet verder te kijken. Cloud86 behoort op dit moment namelijk tot de beste hosting providers in Nederland en doet uiteraard mee aan black friday.

Het voordeel van Cloud86 is dat ze supersnel zijn, de mogelijkheid hebben om met een druk op de knop WordPress te installeren, automatisch backups maken en jou (gratis) kunnen helpen bij het verhuizen van jouw website. Tijdens black friday krijg jij op de hosting van Cloud86 tot wel 55% korting. Deze Cloud86 black friday deal mag jij dan ook echt niet missen!

Cloud86-Logo
4,9
4.9/5

2. Hostinger black friday

Natuurlijk heeft ook Hostinger hun eigen black friday deals! Het voordeel van de hosting van Hostinger is dat ze tot wel twee keer snellere hosting kunnen leveren dan hun concurrenten. Daarbij ontvang je een gratis domeinnaam met SSL certificaat, WordPress installaties met een klik, e-mailhosting, automatische backups en ga zo maar door.

De Hostinger black friday deals mag jij echt niet missen! In deze periode geeft Hostinger namelijk tot wel 90% korting op hun hostingpakketten. Hoeveel de korting exact is is afhankelijk van het hostingpakket dat jij kiest. In 2022 begonnen de hosting kosten vanaf net iets meer dan €1,00 euro per maand! Bekijk de huidige Hostinger black friday deals hieronder!

Hostinger-hosting-nederland
4,9
4.9/5

3. SiteGround black friday

Ook SiteGround is een erg populaire hosting provider die natuurlijk meedoet aan Black Friday. Wanneer jij zoekt voor de beste hosting deals is het dus erg verstandig om ook de SiteGround black friday deals een te bekijken. SiteGround beschikt namelijk over alles dat jij nodig hebt. Snelle hosting, extreem goede klantenservice, een eenvoudig dashboard en de mogelijkheid om met een druk op de knop WordPress te installeren.

De SiteGround black friday deal hield vorig jaar in dat je 80% korting krijgt op webhosting. Dit betekent dat je voor het goedkoopste pakket van SiteGround geen €12,99 per maand betaald, maar slechts €2,49 per maand. Je kunt de SiteGround black friday deal hieronder bekijken!

SiteGround-Logo.png
4,9
4.9/5

4. Bluehost black friday

De laatste black friday hosting deal die zeker niet mag ontbreken is die van Bluehost. Bluehost behoort al jaren tot de beste hosting providers en doet elk jaar mee met Black Friday. De hosting van Bluehost is super snel, eenvoudig in gebruik en heeft eigenlijk alles dat jij nodig hebt. Ze hebben op dit moment al meerdere miljoenen domeinen in beheer.

Tijdens black friday heeft Bluehost uiteraard hun eigen Black Friday sale. In dit geval betekent dit dat jij tot wel 75% korting kunt krijgen op de webhosting van Bluehost. Hierdoor kun jij al hosting aanschaffen vanaf €2,62 per maand. Bekijk de Bluehost black friday deals hier!

Bluehost-logo
4,9
4.9/5

Black Friday website builders

Zoek jij een goede website maker? Bijvoorbeeld eentje waarmee jij zonder technische kennis zelf jouw eigen website of webshop kunt maken? Dan heb ik goed nieuws voor jou! Ook de website builders beschikken over erg interessante black friday deals.

Zo kun jij ook hier tot wel 60% korting krijgen tijdens black friday. Hieronder heb ik de beste Black friday website builder deals op een rijtje gezet met de kortingen die jij hier kunt krijgen! Laten we deze dus maar een gaan bespreken!

1. Divi black friday

Ben jij al begonnen met het maken van jouw eigen WordPress website of webshop? Dan is het gebruik van een goede website builder meer dan aan te raden. Divi hier een goed voorbeeld van. Op dit moment is Divi namelijk een van de populairste page builders met bijna 900.000 gebruikers.

Divi is een software van Elegant Themes en dus een page builder die jij binnen WordPress kunt gebruiken. Uiteraard heeft ook Divi hun eigen black friday deal. Zo kun je tijdens de black friday sale bij Divi tot wel 25% korting krijgen! Zonde om te laten liggen. Je kunt de Divi black friday deals hieronder bekijken!

Divi-logo
4,9
4.9/5

2. Elementor black friday

Ben jij bekend met Elementor? Dan weet je dat dit naast Divi een van de populairste en makkelijkste page builders is om jouw eigen website mee te maken. Het is dan ook erg fijn dat ook Elementor meedoet aan Black friday en elk jaar bizarre kortingen geeft op hun software.

Elementor geeft per pakket speciale kortingen. Op het goedkoopste pakket van Elementor krijg je bijvoorbeeld 10% korting en dat bouwt zich op naar het duurste pakket waar je 50% korting kunt krijgen! Wil jij gebruik maken van Elementor Cloud? Dan krijg je ook hier 10% korting! Je vindt alle Elementor black friday deals hieronder!

Elementor-pro-logo
4,9
4.9/5

3. Wix black friday

Zoek jij een goede, betrouwbare en goedkope website builder waarmee jij eenvoudig jouw eigen website of webshop kunt maken? Dan is Wix ook een erg interessante website builder. Bij Wix kun jij namelijk super snel en zonder technische kennis, in enkele minuten, jouw eigen website bouwen.

Tijdens Black Friday geeft Wix tijdelijk tot wel 50% korting op hun pakketten. Dit geldt zowel voor de Premium plannen voor websites als de Premium plannen voor webshops. Hierdoor betaal jij in de plaats van €10 euro per maand, maar €5 euro per maand. Je kunt de beste Wix black friday deals bekijken via de knop hieronder!

Wix-logo
4,9
4.9/5

4. Phoenix black friday

Kies jij liever voor een Nederlandse website maker? Dan is ook Phoenix van de IMU een erg interessante optie. De Internet Marketing Unie, oftewel IMU, heeft verschillende software programma’s. Denk bijvoorbeeld aan Phoenix voor het maken van een website, Huddle voor het maken van een online cursus en Plug&Pay voor het maken van converterende betaalpagina’s. Tijdens black friday kun jij hier ook erg mooie kortingen op krijgen.

Hoeveel de korting op de Phoenix website software van de IMU precies bedraagt is elk jaar een beetje afwisselend. Ook geven ze daarbij hoge kortingen op cursussen. Via die cursussen krijg jij, bijna altijd, de mogelijkheid om de software aan te schaffen tegen een interessanter tarief. Je bekijkt de Phoenix black friday deals via de knop hieronder!

Phoenix-website
4,7
4.7/5

WordPress themes black friday

Zoek jij naar de beste WordPress thema’s? Ook dan heb ik goed nieuws voor je! Tijdens black friday zijn er namelijk ook een groot aantal WordPress thema’s die gigantische kortingen geven op hun thema. Dit kan in sommige gevallen oplopen tot wel 50%. Ook zijn dit de ideale momenten om jouw WordPress thema te verlengen voor een extra jaar.

Hieronder zet ik de beste black friday deals voor WordPress thema’s op een rijtje! Hierdoor kun jij zien waar je de hoogste korting krijgt en welke thema het beste aansluit bij jouw wensen!

1. Astra theme black friday

Het Astra theme is een van de populairste thema’s voor WordPress. Het is dan ook niet gek dat zij meedoen aan Black Friday en Cyber Monday. Het voordeel van dit thema is namelijk dat het supersnel is en perfect is om beter gevonden te worden in Google. Daarbij is het thema erg eenvoudig in gebruik, kun je het thema gebruiken in combinatie met Elementor en krijg je toegang tot een groot aantal website templates.

Dat het Astra theme hun black friday deals goed heeft neergezet kan ik bestellen. Tijdens black friday krijg jij namelijk tot wel 63% korting op alle producten en pakketten van Astra. Hiermee kun jij dus echt goed geld besparen. Je bekijkt die Astra theme black friday deals via de gele knop!

Astra-WordPress-theme-logo
4,9
4.9/5

2. OceanWP theme black friday

Een grote concurrent van het Astra theme is het OceanWP WordPress theme. Ook dit thema is zo populair geworden doordat het erg snel is, volledig zoekmachine vriendelijk is, gebruikt kan worden met verschillende page builders en standaard wordt geleverd met een groot aantal website templates.

Tijdens black friday krijg je bij OceanWP dan ook erg goede kortingen! OceanWP geeft zowel 40% korting op hun jaarlijkse abonnementen als hun lifetime pakketten. Je kunt hier dus erg flink besparen door direct een lifetime pakket aan te schaffen. Je kunt de OceanWP black friday deals bekijken via de gele knop.

Oceanwp-logo
4,9
4.9/5

3. Neve theme black friday

Het Neve is onder velen misschien nog een iets minder bekend WordPress thema, maar ook dit thema mag zeker niet ontbreken in deze lijst met de beste black friday deals voor WordPress thema’s. Het Neve thema concurreert namelijk sterk met het Astra theme en OceanWP. Het voordeel van het Neve theme is dan ook dat het zonder technische kennis gebruikt kan worden!

Tijdens black friday heeft het Neve theme net als alle andere WordPress thema’s flinke kortingen. Je krijgt namelijk 35% korting op de aanschafprijs van het Neve WordPress theme. Dit maakt het dan ook direct een erg interessante black friday deal. Je kunt de exacte deal bekijken via de gele knop!

ThemeIsle-neve-logo
4,9
4.9/5

4. ThemeForest

Weet jij nog niet precies welk WordPress thema jij precies wilt aanschaffen? Dan kun je ook eens kijken op een platform als ThemeForest. Dit is eigenlijk een grote verzamelwebsite waar bedrijven hun thema’s kunnen aanbieden. Je hebt hier dan ook de keuze uit meer dan duizend WordPress thema’s die jij voor jouw website kunt gebruiken.

Het mooie aan een platform als ThemeForest is dat je tijdens black friday op elk WordPress thema een dikke korting kunt krijgen. Afgelopen jaren kon je via ThemeForest op elk WordPress thema 50% korting krijgen. Ik verwacht dat dat dit jaar weer zo gaat zijn. Je bekijkt de exacte black friday deals op ThemeForest via de gele knop!

Themeforest-logo-black-friday
4,9
4.9/5

WordPress plugins black friday

Heb jij al goede hosting, maak je al gebruik van een website builder en heb je al een goed WordPress thema? Dan zal je dit nu allemaal niet nodig hebben, maar wellicht zoek je nog wel een goede plugin om extra functionaliteiten aan jouw website of webshop toe te voegen?

WordPress kent een groot aantal plugins en ook daar zijn natuurlijk weer flinke black friday deals te vinden. Hieronder zet ik daarom de beste black friday deals voor WordPress plugins op een rijtje. Laten we ze direct maar eens bekijken!

1. LearnDash black friday

Wil jij een online cursus of training omgeving aan jouw website toevoegen? Dan kun je dit eenvoudig doen met een plugin als LearnDash. Helaas zijn dit soort Learning Management System plugins altijd erg duur. Voor minder dan $200 dollar per jaar zal het maken van een goede cursus omgeving met WordPress niet mogelijk zijn.

Gelukkig is het black friday en doet LearnDash daar net als de afgelopen jaren weer aan mee. Dit betekent dat jij ook tijdens de black friday sale van 2022 weer tot 50% korting kunt krijgen op alle pakketten van LearnDash. Je kunt de exacte black friday deals bekijken via de knop hiernaast.

learndash-logo
4,9
4.9/5

2. CrocoBlock black friday

Zoek jij een goede addon voor Elementor? Dan is CrocoBlock een addon die je echt niet mag missen. CrocoBlock bestaat namelijk uit 20 verschillende extra plugins, 200 widgets voor Elementor en meer dan 60 pagina templates die jij in Elementor kunt gebruiken.

Tijdens de black friday sale van CrocoBlock krijg jij tot wel 40% korting op de losse plugins. Ook kun je tot 40% korting op het totaalpakket waarmee jij toegang krijgt tot alle plugins, Elementor addons en website templates. Je kunt de exacte aanbiedingen bekijken via de gele knop!

CrocoBlock-Logo
4,9
4.9/5

3. WP Rocket black friday

Een snelle website is erg belangrijk, maar is jouw website dat wel? Google heeft aangegeven dat meer dan 60% van de gebruikers verwacht dat een website binnen 2 seconden is geladen. Het is dan ook erg belangrijk dat jouw website zo snel laadt, want als dit niet het geval verlaat de potentieel klant jouw website of webshop en komt deze nooit meer terug.

Een goede plugin waarmee jij jouw website eenvoudig sneller kunt maken is WP Rocket. WP Rocket wordt op de grootste websites gebruikt en kan helpen om laadtijden van minder dan 1 seconden te behalen. Tijdens de black friday sale van WP Rocket krijg jij 30% korting op de aanschaf van een nieuwe licentie! Bekijk de deal via de gele knop!

WP-rocket-logo
4,9
4.9/5

4. Plug & Pay black friday

Eerder in deze lijst met de beste black friday deals hadden we het al over de Phoenix website software van de IMU. Deze software werkt perfect voor het maken van een website, maar als je ook betalingen wilt ontvangen heb je een software voor betalingen nodig. Hiervoor is Plug & Pay een erg interessante software.

De software van Plug & Pay helpt jou bij het maken van goed converterende betaalpagina’s zonder dat je daar enige technische kennis voor nodig hebt. Je kunt hiervoor zelfs gebruik maken van templates. Je bekijkt de Plug & Pay black friday deals via de gele knop!

Plug-&-Pay-Review
4,9
4.9/5