Fotografie Website Maken | 12 Beste Website Templates in 2021

Samenvatting: Het vinden van de beste wordpress themes voor fotografie kan erg lastig zijn. Daarom heb ik besloten een blog te schrijven waarin ik de 12 beste wordpress themes voor fotografie op een rijtje zet en uitgebreid behandel. Over het algemeen is Divi toch echt de beste keuze, want dit is namelijk een totaaloplossing waar je geen technische kennis voor nodig hebt en alle kanten mee op kunt gaan!

Ben jij al overtuigd? Dan kun je via de gele knop tijdelijk gebruik maken van maar liefst 20% korting op Divi. Nog niet overtuigd? Dan kan ik je zeker aanraden deze blog met de beste wordpress thema’s voor fotografie door te lezen!

Divi-logo

Toegang tot 1.000+ templates

Wil jij zelf een fotografie website maken? Dan zit je hier zeker goed! In dit artikel ga ik jou namelijk stap voor stap uitleggen hoe jij zelf een fotografie website kunt maken met WordPress, maar ook nog een hele hoop meer. Zo vertel ik jou waar je op moet letten bij het kiezen van de beste fotografie website templates en deel ik een groot aantal tips om een mooie, professionele en zoekmachine vriendelijke fotografie website te maken.

In dit artikel zet ik ook de 12 beste fotografie templates van 2021 op een rijtje. Deze templates heb ik uitgebreid vergeleken en zal ik in deze blog met jou doornemen, zodat jij kunt bepalen welk thema het beste aansluit bij jouw wensen. De punten waar ik op het beoordeeld zijn:

  • Design
  • Snelheid & zoekmachine vriendelijk
  • De demo websites
  • Klantenservice
  • Prijzen

Een mooi bijkomend voordeel van de blog website templates in dit artikel is dat je geen technische kennis nodig hebt om met deze thema’s/templates aan de slag te kunnen gaan.

Beste fotografie website templates in 2021: Dit zijn de 12 beste thema’s

Een goede fotografie website moet aan een flink aantal eisen voldoen. Zo is het bijvoorbeeld super belangrijk dat het template snel is, want een fotografie bevat vaak grote bestanden. Omdat deze enige tijd nodig hebben om te laden wil je dit met het kiezen van het juiste website template zo veel mogelijk beperken. Daarnaast is de snelheid van een website ook een ranking factor die mede bepaald hoe goed jouw fotografie website gevonden gaat worden in Google. Verder wil je natuurlijk ook dat jouw fotografie website er professioneel uitziet en dat bezoekers makkelijk door jouw website kunnen navigeren.

Het kiezen van het beste fotografie website template kan erg lastig zijn. De keuze is namelijk zo groot en elke template is weer net even anders. Hierdoor is het vooral als beginner lastig in te schatten welk thema zij het beste kunnen gebruiken. Hieronder heb ik daarom voor jou de 13 beste fotografie website templates van 2021 op een rijtje gezet. Voor al deze thema’s geldt dat ze snel, zoekmachine vriendelijk en volledig naar wens te maken zonder dat daar enige technische kennis voor nodig is. Laten we de templates daarom maar snel gaan bespreken en vergelijken.

1. Divi

Divi-wordpress

Wij kunnen ons voorstellen dat je niet had verwacht dat Divi van Elegant Themes het beste wordpress thema is voor een fotografie website is, maar toch is dit een erg interessant thema. Het Divi wordpress theme is multifunctioneel wat betekent dat je er alle soorten websites mee kunt maken. Op het moment is dit thema echt veruit het meest populair. 

Divi kent een aantal belangrijke voordelen. Zo hebben ze een eigen page builder die op het moment de beste page builder op de markt is. Door gebruik te maken van de Divi page builder kun je binnen een mum van tijd en zonder kennis van code een erg mooie website bouwen. Daarnaast is het thema erg snel en 100% zoekmachine vriendelijk. Het heeft hiermee alles wat jij nodig hebt om een succesvolle website te starten. Om het nog makkelijker te maken heeft Divi een bibliotheek met meer dan 110 websites en 880 templates die jij met één druk op de knop kunt importeren. In deze bibliotheek staan ook een aantal goede templates voor jouw fotografie website!

Wil jij er zeker van zijn dat je de komende jaren veilig kunt blijven werken en daadwerkelijk resultaten met jouw website gaat halen? Dan is Divi een echte aanrader voor jou!

2. Astra

Astra-wordpress-theme

Een ander WordPress thema dat erg geschikt is om jouw eigen fotografie website mee te maken is het Astra WordPress Theme. Het voordeel van dit thema is dat het volledig is ontwikkeld voor het behalen van prestaties. Dit betekent dat het thema super snel is en maximaal geoptimaliseerd is op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Om goed gevonden te worden is het Astra daarom een erg goede keuze.

Wat het Astra theme ook erg geschikt maakt is dat het thema volledig compatibel is met verschillende page builders. Het voordeel hiervan is dat jij zonder enige technische kennis zelf jouw eigen website of webshop kunt bouwen.

Om het helemaal af te maken krijg je ook nog eens toegang tot een flinke bibliotheek aan website templates. Deze templates vind ik persoonlijk erg goed. Ze zien er namelijk erg professioneel uit en kunnen gebruikt worden voor het maken van alle soorten websites. Alle templates zijn met één druk op de knop te importeren en vervolgens volledig naar jouw wens te maken.

3. Photography

beste-wordpress-themes-voor-fotografie

Zoals de naam al zegt is het Photography wordpress theme uitermate geschikt voor het bouwen van een fotografie website. Dit thema is een van de beste thema’s voor het bouwen van een fotografie website. Photography heeft namelijk veruit de meeste gebruikers(132.534) en scoort 4,59 van de 5 sterren op basis van 716 reviews. 

Het Photography wordpress theme heeft maar liefst 47 demo websites die allemaal over fotografie gaan. Hiermee is dit thema misschien wel de beste keuze voor elke fotograaf! Het thema zit bomvol met opties die elke fotograaf nodig heeft op zijn website en het is ook nog eens snel en zoekmachine vriendelijk! Ook de support van het Photography is bijzonder goed. Ze zijn klantvriendelijk en nemen alle tijd voor jou!

Alle demo’s die dit thema aanbiedt zijn met één druk op de knop te importeren naar jouw eigen website. Verder ondersteund dit thema ook WooCommerce waarmee jij jouw afbeeldingen kunt verkopen. Dit thema heeft hiermee alles in huis voor een unieke en goede fotografie website!

4. Novo

Beste-wordpress-theme-voor-fotografie

Het Novo wordpress theme is een echte concurrent van Photography wordpress theme. Dit thema is nog relatief jong en weet nu al erg goed hoe ze mee moeten spelen in de top. Op het moment heeft het Novo theme meer dan 3.380 gebruikers en scoort het 4.88 van de 5 sterren op basis van 89 reviews!

Ook het Novo wordpress theme heeft een erg groot assortiment aan demo websites voor jouw fotografie website. Alle demo’s zijn te importeren en volledig naar jouw smaak te maken. In de laatste update(novo 3.0) zijn hier meer dan 100 opties aan toegevoegd om het maximale uit jouw website te halen. Mocht je liever met een page builder werken dan is Novo ook compatibel met Visual Composer en WPBakery. Ook dit thema is compatibel met WooCommerce om jouw foto’s te kunnen verkopen.

De klantenservice van Novo is erg goed en doet er alles aan om jou zo snel en goed mogelijk te helpen. Dit thema is een erg goede optie voor het bouwen van een fotografie website. Je hebt volledige controle en kunt er alle kanten mee op!

5. Oyster

oyster-theme

Het Oyster wordpress theme presteert eigenlijk hetzelfde als Novo. Het thema is makkelijk te bewerken en hiermee ideaal voor iedere wordpress gebruiker. Het thema heeft op het moment 3.701 gebruikers en scoort 4.59 van de 5 sterren op basis van 251 reviews!

Het Oyster theme staat dan wel gelijk met Novo, maar het is op design gebied toch weer totaal wat anders. Dit thema heeft namelijk andere effecten en opmaak. Hiermee kun jij jouw makkelijk onderscheiden van de concurrent wat vaak positief werkt.  Het thema kent een groot aantal demo websites en beschikt over koppelingen met WooCommerce, zodat jij ook jouw foto’s zou kunnen verkopen.

Wil je uniek zijn? Dan is het Oyster theme zeker een aanrader voor jouw website!

6. SOHO

soho-theme

SOHO is een professioneel wordpress theme voor fotografen en videografen. Hierdoor is het thema ook erg populair. Inmiddels heeft het zelfs al 3.322 gebruikers en scoort het 4.47 van de 5 sterren uit 142 reviews.

Het thema is fullscreen, omdat je op deze manier het beste jouw foto’s of video’s kunt tonen op de website. Daarnaast heeft het een aantal erg goede opties die fotografen nodig hebben op hun websites. Ook is dit thema geoptimaliseerd voor snelheid waardoor je echt de maximale prestaties kunt gaan halen met dit thema. 

Om het makkelijker voor jou te maken heeft SOHO een aantal demo’s gemaakt die je gratis kunt gebruiken als je voor dit thema kiest. Deze demo’s zijn vervolgens naar jouw eigen smaak in te richten met de GT3 page builder. SOHO is daarnaast ook nog compatibel met WooCommerce om afbeeldingen of video’s op jouw website te verkopen.

7. Solene

Solene-beste-wordpress-themes-voor-fotografie

Het Solene theme is specifiek gebouwd voor trouwfotografie. Omdat dit thema gemaakt is voor zo’n specifieke doelgroep heeft het maar 505 gebruikers en scoort het 4.5 van de 5 sterren op basis van 8 reviews.

Solene heeft aantal demo websites die iedereen kan gebruiken. Daarnaast biedt het thema een tal van opties voor bijvoorbeeld de opmaak van jouw portfolio. Ook bevat het thema een aantal layouts voor het bloggen, mocht je dit willen en heeft het de koppeling met WooCommerce om afbeeldingen of jouw dienst te verkopen. Voor trouwfotografen is dit thema daar echt de beste keuze.

8. Avada

Avada-fotografie

Ook het Avada wordpress theme is een erg goede optie voor het maken van een fotografie website. Avada heeft op het moment meer dan 607.000 gebruikers en scoort 4.76 van de 5 sterren op basis van 23.364 reviews. Net als Divi is dit een multifunctioneel wordpress thema waarmee je echt alle kanten op kunt gaan. 

Avada heeft standaard 67+ demo websites die je gratis en snel kunt importeren wanneer je met dit thema gaat werken. Hier zitten goede templates tussen voor het bouwen van een fotografie website. Deze templates zijn vervolgens volledig te customizen via Avada hun eigen page builder. Voor deze page builder heb je geen kennis van code nodig wat er voor zorgt dat iedereen een website kan maken met dit Thema.

Het Avada wordpress theme is een erg goede optie voor elke wordpress gebruiker. Wil je echt alle vrijheid dan is Divi een betere optie, maar Avada heeft zeker genoeg opties voor het bouwen van een fotografie website!

9. BeTheme

beste-wordpress-thema-voor-fotografie

Het BeTheme is een echte concurrent voor de bovenstaande thema’s. Dit thema is net als Avada te koop op ThemeForest en heeft meer dan 200.300 gebruikers. Het thema scoort gemiddeld 4.82 van de 5 sterren op basis van 5.958 reviews! Ook is het BeTheme een elite auteur wat betekent dat ze een erg betrouwbare partij zijn.

Een van de reden waarom het BeTheme zo populair is zijn de demo websites. Dit thema is namelijk multifunctioneel en bevat meer dan 500 demo websites. Al deze demo websites zijn gebouwd met pagebuilder dus jij kunt ze ook bewerken via deze page builders. Een groot voordeel van het BeTheme is dat je niet alleen gebruik kunt maken van hun eigen page builder, maar ook van Elementor of WPBakery. Het BeTheme bevat een aantal erg goede demo websites voor het bouwen van een fotografie website. Daarnaast is het thema snel, zoekmachine vriendelijk, veilig en wordt het regelmatig geupdate.

Wij raden je zeker aan om het BeTheme mee te nemen in jouw zoektocht naar het beste wordpress theme voor een fotografie website.

10. TheGem

TheGem

Het TheGem wordpress theme is ook erg geschikt voor het bouwen van een fotografie website. Het thema is erg betrouwbaar en wordt goed beoordeeld door hun gebruikers. TheGem heeft op het moment meer dan 47.000 gebruikers en scoort 4.83 van de 5 sterren op basis van 1,573 reviews!

TheGem biedt alles wat je nodig hebt om een mooie, veilige, snelle en goed vindbare website te bouwen. Ook dit thema is weer multifunctioneel dus je kunt er alle kanten mee op. Het thema beschikt over een aantal erg interessante demo websites die eenvoudig kunt importeren en bewerken. Het bewerken gaat via TheGem hun eigen page builder wat echt top werkt! TheGem heeft ook erg goede koppelingen met andere wordpress plugins om alle functionaliteiten aan jouw website toe te voegen. Mocht je ook foto’s willen verkopen dan is het goed om te weten dat dit thema goede koppelingen heeft met WooCommerce.

Het TheGem wordpress thema is totaal anders dan de andere thema’s en daarmee erg uniek. Het is daarom zeker de moeite waard om dit thema te bekijken en misschien zelfs wel te gaan gebruiken!

11. Uncode

beste-wordpress-thema-voor-portfolio-uncode

Zoals de naam al zegt is Uncode een wordpress thema waar je geen kennis van code voor nodig hebt. Hiermee is het thema erg geschikt voor mensen die wel een website willen maken, maar nog nooit hebben geprogrammeerd of willen programmeren. Op ThemeForest is dit thema erg populair en heeft het inmiddels meer dan 72.600 gebruikers. 

Ook dit thema heeft hun eigen demo websites die je met één druk op de knop kunt importeren. Het bewerken van deze demo’s in erg makkelijk en kan erg snel gaan. Volgens Uncode is het zelfs mogelijk om binnen 2 uur een volledige website live te hebben.

Wij raden je zeker aan om dit thema mee te nemen om het beste wordpress theme voor jouw fotografie website te vinden.

Beste fotografie website templates in 2021: Aurel Theme

Aurel-theme

Het Aurel wordpress theme is misschien wel de beste optie voor jouw fotografie website. Het thema is niet de goedkoopste, maar het biedt zoveel mogelijkheden. Ook heeft het thema niet extreem veel gebruikers dus je hoeft niet bang te zijn dat je concurrenten gaat tegenkomen met dezelfde website.

Als eerste biedt Aurel meer dan 160+ templates die jij kunt gebruiken voor jouw website. Ook heeft het nog een groot aantal opties voor het opmaken van jouw galerij en albums. Een erg goede functie van dit thema is dat het een slider bevat die je kunt slepen om de foto voor en na het editen te bekijken. Dit is erg handig wanneer je mensen een beeld wil geven van fotobewerking. 

Dit Thema is zeker een aanrader voor iedere fotograaf! Het heeft een tal van opties dat we bij weinig andere wordpress thema’s hebben gezien en je bent ook nog eens uniek.

Fotografie website maken: Hier moet je op letten:

Als jij dit artikel op dit moment aan het lezen bent wil jij waarschijnlijk jouw eigen fotografie website gaan maken. Dit lijkt in eerste instantie vrij makkelijk, maar je zult er snel achterkomen dat er toch wel een aantal belangrijke zaken zijn die je goed moet controleren. Je kunt namelijk niet zomaar een fotografie website template kopen en succesvol worden. Om jou zo goed mogelijk te helpen zal ik jou precies uitleggen waar je op moet letten bij het kiezen van de beste fotografie website templates.

1. Beste fotografie website templates: Goedkoop is duurkoop

Als eerste willen we zeggen dat wij het gebruik van een gratis wordpress thema altijd afraden. Gratis wordpress thema’s hebben namelijk een korte levensduur, een beperkte of zelfs helemaal geen klantenservice en de thema’s zijn vaak erg sloom. Wij hebben zelf regelmatig gezien dat gratis wordpress thema’s binnen een aantal maanden gebreken gaan tonen, omdat ze niet onderhouden worden door de ontwikkelaar. 

Bij betaalde wordpress thema’s zul je deze problemen weinig tegen komen, omdat jij betaald voor het thema. Voor dit geld krijg je toegang tot een goed ontwikkeld thema dat snel is en beschikt over een goede klantenservice. Daarnaast zullen deze thema’s regelmatig en meerdere jaren updates ontvangen. Over het algemeen is het bekend dat je met een premium thema betere resultaten kunt halen en dat het stukken langer mee gaat. Natuurlijk moet jij uiteindelijk de keuze maken, maar wij wouden dit toch even gezegd hebben.

Astra-vs-Oceanwp-prijs

2. Beste fotografie website templates: Snel & zoekmachine vriendelijk

Waarschijnlijk wil jij met jouw fotografie website laten zien wat je allemaal doet, wat je allemaal al gedaan hebt en wil jij via jouw website nieuwe klanten scoren. Om deze potentiële klanten op jouw website te krijgen is het erg belangrijk dat je vindbaar worden in Google, want hier komen de meeste bezoekers vandaan. Om gevonden te worden in Google is het belangrijk dat het thema dat je gebruik snel en zoekmachine vriendelijk is. 

De snelheid(laadtijd) van de website heeft namelijk een grote invloed op de rankings in Google en dus de positie die jij kunt halen. Aangezien de laadtijd erg belangrijk is en jij hier veel invloed op hebt is het zonde om hier gelijk van jouw concurrenten te verliezen. Je zult het vervolgens namelijk moeten compenseren op veel technisch zoekmachine optimalisatie onderdelen. Volgens Google laadt de gemiddelde website in 4,3 seconden wat aardig sloom is. 50% van de consumenten verwacht namelijk dat een website binnen 2,0 seconden geladen is. Wij hebben daarom de snelheid van beste wordpress themes voor fotografie meegenomen in de beoordeling. Alle thema’s die we bespreken zitten onder een laadtijd van 3,0 seconden. Ga je hier zelf nog aan sleutelen dan kun je zelfs een laadtijd van minder dan één seconden halen!

3. Welke functionaliteiten heeft het thema

Als derde is het goed om te kijken naar de functionaliteiten die jij wilt gebruiken voor jouw website en welke thema’s deze ondersteunen. Pas hier wel mee op, want het komt wel eens voor dat bepaalde functionaliteiten is thema’s uit het niets niet meer werken. Daarom zijn er veel mensen die kiezen voor een multifunctioneel wordpress thema als GeneratePress, Neve, Astra, OceanWP of Elementor. Deze thema’s zijn standaard redelijk kaal, maar je kunt ze vervolgens helemaal zelf opbouwen door plugins te installeren van de functionaliteiten die jij wilt gaan gebruiken. Een voordeel hiervan is dat de functionaliteiten die jij niet gebruikt ook niet in het thema zitten en je website dus sneller is. Ook zorgt dit ervoor dat je later veiliger van thema kunt wisselen mocht je dit willen. Je bent dan namelijk niet meer afhankelijk van de functionaliteiten in het thema, want je kunt altijd de plugins meenemen. Denk daarom goed na wat de beste keuze is voor jou!

4. Wat vinden anderen van het thema

Om een goed beeld van het thema te krijgen is het aan te raden om eens naar de ervaringen te kijken van andere gebruikers. Je kunt dan zien wat ze goed vinden aan het thema, wat er minder is en of er bepaalde problemen zijn die invloed kunnen hebben op jouw keuze. 

De meeste thema’s uit onze top 12 beste wordpress themes voor fotografie komen van ThemeForest. Op ThemeForest kun je makkelijk per thema bekijken wat de ervaringen van anderen zijn met het thema. De thema’s die wij hebben gekozen zijn erg goed en populair onder wordpress gebruikers, wat ervoor zorgt dat er bijna dagelijks wel nieuwe ervaringen worden toegevoegd. 

Het kan voorkomen dat er slechte reviews worden geplaatst over een thema. Dit is niet heel erg, maar het is wel goed om te kijken of de klantenservice hier op reageert, hoe ze dit oplossen en dit probleem ook invloed gaat hebben op jouw website. Mocht de klantenservice hier snel op reageren en met een oplossing komen dan is er nog geen reden voor paniek en kun je veilig gebruik maken van dit thema.

5. Beste fotografie website templates: is er een goede klantenservice?

De support van een wordpress thema is erg belangrijk, omdat je deze waarschijnlijk wel nodig gaat hebben. Er zullen altijd wel problemen ontstaan en dan is het fijn dat je terecht kunt bij een goede klantenservice. 

Je kunt de kwaliteit van de klantenservice controleren door zelf contact met ze op te nemen, te kijken naar ervaringen van anderen of onderzoek te doen naar de verschillende manieren waarop je contact kunt opnemen. Wat je vaak ziet is dat het via mail of facebook gaat sommige thema’s beschikken daarnaast nog over een live chat, maar meestal niet. Bijna alle thema’s die wij bespreken komen van ThemeForest. Dit betekent dat je standaard 6 maanden support krijgt wat eventueel is uit te breiden naar 12 maanden. Je kunt door de ervaringen te lezen al een erg goed beeld krijgen over de klantenservice.

6. Alleen een portfolio of ook verkopen?

Als laatste is het ook handig om te kijken of jij jouw website alleen wilt gaan gebruiken als portfolio website of dat je ook jouw foto’s wilt gaan verkopen op de website. Wanneer je namelijk ook foto’s wilt gaan verkopen op jouw website moet het thema beschikken over een koppeling met WooCommerce. De meeste thema’s zullen hier inmiddels over beschikken, maar het is toch handig om het voor de zekerheid te controleren.

Fotografie website maken tips

Als jij al wat onderzoek hebt gedaan op Google zul je ongetwijfeld gezien hebben dat er veel concurrentie is. Het is daarom belangrijk dat jij je met jouw fotografie website onderscheidt van jouw concurrenten. Hierdoor krijgen jouw bezoekers een professioneel en betrouwbaar gevoel op jouw website waardoor zij in het vervolg ook sneller naar jouw website zullen gaan en hier een aanvraag zullen doen. Hieronder zal ik een aantal tips delen die jou kunnen helpen om zelf een succesvolle fotografie website te bouwen.

  • Kies de juiste kleuren: Het eerste wat verstandig is om te controleren zijn de kleuren van het website template dat jij wilt gebruiken. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze uit lichte en donkere templates. Welke jij het beste kunt gebruiken is natuurlijk afhankelijk van jouw smaak, maar ook van wat het beste aansluit bij de soort fotografie die jij doet.
  • Deel jouw portfolio: Je zult het waarschijnlijk al wel weten, maar als je een fotografie website hebt wil je natuurlijk jouw werk laten zien. Dit laat goed jouw ervaring en kwaliteiten zien, maar is ook erg handig voor jouw bezoekers en eventuele klanten. Klanten willen namelijk altijd het werk hebben gezien voordat zij een aankoop doen.
  • Gebruik niet te grote afbeeldingen: Afbeeldingen zijn vaak enorm groot en nemen daardoor veel ruimte in. Dit betekent dat ze elke keer opnieuw geladen moeten worden wanneer iemand jouw website bezoekt. Optimaliseer de afbeeldingen daarom altijd zo dat ze een stuk lichter zijn, maar nog wel een mooie kwaliteit hebben.
  • Deel ervaringen: De laatste tip die ik benoemd wil hebben zijn de ervaringen van andere klanten. Klanten willen altijd weten wat de ervaringen van andere klanten zijn. Het is daarom erg verstandig om deze op jouw website te delen.

Conclusie: Wat is het beste fotografie website template voor jou?

Zoals je ziet is er keuze zat om het beste wordpress templates voor fotografie voor jouw website te vinden. Het is alleen belangrijk dat je gaat kijken wat voor jou belangrijk is. Welke opties heb je nodig en wat wil jij met jouw website gaan doen? Wij hebben de 12 beste wordpress templates voor fotografie vergeleken en de resultaten hiervan hebben we hierboven besproken.

Divi blijft veruit op nummer 1 staan, omdat dit thema voor iedereen de beste en makkelijkste keuze is. Wil je een wordpress thema dat echt specifiek voor fotografie is gemaakt? Dan raden we je aan om Photography of Aurel te kiezen.

Wil je toch voor een gratis thema kiezen? Let dan heel goed op welk thema je gaat kiezen, want je gaat hier in de toekomst problemen mee krijgen. Wij weten zeker dan de investering van een paar tientjes het meer dan waard is!

Tim-Gerrits

Tim Gerrits

Mijn naam is Tim Gerrits en ik heb een passie voor het bouwen van websites. Daarnaast heb ik de afgelopen jaren veel kennis opgedaan over WordPress thema’s, WordPress page builders, SEO, WordPress hosting en alles wat hierbij komt kijken. Via deze blog help ik jou bij het vinden van het beste materiaal voor jouw website!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp

WACHT! Laat jij deze kans liggen?

Ga jij deze kans echt laten liggen? Je ontvangt nu tijdelijk 20% korting op het volledige Divi WordPress Theme met een heleboel extra’s!

Wees snel, verloopt bijna!

Divi-logo