Beste WordPress Magazine Themes | De 15 Beste Thema’s in 2024

Magazine-website-maken
Inhoudsopgave

WordPress thema’s zijn er in allerlei soorten en maten. Daarnaast is ook elk thema weer bedoeld voor een specifieke niche en beschikt elk thema over unieke functionaliteiten. Dit maakt het kiezen van een WordPress thema erg lastig, want waar moet jij nou op letten bij het kiezen van een wordpress thema. In deze blog bespreek ik samen met jou de 15 Beste WordPress Magazine Themes!

Waar moet je op letten bij het kiezen van de Beste WordPress Magazine Themes?

Voordat ik begin met het bespreken van de 15 beste WordPress magazine themes vind ik het eerst tijd voor wat basis informatie, want waar moet een WordPress thema aan voldoen en over welke functionaliteiten moet een WordPress thema dat specifiek voor magazines is ontwikkeld voldoen. Inmiddels heb ik hier uitgebreid onderzoek naar gedaan en heb ik een mooi lijstje met aandachtspunten kunnen verzamelen. Ik zal dit lijstje hieronder stap voor stap met jou doornemen.

  1. Zoekmachine Vriendelijk: Als eerste is het erg belangrijk dat je controleert of het thema zoekmachine vriendelijk is. Al helemaal bij magazine themes is dit erg belangrijk, want waarschijnlijk wil jij met jouw magazine gratis verkeer uit Google gaan halen. Als jouw thema niet zoekmachine vriendelijk is gaat dit in de meeste gevallen niet lukken of wordt het erg lastig. Het kiezen van een zoekmachine vriendelijke WordPress thema is dus echt het eerste punt dat jij moet controleren. Je kunt dit gemakkelijk controleren door eens op de site van de ontwikkelaar te kijken. Hier zullen zij namelijk vast wat informatie hebben staan over de zoekmachine vriendelijkheid van hun thema. Daarnaast kun je ook kijken naar de ervaringen van andere gebruikers. Als de zoekmachine vriendelijkheid niet in orde is zullen zij dit namelijk wel laten blijken in hun review.
  2. Snelheid(Laadtijd): Als tweede is het super belangrijk dat je controleert of het thema snel is en wat voor laadtijden er met het thema mogelijk zijn. Naast de zoekmachine vriendelijkheid heeft de laadtijd namelijk een grote invloed op de positie van jouw magazine website in Google. Om het beste uit jouw WordPress website te halen is het daarom erg belangrijk dat jij de snelheid en laadtijd controleert. Ook hiervoor kan ik je aanraden om eens op de website van de ontwikkelaar te kijken. Zij zullen hier ongetwijfeld informatie over op hun website hebben staan. Daarnaast kun je ook zelf eens de website door een snelheidstest halen. Hiermee kun je al een goed inzicht krijgen van de te behalen snelheden. Bind hier niet direct een label aan, want vaak zijn de websites van ontwikkelaars erg zwaar. Dit komt vaak doordat alle demo websites op deze website vertoond moeten worden. Het resultaat hiervan is een erg zware website. 
  3. De prijs: Als derde kan ik je ook zeker aanraden om naar de prijs te kijken. Veel mensen willen namelijk een erg goedkoop wordpress thema gebruiken, omdat ze het anders zonde van hun geld vinden. Dit zal ik jou nooit aanraden, want als jij een succesvolle magazine website wilt opbouwen zul je echt voor een betaald thema moeten kiezen. Betaalde thema’s zitten namelijk beter in elkaar, zijn sneller, beter geoptimaliseerd voor zoekmachines, worden beter beoordeeld door hun gebruikers en je kunt altijd terecht bij een klantenservice. Daarnaast hoeft een betaald WordPress thema ook helemaal niet duur te zijn. Zo kun jij al erg goede magazine wordpress themes kopen voor tussen de $60 en $100 dollar.
  4. Heb je technische kennis nodig om het thema te gebruiken: Dit is ook een erg goed punt om te controleren, want voor sommige magazine WordPress themes heb je technische kennis nodig. Dit zal niet voor iedereen een probleem zijn, maar als jij niet kan programmeren of dit nog nooit hebt gedaan zal ik jou dit niet aanraden. Programmeren is namelijk erg lastig, kost gigantisch veel tijd en gaat je erg veel frustraties opleveren. Ik zal je daarom eerder aanraden om een thema te kiezen waar je geen technische kennis voor nodig hebt. Om jou zo goed mogelijk te helpen heb ik hier bij het schrijven van deze blog voor de 15 beste WordPress Magazine Themes ook rekening mee gehouden. Je kunt er dus vanuit gaan dat je alle thema’s uit deze lijst kunt gebruiken zonder dat je hier ook maar één regel code hoeft te schrijven.
  5. De klantenservice: Veel mensen vergeten dit onderdeel, maar het is toch zeker de moeite waard om dit goed te controleren. Er is namelijk niks irritanter dan wanneer jij een WordPress theme gebruikt en er vervolgens een probleem ontstaat. Als jij hier zelf niet uit komt zul je geneigd zijn de klantenservice te benaderen, maar wat als de kwaliteit hiervan slecht is of er überhaupt geen klantenservice is. Om dit te voorkomen kan ik je aanraden om naar de ervaringen van andere gebruikers te kijken. Kijk in dit geval vooral naar slechte reviews, want hier moet natuurlijk een antwoord op komen van de ontwikkelaar. Mocht er na een aantal dagen geen antwoord zijn gegeven op deze review? Dan is de kwaliteit van de klantenservice erg slecht en zal ik je dit thema niet aanraden. Uiteraard kan het thema een storing hebben, maar dan zullen zij jou dit hoe dan ook laten weten.
  6. Ga je producten verkopen: Wil jij via jouw magazine website niet alleen informatie geven, maar ook producten of diensten verkopen? Dan moet het thema beschikken over koppelingen met WooCommerce. Inmiddels zullen de meeste thema’s hierover beschikken, maar het is toch goed om dit nog even te controleren. Ik zal daarom ook bij elk thema dat ik hieronder behandel benoemen of dit thema gebruikt kan worden om producten of diensten te verkopen.
  7. Compatibel met externe plugins: Ook dit is erg handig om te controleren, want het is flink irritant als je er tijdens het ontwikkelen achterkomt dat je een bepaalde plugin niet kunt gebruiken. Ik kan je daarom aanraden dit goed te controleren, want deze problemen wil je echt voorkomen.  Je kunt dit onder andere controleren door op de website van de ontwikkelaar te kijken. Zij zullen hier 100% informatie over op hun website hebben staan. Mocht dit niet het geval zijn of wil je het echt zeker weten? Dan kun je altijd nog contact opnemen met de klantenservice.
  8. Demo websites & templates: Als laatste kan ik je ook zeker aanraden om te kijken naar de demo websites en templates die standaard bij het thema worden geleverd. Elk thema heeft namelijk een bepaalde stijl en dit maakt het kiezen van een thema nog eens extra lastig. Je wilt natuurlijk wel de juiste uitstraling hebben en daarbij is de keuze van een thema ook erg belangrijk. Ik zal daarom bij elk thema die ik hieronder behandel een knop plaatsen waarmee je de demo websites & templates van dat bepaalde thema kunt bekijken.

De 15 beste wordpress magazine themes

Nu jij precies weet waar je op moet letten bij het kiezen van de beste WordPress magazine themes is het tijd om door te gaan, want wat zijn nu daadwerkelijk de beste WordPress Magazine Themes. Ik ga jou daarom nu meenemen door de 15 beste WordPress magazine themes. Per thema zal ik vertellen wat dit thema geschikt maakt, waarom jij dit thema zou moeten gebruiken, of je producten kunt verkopen en hoe het thema scoort voor zoekmachine vriendelijkheid en snelheid. Laten we dus maar snel beginnen met het beste WordPress magazine themes.

1. Divi(Extra)

Beste-WordPress-Magazine-Themes-Divi-Extra

Het beste WordPress Theme voor magazines is 100% Divi, maar niet het standaard Divi theme. Wanneer jij Divi theme koopt krijg je namelijk ook toegang tot het Extra Theme en dat thema is speciaal ontwikkeld voor magazines. 

Het Extra theme van Divi is super snel, zoekmachine vriendelijk, komt super professioneel over, beschikt over een aantal verschillende designs en beschikt simpelweg gewoon over alle functionaliteiten die jij nodig zou kunnen hebben voor het bouwen van een magazine/blog website. Aangezien het Extra theme een onderdeel is van Elegant Themes(Divi) is dit thema volledig compatibel met de page builder. Je hebt dus geen technische kennis nodig om dit thema te gebruiken. Daarnaast is het thema volledig compatibel met WooCommerce wat betekent dat je ook producten kunt gaan verkopen als jij dit zou willen. Vergeet ook niet de klantenservice, want dat is een van de punten waar Divi om bekend staat.

Kortom is het Extra Theme van Divi echt het beste WordPress Magazine Theme dat jij voor jouw nieuwe website kunt gebruiken. Ik kan je daarom zeker aanraden deze demo websites eens te bekijken. Daarnaast is er nog een leuke korting, want op dit moment krijg je op het totale pakket van Divi namelijk 20% korting! 

2. Magazine Pro

beste-wordpress-magazine-themes-magazine-pro

Niet alleen het Extra Theme van Divi is een super populair WordPress thema voor magazines, want ook het Magazine Pro theme wordt super veel gebruikt. Het Magazine Pro theme heeft een superstrak design en is ontwikkeld door een erg bekende partij. Als jij al langere tijd bekend bent zul jij namelijk vast wel eens van StudioPress gehoord hebben. Naast het Magazine Pro theme hebben ze nog een aantal andere thema’s en een eigen page builder, genaamd de Genesis Pro page builder.

Waarom zou jij voor Magazine Pro theme moeten kiezen? Dit is eigenlijk vrij simpel, want net als Extra is ook dit thema super snel, zoekmachine vriendelijk, heb je geen technische kennis nodig en kun je producten verkopen mocht dit nodig zijn. Voor de rest ligt het vooral aan jouw smaak, want hier zitten de grootste verschillen in. Persoonlijk ben ik namelijk een grotere fan van het Extra theme design, maar dat verschilt uiteraard per persoon. Op het gebied van prestaties verschillen ze verder erg weinig van elkaar. Het is dus niet gek dat deze twee thema’s tot de top behoren.

3. Astra Theme

Astra-wordpress-theme

Het derde thema dat je zeker eens zou moeten bekijken is het Astra Theme. Dit thema is onder WordPress gebruikers gigantisch populair en dat heeft een erg goede reden. Astra is namelijk een van de lichtste en snelste thema’s die jij voor jouw website of webshop kunt gebruiken. Dit betekent daarom dat dit thema voor zoekmachine vriendelijkheid en dus de posities van jouw website in Google super goed is!

Dit heeft natuurlijk ook zijn nadelen, want wanneer een thema superlicht is bevat en van zichzelf weinig functionaliteit. Uiteraard beschikt het thema over erg veel functionaliteiten, maar deze zul jij zelf moeten bouwen. Dit kan met verschillende page builders waar je geen technische kennis voor nodig hebt, maar toch gaat dit echt wel even flink wat tijd kosten. Daarintegen is het Astra theme voor bijvoorbeeld Affiliate Marketing wel echt weer super!

Voor verschillende klanten maak ik gebruik van het Astra theme en hier bouw ik vervolgens met Elementor Pro of Visual Composer een website op. Dit werkt super goed en de resultaten zijn het ook echt waard, maar je moet er wel de tijd en moeite in willen steken. Heb jij geen technische kennis of wil jij geen tientallen uren spenderen aan het designen van een magazine website? Dan is het Extra theme van Divi of Magazine Pro waarschijnlijk een betere keuze.

4. Newspaper

beste-wordpress-magazine-themes-newspaper

Heb jij zelf al onderzoek gedaan naar een wordpress thema voor magazine websites? Dan zul je ongetwijfeld het Newspaper X thema tegenkomen zijn. Dit is namelijk een erg populair wordpress magazine theme op ThemeForest. Dit is ook goed te zien aan de cijfers, want op dit moment heeft Newspaper X meer dan 101.379 gebruikers en dat aantal groeit elke dag nog. Daarnaast wordt dit thema ook beoordeeld met gemiddeld 4.82 van de 5 sterren. In vergelijking met andere wordpress thema’s op ThemeForest is dat echt supergoed!

Het Newspaper X theme is echt ideaal voor het bouwen van een magazine website. Het thema is namelijk super snel, zoekmachine vriendelijk, gebouwd door professionals, wordt standaard geleverd met een groot aantal demo websites, je hebt geen technische kennis nodig om dit thema te gebruiken en het thema ondersteund de mogelijkheid om online producten te kunnen verkopen. 

Als jij het Newspaper X theme kiest maak je een erg goede keuze, want als jij een demo hebt gekozen is dat allemaal al gedaan. Jij hoeft vervolgens alleen nog eventuele wijzigingen door te voeren en uiteraard het magazine vullen met content. Het technische gedeelte heb jij eigenlijk geen omkijken meer naar en dat is natuurlijk erg fijn en makkelijk!

5. Independent

beste-wordpress-magazine-themes-independent

Independent is ook een erg goed wordpress thema voor het bouwen van een Magazine website. Het thema is namelijk erg goed geoptimaliseerd voor Google, snel, super makkelijk in gebruik, het thema wordt standaard geleverd met een aantal erg goede demo websites, het thema beschikt over een goede klantenservice en is nog vrij uniek. Je hoeft met dit thema dus niet bang te zijn dat een concurrent van jou dit thema ook gebruikt. Daarnaast heb je ook geen technische kennis nodig, want het Independent theme is volledig compatibel met WPBakery.

Het verschil tussen de bovenstaande thema’s en Independent zit het vooral in het design. Independent beschikt namelijk over een flink aantal demo websites die allemaal een ander design hebben. Je kunt er daarom vanuit gaan dat er altijd wel een demo te vinden is die bij jouw magazine aansluit. Zo beschikt dit thema over de standaard demo, maar ook magazine websites voor gaming, cryptocurrencies, het actuele nieuws, technologie en gadgets, vakantie, eten, sport, lifestyle en nog veel meer. Het Independent theme heeft daarom zeker een vaste plek in de top 5 beste WordPress magazine themes.

6. Pixwell

beste-wordpress-magazine-themes-pixwell

Pixwell is nog een vrij nieuw wordpress thema op ThemeForest, maar toch heeft dit thema nu al zo’n hoge positie in deze lijst met de 15 beste wordpress magazine themes en dat heeft een goede reden. Dit thema beschikt namelijk weer over een totaal ander design en daarnaast wordt het thema  gewoon super goed beoordeeld door hun gebruikers. Het thema wordt namelijk gemiddeld beoordeeld met 4.91 van de 5 sterren en dat heb ik zelf nog bijna nooit gezien.

Net als de bovenstaande thema’s wordt ook het Pixwell theme standaard geleverd met een groot aantal demo websites. En ook deze demo’s zijn te gebruiken voor een heel breed scala aan onderwerpen. Zo zijn er demo’s voor lifestyle, baby, vakanties, recepten, aanbieding & reviews, fashion en nog veel meer. Jij kunt er dus vanuit gaan dat je ook met het Pixwell theme een erg goede keuze maakt.

Naast de demo’s van het Pixwell theme beschikt dit thema ook gewoon over alles wat jij nodig zou kunnen hebben. Ten eerste is het thema snel en zoekmachine vriendelijk, maar daarnaast is hij ook nog compatibel met Elementor wat een van de beste wordpress page builders van dit moment is. Ook het verkopen van producten behoort met dit thema tot de mogelijkheden. Ik kan jou daarom zeker aanraden de demo’s eens te bekijken!

7. Johannes

Johannes-theme

Ook het Johannes theme is een erg uniek thema dat speciaal is ontwikkeld voor magazine websites. Het daarom zeker de moeite waard om dit thema eens te bekijken. Op ThemeForest is het thema vrij populair, maar nog lang niet zo populair als de andere thema’s in de lijst. Dit komt voor een groot deel door de leeftijd van het thema. Veel thema’s uit deze lijst zijn al aardig oud namelijk, maar het Johannes theme is op dit moment pas 1,5 jaar oud. Toch heeft het thema al meer dan 850 gebruikers en wordt het thema gemiddeld beoordeeld met 4.78 van de 5 sterren. 

Het design van het Johannes theme is weer totaal anders dan de andere thema’s uit deze lijst. Johannes houdt hun theme namelijk erg strak en vrij simpel. Dit kan juist heel goed bij jouw magazine website passen, maar ook juist weer totaal niet. Ik kan je daarom zeker aanraden de demo websites van dit thema eens te bekijken.

Het Johannes theme is in ieder geval geen slechte keuze, want het thema is snel, zoekmachine vriendelijk, makkelijk in gebruik, wordt standaard geleverd met een mooi aantal demo websites en Johannes ondersteund koppelingen met WooCommerce wat betekent dat jij ook producten kunt verkopen. Dit thema is daarom zeker de moeite waard om eens te bekijken.

8. Gridlove

Gridlove-theme

Gridlove behoort ook zeker weten tot de beste WordPress magazine themes. Het thema is namelijk erg populair en beschikt over een super professioneel en duidelijk design. Op dit moment heeft het Gridlove theme meer dan 3.469 gebruikers en wordt het beoordeeld met gemiddeld 4.93 van de 5 sterren. Dat is echt bizar goed!

Het Gridlove theme is een super goed thema om te gebruiken voor jouw magazine website, want het thema is snel en super goed geoptimaliseerd voor SEO. Dit is bijvoorbeeld ook de reden dat WPLounge dit thema gebruikt voor hun website. Aan hun rankings te zien in Google kunnen we wel stellen dat je met dit thema echt resultaten kunt gaan behalen.

Standaard wordt dit thema al geleverd met een aantal verschillende designs. Jij kunt hier vervolgens de beste uitkiezen en deze op jouw WordPress website installeren. Vanaf dat moment heb jij de volledige controle over het thema en kun je ermee doen wat jij zelf wilt. In dit geval is alles al ingesteld en hoef jij eigenlijk alleen nog wat dingetjes aan te passen en uiteraard de content toe te voegen. Makkelijker gaat het echt niet worden!

9. PenNews

beste-wordpress-magazine-themes-pennews

De keuze voor het kiezen van een Magazine WordPress Theme is reuze en dat laat ook het PenNews theme zien, want ook dit thema is hier erg geschikt voor. Op dit moment heeft dit thema meer dan 3.449 reviews en wordt het gemiddeld beoordeeld met 4.75 van 5 sterren. Het is daarom zeker de moeite waard om het PenNews theme eens te bekijken.

Het PenNews theme is goed optimaliseert voor Google, snel, makkelijk in gebruik doordat het thema compatibel is met Visual Composer en WPBakery. Daarnaast is dit thema ook volledig compatibel met WooCommerce wat betekent dat je ook producten kunt gaan verkopen. Om het zelfs nog beter te maken is PenNews ook compatibel met Buddypress wat het mogelijk maakt om een forum op te bouwen.

Standaard wordt het PenNews theme geleverd met meer dan 150 demo websites. Deze zien er goed uit, komen professioneel over en zijn er voor alle soorten magazines. Zo zijn er templates voor actueel nieuws, lifestyle, SEO & Online Marketing, vakanties, fashion, gaming, gezondheid en nog veel meer verschillende onderwerpen. Ik kan je daarom zeker aanraden dit thema eens te bekijken, want misschien is dit wel het beste magazine wordpress theme voor jouw website.

10. Opinion

Beste-wordpress-magazine-theme-opinion

Het Opinion theme is een super strak, professioneel en uniek wordpress thema dat ik je zeker kan aanraden. Al helemaal, omdat dit thema nog erg weinig wordt gebruikt en je dus een totaal unieke magazine website kunt bouwen. Het thema beschikt over alle functionaliteiten die jij nodig zou kunnen hebben en het thema is super makkelijk in gebruik.

Omdat het thema snel, zoekmachine vriendelijk, makkelijk te bewerken is en beschikt over alles wat jij nodig zou kunnen hebben kan ik je dit thema zeker aanraden. Het is daarom zeker de moeite waard de demo van dit thema eens te bekijken.

11. Jannah

Beste-wordpress-magazine-themes-jannah

Ook Jannah is een erg populair WordPress Magazine dat zeker de moeite waard is om eens te bekijken. Dit thema wordt namelijk standaard geleverd met een groot aantal demo websites & templates. Daarnaast heeft het Jannah Theme op dit moment meer dan 10.800 gebruikers en wordt het thema gemiddeld beoordeeld met 4.81 van de 5 sterren.

Het Jannah theme wordt regelmatig geupdate, beschikt over alle functionaliteiten die jij nodig zou kunnen hebben, is snel & zoekmachine vriendelijk, beschikt over een goede support en de demo’s komen erg professioneel over. Een erg goede toevoeging van dit thema is dat dit thema ervoor zorgt dat de bounce rate van jouw website lager wordt door automatisch nieuwe berichten te laten zien die relevant zijn. Door een lager bounce percentage zal jouw website ook nog beter gevonden gaan worden in Google. Ik kan je zeker aanraden de demo’s van dit thema eens te bekijken.

12. Soledad

Beste-wordpress-magazine-themes-soledad

Het is niet gek als jij ooit al eens van het Soledad theme hebt gehoord, want dit thema is bizar populair en is speciaal ontwikkeld voor bloggers & magazines. In dit geval dus een ideaal thema voor jouw WordPress Magazine website. Op dit moment heeft het Soledad thema meer dan 28.000 gebruikers en wordt het thema gemiddeld beoordeeld met 4.84 van de 5 sterren. Ook hier laat het Soledad thema dus zeker geen steken vallen.

De gratis meegeleverde demo websites en templates zijn erg goed. Ze verschillen ook erg veel van elkaar wat ervoor zorgt dat er voor iedereen wel een geschikte demo valt te kiezen. Daarnaast heb je met dit thema geen technische kennis nodig, want Soledad is volledig compatibel met de Elementor page builder. Uiteraard beschikt Soledad ook over koppelingen met WooCommerce wat betekent dat jij producten kunt gaan verkopen via jouw Magazine website.

13. OceanWP

OceanWP-Wordpress

Net als Astra en GeneratePress behoort ook OceanWP tot de snelste WordPress thema’s die jij voor jouw website of webshop kunt gebruiken. Het thema is bizar licht, super makkelijk in gebruik en compatibel met verschillende page builders. In dit geval is OceanWP volledig compatibel met Elementor, Brizy, Visual Composer, Divi, Thrive Architect en Beaver Builder

In eerste instantie is het OceanWP theme toch echt een van de beste WordPress magazine themes die jij kunt gebruiken, maar net als het Astra  theme heeft het OceanWP theme hetzelfde nadeel. Het thema beschikt over erg veel functionaliteiten, maar deze zul jij wel zelf moeten bouwen. Dit is niet lastig, maar het gaat wel veel tijd kosten en daarom is een ander thema voor de meeste de beste keuze. Ben jij een programmeur? Of bouw jij liever een eigen magazine website? Dan zal het OceanWP theme zo maar wel een erg goede keuze voor jou kunnen zijn.

14. Ultra

Themify-ultra-thema

Ultra is voor velen waarschijnlijk nog een onherkenbaar thema, maar dat zou eigenlijk niet moeten mogen. Dit thema is namelijk onderdeel van Themify en dat is een erg populaire wordpress page builder. Of eigenlijk alles-in-één oplossing, want als je voor Themify kiest heb je net als bij Divi eigenlijk niks anders meer nodig.

Het thema is snel, zoekmachine vriendelijk en erg makkelijk in gebruik doordat het thema volledig compatibel is met de Themify page builder. Ik kan je daarom zeker aanraden dit thema eens te bekijken. Persoonlijk ben ik een groot fan van Themify, maar het Ultra theme zou toch niet mijn favoriet zijn wanneer ik opzoek ben naar het beste WordPress magazine theme.

15. GeneratePress

GeneratePress-theme

Het laatste thema dat ook zeker niet mag ontbreken in deze lijst met de beste WordPress Magazine themes is GeneratePress. Zoals ik eerder in deze blog al zei behoort ook dit thema namelijk tot de snelste wordpress thema’s die jij kunt gebruiken. Vooral voor Affiliate Marketing is dit thema super geschikt, omdat er zoveel mee mogelijk is en hij gewoon super snel en licht is. 

Wil jij dit thema gebruiken voor jouw magazine website? Dan geef ik hiervoor hetzelfde advies als bij het Astra theme en OceanWP. Je zult voor het bouwen van een magazine website met dit thema namelijk veel meer tijd kwijt zijn dan wanneer je gebruik maakt van bijvoorbeeld Divi of NewsPaper Pro. Dit is geen probleem, maar ik kan me voorstellen dat niet iedereen hier op zit te wachten. Het voordeel van een thema als GeneratePress is dat je echt precies kunt bouwen wat jij wilt. Er is dus niks te gek.

Beste WordPress Magazine Themes Conclusie: Welke kun jij het beste gebruiken?

Nu we inmiddels de 15 Beste WordPress Magazine Themes hebben behandeld is het tijd voor een conclusie, want welke thema kun jij nou het beste gaan gebruiken?

Ik vind dit een lastige vraag, want dit verschilt erg sterk per onderwerp en doel. Maar voor veruit de meeste mensen kan ik echt het Extra Theme van Divi aanraden. Dit thema beschikt gewoon echt over alles wat jij nodig zou kunnen hebben. Daarnaast is het thema snel, zoekmachine vriendelijke en heb je er geen technische kennis voor nodig. Om het nog mooier te maken kun je Divi onbeperkt gebruiken en zou je later dus nog meerdere websites of webshops mee kunnen bouwen.

Wil jij jouw Magazine website echt helemaal zelf bouwen vanaf scratch? Dan zou ik Astra, OceanWP of GeneratePress aanraden. Deze thema’s zijn namelijk super licht, super snel zoekmachine vriendelijk. De thema’s zijn standaard erg kaal, maar dat is dan ook direct het sterkste punt en laat dat voor programmeurs nou net ideaal zijn.

Tim-Gerrits

Tim Gerrits

Mijn naam is Tim Gerrits en ik heb een passie voor het bouwen van websites en webshops. Via deze blog help ik jou met het bouwen van jouw eigen website, webshop of online cursus. Daarnaast review ik ook WordPress thema’s, page builders en hostingpartijen zodat jij direct met de juiste tools van start kunt gaan!

Ook interessant

Divi-logo
4.9/5

Wees snel, verloopt bijna!

Jouw eigen droom website maken met WordPress?

Wil je leren hoe je WordPress kunt gebruiken om zonder technische kennis jouw eigen droom website te maken? Download de handleiding dan gratis en ontdek direct hoe eenvoudig het is!

Via deze handleiding kun je tijdelijk tot 58% korting krijgen op webhosting!

Gratis-WordPress-handleiding-mockup-staand