Beste Magento Server Hosting Nederland | Top 10 Providers in 2023

Beste-magento-hosting-nederland
Inhoudsopgave

Ben jij van plan om zelf een eigen webshop te gaan bouwen? Dan kun je kiezen voor WooCommerce, maar in veel gevallen gaat de keuze toch naar Magento. Magento is namelijk een van de beste frameworks voor het ontwikkelen van een (geavanceerde) webshop. Bij een goede webshop hoort natuurlijk ook snelle en betrouwbare hosting. In deze blog ga ik daarom dieper in op de beste Magento server hosting providers voor in Nederland.

Er zijn twee grote redenen waarom mensen liever voor Magento kiezen ten opzichte van een ander webshop systeem. Wanneer je kiest voor Magento kies je namelijk voor flexibiliteit en snelheid en laten dat nou net de belangrijkste punten zijn om een succesvolle webshop op te zetten.

Wil jij echt het maximale uit jouw Magento webshop gaan halen? Dan is het ook erg belangrijk om de juiste hosting provider te kiezen. In deze blog ga ik jou daarom helpen om de beste Magento server hosting provider voor in Nederland te kiezen.

Beste & Snelste Magento Server Hosting: Onze top 10 providers in 2023

Ben jij zelf al op onderzoek gegaan naar de beste Magento server hosting providers? Dan zul je waarschijnlijk gemerkt hebben dat de keuze echt gigantisch is. Zelfs voor de specifieke Magento hosting heb je namelijk al de keuze uit tientallen hosting providers. Dit maakt het maken van een keuze lastig, maar het is wel belangrijk om hier echt de juiste keuze te maken.  zodat jij alle positieve eigenschappen kunt ervaren die het biedt.

Om jou zo goed mogelijk te helpen met het vinden van de beste Magento hosting heb ik daar uitgebreid onderzoek naar gedaan. De resultaten zal ik hieronder met jou delen en vervolgens uitgebreid gaan vergelijken. Na het lezen van deze blog ben jij daarom volledig in staat om zelf de beste Magento hosting voor jouw webshop te kiezen. Laten we daarom maar snel beginnen met deze top 10 Magento hosting providers!

1. SiteGround

Siteground-beste-webhosting

De beste Magento hosting provider van dit moment is zonder twijfel SiteGround. SiteGround zal onder vele namelijk al wel bekend zijn, omdat ze gewoon echt een hele grote en betrouwbare speler zijn in de hostingmarkt. Zo worden ze onder andere aangeraden door WordPress zelf wat al veel zegt over de prestaties en service van deze partij.

SiteGround staat bekend als een van de beste hosting providers om de volgende redenen. Ze zijn bijzonder snel, beschikken over servers op gunstige locaties voor de maximale snelheden, en beschikken over een super snelle en klantvriendelijke klantenservice die 24/7 bereikbaar is.

Een ander voordeel van SiteGround is dat de Magento hosting ook helemaal niet duur hoeft te zijn. Je kunt bij SiteGround namelijk eenvoudig een hostingpakket kiezen dat aansluit bij jouw wensen. Vervolgens kun je vanuit het dashboard zonder enige technische kennis met enkele klikken op de knop Magento installeren.

Voordelen:

 • Hosting vanaf €3,99 per maand
 • Gratis SSL certificaat
 • 99,99% uptime garantie
 • Automatische backups
 • 24/7 klantenservice

2. Hostinger

Beste-magento-server-hosting

Een ander erg goed adres voor Magento server hosting is Hostinger. Ook Hostinger heeft namelijk een flinke naam opgebouwd de afgelopen jaren waardoor zij ook zeker tot de beste hosting providers behoren. 

Een mooi voordeel van de hosting van Hostinger zijn de prijzen. Hostinger is namelijk de enige provider die het voor elkaar heeft gekregen om hosting aan te bieden vanaf €1,99 per maand. Natuurlijk is het vervolgens wel de vraag of dit hostingpakket ook direct de beste keuze is voor jouw Magento webshop. Wanneer je dit aan mij vraagt raad ik je aan om minimaal te kiezen voor het “Premium Webhosting” pakket van €2,99 per maand.

Vanuit dit pakket krijg je voldoende opslagruimte, kun je tot ongeveer 25000 bezoekers per maand ontvangen, kun je gratis gebruik maken van e-mail hosting en ontvang je uiteraard een gratis domeinnaam met SSL certificaat. 

Voordelen:

 • Hosting vanaf €1,99 per maand
 • Gratis domeinnaam & SSL certificaat
 • Minimaal 100GB bandbreedte
 • 24/7/365 klantenservice

3. Cloud86

Beste-webhosting-cloud86

Tot nu toe hebben we alleen nog maar grote internationale hosting providers besproken, maar die zijn natuurlijk niet voor iedereen geschikt. Het kan namelijk maar zo zijn dat jij liever kiest voor een nederlandse hosting provider en daar geef ik je ook groot gelijk in. In dit geval is de Magento hosting van Cloud86 een erg goede keuze!

Cloud86 is een erg populaire hosting provider binnen Nederland die al verschillende keren is uitgeroepen tot snelste hosting. Naast de snelheid is ook de klantenservice nog eens erg vriendelijk en snel waardoor je goed geholpen wordt wanneer je vastloopt of een vraag hebt.

Kies je voor Cloud86? Dan heb je keuze uit drie verschillende hostingpakketten. Het goedkoopste pakket is al aan te schaffen vanaf € 1,95 per maand. Dit pakket is echter wel erg beperkt en daardoor niet aan te raden voor een (vaak) zware magento webshop. Kies je voor een van de grotere pakketten? Dan maak je een goede keuze voor Magento hosting. 

Voordelen:

 • Hosting vanaf €1,95 per maand
 • Gratis domeinnaam & SSL certificaat
 • Minimaal 250GB bandbreedte
 • Automatische backups
 • Betrouwbare klantenservice

4. Cloudways

cloudways-wordpress-hosting-review

Een andere goede hosting provider voor Magento hosting is Cloudways. Cloudways is namelijk een provider die geen gebruik maakt van standaard shared hosting, maar Cloud hosting. Hierdoor is de hosting wel net een stukje duurder, maar ook een stuk sneller en veiliger. 

Een voordeel van Cloudways is dat je helemaal zelf jouw hostingpakket kunt samenstellen. Hierdoor weet je zeker dat je nooit teveel zult betalen. Is de hosting van Cloudways dan echt duur? Nee, dat vind ik niet. De hosting is namelijk een stuk sneller en veiliger als de andere providers doordat jouw website wordt opgeslagen in de Cloud. Raakt de server offline? Dan schakelt jouw website automatisch over naar een andere server waardoor jouw website of webshop nooit offline raakt. 

Zoals je net las kun jij jouw hostingpakket bij Cloudways volledig zelf samenstellen. Zo kun je bijvoorbeeld de hoeveelheid serverruimte kiezen en de cloud provider die jij wilt gebruiken.  De kosten hiervoor beginnen vanaf $10 dollar per maand.

Voordelen:

 • Prijzen vanaf $10 per maand
 • Gratis SSL certificaat
 • Meerdere websites beheren vanuit één pakket
 • Gratis gebruik maken van een Content Delivery Network(CDN)
 • 24/7/365 klantenservice

5. A2 Hosting

Beste-magento-hosting

Wil jij betaalbaar echt het maximale uit jouw Magento webshop halen? Dan is het zeker de moeite waard om de Magento hosting van A2 hosting eens te bekijken. A2 hosting levert namelijk razendsnelle hosting voor jouw website of webshop. De provider beweert zelfs de prestaties van jouw website of webshop 20x te verbeteren. Het voordeel van een snellere webshop is niet alleen beter voor Google, maar levert ook een hoger conversiepercentage en klanttevredenheid op. 

Misschien is nog niet iedereen even bekend met A2 hosting, maar ze groeien de laatste jaren echt snel. Ook beschikken ze over vrijwel over alle soorten hosting. Zo kun je bijvoorbeeld bij A2 hosting terecht voor goedkope hostingWordPress hostingWooCommerce hostingVPS hosting en Dedicated server hosting

Kies je voor een hostingpakket van A2 hosting? Dan heb je de keuze uit verschillende pakketten. In principe maakt het niet uit welke soort hosting of pakket jij kiest. Zodra jij namelijk een pakket hebt gekozen kun jij vanuit het dashboard eenvoudig Magento installeren en jouw webshop gaan bouwen.

Voordelen:

 • Prijzen vanaf $2.99 per maand
 • Gratis SSL certificaat
 • Turbo functionaliteit(website tot 20x sneller)
 • Automatische backups
 • Gratis jouw website verhuizen
 • Gratis Jetpack licentie

6. GoDaddy

Godaddy-magento-hosting

Een andere grote internationale hosting provider die ook zeker de moeite waard is, is GoDaddy. GoDaddy is namelijk een erg betrouwbare hosting provider die al meer dan 20 jaar actief is als hosting provider. Zij weten dus als geen ander wat er belangrijk is voor een goede website of webshop.

Ook bij GoDaddy kun je kiezen uit verschillende soorten hosting. Denk bijvoorbeeld aan VPS hosting, Cloud hosting en Dedicated server hosting. Vervolgens heb je ook nog de keuze uit verschillende hostingpakketten om het pakket echt volledig naar jouw wens te maken. 

Kies je voor een hostingpakket van GoDaddy? Dan heb je de keuze uit vier verschillende pakketten waarvan de prijzen beginnen vanaf €2,99 per maand. Wel is het goed om te controleren welk pakket het beste aansluit bij jouw wensen, want het goedkoopste pakket is vrij beperkt.

Voordelen:

 • Ongelimiteerd bandbreedte
 • Gratis SSL certificate
 • 99,9% uptime garantie
 • 24/7 klantenservice

7. HostGator

Beste-dedicated-hosting-vergelijken-hostgator

Ook HostGator is waarschijnlijk een hosting provider die je al vaker voorbij hebt zien komen. HostGator behoort namelijk ook zeker tot de beste hosting providers van dit moment. Het is daarom ook niet heel gek dat HostGator ook een plekje heeft in deze lijst met beste Magento hosting providers.

Wanneer je kiest voor HostGator heb je de keuze uit verschillende soorten hosting. Vervolgens heb je uiteraard ook weer de keuze uit verschillende hosting pakketten waardoor alles volledig naar jouw wens kunt maken. Hierdoor zul jij nooit teveel betalen voor hosting en dat is natuurlijk erg fijn.

Kies je voor een hostingpakket van HostGator? Dan kun je hier al terecht vanaf $2.75 dollar per maand. Met dit pakket ontvang je al een gratis domeinnaam en SSL certificaat. Ook kun jij jouw huidige website of webshop gratis meeverhuizen als je deze al hebt.

Voordelen:

 • Prijzen vanaf $2,75 per maand
 • 99,9% uptime garantie
 • Gratis domeinnaam & SSL certificaat
 • Gratis website migratie & email
 • 24/7 klantenservice

8. Dreamhost

Dreamhost-wordpress-hosting-review

Heb jij nog niet de beste Magento server hosting provider voor jouw webshop kunnen vinden? Dan kan Dreamhost zo maar eens de beste keuze zijn voor jou. Dreamhost is namelijk net als SiteGround een hosting provider die door WordPress zelf wordt aangeraden. Hierdoor kunnen we daarom al wel concluderen dat ook Dreamhost hun zaken goed op orde heeft.

Net als bij veel andere hosting providers in deze lijst met beste Magento hosting providers heb je ook bij Dreamhost de keuze uit verschillende soorten hosting. Op basis van het budget dat jij hebt kun je dus een weloverwogen keuze maken.

Kies je voor een hostingpakket van Dreamhost? Dan kun je hier al terecht vanaf $2.59 dollar per maand. In dit pakket ontvang je al een gratis domeinnaam & SSL certificaat. Daarbij zit er geen limiet op de bandbreedte die jij kunt gebruiken en zit er geen limiet op het verkeer dat jij kunt verwelkomen op jouw webshop.

Voordelen:

 • Prijzen vanaf $2.59 per maand
 • Eigen WordPress website builder
 • Onbeperkt bandbreedte
 • Automatische backups
 • 99,9% uptime garantie
 • 24/7 klantenservice

9. Bluehost

Bluehost-wordpress-hosting-review

Een andere hosting provider die ook zeker niet mag ontbreken in deze lijst met beste Magento hosting providers is Bluehost. Bluehost is namelijk een van de grootste en populairste hosting providers van dit moment. 

Wanneer je interesse hebt in de Magento hosting van Bluehost heb je de keuze uit shared hosting, VPS hosting en dedicated server hosting. De kosten voor de goedkoopste shared hosting pakketten beginnen vanaf €2,55 per maand. 

Bij dit pakket kun je een website of webshop kwijt in het pakket, ontvang je het eerste jaar een gratis domeinnaam en een volledig gratis SSL certificaat. Ook kun je nog gratis gebruik maken van een CDN wat erg handig is wanneer jij je met jouw webshop wilt richten op verschillende landen. 

Voordelen:

 • Prijzen vanaf €2,55 per maand
 • 24/7 klantenservice
 • Gratis domeinnaam & SSL certificaat
 • Gratis gebruik maken van een CDN
 • Met één klik WordPress installeren

Beste Magento Hosting Bonus: GreenGeeks

Website-hosting-goedkoop

Heb jij uit de bovenstaande 9 beste Magento hosting providers nog geen geschikte provider gevonden? Dan wil hier nog even een bonus provider bespreken. GreenGeeks is namelijk nog een vrij onbekende partij, maar de service en prestaties die worden geleverd zijn echt top!

Je kunt op dit moment namelijk bij GreenGeeks terecht voor verschillende soorten hosting. Denk bijvoorbeeld aan shared hosting, maar ook WordPress hosting, VPS hosting en Reseller hosting. Er is dus voor iedereen wel een geschikte hosting vorm te vinden.

Kies je voor een shared Magento hosting pakket? Dan kun je al bij GreenGeeks terecht vanaf $2.49 per maand. In dit pakket kun je één webshop kwijt, heb je 50 GB opslagruimte, ontvang je een gratis domeinnaam & SSL certificaat. Om het helemaal af te maken worden er ook nog automatisch dagelijks backups gemaakt van jouw webshop!

Voordelen:

 • Prijzen vanaf $2.49 per maand
 • Datacenters in Amsterdam
 • Webhosting met het milieu in gedachte
 • 24/7 klantenservice
 • Gratis SSL certificaat

Wat is Magento hosting precies?

Magento is een e-commerce platform gebouwd op een open source-technologie waarmee jij (eenvoudig) een eigen webshop kunt bouwen en beheren. Doordat Magento beschikt over enorm veel functionaliteiten kun jij alles volledig naar wens maken en is vrijwel alles mogelijk. Naast het design van jouw Magento webshop biedt Magento ook erg krachtige tools voor marketing, zoekmachine optimalisatie en voorraadbeheer.

Magento kent een groot aantal voordelen ten opzichte van andere e-commerce platformen. Zo kun je met Magento enorm eenvoudig en veel opschalen. Wanneer jouw webshop bijvoorbeeld begint met 10 producten kun je dit der loop van tijd eenvoudig upgraden naar tuin duizenden producten, zonder dat je hoeft over te stappen naar een ander platform.

Daarnaast is Magento ontworpen om als systeem te worden gebruikt door iemand die geen ontwikkelaar is. Ook als niet-programmeur kun jij dus met Magento een eigen webshop maken.

Heb je vragen of loop je vast? Dan is de mega community van Magento ook een groot voordeel. Doordat de community namelijk zo groot kun je snel en makkelijk antwoorden vinden op jouw problemen en/of bevindingen.

Wat is het verschil tussen Magento 1 & Magento 2 server hosting?

Ben jij van plan om zelf jouw eigen webshop te gaan bouwen met Magento? Dan zul je ongetwijfeld gezien hebben dat je bij Magento de keuze hebt uit Magento 1 en Magento 2, maar wat zijn hier nu precies de verschillen tussen en welke Magento kun jij vervolgens het beste kiezen?

Er zitten een aantal verschillen tussen Magento 1 en Magento 2. Echter zijn er maar een paar verschillen die echt de moeite waard zijn om te weten. Laten we deze daarom maar eens bespreken.

Het grote verschil tussen Magento 1 en Magento 2 is dat Magento 2 een stuk sneller, SEO-vriendelijker en gebruiksvriendelijker is dan Magento 1. Zo ondersteund Magento 2 de nieuwste PHP versie en dat verbetert de algehele snelheid van jouw webshop. Daarbij kan Magento 2 meer bestellingen per uur verwerken en worden pagina’s stukken sneller geladen dan bij Magento 1. Naast de schonere codering en het gebruiksvriendelijkere dashboard biedt Magento 2 ook een metatag-functie voor betere SEO. Deze ontbrak namelijk nog in Magento 1.

Verschillende soorten Magento Server hosting

Ga jij jouw webshop bouwen met Magento? Dan is het verstandig om te kiezen voor Magento hosting, omdat deze pakketten specifiek zijn afgestemd op het gebruik van Magento. Dit werkt prettiger en levert ook betere resultaten op. Echter is er nog een probleempje. Wanneer je namelijk kiest voor Magento hosting heb je namelijk ook weer de keuze uit verschillende soorten hosting. Hieronder zal ik de verschillende vormen Magento server hosting even opsommen en een toelichting geven.

1. Shared Magento hosting

De shared hosting server is de goedkoopste soort Magento hosting. Zoals de naam namelijk al zegt deel je bij shared hosting de server met meerdere websites en/of webshops. Het voordeel hiervan is de prijs, want doordat de server wordt gedeeld wordt de prijs ook gedeeld over alle gebruikers.

Echter kent shared hosting ook een aantal nadelen. Doordat je de server deelt deel je ook alle kracht van de server. Hierdoor is jouw website vaak een stuk trager dan wanneer je kiest voor VPS of Dedicated server hosting. Verder lever je met shared Magento hosting ook in op veiligheid doordat er op een gedeelde server altijd wel een zwakkere website of webshop is te vinden.

2. Magento VPS hosting

Een Virtual Private Server is een middenweg om de nadelen van de shared hosting op te lossen. Echter betaal je hier wel voor, want VPS hosting wel een stukje duurder dan de goedkope shared hosting.

VPS hosting is een virtuele serverruimte die binnen de server wordt gecreëerd om jou betere bronnen te bieden dan de shared hosting server. Daarbij zijn de kosten wel weer aanzienlijk lager dan wanneer je kiest voor Dedicated server Magento hosting.

Een voordeel van de VPS-server is dat je de benodigde resources kunt selecteren en deze vervolgens kunt uitbreiden naarmate jouw Magento webshop groeit. Een fysieke server, opgedeeld in meerdere virtuele servers is eigenlijk een VPS-server!

3. Magento Dedicated server hosting

De laatste, duurste en beste vorm van Magento hosting is Dedicated server Magento hosting. Bij Dedicated server hosting staat er namelijk maar één website of webshop op een server. Het voordeel hiervan is dat alle kracht van de server gebruikt wordt om het maximale uit jouw webshop te halen. Zowel op het gebied van snelheid, zoekmachine vriendelijkheid, beveiliging is dit dus echt top! Het enige nadeel van de Dedicated Magento hosting zijn de prijzen. Doordat je namelijk een privé server hebt zijn de kosten niet mals.
webhosting-kiezen

Waar moet je op letten bij het kiezen van de beste Magento hosting?

Wanneer je op zoek bent naar de beste Magento server hosting provider voor jouw webshop zijn er uiteraard een aantal zaken waar je op moet letten. In dit geval heb ik dit onderzoek al voor jou gedaan dus alle partijen in deze lijst voldoen hier aan. Mocht je echter zelf nog op zoek willen gaan naar andere Magento hosting providers is het handig om in ieder geval op de volgende punten te letten om een goede Magento hosting provider te vinden.

 • Compatibel met Magento: Zoals je waarschijnlijk wel kunt raden is het belangrijkste dat je Magento bij de gekozen hosting provider kunt installeren. Bij de top 10 beste Magento hosting providers in deze blog is dat het geval, maar ga je nog verder op zoektocht? Dan is het goed om dit te controleren.
 • De soort hosting: Als tweede is het goed om de soort hosting te controleren. Zoals je hierboven hebt gelezen heb je namelijk de keuze uit verschillende soorten Magento hosting. Afhankelijk van jouw wensen en budget kun jij een juiste provider kiezen.
 • De klantenservice: Loop je vast, heb je een probleem met jouw webshop, of is jouw webshop niet meer bereikbaar? Dan wil je dit zo snel mogelijk oplossen, maar wat als je er zelf niet uitkomt? In dit geval is het fijn als je hebt gekozen voor een hosting provider met een goede klantenservice.
 • Beveiliging: De beveiliging is ook erg belangrijk, want je wilt natuurlijk voorkomen dat jouw webshop gehackt wordt. Kies daarom altijd voor een goede hosting provider die ook daadwerkelijk aandacht besteedt aan de beveiliging van hun servers en dus ook jouw webshop.
 • Prijzen: Als laatste wil je natuurlijk ook niet teveel gaan betalen. Het is daarom goed om altijd de prijzen even te controleren en te vergelijken met andere providers. Vergeet niet dat de prijs voor een groot deel afhankelijk is van de soort Magento hosting die jij kiest.

Is er ook goedkope Magento server hosting?

Ja, er zijn genoeg betaalbare/goedkope hosting providers voor Magento server hosting te vinden. Alleen is het wel belangrijk om hier zelf even goed over na te denken, want Magento is niet de instap hosting. Echt hele goedkope Magento hosting zul je daarom moeilijk vinden.

Zoals je in deze blog met de beste Magento server hosting providers hebt kunnen lezen zijn er verschillende soorten Magento hosting te vinden. Wanneer jij niet heel veel budget hebt en dus opzoek bent naar goedkope Magento hosting is Shared Magento hosting de beste keuze.

Heb je meer budget? Dan raad ik je aan om te kiezen voor VPS of Dedicated server Magento hosting. Deze soorten hosting zijn namelijk sneller en veiliger. En laat dat nou net enorm belangrijke onderdelen zijn voor het opzetten van een succesvolle webshop.

Beste Magento Hosting Providers: Wat kost Magento hosting?

De laatste en belangrijkste vraag die zeker nog beantwoord moet worden in deze blog is wat Magento server hosting kosten precies zijn, want ook de prijzen wil je natuurlijk met elkaar vergelijken om zo de beste Magento hosting provider te kiezen.

Zoals je eerder in deze blog hebt gelezen heb je de keuze uit verschillende soorten Magento hosting. Wat Magento hosting daarom voor jou gaat kosten is lastig te zeggen, omdat dit sterk afhankelijk is van de soort hosting die jij kiest.

Kies je voor shared Magento hosting? Dan beginnen de prijzen vanaf zo’n €2,00 per maand. Kies je voor VPS hosting? Dan beginnen de prijzen vaak rond de €20, – per maand. Kies je voor dedicated Magento hosting? Dan beginnen de kosten meestal rond de €80, – per maand.

Conclusie: Wat is de beste Magento hosting provider voor jou?

Nu we inmiddels aan het einde van deze blog zijn gekomen is het tijd voor een conclusie, want wat is nu de beste Magento server hosting provider voor in Nederland voor jou?

Ga jij voor het eerst een webshop bouwen met Magento? Dan heb je waarschijnlijk niet een heel groot budget en zul je ook niet super veel producten op jouw webshop hebben. In dit geval kun je prima uit de voeten met een shared Magento hosting pakket van SiteGround, Hostinger of Cloud86.

Wil jij echt een grote webshop gaan bouwen met duizenden producten? Dan is het verstandig om wat meer in hosting te investeren en te kiezen voor VPS of Dedicated server hosting. In dit geval zijn ook SiteGround, Hostinger en Cloud86 erg geschikt, maar dan moet je de juiste soort hosting selecteren.

Magento hosting - Veelgestelde vragen

Wat is Magento hosting?

Magento hosting is een soort hosting die specifiek is afgestemd op webshops die gebouwd zijn met Magento. Het voordeel van Magento hosting is dat de servers hier speciaal op zijn afgestemd en dus sneller zijn en een hogere uptime leveren.

Is er goedkope Magento hosting?

Ja, er is zeker goedkope Magento hosting beschikbaar. In principe zou je Magento zelfs kunnen installeren op een shared hosting pakket van €1,99 per maand. Natuurlijk is speciale Magento hosting wel beter, maar dit kost al gauw €5,- per maand.

Wat kost Magento hosting?

Wat Magento hosting precies kost is afhankelijk van het soort hosting dat jij kiest. Voor shared Magento hosting zal de prijs beginnen vanaf ongeveer €1,99 per maand. Kies je voor VPS Magento hosting? Reken dan op zo’n €20, – per maand.

Wat is de beste Magento hosting?

De beste Magento hosting voor in Nederland is op dit moment Cloud86. Cloud86 is een populaire hosting provider waar jij keuze hebt uit verschillende snelle hostingpakketten voor een erg goede prijs!

Kun je Magento 2 installeren op shared hosting?

Ja, het is zeker mogelijk om Magento 2 te installeren op een shared hosting pakket. Bedenk je alleen wel dat het niet de beste performance zal leveren, doordat de hosting niet super snel is.
Tim-Gerrits

Tim Gerrits

Mijn naam is Tim Gerrits en ik heb een passie voor het bouwen van websites en webshops. Via deze blog help ik jou met het bouwen van jouw eigen website, webshop of online cursus. Daarnaast review ik ook WordPress thema’s, page builders en hostingpartijen zodat jij direct met de juiste tools van start kunt gaan!

Ook interessant

SiteGround-Logo.png
4.8/5

De beste hosting provider voor jouw website vinden?

Ben je op zoek naar de beste hosting provider voor jouw website of webshop? In deze hosting gids vertel ik je alles over webhosting en vergelijk ik de 8 beste hosting providers van dit moment!

Via deze gids kun je tot 80% korting krijgen op webhosting!

Hosting-gids